Találatok a következő kifejezésre: Mi a jelei Egy (596 db)

Pszichopata vagyok? Mik a jelei egy ilyen mentális betegségnek amit az ember magán is észrevehet?

Én nem hiszem, hogy ilyen vagyok, de sokan mondják rám ezt(nem barátok, mert nincs olyan, akivel nagyon jóban lennék...), meg hogy beteg gondolataim vannak és olyan vagyok mintha több személyiség lennék... De ez nem igaz, mert mindenkinek lehetnek rossz napjai nem? Amikor máshogy látja a világot. De rám ez sem igaz! :/ Nem értem ?ket...

Legjobb válasz: ha bõvebben leírnád hogy mikre gondolsz...

ha bõvebben leírnád hogy mikre gondolsz...
Én is hasonlóan érzek elég durva gondolatok stb. Voltam már orvosnál is tudom a helyzetet. Ha akarsz valakivel beszélni aki hasonló cipõbe járj válaszolj.
Az egyéb kérdések/önismereti kérdésekben ott a válasz, bár õ a szociopata jeleire volt kíváncsi, de a kettõ között hajszálnyi különbség van csak. Olvasd el!! Nyugi, ha az lennél, nem tetted volna fel a kérdést!!!!!!
Ha az lennél, nem vennéd észre. Vannak emberek akik kicsit külöböznek az átlagtól, szerintem annyi van veled hogy nem vagy olyan mint mindenki, és ezt furcsállják rajtad. : )
igazuk vanxd
Ha feláll a farka! :|
Elsõsorban ha visszacsókol. Másodsorban, ha újból lesmárol...

Mik a jelek? Egy hete már bnőmmel alszok mikor tudom meg h akarja a sexet

Legjobb válasz: A kulcs, a verbális kommunikáció.

A kulcs, a verbális kommunikáció.
Marha egyszerû, kezdd el simogatni és egy idõ után vetkõztetni. Ha ellenkezik akkor hagyd abba és ne sértõdj meg. Ha nem ellenkezik akkor mindent bele.
Õ már akarja, csak a Te jeleidre vár. Ellesztek még egy darabig..
Pontosan . Este kezdd el simogatni a combját és fokozatosan menj följebb . Ha nem ellenkezik , akkor nyertél , ha bármi jelét adja annak , hogy ezt nem kéne csinálnod állj meg és várj egy kicsit . De ha már 1 hete együtt aludtok akkor fix hogy csak arra vár , hogy lépjél .


Mik a jelei egy harmincas pasinál ha oda van érted? Mármint nagyon tetszel neki!

Legjobb válasz: fogdossa a melled,segged,belecsókol a nyakadba,kacsintgat,puszit küld.....kb.

fogdossa a melled, segged, belecsókol a nyakadba, kacsintgat, puszit küld.....kb.
rád veri a brét :)
Mármint érett férfi és nem kisfiú, hát nézd változni fog ismered- e vagy nem, mennyire vagytok közeli viszonyban satöbbi satöbbi. De minden képp ki fogja mutatni olyan jelekkel amit megértessz és nem kell filozófálj rájta, hogy megcsókolt vagy csak elcuppant a szája példa képp. Nem tartok felsorolást mert temérdek van.
Egy 30-as pasi is próbálja többször keresni a nõ társaságát, minél többet vele lenni, figyeli érdekli õt néha méregeti. Próbál mindig testközeli helyzetbe kerülni ha már ott tart a dolog. stb stb
A pasi az pasi, legyen 20 vagy 30 éves. Csak a két kor között az a különbség, hogy általában a 30-asok már komolyabb kapcsolatot is akarnak, mint egy 20 éves. Bár ez nem mindig így van.
Miért a huszonsannyiéves nem akarhat komoly kapcsolatot ? Ez butaság :-j
Elõzõ. De igen, sokszor így van. Egy 20-as évek elején járó pasit aligha lehet lekötni, mivel õ még bulizni akar, ki akarja élni az életét. Aztán a 23-24 évesektõl kezdõdik az, hogy "na akkor én most már komolyabb kapcsolatot akarok". Én így látom.
Engedd meg, hogy felhomályosítsam dolgot egy huszonkevés esztendõs férfiember szemszögébõl: minden probléma nélkûl meg lehet állapodni egyetlen egy nõ mellett és élhet ez mellett tisztességesen, hogy a partnered megsértenéd megbántanád megaláznád megcsalnád vagy elhanyagolnád. Ezt én és még jó pár barátom férfi társam így látjuk. Lehet hozni az ellenérveket és verni a mellkast, hogy akkor is férfi vagyok.

