Találatok a következő kifejezésre: Mi a lehet velem (3019 db)

A sima ArmA 2 szerkesztőbe a trigger az mire jó, hogy kell használni és mi mindent lehet vele csinálni?

trigger

Legjobb válasz: Trigger-el mindent. Azaz idõzítesz más egységeket, scripteket tehetsz bele, video jeleneteket készíthetsz, hangot, zenét tehetsz bele. Hogy csak pár apróbakat említsek. De gyakorlatilag mindent meg tudsz vele szerkeszteni, és szinte (ám gagyi küldiket tudsz nélküle szerkeszteni) nélkülözhetetlen egy normális küldi szerkesztéséhez.

Trigger-el mindent. Azaz idõzítesz más egységeket, scripteket tehetsz bele, video jeleneteket készíthetsz, hangot, zenét tehetsz bele. Hogy csak pár apróbakat említsek. De gyakorlatilag mindent meg tudsz vele szerkeszteni, és szinte (ám gagyi küldiket tudsz nélküle szerkeszteni) nélkülözhetetlen egy normális küldi szerkesztéséhez.

Mi baja lehet velünk a nyuszinak? Többi lent!

Amikor még pici volt hagyta magát ölbe venni,de most,hogy lassan 4 hónapos már nem.Soha nem bántottuk,ezért is nem értem mi baja van.Ha megakarjuk fogni rugdos,de olyanokat,hogy tiszta vér és karmolás a kezünk!Valami ötlet esetleg?Köszönöm!

Legjobb válasz: Kezd felnõni. Az ember által sikeresen domesztikált faj, az a kutya, de még azzal is vannak gondok ebben az idõszakban. Türelmesnek kell lenni vele, szinte úgy kell megszelidíteni, mint egy vadállatot. Jól mondja az elõzõ, eddig bármikor az "engedélye" nélkül hozzányúlhattál. Kezd önállósodni egy kicsit, és ezt tiszteletben kell tartani. Jó módszer, ha azt éred el, hogy õ menjen oda hozzád. Ha a legkisebb jelét adja, hogy nem tetszik a közeledésed, akkor ne erõltesd. Így idõvel megérti, hogy nem akarod magad ráerõltetni, és sokkal bizalmasabb kapcsolatot tudsz vele kiépíteni.

Kezd felnõni. Az ember által sikeresen domesztikált faj, az a kutya, de még azzal is vannak gondok ebben az idõszakban. Türelmesnek kell lenni vele, szinte úgy kell megszelidíteni, mint egy vadállatot. Jól mondja az elõzõ, eddig bármikor az "engedélye" nélkül hozzányúlhattál. Kezd önállósodni egy kicsit, és ezt tiszteletben kell tartani. Jó módszer, ha azt éred el, hogy õ menjen oda hozzád. Ha a legkisebb jelét adja, hogy nem tetszik a közeledésed, akkor ne erõltesd. Így idõvel megérti, hogy nem akarod magad ráerõltetni, és sokkal bizalmasabb kapcsolatot tudsz vele kiépíteni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!Így még sose gondoltam végig. :D
Nálam is pont ugyanez van most. Ivar-érik. Majd ha keresi a társaságod akkor pátyolgasd. Amúgy 6-8 hónaposan lehet ivartalanítani és utána az ilyesfajta gondok megoldódnak.
*az egyetlen sikeresen háziasított, a kutya...
Most kamaszodik. Az embereknél is zûrös idõszak, a kamasz gyerekek is "megõrülnek" kicsit, és vadócok lesznek. Egy ovis gyereket dédelgethetsz, de a kamasz már nem hagyja. Az állatoknál is így van. Ráadásul most lesz ivarérett, hajtja a vére, hogy szaporodjon. Nem csoda, hogy most nem ér rá veletek foglalkozni. :D Pár hónap múlva úgyis ivartalaníttathatod, és akkor el fog múlni ez a gond is. A mi ivarérett baknyuszink ugyanilyen. Nem fél tõlünk, eljátszik békésen mellettünk, de azt már nem tûri, hogy megfogjuk.

