Találatok a következő kifejezésre: Mi a jele a babáknál (2 db)

Pontosan mit is jelent a babáknál a fejlődési ugrás? És miből következtethetek erre a saját babámnál? Mik a jelei?

Legjobb válasz: Szia! Köszi a választ! 11 és fél hós! Dévény tornára járunk és nagyon sokat segít a mozgásfejlõdésben.Azért gondoltam,hogy azon megy keresztül mert újra ébred éjszakánként nem is egyszer holott már rég átaludta,és olyankor csak ücsörög a kis ágyban vagy feláll és sír!Hozzáteszem ezeket a torna hatására mostanában sikerült elérni!Talán gyakorolja éjsza is?Én erre gondoltam de lehet,hogy hülyeség:(

A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a választ! 11 és fél hós! Dévény tornára járunk és nagyon sokat segít a mozgásfejlõdésben.Azért gondoltam, hogy azon megy keresztül mert újra ébred éjszakánként nem is egyszer holott már rég átaludta, és olyankor csak ücsörög a kis ágyban vagy feláll és sír!Hozzáteszem ezeket a torna hatására mostanában sikerült elérni!Talán gyakorolja éjsza is?Én erre gondoltam de lehet, hogy hülyeség:(
A fejlõdési/növekedési ugrás legfõbb jellemzõje a változás.Ez a változás rengeteg dologban megnyilvánulhat, és nem feltétlenül a negatív irányba tolódik el.Érintheti:az alvási szokásokat, evést, mozgást, játszást, napirendet, kedélyállapotot stb.Ha a babád nem beteg, nem érte semmi külsõ hatás(se pozitív, se negatív), de egyszercsak változást észlelsz ezekben a dolgokban, akkor vszínû fejlõdési ugráson ment keresztül.Nehéz ezt megállapítani, mennyi idõs a babád?
Nem hülyeség, pontosan így van, a mozgásfejlõdés zavarja meg a leginkább a baba éjszakai nyugalmát.Egy jó hálózsák sokat segít, nem baj, ha kicsit szûkebb.Az én fiam is ugyanilyen, csak õ állandóan elkezdene izegni-mozogni, ha nem korlátozná le a hálózsák."Felturbózzák" magukat rajta a babák, h õk már ilyet is tudnak, és felébresztik magukat.

Mi a kiszáradás jele a babáknál?

Fogzik a babám és nem hajlandó enni félek kiszárad. Az elfogyasztott gyümi ér vmit? 19 hetesek vagyunk.

Legjobb válasz: Persze.A gyümölcsben is van folyadék.Gondolom a babád azért szopizik??Mindenképp próbáld itatni többször.A kutacsa beljebb van,a sza´ja berepedezik,a nyelve még fehérebb.

Persze.A gyümölcsben is van folyadék.Gondolom a babád azért szopizik??Mindenképp próbáld itatni többször.A kutacsa beljebb van, a sza´ja berepedezik, a nyelve még fehérebb.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!