Találatok a következő kifejezésre: Mi a hogy nem (24904 db)

Elvalt ferfiak/nok mennyi ido volt mire megszoktatok hogy nem hordjatok a gyurutoket?

Legjobb válasz: Elõször furcsa volt, de utána megszoktam, hogy nincs mit még pluszba amit, levegyek fürdéskor.

Elõször furcsa volt, de utána megszoktam, hogy nincs mit még pluszba amit, levegyek fürdéskor.
A kérdező hozzászólása: Jo, de kb. mennyi ido volt?
Mira Vanda
én mirának szolitanám, és mira vanda!nekem sokkal jobban tetszik a mira név mint avanda
Míra Vanda :)
Vanda Mira
A kérdező hozzászólása: Hát igen....de én annyira Mírának hívnám...a párom meg vandának és annak kellene az elsõnek lenni ahogy szólítani fogjuk....nem?
A kérdező hozzászólása: Igen ez igaz...akkor HARCOLOK :) Vagyis amrad az én választásom.... :) Kösy
Talán az elsõ...
A Vanda Míra szerintem az egyik lehetõ legrosszabb választás. - Hogy hívnak kislányom? - Csókolom néni, Kovács Vandamira vagyok. - Hogy micsoda? - Kovács Vandamira! - Ja jólvan Damira! Örülök, hogy megismertelek... A Míra Vanda legalább olyan, hogy a végén egy ismertett név szerepel, így azt megjegyzi, és abból már "rájön" bárki az elsõ, Míra névre. Én biztos, hogy ha ezt a két nevet kellene kombinálni, akkor semmiképp nem nevezném a gyerekemet "damirának", inkább Míra Vandának.
Míra Vanda!!!!
Én is Vanda Mirára szavaznék! :)
Vanda Míra.
A kérdező hozzászólása: De köszönöm a válaszokat..lehet megadom magam, Vanda Míra...de nekem Míra marad :)
Azt válaszd az elsõ helyre, ahogyan te szeretnéd szólítani:-)
Szerintem fugg a csaladi nevtol is. Melyik passzol a csaladi nevhez inkabb Mira vagy Vanda? Hat ez nagyon fontos szerintem. Mindegyik passzol a csaladi nevhez? Akkor Mira Vanda.
Míra Vanda szerintem is! Vanda Míra olyan mintha "Vandamíra" lenne, már elnézést. És ha amúgy is Mírának fogod szólítani, akkor az legyen elsõ helyen!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Hogyan tudhatom meg, hogy pl. : mi a film német címe?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Hát én elsõnek google fordítóra gondoltam de akkor nem :d

Hát én elsõnek google fordítóra gondoltam de akkor nem :d
wikipédián megkeresed magyarul (vagy angolul), aztán átváltod a nyelvet deutch-ra. A legtöbb filmhez van szócikk.
A kérdező hozzászólása: Oh...Wikipédia :D Nagyon szépen köszi :D Elsõnek is :D
torrent-tel, torrent oldalakról. mibe kéne konvertálni?
torrent oldalakról, utorrent-tel Csatlakozom: miért kéne konvertálni?
Nem töltök semmit, simán csak megnézem a filmet. http://www.magyarvagyok.com/videok/listak/filmek/datum/
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, konvertálni azért kéne , mert pl ha leszedek egy rövid videót azt át kell convertálni, hogy pl telefonra is rá tudjam tenni( ergó megfelelõ formátumba kell át convertálni), tudom hogy torrentekkel kell leszedni, de nekem az a legfontosabb hogy honnan szedtek le filmeket, zene nem kell mert azt tudok, de a torrenteken kívül kéne még vmi

Hogyan reagáltak a szüleid, a mikor elmondtad, hogy nem vagy szűz?

