Találatok a következő kifejezésre: Mi a lakáshitelnél az (2 db)

Pozitiv hitelbirálat után mennyi idö mire utalják a hitelt lakáshitelnél, az unicredit banknál?

Legjobb válasz: A pozitív hitelbírálat melyik stádiumában vagytok? Már megtörtént az értékbecslés és megvan az eredménye is? Voltatok közjegyzõnél? Bejegyeztettétek a Földhivatalba a jelzálog terhelést? Ha mindez megvan, akkor általában 2-5 munkanap, míg utal a bank, de ha ezek elõtt álltok még, akkor 2-3 hét. Ez az összes bankra igaz.

A pozitív hitelbírálat melyik stádiumában vagytok? Már megtörtént az értékbecslés és megvan az eredménye is? Voltatok közjegyzõnél? Bejegyeztettétek a Földhivatalba a jelzálog terhelést? Ha mindez megvan, akkor általában 2-5 munkanap, míg utal a bank, de ha ezek elõtt álltok még, akkor 2-3 hét. Ez az összes bankra igaz.

Mi a különbség lakáshitelnél az annuitás és a lineáris törlesztés között?

A kett?nél nem ugyanaz a kamat és kezelési költség, tehát jelent?s különbségnek kell lennie. Melyik miért jó?

Legjobb válasz: Lineáris mód esetén a hitel havi törlesztõje az évek elõrehaladtával általában csökken (jellemzõen nagy kamatváltozás esetén azonban akár nõhet is) Annuitás-számítással kalkulált törlesztés esetén a havi törlesztõrészlet általában állandó. (Devizahitelnél a deviza árfolyamváltozása azonban módosíthat valamelyest a havi összegeken, de devizában kifejezve állandó)

Lineáris mód esetén a hitel havi törlesztõje az évek elõrehaladtával általában csökken (jellemzõen nagy kamatváltozás esetén azonban akár nõhet is) Annuitás-számítással kalkulált törlesztés esetén a havi törlesztõrészlet általában állandó. (Devizahitelnél a deviza árfolyamváltozása azonban módosíthat valamelyest a havi összegeken, de devizában kifejezve állandó)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!