Találatok a következő kifejezésre: Mi a lelki kínszenvedés, amit (1 db)

a szüleim meghalnak!
azt amit most átélek, és már vagy 1, 5 éve tart!
Ha úgy kínoznának embereket elöttem mint a középkorban:S
Ha kiderülne hogy nincs Isten, se túlvilág. Csak a Nagy Fekete Semmi (halál után).
szülõk meghalnak
Sok rettenetes dolog van amitõl az ember szenvedhet de nekem az ha az "orrom elõtt csalnak meg" és bár nem tudom bizonyitani de tudom, arcátlanul a szemembe hazudnak.
viszonzatlan szerelem... (sóhaj)
a barátom +csal a legjobb barátnõmmel.
Kedvesem halála, amiért én vagyok a felelõs.
egy közeli ember halála!esetleg a gyerekemé, ezt nem tudnám feldolgozni!!
a gyerekeim halála
Meghalna az anyukám mert az apukám már meghalt balesetben azt mondják de szerintem nem!
Meghalna a nagymamám és a családom, illetve kínoznak valakit és nem tehetek semmit.
ha lenne gyerekem és meghalna
szüleim halála
Voltam pszcihiátrián, láttam borzalmas dolgokat embereket akik nem beszámithatók, lekötve sokszor anyaszült meztelenül , néhányan bepelenkázva, minden este taszigálva vitték öket a fürdõbe, sokszor rájuk se néznek az ápolók, hagyják õket kikötve egész nap a saját pisijük, kakijukba ülve.ha én ilyen lennék elég kinzás lenne, mert ezeknek az emberekenek sztem a halál már megváltás lenne, mert azt se tudják mi a saját nevük, és hogy hol vannak. Ez bozalom, nem kivánom a halálos ellenségemnek se!!!
Hogy egy szeretett ember halálos beteg (rák, aids) és a szemem elõtt épül le.
Egy gyereket (vagy általános értelemben: egy kiszolgáltatott embert) kínoznak elõttem és én nem tehet semmit.
Be vagyok zárva és le vagyok kötözve egy székbe. Velem szemben egy televízió. Végtelen mûsorfolyamban az utóbbi évek magyar focimeccseit közvetíti éjjel és nappal... üdv.: hegedor
Sajnos meg kellett élnem 21 éves fiam váratlan halálát.Nagyon klassz srác volt.Ez számomra a legrettenetesebb teher, amit életem végéig cipelek.
Kiszolgáltatott helyzetben lévõ élõlény (kisgyerek, állat, stb) kínzását, ami ellen nem tudok semmit tenni.
Gyermekem halála
A félelem. A tragédiákat fel tudnám dolgozni, de a félelembe beleõrülnék...
Gyermekem halála, psichikai othoni teror.
a megnemértettség érzése
látni mások kínszeveését tehetetlenül


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogy lehet legyőzni a félelmet?

Például, mikor új helyre kerülünk, mikor új, ismeretlen emberek vesznek minket körbe, mikor elvesztünk valakit, aki számunkra fontos, vagy amikor épp ki kell állnunk magunkért. Vagy akár legyőzni a halálfélelmet, pl egy háborúban. Hogy lehet túllendülni a félelmen? Sokszor volt már, hogy olyan helyzetbe kerültem, hogy féltem, rettegtem, hogy nem találom a helyem, vagy elvesztek egy számomra fontos embert, de olyan is volt, hogy belémkötöttek, és meg kellett védenem magam. Minden túl jutottam, és bátran viseltem, de attól még legbelül iszonyatosan féltem, én éreztem, ahogy a lábam remegett, mikor meg kellett védenem magam, vagy mikor nem mertem senkire nézni, mikor bekerültem egy új iskolába, és sok ilyen volt. Hogy lehet legyőzni a félelmet?

8

Ti hogyan fogadjátok el azt akik vagytok?

Én már régóta próbálom elfogadni kisebb nagyobb sikerrel de már kivagyok hogy nem bírom felvállalni azt aki vagyok mert félek hogy mások elutasítanak érdekelne hogy ti hogyan kezelitek az ilyen dolgokat esetleg tippet is adhattok ha van ötletetek köszi.

9

Tiszteletlenség ha a temetésen nem nézem meg a halottat?

Soha nem tudtam megnézni egy halottat sem,valami visszatart tőle ,hülyén hangzik így de ,,félek,, tőle ,hogy milyen érzéseket vált ki belőlem vagy,hogy mindig úgy lesz előttem ha rágondolok majd.
Most barátnőm férjéről van szó,és tudom,hogy mellette lenne a helyem ,de gyomoridegem van ha belegondolok,hogy megnézzem őt...viszont tartok tőle,hogy megharagszik rám.