Van egy tartós kapcsolatom(tudom nem hangzik hosszú időnek 5 hónap, de már sok mindent tudunk egymásról, megvan harmónia is és nagyon szeretjük egymást) jövő hónapban le szeretnék vele feküdni(ekkor leszünk 6 hónapja együtt), de édesanyámmal nem lehet beszélni a szexről, sajnos tabu téma és ma poénosan megkérdeztem, hogy szóljak-e neki, hogyha elvesztem, erre kissé kiakadt, illetve nagyon meglepődött. Nem tudom, hogyan fogadja majd, ha lefekszem a barátommal, nem szeretném, ha annyira kiakadna, hogy többet nem engedné, hogy feljöjjön hozzám. (17/L)

Legjobb válasz: Ne szólj neki, szerintem nem tartozik rá. Vegyél óvszert, vigyázz magadra, és érezd jól magad :) Én nem mondtam meg anyának anno, és nem is lett ezzel semmi baj. :) Pedig az én anyám egyáltalán nem prûd, és nem akadt volna ki ha elmondom. Egyszer mikor annyi lehettem mint te rákérdezett, én meg mondtam, hogy igen szexeltünk. Nem faggatott.

Én sem mondtam el konkrétan. Amikor az elsõ barátom elõször nálunk aludhatott, akkor már nem voltam szûz, de anyu akkor ült le mellém, hogy nem kéne beszélgetnünk? Zavarban voltunk mindketten, nem szoktunk ilyenekrõl dumálni, pedig jó a viszonyunk. :) Mondtam, hogy anyu mindent tudok, nem kell beszélgetnünk. :) Azért elmondta, hogy hol találok itthon óvszert ha kéne, aztán hagytuk is a témát. Nem volt még baki, pedig ennek már több mint öt éve és én ezt így éreztem jónak. :)
Ne szólj neki, szerintem nem tartozik rá. Vegyél óvszert, vigyázz magadra, és érezd jól magad :) Én nem mondtam meg anyának anno, és nem is lett ezzel semmi baj. :) Pedig az én anyám egyáltalán nem prûd, és nem akadt volna ki ha elmondom. Egyszer mikor annyi lehettem mint te rákérdezett, én meg mondtam, hogy igen szexeltünk. Nem faggatott.
amit nem tud, nem fáj :) én sem szóltam neki, igaz én 18 voltam
Én megmondtam neki, hogy megtörtént.Kérdezte, hogy akartam e és hogy a párom nem erõszakoskodott-e.Ennyi.Számított rá, hogy úgyis megtörténik
én elõre tisztáztam vele, h ezt nem szándékozom megbeszélni vele ha anyud kiakadt és meglepõdött, zavarban volt, akkor lehet úgy van vele, h nem is akarja tudni a részleteket. akkor ne is eröltesd. nem követsz el bûnt azzal, ha nem beszéled meg vele. nagylány vagy már, és nem kell mindenhez anyu jóváhagyása.
Zárdába küldtek.Jaj elnézést az még középkorban volt! Drakuláné
Nem ide tartozik, de mindek kell idõhöz kötni 5 hónap?% és ha akkor nem lesz kedved, vagy feszült leszel, muszáj lesz mert az az 5. hónap? Akkor legyetek együtt ha mindketten készen álltok, nem kell ezt semmiféle dátumhoz, alkalomhoz kötni, úgy elveszti a varázsát. Egyébként én nem mondtam el soha otthon, 5 éve vagyunk együtt már 20 éves is rég elmúltam, gondolom sejtik:D
A szüleidnek semmi köze hozzá. Ez a Te döntésed, neked kell érezned, hogy mennyire érzed magad érettnek hozzá testileg illetve lelkileg. Ez a kettõtök dolga. Én nem rég estem át ezen, és én elmondtam anyunak, és csak mosolygott, még azt sem kérdezte meg, hogy védekeztünk-e mert számára egyértelmû volt, hogy nem ejtettek a fejemre. :) Nagyon fontos egy ilyen kérdésnél a szülõ-gyerek bizalom szerintem. :) Sok sikert hozzá, dönts belátásod szerint, és ne görcsölj rá, hagyd, hogy minden történjen a megfelelõ helyen és idõben, és akkor egy gyönyörû emlék marad egész életed során. :) 17/L
Ugyanabban a helyzetben voltam mint te, csak én paraszt voltam és a szex elõtt 10 perccel küldtem Apámnak egy smst
Nem mondtam el. Nem éreztem úgy, hogy be kellene számolnom. Idõvel rájött egyedül is. De szerencsére nem kiakadós.
ahogy anyád szexuális élete sem tartozik rád, úgy a tiéd sem rá miért vársz anyádtól jóváhagyást? bizonytalan vagy?
Nekem már csak apám élt, amikor elvesztettem, nem mondtam el neki, de rájött abból, hogy már nem betétet, hanem tampont használok. (elõtte nem tudtam tampont használni és tudta, mert váratlanul megjött egyszer és nem bírtam tampont használni, azt meg õ kérte az egyik kolléganõjétõl nekem) Rákérdezett, én meg mondtam, hogy igen, már nem vagyok az. Nem volt semmi reakciója. 22/L
Én már válaszoltam, de ha nem zavar egy érdekes sztorit még leírnék. A bátyám még õsidõkkel ezelõtt mikor gimis volt járt egy lánnyal. 3-4 évig jártak és a lány anyja az én anyukámnak mesélte, milyen szépen alszanak egymás MELLETT a fiatalok :D anya csak mosolygott, nem akarta elkeseríteni az anyucit, hogy bátyám már rég répázza a lányát :D 3-4 év alatt ez természetes. De az anya váltig meg volt gyõzõdve, hogy szûz a lánya. (Megjegyzem a csajszi eléggé nagy ribi lett késõbb...)
Hát izé... én nem éreztem úgy, hogy ezt így konkrétan közölni kell a szüleimmel. Amikor már régebb óta jártunk a barátommal, akkor anyukám rákérdezett, hogy "és hogyan védekeztek?", jujj, abba nagyon belepirultam, akkor anyukám csak nevetett, hogy "nehogy már azt hidd, hogy azt gondolom, hogy sakkozni jártok össze" :) Na, kb. ennyi volt errõl a kommunikáció, nyilván ha lett volna valami überfontos kérdésem, azt megkérdeztem volna anyutól, de azt egyáltalán nem gondoltam, hogy közölnöm kellene vele, hogy megtörtént a dolog.
