Találatok a következő kifejezésre: Mi a módszer amivel (85 db)

Az oldalunk támadó webhelyként volt megjelölve, kijavitottuk, most mar rendesen működik, de a PageRank lement 4ről nullára, mi a módszer amivel a Goggle visszaadja a nagynehezen megkapott PR értéket?

A Webmestert Eszközöket végigböngésztem, nem talált hibát.

Legjobb válasz: Felülvizsgálati kérelmet kell írni a google-nak, de nem találom a linkjét. Ott lesz valahol a webmester-eszközökben.

Felülvizsgálati kérelmet kell írni a google-nak, de nem találom a linkjét. Ott lesz valahol a webmester-eszközökben.

Mi a neve annak a módszernek amikor egy videót raknak ki több tévére, és persze hogyan kell csinálni?

Például amikor 4 tévét összeraknak és egy képernyőként funkcionál az egész.

Legjobb válasz: Összekötik a 4 tv-t és akkor az egészen megy. Vagy úgy érted, hogy olyan mint 1 vászon és akkor csak úgy megy, hogy 4 tv-n megy 1 vagy 4 tévén megy ugyan az de 4x? Lehet, hogy hülyeséget írtam akkor bocsi. De azt tudom, hogy összekötik.

Összekötik a 4 tv-t és akkor az egészen megy. Vagy úgy érted, hogy olyan mint 1 vászon és akkor csak úgy megy, hogy 4 tv-n megy 1 vagy 4 tévén megy ugyan az de 4x? Lehet, hogy hülyeséget írtam akkor bocsi. De azt tudom, hogy összekötik.
A kérdező hozzászólása: Összekötik a 4 tévét és így egy nagy kijelzõ lessz belõlük, amire egy videót tudnak kirakni. Tehát nem egy videót külön külön a 4 tévére. Én ilyet például a stereo heart címû zene video klipjében láttam.
Jaaah értem mááár. Lehet, hogy összekötik a 4 tv-t és aztán beállítják, hogy az egészen menjen. De lehet, h hülyeség. Ha hülyeség akkor erre most már én is kíváncsi lennék.
Nem vagyok benne 100%ig biztos, de egy próbát megér.. Ha összekötöd géppel is a tv-ket, akkor van egy olyan funkció a képernyõbeállítások között, hogy kiterjesztés. Azzal talán össze lehet hozni.
Én a legjobban a pasimmal szoktam kielégíteni magam :D
Én is a pasimmal elégítem ki magam a legjobban
A kérdező hozzászólása: jó de ha nincs pasitok vagy éppen elutazott hosszabb idõre
Sehogy, kivárom a következõ találkozást.
Csikló izgatásával , nálam az ujjazás semmit nem ért , hogy õszinte legyek , nekem is van barátom , és nem zavarja , de ha együtt vagyunk természetes , hogy lefekszünk, ott más az egész .. ( ugyan olyan jó mint a maszturbáció, de a szeretkezés még jobb is ) de igazából neked kell rájönni , mi jó és mi kevésbé jó :)

Egyik oldali petefészek-eltávolítás után mikor eshetek teherbe? Mi az a módszer, ami növelheti az esélyeket, hogy mielőbb sikerüljön?

Legjobb válasz: Peteérésed havonat lesz, úgyhogy ugyanúgy, mint bármelyik más nõ. Feleségemmel így két fiút hoztunk össze, az elsõnél sokat próbálkoztunk stresszes idõszakban, a második szinte jött magától. Ha a kérdés arra vonatkozik, hogy mikortól élhetsz nemi életet a mûtát után, akkor a kis vágás miatt laikusként legfeljebb pár hetet mondanék, de kérdezd meg az orvosod!

Peteérésed havonat lesz, úgyhogy ugyanúgy, mint bármelyik más nõ. Feleségemmel így két fiút hoztunk össze, az elsõnél sokat próbálkoztunk stresszes idõszakban, a második szinte jött magától. Ha a kérdés arra vonatkozik, hogy mikortól élhetsz nemi életet a mûtát után, akkor a kis vágás miatt laikusként legfeljebb pár hetet mondanék, de kérdezd meg az orvosod!

