Találatok a következő kifejezésre: Mi a kg (663 db)

Mi a véleményed? Heti 1.2 kg még belefér? Mert mindenhol azt olvasom, hogy a heti 0.5-1 kg az egészséges.

Legjobb válasz: Én 175 cm és 76 kg vagyok, (lány), 5 hét múlva már csak 70 kg szeretnék lenni. Ehhez heti 1.2 kg-ot kell fogynom. Holnaptól szertnék egy 1300 kalóriás étrendet tartani, és mellé heti 10 órát sportolni. Sport alatt ezt értem: az "Elsõ 5 kilométerem" edzésterv megkezdése, heti 2x 1 óra biciklizés a szabadban és napi 1 óra otthoni torna (4*15 perc). Mit gondolsz? Így elérem a célom?

A kérdező hozzászólása: Én 175 cm és 76 kg vagyok, (lány), 5 hét múlva már csak 70 kg szeretnék lenni. Ehhez heti 1.2 kg-ot kell fogynom. Holnaptól szertnék egy 1300 kalóriás étrendet tartani, és mellé heti 10 órát sportolni. Sport alatt ezt értem: az "Elsõ 5 kilométerem" edzésterv megkezdése, heti 2x 1 óra biciklizés a szabadban és napi 1 óra otthoni torna (4*15 perc). Mit gondolsz? Így elérem a célom?
A kérdező hozzászólása: A kérdésbõl kimaradt az, hogy *fogyás*.
Elméletileg belefér. Azért olvasd el ezt is: http://body.builder.hu/cikkek.htm4?id=561
ne férjen bele inkább, mert zsírból nem lehet 1kg-nál többet fogyni hetente... szóval ha ennél több, akkor az izomból megy...

Akik nagy súlyfelesleget adtak le (min.30 kg) azoknak hogy működött a fogyás?

Mármint gondolom az els? 10-20 kg hamarabb "leugrott" róluk, mint a többi.

Legjobb válasz: Szia! Én 120-ról indulok :( Sosem voltam sovány, általában 70-80 kg körül voltam, és különbözõ drasztikus diétáknak köszönhetõen, ha lejött 10 kg, utána felment 20, pedig nem faltam, csak normálisan ettem. Most azt határoztam el, kb. egy hónapja, hogy semmi édesség, semmi fehér kenyér, helyette teljes kiõrlésû, semmi tészta. Este 6 után semmit sem eszek (mondjuk ez eddig is így volt), általában párolt csirkét eszek párolt zöldségekkel. Elég macerás, mert a családnak fõzni kell, nem mindig tudom megoldani a külön fõzést, akkor nagyon keveset eszek a "normális" kajából. És elhatároztam hogy mozgok, hát ez eddig nem minden nap sikerült, csak akkor tudok ha a gyerekek alszanak. Eddig nem sok ment le, 1-2 kg, pedig én is úgy gondoltam hogy eleinte "olvadnak" le a kilók. Bár valahol ezt olvastam, hogy ez nagyon függ életkortól is. Mivel Te 21 vagy, szerintem sokkal könnyebben fog menni.