az én anyum mondern gondolkozású, de ha a szexrõl van szó nagyon maradi. 18 évesen veszítettem el. akárhányszor felhívtam hozzánk a barátomat, mindenféle ürüggyel benyitott a szobába, hogy hozott sütit, nézzük meg az új táskáját stb. volt, hogy kihívott csak azért hogy a fülembe suttogja hogy nehogy merjünk szexelni. az lett az eredménye hogy akkor hívtam fel a barátomat ha megtudtam hogy el fog menni otthonról, vagy miután ránk nyitott (kiszámítottam h kb. félóránként nyit be), villámgyorsan egymásnak estünk és lebonyolítottuk a földön, mert az ágy nyikorgós :D). de többnyire inkább akkor szexeltünk ha náluk voltunk. az õ anyja egyszer meghallotta hogy nyikorog az ágy, és utána csak annyit mondott a fiának hogy reméli hogy védekezünk. tehát õ totál normálisan állt hozzá a dologhoz. anyám úgy tudta meg az egészet, hogy egyszer veszekedtünk és valahogy kicsúszott a számon. annyit reagált hogy sejtette. mondjuk akkor már nem számított, mert már külön lakok tõle. 21/L
Sok mindent nem tud tenni ellene, mert ha tiltja is, megtehetitek máshol, ha ez zavarja akkor meg csak a saját idegeit õrli fel. Amúgy én sosem jelentettem be egyértelmûen. Amikor barátnõm egyszer jött át, anyám csak megkérdezte, hogy ugye gondolunk a védekezésre. Nekem pont a zsebemben volt egy doboz óvszer, azt felmutattam. Erre a válasz egy egyszerû "Oh, akkor jó" volt. Ez kb felért egy bejelentéssel. 22F
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a jó kívánságot!:) A barátom nagyon figyelmes, anyum pedig, ha megtudja, akkor max annyi fog benne lezajlódni, hogy ezzel már úgysem tud mit kezdeni, legrosszabb esetben is bele kell törõdnie.
Szerintem az anyukáknak természetes elmondani. Én 18 és fél voltam, mondjuk én mindent megbeszéltem anyuval, szóval nem volt gond, én csak így tudtam elképzelni. Ha anyukád régimódibb (ami nem baj!) akkor vele kissé légy óvatosabb. Emlékszem, leültem anyu mellé, és elkezdtem, hogy -ugye tudod, mit akarok mondani? Mivel egy éve volt barátom, és anyu ismer is, tudta rögtön. Kérdezte, milyen volt, mennyire fájt, mennyire maradt szép élmény? Mondtam, hogy számomra igaz fájó, de gyönyörû emlék maradt. Erre mosolyogva annyit mondott: örülök neki, ez a lényeg :) Ja, és neki sem jutott eszébe, hogy a gumiról kérdezzen, hiszen õ nevelt fel, tudta, mire tanított. A barátomnak nem volt ilyen szerencséje... az õ anyja leordította, és azzal gyanúsította, hogy biztos ment a farka után, és én meg biztos el akarom magam vetetni, és biztos gyereket akarok csináltatni :D Megjegyzem, nem volt célom...8 évre rá szültem neki, mikor már rég a férjem volt. Kívánom, hogy szép emlék maradjon, ha a barátod figyelmes, akkor nem lesz semmi gond :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nagyon sokat segítettetek, és mostmár úgy vagyok vele, hogy sodródom az árral, ha majd ki kell derülnie, úgyis ki fog, addig meg minek feszegetni a témát. Végülis nem az én hibám, hogy õ nem akar a szexrõl beszélgetni.
A kérdező hozzászólása: A hónapot csak azért írtam, hogy ne legyen fújjolás, hogy 2 hét után bújunk ágyba... másodszor pedig nem akarok vele "szemét lenni", hogy úgymond esetleg a házában vagyunk úgy együtt, pedig megtiltotta. Ez a cinkes, hogy olyan, mintha bûntudatot akarna kelteni bennem, ha csinálom legyen rossz érzésem, mert õ tiltja. Múltkor az ágyamon felöltözve feküdtünk, be volt ágyazva unokaöcsém beköszönt, erre anyukámnak ma mondta el, hogy fekve össze voltunk bújva és erre is kiakadt anyum... szóval nem tudom mit tegyek, elég kellmetlen így. Ha esetleg késõbb szóba kerülne, hogy szûz vagyok( de már akkor nem lennék az) tagadjam le, vagy vállaljam fel?
16 voltam mikor összejöttem a 24 éves barátommal. Nem kellett mondanom nekik semmit, sejtették, hogy elõbb-utóbb úgy is meg fog történni a dolog. Igazából azóta sem volt szó róla. 2 éve vagyunk együtt, tudják nagyon jól, hogy nem csak fogjuk egymás kezét.
Még csak egy hetes, természetes, hogy felcseréli. Kb. 1 hós korukra helyreállnak.
Úgy segíthetsz neki, ha nappal nem hagyod 3-4 óránál többet aludni (tudom, ezzel sokan nem értenek egyet, de nekünk bejött), éjjel viszont nem ébreszted szopizni. Ha megébred éjszaka, a szoptatást minél kevesebb hûhóval végezd, nem kell mérni, még tisztába tenni sem, ha nem kakis/nem túl nedves. Ha nehezen alszik vissza, nyugtatgasd, ha szeretnéd, vedd magatok közé, de ne kezdj vele sétálgatni, és ne kapcsolj nagy lámpát. Persze így sem fog egyik pillanatról a másikra menni, de a cél az, hogy lássa, nappal történnek az események, az éjjel meg unalmas. Jó babázást!
A kérdező hozzászólása: Mit tegyek, ha nappal felébresztem, de vissza akar aludni? Köszönöm a válaszokat!
Én felébresztettem, megszoptattam, aztán hadd aludjon vissza. Egy ennyi idõsnek ez a dolga. :)