Mik a jelei egy 2 t motornál ha fötengely szimeringes?

egyébként derbi sendáról van szó és nagyon gyenge..

Legjobb válasz: Az egfyik hogy nagyon gyenge a másik pedig hogy a szokásosnál jobban füstõl mert ilyenkor jut be a rendszerbe váltó olaj is. Ha csak nagyon gyenge akkor lehet hogy fúrni kell vagy ki kell tisztítani a levegõszûrõt,kipufogót,gyertyát,karbit. Ugye szintetikus olajat kevertél a benzinhez?

Az egfyik hogy nagyon gyenge a másik pedig hogy a szokásosnál jobban füstõl mert ilyenkor jut be a rendszerbe váltó olaj is. Ha csak nagyon gyenge akkor lehet hogy fúrni kell vagy ki kell tisztítani a levegõszûrõt, kipufogót, gyertyát, karbit. Ugye szintetikus olajat kevertél a benzinhez?
Hát nem vagy benne a témában azt leszürtem :) A gyújtókábelebn kb 20000 volt feszültség szaladgál rajta. A simsonét is ráprobálhatod természetesen
A kérdező hozzászólása: a gyertyakábelnél számít hogy 12 vagy 6 volt?? mert ha nem számít akkor a simson ami 6 voltos annak kipróbálnám a gyertya kábelével...
Nézd meg egy másik gyertyakábellel... Annak is ez a tünete hogy pöccre beindul, viszont össze vissza áthúz menetközben, ezáltal kettõt nem megy.
A kérdező hozzászólása: holnap meg nézem a gyertyát... ha kormos akkor ?? ha szép õzbarna akkor?? ha fekete olajos akkor?? és egyébként nagyon köszönöm a segitséged és várom továbbra is válaszod...köszönöm :)
Ha alapjáraton lehet hallani valamit akkor pattanj le a mocirol és hallgasd meg közelebbrõl. Nekem robogóm volt hogy falsot szívott annak hangja nem volt csak annyi hogy gyenge volt és kész.
Ha a gyújtás oldali szimering lenne akkor alapjáton vagy dadogna vagy be se indulna Ha pedig a primer oldalon lenne akkor lehet alapjárat csak füstöl, durvább esetben olajban úszik a gyertya és nem is indul, de ez a durvább eset. Amúgy a gyertyád milyen színû? Sajnos lehet rossz traffó is de akkor fekete a gyertya (gyenge szikra)
A kérdező hozzászólása: csak hidegen füstöl de akkor iszonyatosan ömlik belöle a füst..melegen már nem csinálja ezt... a szimering nem lett kicserélve... 14 es karbi van rajta...azért lett megfurva mert megvolt szorulva.. régebben még rosszab volt akkor kb 20 al birt menni..és akkor tettünk bele 1 jó gyári gyertyáját (ngk b8) és akkor már igy megy 50 el kb de elég nehezen és még igyis gyenge... ezt majd megfigyelem hogy hol szenyezödik olajjal hogy a fals levegöt meg tudjam állapitani...egyébként van néha 1 halk süvítõ fütyülõ hangja is alapjáraton...akkor az is lehet a falsnak a jele??
A szimering attól mégbeindulhat, d akkor nagyon füstöl. Ha lett szimering cserélve , elképzelhetõ hogy az az oka, de akár lehet beállítási probléma is. Mekkora a karbi ?Nagyobbra lett furatva?be van állítva rendesen? Kipufogó tiszta?Lehet csak egy gyertyacsere csodákat tesz vele. Nekem egyszer volt olyanom hogy azért húztuk szét a blokkot, mert a szerelõm csak simán olajálló pasztával ragasztotta össze középen az illeszéseknél és ezt marta ki a benzin és emiatt volt gyenge.Ha neked is hasonló baja van akkor eléletileg láthatóan piszkolódik olajjal vagy benzinnel azon a területen ahol falsot szív a blokk.
A kérdező hozzászólása: van alapjárat...melegen elsõ hidegen szivatóval 1-2. rugásra indul!!
Alapjárata van a gépednek?
Ha tényleg szimmerig baja van, akkor legtöbbször el sem indul, vagy csak nehezen. Alul a forgattyúsházban nem jön létre az elõsûrítés.
A kérdező hozzászólása: akkor irok még 1 kis kiegészítést: most lett fúrva kb 6 hónapja éppen me van járatva és mindenkitöl azt halottam hogy ha majd be lesz járatva akkor igy meg úgy de jó lesz...hát nem lett jó 6 hónapja kapott vadi új dugót furva lett új top racing sport tügörgöt...eddig csak castroll olajal használtam...és én szimeringre gyanakszok ezért kérdezném ezt...
A kérdező hozzászólása: de..egyébként akármennyire hihetetlen de othon vagyok a szerelésben...csak ezeket még nemtudom mert kezdõ gépész vagyok... :)

