Találatok a következő kifejezésre: Mi a kell mindig (1300 db)

1. Milyen vizumot kell kerelmezni az USA-ba.... Hazassag celjabol? Vagy mi a menete? MINDEN INFONAK / TANACSNAK ORULOK!

2. Hazassag utan mennyi ido utan kaphato meg a zoldkartya??

Legjobb válasz: Házasság céljából nem kell vízum, ESTA-val ki tudsz menni. Meg kell házasodni és utána lehet zöldkártyát igényelni. Ha viszont túltartózkodásod van, vagy ki vagy tiltva, akkor azon a házasság sem segít.

Házasság céljából nem kell vízum, ESTA-val ki tudsz menni. Meg kell házasodni és utána lehet zöldkártyát igényelni. Ha viszont túltartózkodásod van, vagy ki vagy tiltva, akkor azon a házasság sem segít.
El kell menni a nagykövetségre, és meg kell mondani, hogy házasság miatt akarsz az USA területére belépni, és ehhz akarsz vízumot. (Csak, hogy a nagykövetség munkatársainak is legyen egy vidám napja.)
Egyáltalán megvan már a házastárs jelölt? Mert ha még nincsen meg konkrétan a võlegény/menyasszony, akkor a kettes ablakhoz állj...
A ferj idejon es kervenyezi neked a nagykovetsegen a vizumot. De ha mar a ferjed, akkor nyilvan megvan a hat honapnal m regebbi engedely az amerikai hatosagtol, hogy teged akar elvenni. Ezt mar korabban kertetek szinten a kovetsegen. Majd az engedely a kozigazgatsi hivataltol es az osszes forditas a Bajza utcabol valamint ax orvosi vizsgalat / HIV teszt / oltasi kiskonyvet vidd magaddal a vizumkereskor. Egyebkent bevandorlasi vizum kell, ami hat honapig ervenyes.
Ha mar megvolt a lagzi az amcsi allampolgival, akkor IR1 vizum kell. Ha meg csak eljegyzest volt, akkor K1 vizum kell. Ezekre keress ra a guglin tovabbi infoert.
A kérdező hozzászólása: VAN ITT VALAKI AKI EZEN AZ "USA-HAZASSAGON" VEGIG MENT??? VAGY MOST VAN FOLYAMATBA???
Én végigmentem. Kb. az a menete, amit a negyedik leírt. Elsö lépés, a férjjelōlt jöjjön ide, mindenféle magyarra lefordított dokumentummal és a nagykövetségen tegyen személyesen egy nyilatkozatot, hogy téged akar elvenni. Ez pénzbe kerül és 6 hónapig érvényes. Szükséges dokumentumok: igazolás a munkahelyéröl, hogy dolgozik és van pénze, igazolás a föbérlötöl vagy a lakás szerzödése, hogy van hol laknia, igazolás a bankból, válási papír, ha már volt házas. Kb.ezek kellenek. A Bajza utcai fordítóirodában kell lefordíttatni magyarra minden papírt. A többit majd ott elmondják személyesen a követségen.

Paprikakrémmel mik a tapasztalatok? Minden nap kell kenni vagy csak minden másnap?

Legjobb válasz: paprikarém gulyásba való. minden más felhasználási módja nevetséges mind a forgalmazó, mind a felhasználói oldal szemszögébõl. vagy tudsz rá okot hogy a megnövekedett lokális vérbõség miért kéne helyi fogyást okozzon? (jó jó én se láttam még zsíros [email protected] mind szálkás és eres, de azért az talán más eset...) nem használ magában, edzés és diéta mellett meg pont fölösleges... max szétirritálja a bõröd és nagyon megyszívod. se a fólia, se a krémek, még a narancsbõrre "kimarketingelt" okosságok se mûködnek. sajnálom... a biológia és a teológia között van némi difi szerencsére. (alig várom mikor találják ki a "kenegesd a hónaljkutyádat heringel diétát, vagy a csavard magad ló[email protected] fóliával fogyást lokalizáló módszert:D)

