Találatok a következő kifejezésre: Mi a hogyha a Belara (16 db)

Írj rá a testvérére, barátaira és kérdezz rá, hogy minden ok-e vele!
Biztos, ami biztos, kérdezz rá a szüleinél, hátha történt vele valami.
Talán elhunyt?!
Az az ötletem hogy hívd fel írj neki sms-t! Arra csak válaszol!
Ez nem normális dolog! ...:oO
Egyébként hány évesek vagytok mert ha még "kicsi"(kb.12-éves) akkor lehet hogy fél az egésztõl és ezért!
Elõzõ vagyok:ez persze nem azt jelenti hogy gáz hogy jártok!
Nos a 3 hét alatt rájött, hogy mégsem kellessz neki, de mivel gerinc nélkül született, így próbál lekoptatni. (csináltam már én is ilyet, és vagyok rá büszke).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! 1. nem hunyt el... 2. rá írtam a rokonaira, de õk se tudják, mert már nagykorú és nem él otthon 3. igen tudom, hogy nem normális... 4. én 17 õ 18 és fél 5. Az utolsó kommentelõnek külön köszi, megmosolyogtattál :D bár remélem nincs igazad...

Mit jelent az, hogyha egy lány kategorikusan elutasít egy fiút, de tudja, hogy a fiú szerelmes belé, majd 3 hónapnyi teljes adásszünet után a lány privát chat-en felköszönti a fiút?

Váratlanul ért és nem tudom, hogy mit jelent. Mellesleg korábban volt jele szimpátiának, nem alaptalanul kezdtem bele, de váratlanul elutasított.

Legjobb válasz: unatkozik!!!

unatkozik!!!
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi!
Hasonlít ez az én szitumra részben. Kedveltük egymást a csajjal, kölcsönös volt a vonzalom, sokat keresett engem, beleszerettem (nem a külsejébe) minden oké volt kb aztán egyik napról a másikra elutasított de nem volt semmi elõjele. Megértettem, elfogadtam a döntését. Persze utána is keresett. Aztán megdumáltam vele, hogy most egy ideig hagyjuk a dolgot, mert nekem ez így szar. Megértette és ennyi, több hónapja nem beszéltünk. Nekem ez sokat segített. Szerintem köszönd meg neki a dolgot aztán kész. Kedves tõle, de ennyi. Ha akar valamit akkor majd kezdeményez. Ja és ha kezdeményez, akkor ne ugorj azonnal. Persze ha esetleg már megbánta a dolgot (mert ez is lehet, de nem biztos) akkor adhatsz neki egy esélyt ha gondolod. Szóval nem kell szemétnek lenned vele, de azért ne alázkodj meg elõtte. Ahogy mások is írták, te már udvaroltál neki eleget, csodálója pedig nem akarsz lenni.
Kb. azt vártad, hogy azt írjuk amit te gondolsz, és ha nem azt írjuk, akkor neked már nem tetszik! Bocs de ha minket kérdezel, nem a te véleményedet fogom visszhangozni, amennyiben én mást gondolok. "Ennek volt a legtöbb értelme" - A kérdésed nem is az volt, hogy "mit csináljak?"... :D Sebaj, biztos mi vagyunk a hülyék...
A kérdező hozzászólása: Az összes hozzászólás közül ennek volt a legtöbb értelme, valóban jól látod a helyzetet. Valamit akar, de én nem fogok még egyszer hülyét csinálni magamból. Köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek!
Szerintem köszönd meg, és kész. Ha akar valamit, majd keres. De ha ez történik, akkor ne ugorj rögtön. Lássa, hogy elolvastad az üzenetet, de ne válaszolj rögtön. Teljenek el akár napok is. Tudom talán gyerekes taktikázásnak tûnik ez, de így nem éled bele magad, és a lány is észbekap, hogy veled nem lehet szórakozni. Ha ez a célja, a szórakozás meg unalomûzés, akkor majd jól be fog sértõdni. Na ekkor felejtheted el végleg. Ha viszont bocsánatkéréssel közeledik, akkor egy esélyt adhatsz neki. Egyszer találkoztok, ahol konkrétan rákérdezel, hogy mi az õ célja. Mondhatod, hogy nem igazán érted, mert egyszer ezt már megbeszéltétek, te elfogadtad a döntését. Ha komolyak a szándékai veled kapcsolatban, akkor most neki kell ezt bebizonyítania, te már próbálkoztál eleget.
Ez csak egy köszöntés!! Nyugodjál le.
Azt, hogy nem bunkó. Ha nem köszöntött volna fel, szarul esett volna, nem? akkor meg?
A kérdező hozzászólása: De ha õ is azt akarná, hogy ne írjak neki, akkor nem privátban ír, sõt, ha nagyon ciki lennék, akitõl mindenáron el akarna menekülni, akkor nem írt volna semmit.
Hoppá, azt a mindenit, erre az mondod, hogy köszönöm szépen, hoppá, ennyi. :)
Ez már sajnos teljesen lényegtelen. Adásszünet legyen. Ha megint keresne esetleg, akkor szépen és udvariasan kérd meg, hogy hagyjon neked idõt, és ne írogasson. Ha kicsit is normális, akkor meg fogja érteni.
A kérdező hozzászólása: Õ tudja, hogy fáj nekem, mégis akkor miért kezdi el? Az elõbb említett kapcsolatot is õ kezdte, én tudomást sem szereztem róla eszembe sem jutott a csajozás, õ jött oda hozzám. Többször kettesben ebédeltünk, nem menekült, bizalmas volt. Ekkor szerettem bele a kedvességébe, nem a kinézetébe.
Sajnos nem jelent semmit azon kívül, hogy fel akart köszönteni. Még véletlenül se éld bele magad semmibe, és ne kezdj fantáziálni, mert fájni fog megint. Köszönd meg, és térjetek vissza az adásszünethez. Ez a legjobb, amit tehetsz sajnos. Egy sorstársad.
Hát... udvarias. Tudod vannak azok a személyek, akik mindenkit felköszöntenek, csak hogy mutassák: én is itt vagyok áám! És igen, lehet az is, amit az elõzõ mondott! Unatkozik, és most gyorsan keres valakit, aki majd megint növeli az egóját. Basszus attól, hogy szimpatikus vagy neki, még mindig nem kell, hogy össze akarjon jönni veled! Tudod, a kedvelésnek rengeteg fokozata van! Szerintem keress más lányt, aki elsõre értékel!
A kérdező hozzászólása: Nem cinikus válaszokat szeretnék, hanem olyanok válaszát akiknek van tapasztalata és nem hülyeségeket tudnak csak válaszolni! Köszönöm!
figyelmesség. baráti gesztus.

Mit csinálnál, hogyha egy csajba halálosan bele vagy zúgva, a csaj viszont csak barátként tud kezelni?

Mellesleg én vagyok a csaj, és fiúkat kérdezek. Annyira nem tudod felejteni azt a lányt, hogy az egy lányt, akivel közben jártál, a szeretett lány nevén szólítottad véletlenül?

