Találatok a következő kifejezésre: Mi a módszer amivel el (9 db)

Mi a leghatásosabb módszer amivel el tudom tüntetni a hasamról?

Még fiatal csjszi vagyok és úgy ahogy meg vagyok elégedve önmagammal de van pár szépséghibám!

Legjobb válasz: egyetlen megoldás maradt asszem ki kell szõkíteni ! Lehet venni olyan szõkítõt amit ilyen célra találtak ki (sajnos hogy mi a neve azt nem tudom megmondani ..) egyépként ez örökletes vagy hormonális probléma lesz ...

egyetlen megoldás maradt asszem ki kell szõkíteni ! Lehet venni olyan szõkítõt amit ilyen célra találtak ki (sajnos hogy mi a neve azt nem tudom megmondani ..) egyépként ez örökletes vagy hormonális probléma lesz ...
Azért nem olyan fájdalmas a gyantázás, meg lehet szokni. Szerintem kipróbálhatnád. És ahogy mondani szokták: a szépségért meg kell szenvedni.
Nekem is van ilyen, gyantázd/gyantáztatsd, nem olyan vészes hidd el, és megéri :)
Barnulj egy kicsit és nem is látszanak majd! Nálam bevállt!
Szerintem menj el kozmetikushoz (én is az vagyok), és kérd ki a véleményét, hogy szerinte mi legyen. Lehet, hogy nem olyan vészes a helyzet, mint ahogy azt látod, és elég a szõkítés, ha csak 1-2 (!) fekete szõrszál van, azt nyugodtan ki lehet csipeszelni, de ha több, akkor marad a gyanta, de ha nem olyan erõs, szerintem elég a szõkítés! Bátran bízd rá magad! Csak ne otthon kezdj neki, legalább 1szer nézd meg, hogy mit-hogy kell csinálni. De a szõkítés is és a gyantázás is hason nem egy vészes árkategória (nem tudom hol laksz, de sztem max 500-600), úgyhogy megéri szakemberre bízni.

Mit csinálhatnék a pattanásos hátammal? Tudtok ajánlani valami krémet vagy valami módszert amivel el lehet tűntetni? Többi lennt!

Kb 3 éve jöttek elő a pattanások,inkább a vállam környékén,voltam már kozmetikusnál is,de nem használ semmit..Most már itthon nyomkodom mert nem érdemes elmennem,amikor kinyomom,kijönnek de utánna vagy ott marad a piros nyoma és mintha be lenne gyulladva,és utánna rá pár napra vagy hétre újból nyomkodhatom ki,sehol máshol nincsen csak a hátamon,nagyon idegesítő a dolog,ugyan is már 30 éve vagyok és szexelés közben nagyon zavar,ha a párom esetleg megfogja vagy hozzá ér,kicsit gátlásos vagyok ez miatt..valami használható tippet adjatok légyszíves,kozmetikust ne is mondjátok,mert csak rosszabb lesz tőle..

Legjobb válasz: Én nyomkodom...nyomkodnám a párom hátát, ha engedné! :D Egyébként pedig vízbe oldj fel egy kevés teafa olajat (Rossmann, DM, patika), és vattával kenegesd át a hátad. Szárít, és gyulladást csökkent.

Én nyomkodom...nyomkodnám a párom hátát, ha engedné! :D Egyébként pedig vízbe oldj fel egy kevés teafa olajat (Rossmann, DM, patika), és vattával kenegesd át a hátad. Szárít, és gyulladást csökkent.
A legfontosabb: el a kezekkel. Továbbfertõzöd az egész bõröd. Clean&clear tonikkal kend, de hallottam már gyógyszeres kezelésrõl is, lehet, hogy bõrgyógyászhoz kéne elmenned. Csakis pamut ruhákat hordj, ne izzadjon be a bõröd.
A kérdező hozzászólása: ma 17:44 Köszönöm a válaszokat!De ha nem nyomom ki akkor hogyan jön ki onnan?Magától nem fog kijönni..néha muszáj megnyomkodni szerintem..
Ahogy írod, a nyomkodás nem vezetett eredményre. Most hagyd békén, veszítenivalód nincs, egy próbát megér. Nekem bevált.
Ami még szerintem jó: bõrradírozós tusfürdõvel 2-3 naponta megmosni, ez jól tisztít.