Szia! Én 120-ról indulok :( Sosem voltam sovány, általában 70-80 kg körül voltam, és különbözõ drasztikus diétáknak köszönhetõen, ha lejött 10 kg, utána felment 20, pedig nem faltam, csak normálisan ettem. Most azt határoztam el, kb. egy hónapja, hogy semmi édesség, semmi fehér kenyér, helyette teljes kiõrlésû, semmi tészta. Este 6 után semmit sem eszek (mondjuk ez eddig is így volt), általában párolt csirkét eszek párolt zöldségekkel. Elég macerás, mert a családnak fõzni kell, nem mindig tudom megoldani a külön fõzést, akkor nagyon keveset eszek a "normális" kajából. És elhatároztam hogy mozgok, hát ez eddig nem minden nap sikerült, csak akkor tudok ha a gyerekek alszanak. Eddig nem sok ment le, 1-2 kg, pedig én is úgy gondoltam hogy eleinte "olvadnak" le a kilók. Bár valahol ezt olvastam, hogy ez nagyon függ életkortól is. Mivel Te 21 vagy, szerintem sokkal könnyebben fog menni.
én 105kg-rol indultam szeptemberben, az elhízas oka kényelmes munkahely ahol foztek rám, reggeli tízorai ebéd uzsi, iszonyatosan finomakat nemlehetett egallni és ingyen, tehat ettem egésznap cs ettem, és ulo munkat vegeztem. aztan tavaj szeptemberben nézegettem képeimet hat mondom ez rettenet, pasi nem is szolt h elhiztam, ráálltam a mérlegre és azthittem h rosszul leszek, 105kg, na gyorsan életmododt valtottam, elhagytam lisztes, cukros zsíros ételeket, habar karacsonykor s husvetkor elcsabultam de rendesen, de azota 81kg vagyok, és még sokat kell fogynom h elérjem az ideális 57kgt a 162cm-hez. az elso honapogban persze peregtek rolam a kilok, víz és salakanyag tavozott, de aztan lelassul, most már orulok ha havonta meg a 2-3kg minusz. sportolni is kell am, valamilyen mozgást be kell iktatni, ekkora sullyal persze nem kitudja milyen drasztikus edzésre ondolok, inkabb csak a beleid megmozgatasra, aztan ha eléred pl 90 vagy 85kgt akkor már neki allhatsz alakot formálni.
A kérdező hozzászólása: Én 2 év alatt szedtem fel ezt az 50+-t. Szörnyû így belegondolni. A poén, hogy hiába tudtam, hogy hízok, valahogy nem jutott el az agyamig...hiszen mindig csak +1-2 kgmal mutatott többet a mérleg. Eddig 28-as volt a nadrágméretem, most bemegyek az eddig kedvelt üzleteimbe, és nem jön rám a legnagyobb méretû nadrág sem. S-M volt a felsõ méretem, most van, hogy az XXl is kicsi. Köszönöm, hogy megosztottátok velem, sok sikert kívánok a még fogyni vágyóknak, és gratulálok is, tényleg nem lehetetlen :)

Mik a reális esélyeim? -20 kg lehetséges? Min változtathatnék még? Honnan szerezzek jó recepteket és jó tippeket miket mikor egyek?

Sziasztok! 22 éves nő vagyok. kb 174 magas és hááájas,81 kgról indultam és most vagyok 2-3 hét alatt 76.5 körül. Mivel egyetemre járok (műszaki) nem sok időm jut mindig aludni,de próbálom,ha nem is egyszerre legalább 8 órát aludni naponta. Kizártam teljesen az édességeket és a tejet.Minimálisra vettem a fehér kenyér fogyasztást,de hamarosan teljesen leállok vele. Legnehezebb a cukros teáról és tejről való lemondás,mivel minden nap megittam fél-1 liter tejet,de csak a házi zsíros finom tejet szeretem,nem boldogít a boltban kapható kicsi zsírtartalmú :( Elalvás előtt nem eszem legalább 6 órával. Keveset eszek és próbálok rendszeresen és rendes kaját enni.. Heti 5-6 szor mozgok,futás-úszás-bringa minden. Félek,hogy nyára és nem lesz meg a 55 kg,legalábbis Júliusra =/

Legjobb válasz: Szia! Júliusig jó esetben 15 kg-t tudsz lefogyni, de ahhoz rendesen kialakított diéta kell és be is kell tartani, amihez nem kis akaraterõre lesz szükséged. Írj privit ha gondolod.

Szia! Júliusig jó esetben 15 kg-t tudsz lefogyni, de ahhoz rendesen kialakított diéta kell és be is kell tartani, amihez nem kis akaraterõre lesz szükséged. Írj privit ha gondolod.
En vettem egy konyhamerleget es szamolom a kaloriakat. Nekem sokat segit. Es ez is: kaloriabazis.hu
Simán lehetséges, én is lefogytam 20 kilót. Az teába amúgy tehetsz édesítõt, ugyanolyan az íze és nincs benne kalória(mondjuk nem szabad túlzásba vinni, mert nagy mennyiségben nem egészséges és növeli az étvágyat. De bár bigyó naponta semmi)
És ha nyárra nem lesz meg az 55 akkor mi van? Amúgyis túl kevés az 55 szerintem. 60-65 kilóval lennél csinos, 55 kilóval gebe leszel. Én csak 160 centi vagyok, de 50 kilóval nagyon sován, 55-58 kilósan nézek ki jól.
Alakbarát receptek: http://paleovital.hu/ Amúgy meg ne aggódj, ha meg lesz, ha nem: már tettél magadért valamit!!!!
Lefekvés elõtt 6 órával nem eszel. Miért is? Hogy éhesen feküdj le? Így már érthetõ. A magas zsírtartalmú tejjel nincs baj. Csak kevesebbet igyál belõle, és édesítõvel.