Legjobb válasz: Megszakítanám vele a kapcsolatot és lefoglalnám magam, ami nem azt jelenti, hogy összejövök valaki mással (milyen megalázó lehetett annak a csajnak, hogy más néven szólította...), hanem sportolok, keresek valami hobbyt, ilyesmi.

Megszakítanám vele a kapcsolatot és lefoglalnám magam, ami nem azt jelenti, hogy összejövök valaki mással (milyen megalázó lehetett annak a csajnak, hogy más néven szólította...), hanem sportolok, keresek valami hobbyt, ilyesmi.
Újjáépíteném önmagam, ha a sors úgy akarja akkor lesz közös jövõ, nem akkor nem.
de jó hogy mindketten ezt írjátok, én most pont ilyen helyzetben vok, és nekem is egybõl ösztönzést adott hogy "újjá építsem magaam" ahogy te fogalmaztál 2.
mondd szépen utánam: EL-FE-LEJ-TEM 14/F
továbblépnék
Voltam már ilyen helyzetben, de olyan nem volt, hogy az õ nevén szólítottam volna valakit. Elszúrtam, mert lehetett volna esélyem, csak nem tudok csajozni. Azt mondta legyünk barátok, én próbáltam úgy csinálni, mint akinek ez megfelel, aztán egy idõ múlva úgy éreztem h nem érzi magát jól a közelemben. Már csak idegenek vagyunk egymásnak, annak ellenére, hogy elõtte elég közel álltunk egymáshoz. Így 1-2 év múlva már nem érzek szinte semmit, de idõrõl idõre eszembe jut, és úgy érzem, hogy sosem fogom elfelejteni õt. Kár, hogy nem próbálhattam meg vele.

Az baj, hogyha a szemhéjtus belefolyik a szemembe? Vagy mit csináljak, hogy ne menjen bele? Hogy kell használni?

Legjobb válasz: elég fura, ha neked belemegy. be kell csukni a szemed és úgy húzd ki.

elég fura, ha neked belemegy. be kell csukni a szemed és úgy húzd ki.
alul nem szemhéjtussal kell kihúznod a szemed hanem szemcerkával
A kérdező hozzászólása: úgy értettem, hogy ha alul húzom ki, pár pislogás után már a szemembe folyik, pedig nem is annyira belül húzom ki, hanem a szempillákhoz közel. és nem csak a belsõ szemzugba, hanem a szemhéjam alá is befolyik, és szerintem ez nem valami egészséges és kiszedni is nehéz :S
Két opció, alul nem tust használsz, vagy nyitva tartod a szemed amíg annyit szárad hogy ne kenõdhessen el, ha legyezgeted a kezeddel tuti hamrabb szárad azért a szemhéjtus nem szárad olyan lassan, legalábbis az elkenõdési fázison viszonylag hamar túl lesz, addig meg nem pislogsz :D.
Szia! Én alul tussal szoktam kihúzni, és bizony megesett már, hogy belefolyt a szemembe :-P De nagyon óvatos, kis mennyiségû tussal csinálom.Tehát amikor belemártod a tubusba az ecsetet, akkor a tubus oldalán lehúzod a felesleget és úgy viszed fel a szemedre a tust :-) Ez nekem bevált, csak odafigyelve kell csinálni.És miután rákentem kicsit nyitva tartom a szemeimet, hogy száradjanak.Ne pislogj rögtön, akkor nem fog belefolyni! Ami egyébként nagyon csíp :-DD Már sok kellemetlen percet okoztam magamnak :-D

Mit tehet a feleség hogyha a férje nem egyezik bele egy olyan vizsgálatba amit azért végeznek h. kiderüljön meddö- e?

Az egyik barátn?m már másfél éve nem esett teherbe a n?gyogyásza azt mondta vizsgáltassák ki magukat a férjével!! De a férj nem ment bele...nem hajlando elmenni a vizsgálatra...Mit tegyen szerintetek?

Legjobb válasz: Szia! Sajnos semmit nem tehet. Õ -mmint a feleség-elmehet a vizsgálatra, ahol megállapítják hogy van-e baja/nincs, és ha van kezeltetheti. De ettõl függetlenül a férjének is lehet baja. Viszont semmiféle rendelkezés nincs arra , hogy a pár egyik-másik tagja kötelezõen részt kell vegyen efféle vizsgálatokon. Ez személyes belátás kérdése, normális pasi nyel egyet, és elmegy. Egyébiránt sok "férfibajt" ma már sikeresen kezelnek.