Mik a jelei egy végéhez közeledő párkapcsolatnak?

Olyanokra gondolok, mint az elhidegülés, stb.

Legjobb válasz: Érdektelenség a másik dolgai iránt. A törõdés csökkenése. Figyelmnetlenség a másikkal szemben. Közös programok ritkulása, elmaradása. Olyan hibák felemlegeteése, amiket korábban észre sem vettél. A másik hirtelen megváltoztatására irányuló törekvés. Kimaradások.

Érdektelenség a másik dolgai iránt. A törõdés csökkenése. Figyelmnetlenség a másikkal szemben. Közös programok ritkulása, elmaradása. Olyan hibák felemlegeteése, amiket korábban észre sem vettél. A másik hirtelen megváltoztatására irányuló törekvés. Kimaradások.
Közömbösség.
Én pl folyton csak a rosszat láttam benne, a hibákat... Ritkán találkoztunk. Nem hiányzott. Sõt néha örültem, hogy még beszélni se beszélünk. Aztán vége lett...
nem volt kedvem már hozzáérni sem:S
amikor már a hangja is idegesít fárasztó és nyûg, ha beszélgetni kell vele nem érdekel, hogy mi történt vele aznap amikor egy veszekedéstõl nem leszek már szomorú
pl az ha ilyen kérdést teszel fel.
Ha nem érdekel mi van vele, nem akarod meghallgatni a dolgait, ha nem jó hozzáérni sem, ha ránézel és el tudod képzelni más nõvel/pasival. Nem akarod h keressen, ha hív, akkor nem szívesen veszed fel, nem örülsz neki ha látod...
És szerintetek mi van akkor, ha a közös érdeklõdés megvan és még mindig jól kijönnek, szóval amiket írtatok, azok még megvannak, viszont képbe jön az egyiknek egyy harmadik ? Az most mindegy, hogy a harmadik viszonozza-e vagy nem és hogy összejön-e vele a pár egyik tagja vagy nem, mert a kérdés a párnak a kapcsolatára vonatkozik. Szóval akkor még érvényes a kapcsolat, ha jól megvannak, csak az egyiknek megtetszik más vagy beleszeret másba ? (hosszabb idõre, nem csak fellángolásként)

Mi a jele annak ha egy fiu szerelms egy lanyba?