paprikarém gulyásba való. minden más felhasználási módja nevetséges mind a forgalmazó, mind a felhasználói oldal szemszögébõl. vagy tudsz rá okot hogy a megnövekedett lokális vérbõség miért kéne helyi fogyást okozzon? (jó jó én se láttam még zsíros [email protected] mind szálkás és eres, de azért az talán más eset...) nem használ magában, edzés és diéta mellett meg pont fölösleges... max szétirritálja a bõröd és nagyon megyszívod. se a fólia, se a krémek, még a narancsbõrre "kimarketingelt" okosságok se mûködnek. sajnálom... a biológia és a teológia között van némi difi szerencsére. (alig várom mikor találják ki a "kenegesd a hónaljkutyádat heringel diétát, vagy a csavard magad ló[email protected] fóliával fogyást lokalizáló módszert:D)
mire kell? fogyásra? arra semmi haszna nincs. régebben laborban fél évet dolgoztam paprikakrémmel, haza is vittem, sokszor poénból bekentük egymást vele mert baromira csípett és melegített. Annyi hatása van, hogy kitágítja (vagy szûkíti már nemtom pontosan) a vérereket, amitõl az adott területen gyorsabban áramlik a vér. A zsírégetéshez távolról sincs köze, az egyetlen hasznát abban láttam, hogy a véraláfutások 2-3 kenéstõl megszûntek.

Passzív félévnek mik a feltételei? Minden tárgyamnak sikerülnie kell, ahhoz, hogy passziváljam magam?

Passzív félévet azért csinálok, mert ott szeretném hagyni a jelenlegi szakomat, és másik egyetemre átjelentkezni szeptemberben, rendes felvételivel, tehát egy tárgyból újra is kell majd érettségiznem. Ahhoz, hogy passzív félévem legyen tavasszal, és mindenféle kötelezettség nélkül itt hagyjam a SOTE-t, ahhoz minden tárgyamnak sikerülnie kell, vagy nyugodtan megbukhatok?

I think so; I guess so; I hope so. Miért kell oda az a szó, mi a szerepe? Minden esetben oda kell rakni?

Legjobb válasz: Azzal utalsz vissza az elõzményre. Pl. -Do you go to the cinema? -I think so. "Mész moziba? Úgy gondolom, igen." Ha csak annyi lenne a válasz, hogy "I think", az nem lenne értelmes, hisz kimarad a tárgy (WHAT do I think?).

Azzal utalsz vissza az elõzményre. Pl. -Do you go to the cinema? -I think so. "Mész moziba? Úgy gondolom, igen." Ha csak annyi lenne a válasz, hogy "I think", az nem lenne értelmes, hisz kimarad a tárgy (WHAT do I think?).
A kérdező hozzászólása: Bocsánat.. azt akartam írni hogy miért kell oda az a "so" ?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindkét választ, így már értem. :)

A hajam miatt havonta járok fodrászhoz nyiratni, mivel vasalnom kell . minden hajmosás után teljesen száraz, és muszáj kivasalnom mivel "oroszlános" . Abba szeretném hagyni a simítást de nem tudom mit kezdjek utána a szalma száraz hajammal . ötlet?

Legjobb válasz: Na igen, nekem is ez a bajom. Hajmosás után elég nagy, és csak vasalással tudom megcsinálni normálisra sajnos. Pedig jó lenne ha nem kéne állandóan vasalgatni, mert akkor még nem is lenne baja, pedig ápolom.