A férjemnek csináltak meddõségi vizsgálatot. Hazahozta a dobozkát, és abban kellett vinni az anyagot meghatározott idõn belül. Ennyit ki lehet bírni. Lehet, hogy attól tart a férfi, hogy a dokinál, esetleg külsõ behatásra kell produkálnia. Nyugodtan mondhatod, hogy az nem úgy megy.
De miért nem egyezik bele: - nem akar gyereket, - vallási okokra hivatkozik, - fél, esetleg tudja már az eredményt is, - megalázónak tartja a helyzetet, esetleg tart attól, hogy nem tud helytállni a vizsgálaton? Ezeket meg kéne beszélni a párnak. A meddõségi férfivizsgálatra bemehet a pár is, segíthet, hallhatja az orvosi konzultációt is. Van magánrendelésen is vizsgálati lehetõség is, ha esetleg az lenne szimpatikusabb. Ha ezek tudatában is nem a válasz a férfi oldaláról, valóban elgondolkodnék feleségként, akar-e tõlem gyereket a párom.
Szia! Sajnos semmit nem tehet. Õ -mmint a feleség-elmehet a vizsgálatra, ahol megállapítják hogy van-e baja/nincs, és ha van kezeltetheti. De ettõl függetlenül a férjének is lehet baja. Viszont semmiféle rendelkezés nincs arra , hogy a pár egyik-másik tagja kötelezõen részt kell vegyen efféle vizsgálatokon. Ez személyes belátás kérdése, normális pasi nyel egyet, és elmegy. Egyébiránt sok "férfibajt" ma már sikeresen kezelnek.
Szerintem egyértelmû, hogy a férj nem is akar gyereket, másképp már rég beáldozta volna azt a pár percet arra a vizsgálatra, nem?
Namármost. A férfiak vizsgálata abból áll, hogy odamegy és kiveri. A nõké ezzel szemben fájdalmas és altatnak hozzá. Ha tényleg akarná, bevállalná. Egyértelmû, hoyg nem is akarja igazán. Vagy tán fél kiverni?
Ha csak azért tiltakozik, mert megalázónak érzi, akkor elsõ lépésként beszerezhetnek egy otthoni tesztet, ha pedig egyszerûen nem fontos neki a téma, akkor a barátnõdnek el kell gondolkodnia, hogy mi a fontosabb.
Semmit. Vagy fogadja el, hogy a férjének nem fontos a gyerek és vagy lesz, vagy nem lesz, vagy (ha neki a gyerek fontosabb mint a kapcsolat) akkor váljon el.
De ha kiderül h meddõ, akkor mennek örökbe fogadni, vagy mi? Ha meg nem az, akkor meg szexelni mennek, vagy mi? Vagy van olyan h kicsit meddõ és segítenek neki gyógyszerrel, vagy mi?
22 és 23 évesen még lehet próbálkozni , én simán adnék még 2 évet a babának hogy sikerüljön. mi itt vagyunk 30 évesen és 2 éve próbálkozunk, szóval a házaspár még nem késett le semmirõl.
Komolyan írtam h váljanak szét. Másfél év az másfél év. Itt meg okoskodnak, h biztos nem akar gyereket. Egész egyszerûen a természet ott áll ezzel a két géntérképpel, és fogalma sincs, hogyan lehetne párosítani õket, mert annyira nem illik össze a két géntérkép. Ez konkrétan sokkal valószínûbb eset.
A kérdező hozzászólása: Érdekes gondolat!! Nekem és a férjemnek 3év után jött a baba, pedig mi is rendszeres nemiéletet éltünk!mi is szerettünk volna babát de nehezen jött össze...nagyon ciki h.ha vkinek nem ér annyit a társa h.várjon és orvoshozmenjen!! A mai orvostudomány az ilyen problémák 90%-ra már tud megoldást...
14:15, te aztán nagyon tudományosan közelíted meg a dolgot! De ha van is ilyen gond elméletileg, a mai kor már képes arra, hogy mégis baba legyen ebbõl a "nem kapcsolódó génállományból". Pl. ott a lombik, ahol besegítenek egy picit a kiskatonáknak is. Nade mindegy, nem hiszem ez a gond.
Nagyon érdekes, amit az eltérõ géntérképekrõl írt az egyik válaszoló. Nekem is volt egy olyan pár ismerõsöm, ahol sehogy sem akart összejönni a gyerek, kb. 5 évig küszködtek, és lombik lett a dologból. Viszont hiába született meg a gyerek, annyira nem illettek össze sem így, sem úgy, hogy végül mégis elváltak. Ahogy így belegondolok, eszembe jutott még egy nõ, ugyan ezzel a történettel, de õ nem közeli ismerõsöm. Lehet, hogy van ebben a "genetikai össze nem illésben" valami.
A kérdező hozzászólása: Én nem vonom kétségbe h.van benne vmi! De azt tudom h.egy gyerek nem mindig akkor jön amikor az ember akarja!!Magamból kiindulva...soha nem hagytam volna el a párom h.ha mégsem jön össze a pici
13-54! Pontosan. Barátnõméknél kiderült, hogy a férj spermiumai lassúak. Szóval nem meddõ volt. Lombikkal meg lehetett oldani a problámét.
Nem biztos, h a géntérképpel van baj. Lehet hogy pl alacsonya sárgatest hormon, kis gyógyszeres kezeléssel könnyen orvosolható.
ha a férj nem fogja rászánni magát rövid idõn belül és a gyerek sem akar becsúszni akkor nagy valószínûséggel rá megy a kapcsolatuk de mivel 23-22 évesek még igazán fiatalok, lehet hogy a férj még élvezni akarja a fiatalságot gyerek nélkül
Lehet hogy a férj túl sok vad dolgot látott/olvasott a mintavételrõl. Nem kell a helyszínen - legalábbis nem kötelezõ- "produkálnia" pornóújságokra meg filmekre, hanem otthonról is vihet mintát. Ha emiatt félne pl. az felesleges. Ha meg pl. vaszektómiája volt tényleg, az nagyon gáz lenne.De csak nem.
Lehet, hogy a srác nem is akar gyereket. Elvégre még csak 23 éves. Azt hittem 30 valahány éves emberrõl van szó. Lehet, hogy nem akar apa lenni, csak a lány nagyon nyaggatja.
A kérdező hozzászólása: Amit én tudok...a férj nagyon akar babát...csak fél..de mit lehet tenni ilyenkor?
Semmit nem tud tenni a nõ. A nyakánál fogva nem vonszolhatja el a férfit a vizsgálatra. Vagy megvárja, amíg a férje legyõzi az ellenérzését a vizsgálattal szemben, vagy elfogadja, hogy ez így van, és a párja nem együttmûködõ. Rossz ezt mondani, de így van, sajnos. Felnõtt férfi, nem cibálhatják el orvoshoz, ha nem akarja.
Az is lehet, hogy a férfi tudja magáról hogy meddõ, csak nem mer szembesülni ezzel a párja elõtt, talán szégyenli, vagy tart tõle hogy otthagyja.
Beszélgetni, beszélgetni... Vagy tudja és titkolja hogy meddõ vagy retteg attól hogy az... nyaggatás helyett elõször meggyõzni kellene hogy bármi van, kitart mellette a feleség, aztán üvegcsét elõszedni és otthon produkálni (nem, nem rendelõben, az filmekben van leginkább)
A kérdező hozzászólása: Nagyon fiatal pár még...23a férj és 22 a feleség! Aranyosak nagyon!! De a bnõm teljesen kivan bukva..azt mondta h.a férje azt mondta h.neki ez ciki...meg h.várjanak még a vizsgálattal.hátha becsuszik a baba..ha mégsem akkor majd megcsinálja! De a bnõm most szeretné...
Lehet hogy már volt egy vazektómiája, csak eddig direkt nem vallotta be a barátnõjének, most meg ugye egyértelmûen kiderülne...
Csúnya dolgok a gének. Ha másfél év nem volt elég, akár fel lehet ezt fogni egy eredménynek is. Nem illenek össze a génjeik, vagy valamelyiknek hibás a génje, és nem tudja továbbörökíteni magát. Szét kell válni, és próbálkozni másikkal. Csúnya dolgok a gének.
A kérdező hozzászólása: Nem hinném h.az lenne a megoldás h.partnert váltanak...fõleg h.õk iszonyatosan szeretik egymást..
Szia ! Eloszor is vehetnének házi tesztet arra a férje se mondaná szerintem hogy nem. BABYSTART - Fertilcheck 8320, -Ft férfi termékenységi teszt. Ha negatív akkor kénytelenek továbblépni segítséget kérni ha babát akarnak. A sperma minosége selén, zink, E vitaminnal esetleg FER 14-el vagy Maca Vibe-vel javítható. Tapasztalatom nincs ezzekkel de ezt ajánlják mindenhol. Remélem tudtam segíteni.

A volt barátnőm még csak barátként szeretne velem találkozgatni, és hogyha biztosan tudja hogy szerelmes belém akkor akarja ujbol elkezdeni ezt a kapcsolatot. Mit csináljak ebben a helyzetben?

Én nagyon szeretem ?t,de félek hogy ha már most nem szerelmes belém vagy nemtudja biztosan akkor kés?bb se lesz az.