Apás szülésre készülök. (már egyszer volt ilyen) Mi lesz ha mégsem engedik be a páromat valamiért? Mi indokolhatja, hogy nem jöhet be?

Legjobb válasz: Vagy látogatási tilalom járvány miatt:( Sok helyen ilyenkor sem engedik be az apukát:(

Vagy látogatási tilalom járvány miatt:( Sok helyen ilyenkor sem engedik be az apukát:(
Igen, sajnos nálunk is látogatási tilalom volt és nem jöhetett be a párom.
Császármetszés:-( Sajna NAGYON kevés kórházban lehet bent az apuka a mûtõben:-(
Nálunk is látogatási tilalom volt. Viszont tök jól meg tudtuk oldani: bevittünk egy laptopot webstick-kel a szülõszobára, így a férjem otthonról Skype-on keresztül végig velem volt.
Császármetszés, látogatási tilalom. Én is apás szülésre készültem, erre programozott császár lesz... ráadásul még tilalom is van a kórházunkban. Úgyhogy nálunk esélytelen :(

Mikor megy le a hasam? Terhesseg alatt 16kilo jott fel. Ennek 9honapja. Mi tortent? Hogy nem huzodott vissza? Ez igy marad? Meg ha tornazom is?

szules utan lement 10kg de szopi alatt vissza jott..mindenki terhesnek nez..igaz tornazom mar a kilok nem mozdultak de centiben latszik a vekonyodas de a hasam meg mind max 6hos terhesnek nezek ki

Legjobb válasz: Menj el esténként futni és diétázz egy kicsit.. :) Magától nem fog lemenni :)