Mi lehet vajon az a módszer, amivel minden férfinak el lehet csavarni a fejét?

Akár fiatalabb, pl huszonéves, akár idõsebb, pl 30 felüli, akár vallásos akár nem, akár van párja/családja akár nincs, mik lehetnek azok a praktikák amivel 100% osan el lehet csavarni egy férfi fejét?

Legjobb válasz: Lehet, h sokkal egyszerûbb a gondolkodásuk, mint nekünk (ettõl nem lesznek buták, csak sokkal kevesebb bonyodalommal leélik az életüket), de minden pasinak más a lelke. Inkább azt kell megismerni, megérteni, nem igazán taktikázni.. jobban imponál nekik szerintem, ha megnyílhatnak egy nõnek, aki értékeli, megismeri õket. Aztán lehet puffanok majd a gondolkodásommal.

Lehet, h sokkal egyszerûbb a gondolkodásuk, mint nekünk (ettõl nem lesznek buták, csak sokkal kevesebb bonyodalommal leélik az életüket), de minden pasinak más a lelke. Inkább azt kell megismerni, megérteni, nem igazán taktikázni.. jobban imponál nekik szerintem, ha megnyílhatnak egy nõnek, aki értékeli, megismeri õket. Aztán lehet puffanok majd a gondolkodásommal.
teli has, üres zacsi :) Nem túl nehéz.
"amik akárhol akárkinél akármikor beválnak" "mik lehetnek azok a praktikák amivel 100% osan el lehet csavarni egy férfi fejét?" Nincs, mivel nem gépek vagyunk akik futószalagon jönnek le, mind különbözõek vagyunk, 1 taktikát nem tudsz alkalmazni mindenki így aztán nincs 100%-os garancia a sikerre! Azon kívül vannak a férfiak között is igaz elenyészõ számban, talán 1% körül olyanok, akik hûségesek és pont és egy törtetõ libának nem fogják bevágni a lompost egy jó numeráért mert azt otthon megkapják, plusz létezik még ugyancsak kevés embernek úgynevezett lelkiismerete ami a hûséget méginkább erõsíti. Ha feltételezzük azt, hogy van tökéletes kapcsolat, akkor 100%, hogy nincs 100%-os módszer!
#3: akkor nem kezdek ki vele. #5: hûha... ahhoz elõbb ismernem kéne kicsit:D
A kérdező hozzászólása: ugyan már...nem 14-15 éves kislányok viselkedési kultúráját szeretném hallani...ezeket már tudom... hanem a tipikus nõi praktikákat... amik akárhol akárkinél akármikor beválnak...még ha vallásos az illetõ vagy ha felesége is van...(hozzáteszem nem saját célokra kell, hanem kutatás)
mondjuk ha leveszed a bugyid, és pucsítasz garantált siker
Egyre mindenképp. Azt csak akarni kell nagyon és sikerül. De megtartani sztem sokkal nehezebb, van, akit lehetetlen.
A kérdező hozzászólása: na és vajon egy éjszakára sikerülhetne?
1: Leszel a feleségem? :P Végre egy lány, aki ezt vallja.
Én mindent megpróbáltam, mégsem sikerült megtartani, sztem van olyan pasi, akit nem lehet betörni, õ pl.száz éve házas, sokan próbálták megszerezni, (hosszabb távra), mégsem sikerült senkinek megkaparintani.
A kérdező hozzászólása: na és ha a fõnökös? és van felesége? és ráadásul vallásos is? vagy a tanárod? vagy munkatárs és foglalt? vagy foglalt és vallásos is?
Mindjárt elolvasom, de hogy ne kelljen sokat várnod: pina.
Nincs olyan módszer, amivel _mindenkit_ el lehet csábítani. Vannak bonyolultabb emberek is. Lehet tesztelni.

Kérlek, mi az a tényleg igaz módszer, amivel egy nagy, piros pattanást el lehet tüntetni?