Legjobb válasz: Örülj neki h barátként szeretne veled találkozgatni, mert ez azt jelenti h azért még nincs veszve minden.. Aztán legyél kedves és türelmes, ne erõltesd a dolgokat! Sõt ha te nem foglalkoznál vele lehet h õ annál inkább :D

Örülj neki h barátként szeretne veled találkozgatni, mert ez azt jelenti h azért még nincs veszve minden.. Aztán legyél kedves és türelmes, ne erõltesd a dolgokat! Sõt ha te nem foglalkoznál vele lehet h õ annál inkább :D
A kérdező hozzászólása: Hát nem akar/akart kiprobálni mást, errõl tudnék. Õ igazábol egy picit visszahuzodo, félénk csaj, nem a "vagány" csaj tipusba sorolnám, szoval szerintem nem ezen a vonalon kéne elindulni. Inkább adom önmagamat aki vagyok, igy szeressen belém:) Köszönöm tényleg mindenkinek aki válaszolt aki pedig nem válaszolt még az tegye meg:)
az mondjuk nem szerencsés, ha az elsõ pasija voltál, lehet h beütött nála h ki akar próbálni mást, az meg ugye nem jó, de ha azt mondod h tetszett neki a motorozás, akkor biztos bejönnek neki a vagány dolgok, lehet h ezen a vonalon is el lehetne indulni
A kérdező hozzászólása: A kapcsolatunk alatt mindvégig ugyanolyan voltam. Kedves, vicces, figyelmes, megértõ, aki segit ha baj van, akiben meglehet bizni, és aki mindig ott volt amikor kell. Azt hogy mimet szerette meg nemtudom igazábol... azt mondta akkor szeretett belém igazán amikor eggyütt motoroztunk, a nyáron:) (az elsõ pasija voltam amugy...)
Bocsi...Jézusom. Elolvastam. Szóval akkor csajokról ne beszélj neki...
én is jónak tartom h talizni akar veled még ha barátként is, mert az egy kiindulási pont. nem értek ezzel h ne foglalkozz vele, mert nem biztos h ebben a helyzetben bejön, más esetekben jól elsülhet de ha barátkozni akar szerintem ne csináld. nyilván kicsit legyél titokzatos, nyugodt, ne azt mutasd h majd megöl a bánat, de ugyanakkor bókolj kedveskedj stb, hogy érezze még szereted. amit ajánlok h ne kérdezd és ne beszélj a kapcsolatotokról amig õ fel nem hozza, semmiképp se siettetsd, hanem mutasd a jó oldalad, akivel el lehet beszélgetni, aki kedves, aki segít neki mitomén a háziban stb, amig barátkozni akar addig a látókörben vagy és ezt ki is kell használni, de semmiképp sem azt várni h egyszer taliztok, és utána már érezni fogja. nem tudom milyen voltál a kapcsolatotok elején, vagy mondta e valaha h mi tetszik benned neki a legjobban, midet szerette meg, de ha van ilyen akkor azt mindenképp próbáld kihangsúlyozni.
A kérdező hozzászólása: Mivel énis pasi vagyok nem fogok pasikról beszálni neki:D köszönöm az eddigi válaszokat. Várom mások véleményét is:)
Beszélj sokat, ne lássa, hogy zavart vagy. Persze õt is hagyd beszélni, csak ha látja, hogy nem vagy elveszett nélküle sem, akkor tudja, hogy nem függsz tõle. Abszolút steril, általános témákról legyen szó, és hagyd, hogy õ keresse a fizikai kontaktust. Ha megérint, ne távolodj el, de ne te érj hozzá elõször. És a humorérzék fontos, viccelõdj sokat :) Persze ha komoly témáról van szó, akkor nehogy ironizálj vagy valami :) Ja, és ne beszélj pasikról elõtte. Legalábbis ne írd le a szembejövõ tökéletes hátsófelét, tartpgasd azt a barátnõidnek :) Sok sikert! famerilla.
Beválhat.. tudod akit nem kaphatunk meg arra mindig jobban vágyunk :)
A kérdező hozzászólása: "Sõt ha te nem foglalkoznál vele lehet h õ annál inkább..." Ez mennyire válhat be? Több mint egy hónapja szakított velem azzal az indokkal hogy nem szeret már. És nemrégiben találkoztunk ujra...
Már jó jel hogy gondolkozik a dolgon és az se utolsó dolog hogy minimum barátok maradtok.Tudom ez most nem vigasztalna de hidd el ha nem sikerülne ez sokat jelent majd késõbb! Sok sikert!Remélem visszaszerzed!

Mi a teendő, hogyha a Belara szedésekor, a 21. tablettát 14 órával a megszokott időben veszem be?

MErt ugye onnantól kezd?dik a 7 napos gyógyszer mentes id?szak, ami elméletileg védett -a tájékoztató legalábbis ezt írja- akkor most kell védekezni mással is, vagy nem? ismétlem, az utolsó gyógyszert késve vettem be.

Legjobb válasz: Elolvastam a tájékoztatóját (www.pharmindex.hu), és azt azt írja, hogy kezd el szedni a köv. csomagot megszakítás nélkül!

Elolvastam a tájékoztatóját (www.pharmindex.hu), és azt azt írja, hogy kezd el szedni a köv. csomagot megszakítás nélkül!
A kérdező hozzászólása: hát elkezdtem, de közbe érzem, hogy meg fog jönni, és az én tájékoztatómban ez nem volt leírva.:S tegnap írtam, az lett volna az elsõ gyógyszer mentes nap és nem vettem be akkor se. ugyh most gyorsan pótoltam. köszi a választ:)

A barátom azt mondta, hogyha egy hónapon belül nem fekszem le vele, nem bírja tovább és elhagy, pedig nagyon szeret. Mit tegyek?

Huszonévesek vagyunk mindketten, én még sz?z. Petting, orális szex b?ven volt már, de én rettegek attól, hogy belémhatoljon (azt sem engedem, hogy megujjazzon, az is nagyon fájt egyszer próbálta). Próbálkoztunk már, de mindig begörcsöltem lelkileg és fizikailag is, nem ment. Lassan 3 hónapja próbálkozunk, ? mindent megpróbált, de nem megy. Most ezzel próbál hatni rám, hogy határid?t adott. szeretem, kívánom is, de a félelmem er?sebb. Nem akarom kínozni ?t sem. vagy ne lassan akarjuk megtenni, hanem tegye be gyorsan és essek túl rajta, hátha a félelmem is elmúlik?