Hogyan szakítsunk stílusosan? Mik azok a módszerek, amik még a jó ízlés határán belül mozognak, de mégis ütősek?

Legjobb válasz: " Drágám, be kell vallanom valamit. Az öcsédbe vagyok szerelmes... " XD

" Drágám, be kell vallanom valamit. Az öcsédbe vagyok szerelmes... " XD
vagy Nem kellesz máá ide ha valami nem tetszik mehetünk a Maunika Sóba xD.
álj a párod elé és mond neki ezt : tudod drágám néha szar kerül a palacsintába de mostanába egyre több!ezért menj el nõgyógyásznak ott biztos találsz ujjat hejetem ! vagy valami ilyesmit nyögjél neki :D
Kocsibol kiáltsd ki:szakicsunk ok! aztán kövér gáz.

Hogyan lehet könnyebben teherbe esni? Mik azok a módszerek amik elősegítik a könnyebb teherbeesést? A Babánk már 2hónapja várat minket!

kell valami hatékony módszer....:((((

Legjobb válasz: Mi is friss próbálkozók vagyunk, szintén két hónapja... Ez egy türelem játék, hidd el... Úgysem lehet siettetni. Nekem is mondtak praktikákat, például lásd az elõzõ választ is, vagy igyál palástfû és cickafark teát, én szedek folsavat és e-vitamint hogy felkészítsem a szervezetem a babavárásra. Szeressétek egymást nagyon, és esetleg figyelj a peteérésre, hogy akkor legyetek eggyütt, mert úgy a legnagyobb az esélye. De két hónap tényleg nem sok, mivel egy párnak átlagosan 20% esélye van egy babára egy ciklus alatt. Szóval türelem és sok-sok szerelem!!!! :-)

Mi is friss próbálkozók vagyunk, szintén két hónapja... Ez egy türelem játék, hidd el... Úgysem lehet siettetni. Nekem is mondtak praktikákat, például lásd az elõzõ választ is, vagy igyál palástfû és cickafark teát, én szedek folsavat és e-vitamint hogy felkészítsem a szervezetem a babavárásra. Szeressétek egymást nagyon, és esetleg figyelj a peteérésre, hogy akkor legyetek eggyütt, mert úgy a legnagyobb az esélye. De két hónap tényleg nem sok, mivel egy párnak átlagosan 20% esélye van egy babára egy ciklus alatt. Szóval türelem és sok-sok szerelem!!!! :-)
szia! szerintem hülyeség figyelni a naptárat stb.-t, elsõ babát se akkor "gyártottuk" le, a póz pedig a kutyusos volt, probáljátok ki!!!:-) ugy jó mélyre tud a párod hatolni, és lehet könnyebben beér a célba a kiskatona...ugy néz ki a második is összejött, pedig csak 3 hónapja szültem, itt tök sima póz volt...szóval ha egy baba jönni akar jönni fog!!! akárhogy és akármikor csinálod! és hozzáteszem, egyiknél se a peteérés idejében voltunk együtt...szoritok neked!
Szerintem az a legfontosabb hogy ne görcsölj rá és ne ettõl a dologtól(baba) tedd függõvé a boldogságodat. Ahogy elõttem írták már páran, jönni fog ha jönni akar. Ne siettesd a természetet és nyugodj le. Szeresd a párodat, élvezd a szexet vele és vedd lazábban. Nekem még nincs gyermekem és mi is szeretnénk a férjemmel de rábízzuk a természetre. Sok sikert!
Szia! nekünk ez az 5.hónap a próbálkozársa, a cickafarkteát, és a palástfüve iszom egy hónapja, itt olvastam, akik elkezdték rögtön teherbe estek, nálam ez nem így van. Tudom ajánlani a kispárnát a csípõd alá akció után.Nézegettem a ciklus.hu, a jónás naptár, stb, szerintem ezek nem hihetõek, szeretni kell egymást, és majd jön, ha jönni akar. Én mindennnap elmondom, hogy nagyon várom, hátha meghallja, és egyszer csask itt lesz. :) sok sikert!
2 hónap még semmi. ne aggódj! szeretkezés után 10-15 percig helyezkedj gyertyaállásba, ez segít a spermiunoknak célba érni. én is ezt csináltam. hamar összejött a baba.
Szia! Nekünk idén márciusban ment el a babánk és azon felül, hogy leírhatatlanul fájt az elvesztése, féltem, hogy mikor lesz már baba. Nekem három hónapot kellett várni (két teljes mestruáció), utána lehetett próbálkozni. Addig is kellett szednem a folsavat és a terhes vitamint. Regisztráltam a http://www.ciklus.hu-n ahol jelzi a rendszer - az elõzetesen felvitt menstruációk alapján - hogy mikor van peteérésed. Harmadik hónapban, már meg is ajándékoztam a páromat egy + terhességi teszttel:-) A vitaminokon felül figyeltem még arra, hogy rendszeresen egyek, jó minõségû ételeket. Illetve a boldog együtt létek után én még pihentem egy kicsit:-) Nagyon szorítok Neked, biztos sikerülni fog:-) Írjál majd a fejleményekrõl:-) 6 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszike, amúgy mi is már egy csomó pózban voltunk már :) ) de nem tudom.. hát most várok elég hülye érzésem van báár negatív lett a teszt de akkoris valami van
Szia! Mi is kb. 1/5 hónapja próbálkozunk, 2 tesztet csináltam eddig, de negatívak lettek, és mindig azért vagy akkor csináltam, mikor olyan furán éreztem magam, (ahogy te is írtál valami fura érzésrõl)vagy valami furcsa kavargást, vagy "mocorgást" éreztem a méhem tájékán, és mégis negatív. :( Párnázom én is a csípõmet, és szedek magzatvédõt és Magne B6-ot is. Nagyon vágyunk már rá mi is, és nem mellesleg tavaszi babát szeretnénk, úgyhogy most már jöhetne.... :D