Mi a lehető legkisebb hélium ballon amivel 1, 3 kg-ot felemelhetek, milyen tényezőkkel tudom a légballon emelőerejét növelni?

A célom az lenne hogy nagyjából egy 1,3 kg-os tárgyat a levegőben tartsak.1, van-e a héliumnál nagyobb felhajtóerővel rendelkező gáz? -Így a lehető legkisebb ballont kellene megcsinálnom.2, Lehet-e a felhajtóerejét növelni a gáznak? (akár más gázzal vegyítve vagy valamilyen befolyásoló tényezővel? 3, Mi történik a gázzal ha egy lufiban van (feltételezzük hogy a lufi nem tud kidurranni) 3/A, de én meg nyomást gyakorlok rá (mondjuk ráállok)? ,3/B, mi történik akkor ha a lufi olyan anyagból van ami a nyomás miatt melegszik is közben? Van e hatása a gázra vagy az emelkedésre nézve? (mondjuk 40 C fokig) 4, Mi történik akkor ha egy zárt dobozban mágneses teret hozok létre, két ellenkező pólust rögzítek a doboz alján és tetején. Van e fizikai hatásváltozás bent ha doboz belteret héliummal töltöm ki?

Legjobb válasz: Köszi a választ, de még mindig vannak felvetéseim. Ha készítenék egy gumidobozt mondjuk egy 40X10x3 cm-es téglatestet az össztömege 1 kg lenne ( megtölteném héliummal, elméletben hogyan tudom kiszámolni hogy mennyit könnyített az adott sûrûségû doboz súlyán a hélium? Olvasataim szerint 1 kg felemeléséhez 0,7 kg hélium elég. Szóval ebbe az adott térbe vajon mennyi hélium sajtolható bele? És hogy a pcsba fog felszállni nekem? :)

A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, de még mindig vannak felvetéseim. Ha készítenék egy gumidobozt mondjuk egy 40X10x3 cm-es téglatestet az össztömege 1 kg lenne ( megtölteném héliummal, elméletben hogyan tudom kiszámolni hogy mennyit könnyített az adott sûrûségû doboz súlyán a hélium? Olvasataim szerint 1 kg felemeléséhez 0, 7 kg hélium elég. Szóval ebbe az adott térbe vajon mennyi hélium sajtolható bele? És hogy a pcsba fog felszállni nekem? :)
1 kg súlya 9, 81 N, tehát minimum ekkora felhajtóerõ szükséges, de inkább sokkal több. 0, 7 kg hélium normál légköri nyomáson meg körülbelül 4, 3 m^3-t tesz ki (standardállapotban).
A kérdező hozzászólása: köszönöm
A levegõ móltömege 29, a héliumé 4, tehát durván számolhatunk úgy, mint ha a hélium ott se lenne, levegõbõl kell kiszorítani 1, 3 kg tömegût, ami kb 1 m3. Szóval 1 m3-nél valamivel nagyaobb (mondjuk 1.5m3) térfogatú ballon éppen elég (ha a ballon és a tartókötél súlya nem túl nagy.
Ja és ezt már nagyon növelni nem tudod, esetleg használhatsz hidrogént hélium helyett, de már az sem tud sokkal könnyebb lenni a héliumnál, vagy esetleg vákuumot. Ekkor pár százalékos növekedést érhetsz még el a felhajtóerõben. Ugyanez érvényes a melegítésre is.
A kérdező hozzászólása: Szerintetek ennek mi lehet a kulcsa? http://www.flyvision.hu/flash.swf

Mi a kulombseg fizikaban a G, F kozott valmint amikor a "g"-t N/kg és m/s^2 on van?