Na igen, nekem is ez a bajom. Hajmosás után elég nagy, és csak vasalással tudom megcsinálni normálisra sajnos. Pedig jó lenne ha nem kéne állandóan vasalgatni, mert akkor még nem is lenne baja, pedig ápolom.
Én hajmosás elött felrakok olivaolajos pakolást: extra szûz olivaolaj, gliss kur repair pakolás, tojássárgája összekeverve. Szárítás után jól befújom hõvédõ spray-vel és utána vasalom. Nekem nagyon bevált, olyan selymes lesz tõle a hajam, és vágatni is elég 3 havonta, mert nem törik már annyira.
A kérdező hozzászólása: és ettõl nõll is egy kicsit ?
Ettõl nem nõl. De tegnap olvastam, hogy a ricinus olaj növeszti, úgyhogy következõnek azt is keverek a pakolásba :) Ja és azt elfelejtettem, hogy mikor felrakom a pakolást betekerem fóliába a hajam, az melegen tartja.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)

Zsíros hajtő, száraz hajvég. Mi a teendő? Minden 2. napon mosnom kell, ám a hajam vége mégis szálkás és töredezett. Igaz festett a hajam, de ápolom is ennek megfelelően.

Legjobb válasz: Mosd normál hajra való samponnal, a zsíros hajra valótól csak zsírosabb lesz. Ne használj semmilyen formázót, és ha nem probléma számodra, ne is szárítsd, száradjon meg a levegõn. Ne kiöblítendõ balzsamot használj, hanem nem kiöblítendõ spary-t, és azt is csak a végére. Így talán elég lesz háromnaponta mosni. Többet nem hiszem, hogy el tudsz érni, sajnos.

Mosd normál hajra való samponnal, a zsíros hajra valótól csak zsírosabb lesz. Ne használj semmilyen formázót, és ha nem probléma számodra, ne is szárítsd, száradjon meg a levegõn. Ne kiöblítendõ balzsamot használj, hanem nem kiöblítendõ spary-t, és azt is csak a végére. Így talán elég lesz háromnaponta mosni. Többet nem hiszem, hogy el tudsz érni, sajnos.
Én úgy hallottam ha "tömény" samponnal mossuk a hajunkat akkor hirtelen távolítjuk el a zsírt és az arra készteti a hajat, hogy több zsírt termeljen. Szóval ha higitjuk a sampont akkor lassabban de hatásosabban pusztíthatjuk el a zsírt. Nem tudom hatásos-e, csak ezt olvastam...Sok sikert!
Elõzõ vok. Kihagytam: én is hígítom a sampont, és minden hajmosásnál jól megmosom a fésûmet is. És ilyenkor nyáron, ha lehet nem szárítom, ill. szárítás közben nem fésülöm, csak kézzel igazítom. Ja, és semmiféle hajformázó, rögzítõ terméket (hab, wax, zselé, lakk stb) nem használok és nem vasalom.
Nekem is ilyen. Használj szárazsampont. Ez drogériában kapható, nem drága és garantáltan kitolja a következõ hajmosást. A fejbõrbe kell bedörzsölni. Én használok még szilikonos hajvégápolót (avonos) és olyan balzsamot, amit nem kell kiöblíteni.
Mennyi ideig kell rá vigyázni?
A kérdező hozzászólása: Pár óráig. Már kilenc kiló így nem tudom, hogy fogom bírni.
A babák sokszor más társaságában egészen másképpen viselkednek, mint a szüleikkel, úgyhogy lehet, hogy veled simán el lesz úgy, hogy leteszed mondjuk egy játszó szõnyegre és szórakoztatod. Kisfiam is ilyen volt, ahogy jött a barátnõm, átváltott "tökéletes baba" üzemmódba, mondta is a barátnõm, hogy egy szavam sem lehet, milyen rendes gyerek :) ))). Na persze, olyankor :) )))!
Próbálj meg szakítani az eddigi "hagyományával". Tedd le a földre plédre, vagy a játszószõnyegre. Kucorodj mellé, és próbálkozz elõtte az ott játszással. Vagy babakocsi?
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy otthon kézrõl kézre jár és ezt szokta meg. A babakocsiból is kikérezkedik.