Az élesztő mire jó? Lehet vele fogyni? Van káros hatása? A haj jobban nő tőle?

Legjobb válasz: Én azt hallottam, hogy bõrproblémákra (pattanások) jó, mikor tele volt az arcom pöttyökkel, ezt ajánlották, bõrgyógyász is, kozmetikus is. Az általad említettekrõl nem hallottam, de lehet, hogy arra is jó. Egy biztos, kenyérbe, fánkba és minden kelt tésztába kell. :-)

Én azt hallottam, hogy bõrproblémákra (pattanások) jó, mikor tele volt az arcom pöttyökkel, ezt ajánlották, bõrgyógyász is, kozmetikus is. Az általad említettekrõl nem hallottam, de lehet, hogy arra is jó. Egy biztos, kenyérbe, fánkba és minden kelt tésztába kell. :-)
Sörélesztõ, lehet ilyet minden DM-ben kapni. Ne edd el mami elõl az élesztõt, attól maximum rosszul leszel. Segít az arcodon, a hajadon, körmödön. Ugyanaz, csak más néven a szépségtabletta is(csak drágább).
Annyi bajod lesz az élesztõtõl, ha sokat eszel belõle, hogy nagyokat és ultrabüdöseket fogsz eregetni. Ezen kívül semmi. Valóban jó a hajnak, bõrnek, körömnek. Vagy egy kevéskét (kiskanálnyi) 2-3 naponta lefekvés elõtt megeszel (azért akkor, mert éjszaka jobban felszívódik, mikor alszol). Én ezt is szoktam, meg olyat, hogy natúr joghurttal összekeverem, az arcomra mázolom, és hagyom 20 percig. Nekem mûködött. Tablettát én is szedtem, de annak lassabban lett meg a hatása.

15 honapos kisfiamnak, feher folt van a nyelven, mi lehet ez? Es mi a teendo vele?

Ma vettem eszre hogy van rajta egy feher folt. Olyan mint amikor valaki meleg etellel egeti meg. Megneztem, de nem ugy tunik mint akinek fajna. Ja egy feher folt van, az a nyelve elejen, mashol sehol potty, folt semmi. Valami hazi praktika amivel el tudnam tuntetni neki? vagy mindenkepp orvoshoz vigyem? Csak azert kerdem mert Angliaban elunk es itt finoman szolva sz.rnak a gyerekre ha nem eletveszelyes serulese van.

Legjobb válasz: Feldegesít, ha a brit eü-rõl van szó. Olyanokat írnak onnan az anyukák, hogy az borzasztó. Lehet valami penészgomba, de nem akarok hülyeséget mondani, mert nem vagyok gyerekorvos, meg általános sem. Ott nincsen körzeti gyerekorvos, akihez el lehet vinni? Mondjuk azt hallottam, hogy oda is idõpont kell. Házi praktikát erre nem tudok mondani, mert nem tudom mi lehet... Sajnálom! És kitartást mielõbbi gyógyulást nektek!

Feldegesít, ha a brit eü-rõl van szó. Olyanokat írnak onnan az anyukák, hogy az borzasztó. Lehet valami penészgomba, de nem akarok hülyeséget mondani, mert nem vagyok gyerekorvos, meg általános sem. Ott nincsen körzeti gyerekorvos, akihez el lehet vinni? Mondjuk azt hallottam, hogy oda is idõpont kell. Házi praktikát erre nem tudok mondani, mert nem tudom mi lehet... Sajnálom! És kitartást mielõbbi gyógyulást nektek!
Ha szájpenészrõl van szó, azt könnyen ki lehet deríteni, mert egy gézdarabbal, vagy pelenka csücskével ha határozott erõs mozdulattal letörlöd, akkor lejön. A gombatelepek eltávolítása után rózsamézzel lehet lekezelni a helyét, és elmúlik. Ha nem ez, akkor viszont én elvinném dokihoz... http://gyogyszereszvalaszol.blogspot.hu/2012_03_01_archive.h..
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Koszi a valaszokat. Hat sajnos az itteni eu-rol inkabb nem irnek. Volt mar par alkalmunk megtapasztalni hogy milyen is valojaban. Sajnos. Masodik amit irtal- mindenkepp megprobalom, hogy le tudom e torolni neki es ha igen, akkor valoszinu szajpenesz lesz. Ha nem, akkor dokihoz megyunk, akkor is ha elkuldenek.

