Találatok a következő kifejezésre: Mi a hogyha a (896 db)

Mivel kezdjem, hogyha a netes társkeresőn ráírok valakire?

Ha azt írom,hogy: "Szia!Van kedved ismerkedni?" ,akkor az nem ilyen barátkozós szöveg?Azt akarom,hogy az elejétől kezdve tudja,hogy mit akarok.

Legjobb válasz: Én netes társkeresõn ismertem meg a férjemet. Az adatlap alapján döntöttem el, hogy valakinek válaszolok-e vagy sem. Persze eleinte válaszoltam olyannak is, aki nem érdekelt, de hamar rájöttem, hogy felesleges, mert minek strapáljam magam. Egymás idejét vesztegetjük. Pl. volt, hogy dohányzó srác írt nekem, és leírtam neki, hogy elnézést, de nem szeretnék dohányzó partnert. Erre jött a meggyõzõ duma, a végén meg már a szidalmak, hogy én milyen b.unkó vagyok, mert attól még õ nagyon rendes ember, hogy dohányzik. Utána elhatároztam, hogyha tudom, hogy nem akarok a sráctól semmit, akkor inkább nem is válaszolok. Minek magyarázkodjak, itt egyértelmû paraméterek vannak, amirõl tudom, hogy nem, az nem és kész. Volt olyan, aki több oldalas bemutatkozó szöveget írt, mégsem válaszoltam rá. Mert az alapján, amit leírt magáról tudtam, hogy nem érdekel, mert pl. túl idõs hozzám, vagy túl messze lakik stb. Egyébként is ezekrõl a hosszú bemutatkozó levelekrõl messzire lerítt, hogy nem személy szerint nekem írta, hanem szétküldte vagy 30 lánynak. Szeretem ha valaki személyesen nekem ír. Szóval eleinte nem érdemes túl hosszú levelet írni. Egyszerûen csak írd meg neki, hogy tetszett a bemutatkozó oldala, és kéred, hogy nézze meg a tiedet is. És ha neki is szimpatikus vagy, akkor próbálhatnátok egy kicsit megismerni egymást eleinte levélben, késõbb persze személyesen is.

Én netes társkeresõn ismertem meg a férjemet. Az adatlap alapján döntöttem el, hogy valakinek válaszolok-e vagy sem. Persze eleinte válaszoltam olyannak is, aki nem érdekelt, de hamar rájöttem, hogy felesleges, mert minek strapáljam magam. Egymás idejét vesztegetjük. Pl. volt, hogy dohányzó srác írt nekem, és leírtam neki, hogy elnézést, de nem szeretnék dohányzó partnert. Erre jött a meggyõzõ duma, a végén meg már a szidalmak, hogy én milyen b.unkó vagyok, mert attól még õ nagyon rendes ember, hogy dohányzik. Utána elhatároztam, hogyha tudom, hogy nem akarok a sráctól semmit, akkor inkább nem is válaszolok. Minek magyarázkodjak, itt egyértelmû paraméterek vannak, amirõl tudom, hogy nem, az nem és kész. Volt olyan, aki több oldalas bemutatkozó szöveget írt, mégsem válaszoltam rá. Mert az alapján, amit leírt magáról tudtam, hogy nem érdekel, mert pl. túl idõs hozzám, vagy túl messze lakik stb. Egyébként is ezekrõl a hosszú bemutatkozó levelekrõl messzire lerítt, hogy nem személy szerint nekem írta, hanem szétküldte vagy 30 lánynak. Szeretem ha valaki személyesen nekem ír. Szóval eleinte nem érdemes túl hosszú levelet írni. Egyszerûen csak írd meg neki, hogy tetszett a bemutatkozó oldala, és kéred, hogy nézze meg a tiedet is. És ha neki is szimpatikus vagy, akkor próbálhatnátok egy kicsit megismerni egymást eleinte levélben, késõbb persze személyesen is.
Szerintem úgy kezdjed a netes társkeresõt, hogy bemész a beállításokba és törlöd a profilodat. Lányok akik ott vannak tele szórják pasik üzenetekkel. Én most úgy gondolom, hogy csak ártasz magadnak, ha nem élõben próbálkozol, mert ott alapból több eséllyel indulsz, ha összeszeded a bátorságod.
Teljesen lényegtelen, mit írsz. Nem azon fog múlni, hogy válaszol e. De ezekben a netes társkeresõkben ne nagyon reménykedj. Nagyon ritka, hogy egy jól kinézõ csaj válaszol.
Nyugi, már az elejétõl tudni fogja, hogy mit akarsz. Nem véletlenül vagy fent TÁRSkeresõn... Hogy kell kezdeni, ami megfogja a lányokat, sajnos még nem jöttem rá. Én rövid levelet szoktam írni, köszönök, aztán megdicsérem a képeit vagy valamit a bemutatkozásából, meg felteszek egy kérdést azzal kapcsolatban, amit az adatlapján látok. Jó esetben 10-bõl 2-en válaszolnak rá.
#4 megoldásánál már csak az a jobb ha nem is regisztrálsz :)
Szerintem felejtsd el a netes társkeresõt, Egy rakás sz*r! Elõben a normális, és ott még van is esélyed!
Én is egy netes társkeresõn ismertem meg a férjemet 3 éve. Õ akkor olyan dolgokról érdeklõdött az elsõ levelében, ami az adatlapomon szerepelt, pl akkor épp jogot tanultam, szerepelt, hogy imádok olvasni, a kutyáimmal játszani...stb.. Ha a kiszemeltnek van rendes bemutatkozó profilja, ahol értelmes dolgokat ír le, akkor abból szûrj ki néhány dolgot és írj neki. Nekünk bevált! Aki meg meg sem meri próbálni, az meg nyugodtan próbálkozzon évekig élõben és reménykedjen... Én ott, akkor az igazi, nagy õt találtam meg:) És ezt a férjem is így érzi, pedig õ akkor csak 2 hete volt fent, én fél éve. 27/N
Utolsó! Neked szerencséd volt és férjednek is. De az esetek többségében a netes társkeresés mindig úgy végzõdik, hogy megunja az illetõ mert még arra sem méltatja a másik fél, hogy vissza írjon!
nem csak nekem van szerencsém. 2 párt ismerek akik így ismerkedtek meg, házasok, 1 illetve 3 gyerekkel, és egy komoly párkapcsolatosat is ismerek, õk 5 éve vannak együtt. igaz, õk nem házasságpártiak, viszont boldogok együtt. egyszerûen csak meg kell próbálni, és nem feladni 2-3 hónap után. nekem fél évbe telt.... aki meg cikinek érzi az ilyen ismerkedést, próbálkozzon mással, vagy maradjon magányos.... aki nem elég nyitott, kis eséllyel lehet szerencséje!!! utolsó elõtti voltam.