Nők: Nektek egy határozott férfi kell, tudja mit akar, humoros, mindig jó kedvű és kifejezetten intelligens. Tehát akkor ha jól veszem le a dolgot, majdnem minden tulajdonsággal rendelkeznünk kell, ami belőletek hiányzik?

Legjobb válasz: Kérdezõ: nem kell rendelkezned semmivel, nem is muszáj neked nõvel kezdened, elvégre van egy jobb és egy bal kezed is, azok biztos elég humorosak, intelligensek, jókedvûek és határozottak számodra.

Ez csak az ideál. Te is akarhatsz egy nagymellû kerek seggû szõke bombázót, aki piros mûkörmöt visel, szereti a gyerekeket, szeret mosni, takarítani... Más kérdés, hogy lesz-e ilyen... De te most konkrétan kijelentetted, hogy a nõ minden, ami a jó ellentéte... Kérlek, akkor miért nem leszel b*zi, vagy miért nem éldegélsz vígan tovább a pornón?:)
Kérdezõ: nem kell rendelkezned semmivel, nem is muszáj neked nõvel kezdened, elvégre van egy jobb és egy bal kezed is, azok biztos elég humorosak, intelligensek, jókedvûek és határozottak számodra.
Nofene. Egy frusztrált pöts. Milyen üdítõ változatosság.
Kérdezõ: Amíg a te kérdésed nem ilyen, addig ne várj ilyen választ sem...:) Nincs levezetve az "elméleted", szimpla provokáció a kérdés. Elhiszem, hogy problémád van a nõkkel, mivel te láthatóan nem felelsz meg ezeknek a kritériumoknak, de nem értem, neked ettõl miért jobb. Nyugodtan elhitetheted magaddal, hogy a nõk határozatlanok, nincs humoruk, nem jókedvûek + ostobák, de ettõl még te ugyanúgy punci nélkül maradsz...:)
ilyen férfi nincs.. :) , de persze biztos te vagy a kivétel...:)
A kérdező hozzászólása: Ja értem, a kérdés mellé oda kellet volna írnom, hogy értelmes hozzászólásokat várok? Magyarán logikusan levezetett érvel vagy ellenérvel ellátott választ szeretnék?
Tehát mert neked nem jön/jött össze valami azért minden nõ: határozatlan, humortalan, mindíg rosszkedvû, és buta? Jól értelmezem a kérdésed? Hát mondanám hogy hülye kérdésre hülye válasz: konektor, de mivel nincs humorom úgyse értenéd meg Amúgy érdekes az én párom se nem humoros se nem mindíg jókedvû (meg is hülyülnék ha ilyen lenne) mégis szeretem és jól megvagyunk, (és jókat szoktunk nevetni), elárulom a nagy titkot hogy csináljuk; ha probléma van azt megbeszéljük, közösen megoldjuk és nem kicsinyeskedünk, ennyi
Igen, ilyen kell, de a párom ilyen is. Neki meg pont olyan nõ kell, amilyen én vagyok. Ez így pont jó felállás. :)
Kérdezõ! Olyan nehéz lenne határozottnak, néha humorosnak, jókedvûnek meg intelligensnek lenned? Valóban, biztos vannak olyan nõk, akik a hiányaikat akarják a pasijukon kiélni, de a többség nem ilyen. Olyan szánalmas ilyen kérdéseket kiírni... Miért jobb panaszkodni, mint cselekedni? Ha sértésnek szántad a kérdést a nõk felé, akkor te már nem vagy se humoros, se intelligens, se jókedvû, csak egy nyafogós pasi, aki csak neten képes szidni a nõket, de való életben ha visszautasítanak félrevonulsz és sírsz mint egy óvodás. Lány vagyok meg sem tudom számolni, hogy hányszor kosaraztak ki kamaszként, de nem jöttem ide fel szidni a pasikat és általánosítani, hanem tettem érte, hogy vonzóbb legyek és sikerült is és igen, határozott pasira van szükségem, nem pedig egy olyanra, akinek az anyukája mondja meg hogy mit csináljon. Humorosnak kell lennie, hogy ne sértõdjön be, ne vegye komolyan a vicceimet, ha piszkálom poénból és ne legyen egy nyafogógép és manapság nem hiszem, hogy olyan elfogadhatatlan legyen egy intelligens embernek lenni!
Értem. Tehát csak azért, mert NEKED nem jön össze az élet, máris minden nõ hibás. Ez valóban logikus érvelés.
A kérdező hozzászólása: Engem csak az zavar, hogy ha bejön egy mélypont az életemben de épp kapcsolatban vagyok, akkor soha nem tart ki mellettem senki!
Az a baj, hogy hibás elõfeltevésre épített kérdésre nehéz logikusan levezetett választ adni. Talán ha nem megállapításokat tennél, hanem kérdést tennél fel, akkor lenne értelme, de így...
Jujujuj, micsoda oltás...:D Nem semmi! Biztosan büszke vagy magadra, amiért ilyen frappáns kérdést találtál ki.:)
végülis igaza van!
Nõ vagyok. Elég határozott, általában elérem, amit akarok. Jókedvûnek jókedvû vagyok, a humoromat nem tudom megítélni. Mit értünk intelligencia alatt? Ha például a diplomát az van nekem. Ha az EQ-t abból átlagban a nõknek van több. "Öröm" mindig találkozni a hozzád hasonlóval, akinek addig terjed a tudata, hogy a Nõket szidja. Félsz, hogy egy szép napon egy Nõ fog téged irányítani? :-D