Miért van az, hogy amikor elkezdünk szeretkezni és a barátom belémhatol, akkor az mindig fáj, és csak egy kis idő után, amikor már elkezd mozogni, csak akkor tudok feloldódni és élvezni az együttlétet? Mi baj lehet velem?

lehet az az oka, hogy végülis nemrég vesztettem el a szüzességemet, (de azóta már kb. 8-szor voltunk együtt)!

Legjobb válasz: Nem az lehet az ok,hogy mikor belédhatol a partnered nem vagy nedves és azért fáj?És mikor már mozog benned akkor már nedves vagy ezért nem fáj.Szerintem csak ez lehet a gond.

Nem az lehet az ok, hogy mikor belédhatol a partnered nem vagy nedves és azért fáj?És mikor már mozog benned akkor már nedves vagy ezért nem fáj.Szerintem csak ez lehet a gond.
Próbáljátok húzni az elõjátékot, hogy Te is teljesen felizgulj, ne csak a szex legyen maga a lényeg, hanem hogy érezzétek egymás vágyait, szeressétek egymást úgy igazán, és nem lesz gond, mond el neki nyugodtan neked mi a jó, mit szeretnél hogy csináljon, és nem lesz gond.Ehhez is türelem kell, mert ha elõre félsz hohgy fájno fog, csak elmegy a kedved, és utába már ez lesz az oka a nedvesség hiányának.
Valamint használhattok síkosítót is, ami megkönnyíti a behatolást. De lehet hogy már eleve félsz tõle, hogy fájni fog a behatolás, és lehet hiogy ez is oka annak, hogy nem tudsz teljesen felizgulni.
Én is hasonló problémákkal küszködöm. Tisztában vagyok már vele, hogy az okozza, hogy félek attól, hogy fájni fog, attól, hogy a barátom nem is talál igazán vonzónak, s hogy nem tudom megadni neki azt, amire vágyik. :S Szerintem te is a fájdalomtól félsz. Elõször rá kell jönnöd, hogy mi az, ami korlátoz, és meg kell próbálnod leküzdeni. CSak hát ez nem könnyû. :( De nyugi, nem vagy egyedül a problémáddal, ha ez vigasztal . :) Nincs baj veled, csak még tapasztalatlan vagy. Lesz ez jobb is. :)
profi válaszok "lessz ez jobb is" és ezt ki vitatja XD am tényleg bizonyára még nem vagy ELÉGGÉ nedves XD (am csak sztem hülye érzés még névtelenül is írkálni ide?) *rem nem raktam publikusra a mailem :D*
Az iparban úgy hívják ezt , hogy "gépzsír" használata nélkül berág, a persely mert száraz a csapszeg és a hüvely, nincs kenése, utána meg lehet menni az esztergályoshoz , hogy perselyezze újra a lyukat. :) Így van ez fogaskerekeknél is ha nincs kenés nem bírja sokáig pl.: a kocsi váltója motorja. Ezért kell ellenõrizni az olajszintet ebben az esetben. Barátodnak mondd meg , hogy addig amíg nem megfelelõ a kenés a hüvelyben addig ne köszörûltessen az önindítóval mert csak lemerül az akumlátor. Kenés midig kell ezt ne feledd el! :D
Telepítsd újra a progit, valószínûleg megoldja a problémát, ha eddig mûködöt...
Nekem is ilyen hibát ír ki, de ha újra telepíted akkor sem konvertálja át. Nem tudom mitõl lehet ez... eddig tökéletesen mûködött.
Felmész erre az oldalra: http://ffmpeg.zeranoe.com/builds/ majd kikeresed és rálépsz arra hogy FFmpeg git-04bf2e7 32-bit Static (Latest), Mented, megnyitod és a bin mappából azt a 3 fájlt behúzod C:\Program Files\Nuclear Coffee\VideoGet mappába, felülíród a régit és mûködni fog :)
Nem próbáltam, de dm-ben láttam.
DM, nekünk bevált.
DM
Billentyûzet + egér csatlakoztatására alkalmas
A kérdező hozzászólása: csak ?
Igen. Más nincs, ami USB-s. De hogy konkrétan a kérdésedre válaszoljak: controllert nem tudsz rákapcsolni, mert... 1. akkoriban nem létezett USB-s controller 2. az USB-s controller PC-hez való
#3, nem tudom melyik bolygóról jött. Nekem van kontrollerem, amit a PS2 elõtt vettem, USB-s és megy a PS2-vel. USB-n lehet rá pendrive-ot és HDD-t is kötni. SoftMod kártyával megtámogatva lehet filmet nézni és játszani is róla. Persze mivel USB1.1 van rajta a betöltések és helyenként az animációk lassabbak, mint lemezrõl.
A kérdező hozzászólása: akkor lehet rákötni kontrollert is és filmetnézni ha olyanod van hozzá többet nem lehet rákötni (ami olyan)
Tengor: aha..akkor mesélek egy történetet: a ps2-t 2000-ben dobták piacra..szóval te 2000 elõtt vettél egy usb-s controllert..tapsoljuk meg a fiatalembert! Az meg, hogy pendrive-ot és HDD-t egy GYÁRI PS2, softmod és további extrák nélkül, bármilyen probléma nélkül fel fog ismerni (mert hogy még a PS3 se!), na hát akkor még keksz is jár neked.
#6, nincs meg a blokkom bocsi, csak 5 évig kell megõrizni. A kérdezõ azt kérdezte, hogy mire szolgál, nem arra, hogy egy gyári készülékkel mit lehet kezdeni...

