Találatok a következő kifejezésre: Mi a krém a striák ellen (2 db)

Mi a tapasztalatotok a Bebé vagy a Vichy stria elleni krémek használatában? Vagy ismertek más márkájú krémet, ami hatásos lenne már kialakult striák ellen?

Legjobb válasz: Szia! Én Vichy-t használtam mikor terhes voltam, és a hasam egyáltalán nem repedt ki, pedig mikor terhes lettem 51 kg voltam, szóval igen vékony.:) Megelõzésre hogy ne alakuljanak ki a csíkok csak ajánlani tudom, de meglévõkre hogy használ e, passz...:)

Szia! Én Vichy-t használtam mikor terhes voltam, és a hasam egyáltalán nem repedt ki, pedig mikor terhes lettem 51 kg voltam, szóval igen vékony.:) Megelõzésre hogy ne alakuljanak ki a csíkok csak ajánlani tudom, de meglévõkre hogy használ e, passz...:)

Mi a legjobb krém a striák ellen?

Legjobb válasz: Striák ellen nincs krém, eltûnni soha nem fognak. Idõvel pedig maguktól is elhalványulnak. Ha megelõzni akarod, akkor szerintem bármilyen testápoló jó, bár ez hajlam kérdése. Van, akinél ok nélkül elõjön, van, akinél soha.

Striák ellen nincs krém, eltûnni soha nem fognak. Idõvel pedig maguktól is elhalványulnak. Ha megelõzni akarod, akkor szerintem bármilyen testápoló jó, bár ez hajlam kérdése. Van, akinél ok nélkül elõjön, van, akinél soha.
sya én azt hallottam h különbözõ olajokkal el lehet õket halványítani de eltüntetni sajna nem lehet öket csak mûtéti úton :: keress rá a neten sok oldal foglalkozik ezzel :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!