Mi lehet vajon az a módszer, amivel minden férfinak el lehet csavarni a fejét?

Akár fiatalabb, pl huszonéves, akár idõsebb, pl 30 felüli, akár vallásos akár nem, akár van párja/családja akár nincs, mik lehetnek azok a praktikák amivel 100% osan el lehet csavarni egy férfi fejét?

Legjobb válasz: Lehet, h sokkal egyszerûbb a gondolkodásuk, mint nekünk (ettõl nem lesznek buták, csak sokkal kevesebb bonyodalommal leélik az életüket), de minden pasinak más a lelke. Inkább azt kell megismerni, megérteni, nem igazán taktikázni.. jobban imponál nekik szerintem, ha megnyílhatnak egy nõnek, aki értékeli, megismeri õket. Aztán lehet puffanok majd a gondolkodásommal.

Lehet, h sokkal egyszerûbb a gondolkodásuk, mint nekünk (ettõl nem lesznek buták, csak sokkal kevesebb bonyodalommal leélik az életüket), de minden pasinak más a lelke. Inkább azt kell megismerni, megérteni, nem igazán taktikázni.. jobban imponál nekik szerintem, ha megnyílhatnak egy nõnek, aki értékeli, megismeri õket. Aztán lehet puffanok majd a gondolkodásommal.
teli has, üres zacsi :) Nem túl nehéz.
"amik akárhol akárkinél akármikor beválnak" "mik lehetnek azok a praktikák amivel 100% osan el lehet csavarni egy férfi fejét?" Nincs, mivel nem gépek vagyunk akik futószalagon jönnek le, mind különbözõek vagyunk, 1 taktikát nem tudsz alkalmazni mindenki így aztán nincs 100%-os garancia a sikerre! Azon kívül vannak a férfiak között is igaz elenyészõ számban, talán 1% körül olyanok, akik hûségesek és pont és egy törtetõ libának nem fogják bevágni a lompost egy jó numeráért mert azt otthon megkapják, plusz létezik még ugyancsak kevés embernek úgynevezett lelkiismerete ami a hûséget méginkább erõsíti. Ha feltételezzük azt, hogy van tökéletes kapcsolat, akkor 100%, hogy nincs 100%-os módszer!
#3: akkor nem kezdek ki vele. #5: hûha... ahhoz elõbb ismernem kéne kicsit:D
A kérdező hozzászólása: ugyan már...nem 14-15 éves kislányok viselkedési kultúráját szeretném hallani...ezeket már tudom... hanem a tipikus nõi praktikákat... amik akárhol akárkinél akármikor beválnak...még ha vallásos az illetõ vagy ha felesége is van...(hozzáteszem nem saját célokra kell, hanem kutatás)
mondjuk ha leveszed a bugyid, és pucsítasz garantált siker
Egyre mindenképp. Azt csak akarni kell nagyon és sikerül. De megtartani sztem sokkal nehezebb, van, akit lehetetlen.
A kérdező hozzászólása: na és vajon egy éjszakára sikerülhetne?
1: Leszel a feleségem? :P Végre egy lány, aki ezt vallja.
Én mindent megpróbáltam, mégsem sikerült megtartani, sztem van olyan pasi, akit nem lehet betörni, õ pl.száz éve házas, sokan próbálták megszerezni, (hosszabb távra), mégsem sikerült senkinek megkaparintani.
A kérdező hozzászólása: na és ha a fõnökös? és van felesége? és ráadásul vallásos is? vagy a tanárod? vagy munkatárs és foglalt? vagy foglalt és vallásos is?
Mindjárt elolvasom, de hogy ne kelljen sokat várnod: pina.
Nincs olyan módszer, amivel _mindenkit_ el lehet csábítani. Vannak bonyolultabb emberek is. Lehet tesztelni.