15/L

Legjobb válasz: * Mi a jele annak, ha egy fiú szerelmes egy lányba? Gyakran néz, ha ezt észreveszed, elkapja a tekintetét, állanfóan a közeledben van, ha a szemébe nézel, kitágulnak a pupillái.Ha egy társaságban álltok (körben), figyeld meg, kinek a lábfeje fordul feléd!Ez az érdeklõdést mutatja.Ha mond valamit, a felsõtestével "bizalmasan" kissé elõredõl. VIGYÁZZ! Csak akkor mehetsz biztosra, ha legalább 3-4 jel stimmel! Mivel ilyenkor képes lehetsz beképzelni a jeleket, kérd meg egy barátnõd segítségét, hogy õ is így gondolja-e. Ha egyértelmûen tetszel neki, de nem mer lépni, mosolyogj rá és próbálj vele beszélgetni, feltéve ha Te is akarsz valamit tõle...

* Mi a jele annak, ha egy fiú szerelmes egy lányba? Gyakran néz, ha ezt észreveszed, elkapja a tekintetét, állanfóan a közeledben van, ha a szemébe nézel, kitágulnak a pupillái.Ha egy társaságban álltok (körben), figyeld meg, kinek a lábfeje fordul feléd!Ez az érdeklõdést mutatja.Ha mond valamit, a felsõtestével "bizalmasan" kissé elõredõl. VIGYÁZZ! Csak akkor mehetsz biztosra, ha legalább 3-4 jel stimmel! Mivel ilyenkor képes lehetsz beképzelni a jeleket, kérd meg egy barátnõd segítségét, hogy õ is így gondolja-e. Ha egyértelmûen tetszel neki, de nem mer lépni, mosolyogj rá és próbálj vele beszélgetni, feltéve ha Te is akarsz valamit tõle...
Amit az elsõ mondott, az csak a tetszés jele.
Mert ha egy full ismeretlen szemez veled, vagy kapkodja a tekintetét, az még nem azt jelenti, hogy szeret, hanem annyi, hogy max tetszel neki. De ha én valakit megnézek, és észreveszem, hogy felém néz, automatikusan kapom el a tekintetem, elég ha csak azért nézem mert pl: tetszik a fültágítója, vagy akármilye. Szerintem ha szeret, azt érzed, mindenbõl, a gesztusaiból, amit mondd, amit csinál, ahogy kezel téged, megkülönböztet másoktól, és Te vagy Neki a legfontosabb.

Mik a jelek, ha egy vemhes macska fialni fog?

Ma a vemhes macskánkat behoztam és fekszik a helyén, csak eszik meg wc-re jár!

Legjobb válasz: épp kiírtam egy ugyanilyen kérdést két napja :) ugyanebben a dilemmában vagyok mint te, két vemhes cicám is van, azt sem tudom, melyik fog elõbb fialni és már mindkettõ mutat jeleket, de gõzöm sincs, h még napok vagy hetek vannak hátra.... viszont hogyha folyamatosan a helyén fekszik már egy napja, az elég erõs jelnek számít....hogyha elkezd mocorogni, forgolódni, mint akinek sehogyan sem kényelmes feküdni, esetleg elkezd fájdalmasan nyögdécselni/nyávogni(nem mindegyik macska szokott), akkor valószínû, már beindult a szülés... ez amugy olyan, mint az embereknél, macskánként változó...van olyan, amelyik megszenved vele és sokáig tart neki, de van, amelyik már kipotyogtatta mielõtt észrevetted volna, h szülni fog...figyeld a jeleket és írj, ha van valami változás :)

