Találatok a következő kifejezésre: Mi a módszer arra, hogy (26 db)

Mi a módszer arra, hogy hogyan kell egy hang nélküli videót és egy hangfilet egyszerre megnyitni és kezelni egy lejátszóval összehangoltan?

Erre azért lenne szükség, mert letöltött filmhez több nyelvű hanganyag tásult, ami közül nyilván a nekünk megfelelő nyelvet kell kiválasztani. Ezt elég nehéz úgy lejátszani, hogy indítod a filmet és a hangot egyszerre, egy kis csúszás mindig van, nem is beszélve arról, ha pl. meg akarnád valamiért állítani a filmet. Van esetleg erre egy külön lejátszó, ami képes külön hangot és képet egyszerre lejátszani?

Legjobb válasz: Pl ez. Igaz hogy editor, de ez is tudja: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/virtualdub-v1-9-2-JX11...

Pl ez. Igaz hogy editor, de ez is tudja: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/virtualdub-v1-9-2-JX11...
A kérdező hozzászólása: Ez jó lenne csak nem ismeri fel a videoformátumot (mkv) a hangot meg már nem is tudtam megnézni (ac3). Úgyhoyg egy ezekkel kompatibilis programra lenne szükségem
A kérdező hozzászólása: Igen csak az a baj, hogy az nem segít azon hogy nem tudom egyszerre lejátszani a kettõt. Nem az a problémám hogy külön-külön ne tudnám lejátszani õket, hanem nincs olyan program ami lejátssza õket együtt. Az elõzõ programmal volt az a baj, hogy nem ismerte a formátumot, és nem kodek hiba volt.
Ha az elõzõ program nem ismeri fel, akkor az azért van, mert nem talál kodeket hozzá a gépeden. Betöltöd a viedót és a program "audio" fülén van egy olxan opció, hogy "audio from other file" itt tudsz más file-ból hangot beletenni...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, meg fogom próbálni. Valószínûleg igazad lesz

Szerintetek mi lenne a legjobb módszer arra, hogy lefogyjak és jól érezzem magam a bőrömben?

13 éves lány vagyok, most mentem 8.-ba. 172 cm körüli vagyok és 60 kg. Szerintetek ez sok? Én dagadtnak érzem magam és leszeretnék fogyni :( A hasamból mindenképpen, meg kicsit a combomból is. De a hasam az jobban érdekel. Gondolom a mozgást ajánljátok, de ha már tanácsot adtok a futást ne mondjátok mert nem szeretek futni:/ Köszönöm el?re is aki segít! :)

Legjobb válasz: úgy tudom, jó módszer az, ha nem 3szor eszel sokat ey nap, hanem 5ször kevesebbet... nem pont ezekkel a számokkal :DD és igen, mozgás, bármi, amit szívesen csinálsz. Olyan dolgoktól is lehet fogyni, amirõl el se tudnád képzelni, pl görkori :) de szerintem semmi baj a súlyoddal ;)

úgy tudom, jó módszer az, ha nem 3szor eszel sokat ey nap, hanem 5ször kevesebbet... nem pont ezekkel a számokkal :DD és igen, mozgás, bármi, amit szívesen csinálsz. Olyan dolgoktól is lehet fogyni, amirõl el se tudnád képzelni, pl görkori :) de szerintem semmi baj a súlyoddal ;)
Semmi baj a súlyoddal, sokan hajlamosak bemesélni maguknak hogy "jaj de vastag a combom".. nem kell semmi különöset csinálnod, igyekezz egészséges kajákat enni és hát igen, kezdj mozogni :) amit szeretsz. tánc, kosár, röpi, úszás, bármi, csak heti többször.
Látogasd meg az iskolai védõnõt, õ biztosan szívesen ad tanácsokat az egészséges étkezésre vonatkozóan. Mozgásra pedig sok lehetõség van, válaszd azt, amiben kedved leled.
A kérdező hozzászólása: Köszi:)
A kérdező hozzászólása: Olvasgattam itt a neten mindenféle fogyással kapcsolatos dolgokat és végig gondoltam magamban, hogy mit fogok csinálni ezek után. Sajnos az a baj, hogy sokat lustulok meg néha nasizok is és gondolom ezek is közrejátszanak abban, hogy nem vagyok megelégedve magammal. Arra gondoltam, hogy nem fogok nasizni, ha meg elém kerül akkor is csak keveset. Több gyümölcsöt fogok enni és egészségesebb kajákat. Többször eszek kevesebbet és nem fogom tele enni magamat. Hétvégénként kimegyek biciklizni a barátaimmal, mert az is fogyaszt és legalább velük vagyok:) Szerintetek ez jó ötlet?:)
Persze, egyébként én is pontosan ugyanígy kezdtem a "pályafutásom"... :) meg hát igazából még most is csak kezdem. simán egészségesen szerettem volna élni, olvasgattam egy rakat dolgot ebben a témában, rátévedtem a testépítõs oldalakra is, és szép lassan kialakult bennem valami hajlam a testépítés felé. most kb. bele vagyok szeretve, pedig tényleg csak egy szép alak a célom, semmi verseny vagy hasonlók :D sok sikert neked