Legjobb válasz: egyáltalán nem csak lefektetni akar. de azért gondolkodj, õ már 26 éves. te pedig nem egy 15-16 éves tinilányka vagy, aki még tépelõdik folyamatosan, hogy megtegyem? ne tegyem meg? neki már nemilyen nõre van szüksége, fõleg hamár hónapok óta együtt vagytok. õ 26 éves, nem 15, vagy 16. és tesem vagy már 16. énis nagyon ellene vagyok az ilyeneknek, hogyha nem fekszel le velem, elhagylak, de nem ilyen esetben, mint a tietek. gondolkozz, hónap óta együtt vagytok, és 20on felüliek, õ már közel a 30hoz. itt most neked kéne lépéseket tenned, ha nem akarod õt elveszíteni. és nem rögtön durr bele szex-szel, hanem elõször pettinggel. kezdjétek el újra az ujjazást, de csinálja lassabban, és gyengédebben. fokozatosan fogsz majd tágulni, és nemfog fájni már késõbb egyáltalán. használsz tampont? ha nem, akkor jobb lett volna, ha használsz, mert azis tágít, és most kevésbé lennének ilyen problémáid. én azt javaslom, hogy kezdjétel el a projektet, mert nem húzhatod a végtelenségig. ha õt most elveszíted, itt maradsz 21 évesen szûzen, jön majd egy követekzõ barátod, akivel meg ugyanez lesz a helyezet, h nemmersz majd lefeküdni, mert fáj. és még vmi, ha tényleg ennyire drasztikus a helyzet, h ennyire szûk vagy, és semmi sem megoldás, akkor ezegy betegség. vaginizmusnak hívják.

