Találatok a következő kifejezésre: Mi a hogy nem vágja le (5 db)

Mi a külömbség hogy nem vágja le az egész fitymabőrt, csak bemetszi?

voltam vizsgálaton és holnapra utaltak be urológiára azt mondtak egy metszést fognak végezni pár perces mütéttel. nagyon tartok ett?l az egészt?l!úgye nem ilyen körbemetélés meg ilyenr?l van szó?:S

Legjobb válasz: Nem fitymaszûkületed van véletlenül? Akkor szoktak egy kis bemetszést végezni. A körülmetélésnél szokták levágni a fityma felsõ részét. Ha fitymaszûkületed van, akkor a mûtét után nem sokkal már pisilned kell... az nagyon fájdalmas lesz.

Nem fitymaszûkületed van véletlenül? Akkor szoktak egy kis bemetszést végezni. A körülmetélésnél szokták levágni a fityma felsõ részét. Ha fitymaszûkületed van, akkor a mûtét után nem sokkal már pisilned kell... az nagyon fájdalmas lesz.
Ez nem körülmetélés, hanem egy sokkal kisebb mûtét. Érzéstelenítés lesz, ne félj. Nem az arab világban élünk.
A kérdező hozzászólása: javitanám amit írtam nem a fitymával van gond hanem a fitymafékkel.a szexuális tevékenység során feszül, bereped és ezért végeznek valami metszést majd.azt kérdezném h ez mennyi ideig fog tartani kb meg nomrális lessz uttána a szexuális életem?
Kb 10 perc az egész. Utána tényleg fog fájni a pisilés meg a szex sem fog menni egy pár napig, de aztán minden jó lesz. Nem fog semmi sem változni, csak annyi, hogy nem fog berepedni szex közben.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ hát remélem hogy ennyivel megúszom az egészet! te tapasztalatból írtad ezt h mi fog fájni uttána?
A kérdező hozzászólása: na elemntem frenulotómia mütétre! és azt szeretném kérdezni hogy tegnap elõtt is csak úgy elkezdett vérezni meg ma is és ilyen vérrög keletkezett ami éjszaka teljesen ki is folyt! szerintem vagyis reménykedem benne hogy ezek a felszivodó varratok amik jönnek kifele és ezért vérzik?valaki segítsen!

A barátom nem tudja feldolgozni, hogy nem vele feküdtem le először, azt mondja soha nem fogja megbocsátani, pedig akkor még nem is ismertük egymást. Mit tegyek? Több mint egy éve vagyunk együtt és állandóan a fejemhez vágja.

Legjobb válasz: mond meg neki , hogy te mikor lefeküdtél mással még csak ne is tudtad , hogy valamikor vele leszel..mindenkinek van múltja. talán neki nincs vagy mi? ne hagyd , hogy igy viselkedjen veled, fõleg olyanért amihez semmi köze

