Találatok a következő kifejezésre: Mi a kifejezés (1358 db)

Mi a kifejezése a formulának?

Irodalom lecke xD

Legjobb válasz: Recept, minta, képlet,...

Recept, minta, képlet, ...

Mi a kifejezés az erotikában arra amikor az érettebb Nő tanítja meg a fiatal lányt a gyönyör felfedezésére?

Õszintén szólva egy olyan hivatkozásnak is örülnék ahol több erotikával kapcsolatos kifejezés is össze van szépen szedve.

Legjobb válasz: baszás

baszás
Valaki Webcamozni??????
beavatás?!
megkapat

Melyek az egytagú és többtagú algebrai kifejezések? Illetve mi az algebrai kifejezések együtthatója, és melyek az egynemű a. kifejezések?

Legjobb válasz: 8a és 8b egynemû??1,5 x és -1,5 x egynemû??5a a másodikon mennyi??nagyon köszii

A kérdező hozzászólása: 8a és 8b egynemû??1, 5 x és -1, 5 x egynemû??5a a másodikon mennyi??nagyon köszii
A kérdező hozzászólása: 2a x 3b mennyi??
A kérdező hozzászólása: hogy kell a 6x10 a harmadikon tízes számrendszerbeli alakját felírni?
A kérdező hozzászólása: mennyi x a másodikon??bocsi hogy ennyi kérdés van, és az is jó, ha csak egyre válaszolsz, amit tudsz...nagyon nagyon köszönöm annak, aki segít.fontos.
A tagok száma az összeadandókra vonatkozik, tehát pl. a+b kéttagú, hiszen két tagot adsz össze, de ab egytagú, mert nincs benne összeadás. Nem hiszem el, hogy nem volt benne a könyvben.


Mit jelent az a kifejezés, hogy "vérlázítóan libsies"?

Kik használják ezt a kifejezést, és milyen kontextusban? Kikre szokták ezt mondani?

Legjobb válasz: Ez nem egy létezõ kifejezés csak ezzen az oldalon használják politikához nem értõ agyasok.

Ez nem egy létezõ kifejezés csak ezzen az oldalon használják politikához nem értõ agyasok.
Az biztos, hogy az illetõ nem beszél magyarul, vagy legalábbis a szabályszerû szóképzés mûvészetét nem sajátította el ezen a nyelven. A jelentésen meg valami olyasmit takar, amit feltehetõleg a "nemzetvesztõglobálimperáliburzsóáfinantõkésballibsizsidaj" névvel leginkább fémjelzett személyek csoportosuláshoz, vagy valami hasonlóhoz kell kötni
Az biztos, hogy az illetõ nem beszél magyarul, vagy legalábbis a szabályszerû szóképzés mûvészetét nem sajátította el ezen a nyelven. A jelentése meg nyilván valami olyasmit takar, amit feltehetõleg a "nemzetvesztõglobálimperáliburzsóáfinantõkésballibsizsidaj" névvel leginkább jellemezhetõ személyek csoportosuláshoz, vagy legalábbis valami hasonlóhoz kell kötni.
páwa?
k*csög, díszb*zi
A kérdező hozzászólása: köszi :D
Anyuci pici fiacskaja
Buzı.
pulyka
Rózsaszín pólós, zselézett hajú b*zik,

Olcsó nők-olcsó férfiak: melyikből van több manapság például egy ismerkedés elején? Számotokra mit jelentenek ezek a kifejezések?

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy mit jelenthet a kifejezés... Talán azt, hogy meghívatja magát mindenhova? Vagy azt, hogy könnyen adja magát?

Nem tudom, hogy mit jelenthet a kifejezés... Talán azt, hogy meghívatja magát mindenhova? Vagy azt, hogy könnyen adja magát?
Olcsó=könnyen kapható, tehát egyértelmû, h férfibõl van több, mert köztudott, h nekik elég, ha látnak egy pár felpolcolt mellet vagy kilógó tangapántot és máris izgalomba jönnek, kaphatók a szexre.
# 2: Ha így van, akkor inkább egyenlõségjelent raknék a két nem közé. Mindkét nemnél nagyon sok az aki könnyen kapható bármire. Idejétmúlt azt hinni, hogy csak a férfiak ilyenek.
#3 gondoltam, h lesz vki aki ezzel jön. Ha vki szembesíti õket azzal, amilyenek, letagadják, ha viszont kifogás kell vmire, mindig ezzel jönnek és még büszkék is rá...

Ez a kifejezés mit jelenthet?

Visualize Group Ennek a kifejezésnek van valamilyen magyar megfelel?je, vagy csak egyszer?en Visualize csoport?

Legjobb válasz: Bármit is jelent, tök fura, mivel a visualize ige, és amennyire én tudom, csak ige, tehát folytatódnia illene a kifejezésnek. :)

Bármit is jelent, tök fura, mivel a visualize ige, és amennyire én tudom, csak ige, tehát folytatódnia illene a kifejezésnek. :)
Szemléltetõ csoport - akik ábrákat készítenek pl. egy munkahelyen
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)

Mit jelent ez a kifejezés: "belsős munkaviszony"? Mit kell érteni ez alatt?

Legjobb válasz: Érthetik még esetleg azt alatta, ha valakinek valahol van egy 8 órás munkaviszonya, és mellette ugyanannál a cégnél esetleg még 4 órában egy másik munkakört is ellát. Ez esetben talán, de az biztos, hogy ez a kifejezés, nincs közhasználatban, valami helyi speciális helyzetet jelöl.

Érthetik még esetleg azt alatta, ha valakinek valahol van egy 8 órás munkaviszonya, és mellette ugyanannál a cégnél esetleg még 4 órában egy másik munkakört is ellát. Ez esetben talán, de az biztos, hogy ez a kifejezés, nincs közhasználatban, valami helyi speciális helyzetet jelöl.
Szerintem nincs ilyen jogi kategoria. Mi palyazatoknal szoktuk azt mondani, hogy pl a projektmenedzser csak belsos lehet, csak munkaviszonyban lehet, azaz nem lehet erre a feladatra egy kulso ceget megbizni. De mashol nem hallottam ezt a kifejezest.

Mi a jelentése a következő kifejezésnek? : " Lassú, mint a csigavér. "

Legjobb válasz: nos, ha ez nem valami fura vicc, akkor nem sok... mivel emlékeim szerint ilyen kifejezés nincs :) olyan akad, hogy "lassú, mint a csiga", ez meg ugyebár magáért beszél :)

nos, ha ez nem valami fura vicc, akkor nem sok... mivel emlékeim szerint ilyen kifejezés nincs :) olyan akad, hogy "lassú, mint a csiga", ez meg ugyebár magáért beszél :)
Szerintem ez nem fura vicc, hanem az ún. képzavar. Tehát két dolgot vontál / kevertél össze, kérdezõ: 1. Lassú, mint a csiga. (szólás v. szóláshasonlat) 2. Nyugalom, csigavér. (szólás) Üdv. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!