Az ismerkedés melyik fázisában lehet megkérdezni, hogy mik a céljai velem?

Randizunk egy ideje egy sráccal, meg már előtte is elég régóta kerülgettük egymást. Viszont nem nagyon tudok kiigazodni rajta, hogy mit akar vajon: tehát hogy esetleg kapcsolat is lehet, vagy csak a szex a cél, vagy csak úgy unalomból randizgat velem stb. :D Mit gondoltok, mennyi idő után, vagy úgy mégis mikor lehet erre rákérdezni? Korábban sose kérdeztem ilyesmit senkitől, vártam, hogy alakuljanak a dolgok, de most úgy érzem, hogy tudnom kell, mire számítsak. Mert ha nem akar semmit, akkor félek, hogy túlzottan beleélem már magam. 21L

Legjobb válasz: pl most

pl most
Én fiú vagyok, de kb. három hónap levelezés és egy személyes tali után beszéltem errõl, nem úgy, hogy "mik a célok?", hanem elõször kipuhatoltam, nyitott-e kapcsolatra, van-e valakije, majd elmondtam, hogy én szeretnék tõle komolyabbat, és megkérdeztem, mi a véleménye errõl. Szerintem te mint lány elmondhatod neki, hogy szívesen találkozgatsz és jól érzed magad vele (rákérdezés nélkül), és erre talán lép valami konkrétat.
Ha teged megkérdezne hogy mi a célod vele, akkor tudnál rá válaszolni?
MOST!
A kérdező hozzászólása: Tudnék válaszolni, én azt mondanám neki, hogy továbbra is folytassuk a randizást, mert úgy érzem elég sok mindenben azonos hullámhosszon vagyunk, nagyon jól érezzük magunkat együtt, és ebbõl még bármi lehet. (Ez nem azt jelenti, hogy azonnal kapcsolatot akarnék abban a pillanatban, csak szimplán megadnám ennek is a lehetõséget... de ahhoz persze még több kéne.) Viszont a csak szex az nem lenne elég, mert oké, hogy nagyon vonz és megõrülök érte annyira vágyom rá, de akkor meg ne legyen ez a körítés hozzá, hogy randizgatunk stb...
"továbbra is folytassuk a randizást, mert úgy érzem elég sok mindenben azonos hullámhosszon vagyunk, nagyon jól érezzük magunkat együtt, és ebbõl még bármi lehet" Szerintem õ is, és a legtöbb ember így van ezzel egy kapcsolat elején. Vagyis nyitott a folytatásra, de nem mer semmit ígérni. Általában azért nem válaszol sok ember (fõleg férfi) egy ilyen kérdésre, mert a másik hajlamos valami ígéretnek venni. Az a helyzet, hogy hiába kérdezed meg, neme lehetsz benne biztos, hogy egy hónap vagy egy év múlva is ugyanúgy gondolja-e. És ez így van rendjén, amíg nem ismerünk valakit eléggé, nehéz bármit mondani a jövõrõl. "Randizunk egy ideje" Lehet, hogy én nem figyeltem, de nem írtad, az mennyi idõ.