Mit csináljak hogyha a párom lehet hogy nem szeret?

Mert már egyszer megkérdeztem tölle és igent mondot ,de nem volt valami meggyöz? ,szakitani meg nem szeretnék mert szeretem ?t.

Legjobb válasz: Nincs az a pasi aki ha rákérdeznél megmondaná hogy nem.. Azt érzed hogyha nem szeret. Mert már nem úgy néz rád, nem úgy csókol, nem úgy van veled mint az elõtt. De lehet hogy csak bebeszéled magadnak úgyhogy ne kockáztasd meg a szakítást ha szereted mert csak neked lesz rossz. Várj vele és kifog derülni ha nem szeret... Az ember nem sokáig bírja valaki mellett akit nem szeret..

Nincs az a pasi aki ha rákérdeznél megmondaná hogy nem.. Azt érzed hogyha nem szeret. Mert már nem úgy néz rád, nem úgy csókol, nem úgy van veled mint az elõtt. De lehet hogy csak bebeszéled magadnak úgyhogy ne kockáztasd meg a szakítást ha szereted mert csak neked lesz rossz. Várj vele és kifog derülni ha nem szeret... Az ember nem sokáig bírja valaki mellett akit nem szeret..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm , rendben .
Vegyél egy kutyát
A kérdező hozzászólása: -.-"

Mit tennétek, hogyha a feleségetek, férjetek bevallaná hogy megcsalt? És hogyha egyszeri alkalom volt?

Legjobb válasz: Egy megcsalás is megcsalás. Én biztosan véget vetnék a kapcsolatnak, akármennyire is szeretem, nõi mivoltomban alázna meg ezzel, és elveszítené a bizalmamat. Jobb lenne inkább egyedül, mint nap mint nap attól rettegni, hogy megteszi-e ismét.