Ha ezt nem tudja megbocsátani akkor semmit sem ami a múltadhoz tartozik. Tehát hagyd ott a fenébe!
mond meg neki , hogy te mikor lefeküdtél mással még csak ne is tudtad , hogy valamikor vele leszel..mindenkinek van múltja. talán neki nincs vagy mi? ne hagyd , hogy igy viselkedjen veled, fõleg olyanért amihez semmi köze
ha nem ismertétek egymást, hogy lett volna õ az elsõ? ez az ember beteg! adtál neki okot féltékenységre? vagy a neveltetése miatt ilyen? szerintem beszélj vele õszintén: ezen változtatni nem lehet, de most már csak vele vagy, mert õ szereted. bízzon meg benned, ez a kapcsolat alapja. és mondd meg neki, mennyire bánt, hogy olyan dolgot vágdos a fejedhez, amirõl nem tehetsz (hiszen még nem ismerted). ha szép szóval nem megy, akkor az beteges, küldd el pszichológoshoz. ja, neki te voltál az elsõ?
Uhh. Elég szemét dolog bûntudatot kelteni benned olyasmi miatt, amirõl nem tehetsz. És zsarolni érzelmileg. Én mondanám neki, hogy hagyja abba, de ha ezután is csinálja, otthagynám, mint a huzat.
mi a rák köze van ahhoz, hogy mit és kivel tettél akkor, amikor még nem is ismertétek egymást? õ szûzen ment bele a kapcsolatotokba? sztem sürgõsen hagyd ott a fenébe, mert a helyzet csak romlani fog a továbbiakban!
Õszintén? Egy õnzõ dög és nincs mese, milyen dolog már ez?? Nekem a pasim ezt vágná a fejemhez elküldeném a .... Már bocsi
Sztem ez nem normális hiszen akkor még nem voltatok eggyütt, sztem beszéld meg vele ha nem hagy békén hagyd ott sztem.
Jézusom, ez most komoly? Elég szûlátókörû barátod van. Szerintem hagyd ott, ha ilyenen kiakad, akkor néhány éven belül a saját unokatesóidra is féltékeny lesz. Hidd el, ismerem a "fajtát"...
Ezt minimum az elsõ alkalom óta tudja, nem?
A kérdező hozzászólása: persze, már akkor tudta mikor összejöttünk
Talán azt kellene kideríteni, hogy mi változott azóta.
A kérdező hozzászólása: de nem mondja el :( pedig türelmes vagyok hozza
Tudod mivel 17 vagy annyi minden áll lõtted. Ha nem hajlandó elfogadni a múltaddal együtt lépj tovább! A férjemnek képzeld én vagyok az elsõ, viszont nekem õ nem. S ez érdekes nem jelentett problémát. Soha nem vágta és vágja a fejemhez. Elfogadott a múltammal együtt.Mi akkor mikor megismerkedtünk: 27/L és 20/F voltunk.
Barátnõm ugyanilyen :) Én is sokmindennel próbálkoztam, a megoldás az volt, hogy egyikünk sem hozza szóba a dolgokat, és próbálunk nem gondolkozni rajta. A fiúnak voltak próbálkozásai? - mert akkor meg lehet neki mondani, hogy Téged is zavar az. Minek próbálkozott mással, ha Veled akar járni. Ekkor talán elgondolkozna. Sok hisztin és veszekedésen vagyunk mi is túl emiatt (barátnõmnek is volt próbálkozása, és engem meg ez zavart) de most már eljutottunk odáig, hogy nem foglalkozunk vele. Aki nem ilyen, nehezen érti meg, de megpróbálom elmagyarázni (bár úgyis nagy lepontozás lesz a vége, mikor én a másik oldalt látom, benne élek, talán én látom legjobban a dolgot az itteniek között - de amúgyis [email protected] rá, nem a százalékokért járok ide :) ) Szóval: ha úgy élsz egy kapcsolatban, hogy tudod, hogy a másikat akarod társnak - és tényleg hosszú távra tervezel - , akkor igenis azt akarod, hogy a társad csak a tiéd legyen, és te is csak az övé. És felfogja, hogy hülyeség, amin rágja magát, de a szíve mást mond, mintha megcsalták volna (de azt is tudja, hogy ez nem így van) De emiatt is vagyunk mindketten a zárt kapcsolat hívei, és tudom, hogy barátnõm sosem fog megcsalni, mert nem tudna, és ugyanúgy én sem bírnám õt megcsalni, mert számomra csak Õ létezik. Szóval, ha egy ilyen ragaszkodó partner Neked megfelel, akkor meg kell vele beszélni ezt a dolgot, elfelejteni, nem beszélni róla. Az mindkettõtöknek jobb lesz. Ha pedig egy ilyen ragaszkodó ember neked túl sok, akkor inkább tényleg keress mást.
De ti már lefeküdtetek? Az bántja, hogy tapasztaltabb vagy nála. Gondolom félénk és fél, hogy rosszabbul teljesít, mint az elõzõ pasid.
A kérdező hozzászólása: igen már rég lefeküdtünk...
Ha kifog egy szüzet. De szerintem fiatalabbak között kellene keresgélnie, hogy találjon ilyet.
Mondd meg neki, hogy gondoljon bele, hogy neki hogyan fog az esni, ha ti szakítotok, hogy a következõ barátnõje õt fogja csesztetni amiatt mert mással lefeküdt elõtte! Ezt mondd el neki!
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors válaszokat...az a gond, hogy amiket leirtatok, mindet bevetetettem, de mégis zavarja :( nem értem miért ítél el, hiszen még nem is láttuk egymást akkor :( Én nem akarom elveszíteni, de már komolyan gondolkodok a szakításon, akár hogy is fáj, nem tudok hogyan a lelkére hatni :( neki egyébként én voltam az elsõ...
Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: én 17 õ 19 ...
Ha 15-16 körül lennétek, még megérteném.
És õ már feküdt le más lánnyal?
A kérdező hozzászólása: nem feküdt le senkivel...hogyan segítsek neki feldolgozni?
Pontosan miért zavarja?
A kérdező hozzászólása: ez az amit nem tudok :( õ se tudja...de az idõt sajnos visszaforgatni nem tudom
Az a sanda gyanúm, hogy ez csak ürügy neki, hibát keres.