Legjobb válasz: A "g" a nehézségi gyorsulás mértéke a Föld felszínén. g=9,81 m/s^2 ~10 m/s^2. 1 N/kg=1 (kg m/s^2)/kg=1 m/s^2 a newton mértékegység definíciója alapján. G-vel a nehézségi erõt (a súlyerõt), F-fel általában mindenféle más erõt szoktak jelölni.

A "g" a nehézségi gyorsulás mértéke a Föld felszínén. g=9, 81 m/s^2 ~10 m/s^2. 1 N/kg=1 (kg m/s^2)/kg=1 m/s^2 a newton mértékegység definíciója alapján. G-vel a nehézségi erõt (a súlyerõt), F-fel általában mindenféle más erõt szoktak jelölni.
Szerintem a "kérdés" egy magyar nyelven értelmezhetetlen szó-fõzelék. Minden elismerésem Dr.Nagynak, aki mégis nekiállt kihámozni valamit ebbõl a zagyvaságból. Ha az ember kérdezni szeretne, legalább magában fogalmazza meg elõbb, mit is szeretne tudni.
Krisztián! A zavaros kérdésnél engem jobban bosszant, ha valaki egy két oldalas feladatsort pötyög be. Ha olyan jó gépíró, mint amennyire érti a fizikát, akkor ez elég sokáig tarthat neki. Az a megoldás sem tart rövidebb ideig, ha letölti, kijelöli, kimásolja és bemásolja a feladatlapot. Ennyi ideig figyelhetne a fizikaórán is, vagy gondolkozhatna a feladatokon.

167 cm vagyok, es 68 kg, ha lefogyok 60 kg-ra, az latvanyos lesz? Kinek mi a velemenye/tapasztalata?

Legjobb válasz: Ha vízbõl és izomból fogyod le, akkor igen, látványos lesz, negatív értelemben.

Ha vízbõl és izomból fogyod le, akkor igen, látványos lesz, negatív értelemben.
A kérdező hozzászólása: Nem 1 het alatt akarom lefogyni, hanem olyan 7-8 het alatt.
Ettõl még bõven lehet fogyni izomból. Megfelelõ táplálkozás és mozgás kell, nem szabad koplalni. Egyébként, gondolom látványos 12%-ot leadni a testsúlyból, fõleg, ha az tényleg zsír.
Persze, hogy látványos. Ha egészségesen étkezel (szénhidrátból keveset, fehérjébõl többet, zöldség minden mennyiségben, gyümölcs módjával), 2-3 liter vizet legurítasz egy nap és aerob mozgást végzel heti 4-5-6 alkalommal (1 órás folyamatos tempós gyaloglás, biciklizés) és ezt heti 2-3 20-30 perces saját testsúlyos edzéssel/tornával kiegészíted, akkor látványos lesz. És jó értelemben, mert formás leszel és nem izomból épülsz le, hanem a zsírból faragsz le. Elhatározás és rendszeresség kérdése. Cukros, fehér lisztes dolgokat ne fogyassz, alkoholizálni se tanácsos.
en pont 167 cm vagyok es voltam mar 68 is, meg 60 is. rohadtul latvanyos lesz :D 68 az eleg ducko meg, 60 meg mar majdnem teljesen jo. legalabbis rajtam. amugy nem fog menni szerintem 8 het alatt, nekem olyan 64ig ment hetente 1 kilo, utana ha megfeszultem se, csak heti fel. de megeri hiddel.
A kérdező hozzászólása: Egyszer lefogytam mar 70rol 60 kgra, akkor latvanyos volt, de noi betegseg miatt mindet visszahiztam:( sajnos. Akkor havonta 5 kg ment le, mivel ettem rendesen, illetve sokat mozogtam... Most gondoltam megint nekiallok, de nem tudom biztosan, hogy mennyire lesz a masodik probalkozas eredmenye latanyos.
Ne vicceljetek már...2 kilónál több fogyás máris látványos, ha az zsírból történik!!!! Ne azon parázz, hogy látványos lesz-e, kezdj el normálisan enni és rendszeresen mozogni. Én 164cm vagyok, 60-ról lefogytam 55-re zsírból és baromi látványos a változás, pedig ez 'csak' 5 kiló. Nálad is látványos lesz.