Mi lehet jó módszer arra, hogy jobban értsem a hallott szöveget? (angol)

Legjobb válasz: Hallgass érdekes dokumentumfilmeket youtube-on, rengeteg van. Hallgass számodra érdekes hangoskönyveket, pl. buszozás közben reggel, stb.

Hallgass érdekes dokumentumfilmeket youtube-on, rengeteg van. Hallgass számodra érdekes hangoskönyveket, pl. buszozás közben reggel, stb.
gyakorlás agyba-fõbe: filmek, audiobook, dokumentum filmek, híradó stb...
Én egyik pillanatról a másikra szoktam át arra, hogy angolul nézzek filmeket, sorozatokat, aztán azon kaptam magam, hogy sokkal jobban teljesítek a hallásértés feladatoknál a suliban (mindig is az volt a gyengém).
igen, amit a többiek mondanak. ha nagyon nem megy, eleinte nézd angol felirattal és angol hanggal a filmeket, akkor jobban össze tudod kapcsolni a kettõt. aztán mehet felirat nélkül.
Nálam az vált be, hogy angol filmeket, illetve sorozatokat nézek angol felirattal.
A kérdező hozzászólása: Mennyi idõ után volt érzékelhetõ a változás?
Kb 2-2 és fél hónap után tûnt fel.
A kérdező hozzászólása: és milyen gyakran néztél filmet angolul?
Sok Ido kell. Ha keresed a gyors modszert, olyan nincs. Sok sok sok. Napnak 70%Abbol amit hallasz, angol legyen. 2-3 ho utan csak erzed a valtozast, adding ne foglalkoz az ertesel. Csak az agyadat szoktasd a nyelvel. Utana lassan, olvass es fordits, de folytasd a halgatast. Nem lenne rosz probalni beszelni is, mert arra meg tobb Ido kell. 3 nyelvet tanultam, a Magyar az egyik. :) legy turelmes magadal, ne eroltesd es sok sok sok. Kitartas! PS: ne kerdez meddig, ez tolled fugg.
Valeriana Relax gyógynövény-keverékes tabletta. ;)
A kérdező hozzászólása: Ööö... valami egyszerûbbre gondoltam.

Mi a leghatékonyabb módszer arra hogy pocakból kicsit leadjak?

170cm vagyok és 68kg. Igazából annyira nem látszik de ülve igenis előjönnek a nagy hurkák és állva is van egy kis pocak... Mostanában felszedtem pár kilót. Mit tudtok ajánlani ami gyors, hatásos. Köszönöm előre is. :)

Legjobb válasz: Diéta, aerob edzés.

Diéta, aerob edzés.
szex
Felülés, hasprés, szex... :)

Mi a legjobb módszer arra, hogy egy huszonéves ma munkát találjon magának Magyarországon?

CSAK 3 DOLGOT SZERETNÉK: 1. SAJÁT LAKÁST (HITEL NÉLKÜL) 2. SAJÁT MUNKÁT (OTT TARTOK,HOGY BÁRMI) 3. SAJÁT BABÁT (MINÉL ELÕBB)

Legjobb válasz: Egy piacképes szakma.

Egy piacképes szakma.
Hacsak nincs szakmád vagy olyan végzettséged akármilyen téren amivel el lehet helyezkedni, akkor ezek közül a saját lakás pl. hitel nélkül lehetetlen cél (nem számolva, hogy lehet a héten nyersz az ötösön). Ha ez nincs akkor legalább szerezz valamilyen okj-s papírt, hogy valamid legyen.
Akkor változtatnod kell az értékrendszereden. 1. A saját lakás egyáltalán nem fontos, mehet a lista végére, hitel nélkül pedig szinte lehetetlen, hacsak nem spórolsz néhány évtizedig. Bérelj, mi is azt tesszük, sokkal rugalmasabb vagyok, akár nagyobb távolságokon is. 2. Ehhez kell a szakma, vagy jó ötlet, amire vállalkozást lehet építeni. Amíg ez nincs meg, addig a másik kettõt is hanyagold, inkább lakj szülõknél, és minimalizáld a kiadásaidat. 3. Ez dícséretes, hogy szeretnél családot alapítani. Sok sikert és kitartást kívánok hozzá.

