Találatok a következő kifejezésre: Mi a kerületi védőnő (5 db)

Mi van ha nem a keruleti vedonohoz megyek? Bovebben lent.

Most eleg messze lakunk a kerultei lakcimemtol es nem is birom az ottani hazidokimat, szoval ha valasztok mashol masik hazidokit, amit elvileg barmikor lehet, akkor a vedono is valtozik vagy az mindenkepp a keruleti kell hogy legyen? Nem akarok annyit utazgatni, ezert kerdem. Hazidokit belvarosban tudtok ajanlani?

Legjobb válasz: Mindenképp kerületi kell még akkor is, ha a szomszéd kerületi közelebb van hozzád, ugyanis lakcím alapján utalnak be hozzád, a másikét pl lehet, hogy az OEP sem fogadja el, amikor anyaságit igényelsz, az nem tud majd kimenni hozzád családlátogatásokra, mert nem mehet...

Mindenképp kerületi kell még akkor is, ha a szomszéd kerületi közelebb van hozzád, ugyanis lakcím alapján utalnak be hozzád, a másikét pl lehet, hogy az OEP sem fogadja el, amikor anyaságit igényelsz, az nem tud majd kimenni hozzád családlátogatásokra, mert nem mehet...
Ahhoz a vedonohoz kell jarnod, aki a tenyleges lakohelyedhez tartozik, ahova majd a babat is hazaviszite, tok mindegy, hogy mashol van a bejelentett lakcimed. A vedono szulesz utan elvileg jar hazhoz, tavolabbi nem fog kimenni, csak az, amelyiknek a teruleten laktok. Pl: en 30 hetes terhesen koltoztem haa kulfoldrol, 38 hetesen tudtunk bekoltozni a veleges helyunkre Pest melle. Addig vagy Pesten voltunk anyoseknal, vagy az en szuleimnel videken. Az utobbi vedonohoz jelentkeztem be elso korben, tole kaptam kiskonyvet, haromszor voltam nala, majd 36 hetesen atjelentkeztem ahhoz, ahova a baba hazavisszuk majd. Igy is lett, ket hetre ra odakoltoztunk, ra ket hetre szultem.
én a szomszédos falu védõnõjéhez jártam, és kórházba is máshová, mint ahová tartozunk, mert ez közelebb volt és mindig is ide jártam. semmi gond nem volt, amikor megszültem, a régi védõnõm "átadott" az újnak, a lakhelyem szerintinek és kész, kijönni úgyis õ fog, és nekem is az itteni tanácsadóba kell járnom, egyszerûbb is így. szerintem ezt simán meg lehet oldani. esetleg kérd meg, hogy értesítse a dologról a másikat, hogy ne keressen.
A kérdező hozzászólása: Hat ez igy nem teljesen vilagos... most Pesten lakunk 8.kerben, a 12. kerbe vagyok bejelentve na oda nem akarok atjarkalni. De mire szulok mar fehervaron fogunk lakni. Na, akkor most mi legyen? :)
a védõnõk ilyen ügyben területileg illetékesek, tehát a bejelentett címed alapján tartozol valakihez, nem mehetsz akárkihez ha van a 8. kerületben bejelentett címed (ideiglenes), akkor az alapján már elmehetsz a helyi védõnõi szolgálathoz szülés után meg nyilván Fehérváron kell ugyanezt tenned
A kérdező hozzászólása: OK, tehat mindekepp at kell jarkaljak Budara... ez van. Akkor is ha mshonnan valasztok nodokit?
A kérdező hozzászólása: No, hat ez az uccso sztori jol hangzik, remelem tenyleg fog igy mukodni, ennyire egyszeruen! Kosiz meg egyszer! :)

Mi a 23. kerületi védőnő neve és hol rendel?

Legjobb válasz: Védõnõ.lap.hu-n néztem meg, de csak cím van és telszám: 1238 Bp, Táncsics M. u. 104. 286-0113. Hívd föl, és megmondják, hogy területileg kihez tartozol.

Védõnõ.lap.hu-n néztem meg, de csak cím van és telszám: 1238 Bp, Táncsics M. u. 104. 286-0113. Hívd föl, és megmondják, hogy területileg kihez tartozol.
Szerintem mehetsz a XIV.kerbe.Nekem vidéki címem van, és a X.kerbe járok védõnöhöz.
A X kerületbe menj most, ott kiállítják a kiskönyvedet, felveszik az adataidat...amikor átköltöztök, át kell kérni a kartonodat a XIV. kerületbe. (Ezt majd elintézik egymás között, csak jelezni kell hogy elköltözöl.) A baba szempontjából mindegy hogy hová vagy bejelentve, mindig azt tartsd szem elõtt, hogy hová viszitek "haza" a babát.
Szerintem keresd meg ott a védõnõt, ahol most épp laksz.Fõleg ha nincs még kis könyved.Azt tuti megcsinálja.Aztán havonta kell menni, úgy, hogy utána van idõd meg keresni a másikat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! :)
Ugy van ahogy a 21:31-es irta. Most a 10.be menj, majd késöbb a 14-be. Én is 2 hete nézztem utána, nekem 2 lakcimem van ugyanazon (10.) kerületben és mondták, hogy a tartózkodási hely szerint kell menni. De siess, mert egy kicsit el vagy csúszva...
A kérdező hozzászólása: Tegnap felhívtam õket és azt mondták, hogy ne bonyolítsuk, kiállítják már egybõl a XIV. kerületben, max. az elsõ "háztûznézõt" késõbb ejtik meg, amikor már beköltöztünk. Nem hiszem, hogy el lennék csúszva, mert a nõdokim mondta, hogy a 11. hét elõtt ne is gondolkodjak védõnõben, mert addig "bármi lehet"...
Ez érdekes. Nekem a védõnõ is azt mondta, hogy 10-11.héten Max már illene átesni az elsõ védõnõi beszélgetésen, valamint ezen a héten voltam dokinál 9 hetesen, aki azt mondta "jó lenne ha megejteném már a védõnõi tanácsadást"... De végülis mindegy, a lényeg, hogy nem kell majd 2 védõnõ után is szaladgálnod a költözés miatt. AMúgy ha minden jól megy, én is a 10-bõl költözök majd a 14.be, mondjuk késöbb. A 14.kerületben az Uzsoki kórház van, ugye?
A kérdező hozzászólása: Igen, az Uzsoki. Hehe, lehet, hogy szomszédunk vagyunk, vagy épp leszünk :)


XVIII. kerületben az Attila utcában a védőnő mikor van ott, mikor csináltathatom meg a kiskönyvet?

Hivtam telefonon de nem vették fel, és nem szeretnék ebben a melegben feleslegesen menni, csak ha ott van.

Legjobb válasz: http://www.18euszolg.hu/index.php?lyt=menu&op=show_menu_deta.. Itt van email cím is.

I. kerületben most ki a védőnő? Kiss Barbaráról mit tudtok?

Legjobb válasz: Hát, nem mondanám rá hogy szép: http://ajanlo.plt.hu/galeria/7284/7284_KissBarbara4ujs_k.JPG

A kérdező hozzászólása: Ezt mibõl gondolod, hogy õ az?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!