Fiúk nektek mi a véleményetek erről az alkatról? Hány kg-nak tippelitek?

Milyen lehet a teste a lánynak?

Legjobb válasz: Kéz alapján mondjuk meg? Lehet, ha felállna két vastag csülköt látnánk.. de ha nagyon akarod! :) 55-68 kg

Kéz alapján mondjuk meg? Lehet, ha felállna két vastag csülköt látnánk.. de ha nagyon akarod! :) 55-68 kg
nem tudom ülõhelyzetbe milyen magas lehet, de olyan 170körüli.. és 55-58kg közöttire saccolom.. lehet felpontozni:D
Hát elég tágan (magasságtól függõen) 65 kg a minimum, és 75 a maximum...
Tuti nem 68... 165 cm vagyok, 65 kg, és ennél vékonyabb... akkor inkább már 70, így belegondolva...
60 kg-ra tippelek, meg max 165 cm olyan átlagos.
Ilyen gyenge minõségû képekbõl nehéz megmondani, de talán 65 kg.
Igy kapásból kb.6o lehet.
hát elég nehéz megmondani.. sztem 75
65-70 kg.

Mi a szexibb? 163 cm/ 50 kg ( vékony lábak, kicsi-feszes mell) vagy 163 cm/ 60 kg (vékony derék, nagy mellek, nagy hátsó)

60 kg-s csajnak nyilván nem lehet hatalmas segge...csak arányaiban nagyobb az átlagtól.

Legjobb válasz: 1. verzió :P bár 1 nagy feszes mell jobb lenne :P 19F

1. verzió :P bár 1 nagy feszes mell jobb lenne :P 19F
a tvbõl nem látnak 163 centiset =) barátnõm 162 és 50 :) szal nekem mindenképp az elsõ :)
mindkét verziótól elfogadnék privit 17F
Nem egy oldalú, valakinek ez valakinak az. Nekem a második jobban hangzik, de ez egy a rengetegbõl. Viszont arányban több férfi kedveli a teltebbeket. De lényeg belül van szerintem és nem kívül.
egyiket se, mert hozzám túl alacsony, 181cm vagyok amúgy a második ha választani kell
Mivel én 175 cm-emhez vagyok 69 kg, és a hasonló kaliberû (testalkatú ) lányok jönnek be, nyilván, az elsõ verzió számomra egyértelmûen szexibb. Bár egy komoly kapcsolatban a szexiség csak bónusz.:)
hozzád túl alacsony? én 188 vagyok, és ekkora a barátnõm :) kitérdekel hogy alacsony, igy szeretem :)
elõzõnek: nem tudom, engem zavar ha nagyon alacsony mellettem a leányzó ennyi :)
Háttõizé... Én szeretem a nálam picivel alacsonyabb, enyhén teltkarcsú de mégis arányos, szép tartású lányokat. Az is igaz, hogy a belsõ értékek annyira befolyásolnak, hogy akár egészen nagy eltérés is elfogadható számoma, ha az egyéb tulajdonságok szimpatikusak. Az arca, a szeme legyen szép, ez fontos, hiszen mégis azt látom gyakrabban (....általában) :-)
Az a lány szexisebb aki tud élni a bõrében, mert ha kövérnek érzed magad, akkor bizony az lesír rólad, de ha egy fasza csajnak gondolod magad és úgy is viselkedsz, akkor simán verhetõ a vékonyabb/vastagabb ellenfél. (azért az 50-es tömeg az csak csont, utálom a pozdorját...) 22f
A teltebb csajok jobban bejönnek, mint a fogpiszkálók!:P 18/F
Én a nagy segg híve vagyok, azokat bálványozom, egyfajta kultuszt, hitvilágot, mitikus mondakört építettem ki a gyönyörû, nagy nõi hátsók köré. A mell mérete kevésbé fontos. A vékony lábak meg nem tetszenek (ha nagyon ropi).
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 14:22 az én párom 182 cm, és imádja a "törpe" nõket:D
A kérdező hozzászólása: 14.18 az elsõ kommentemben írtam h a 75-80 as mell nem kicsi:) "plíz" ne érts félre:D
Kikérem magamnak, a 75-ös mellméret nem kicsi :'( :D
Épp azért nem kell félni, hogy zavarná õt. Ne a voltbarátnõihez hasonlítsd magad, legyél vele boldog.
A kérdező hozzászólása: nyilván a vékony lányoknak is lehet természetes nagy mellük, de álltalában kicsi... 75-80 -as méret, ha jól tudom... mármint ez sem kicsi... ne értsetek félre:D
Úgy is azt fogják írni, amit látnak a tv-bõl meg amit a prnókban látnak. :)
A kérdező hozzászólása: 14.00 neked melyik jönne be jobban?
Nekem tök mindegy, én szépnek látom a teltebb nõket is, van amikor a ducikat is(akik ápoltak persze) , meg a véknyakat is egyben. Nekem pl Beyonce alakja nagyon tetszik. Sajnos én viszont én lány vagyok :) .:D
én lány vagyok! és kb. ezek a méreteim 162 cm 56 kg 80 B-s mell, kerek fenék..nemtom ez most kibek jönne be?! xD
A kérdező hozzászólása: csak arról van szó, hogy a páromnak mindig 50-53 kg-s barátnõi voltak hasonló magassághoz... én meg ilyen töltött galamb vagyok, (60kg) és arra gondoltam, h biztos örülne, ha lefogynék...
nem kell lefogynod, ne hogy kitaláld! Csak nem akkora bunkó hogy elvárja, kár ezen gondolkodni:)
A kérdező hozzászólása: õ nem várja el, csak rosszul esik, h én vagyok a legkövérebb nõje...
A 60 kg simán jobb :)
2.