Egy megcsalás is megcsalás. Én biztosan véget vetnék a kapcsolatnak, akármennyire is szeretem, nõi mivoltomban alázna meg ezzel, és elveszítené a bizalmamat. Jobb lenne inkább egyedül, mint nap mint nap attól rettegni, hogy megteszi-e ismét.
Én szakítanék. Elég sok idõnek kellene eltelnie ahhoz, hogy elfelejtsem a megalázást. De ha véletlenül meg is bocsájtanék neki mert nagyon szeretem akkor se lenne értelme a folytatásnak, mert nincs bizalom és napi szinten csak szemére vetném a dolgot. Abból meg csak veszekedés lenne.
nos, hamár a férjem, akkor nagyon hosszas tépelõdés után talán megtudnék bocsájtani. (ha még nemlenne a férjem, lelépnék azonnal) attól függ, h hogyan adja elõ, mennyire bánta m, eg, éshogy önszántából mondja-e el. és hogy mit tesz azért h megbocsássak
Kidobnám.
Ha nincs gyerek, akkor alighanem lelépnék. Ha van, az már nehezebb ügy. Ebben az esetben elgondolkodnék, hogy õszintén meg tudok-e bocsátani neki. Ha igen, maradnék, ha nem, mennék. A gyereknek a legjobb a két szülõ, de egy szülõ is jobb, mint két olyan, aki neheztel egymásra.
Én sok mindent felmérnék a dolgok körül. Pl hogy kivel történt. Aztán kiköltöztetném a férjem a kanapéra és esténként azon gondolkodnék hosszú órákig elalvás elõtt, hogy érdemes-e mindent eldobni ezért, vagy megbocsátható. Ha közös lakásunk van, gyerekeink, akkor szorosabb a kapocs, így ha egyszeri alkalom volt, akkor pár nap kanapén alvás után leültetném és beszélnék vele. Ha azt látom megbánta, akkor lehet hogy sírva mondanám el mekkorát csalódtam benne, és nem tudom milyen lesz ezek után a bizalom kérdése kettõnk között, de talán megbocsátanék.
Talán megtudnék bocsátani ha nagyon szeretem de sosem bíznék meg benne... Össze törne egy világ bennem... Sajnlom hogy neked ezt kell átélned..
kibelezném. aztán a beleinél fogva felakasztanám a fára. a férgeket el KELL taposni..mielõtt még elszaporodnának! ezt ne felejtsétek el soha.
Lelépnék és felhívnám azt a bizonyos csajt akit mindig meg lehet dugni ha épp olyanom van. Dehogy pazarolnék én idõt egy megcsalóra. Egy szót sem.
Egyáltalán nem veszek el senkit, mert nem hiányzik kolonc a nyakamra, máris elképzelhetetlen az egész helyzet. Ha meg szimplán egy ágybetét azt meg kidobnám a teraszról azt mehet akihez akar ha még tud utána!
Bizalom elveszne..:S Kidobnám mint macskát szarni!!! L20
szakítanák, erre nincs magyarázat
Én nem hiszem, hogy meg tudnék benne bízni ezek után. Hiszen mi a garancia, hogy nem teszi meg újra. Nagy-nagy õrlõdés és sok álmatlan éjszaka után valószínûleg elhagynám, mert utána minden apró veszekedésnél a fejéhez vágnám, az biztos és az egyikünknek se lenne jó.
Én biztos elhagynám még így is, hogy van két gyerek! Nem tudnék már megbízni benne, meg nekem olyan koszos lenne nem tudnék vele együtt lenni már!Bár azt még hozzáteszem ha a másik nem olyan elvetemült akkor a másik fél is a kapcsolatból! valaki valamit nem kap meg!
Ha 1x megteszi megteszi 2x is! Ha van gyerek akkor naon átgondolnám a dolgot, de ha még meg is bocsátok akkor se lesz yo a kapcsolat!és lehet, h a gyerekek szívnák meg szal lehet a gyerekek is jobban járnak ha a szülõk szétmennek!!!:S

Mi szólnátok, hogyha a lányotok elakarna menni utazgatni hónapokra és addig az iskolát félbe hagyná?

A lányom (18) és a barátja (18) jövő tavasszal halasztani szeretnének az iskolában és egy ilyen európai körútra akarnak menni kocsival. Ez nagyjából az útitervük.

Legjobb válasz: Iskola után nehéz volna menni?