épp kiírtam egy ugyanilyen kérdést két napja :) ugyanebben a dilemmában vagyok mint te, két vemhes cicám is van, azt sem tudom, melyik fog elõbb fialni és már mindkettõ mutat jeleket, de gõzöm sincs, h még napok vagy hetek vannak hátra.... viszont hogyha folyamatosan a helyén fekszik már egy napja, az elég erõs jelnek számít....hogyha elkezd mocorogni, forgolódni, mint akinek sehogyan sem kényelmes feküdni, esetleg elkezd fájdalmasan nyögdécselni/nyávogni(nem mindegyik macska szokott), akkor valószínû, már beindult a szülés... ez amugy olyan, mint az embereknél, macskánként változó...van olyan, amelyik megszenved vele és sokáig tart neki, de van, amelyik már kipotyogtatta mielõtt észrevetted volna, h szülni fog...figyeld a jeleket és írj, ha van valami változás :)
A kelleténél sokkal többet nyávog, ottvan körülötted, hízeleg, dörgölõzik, állandóan utánad koslat, észrevehetõ.
Nem tudom, miért kéne ivartalanítani??
ezután érdemes lenne ivartalanítani..
Gndolom hiába magyarázzuk, de nem tudom miért kell kiscicákat csinálni amikor így is rengetegen szenvednek, TUDOM TUDOM! mindegyiknek szeretõ gazdija lesz... Csak az a baj, hogy a felelõsség nem idáig megy... Annak a sok macskának akit te elajándékozol, mind lesz egy csomó kölyke, mert nem nem valószínû, hogy ivartalanítási kötezlettséggel adjátok oda... És egy csomó belõlük szenvedni fog, és gazdátlan lesz, mert annyi macska van hogy... Tudom ti idáig nem gondolkoztok. Egyébként a macska nem élvezi a párzást, a lánynak fáj, nem bolondul meg szülés nélkül, nem lesz tõle egészségesebb, és nem is akarja, csak az ösztönei miatt csinálják... Tudtad, hogy a fiúmacskának tüskés a nemi szerve, és kihúzás közben beleakad a lányba? Biztos nagyon szereted egyébként. :)
Fajtatiszta? Mert ha nem akkor nagy butaságot csináltok...
akkor mi nagyon hasonlóak vagyunk állat kérdésben :) nekem két helyen vannak az állataim, hogy ne legyenek összezsúfolva, egyik fele anyukáméknál, a másik fele nálunk, van 4 kutyánk, 2 vemhes cicánk, 1 teljesen megszelidített, kézhez szokatott papagájom , 2 aranyhörcsögöm, egy vagon halam, de volt már rengeteg kutyám, macskám, nyuszim, egerem, papagájom, teknõsöm azelõtt is, és mindegyik öregségben halt meg... de szeretnék én is gabonasiklót és az életcélom, hogy legyen egy saját lovam, vagy ha megnyerem a lottót, akkor egy saját lovasparkot nyitok :D
majd ivartalanítjuk ha lesz rá pénz...kész... amugy alig várom, h megszülessenek, napok óta izgatott vagyok, mindig attól félek, h épp nem leszek otthon mikor elkezdõdik....kérdezõ, majd te is írj, h mi a helyzet :)
A kérdező hozzászólása: Ma hajnalban megszületek a kismacskák! 3 kismacska lett! Fekete, szürke, és tarka. Nagyon édik.
szia jó hogy nem ivartalinotottad, nagyon cukik a kiscicák::) de a többi válaszolonak is igaz van tényleg nagyon sok macska van. ha ezek a macskák megszülettek lehet télleg ivartalanitani kéne:( amikor az én macskám szült azon a napon egész nap nyávogott, és egyfolytába odajött hozzám hogy simogassam meg. de amikor elkezdte szülni akkor már nem nyávogott majd irj ha megszülettek a cicák:)
máskülönben most jut eszembe...mennyibe kerül az ivartalanítás? mert már két hónapja lógunk a kutya oltásával is az állatorvosnak (volt olyan rendes, h beadta hitelbe)...nem hinném, h lenne ilyesmire pénzünk, tudtommal az egy kisebb mûtét
bizonyára nem véletlen, hogy a természet így teremtette meg a macskákat...az embernek is fáj a szülés meg az összes többi lénynek a világon (mondj egyet, amelyiknek nem)...mégis szaporodnak...nem érzem magam olyan szörnyû rossz embernek, amiért hagyom, hogy a mcsakám szabadon azt tegye, amit a természetben is tenne...mellesleg az ivartalanítással az ösztöneit még nem kapcsolom ki, ugyanúgy szenvedne szegény mikor jön az ideje, csak maximum nem lenne vemhes utána... és mint mondtam ezek a cicák nálunk jól élnek és boldogok...nem tudom ez miért zavar másokat, attól, hogy nekem hány cicám van még a menhelyen ugyanannyi lesz....azokat az embereket kellene bántani, akik tényleg vízbefolytják a kicsiket... nem egyszer mentettem már meg kiscicát ilyen haláltól is, sok embertõl hoztam már el azért, mert azt mondta, ha nem tünteti el onnan valaki, õ agyonveri õket...
