Találatok a következő kifejezésre: Mi a leválás (4 db)

Mi a placenta leválás tünetei?

Legjobb válasz: én úgy tudom, hogy vérzés.szerintem nem válik az le olyan könnyen nem kell attól annyira félni!

én úgy tudom, hogy vérzés.szerintem nem válik az le olyan könnyen nem kell attól annyira félni!
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy nem válik le könnyen csak azért kérdezem mert veszélyeztettet terhes vagyok a placenta eléri a méhszájat és tegnap olyan szerencsétlen mozdulatom volt azt hittem leszakad a méhem és azért kérdezem de nem vérzek meg semmi ilyen! Köszi a válaszodat!
elsõ vagyok.nekem is vannak ilyen hirtelen benyillalások ha ugy mozdulok, eléggé tud fájni. ezek a méhtartószalagok húzódásai. az orvosomnak is mondtam és ahogy õ kivülrõl elmutogatta hogy hol fáj nekem bent akkor tudtam hogy egy fájdalomról beszélünk:) . a hasam alsó oldalsó részébõl indul és egészen a nagy ajkakig le tud futni a fájdalom.
sziasztok én annyit szolnok ehez a kérdéshez hogy nekem 3-rom terhességnél vált le méhlepényem ennek köszönhetöen két gyermekem halt meg a kislányom aki ma 5-éves azért menekült meg mert a klinikán voltam mikor bekövetkezett volna.csak anyit éreztem hogy a baba egészen a gyomorszájamhoz feljött és nem volt mozgása mindíg nézessétek a méhlepényt!!!!

Mik a tünetei a lepény leválásának? Próbáltam rákeresni a google-n, de nem találtam szinte semmit.

38. hetes vagyok és jobb oldalon a petefészkem táján éreztem pár éles fájdalmat. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: A méhlepényleveálásnál vérzés kövezkezik be, és gondolom fájdalom is. Pár éles fájdalom szerintem inkább arra utal, hogy a kicsi valami ideget ér. A méhlepény elég ritka esetben válik le a terhesség során.

A méhlepényleveálásnál vérzés kövezkezik be, és gondolom fájdalom is. Pár éles fájdalom szerintem inkább arra utal, hogy a kicsi valami ideget ér. A méhlepény elég ritka esetben válik le a terhesség során.
nekem a 13hétben volt lepényleválásom de nekem nem fájt semmim csak egyik pillanatrol a másikra ömlött belölem a vér akkor azt mondták 50-50%hogy megmarad a baba, és szerencsére megmaradt, most 27+3naposak vagyunk
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a gyors választ! Sajnos a környezetemben elõfordult ilyen eset, de nem tudok róla sokat. A vérzésrõl olvastam és biztosan erõs fájdalommal is jár úgy gondolom, de azért írhatnának róla többet itt az interneten. Meg is lepõdtem, hogy semmit nem lehet róla tudni szinte. Igazad lehet egyébként, még olvastam is róla a napokban, hogy ideget nyomhat a baba és ezért van a fájás, dehát erre én már nem emlékeztem:D Minden bajom van magammal így a végén, fáj itt-fáj ott, beképzelek mindent, nem könnyû:D
Ha úgy érzed valami nincs rendben hívd fel az orvosod és kérdezz rá, vagy menj be egy vizsgálatra. Akkor legalább megnyugszol.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy megosztottad a tapasztalatod. Minden jót, könnyû szülést kívánok Neked!

Mi lesz velünk? 14 hetes kismama vagyok. Vérzéssel kórházba kerültem, magzatburok leválás a diagnózis. Mással történt ilyen?

Nagyon félek, hogy mi lesz, a dokik nem tudnak mit mondani, csak hogy legyek türelemmel. Addig bent kell legyek, amíg látható a leválás. :(

Legjobb válasz: Sajnálom ilyet még nem is hallottam. Kitartást nektek!!

Sajnálom ilyet még nem is hallottam. Kitartást nektek!!
most olvastam utánna, van lehetõség a kezelésre, a szigorú fekvés, a fekvés és a fekvés!!!! a doki tudja a dolgát, de figyelni kell a vérzés intezivitását is. !! Remélem minden rendben lesz veletek.
Nem akarlak elkeseríteni, de valószínûleg a hátralévõ idõt vízszintesen kell túlvészelned! :(
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, sejtem, hogy fekvés lesz. :( Kedves Második! Mit és hol találtál errõl? Én semmit, belinkelnéd kérlek?
Türelem, türelem, türelem! Kitartást és gyors javulást kívánok!
azt hiszem pont itt olvastam, de ha beíro a keresõbe, akkor rengeteg dolgot tudhatsz meg róla

Szemműtétem (ideghártya leválás) volt, ami után nem igazán gyógyul a szemem (a műtét tökéletesen sikerült). Az orvos szerint magától kellene most már gyógyulnia. Mi az a plusz amivel elősegíthetném?

Legjobb válasz: Szerintem ne kísérletezz semmivel. Fõleg ne olyan emberek ötleteivel, akik nem erre specializálódtak. Ha nem akar gyógyulni, akkor menj el az orvosodhoz, õ biztos tud csinálni valamit. Ha meg azt mondja, hogy magától fog gyógyulni, akkor biztos igaza van.

Szerintem ne kísérletezz semmivel. Fõleg ne olyan emberek ötleteivel, akik nem erre specializálódtak. Ha nem akar gyógyulni, akkor menj el az orvosodhoz, õ biztos tud csinálni valamit. Ha meg azt mondja, hogy magától fog gyógyulni, akkor biztos igaza van.
A gyógyulást elõ tudod segíteni a lelki ok kioldásával. Ha bõvebben érdekel írj privátot.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!