Fizetõsre jár? Mert akkor mondhatod, hogy tovább nem fizeted a sulit és kész.
Iskola után nehéz volna menni?
"Aha, szóval inkább menjen suliba, aztán egyetemre, aztán legyen munkája, " Igen, hogy legyen egy stabil, biztos háttere, amibõl meg tud élni, és a saját lábára tud állni. Tudom, ez sokaknak egyáltalán nem céljuk.
Én elengedném - jövõ nyáron, az iskolaszünetbe. Ezért halasztani baromság.
Én elengedném, hiszen felnõtt, ha akar úgyis megy, de megbeszélném velük, h szünetbe. A sulit ne halassza emiatt! A srácot pedig te ismered mennyire megbízható. Ha az, akkir mehetnek, de nem a suli rovására.
Szerintem ez tök jó ötlet. Ha elkötelezettek, akkor meg a sulit se fogják félbehagyni.
Aha, szóval inkább menjen suliba, aztán egyetemre, aztán legyen munkája, hogy évekig melózzon azért, legyen egy háza, biztos jövedelme, és utána talán eljusson egy-egy országba nyaralás címén, ahelyett, hogy most élne az alkalommal és látna világot sokkal szabadabban. Értelmes vagy...
Nem tilthatod, már nagykorú. Ha menni akar, menni fog.
N haragudj, de max javaslatot tehetsz neki. Nagykoru, pont azt csinál, amit akar.
A kérdező hozzászólása: Ki állította, hogy egy forint nélkül menne el külföldre? Nyilván ha úgy alakul, hogy megy akkor egy bizonyos összeget teszünk a számlájára. De ez is olyan alap dolgoknak számít amit úgy gondoltam nem kell megemlíteni. ezek szerint azonban mégis.
Ja és vannak olyanok, akik nem szeretnek kiszolgáltattak lenni és elmenni egy forint nélkül külföldre. És ha a fiúkával történik valami és nem tud hazavezetni. Nem lesz magánál és nem tudja megmondani a PIN kódot, akkor mit csinál a lányka?
Istenem!:D Megkell várni míg szegény lány megnyeri az ötöslottót és akkor majd szóba állhat ezzel a fiúval anélkül, hogy ingyenélõ k.u.r.v.á.n.a.k lenne titulálva. Meg, hogy ne mondják rá, hogy kopasz fenékkel megy a kapcsolatba. Mégis mivel menne okosok?:) Ja majd az ötöslottóval:) Addig viszont maradnak a szegény fiúk nehogy pár általánosító barom megbélyegezze:D
Kérdezõ, felesleges vitatkozni velük, a magyarok nagy része ilyen. Egyrészt irigy, mert neki nincs ilyen lehetõsége, másrészt nem tudja elképzelni, hogy valaki tényleg nem vár semmit cserébe ezért a pénzért. (Mert az emberek nagy része várna valamit, de kivétel is van ám...) 25/l ismét.
A kérdező hozzászólása: Kérdezek valamit! Ha elhívnánk a fiút egy egyhetes balatoni nyaralásra amibe nyilvánvalóan nem kellene pénzt beleadnia, hiszen mi hívjuk el akkor a fiú egy élõsködõ hímringyó lenne? Mert szerintem még nekik anyagilag ekkora terhet sem jelent finanszírozni egy ilyen európai utazást. Legalábbis úgy gondolom, hogy azoknak akiknek a Rózsadombon van egy több mint 1 milliárdot érõ villájuk gondolom ez nem teher. Várom a válaszokat erre a kérdésre!
Hát végülis.... a prostitúciónak sok formája van. Van, aki a pénzért még férjhez is megy, vagy meg is nõsül. Csak mindig meg kell találni az adott pénzhez a megfelelõ formát.
Én elengedném. De egyébként, ha a lány helyében lennék én is tuti menni akarnék. Akkor is elmennék ha nem engednének el és az ablakon kéne megszöknöm éjjel :D Mert ilyen lehetõségbõl nincs 5-6 az életben. Legalábbis szerintem. És attól még, hogy elvégzi az egyetemet nem biztos, hogy jól fizetõ állása lesz, és lesz valaha pénze egy ilyet finanszírozni. Lehet, hogy késõbb megbánja, hogy félbehagyta az egyetemet, de ha be akarja fejezni akkor szerintem be is fogja. Ha itthon marad azt is megbánhatja, hogy nem megy el erre az útra, de azt jó eséllyel nem tudja késõbb saját pénzen összehozni. Én nem szívesen fogadnék el ilyen összegû támogatást, de ha már annyira mondják, hogy menjek és fizetik akkor bizony mennék. Ráadásul ide mennek Európába, nem mondjuk Indiába tervezik ami sokkal veszélyesebb. 25/L
16:50 A hölgy majd vesz szexis csipkefehérnemût a lánykának, így járul köszöni meg, hogy hónapokig a barátja szülei tartják el és utaztatják a felnõtt lánykát. Végül is korrekt, a srác fizet mindent, a csaj meg készséges, mindenki jól jár.
Gondolom nem 1 Ft nélkül menne, szerintem van neki is valamennyi pénze... Nem hinném, hogy elindul úgy, hogy egy fagyit nem tud venni magának, vagy egy vonatjegyet... 25/L
Megkérdeztük adsz e neki pénzt, arra nem írtál semmit. Amúgy itt pár százezerrel nem sokra megy.
Én is voltam már úgy nyaralni, hogy a barátom fizetett szinte mindent. Meglepi nyaralás volt:) Igaz nem hónapok voltak csak egy hét. Na de õ nem is milliárdos! Nem hinném, hogy emiatt sérült volna bármiben is az erkölcsöm:D Itt pedig ugyanerrõl van szó.
Mennyire szánalmasak vagytok itt sokan! Kérdezõ! Elkell engedned. Nem tilthatod neki meg igazából. Ez így is van jól! Menjenek csak! Arra azért mindenképpen próbált rábeszélni, hogy az iskolát ne halassza.
És az adott országok nyelvei közül hányat beszélnek és milyen szinten? Mert az angol elég kevés, elég sok nép van, aki csak a saját nyelven hajlandó megszólalni! És elég komoly nyelvtudás kell, ha akármi is történik! Ez is fontos szempont!