Mi az oka annak, hogy a lányoknak mindig sokkal gyakrabban kell wc-re (pisilni) menni, mint a fiúknak?

Nekem sok barátn?m volt már, de mindegyiküknél megfigyeltem, hogy kb. 3 szor mennek wc-re az alatt, míg én csak egyszer. Mikor kirándúlni megyünk többen, a lányok már 2-3 óra után mondják, hogy álljunk meg. Koncerteken én még sosem mentem be egy toi toi vécébe, de nekik mindig be kell menni, pedig sokkal kevesebbet isznak, mint a fiúk. Ja, és nem felfázás, vagy tamponcsere, és mégis kell.... Azt nem értem, hogy lehet-e ekkora anatómiai különbség fiú-lány között? _Ennyivel kisebb lenne az ? húgyhólyagjuk, vagy lelki okai lehetnek inkább. Létezik olyan lány, aki pl. 8 órát is kibír, én ilyennel még nem találkoztam. Nem cikizem ?ket, csak nem értem ezt az egészet. Szerintetek mi ennek az oka? Köszi!

Legjobb válasz: Hát nem tudom, én valami mutáns lehetek, mert van, hogy 10-12 órákat is ki kell bírnom, és lám, sikerül. :-) Egyébként a lányok (nem tudom, csak õk-e, és ha igen, miért pont õk) elég hamar megtanulják, hogy nem akkor pisilünk, amikor kell, hanem amikor lehetõség van rá, de akkor mindenképp, még akkor is, ha nem kell. Mert ki tudja, mikor lesz rá lehetõség..de ennek a magyarázatát már másra bízom.