Mi a leghatékonyabb módszer arra, hogy lapos legyen a hasam?

Nem kockás hasat szeretnék, csupán lapos és feszes hasat. Mik a legjobb módszerek sport és táplálkozás terén? 19/L

Legjobb válasz: Úthenger... Nagyon hatékony, és garantáltan lapossá tesz!

Úthenger... Nagyon hatékony, és garantáltan lapossá tesz!
hát ha sokat hízol, akkor is feszes lesz a hasad:D pulcsiban szobabiciklizés.. ha van, akkor ilyen szauna övvel... ugyan amit vesztesz, annak elég nagy része víz, amit feltétlen igyál vissza, de jó zsírégetõ és alakformáló:) csak baromi fárasztó:D

Valami jó módszer arra, hogy mikor kicsapom, sokkal nagyobb legyen a gyönyör?

Perze tudom, keressek egy n?t, de az nincs mindig kéznél. Sokba is kerülne, és a jöv?m az én kezemben van. Észrevettem hogy olykor annyira jó, hogy majd bexarok, de van hogy elég átlagos. Leginkább akkor jó, mikor épp abban a pillanatban durranok el, amikor nagyon fel vagyok izgulva. De tudtok még valami módszert, ami segítene növelni a gyönyört?

Legjobb válasz: Nekem akkor szokott nagyon jó lenni ha több mint 1 órán át húzom , de akkor olyat élvezek hogy elzsibbad a lábam

Nekem akkor szokott nagyon jó lenni ha több mint 1 órán át húzom , de akkor olyat élvezek hogy elzsibbad a lábam
A kérdező hozzászólása: OLyan már nekem is volt, hogy beleremegte ma lábaim. Ez is attól függ. Nekem is van, hogy sokáig csinálom, és mégse, de valóban volt, hogy nagyon jó volt. Eszembe jutott, hogy azt is észrevettem régebben, hogy ha lassabban csinálom, nem sietve, akkor is. De van, hogy gyorsan, és akkor is. Leginkább attól függ, mennyire van az ember begerjedve.
Egyszer vedd videóra ahogy kivered. Aztán legközelebb csapd ki arra ahogy kicsapod.
A kérdező hozzászólása: Az komoly lenne :) )))))
ülj rá egy vibrátorra :) Dupla élvezet :D
A kérdező hozzászólása: Az is jó!!!:) ))

Mi a legjobb módszer arra, hogy leszokjon az ember a körömrágásról/kapirgálásról?

Sziasztok! Van egy borzalmas rossz szokásom, amiről már nagyon régen le szeretnék szokni, de mindig visszaesek. Azt hiszem a stressz miatt van. Ha valaki felmérgesít vagy izgalmi / stresszes állapotba kerülök, észre sem veszem már és az ujjaim körül lévő bőrkét kapargászom általában sebesre. 21 éves vagyok, tehát eléggé ciki.. Sokszor elhatároztam már, hogy leszokok erről, mert már unom, hogy nem tarthatom a kezem úgy, ahogy kényelmes lenne vagy szeretném, mert annyira szégyellem. Ha valakinek van bármi ötlete, ami bevált, legyen szíves velem megosztani. (Az agyturkász nem játszik!)

Legjobb válasz: tetess rá porcelánt, akkor nem tudod rágni és leszoksz róla 2 hét alatt

tetess rá porcelánt, akkor nem tudod rágni és leszoksz róla 2 hét alatt
A kérdező hozzászólása: de én a bõrömet piszkálom :( Nem sokra mennék a porcelán mûkörömmel..
a bõrt az ember elõször is kezeli, visszatolja, levágja.akkor nincs mit piszkáélni rajta, mert nincs ott. Ezt a mûkörmös is megcsinálja. És a porcelántól nem férsz hozzá a bõrhöz
A kérdező hozzászólása: köszönöm, lehet, kipróbálom
nekem csak a körömlakk segített. Szépre kilakkoztam és nem volt szívem tönkretenni. Amikor tövig van vágva és festetlen, még ma is rágcsálom. De ha ezt elhagyod, akkor másra fogsz rászokni, én most a számat rágcsálom :(
A kérdező hozzászólása: már próbáltam azt is, hogy radírt kapirgálok, de azt magammal kéne hordanom minden nap, mindenhová
Én 8 évesen szoktam le csak elhatározás kérdése, hordj magadnál körömcsípõt és ink azzal szedd le a fölösleget.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!