Menj el esténként futni és diétázz egy kicsit.. :) Magától nem fog lemenni :)
Én szinte ugyanígy voltam vele. De ki kell várni amíg szopizik, hiába zavar, most ne ezzel törõdj. tõlem is sokszor megkérdezték, hogy jön-e a második?!Viszont amint abbahagytam a szoptatást, elkezdtem diétázni. 5 hét alatt 8-10 kg lement, pedig nem drasztikus, csak figyelek nagyon, hogy ne nasizzak, akkor egyek amikor kell és csakis egészséges, szénhidrátmentes kajákat.A hasam is tökre visszament már. bár még látszik, de van még 8 kg amitõl megszabadulok, közben tornázom és akkor biztos szebb lesz! Tudom, hogy szar, mert nem érzed így jól magad, de kitartás, gondolj csak a babára és mindenki beka...hatja, aki beszól.
A kérdező hozzászólása: tudom, tornazom is de semmi..bar meg 1-2x szopizik a babam ezert durva dietaba nem merulhetek, meg edzesbe..de tornazom mindennap..majdnem 10hos a babam
Honnan-hova?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ömm a kérdezõ kérdésére és az utolsó válaszadó megjegyzésére csak annyit, hogy a bolgárok és oroszok ezzel elkéstek. A válság utáni tûzoltás keretében elkerülte volna a Bizottság figyelmét a dolog és utólag elég nehéz belekötni nemzetközi színtéren, legalábbis úgy hogy hatása legyen. De most még mindig nincs senki megjelölve és a konfliktus miatti körülményeket figyelembe véve a WTO vagy éppenséggel súlyosabb esetben Hága véleményét. Azok hoznak egy feltehetõleg egy elmarasztaló ítéletet ami az oroszokra és a bolgárokra nézve jogilag hatástalan lesz, mivel a nem ratifikáló országokat csak az ENSZ BT kényszerítheti rá a döntés elfogadására. De mivel itt egy BT tag lenne az alperes ez nem jöhet szóba. A nemzetközi közvélemény viszont most viszonylag jól informálva van az Ukrajnáért folyó harcban és ez nem is változna. Szépen túldimenzionálnak a dolgot méghozzá nem kevés alappal, hogy a nemzetközi jogot semmibe veszi Oroszország, ami egy ENSZ BT taghoz igencsak méltatlan. Ami ellen tiltakozni csak elég röhejes módon lehet, amivel csak tovább égeti magát az ember. Nevezetesen, hogy a hágai bíróság egy nyugatpárti, elfogult cionista gittegylet, ráadásul az USA sem tagja ennek, mert õ is így véli és/vagy semmibe veszi a nemzetközi jogot, de az érdekes módon csak az alternatív szabadgondolkodókat érdekli csak az agymosott néptömegeket nem.
Úgy tudom, a probléma az, hogy a csõvezeték legfõbb tulajdonosa megegyezik a gázszállító vállalattal, ami piaci erõfölényt okoz, mivel megakadályozza, hogy a versenytársak is használhassák a vezetéket. Ez az EU liberalizálást erõltetõ politikája miatt fontos. Én az oroszok helyében úgy csinálnám, hogy az állami Gazprom eladja a projektet egy orosz állami banknak, így teljesülnek az EU elõírásai, de az oroszok nem veszítenek semmit a pozíciójukból, nem jár valódi lemondással.
A kérdező hozzászólása: de meddig tartana átruházni a tulajdonjogot kamucégekre?
Mert kaptak nyilván némi zsebtágítót az orosz elvtársaktól, ha az övék lesz a vezeték még 2009-ben, amikor az EB felhívta a bolgárok figyelmét arra hogy erre figyeljenek. A blogárok meg falaztak az oroszoknak. És a kenõpénz igencsak erõs kötelezvény ám. A bolgár vezetésnek megkockáztatom fogalma se volt róla hogy újra összebalhéznak az oroszok és az ukránok, vagy legalábbis mielõtt befejezik a vezetéket. Most pedig erre fáznak rá, mert Brüsszel most jogosan hivatkozhat, a sorozatos és tudatos kötelezettségszegésre és az oroszok sem igazán védekezhetnek ellene semmivel.