Hát nem tudom, én valami mutáns lehetek, mert van, hogy 10-12 órákat is ki kell bírnom, és lám, sikerül. :-) Egyébként a lányok (nem tudom, csak õk-e, és ha igen, miért pont õk) elég hamar megtanulják, hogy nem akkor pisilünk, amikor kell, hanem amikor lehetõség van rá, de akkor mindenképp, még akkor is, ha nem kell. Mert ki tudja, mikor lesz rá lehetõség..de ennek a magyarázatát már másra bízom.
A kérdező hozzászólása: - Igen mindig így volt vele, bár pl. hidegben, stb tovább romlik a helyzet, és még gyakrabban kell neki. Szerintem is sokat stresszeli magát ezen, és inkább tartogatja még sokáig, hogy még se olyan sûrûn menjen.. Persze ez tudom, hogy nem jó. Nem tudom ki tudna segíteni (doki, valami intimtorna?) de attól tartok, ha még ezt is mondogatom neki, akkor az talán még tovább stresszeli õt. Lehet, hogy inkább hagyni kéne az egészet, hiszen ez nem betegség, csak kellemetlenség. Vagyis talán jobb belenyugodni, hogy kb 2 óránként kell neki? - Csakhogy ez nem mindig megoldható, és ilyenkor visszatartással húzza ki 4-5 órán át, ami nem egészséges. Nem tudom mi a megoldás?
Szerintem ez ellen nem lehet sok mindent tenni, nem hinném, hogy valami rendellenesség a probléma. Mindig így volt vele? Mert lehet, hogy most már azért is, mert túl sokat foglalkozik vele, mert nem akar neked kellemetlenséget okozni vele és ezen stresszel. (Ötödik válaszoló)
A kérdező hozzászólása: Ötödik válaszolónak. - Szerintem, ha sokat iszol, akkor természetes, hogy elég hamar kell pisilned. De, ha nem és mégis gyakran kell, az nem természetes dolog. A páromnál is így van, de az a kérdés, hogy lehet-e ezen segíteni? felfázva sincs, semmi ilyesmi, nála mindig így volt, hogy gyakran kellett neki. Ezt úgy tudja kompenzálni, hogy viszont még sokáig tudja tartogatni, ami megint nem egészséges. Szóval mit lehet tenni, hogy ritkábban kelljen. Neked nem jutott valami eszedbe? - vagy orvoshoz kéne menni?
A kérdező hozzászólása: A negyedik válaszolónak: Nálunk is az a helyzet, hogy nekem "sosem kell" és a barátnõm pedig szintén kibír 5 órát mint te, csakhogy ebbõl õ az utolsó 2-3 órát már tartogatja, mert a felénél már kellene neki pisilni. persze a tartogatás nem egészséges, de õ meg nem akar 2 óránként szaladgálni, inkább visszatartja még. vajon mit lehetne tenni, hogy ne legyen nála ilyen gyakori az inger??? Ezen ki tudna segíteni??? - Ja és nem iszik túl sokat, nem ez a baj.
A kérdező hozzászólása: Harmadik válaszolónak: Szokott reggel kávét inni, de nem ezzel függhet össze a dolog, mert napközben, este épp olyan gyakran kell neki inkább a hideg ami tovább ront a helyzeten.
Eléggé érdekes a dolog, ezen én is gondolkoztam már. Én lány vagyok, napi 3 csésze kávé megvan, de utána nem bírok ki fél óránál többet, mert úgy érzem, hogy mindjárt bepisilek. Sörrel ugyanígy vagyok. Napi 2 liter vizet megiszom, de ha hosszabb buszos utazásra megyek, már elõtte nap alig iszom, nehogy miattam klelljen megállni. (volt már rá példa) Szeritnem egyzerûen cska azért van, mert gyorsabb a kiválasztásom, semmi több. Bár az, hogy a lányok minden lehetséges helyen elmennek pisilni, inkább pszichológiai dolog lehet.
Pár nappal ezelõtt én is ezen kezdtem el gondolkozni, mert amikor a barátommal együtt vagyunk, van hogy én 3x is elmegyek wc-re míg õ egyszer sem. Pedig többet iszik mint én, és nem vagyok felfázva vagy ilyesmi. Én max 5 óráig bírom ki, aztán már nagyon muszáj. De az is igaz, hogyha egy kirándulás vagy túra közepén meglátunk egyett, még akkor is elmegyünk ha nem kell, mert tudjuk hogy pár óra vagy pár perc múlva úgyis kell majd =)
