Találatok a következő kifejezésre: Mi a ill (1519 db)

igen illik, de minek kellett kiírni a márkát?
Illik, de a márkát én sem értem miért írtad ki. Teljesen mindegy hogy Mustang vagy épp más.
Mert még mindig van (és mindig is lesz) olyan réteg, akiknek nagyon nem mindegy, hogy a kabát az egy névetlen 8-10 eFt-os vagy egy 50-60 eFt-os márkás... Szerintem semmi értelme, az utcán a szembejövõ úgysem azt nézi, hogy milyen márkás kabát van rajtad, hanem, max. hogy jól néz-e ki. Az meg szerintem márkafüggetlen...
hát még ha szembe jön velem, de egy noname oldalon? abban az estben, ha az S.Oliver csak egy fajta fekete kabátot és a Mustang csak egy fajta barna csizmát(nyáron?!)forgalmazna, még megérteném :D Mert akkor olyan lenne, hogy azt mondom, hogy akkor rögtön ez a kettõ ugrik be, de így? dicsekedni csúnya dolog :(és nem írom ki, hogy hány darab LV táskám van.

Araboknál mi a szokás új házba költözéskor? Mit illik ajándékba vinni? Mire számíthatok?

Legjobb válasz: Kp. vagy barmilyen hasznalati targy, ami lehet keramia vagy htb-i gepek, ill. keszletek.

Kp. vagy barmilyen hasznalati targy, ami lehet keramia vagy htb-i gepek, ill. keszletek.
Én nem tudok semmi olyanról, ami ilyenkor Náluk külön szokás lenne... Szerintem bármit viszel, örülni fognak neki:) Alkohol ne legyen! Valami szép dísztárgy?:)
A kérdező hozzászólása: Pénzt azt hiszem nem illik adni. Majd szétnézek a boltokban valami szép kerámia után. Csak ember ne legyen rajta:D Köszönöm a segítséget!
Disznó se legyen rajta! Meg a disznó semmilyen formája, se plüss, se semmi. Hogy mit illik adni azt nem tudom, de marokkói üzleti partnertõl én ajándékba egy rózsafa intarziás zsebkendõtartó dobozt kaptam, meg egy ilyea fa vázát. Nagyon szépek. Szóval ha õ azt adta nekem, akkor te is valami ilyesmit vigyél.

Mik a társadalmi normák? Mennyire fontos ismerni az illemet? Az illem neveléstõl függ-e?

Legjobb válasz: Az illemet, etikettet ismerni Hasznos. Az illem nem a neveléstõl függ, de "sokat dob a dolgon". Viszont szerén véleményem szerint ezek csak beidegzõdött gátak, szabályok és nevetséges elvárások. Társadalmi normáknak csúfolva így lehet a legjobban zsinóron rángatni az embereket. Mert az emberek többsége bizony nagyon meg akar felelni a többinek. A kultúra gát. Önszabályozás. Visszatartó erõ. - legalábbis szociopataként biztos. Ha követed, magukhoz vesznek, ha eltérsz, féregkén kezelnek. Tudni kell irányítani magad És a környezeted. Hajrá.

Az illemet, etikettet ismerni Hasznos. Az illem nem a neveléstõl függ, de "sokat dob a dolgon". Viszont szerén véleményem szerint ezek csak beidegzõdött gátak, szabályok és nevetséges elvárások. Társadalmi normáknak csúfolva így lehet a legjobban zsinóron rángatni az embereket. Mert az emberek többsége bizony nagyon meg akar felelni a többinek. A kultúra gát. Önszabályozás. Visszatartó erõ. - legalábbis szociopataként biztos. Ha követed, magukhoz vesznek, ha eltérsz, féregkén kezelnek. Tudni kell irányítani magad És a környezeted. Hajrá.


Mi a Veres vezetéknév jelentése? Milyen keresztnevek illenek hozzá (fiú, lány is)?