Nem értem egyesek "logikáját". Két 18 éves együtt van, szeretik egymást, nyilván élnek szexuális életet. Aztán kitalálják, hogy beutaznák Európát - ettõl a ponttól a nõ egy pénzéhes k....a, aki csak az utazásért teszi szét a lábát???? Kérdezõ, én engedném a lányom. Engem sem engedtek a szüleim, mégis elmentem. De csak rövid e-maileket írtam nekik, nem mertem felhívni õket, utána nem tudtunk beszélni errõl. A lányod így is, úgy is menni fog. Nem éri meg haragban elválni. Induljon el úgy, hogy tudja, bármi van téged hívhat, te hazavárod.
Biztos elmennék, a suli meg kit érdekel? Úgyse jó semmire. Világot látni meg nem mindenkinek adatok meg. Ez egy óriási lehetõség. Akár hogy döntesz, remélem a lányod nem fogja érdekelni és elmegy.
"Keresztkérdések.. ha bármi baj lesz, akkor majd a fiú szülei küldenek pénzt, ahogyan eddig is tették." És ha igen? Mit fáj ez neked? [email protected] hogy neked soha senki nem küldött még egy lyukas garast se?
Van egy stílusod, hallod e :) És Apuci merre van? Talán otthagyott, mert ilyen a stílusod?
A kérdező hozzászólása: Szerinted egyébként mennyire érdekel a véleményed? Most komolyan azt hiszed, hogy egy fikarcnyit is adok egy nevetséges szánalmas proli beböfögéseire?
Keresztkérdések.. ha bármi baj lesz, akkor majd a fiú szülei küldenek pénzt, ahogyan eddig is tették. Felelõsségteljes anyuka vagy, hogy ezek dolgok eddig eszedbe sem jutottak. Képes vagy hónapokig mások nyakába varrni az alig felnõtt gyerekedet, de ilyenekre persze nem gondolsz.
És te mennyivel támogatnád az útjukat? Talán neked nem az csipi a szemed, hogy nem tudsz nekik egy forintot sem adni?
A kérdező hozzászólása: Ennyit ad ki csak az eszük! Logikát ne keress benne! Ha valaki történetesen nem egy csórót választ párjául akkor az már csak élõsködõ lehet. Ezek az emberek szerint aki megakarja õrizni a jó erkölcsét annak kizárólag egy nincstelennel szabad összeállnia!
Komolyan azt hiszitek hogy ha nem mennek el, akkor nem fekszenek le? Mi az, hogy a pénz miatt teszik? Szóval egy olyan kapcsolatban, ahol a férfinak nincs pénze ott nincs szex? A szex mindkét félnek öröm, egy párkapcsolatban ne csináljunk már úgy, mintha a nõ valami hatalmas szívességet tenne a párjának.
18 évesen nincs olyan, hogy nem engeded el. Ennek ellenére azt mondom, elõbb fejezze be az iskolát, aztán menjen. Abban igaza van a barátja szüleinek, hogy világot most kell látni, ebben a korban? MIért? Mert ilyen kötetlenül, felelõsségek nélkül soha többé nem lesz rá alkalmuk, és egy hatalmas élmény és tapasztalat az életben. Szerintem megéri. Sokat segíthet nekik az önállósodásban, problémamegoldásban is, ha idegen környezetben hosszabb ideig kipróbálják magukat. De mindenekfelett ez egy élmény. Én nem akadályoznám benne, csak annyit kérnék tõle, hogy a suli legyen az elsõ.
Én így nem mennék! Ez egy dolog, hogy a fiú szülei állják, de leégne a pofám, hogy kb semmivel sem tudnék hozzájárulni. Szerintem az a 3 milla, amit egyik válaszoló írt még kevés is! Benzin, autópályadíjak (ezt mondjuk ki lehet hagyni), szállás, étel, ital, szórakozás, belépõk a nevezetességekhez! Ez rengeteg pénz!
"A fiú szülei elég vagyonosak, õk adnák ehhez a kocsit és az anyagiakat is állnák" Aha. És a lányka ezt szemrebbenés nélkül elfogadná. Hát... szerencsére nem szemérmes, a kicsike. Majd ledolgozza a fiúnál, mert ha bármire nemet mond, majd kiteszi õt az autóból/hotelból, aztán mehet amerre lát. Nézd, ez is egy szakma, bár én inkább mégis az egyetem felé terelgetném a lányomat, de te tudod..
Ne vedd el a lányodtol ezt az élményt mert gondolom késöbb nem tudnad potolni örülj hogy ilyen lehetõsége adódott. És ha nem vagy teljesen csõró azért adj neki valamennyi pénzt az útra ne csak a fiura legyen utalva. E az ut also hangon kb 3 millió ft lesz kettejüknek remlem ezt tudod.
18 éves, tehát vagy az egyetem elsõ félévét halasztaná vagy érettségi elõtt. Ez utóbbi esetben nem engedném én sem. De ha már leérettségiztek és a fiúban megbíztok, komoly a kapcsolatuk akkor szerintem menjenek. Mikor tegyék, ha nem most? Miért nem nyáron mentek egyébként?
Egy félévet halasztani még nem akkora probléma. Meg 18 éves, egyetemista, elég nehezen tilthatod meg neki, hogy elutazzon a barátjával. Nekem inkább az furcsa, hogy a 18 éves, felnõtt lányod elfogadná ezt a fiú szüleitõl, hiszen ez nem két fillér. Már csak az útiköltség sem, de gondolom valahol aludni is akarnak, na meg enni, szórakozni. Ez nem egy két hetes nyaralás, a pofám leégne, ha valaki 3-4 hónapnyi külföldi utazásomat finanszírozná. A fiúnak pedig van egy max egy éves jogsija, ezzel fogja körbevezetni egész Európát?
Ha fizeted a tandíjat neki, akkor beszéld le róla, ha viszont államis és jól tanul, akkor nem hal bele senki egy halasztásba. Ki tudja, mikor lesz lehetõsége még egy ilyen útra, én megengedném neki.
A sulit mindenkeppen fejezze be. Aztan majd a nyaron, vagy legyen egy ev szünete az egyetem elött. En elengednem a lanyomat, mert olyanra nevelnem, hogy meg tudjak bizni benne. De a te lanyodat te ismered. Azert nezesd meg vele elötte a Taken cimü filmet...