A kérdező hozzászólása: Akkor a bolgár kormány direkt azért nem rendezte, hogy húzza az idõt amíg amerikaiak átveheszik az irányítást Ukrajnában? Vagy mi egyéb oka volt a tökölésre?
Amíg nem sikerül a gázszolgáltatótól és kivitelezõktõl független tulajdonost találni neki, mert az adott (óriás)cég az mára az Európai Bizottság és Parlament szerint túl nagy befolyást biztosítana a térségben, de ez a linkben is benne volt. Ha rendezi sokadik felszólításra végre a bolgár kormány a tulajdonviszonyokat, akkor folytatódhat a bolgár szakasz építése.
A kérdező hozzászólása: minek tegyenek eleget? függesszék fel addig, amíg le nem állítják teljesen, vagy mi?
"Bulgáriát szerinted miért kötelezte az EU, hogy állítsa le a projectet?" Felfüggeszteni addig, míg a 2009-es rendelkezéseknek(amit nem mellesleg már akkor is jeleztek) nem tesznek eleget. Nem az ujjukból szopták ki a Brüsszeli eurokraták hogy jogellenes a dolog: [link]
A kérdező hozzászólása: Egyébként a fegyvergyártás is remek üzlet.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ térképen látható piros vonal lett volna a nyugatiak terve, ha ez nem világos
A kérdező hozzászólása: Bulgáriát szerinted miért kötelezte az EU, hogy állítsa le a projectet? [link]
Most éppen a Déli Folyosó miatt gyilkolnának a sátánfattyak, a sikeres végrehajtás után realizálható nyereség többszörösét kockára téve és elköltve. Remek. Valami visszafogottabb marhaság biztosan nem jutott eszedbe?
A kérdező hozzászólása: Irreleváns, hogy mit szívtam, a kérdés az, hogy miért olyan nagy baj, ha Oroszország gázvezetéket akar építeni? Azt természetesen értem, hogy miért nem tetszik ez a nyugati nagytõkéseknek, de hogy tudják ezt bármilyen hihetõ magyarázattal elõadni?
Mit szívtál? Kérek én is!
A kérdező hozzászólása: Oroszországból Dél- és Nyugat-Európába, a kék vonal az: [link] Mi annyira botrányos abban, hogy az oroszok teljesen legálisan gázvezetéket akarnak építeni? Miért kell bosszúból városokat lebombázni és civileket ölni? A kérdésem az, hogy mivel magyarázzák az ellenvetésüket?
A kérdező hozzászólása: Ez szerintem nem alternatív nézõpont, mindenki láthatja, hogy az amerikaiak/EU által odaültetett ukrán bábkormány hadserege gyilkolászik civileket, ki más csinálná? az oroszok saját magukat lövik és bombázzák a saját kórházaikat? dugig van a youtube keleti részen élõ civil emberek mobiltelefonnal felvett videóival, ezt már rég nem tudják az oroszokra fogni az amerikaiak. Aki ezek után elhiszi, hogy itt az oroszok a hibásak, azon ideggáz kísérletek zajlanak.
Talán van egy 3. személy.
vagy bu zi, vagy megunt várni
Nálam nem lenne ilyen! Nem õ a te embered.
Kinyalnálak.Elõször lassan, aztán gyorsan. Elõtte a pasit meg jól térdenrúgnám, aztán, mikor térdel már , akkor egy csttanós pofont adnék neki.És otthagynám a másik szobába. 23/l
Lehet nem kiván már ki tudia milyen a külsõd
Az a helyzet, hogy aszexuális. Mondd meg nki, hogy neked szükséged lenne testi kapcsolatra is. Kérdezd meg tõle, hogy erre mi a megoldás? Jó esetben azt mondja, keress valakit akivel szeretkezhetsz. Amennyiben emberileg szereted, ez lehet megoldás. De valószínûleg jobb, ha keresel olyat, akivel testileg és lelkileg is egyensúlyban vagy.
majd megdukja az aurádat dikk

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!