A kérdező hozzászólása: Igen nem írta, hogy mióta randizunk, mert picit nehéz ezt meghatározni. Ez a srác egy csoporttársam az egyetemen, viszont csak pár hónapja vagyunk jóban, de egybõl láttam rajta, hogy tetszem neki, gondolom azért is jött oda hozzám. Eleinte csak facebook-on keresett fõleg, de ott minden nap, aztán késõbb már órákon is mindig mellém ült, aztán sokszor tanultunk kettesben, néha órák után elmentünk még valahova, vagy egy-egy zh után iszogattunk picit. Ezek persze nem randik, de mégis érzõdött rajta, hogy eléggé zavarban van és keresi az alkalmat, hogy megérinthessen meg ilyenek. Szóval nem nevezném szimpla haveri találkozásnak. Aztán az egyik ilyen alkalommal meg is csókolt, és azóta már ez része a találkozásainknak, kézen fogva sétálunk, stb... ez nagyjából egy hónapja lehetett (az elsõ csók). Tehát akkor mondhatni azóta randizunk, bár még sose hívtuk így.
nem lehet hogy õ ezt már kapcsolatnak tartja? egyébként nálunk a férjemmel úgy történt, hogy mi egy társkeresõn ismerkedtünk meg a neten. nagyjából 3 hétig ismerkedtünk beszélgettünk levelezve, majd utána volt az elsõ randi. találkoztunk, beszélgettünk, megnéztünk moziban egy filmet, aztán elmentünk fagyizni, közben is beszélgettünk, utána pedig kimentünk a Margit-szigetre sétálni. ott már magától megfogta a kezem és úgy sétáltunk onnantól. azt kihagytam hogy mikor találkoztunk puszikat adott és meg is ölelt:) és pár perc után meg is csókolt. ez megismétlõdött késõbb is.+ búcsúcsók is volt. a következõ találkát is megbeszéltük. mikor hazaértünk msnen beszéltünk tovább. és megmondom õszintén, hogy én mivel 3 évvel idõsebb vagyok, nem akartam húzni az idõt , ezért rákérdeztem akar e kapcsolatot. õ rögtön igent mondott...így alakult a dolog. azóta is az elsõ randinkat úgy ünnepeljük mint a kapcsolatunk évfordulóját. most lesz a 3. illetve másfél éve házasok is vagyunk. szerintem nyugodtan kérdezz rá. végül is nem a kezét kéred meg! szerintem jobb tudni biztosra õ mit érez, vagy mit nem. vagy mit gondol errõl az egészrõl. 27/N
What's your problem with us?
of it with our SEMMIKÉPP
Ha a kérdés "mi a baja velünk", akkor az angol változatban benne kellene lennie, hogy kinek. What's the problem with us? - Mi a baj velünk? What's his/her problem with us? - Mi a baja velünk? :)
Hm, kicsit lassú vagyok. Most fogom fel csak KFT válaszát. Természetesen, ha arról vagyon szó, hogy önnek/magának mi a baja velünk, akkor az egyes válasz tökéletes. :)
A kérdező hozzászólása: itt igazából az lett volna a kérdés, hogy annak a valaminek pl. szg-nek mi a baja velünk.ezért írtam of it -nek, mert annak a valaminek mi a problémája. tehát problem of it with us. Ebben az esetben nem olyan nagy hülyeség az az of it, szerintem. vagy így is az?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!