Még valami: az elsõ félévet halasztani sajnos nincs értelme, fõleg ilyesmi miatt nem. 2. félévben általában nem indulnak a kezdõ tárgyak, így egy év kieséssel indulna. A szünetben valóban lezavarható lenne ez a kiruccanás, próbálják meg akkor.
van már érettségijük? ha még nincs, akkor max utána engedném el a lányt. a középsuli utáni nyáron mehet amerre szeretne, az sem baj ha belecsúsznak az õszbe, max kihagy 1 évet, és csak utána kezdi a felsõoktatást. ha van a lányod elõtt némi tekintélyed, és értelmesen elmagyarázod neki hogy miért nem mehet, akkor kicsit jegelni fogja ezt az utazásos témát. mondjuk az tényleg szép, hogy a fiú szülei ennyire el vannak eresztve, h állják az egész utat mindkettõjüknek. én nem merném magam ennyire kiszolgáltatni senkinek.
A kérdező hozzászólása: Most kezdik az egyetemet és jövõre a második félévet halasztanák. Azt hittem ez egyértelmû lesz.
Szerintem a lanynak még nincs érettsegije nem a fõsulin halasztana. És igen a 3 millió az csak alsó hangon ha szórakozni is akarnak meg nem májkrémen élni akkor inkabb 5 millió minimum. Arra nemmválaszoltál hogy megtudnád adni a lanyodnak ezt az élmnyt ha ezt kihagyja? Szerintem élni kell a lehetõséggel!
Hát azért.. nem sokban különbözik ez a helyzet attól, amikor a gazdag vállalkozó odanyom egy halom pénzt szex után az alkalmi barátnõjének, hogy "tessék kicsim, vegyél magadnak valami szépet". Csak itt nem is a srác gazdag, hanem a szülei. A lány viselkedése igencsak élõsködés, te meg még bíztatod is, még azon is elgondolkodtál és mások véleményét kérted, hogy ragadjon-e a lány a pénzeszsákra mindenáron, akár még a tanulás rovására is. Szerintem kérdezõ, te ne aggass jelzõket másokra, már csak azért sem, mert te kérted ki a véleményeket, azt nem kötötted ki, hogy csak olyanok írhatnak, akik mohók és szívesen kihasználnak másokat.
Akkor te meg mit pattogsz, hogy halaszt? Te miért vagy ilyen szûk látókörû, hogy csak az iskola van? Menjenek világot látni! (Ha szerencséje van a lányodnak terhes lesz és az élete meg volt oldva :D)
A kérdező hozzászólása: Utolsó! Borzasztó korlátolt és szûklátókörû a gondolkozásod! Úgy is mondhatnám, hogy egyszerû vagy mint a szög!
"Miért ne fogadhatná el a lányom? " Azért, mert fiú szülei pénzelik õt, csak azért, mert együtt hál a szemük fényével, ez pedig igencsak .. nem érzed? Õk pénzzel és autóval járulnak hozzá a többhónapos szórakozáshoz, te semmivel, a lányod a szolgáltatásaival. De mondom, te tudod, mit nevelsz a gyerekedbõl, nem az én lányomra fogják rákiabálni, hogy a pucér fenekén kívül semmi mást nem adott a kapcsolatba.
Mert tegyük fel összekapnak, a srác felkapja a vizet és otthagyja valahol, akkor a lányod nem tud hazajönni se!
A kérdező hozzászólása: Miért ne fogadhatná el a lányom? Az egy dolog, hogy átlag emberek számára ez rengeteg pénz. Nekik viszont nem az! Elhihetitek, hogy nem az utolsó forintjaikat költik erre az útra. Nekik ezt az utat fizetni a lányomnak körülbelül annyit jelenthet mint ha mi a fiukat meghívnánk valahova vacsorázni! Nekem nem ezzel a részével van problémám. Hanem azzal, hogy még túl fiatalnak gondolom õket egy ilyen úthoz. Valamint az iskola része aggaszt.
A kérdező hozzászólása: Azért akarnak halasztani mert nem akarják magukat idõhöz kötni. A 3 hónap az ilyen körülbelül. Lehet lesz 4-5 is! Nem akarnak sietni! Alaposan felakarják fedezni az utukba kerülõ látnivalókat. Ezért nem tudják, hogy meddig fog tartani. Ha nem halasztanának sietni kellene, hogy visszaérjenek az iskola kezdésre. Ez pedig már egy megkötés. Õk pedig megkötés nélkül akarnak utazni. Az rendben van, hogy nagykorú. De amíg nálunk lakik, mi tartjuk el, mi taníttatjuk addig azért csak van némi beleszólásunk az életébe! A másik pedig, hogy attól, hogy valaki betölti a 18-at hivatalosan felnõtt, de gyakorlatilag azért még nem sokkal több egy tapasztalatlan tininél!
Büszke lennék rá de nagyon , megbecsülném és vigyáznék rá mert ritka kincs!
Szerencsés fiú!
becsüld meg aranyapám. Ritka az, ha egy csaj manapság 14 éves kora után szûz (nem azt mondom hogy nincs, csak ritka) szóval nem gáz. Nem írtad hány évesek vagytok, de még mindig jobb ha szûz, mintha a helyi focicsapat kacsintgatna rád, hogy "fullos a csajod, nekünk is megvolt..."
Elvenném tõle! :)
azt hogy majd teszek ellene :) )
büszke lennék rá
Természetesen menekülnék. Mindig tõlem idõsebbek társaságát kerestem párkapcsolatokban és pont azzal a céllal, mert tapasztalt partnerre van igényem ...
A kérdező hozzászólása: Ja, és köszönöm az eddigi válaszokat :) Adtam zöld kezet
A kérdező hozzászólása: Szóval, akkor nem gáz, hogy a fiatalabbnak van már tapasztalata?
A kérdező hozzászólása: Én vagyok a lány, õ 20 én meg 22 leszek.
Nálunk is ez volt, a barátom másfél évvel volt fiatalabb nálam, én akkor 19 voltam és én voltam a szûz. Nálunk nem okozott gondot, megbeszéltük és megtörtént a dolog. Nem lett belõle életre szóló kapcsolat, 2, 5 év után szétmentünk, de tudom, hogy a mai napig tisztelettel beszél rólam, pedig ennek már 11 éve.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat mindenkinek! :)
Örülnék neki, és élvezettel látnék neki, mint egy nagy szép ajándék kicsomagolásának!