Legjobb válasz: A mai "vörös" szó régies vagy népies változata, az illetõ hajszínére, esetleg arcbõrére utalhatott. Mivel magas hangrendû, a mély hangrendû, de nem azonos magánhangzókat tartalmazó keresztnevek illenek hozzá, pl Áron, László, József, Pál, az Irén ugyan magas hangrendû, de szerintem jól hangzik vele, az Ilona vegyes, de az is jól hangzik. Ne kezdõdjön s-sel vagy zs-vel, mert az túl sok együtt, pl Veres Sebestyén, Veres Zsolt, ez utóbbiban ráadásul zs-nek ejtjük az s-et. Ne kínozd a leendõ gyerekedet ilyenekkel, mint Veres Emese, Elek, Eszter.

A mai "vörös" szó régies vagy népies változata, az illetõ hajszínére, esetleg arcbõrére utalhatott. Mivel magas hangrendû, a mély hangrendû, de nem azonos magánhangzókat tartalmazó keresztnevek illenek hozzá, pl Áron, László, József, Pál, az Irén ugyan magas hangrendû, de szerintem jól hangzik vele, az Ilona vegyes, de az is jól hangzik. Ne kezdõdjön s-sel vagy zs-vel, mert az túl sok együtt, pl Veres Sebestyén, Veres Zsolt, ez utóbbiban ráadásul zs-nek ejtjük az s-et. Ne kínozd a leendõ gyerekedet ilyenekkel, mint Veres Emese, Elek, Eszter.
VERES: Vince Vivien Vanda Gréta
Szerintem a Sára is jó! Emese, rebeka, Elemér Nekem ezek teccenek de , hogy valakinek nem.Ez nagyon emberfügõ
Lány Veres Mirtill Fiú Veres Máté, Milán
Én spanolban élek és itt ismerek 2 Veres Attilát is :)
nalunk a csaladban van Veres : Anita Gabriella Szilard Karoly Marta
pl. Veres Marti :D Vagy Veres Pálné
Veres Bence az szép nem?:)
Emese
Én pont Veres Bence vagyok , apám László tesòm is, ( anyám Veresné Barbara)

Mi a véleményetek Debrecenben Dr. Simó Dezsőről? Mennyit illik neki adni?

Holnapra vagyok kiírva, ha tudtok gyorsan válaszoljatok.

Legjobb válasz: Én ott voltam egy szülésénél. Szerintem átlagon felül jó. A kismama felvétele után 10 perccel már benn volt,folyamatosan foglalkozik a betegével,nagyon korrekt. Szerintem 50-60 körül illik adni neki,ha csak a szülésért adsz. De ha hozzá jársz elõtte is, a vizsgálatokért is illik adni. Úgy tudom,szoktak.

Én ott voltam egy szülésénél. Szerintem átlagon felül jó. A kismama felvétele után 10 perccel már benn volt, folyamatosan foglalkozik a betegével, nagyon korrekt. Szerintem 50-60 körül illik adni neki, ha csak a szülésért adsz. De ha hozzá jársz elõtte is, a vizsgálatokért is illik adni. Úgy tudom, szoktak.
Szia! Nekem õ volt a fogadott orvosom, tavaly szültem nála, nagyon szerettem, szerintem rendkívül jó orvos, meg voltam vele elégedve, ügyeleti idõben indult be a szülés, az ügyeletes orvos vett fel, de mire túl voltam a beöntésen, stb. már õ is ott volt, én 50-et adtam, plusz 5 e-t minden vizsgálatkor. Könnyû szülést!

Mit szóltok ehhez a hajhoz? Mi a véleményetek? Egy kerekebb arcú emberhez mennyire illik?

KErekebb arcom van de nem vagyok kövér, sovány vagyok, pontosan 172 cm magas és 65 kg. Szerintetek jól néz ki ez a haj? vagy illene ez a kerekebb archoz?