Csak egy ötlet: nem lehet, hogy túl sok kávét vagy energiaitalt fogyaszt? A koffein nagyon erõs vizelethajtó. Én fiú vagyok, én is akár 12 óráig kibírom. De reggelente egy nagy bögre kávéval indítok, és amíg az el nem fogy, óránként kell kimennem, de lehet, hogy még gyakrabban - sosem mértem :) . Az intim torna valóban a tartogatást tenné sikeresebbé.:) ) Az anyagcserét befolyásolni már nem ilyen egyszerû.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolónak: - Akor te is olyan vagy, mint az én barátnõm, mivel õ is akkor megy amikor lehet, nem akkor amikor kell. :) Csak az a nagy különbség köztetek, hogy 12 órát is kibírsz, addig a drágámnak kb 2 óránként (ebben a hidegben esetleg óránként is ) kellene mennie. Õ ilyenkor nem szól, mert cikinek tartja már, meg bosszantani sem akar vele(egy idõ után azért észreveszem, hogy kell neki)és ha nem mondom már, hogy akkor inkább menjen ki, akkor inkább visszatartja sokáig, mert visszatartani még sokáig bírja, akár még órákig is. Persze tudom, hogy ez rossz lehet neki, ezért is zavar, ha tudom, hogy visszatartja. De csaknem mindig ez van. Ha ebben a hidegben elindulunk vásárólni, az áruházban már látom rajta, a mozgásán, hogy kell neki. De nem mondja, és nem is ismeri be, csak ha erõsen rákérdezek. Van hogy azt mondja, hogy ne törõdjek vele, mert kibírja, és tényleg ki is bírja még órákig, és végûl is mindent el tudunk intézni, sose volt olyan, hogy bepisilt volna, vagy ilyesmi. :) )) Csak hát baromi rosz lehet neki, és nekem is, mert tudom, hogy rosz neki.Ha még olvasod amit írok, esetleg nem tudsz olyan módszert, ami abban segít, hogy ne kelljen olyan sûrûn pisilnie? Intimtorna jó erre szerinted? - Vagy az csak a visszatartást erõsíti, és nem ritkitja a pisilések számát? (Orvoshoz menni ezzel cikinek tartja.) Veled kapcsolatban: Nem valami figyelmesek azok srácok, hogy 12 órán át nem kérdeznek meg egy lányt, hogy nem-e kéne megállni..? Ha neki kéne, biztos megállnának. Legközelebbinkább szólj, mert nem jó tartogatni, és igyál több vizet!
A kérdező hozzászólása: A második válaszolónak:A barátnõmnak is emlitettem, és közben el is gondolkodtam ezen az intimtorna témán.Nála nem is az a gond, hogy nem tudja visszatartani, hanem hogy túlságosan hamar kell neki, akár két órára rá, hogy wc-n volt. Ha nem otthon vagyunk, akkor ilyenkor se szól, szerintem nem akar bosszantani, hogy már megint kell neki, hanem inkább tartogatja még vagy 2 órát, esetleg többet. Elõbb utóbb észreveszem ezt rajta, és én mindom már, hogy menjen ki, vagy megállunk a kocsival stb. mert zavar az is, ha tudom, hogy tartogatja, mert biztosan nem jó neki. Szóval, ha elkezdi ezt az intimtornát, akkor attól félek, hogy még inkább tartogatós lesz. Vagy szerinted ez arra is jó, hogy ritkábban kelljen az embernek pisilni, mert szerintem inkább azt kéne elérnie, hogy ne kelljen olyan sûrûn, és utána ne kelljen annyit tartogatnia. Erre van megoldás?? Veled kapcsolatban meg annyit, hogy nem semmi, hogy 4-5, vagy még több órán át kell tartogatnod. Ennyire nincs idõ elmenni a vendéglátásban, mert az szörnyû lehet. Volt, hogy én is ennyi ideig tartogattam, de akkor már fájt az egész hasam, majd szétrobbantam. Hogy tudsz így még dolgozni is, neked nem fáj olyankor nagyon. A te vesédnek is káros lehet, vigyázz! Bocs, hogy hosszû voltam!