Mit tegyek, hogyha a legjobb fiubarátomba vagyok szerelmes?

8éves korom óta a legjobb fiubarátom,de kb.1éve már tobbet erzek iránta..amikor a szemembe néz,elmosolyodunk es megtelunk elettel!! szerintetek elmondjam nekii?

Legjobb válasz: szurkolok. (igen)

szurkolok. (igen)
Ugye te csaj vagy?
Mondd. Ha szerelmes vagy, úgysem lesz már olyan a kapcsolatotok, mint korábban, mert te nem tudsz sima barátként tekinteni rá, és egy idõ után szenvedni fogsz tõle, hogy nem lehet köztetek több. Lehet hogy õ is ugyanígy érez, csak õ sem meri elmondani... Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: Igen lány vagyok..:) .amúgy 13..lehet korai kicsit, de nem lehet elég korán kezdeni:P
google-zz rá a Futanari Succubus-ra, és választ kapsz a kérdésedre

Lányok, mit csinálnátok, hogyha a világon csak 190centis, izmos (kb 90-100kiló) szőke kék szemű pasik lennének csak?

(És mindegyik teljesen ugyan úgy nézne ki, az összes pasi arcra is ugyan olyan lenne, mit csinálnátok?

Legjobb válasz: Ha tetszene, akkor ok. Legalább egy csaj sem veszekedne senkivel pasi miatt :D