Tényleg nagyon kövér vagyok? Mi a véleményetek? 165 cm vagyok és 69 kg.

Mindig is vaskos voltam.18 évesen 59-62 kg voltam. Most 22 vagyok, és mindenki azzal piszkál, hogy fogyni kéne meg ilyesmi. Nagyon idegesít, hogy nincs jobb dolguk, csak hogy piszkáljanak, ezzel lehet megbántani a legjobban. Nehezen tudom igy elfogadni magam, az tény, mert nincs is küls? képem magamról, mióta híztam.30-31es farmerokat hordok. Még így sem vagyok kövér szerintem. Ja, a kérdés: szerintetek ez normális, hogy ennyit híztam, vagy a 4 év alatt sok a 7 kg és már elhízásnak mondható? Ha megmondjátok hova rakhatok fel képet, akkor szivesen felraknám, hogy lássátok is, mir?l beszélek. El?re is köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: én 168 cm vagyok és 69 kg. Sztem sok. Én is dundi vagyok.

én 168 cm vagyok és 69 kg. Sztem sok. Én is dundi vagyok.
szerintem, nem vagy kövér, kép? amúgy meg sport még senkinek sem ártott meg ;)
Képrõl meg tudnám mondani de így látatlanban nehéz eldönteni. Ide feltölthetsz: http://www.ivpicture.hu/ http://www.kephost.com/ http://keptarolo.com/
http://www.kepfeltoltes.hu Aztán a linkedet másold be ide.
Egyrészt ha téged nem zavar, akkor nem marhára mind1?
szerintem irigyek rád azért piszkálnak. nekem tetszik az alkatod. (de igazából én a kövérreke is bukom. 90 kg volt a legsoványabb barátnõm) valaki kitalálta hogy a csonollekciók szépek, és az maradt az evárás. (amugy jó a kép.)
Nem vagy kövér, inkább kicsit telt alkatú. Ha téged nagyon zavar, sportolj, diétázz, de mások véleményével nem kell foglalkozni.
én blokkolnálak!!
(helyesbítek: kövérekre bukom. véletlenül irtam az is szót.)
22:23-as vagyok. Csinos vagy nagyon. Biztos, hogy 69 kg vagy? Csodálkoznék.
Azt hiszem a kérdezõ csak "bókokat" akart begyûjteni ;)
Nehezen hiszem el, hogy te ezen a képen 69 kg vagy, én nézek ki így 165 cm-el és 60 kg-mal, és 29-es farmert hordok.
Kép alapján kizárt hogy 165 centi vagy és 69 kiló
Hûûûûûha. Erre azt kell mondjam, hogy baromi jó alakod van! Pedig szégyen, nem szégyen, eddig azokat a nõket tartottam (szintén nõi szemmel) szépnek, akik 50-53 kilósak voltak. De ezek szerint azért, mert rossz ellenpéldákat kerestem...hát...ezek szerint van jó is. Én a helyedben nem fogynék. Szeretném magam olyan eredetinek, amilyen vagyok. :) :) :) És örülnék, hogy engem ilyen különleges alakkal áldott meg a jóisten. A legjobb szó szerintem a szexis rá. :D Válogass megfelelõ ruhákat éséésés...le vagyok nyûgözve. :)
Szerintem nem vagy kövér egyáltalán!Én 165cm vagyok és 67 kg és elmondom neked ezerszer kövérebb vagyok látszólag mint Te!Van hasam(2szer szültem), a combom jóval vastagabb mint a tied!!!!Szóval szerintem jól nézel ki! Szintén heterosexuális nö!:)