Az elsõ válaszoló vagyok, igen, végülis a munkám eredménye, külföldön dolgozom, de elég gyakran járok haza kocsival, fiú társasággal, hát nem állhatunk meg minden bokorban. :-) Persze ilyenkor kevesebbet iszok, úgyhogy nem fenyeget a bepisilés veszélye. Megszoktam, hogy akkor pisilek, amikor lehet, nem akkor, mikor kell.
Szerintem éppen meg lehet probálkozni intim tornával is.Vagy ha pisil probálja meg visszatartani aztán megint elengedni párszor, hátha az segít.Egyszer még hasznos is lehet.Én vendéglátásban dolgozom és sokszor nem nagyon van idõ kimenni.Szoval 4-5 orát lazán kibirok még kell, de tovább is ha nagyon muszáj.A másik meg, hogy a vesédet tönkreteszi, ha nem mész amikor kell, de ez már másik dolog.
A kérdező hozzászólása: Második válaszolónak: köszi a választ! Szóval ez azt jelenti, hogy 4-5 óra után érzed, hogy pisilned kell, de ha ezt nem teheted akkor tudsz még várni további 3-4 órát? Én is tapasztaltam sokszor, hogy a lányoknak nagyon sûrûn kell, viszont ha nem tudnak elmenni, akkor még órákig vissza tudják tartani, ha nagyon muszály. Viszont engem az is zavar, ha tudom, hogy kell neki és tartogatja, és ekkor mondom neki, hogy menjen már el, de akkor meg állandóan wc-re rohangálnak, ami megint csak kiakaszt. Jó, persze nem haragszok rájuk, de ez egy ördögi kör, nem? Te 4-5 óra után kezded tartogatni, táncikólni, de képzeld, ha a barátnõm már 2-3 óra után elkezdi ezt. Persze utána még bírja, de észreveszem, és zavar. Nem segítene neki valami intimtorna, hogy ne kelljen neki olyan sûrûn pisilnie? Ez segíthetne vajon?
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszolónak: Hogyan lehet, hogy 10-12 órát ki KELL birnod? Olyan helyen dolgozol, vagy mi? Egyébként megértem, hogy nektek csajoknak komplikáltabb ez a dolog, nem tudjátok bárhol megoldani, mint mi. 10-12 órát én is ki tudok birni, de lánynál idáig nem láttam ilyet. Ezek szerint vannak kivételek. :) ))))
Én is lány vagyok és akár 8 orát is kibirok, ha nagyon muszáj, de általában 4-5 oránként megyek, ha itthon vagyok is.Pedig napi 2, 5 liter folyadék megvan.Amugy nem tudom mi lehet az oka.De volt egy haverom aki ha elmentunk sorozni, srác létére minden orában min. 1x kiment, mi meg 1 este alatt 2x-3x. Passzolom:D
Van anatómiai háttere is: a lányok húgyhólyagja kisebb mint a fiúké. Kb. vagy 100-200 ml-el kisebb a húgyhólyagjuk, mivel náluk ráborul a méh.

Tapasztalt keltetõk segítségét kérném! Kacsa illetve lúd tojással kapcsolatban kérnék néhány tanácsot keltetõgéphez! Mit hogyan kell másképp, mint a tyúk vagy pulykatojásnál?

Alapvetõ dolgokkal tisztában vagyok, de szeretnék olyan emberek tanácsát olvasni, akik tudják is, mit beszélnek, és nem csak a "szakrizsát" nyomatják.

Legjobb válasz: szinte minden szárnyast szoktam keltetni, mi a konkrét kérdésed? a páratartalom más, ciklikussága is más mint a tyúké, forgatni ugyanúgy kell szellõztetni hosszabban, ha valami konkrét van írd meg

szinte minden szárnyast szoktam keltetni, mi a konkrét kérdésed? a páratartalom más, ciklikussága is más mint a tyúké, forgatni ugyanúgy kell szellõztetni hosszabban, ha valami konkrét van írd meg

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!