11

Úgy érzem, nincs értelme tovább élnem. Mit tegyek?

mindig is kevés önbizalmam volt, de mára még kevesebb lett, egyre jobban utálom magam.. úgy érzem feladom az álmaimat is, nem bírok tovább küzdeni :'( egy senkinek érzem magam :(
17/L

8

Te mernél ezen vagy hasonló oldalon (gyk.hu) a jó erkölcsön kívüli dolgok elérhetőségére rákérdezni?

Értve ez alatt erotikus klippeken keresztül brutális (pl. a Fűrész, csak rosszabb) filmeken át a sátánista dolgokig pl.

Megkérdezni, hogy hol találod neten ezt-és-ezt, hol érhető el ilyesmi, stb?
Ti mernétek?

14

Ti mit tennétek/éreznétek, ha egyszer csak egy olyan vizionált kabinban ébrednétek, mint Colter Stevens százados a forráskódban, és szép lassan megtudnátok, hogy a fizikai valóságban már csak egy gép tartja életben az agyatok meg a fél felsőtestetek?

2

Szeretnétek előre tudni a halálotok időpontját?

Szerintetek jó lenne ha tudnátok?

20

Fiatalok! Ki az, aki még otthon szeret lenni nyáron egynapos elfoglaltságokkal?

Mindig csodálkozik rajtam a barátaim egy része, de én nyáron leginkább otthon szeretek lenni, max két tábor vagy nyaralás, azok is max. egy hétre.
Kirándulásokat próbálok szervezni, bepótolom az iskolaidőben hiányzó sportolásadagomat, hobbival foglalkozás-adagomat, találkozok barátnőkkel, néha kiruccanunk a Velencei-tóhoz strandolni. Ezen kívül általában angolt tanulok nyáron - túlzásba nem viszem azért ;) -, otthon olvasgatok, rejtvényezek. Hobbim a fotózás is, azzal is foglalkozom.

Csodálkoznak, hogy nem unatkozom, illetve, hogy nem lazítok.
Közben én pont úgy érzem, hogy tartalmasan telik a nyaram, és hogy pont így lazítok.

Amúgy érdekes, de hosszabb, "semmitevős" nyaralást nem is szeretnék. Két hetet napozni és bulizni a Balatonon - nem tudnék. A negyedik napon már tuti unatkoznék, és szerveznék túrákat, városnéző utakat miegymást a fürdés, napozás, bulik mellé.

2

Szerintetek kövér vagyok?

12 éves,160 cm,52 kg vagyok. táncolok,hasizmoztam is. van egy kicsi hasam,nem ment/megy lejjebb.Van hogy behúzom a hasam,de így is zavar. szerintetek nagyon gáz? képet nem tudok mutatni

5

Hogyan változtassak ezen magamban, hogyan viszonyuljak, alkalmazkodjak ehhez? (Bővebben lent. )

Az van, hogy vannak vidéki ismerőseink, nekik 3 gyerekük, mindannyian fiúk (a legidősebb most 13 éves, a másik kettő 11). Eddig megszoktam, hogy én vagyok a legidősebb (most 15), és kicsit jó is volt érezni, hogy "hatalmam" és felelősségem van nálam kisebbek felett. Nem jelentett akadályt sose, ha náluk voltunk, hogy én idősebb, kamaszodó lány vagyok - nem a tini énemet mutattam, mert azzal mit kezdtek volna? Jó volt 2-3 vagy több napra újra kisgyereknek lennem, mint ők.
Most viszont a legidősebb fiú eléggé megváltozott (ráadásul így 13 évesen szerintem picit koránérő), mondhatjuk, hogy "felnőtt hozzám". Amikor pár hónapja találkoztunk, nem egy kisfiút láttam, hanem egy (nekem drasztikusan megváltozott) kamasz srácot, aki mutál, és testesebb (jó értelemben). Kissé lesokkolt, és hirtelen nem tudtam mit kezdeni vele, egy olyan fiúval, akinek a társasága már nem volt könnyedebb, stresszelni is kezdtem, hogy mit kezdjek vele, a helyzettel.
Hogy kezeljem ezt az egészet? Ha gyakrabban láttam volna, nem ért volna ilyen hirtelen ez. Hogy tudnám feldolgozni, hogy ilyen lett, hogy kezeljem? Régebben minden könnyebb volt.
Bocsi, hogy hosszú lett.

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!