ennyi erõvel az ember minek szül gyereket, amíg van gyerek az árvaházban is? miért kell neki saját, amit õ nevel fel? miért nem hoz ki egyet az árvaházból? majd ha onnan elfogynak a gyerekek, lehet szülni
13:07-es vagyok...nem azt mondtam, h 10 macskánk van, jelenleg 2 van...csak azt, hogy volt annyi is...és tudod a mi cicáinkban éppen az a különleges, hogy már születésüktõl kezdve velünk vannak, és ismerjük õket... a menhelyen csak idegen macskák vannak...engem nem az érdekel hogy néz ki egy macska, hanem az, hogy születésétõl kezdve össze vagyunk nõve és ragaszkodunk egymáshoz, és mindegyiknek el tudom mesélni az élettörténetét és az összes tulajdonságát... a menhelyi cicáét nem tudom, mert az egy vadidegen macska
Szóval a te macskáitok csak tízen vannak, több tízezer viszont szenved... Ha valaki ilyen sok macskát akar, akkor miért nem ment meg egyet menhelyrõl? Ott is vannak kiscicák, és mezei egyszerû macskák, meg különlegesek is, bár nekem mindegyik különleges... Szerintetek miért van az, hogy másik országokból jönnek ide menhylei állatokért? Mert náluk nincsenek kóborok... Mert többet tudnak az állattartásról, és jobb szabályok vannak. Más miért bírja ki, hogy ne szüljön a macskája futószalagon? Mert ha hagyják akkor bizony úgy szül...
Igen, te meg a kérdezõ ilyenekt vagytok... Csak az a baj, hogy a TÖBBSÉG nem ilyen. Tessék elmenni egy menhelyre... Katasztrofálisan sok van, bár kevésnek tûnhet, mert menhelyig több kutya jut el mint macska... Egyébként pont arról beszéltem, hogy nem elég gazdát tatlálni, mert honnan tudod hogy majd õ a te macskát unokáit nem fogja-e éheztetni, kidobni, megfolytani, nem fog-e minden évben kétszer elleni. Tehát elsó sorban nem a ti kiscicáitokról van szó, mert látom, hogy azért szeretitek õket, csak nem értitek, hogy hiába lesz minden gazdája, ezen a problémán csak az ivartalanítás segíthet. Mármint a macskák helyzetének javítása érdekében.
Elsõ válaszoló vagyok: nálunk is sima mezei cirmos cick vannak és nincsenek ivartalanítva... a párom mesélte, volt hogy tízen felül volt a macskáik száma és mindet gondozták, szerették, és jó életük volt a háznál...sajnos azok a cicák már kiöregedtek, elpusztultak, csak egy maradt meg közülük és annak az egynek a kölyke... most mindketten vemhesek és nagyon örülünk neki, mert hiányzik a teraszról a sok doromboló cica...mi mind megtartjuk a megszületett cicákat, nem kerülnek az utcára... miért kell egybõl azt hinni, hogyha valakinek az állata szül, utána a kölykök elkallódnak?
A kérdező hozzászólása: Nos!Itt most nem az születendõ kis állatok elpusztításáról van szó és nem a szülés megelõzésérõl, hanem egész egyszerûen csak egy kérdés volt hogy:Mik a jelek.Nem tudom miért kell rögtön azon törni az embereknek az agyát hogy, hogy is kellene pusztítani.Esetleg valaki nem-e akarja felvetni azt a visszakérdést hogy milyen nagy lesz a vödör és hány liter víz megy bele amibe bele kell folytani a kicsiket.De végülis nem érdekel a dolog, a segítõ szándékú emberek segítettek és ezt köszönöm is.Egyébként ha fajtiszta lenne akkor már nem lenne érdekes ha millió számra futnának az utcán a macskák?Így hogy csak egy totál hamuszürke macskáról van szó így már pusztulnia kell és tilos szaporodni.
A kérdező hozzászólása: Nem fajtatiszta
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok válaszokat! Ivartalanítani nem szeretnénk, még szeretnénk kismacskákat!
A kérdező hozzászólása: Oké majd írok, megígérem. Amint történik valami, írok neked! Szia
A kérdező hozzászólása: Nem jól írtam 5-en lettek. 2 fekete és 3 cirmos!