szerintem nagyon jol nezel ki, es ezt heteroszexualis nokent mondom neked
nem vagy elhízva, tök jó alakod van
Nekem tetszik az alakod, szerintem nagyon szépek a vonalaid. Viszont ahogy már fentebb is irták, egy kis sport még senkinek nem ártott meg.. Az egészséges belsõ (amihez hozzátartozik a sport) is legalább annyira fontos, mint a külsõ.
A kérdező hozzászólása: Itt a kép. Az oldalamon a háj kicsit le van fogva, ez meglepetés albumhoz készült. http://kepfeltoltes.hu/100512/sz_rke_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A kérdező hozzászólása: Tényleg 69 kg vagyok, csak nehéz a csontom, ezt apukámtól örököltem. Tesóm is mondta, hogy nem nézek ki 69nek. Szóval a közvetlen környezetem bíztat, csak a többiek fikáznak. Amugy elkezdtem futni járni kb. 3 héttel ezelõtt. 10 napig minden este mente, hát nem kellett volna, mert ugy bedagadt mindkét bokám, hogy dolgozni is alig tudtam. (álló munkám van).
sporttól és az egészséges táplálkozástól ;)
Egyél fele annyit mint eddig. Tudom én , hogy ez snassz, hogy ez így túl egyszerû, meg nem is egy divatos meg jól hangzó módszer de még mindenkinél bevált. Én már 14 kilót leadtam vele.
Én kb 20%al ettem kevesebbet, és fitness kickboxoltam. Pörögtek lefelé a kilók. Pedig ettem fehér kenyeret, szaloncukrot, szóval kb ennyit a sok okoskodásról, az updaterõl..stb. Kevesebbet eszel és mozogsz és ennyi a recept.
13.48-nak igaza van :)
Én egy nap 2.szer eszek mindent és rendesen. Nem diétázok. 11-és 17.óra. Nekem már átállt a szervezetem erre. 2év alatt fogytam 21kg. És nem jött vissza semmi.Ennyi.Bár mit meg ehetsz csak mértékkel.
90 napossal fogytam 17 kg-t. fél év mulva visszaszedtem 5-ot. reductillal (azota bevonták szerencsére, mert nagy a kísértés, de vérnyomásom bánta) fogytam le 10 kg-t ismét, na ebbol is 5 visszajott.... a lényeg: bármilyen modszert is választasz, ha már nem is "fogyokurázol", oda kell figyelni, mit eszel, mennyit és mikor, hogy meg is tartsd...mert erre nincs csodaszer.
A kérdező hozzászólása: köszönet :) tehát létezik olyan, hogy fogyás :)
Én 2 hónap alatt 6 kilót fogytam az InnerLight zöld löttyétõl, és sokan másoknak is sikerült. a fogyokuratabor.hu oldalon találsz még példákat. Ez nem fogyókúra, hanem a szervezet méregtelenítése. Lúgosító kaját kell enni és sokat mozogni mellette. Azért is jó, mert elveszi a cukor-éhséget és kevesebbet is kíván enni tõle az ember. A zöld löttynek csak annyi a mellékhatása, hogy megszûnhetnek betegségeid és pl. a bõr határozottan szebb lesz tõle. Én ezt tapasztaltam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!