egyáltalán nem csak lefektetni akar. de azért gondolkodj, õ már 26 éves. te pedig nem egy 15-16 éves tinilányka vagy, aki még tépelõdik folyamatosan, hogy megtegyem? ne tegyem meg? neki már nemilyen nõre van szüksége, fõleg hamár hónapok óta együtt vagytok. õ 26 éves, nem 15, vagy 16. és tesem vagy már 16. énis nagyon ellene vagyok az ilyeneknek, hogyha nem fekszel le velem, elhagylak, de nem ilyen esetben, mint a tietek. gondolkozz, hónap óta együtt vagytok, és 20on felüliek, õ már közel a 30hoz. itt most neked kéne lépéseket tenned, ha nem akarod õt elveszíteni. és nem rögtön durr bele szex-szel, hanem elõször pettinggel. kezdjétek el újra az ujjazást, de csinálja lassabban, és gyengédebben. fokozatosan fogsz majd tágulni, és nemfog fájni már késõbb egyáltalán. használsz tampont? ha nem, akkor jobb lett volna, ha használsz, mert azis tágít, és most kevésbé lennének ilyen problémáid. én azt javaslom, hogy kezdjétel el a projektet, mert nem húzhatod a végtelenségig. ha õt most elveszíted, itt maradsz 21 évesen szûzen, jön majd egy követekzõ barátod, akivel meg ugyanez lesz a helyezet, h nemmersz majd lefeküdni, mert fáj. és még vmi, ha tényleg ennyire drasztikus a helyzet, h ennyire szûk vagy, és semmi sem megoldás, akkor ezegy betegség. vaginizmusnak hívják.
Mondjuk úgy hogy összeszeded magad és leállsz a hisztivel. Mert ha tényleg nem ért lelki trauma ami miatt feszengj, akkor ez csak hiszti. Hihetetlen hogy 23 évesen ennyire rettegj a szextõl. Ha nem akarod ne tedd meg, de akkor elhagy, jogosan, és majd jön egy másik aki szintén. Azért huszonéves korban már normális hogy valaki nemi életet él a szerelmével.
Egyszer pedig túl kell esni rajta. Utána meg majd sajnálni fogod, hogy nem hamarab vágtál bele. Szerintem egyszer szorítsd össze a fogad, aztán bírd ki, meglátod utána pár alkalom még max nem az igazi, de aztán csak azt akarod majd csinálni.
Ha igazából szeretne, nem zsarolna ilyenne, hanem megvárná, míg eljön az az idõ, amikor Te is szeretnéd. Nem szabad elsietni. Pláne nem az elsõt...
ezesetben mégis mirõl beszélünk? a félelmed erõsebb a szeretetnél. el fog hagyni a 'csába és már bocs de ezesetben meg is érdemled 18/F
szembe kell nézni vele mint minden más fóbiával/félelemmel. még midnig 18/F :D egyszer tegye be egyközepes-gyors sebességgel lesz egy ÁÚÚÚ aztán 2-3 alkalom és már jó is lesz minden nem kell ráparázni, akkor csak összeszorítod magadban és jobban fog fájni.
Két eset lehetséges: 1- Te valójában 14-15 éves vagy, és egy húszéves fiú meg akar fektetni. 2- Kifogtál egy olyan 20 év körüli arcot, aki meg akar fektetni.
biztos vannak olyan lelki sérült emberek akiknek nem könnyû az elsõ szex. De azért nem hiszem hogy ha semmi ilyen nem áll a háttérben ennyire rá kelljen görcsölnöd. Mitõl félsz? nem mûteni fognak.Nem a hibáidat fogja nézni a testedben, hanem végre fizikálisan is ki akarja mutatni mennyire szeret és kíván téged mint nõ, úgy ahogy vagy. A kisebb-nagyobb hibáiddal együtt, senki nem tökéletes. ha állandóan görcsölsz akkor sajnos el fogod veszíteni. Már nem tizenéves kis csitri vagy, aki azt hiszi ha nincs gyertyafény meg rózsaszirmok akkor már nem is lehet jó. Magadban kell ezt megoldanod.
Ha ez a helyzet, akkor orvos. Sürgõsen!!! Azt is megteheted, hogy megkéred az orvost a szûzhártya átvágására. Beszéld meg a fiúddl.
A kérdező hozzászólása: Az utolsónak: Nem azért kértem segítséget, mert nem akartam megoldani a problémát. NAgyon szeretnék vele lefeküdni, de nem megy. Ha hisztinek tartod, nyugodtan tedd azt, szíved joga, de nem vagyok hisztis, egyszerûen nem érted, hogy mi a kérdésem lényege.
Szerintem Te nem igazán szeretnél lefeküdni vele.Te csak itt puffogsz mert megpróbálják megoldani a problémádat.Segíteni.Te meg minden segítséget elhalasztasz.Szerintem megérdemelnéd, hogy a barátod elhagyjon.Kövezzetek meg de szerintem nem érdemelsz meg egy ilyen fiút.Lehet, hogy az egészet csak azért csinálod , hogy a barátod veled foglakozzon és most, hogy ultimátomot adott elkezdesz hisztizni.Még jobban hisztizni. :S
Keress valami meditációs technikát az majd segít ellazulni. Esetle próbálkozzatok a tantrával. A szerelemre koncentrálj és arra, hogy mennyire vágysz rá. Ha elõjön egy gondolat akkor próbáld meg felismerni, hogy mitõl félsz. Nézz szembe vele és majd menni fog a dolog. Sok sikert!
Az õ részérõl volt már orál köztetek, úgy értem õ csinálta már neked? Mert szerintem úgy könnyebb lenne...
Gyakoroljatok minél többször. Mondd meg neki, hogy izgasson fel rendesen és akkor nem fog fájni. Orál is lehet aztán ha már várod akkor megpróbálhatja betenni.
Szerintem meg te értettél félre engem, de mindegy :)
A kérdező hozzászólása: Feldühíteni meg leoltani? Te jó ég, nagyon félreértettél. Ha szerinted ilyen valaki, amikor dühös, akkor nem sok dühös emberhez volt dolgod.
Jól van na, már bocs, hogy értelmes választ próbáltam írni, olyan ötletet, amit még más nem írt. Nem kéne így felháborodni, hiszen megértettem a problémád, az alkohol pedig igenis ellazít, de te tudod. Akkor mégis mit vársz, hogy még azt a válaszolót is leoltod, aki tényleg segíteni próbál és nem fejmosást tart? A másik alternatíva pedig tényleg az, hogy menj szakemberhez, mert ha ilyen súlyos a problémád, akkor kétlem, hogy itt tudunk segíteni. Ha meg ilyen könnyû feldühíteni, még az is lehet, hogy tényleg hisztis vagy. De azért remélem sikerül ellazulnod! Egyébként 19:12-es és 19:13-as válaszoló voltam 22/L
A kérdező hozzászólása: 19.32 és 19.45-ös ugyanaz vagy?:)
Értjük, hogy segítséget kérsz, de Te meg azt értsd meg, hogy rossz helyen teszed. Ha ennyire kihat Rád ez a régi rossz élmény, gondolhatod, hogy nem mi fogjuk most Neked megoldani. Mi gátol meg abban, hogy pszichológushoz fordulj? Te is rájössz ha végiggondolod, hogy nincs más megoldás, ha ennyire nem tudsz magadtól úrrá lenni mindezen. Sokan szeretnének itt segíteni, de õszintén, mit tehetnénk mi? Látjuk a problémát, de nemt eszel érte. Kérj segítséget olyantól, aki tud is segíteni!
Én fiú vagyok. Szerintem keres másik barátot. Én soha nem kényszerítenék senkit arra, hogy lefeküdjön velem, mert különben elhagyom. Keres olyasvalakit aki tényleg megbecsül és szeret. Mert õ szerintem nem az
A kérdező hozzászólása: Semmi gond.
Helló a tegnapi19:45 vagyok. Ma átolvastam és átgondoltam, hogy mit írtam.Sajnálom ha megbántottalak:S.Valószinûleg tévedtem amikor hisztisnek tituláltalak.Átolvastam a kommenteket és tényleg tévedtem. Szóval bocsánat kérek mert nem gondoltam végig a válaszom és tényleg butaságokat írtam.:S:S Remélem sikerül megoldanod a problémadat. És tényleg bocsánat.
A kérdező hozzászólása: Oké, igazad van. Látszik, hogy ez a %-os dolog ennyire érdekel, hogy inkább hagyatkoztam az azonos stílusra, mint erre a meglehetõsen fontos adatra...:)
19:32-es vagyok. A 19:45-ös válaszoló nem én voltam. Nézd meg, hogy én 87%-ban, õ pedig 81%-ban ad hasznos válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Egy szerintetek normális pasi mennyit tud várni? Többen írtátok, hogy 3 hónap már nagyon sok. Nem évek óta vagyunk együtt, de azt sem hiszem, hogy az a normális, ha az elsõ este vagy az elsõ hét az ágyban végzõdik.
