Találatok a következő kifejezésre: Mi a módja annak, ha meg (2 db)

Tesz egy lemondó nyilatkozatot és az új apa meg apaságit. Szerintem, de kérdazz meg egy ügyvédet.
automatikusan a férjed nevét kapja míg nem vagytok elvállva, erre semmi más lehetöség nincsen. ha elváltok is most már az ö nevét kapja, de ahoz hogy lemondjon a gyerekröl neked össze kell házasodnod az újpasiddal akkor mondhat le a férjed a gyerkeröl és az új pasi felvegye. amíg házaságban vagy nem lehetséges. ha a váláskor már terhes vagy is a gyerek a férj nevét kapja. mi ezért vártunk a párommal hogy ne a férjem nevét kapja. ha most a válás után a párommal nem házasodunk akkor is automatikusan még a´z exférjem nevét kapná de ilyenkor lehet apasági nyilatkozatot tennie a páromnak. elég kacifántos , de sajna ez van. mondjuk ha a házságkor nem a férjed nevét irattátok be a születendö gyermekekre vonatkozóan akkor nincs gond. de apának a férjed lesz akkor is feltüntetve. szóval most megszületik a gyerek aki a fßerjed nevét kapja aztán közben már válljatok el és a kedves igazi apa vegyen el egyböl és vegye a nevére a gyereket. ja még annyi lehet hogy a férjed apasági tesztet kér amiben kiderül hogy nem az övé a gyerek és akkor ai igaz nevére veheti, de ezért fizetni kell.
A kérdező hozzászólása: Az anya vezeték nevét nem kaphatja a gyerek?
Ha erröl nyilatkoztatok a házaságkötéskor. de az apa akkor sem ismeretlen lesz, hanem a férjed.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Mi a legemberségesebb módja annak, ha meg akarok szabadulni egy beteg haltól?

A kúrák nem használtak...

Legjobb válasz: Semmiképpen nem a wc-t ajánlom. Inkább vidd el egy olyan helyre, ahol van víz esetleg még tud úszni. Megérdemlik az esélyt.

Semmiképpen nem a wc-t ajánlom. Inkább vidd el egy olyan helyre, ahol van víz esetleg még tud úszni. Megérdemlik az esélyt.
Tedd egy külön edénybe:pl befõttes üveg.A magánytól halna meg....de öld meg sztem se, nekem sosincsen hozzá szívem....
Szia! A fentebbi két hozzászóló módszere szerintem azért nem emberséges, mert nem a halacska érdekeit nézik. A lényeg, hogy az õ lelkiismeretük tiszta legyen. Ha pl. tóba engeded az akváriumi halat, vagy külön zárod egy befõttes üvegbe, ugyanúgy meghal, mintha egybõl véget vetnél az életének, csak így még szenved elõtte. A fentebbi megoldások egyikével sem vele lennél humánus, csak saját magaddal. A legrosszabb megoldás: hagyod szép lassan meghalni a többiek között. A vmivel "jobb" megoldás: kiveszed az akváriumból, és hagyod megfulladni. A legjobb megoldás: http://www.agykontroll.hu vagy http://www.esettanulmanyok.hu - Állatokat NAGYON jól lehet a gondolat erejével gyógyítani, mert õk intuitívabbak, mint az ember, a nap minden percében fogékonyak a gondolati üzenetküldésre. Ez nem vicc! Pusztán a gondolat/szándék erejével meg tudod gyógyítani a halat! Sok sikert! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az utolsó választ, én is Veled értek inkább egyet. Egyébként én azt sem bírnám elnézni, hogy egy befõttesüvegben szenvedjen. Én kivettem egy üvegbe vízzel, majd megkértem a párom, hogy öntse ki a réten. Azért ezután is sírhatnékom támadt... A gondolat erejével való gyógyításban, azt hiszem, nem tudnék annyira hinni, hogy nálam is mûködjön...
Ha humánus eutanáziát akarsz egy menthetetlenül beteg halnak, (ha mégse hatna az agykontroll) a leggyorsabb módszer a lefagyasztás. Tedd be egy zacskóba kevés vízzel együtt, és be a mélyhûtõ gyorsfagyasztó részébe. Fájdalommentes és gyors.
A kérdező hozzászólása: Ezt az utolsót tán poénnak vegyem?!?
húha. nekem egybõl az jutot ezsmebe hogy egy kalapáccsal csapj rá. elég brutális, de ha belegondolsz, ez oylan gyors, hogy meg sem érzi.és ha beteg akkor biztosan szenved. ettõl nem szenvedne. a lefagyasztást komoylan gondolta, és azért nem lenne rossz ötlet, ha hiperfagyasztód lenne ami azonnal lefagyasztja, de ez nem oylan gyors a sima fridzsider. szõval dobj rá egy nagy követ avgy ilyesmi. de nem tudom mit okoskodnak az elõttem írok, a ponytot, meg i8yleneket is megölik, azpknak ogyebár egy nagyot ráütnek a tarkójukra a bárd fogós részével.szóval hajrá, jobb lesz nekji is


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!