Ha tetszene, akkor ok. Legalább egy csaj sem veszekedne senkivel pasi miatt :D
Õõõõ....mondjuk elkezdenék hajfestéket árulni, meg szines kontaktlencsét stb., és degeszre keresném magam.
Csinálnék a pasimnak egy karkötõt h ne tévesszem ösze senkivel :D Am sztem már uncsi lenne, nincs férfiideálom, de hiányoznának a más kaliberû férfiak
Nem örülnék, mert a sötét hajú és szemû férfiakhoz vonzódom.
Inkább leszbikusnak állnék. 1.nem szeretem a kék szemet 2.a szõke haj sem a kedvencem 3.jobban vonzódok a szálkás fiúkhoz, nem szeretem a kétajtós szekrényeket
Hááát:) A barna szem-haj nekem jobban bejön;) Amúgy tudod, nekem a belsõ is számít.És azt nem írtad, hogy belsõre is ugyanolyanok, sõt az lehetetlen lenne.Nincs 2 ugyanolyan ember a világon. Így kizárólag a belsõ alapján döntenénk, legalábbis én:) 15/L
akk valószínûleg leszbinek állnék vagy egyedül halnék meg mert szõke kék szemû pasival össze nem állok:D
Nekem fekete haj-sötétszürke szem.
Nem tudnánk, hogy léteznek más fajták is ez lenne a természetes.Õk bele örülnének, nem tudnának minket megcsalni.:) A másik válaszom.Befestenénk a hajukat, feketére, barnára.Színes kontaklencséket használhatnak és arcplasztiklára.
Akkor elkezdenék azt nézni, hogy melyiknek mennyi pénze van.
A kérdező hozzászólása: :D Mindegyik milliárdos, mindenkinek végtelen pénze lenne, midneki úgy nézne ki mint robert patiszon:d Nem lenne más ember csak õ, mit szólnátok lányok?
na akkor tényleg leszbi lennék én is :D 21/L
Én meg azt látom h a lányoknak az ilyen rövidre borotvált fejû feszülõs keresztnyakláncot hordó feltûrt ujjú dzsekit hordó kis homokos retrósok jönnek be , lehet akármilyen aberált feje a gyereknek focista stilusa van és bejön neki .. ez miért van ?:O jah és 2 puszival köszönnek a haverokkal :] sztem tiszta szégyen :D
a világ LEGBOLDOGABB embere lennék mert ez az ideálom :D miért ilyen vagy??? :D :D :D
Üm.. leszbikus lennék! x3
Itt mindenki pujarínó. :( x/szõke kapitány
akkor egyértelmûen aszerint választanék, ha nagyon muszály, hogy mi van a fejükben... egyébként utálom a szõkéket, a kigyurtakat is...a "sötét" pasik jönnek be :D fekete, barna...
A kérdező hozzászólása: 190 centi alacsony?:D hehe, akkor mit szóljak a 177emmel?:D Kimegyek kínába.
hááát, nemtom. nekem egy 185 cmes, 65 kgos barna hajú-szemû kellene akkor is :) 22/L
felkötném magam 1 alacsony a 190 2 90-100 kiló ez semmit nem takar
Hm, attól függ. Mert, ha soha a büdös életben nem láttam volna más férfit, akkor lehet tetszene, de így nem, köszönöm, nekem nem kell ilyen hapsi.
A kérdező hozzászólása: Akkor mi a jó haj-szem párosítás?:D Fekete haj zöld szem jobb?:)
A kérdező hozzászólása: Azért írtam ezt mert úgy látom mindenki az ilyen pasikat keresi, aki már nem langaléta és nem nagydarab labdába sem rúghat:S
Dikk' má kihaltak volna pujáró shavok nye nomnom imónak állnék.
hmm, én is! :P
Pofozd fel. Aztán ha sápítozni kezd, keverj le neki még egyet.
Na én pont egy hete mondtam el a barátnõmnek hogy nagyon megváltozott és álljon le mert baja eshet!Erre nekem esett felpofozott leorditott és ott hagyott!És még õ sirt mindenkinek hogy mekkora csalódást okoztam neki és h jajj de nem kiváncsi õ rám!Na de könyörgöm...egy barátság az õszinteségen alapul...erre õ felpofoz
L'oreal, mert megérdemled.
"-Kezdesz ribanc lenni, nem akarok veled barátkozni." Így...
Légy õszinte.Ha nem mondod meg neki a véleményed és úgy maradsz a barátnõje magadat õrlöd fel.Talán ha elmondod neki mit gondolsz még változhat.Ha nem, fel is út le is út.A barátait az ember hál isten még meg tudja válogatni, nem úgy mint a rokonokat. Mindenképp lépned kell, tapasztalatból mondom.
-Olyan égõ lettél, viselkedj már normálisan! Még a végén azt fogják mondani rólad, hogy ribi vagy!
sya!figyi ha a legjobb barátnõd akkor valószinüleg van közöttetek olyan jó kapcsolat hogy megbeszéljétek hivd el ebédelni és csak ugy mond el neki hogy mi bánt ha valóban a legjobb barátnõd akkor megérti és megpróbál változtatni ha nem akkor meg sosem volt az.:)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a válaszokat!

Mit csináljak hogyha a barátnőim nem foglalkoznak velem? (amióta pasijuk van)

tudom hogy nem túl értelmes kérdés..

Legjobb válasz: Foglalkozz magaddal. Olvass, tanulj, vedd elõ a hobbyjaidat. Esetleg keress igazi barátnõket, mivel mint kiderült, az eddigiek nem voltak azok.

Foglalkozz magaddal. Olvass, tanulj, vedd elõ a hobbyjaidat. Esetleg keress igazi barátnõket, mivel mint kiderült, az eddigiek nem voltak azok.
Szerezz magadnak te is faszit
A kérdező hozzászólása: HA igazi barátnõk meghalgatnak...foglalkoznak veled?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!