Ha tényleg ugy érzed hogy szereted, akkor próbáld meg leküzdeni a félelmedet, mert hidd el, csak egyszer kell túlesni rajta, és utána már nagyon is élvezni fogod. A barátod pedig nagyon rendes lehet, biztos, hogy nem csak lefektetni akar, de egy ilyen 26 éves pasinak nagyon is szüksége van a szexre, és bármennyire is szeret, hidd el a pasikat akkor is az ösztönök vezérlik.. 20L
Ha nem hiszti, akkor szerintem orvosi segítségre van szükséged. Amúgy akik a barátot támadták, nem értem miért? 26 éves egy fél éve(!) vár a barátnõjére. Nem gyerekszerelem ez, hogy évekig húzzák a szexet.
Az a baj, hogy valamit kezdened kell magaddal, mert ez a dolog magától soha nem fog megoldódni, tehát 30 évesen is ugyanezt fogod érezni, teljesen mindegy, hogy fiút váltasz-e. EZT AJÁNLOM A FIGYELMEDBE, könnyen lehet, hogy ez a te problémád: http://www.vaginizmus.hu
képzelem hogy szerethet.
Én azokhoz csatlakozom, akik azt tanácsolják neked, hogy fordulj szakemberhez. AZ erõszak valóban nem kis dolog, még akkor sem, ha nem történt meg, mert sikerült leállítanod valahogy a másik felet. Sajnos, én nem voltam ilyen szerencsés. Kikészültem évekre, és a szex gondolatától is felállt a szõr a hátamon. Hál' Istennek, ezt sikerült leküzdenem, de nem durr bele módon. Aki ezt tanácsolja, az nem biztos hogy tisztában van az emberi test mûködésével. Ilyen fokú félelemnél, fõleg ha nem is nedvesedsz rendesen, ha csak úgy beléd hatol dirr durr, akkor lehetséges az, hogy a hüvely izmaid úgy összeszûkülnek, hogy ki sem tudja húzni egy jó darabig. Ez, persze relatív kevésszer fordul elõ, de megeshet, és igen kellemetlen lehet így kihívni a mentõket. A "szépen lassan fokozatosan" meg eddig sem mûködött nektek, ha 3 hónapja próbálkoztok, így mindenképpen menjetek el egy szexuálpszichológushoz. Remélem megoldódik a problémád. Sok sikert..
megértem a pasidat egy kapcsolat alapja a szex és 26 évesen meg mit várjon az ember fél évig már nem tizenévesek vagytok.
23 évesen még szûz vagy? Hûha. Megértem a párod, ha türelmetlen.
Szerintem is az lesz a legjobb ha gyorsan túlestek rajta. tapasztalatból mondom, nekem is fájt az elsõ és az elsõ pár löket is, de utána megszoktam!!! Ne félj tõle, magadért tedd meg úgy mint pl aki fél a magasságtól, menjen fel a legmagasabb háztetõre h leküzdje a félelmét! A múlttal meg ne foglalkozz, nehéz lesz, de élj a mában és add magad oda annak akit igazán szeretsz!
A srác nem fenyegeti. De egy egészséges kapcsolatban egy 23 és egy 26 éves félnél a szex is hozzátartozik. És a 26 éves srác próbálkozik, a csaj meg visszautasítja a félelemei miatt. És az sem normális, illetve úgy fogalmazok, hogy nem egészséges, hogy egy fiatal nõnek terápiára kéne járni egy rosszul végzõdõ kapcsolat miatt. Másokat két gyerekkel hagynak egyedül a semmibe és talpra tudnak állni. Csak összehasonlítás képp mondtam. és senki nem b*szogatja a kérdezõ, csak próbáljuk felvilágosítani, hogy ez amit most csinál nem müködõképes, és kb 20 tanács jött ahogyan ezt meg tudná oldani. Ennyi erõvel semmibe ne kezdj bele, mert minden végzõdhet rosszul is. Fejedre esik egy tégla munkába menet és akkor többet nem mész dolgozni.
Ne b*szogassátok már! Az a bajotok, h õ még nem szexelt 15 évesen, mint a mai fiatalok?? Szerintem beszéljétek meg a barátoddal, h te szakemberhez fordulsz, õ pedig várja meg, amíg hatásos lesz a terápia. Ha emiatt otthagy, nem is érdemelt meg. Azzal, h fenyeget, csak ront a dolgon.
De te most melyik félelmedrõl beszélsz? volt egy kapcsolatod ami alapod adott arra hogy a szextõl félj? vagy volt egy kapcsolatod ami alapot adott hogy attól félj, hogy elhagynak? Azért ennyi idõsen már az ember túl tudja magát tenni dolgokon, mindenkinek voltak szarul végzõdõ kapcsolatai, szenvedtek utána, de túltették magukat. Most ott van valaki aki szeret téged, te meg az elõzõ hülyeségekre koncentrálsz ahelyett, hogy a srácra figyelnél és az érzéseire. Gondolom neki sem esik túl jól, hogy õ mindent elkövet, hogy rendben legyetek, te meg az elõzõ kapcsolatondál tartasz még...
Ha sehogy sem megy a dolog és ennyire erõs a félelmed, akkor mindenképp tanácsolom, hogy fordulj egy szexológushoz! Akár neten keresztül is kérdezhetsz tõle. Mert ha ennyire félsz, akkor szükség lesz egy szakember tanácsaira is! 22/F
A kérdező hozzászólása: Volt egy olyan kapcsolatom, ami alapot adott ennek a félelemnek, szóval nem hiszti...csak nem tudok túllenni azokon a rossz emlékeken.
OFF Ez nem érdem kérdése. ON Esetedben erõsen gyanús, hogy valami komoly pszichés ok állhat a háttérben, nem csupán az, hogy elsõre fájt. Sõt, az is lehet, hogy a kapcsolat fordított, és csak AZÉRT fájt, mert a lelki ok ott van a háttérben. Ezt messzirõl nem lehet megítélni, de szerintem megérné foglalkozni vele. Persze ez arra az esetre igaz, ha egészséges vagy, nincs semmi szervi bajod, megfelelõen fel voltál izgulva, nincs gombás fertõzésed, nem voltál túl száraz stb. Tehát ha elvileg minden rendben volt az elsõ alkalomnál természetes izgalmat leszámítva és mégis ennyire begörcsöltél, akkor.
A kérdező hozzászólása: De pont az a kérdésem, hogy hogyan tudnám ezt a félelmet leküzdeni, hogy ne hagyjon el.
A kérdező hozzászólása: Miért, van valami szabályozás arról, hogy 15 fölött már ciki? Nem az a bajom, hogy 23 évesen szûz vagyok...azért nem vesztettem el a szüzességemet 3 évvel ezelõtt, mert le tudtam állítani egy fiút, aki majdnem megerõszakolt. Azóta nem igazán volt kedvem a szexhez valahogy...most elõször tartok ott, hogy szeretném, de nem megy, mert mindig az az emlék jön elõ és ezért félek.
14:55-ös vagyok. Bingó! Errõl beszéltem. Kínlódhatsz még vele egy darabig, de kérhetsz segítséget is. Irány a szakember, nincs ezen mit szégyellni! Feltételezem, ha egyedül is menne, márt ment volna, hiszen a tudatos akarat részedrõl megvan, ezt írtad. Így az "ess rajta túl hamar!" típusú tanács számodra nem az igazi. Ha képes lettél volna erre, már megtetted volna, nem? OFF Én nem is értem. Az embereket. Mármint ha tönkremegy a TV-jük, se perc alatt kihívnak hozzá egy szakember szerelõt. De ha az életük készül tönkremenni, akkor csak állnak és néznek, mintha az ciki lenne, hogy nem ért mindenki a tudatalattihoz, és nincs mindenkinek pszichológiai képzettsége. Agyrém. ON
A kérdező hozzászólása: Nem a fájdalomtól félek, értsétek már meg. Nem az, hogy kicsit fáj és abbahagyjuk, hanem úgy fáj, hogy nem bírom tovább, mert nagyon görcsös vagyok és tényleg nem tudok ellazulni. Az alkohol sajnos nem hat, mert elég lassan árt meg és részeg meg azért mégsem szeretnék lenni.
Nem értem miért kapsz ilyen "kedves és megértõ" hozzászólásokat. A fiúk itt nagyon könnyen beszélnek, mert nekik az elsõ sem fáj.Nekem fájt azért, de persze én is kicsit rágörcsöltem a dologra. Szerintem akkor is jobb, ha ujjazással kezditek.. Mi elõször behatolással próbáltuk, de fájt és kb. két hónapra el is ment a kedvem az egésztõl..Azt mondtam, hogy én ezt még egyszer nem akarom érezni :-D Aztán oldódtam, és jött az ujjazás, mint alternatíva..Bevált, kezdjétek így ti is! Szóval én megértelek, én is csak 5 hónapja veszítettem el a szüzességemet, a barátom rám is várt majdnem fél évet :-) Azóta viszont minden tökéletes, már semmi kellemetlent, szúrót, fájdalmat nem érzek. Na szió :-) 18/L