Tonikkal kb minden este bekenem az arcom, vannak pattanásaim, de azok tűrhetőek, de viszont néha megjelennek ilyenek és...Éjszakára kentem rá fogkrémet, hogy kiszárítsa...de nem tapasztaltam nagy változást... Segítsetek légyszíves, jah és kérlek olyan ötletet mondjatok, ami beválhat 'korábban am ilyen volt a paradicsom, de még a kamilla tea sem segített..xd'

Legjobb válasz: Tudod vannak ilyen baba popsikrémek. Ha belegondolsz, azok gyulladáscsökkentésre vannak. A pattanás egy gyulladás. Vegyél egy ilyen krémet, és kend be vele egész éjszakára az arcod, reggel pedig radírozd le. Én évek óta ezt csinálom, és gyönyörû az arcom.:)

Tudod vannak ilyen baba popsikrémek. Ha belegondolsz, azok gyulladáscsökkentésre vannak. A pattanás egy gyulladás. Vegyél egy ilyen krémet, és kend be vele egész éjszakára az arcod, reggel pedig radírozd le. Én évek óta ezt csinálom, és gyönyörû az arcom.:)
1.Ha nem eszel egészségtelen gyors kajákat vagy ilyesmiket akkor azzal is sokat segítesz a bõrödön és szerintem egy hét múlva látható is az eredménye 2.sok víz 3. egy titkos és bevált recept: Keverj össze tojás fehérjét egy teáskannál citrom lével, kend az arcodra, és mikor úgy érzed hogy húzódik a bõröd akkor mosd le már az elsõ használat után látni fogod a különbséget :) !
agyagos pakolást is próbáld ki. a sebbenzin is eléggé tud szárítani :) illetve van az avonnak egy clear emergency nevû lemosója, amiben van szalicilsav. az elég masszív cucc.
Én rengetek mindent kipróbáltam már. Mindenféle csudijó terméket meg ilyen házi praktikákat. Na most eddig vagy nem használtak, vagy csak még pattanásosabb lettem tõlük. Az elõzõ válaszoló által említett avonos clear emergency-t viszont én is ajánlom, a héten vettem ilyet. Van egy lemosó, illetve egy zselé, amit csak a pattanásokra kensz rá. Nem mondom, hogy egyik napról a másikra nyomtalanul eltünteti a pattanást, de ha este bekened, reggelre látni fogod, hogy visszahúzódott, kb fele akkora. Aztán ha még 1-2 alkalommal használod, el is múlik.
A kérdező hozzászólása: Sajnos olyat nem vehetek, de azért kösz mindenkinek még a titkos receptet is. Azt nem próbálom ki mert már elég ilyen 'hülyeséget' kipróbáltam, de csak rontottak a helyzeten.:)

Vettem Tarot kártyát. Olvasgattam a könyvet. Mit ajánlanátok, hogyan kezdem el a jóslást, melyik a legkönnyebb módszer, amivel jól lehet gyakorolni? A kártyát hogyan avassam fel?

Legjobb válasz: mit kell azon gyakorolni? hazudozol, és úgy csinálsz, mint aki tudja, hogy mit miért mond. mondj jót is, rosszat is, de ne túl konkrétakat. "változás lesz a pénzügyedben, egy rokonod meg meg fog halni". és kész. nézz néhány ezoTV adást, jegyezz meg pár hülye mondatot, váltsd ki a vállalkozói engedélyed, és indulhat a buli:)

mit kell azon gyakorolni? hazudozol, és úgy csinálsz, mint aki tudja, hogy mit miért mond. mondj jót is, rosszat is, de ne túl konkrétakat. "változás lesz a pénzügyedben, egy rokonod meg meg fog halni". és kész. nézz néhány ezoTV adást, jegyezz meg pár hülye mondatot, váltsd ki a vállalkozói engedélyed, és indulhat a buli:)
Koccints vele.
A kérdező hozzászólása: iszonyú poénos vagy, valóban az eszed is annyi....ha parasztkodni tudsz, akkor menj máshova.kössz....
A kérdező hozzászólása: Utolsó, szintén okos....csak itthon magamnak és barátnõknek szeretnék max jósolni, hobbyból . Minden okos az EZO tv-vel jön, ott nyilvánvaló hogy csalók vannak....de vannak igazi jósnõk...szerencsére egyet találtam, csak elutazott nemrég, így vele nem tudok beszélni errõl.
és õ mitõl igazibb mint az ezotv?