Most töltöttem le a Metin2-t, de nem nagyon vágom, hogy mit kéne csinálni. Valaki segítene? :O

Legjobb válasz: A metin2.hu-ról töltötted le? Fel is tetted vagy hogy érted nem tudod mit kell csinálni magát a játékot nem érted? Figy NE KEZDJ EL JÁTSZANI mert egy nagy....

A metin2.hu-ról töltötted le? Fel is tetted vagy hogy érted nem tudod mit kell csinálni magát a játékot nem érted? Figy NE KEZDJ EL JÁTSZANI mert egy nagy....

Megjelent egy piros kör, egy fehér x-szel a jobb alsó sarokban, és valami program jött be, hogy Antirirus 2010 vag ymi, pedi gnem töltöttem le ilyet. Meg hogy 30 vírust talált? Nem nagyon értek hozzá, mit lehetne csinálni?

Legjobb válasz: A tálcán jobbklikkel zárd be, de sajnos bekaptál egy vírust, mivel ez maga a vírus. Vírusirtás próbálj, meg volt már téma ez az antivírus(alul keresõbe beírod>antivírus 2009)...de 2010...hmmm 2009 van...hogy indítottad el?

A tálcán jobbklikkel zárd be, de sajnos bekaptál egy vírust, mivel ez maga a vírus. Vírusirtás próbálj, meg volt már téma ez az antivírus(alul keresõbe beírod>antivírus 2009)...de 2010...hmmm 2009 van...hogy indítottad el?
Igen, sajnos ez maga a vírus. Szedd le az eset.hu-ról a nod32 próbaverzióját, vagy külsõ Pendrive-ról futasd, akkor talán le tudod törölni!
Még valami vagy a Spyware Terminator, vagy az Malwarebytes' Anti-Malware nevû ingyenes program leszedi!
Töltsd le a legerõsebbet: Kaspersky Antivirus 2009, 30 napos próbaverzió, kulcsot adnak hozzá: http://www.2f.hu/letoltes/probaverziok/kaspersky/.
Avast, malwarebytes, spybot, zone alarm.. Kaspersky is jó de csak 30 napos..
A kérdező hozzászólása: De nem tûnik el, az a baj, én Barbi vagyok, valaki írna nekem privátba, légyszi!! Segítsetek plz!
Milyen állandó virus- és kémprogram irtó van a gépeden? Milyen tûzfalat használsz?
nálam már 2010 van. (XD XD XD XD XD XD XD)
Nálam már 2012


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!