Elõzõ vok. Persze ne feledkezzetek el a fog.gátlásról se.
Szerintem az alapvetõ probléma itt az, hogy cseppet sem tudsz feloldódni (javíts ki, ha tévedek). Sajnálom, hogy volt ez a rossz élményed, ami szerintem se kis dolog... A szakember is jó ötlet. És ne ítélj el a tanácsomért, de nem próbáltad még esetleg, hogy iszogatsz kicsit? Hátha feloldódnál kicsit és menne minden. Pl. eltervezhetnéd, hogy x napon meg fog történni a dolog. Elmehetnétek aznap valami szórakozóhelyre, iszogatnátok kicsit, és ha már kellõképp jó a hangulat, akkor elvonulhatnátok hozzád, vagy õhozzá, kezdhetnétek pettingel, majd egy "kis" orál és ha már eléggé belemelegedtetek, jöhetne az is... Szerintem ha elõször sikerülne feloldódnod, utána már nem lenne gond, nem lenne mitõl félned. És egyáltalán nem biztos, hogy fájni fog...
23 évesen már nem kéne félned a szextõl. Mit kell azon 3hónapot próbálkozni? A szüzesség elvesztéséhez nem kell sok elõkészület, mármint az elõjátékon kívül:) Sõt, ajánlanám a síkosítót is. Nekem is fájt az elsõ, és mégis túléltem. Második próbálkozásra már sikerült. Nem azt kell h jujj fáj és abbahagyom, akkor még 1 év múlva is szûz leszel... Ugorjatok neki! És itt nem a fiúd a hibás h el akar hagyni, egy 23 éves lány már ne kéresse így magát. Az elsõ fáj, de azon át kell esni. Utána már minden könnyebb. Sok sikert:)
Csak nagyon halkan merem megjegyezni, de lehet, hogy épp a barát ultimátuma oldja meg ezt a problémát. Legtöbbször nagy, sorsfordító erõt kell szembeállítani egy ilyen mélyen gyökerezõ problémával. Ha nem így lenne, elmúlt volna már rég magától. Azt nem mondom, hogy szép dolog amit a barát tesz, vagy hálásnak kell lenni érte, de azt határozottan, hogy a sors, mint erõ így mûködik. ez a megfigyelésem. Az is egy lehetõség, hogy a kérdezõ és a barátja szakítanak. És a kérdezõ késõbb még rosszabb állapotba kerül. Elõbb-utóbb el kell jutnia egy olyan rossz állapotba, amikor már kénytelen lesz tenni valami komolyat az ügyben, mert nem lehet tovább halogatni. (Azt már ne is említsem, hogy meghalhat valaki szûzként is, nincs semmi orvosi akadálya.) :( Szóval nekem nem olyan egyszerû ez, hogy rögtön ítélkezzek.
Szia! Mindenképpen kérd egy pszichológus v szexuálpszichológus tanácsát! Azzal nincs baj, hogy szûz vagy, én is az voltam ennyi idõsen, de nálam semmi probléma nem volt és egy percig sem féltem, sõt én akartam! Ezért mondom, hogy normál esetben érett vagy rá, tehát nem szabadna félned. Kérlek, kérj segítséget, akár a fiúddal közösen beszéljétek meg, és menjetek el szakemberhez! Mondjuk a fiúd nem túl toleráns, mert igazán észrevehetné hogy itt komolyabb bajok vannak, és azzal, hogy elhagy nem old meg semmit. Bírom az ilyen önzõ [email protected] Ha igazán szeretne ki nem ejtene ilyesmit a száján. Inkább azon ténykedne, hogy megoldjátok a problémát. Sok sikert!
"És az sem normális, illetve úgy fogalmazok, hogy nem egészséges, hogy egy fiatal nõnek terápiára kéne járni egy rosszul végzõdõ kapcsolat miatt. " Mi az, h nem egészséges, h terápiára kell járnia? Basszus, akinek vmi gondja van, annak terápiára kell járnia és kész, ez nem választás kérdése. Nyilván õ sem hobbiból ilyen, amilyen!
Én fvagyok 23éves.A barátnõm 21.5és féléve járunk és 2éve kérem hogy feküdjön le velem.Õ is hasonlóan fél mint te és nem értem mitõl.Megbeszéltük hogy mitõl terhesség, de ez ellen lehet számtalan módon védekezni, fájdalom, egy kis fájdalmat szerintem mindenki kibír.Gondolj bele ha majdan gyereket akarsz, azt kihordani ezerszer több kin lesz.És lehet nem is fog fájni.Ezt nem tudhatod.És hogy nem nedvesedik be eléggé.Persze hogy nem ha stresszel.Ha igazán szereted és ugy látod nem csak a szexéhség vezeti a párod akkor tedd meg vele!Add át magad neki, lazulj el és még az is lehet hogy a következõt már te fogod sûrgetni...
A kérdező hozzászólása: Én 23, a párom 26 és ha csak le akart volna fektetni, nem lenne velem több mint fél éve, hanem az elsõ kísérlet után továbbáll. sokkal könnyebb lenne, ha így lenne, mert akkor kirúgnám vagy hagynám menni és kész, de tényleg szeretjük egymást, ezért nehéz, hogy a félelmem még ennél is erõsebb.
Igy van, nem ütheted meg.Fejeld meg inkább.
Nem ütheted meg......de rágot akaszthatsz a hajába :DD.Nem vicc, ugyanígy csesztetett egy lány, pont rágóztam, hátra fordúltam, mondtam, , , Figyelj csak....." és bele dobtam a hajába :DD Ott visítozott, , , Úr isten a hajam!!!".Mekkorát röhögtem :DD
Szerintem nyugodtan pofozd fel.Nehogymár egy nõ megüthet egy férfit , a férfi meg nem üthet vissza.
Nem azt mondtam szavald el neki. :D
A kérdező hozzászólása: hát ez eléggé igaz. De ezt õ leröhögné.
A kérdező hozzászólása: 48-49 körül és ö 3-4 kg-al kevesebb. Igen verekedtem már. De lány-t nem üthetek meg. És 16 vagyok.
Az a baj, ha a tanárnak szólsz akkor csak tetézed a problémát, ki kell hagyni a lépcsõfokokat. De ha nem vágesz kik a szülõk, az nem jó. Hány kg vagy? És õ? Verekedtél már? Korod?
A kérdező hozzászólása: Nem cigány. És nem ismerem a szüleit :(
Lehet egy kérdésem? Cigány? Ha nem, akkor a szüleivel beszélj, ezt komolyan mondom. Ha az, akkor "kuss a neved" és éld túl.
A kérdező hozzászólása: :) ) ebböl nem értettem semmit. Amugy ezt hiába mondom neki hogy egy ku_va mert az is és akkor ténleg jobban fojtatja. De én is kel tanácsot kérjek mert magamtol nem tudhatok mindenre választ. És nem türhetem el csak ugy hogy odasétál és nem csinállok semmit neki, ö meg nekifog ütni és köpdösödni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Szerencsére összeverekedett egy másik lánnyal és kidobták :D xD!! igy megoldodott a probléma.
A barátom (21) az utóbbi verziót jobban szereti :)
Az én barátom (17) is jobban kedveli az utóbbit. =)
Hát, ha nagyon felizgatod elõtte, akkor fennáll a veszélye, hogy a menet nem fog sokáig tartani, mert hamar elélvez. Persze ha neked nem gond, hogy esetleg idõ elõtt félbeszakad, és te nem fogsz tudni elmenni elsõre, akkor csinálhatjátok úgy is. De ha például tudod, hogy a párod kifejezetten olyan típus, hogy több menetet is bír, és közötte nem kell neki sok pihenõidõ, akkor célszerû lehet hagynod elõször a szádban elélvezni.
Szerintem a legtutibb az elsõ, aztán ha utána viszonozza - az elég idõ is neki hogy újra tettrekész legyen és egy nagy dugás (Y)
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Nekem az utóbbi élvezetesebb és a barátom is így van vele. Orálisan akkor szoktam kielégíteni, ha nekem megvan és nincs szex. De amikor csak lehet, akkor hagyom hogy bennem menjen el. 20L
Nálunk is az utóbbi a nyerõ. A számban még egyszer sem élvezett el. a szo.pás csak elõjáték, és így is sokáig bírja a szexet. 20/L
Éppen mikor hogy... valamikor egyik, valamikor másik a nyerõ nálam.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!