Egy idelye pár kapcsolatban élek szerelmemmel még 1 hónap mire viszzajönnek az országba mindennap beszégetünk de már kezdünk kifogyni a témából valami módszer kellene amivel sosem unatkoznák de mi legyen az?

csak annyi hogy miközben beszélgetünk már nem akarom halálra unni magamat vele és sok id? az az egy hónap:(

Legjobb válasz: mindíg kérdezd h mi volt ma,ezzel azzal,te is mond h ez volt az volt hozzá fûz õ is,azt kész :)

mindíg kérdezd h mi volt ma, ezzel azzal, te is mond h ez volt az volt hozzá fûz õ is, azt kész :)
Én pl. a napi híreket, sztorikat szoktam olvasni, hogy legyen beszédtéma, ha úgy alakulna... már amirõl megvan a véleményem, persze, és amirõl lehet beszélgetni... politikusok nyilatkozataitól kezdve egészen addig, hogy az aktuális filmtoplista elsõ helyén melyik film áll... vagy a kedvenc blogok posztjait...
A kérdező hozzászólása: ezek egész jó ötletek :D
Olyanról beszélj ami érdekli, ha nem érdekli a politika akkor szerintem felesleges. Az emberek szeretnek olyanról beszélni ami felkelti az érdeklõdésüket esetleg hobbijukal kapcsolatban.
Ugyanúgy, ahogy a pisit visszatartom.
én csak a gépelemek rajzfeladatomra gondolok és máris kitoltam az ingerküszöbömet órákkal
Mekkora suttyò vagy te 'utolsò'. Kérdezönek meg azt mondom h nem akkor kell màsra gondolni mikor jönne, az egészet irànyitani kell.amikor jobban odafigyelsz a nöre és ugye azt akarod hogy neki is jo legyen, akkormàr nem magadra gondolsz és ezàltal tudatodon kivül is lelassul az magömlésedhez vezetö idö.tehàt csokolgasd többet, simogasd néha szolalj is meg (kérdezd mdg h jo e vagy vmi).amikor màr ugygondolod hogy te vagy a soros nemkell màst tenni mint a lehetö legjobban beleèlni magad.ez az én tapasztalatom.ja és ilyenkor te is joval intenzivebben éled majd meg.de vannak krémek sprayk, gyürük amik ugyanezt szolgàljàk.azokat én nemprobàltam még.nekünk nincsrà szükségünk.;-).
Orvosként azt tanácsolom ne nyújtsd el. Késöbb ún. Dythaeria achleithys-t okozhat azaz vizelet visszatartási zavarokat.
Én Geronazzo Máriára gondolok...
Anyádra gondolok.
Ha késleltetni szeretnéd a magömlést sex közben gondolj valami másra, vagy pedig töbször állj meg csókolgasd majd megint told neki. így el tudod nyújtani szerintem.
köss görcsöt rá:D
kiszel tünde nekem mindig bejött xD szar volt lelankadni 1 csajban...
Csomót kötök rá!
1. A kiszáradt foltot átfested WALLKYDdal. 2. Ha megszáradt, újrafested falfestékkel.
A kérdező hozzászólása: Akkor tulajdonképpen mi is a teendõm?:)
Lásd az 1. választ, mint tennivaló. A fal magától nem tud vizesedni, mert egy buta józság. Ha kap vizet valahonnan, vizesedik, ha nem, nem. Az ázásnyom csak nyoma a víznek, ha a folt nem terjed, akkor nincs utánpótlás, ergo: lásd az 1. mondatot. Ha terjed: ázás okát megszüntetni, majd KISZÁRADÁS UTÁN lásd 1. mondat.:)
amúgy milyen fal? Ha beton (panel) akkor vakard le a falat a betonig, és gletteld át, fesd be olyannak mint ami volt. Ha tégla, akkor is levakarhatod de várd meg amíg kiszárad. És persze a szomszéd elõtte javítsa meg a csapját.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Amúgy betondzsungelben élünk és úgy tûnik sikerült már megszüntetni a hiba okát, mert nem ázunk már pár hete. Úgy tûnik, hogy náluk a fürdõszobában a csempén volt egy hajszálrepedés, s gondolom zuhanyzás közben a víz oda is ment, ami szépen lefolyt majd le hozzánk is.
Pont így jártunk mi is. Kérdezz rá a szomszédnál, és ha megerõsíti, hogy kijavították, akkor tényleg megnyugodhadsz.