Honnan lehet tudni hogy egy lány kikezd veled? Mik a jelek?

Legjobb válasz: Egy lánynál mi a vonzódás jelei?

A kérdező hozzászólása: Egy lánynál mi a vonzódás jelei?
Ha elõtted térdel és ütemesen bólogat, akkor kezdhetsz gyanakodni.
A kérdező hozzászólása: nem õ nem ilyen lány
Gyakran mosolyog rád, huncutan néz, gyakran van a közeledben, stb...
A kérdező hozzászólása: és ha az elején nem kedvelt? és csak apránként láttam rajta hogy bámul? az mit jelent?
A szerelem általában nem elsõ látásra történik, van hogy ahogy egyre több idõt töltetek együtt megszeretitek egymást.

Mik a jelei annak, ha egy férfi nem gondolja komolyan egy nővel?

pl miket csinál vagy nem csinál egy randin, az ágyban, mennyit keresi, stb? nem alkalmi szexről beszélek hanem konkrétan arról, amikor rendszeresen találkozgatnak, tudnak egymás életéről stb

Legjobb válasz: Mik a jelei? Elmondom. Rohadt sokat keres téged, kimutatja, hogy szeret és hagyja, hogy te is bele szeress, aztán otthagy a SZ*RBAN!! röviden, tömören...

Mik a jelei? Elmondom. Rohadt sokat keres téged, kimutatja, hogy szeret és hagyja, hogy te is bele szeress, aztán otthagy a SZ*RBAN!! röviden, tömören...
Igaz, amit ketteske írt. Nálunk volt kézfogás az utcán meg ilyenek, de akkor vált gyanússá a dolog, mikor egyszer csak megkért, hogy "az ismerõsök miatt" csak puszival köszönjünk egymásnak, ne csókkal. Aztán jött, hogy ekkor és ekkor ne írjak már emailt neki, mert más jelenlétében is használni fogja a gépét, meg ekkor és ekkor ne hívjam már, usw. Egy tiszta szándékú pasi elõször lezárja a régi kapcsolatát/tényleg elhatározza, hogy mostmár akar egy komoly kapcsolatot, és utána kezd keresgélésbe. Ezelõtt semmiképp.
Ha egy ilyen kérdés egyáltalán felmerül benned, akkor az a pasi nem az a pai aki mellett kéne lenned.
A kérdező hozzászólása: köszi. ezek egyike sem igaz, mégis azt mondja hogy a miénk nem egy párkapcsolat.
Nem fogja meg a kezét az utcán.Csak akkor keresi, ha szexet akar.Embere válogatja.Nálunk sincs párkapcsolat.Mindig beszélünk, tudunk egymás dolgairól, olyan, mintha együtt lennénk.Nehéz dolgok ezek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!