Mi az a módszer amivel a legkorábban kimutatható a terhesség?

Sziasztok. szögezzük le , hogy nem szeretnék terhes lenni, de sajnos , 8.napja késik a menzeszem és fenn áll az esély a terhességre . Tesztet csináltam , de az negatív lett, még sem hagy nyugodni, hogy mi van, ha? Van bármiféle módszer orvosnál esetleg, amivel ki lehetne deríteni már most? Az utolsó együtt létünk amikor lehetséges volt az, hogy teherbe estem több mint 2hete történt.

Legjobb válasz: A tesztek az együttléttõl, illetve a peteérés napjától számított 14. napon, vagyis a nemvárt menstruáció napján már biztossággal kimutatják a terhességet. Tehát ha 8 napja késik, negatív a teszt, akkor nem vagy terhes. Ha nagyon izgulsz, 2 nap múlva ismételd meg a tesztet, ha az is negatív, megnyugodhatsz. A menzeszed az idegességtõl is késhet. Jó lenne tudni hány naposak a ciklusaid? Rendszeres-e, és hogy hányadik napon voltatok együtt.

A tesztek az együttléttõl, illetve a peteérés napjától számított 14. napon, vagyis a nemvárt menstruáció napján már biztossággal kimutatják a terhességet. Tehát ha 8 napja késik, negatív a teszt, akkor nem vagy terhes. Ha nagyon izgulsz, 2 nap múlva ismételd meg a tesztet, ha az is negatív, megnyugodhatsz. A menzeszed az idegességtõl is késhet. Jó lenne tudni hány naposak a ciklusaid? Rendszeres-e, és hogy hányadik napon voltatok együtt.
A kérdező hozzászólása: Szia. sajnos nem tudom, hogy pontosan hányadik napon voltunk együtt:/ az a helyzet hogy az elõzõ hónapban (az elõtt sohasem fordult ilyen elõ) kétszer is voltunk úgy együtt , hogy az elején gumi nélkül.. de ezek kb két hete vagy több is történtek. általában 7-8napig tart a menstruációm szinte mindig a 28.napon jön meg. mindig is rendszeres volt. a tesztet a mestruáció késéstõl számítva 4.napon csiánltam meg.
Vérvizsgálat a legérzékenyebb. De ilyenkor már a vizeletsugaras tesztnek is ki kellene mutatnia. Jó eséllyel nem vagy terhes, de menj el dokihoz. Amúgy meg ha ennyire fosol a terhességtõl, nem lenne baj, ha normálisan védekeznél. Akkor nem kellene parázni.
A kérdező hozzászólása: oké köszi. de a tesztek elvileg nem is jók van aki tudja hogy terhes de a teszt mindig negatív. a másik az, hogy hiába védekezik az ember semmi nem 100% szóval ha nem lett volna ez akkor is félnék.jó persze mst még jobban. de a mensturáció késének nem lehet más oka..
Menj el a házorvosodhoz és kérj egy vérvételt ami terhesség kimutatását kéri ott lesz a vérvétel és vizeletet is kell leadnod így 100% hogy megtudod pár napon belül mi a helyzet
Nem értem miért itt kell kérdezõsködni .. ha annyira félsz, akkor menj el orvoshoz, ilyen egyszerû. Most hiába itt kérdezgetsz, mi nem orvosok vagyunk, és ha félsz a terhességtõl védekezz, nem foghatsz mindent arra, hogy semmi sem 100%.
A menstruáció késésének ezer más oka lehet, sajnos, mint a terhesség. Hamar orvoshoz kell fordulni! (Szakmabeli vagyok.)
A kérdező hozzászólása: megjött a 8.napon azaz amikor kiírtam a kérdést este. bár elég gyenge, és nagyon rosszul is voltam, de szeintem a stressz okozhatta.