Legjobb válasz: Szerintem kerek archoz nem illik

Szerintem kerek archoz nem illik
Bocsi, de iszonyat ez a haj...
sztem k**va jó ez a haj:D nekem nagyon bejön de nem tudom elképzelni kerek arcformával. de mindig azt mondom hogy ki kell próbálni:)

Szeretnék tudni mindent Oroszországról, fõleg a szokásokról, mit illik, mit nem illik, ami érdekes lehet egy turistának?

oroszország, érdekességek, szokások

Legjobb válasz: Jan. 7-én van náluk a Karácsony, és õk Újévkor állítják föl a Karácsonyfát (amit újévi fának hívnak). Orosz ételek: Scsi, Borscs, orosz hússaláta. Nem nagyon beszélnek idegen nyelveket.

Jan. 7-én van náluk a Karácsony, és õk Újévkor állítják föl a Karácsonyfát (amit újévi fának hívnak). Orosz ételek: Scsi, Borscs, orosz hússaláta. Nem nagyon beszélnek idegen nyelveket.
Nalik akarmit csinalhatsz, mert eleg illemtelenek. Ket nagy varosban voltam, konyekkel kozlekednek.
Én az életükre volnék kíváncsi, fõképp az Urálon túli életükre. (Szibéria) Illetve mennyire elterjedt a maffia. Õk hogyan élnek, milyen ágai vannak. Ha valaki meggazdagszik akkor hogyan történik, pl. illegális úton inkább vagy legálisan? Ha illegálisan milyen módok vannak rá?

Mi a véleményetek Bp. Szabadságterének közepén lévő épületéről? Szerintetek oda illik? (Valami kávézó)

Legjobb válasz: Hütte Cafe. Szerintem teljesen rossz stílusban épült. Lehet,hogy forradalmi megoldás,de nem illik oda :(

A kérdező hozzászólása: Hütte Cafe. Szerintem teljesen rossz stílusban épült. Lehet, hogy forradalmi megoldás, de nem illik oda :(

Mit gondoltok illik hozzám ez a fülbevaló?

http://www.kephost.com/view3.php?filename=dnw1ei3sfi6s9dyj6t.. Most vettem, de bizonytalan vagyok hogy vajon tetszeni fogok-e vele a barátomnak. Kérlek ?szintén válaszoljatok, nekem ez fontos! Hülyeségeket válaszolók kíméljenek. Köszi.

Legjobb válasz: Igen, szerintem illik hozzád. Biztos a barátodnak is tetszeni fog. :)

Igen, szerintem illik hozzád. Biztos a barátodnak is tetszeni fog. :)
juj... amúgy illik, de ... uhh
Én nagyon nem szeretem a fülbevalókat, de ezt még én is elfogadnám.:) Szerintem is illik hozzád.:)
Szerintem is illik. :)
Nekem is nagyon tetszik:) És illik hozzád;)
Jézusom! Ez most vicc? Érdekes egy arcszerkezeted van... Amúgy illik hozzád.
hhu..megijedtem:D
Én a helyedben a fejem miatt aggódnék, nem azon, hogy tetszik-e neki a fülbevalóm, vagy sem.
Legelsõ válaszoló vagyok. Néhány embernek mondanám, hogy nem az volt a kérdés, hogy szerintünk szép-e az arca, hanem hogy a fülbevaó illik-e hozzá! Majd írd meg, hogy tetszett-e neki. :)
fúj b+ k*rva csúnya vagy:D
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy nem sikerült valami jól ez a fotó, de a fülbevaló volt a lényeg. Köszi szépen mindenkinek a válaszokat! Holnap találkozunk, de már nem aggódok. Biztos neki is tetszeni fog :) Köszi hogy megnyugtattatok!
Ez kamu, hü***k :P
Nekem pont az ideálom vagy, a sok barom elõttem író meg kussolhat, szard le õket. Szerintem szép vagy. Sok szerencsét.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!