A kérdező hozzászólása: Azt mondták, hogy sziloplast-tal orvosolták a problémát...
szerintem a legjobb ha lefested, vagy ráteszel 1 új tapétát. Radirozgatás nem jó.
A kérdező hozzászólása: Értem és köszi...:)
Mi lenne ha rátenné még 1 réteg tapétát? nem kell radírozgatni, szerintem ez már idejét múlt és átüt a folt idõvel.Mekkora a folt? Lehet hogy érdemesebb áttapétázni, az biztos takarni fog.
A kérdező hozzászólása: Igen, ez jó megoldásnak tûnhet. Az a baj, hogy itt is van egy kis folt meg ott is, mikor hol áztunk...:) De a legzavaróbb a fürdõszoba felett, ott kb összességében szerintem egy fél négyzetméter.
A felettetek lakó szomszédot is el kéne tüntetni, nem csak a megsárgult részeket a tapétáról...
Az a sárga elszínezõdés átüt Wallkyd nélkül. Nálunk is olyan volt a lakás, szinte minden helyiségben ázás foltok. Diszperzittel 100-szor is kenheted, átüt. A Wallkyd vízhatlan réteget ad és így nem tudja átáztatni a Diszperzit és nem sárgul át.
A kérdező hozzászólása: Értem és köszi. S a véleményed feletti írásomhoz mit szólsz? Létezhet olyan?
Szia az elõttem szóló kollégának igaza van de kapni már folttakaró festéket is a Trilak gyártja!
A kérdező hozzászólása: Értem és köszönöm a válaszokat.:)
A kérdező hozzászólása: S valamiféle házi praktikát nem ismertek esetleg?
Sajna az ázásnyom igen agresszív holmi, a falra kent akrilfestéken úgy áteszi magát, mint a sicc. Szerintem ha lenne, akkor az csak valami hasonló agresszív módszer lenne, amivel nem biztos, hogy elõrébb lennél. De ha megtudsz valamit, ami mûködik is, kérlek tudasd itt!
A kérdező hozzászólása: Oké, rendben, bár egyenlõre még én is tanácstalan vagyok...:)
A kérdező hozzászólása: Kukoricakeményítõ esetleg szódabikarbóna nem segíthetne az eltüntetéséhez?
A kérdező hozzászólása: De még olyat is találtam, hogy kenyérrel dörzsöljem át a falat...
A kenyérbeles cuccot falradírozásnak hívták, festés helyett alkalmazták, a felületen megtapadt por eltávolítására jó. Eddigi pályafutásom tapasztalatai alapján: a kapirgálás, lemosás, ráolvasás egyre megy: másod- harmadnapra mindig kiüt az ázásnyom a friss festés alól. A keményítõ/szódabikarbóna új nekem. Ha használtad és bevált, tedd közkinccsé, persze a recepttel együtt!:)
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy én sem merem nagyon használni sem a kukoricakeményítõt sem a szódabikarbónát, mert mi van akkor, ha még nagyobb bajt csinálok??:) Persze, ha megtudok majd valamit innen-onnan és sikerül majd valahogy eltávolítani a foltot, akkor majd megosztom veled hogy hogyan is történt mindez...:)
A kérdező hozzászólása: S a régebbi leázások miatt elõfordulhat az, hogy újból magától vizesedik a fal de nem oly mértékben mint ha leáztatnának?
Amíg "Máris szomszéd" ßaszik tenni bármit is az eláztatások ellen, addig totálisan fölösleges erõlködnöd. A hiba okát kell megszüntetni, rátaknyolással semmire se mész, mert a víz ígyis-úgyis át fog jönni, ha nem ott, akkor tuti 5 centivel odébb, és ugyanott leszel. erõsen ajánlom, hogy a kérdéses falról, falszakaszról vakarjatok le inden tapétát, és csak sima diszperzittel, vagy ami jobb lenne, latexfestékkel kenjétek be. Természetesen sima fehérrel, mert azt lesz a legegysuerûbb javítani a szomszéd következõ szerencsétlenkedése után.
A kérdező hozzászólása: :) Azóta már úgy néz ki megoldódott a probléma.:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!