Mi a legjobb hasfogyaszto modszer amit otthon is tudok végezni?

CSak a hasambol szeretnék egy kicsit leadni,f?leg a pici uszogumikat

Legjobb válasz: Egyszerû: diéta + testedzés. Más módszer nincs.

Egyszerû: diéta + testedzés. Más módszer nincs.
az utolsó válasz kicsit azért vicces :) bárcsak attól lemenne a hasam , hogy esténként kicsit megsímogatnám :) diéta + aerob edzés
Sajna nincsen lokális fogyás.
Próbálj minél kevesebb zsíros ételt enni, és szerintem a has edzésére a legjobb a sok felülés!! Sok sikert, és kitartást hozzá! :)
Egy nénike mondta és sztem hatásos: esténként tedd a kezed a hasidra, majd óramutató járásával egyezõen körbe enyhén masszírozd az uszogumikat, elég öt perc is, de minden este tedd meg és közben csakis arra gondolj, hogy meleg a kezem!! garantált emésztés beindítás, kisebb hasi napról napra, a mutató meg sztem bármerre foroghat
Hmm nem vicces az az utolsó válasz, pardon, de ha masszázzsal pénzért lehet fogyni szalonban, akkor próbáld csak meg otthon, magadnak. Ha simogatod, még beizgulsz magadra.Enyhe nyomás van odaírva :) masszírozd!

Anyajegy eltávolítás! Valaki tud nekem infoval szolgálni? Mit ajánlatok mi a legjobb módszer, mennyi idő amíg megcsinálják, anyagiak. Ilyenekre gondolok

Legjobb válasz: Ennek egyszer én is utána néztem mert én is szerettem volna eltávolíttatni néhány ronda anyajegyet, de csak odáig jutottam, hogy megtudtam átlagban 7-10 ezer ft. közt mocorog egy anyajegy leszedése. Na itt úgy döntöttem ennyit nem ér az egész.

Ennek egyszer én is utána néztem mert én is szerettem volna eltávolíttatni néhány ronda anyajegyet, de csak odáig jutottam, hogy megtudtam átlagban 7-10 ezer ft. közt mocorog egy anyajegy leszedése. Na itt úgy döntöttem ennyit nem ér az egész.
én is kiszámoltam, hogy ha az összes zavaró anyajegyet leszedetném, lenne vagy 150.000 ft, és még szövettan darabja 5ezer ..:S
penge...s minden rendbe'....
A kérdező hozzászólása: Ha elmegyek a bõrgyógyászhoz h megnézze és szeretnem leszedetni, akkor az ilyen drága?? Nincs ingyenes vagy valami ahoz hasonló lehetõség?
ha el mész bõrgyógyászhoz és õ úgy látja, hogy az az anyajegy vagy anyajegyek "veszélyesek" és beutal vele, akkor szerintem ingyen megúszod. nekem van olyan anyajegyem amit le kéne szedetni, de nagyon félek tõle.:// pedig bõrgyógyász már egy éve elküldött, hogy szedessem le:/

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!