Találatok a következő kifejezésre: Mi a hogy nem (23775 db)

Elvalt ferfiak/nok mennyi ido volt mire megszoktatok hogy nem hordjatok a gyurutoket?

Legjobb válasz: Elõször furcsa volt, de utána megszoktam, hogy nincs mit még pluszba amit, levegyek fürdéskor.

Elõször furcsa volt, de utána megszoktam, hogy nincs mit még pluszba amit, levegyek fürdéskor.
A kérdező hozzászólása: Jo, de kb. mennyi ido volt?
Mira Vanda
én mirának szolitanám, és mira vanda!nekem sokkal jobban tetszik a mira név mint avanda
Míra Vanda :)
Vanda Mira
A kérdező hozzászólása: Hát igen....de én annyira Mírának hívnám...a párom meg vandának és annak kellene az elsõnek lenni ahogy szólítani fogjuk....nem?
A kérdező hozzászólása: Igen ez igaz...akkor HARCOLOK :) Vagyis amrad az én választásom.... :) Kösy
Talán az elsõ...
A Vanda Míra szerintem az egyik lehetõ legrosszabb választás. - Hogy hívnak kislányom? - Csókolom néni, Kovács Vandamira vagyok. - Hogy micsoda? - Kovács Vandamira! - Ja jólvan Damira! Örülök, hogy megismertelek... A Míra Vanda legalább olyan, hogy a végén egy ismertett név szerepel, így azt megjegyzi, és abból már "rájön" bárki az elsõ, Míra névre. Én biztos, hogy ha ezt a két nevet kellene kombinálni, akkor semmiképp nem nevezném a gyerekemet "damirának", inkább Míra Vandának.
Míra Vanda!!!!
Én is Vanda Mirára szavaznék! :)
Vanda Míra.
A kérdező hozzászólása: De köszönöm a válaszokat..lehet megadom magam, Vanda Míra...de nekem Míra marad :)
Azt válaszd az elsõ helyre, ahogyan te szeretnéd szólítani:-)
Szerintem fugg a csaladi nevtol is. Melyik passzol a csaladi nevhez inkabb Mira vagy Vanda? Hat ez nagyon fontos szerintem. Mindegyik passzol a csaladi nevhez? Akkor Mira Vanda.
Míra Vanda szerintem is! Vanda Míra olyan mintha "Vandamíra" lenne, már elnézést. És ha amúgy is Mírának fogod szólítani, akkor az legyen elsõ helyen!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Még csak egy hetes, természetes, hogy felcseréli. Kb. 1 hós korukra helyreállnak.
Úgy segíthetsz neki, ha nappal nem hagyod 3-4 óránál többet aludni (tudom, ezzel sokan nem értenek egyet, de nekünk bejött), éjjel viszont nem ébreszted szopizni. Ha megébred éjszaka, a szoptatást minél kevesebb hûhóval végezd, nem kell mérni, még tisztába tenni sem, ha nem kakis/nem túl nedves. Ha nehezen alszik vissza, nyugtatgasd, ha szeretnéd, vedd magatok közé, de ne kezdj vele sétálgatni, és ne kapcsolj nagy lámpát. Persze így sem fog egyik pillanatról a másikra menni, de a cél az, hogy lássa, nappal történnek az események, az éjjel meg unalmas. Jó babázást!
A kérdező hozzászólása: Mit tegyek, ha nappal felébresztem, de vissza akar aludni? Köszönöm a válaszokat!
Én felébresztettem, megszoptattam, aztán hadd aludjon vissza. Egy ennyi idõsnek ez a dolga. :)


Apás szülésre készülök. (már egyszer volt ilyen) Mi lesz ha mégsem engedik be a páromat valamiért? Mi indokolhatja, hogy nem jöhet be?

Legjobb válasz: Vagy látogatási tilalom járvány miatt:( Sok helyen ilyenkor sem engedik be az apukát:(

Vagy látogatási tilalom járvány miatt:( Sok helyen ilyenkor sem engedik be az apukát:(
Igen, sajnos nálunk is látogatási tilalom volt és nem jöhetett be a párom.
Császármetszés:-( Sajna NAGYON kevés kórházban lehet bent az apuka a mûtõben:-(
Nálunk is látogatási tilalom volt. Viszont tök jól meg tudtuk oldani: bevittünk egy laptopot webstick-kel a szülõszobára, így a férjem otthonról Skype-on keresztül végig velem volt.
Császármetszés, látogatási tilalom. Én is apás szülésre készültem, erre programozott császár lesz... ráadásul még tilalom is van a kórházunkban. Úgyhogy nálunk esélytelen :(

Mikor megy le a hasam? Terhesseg alatt 16kilo jott fel. Ennek 9honapja. Mi tortent? Hogy nem huzodott vissza? Ez igy marad? Meg ha tornazom is?

szules utan lement 10kg de szopi alatt vissza jott..mindenki terhesnek nez..igaz tornazom mar a kilok nem mozdultak de centiben latszik a vekonyodas de a hasam meg mind max 6hos terhesnek nezek ki

Legjobb válasz: Menj el esténként futni és diétázz egy kicsit.. :) Magától nem fog lemenni :)

Menj el esténként futni és diétázz egy kicsit.. :) Magától nem fog lemenni :)
Én szinte ugyanígy voltam vele. De ki kell várni amíg szopizik, hiába zavar, most ne ezzel törõdj. tõlem is sokszor megkérdezték, hogy jön-e a második?!Viszont amint abbahagytam a szoptatást, elkezdtem diétázni. 5 hét alatt 8-10 kg lement, pedig nem drasztikus, csak figyelek nagyon, hogy ne nasizzak, akkor egyek amikor kell és csakis egészséges, szénhidrátmentes kajákat.A hasam is tökre visszament már. bár még látszik, de van még 8 kg amitõl megszabadulok, közben tornázom és akkor biztos szebb lesz! Tudom, hogy szar, mert nem érzed így jól magad, de kitartás, gondolj csak a babára és mindenki beka...hatja, aki beszól.
A kérdező hozzászólása: tudom, tornazom is de semmi..bar meg 1-2x szopizik a babam ezert durva dietaba nem merulhetek, meg edzesbe..de tornazom mindennap..majdnem 10hos a babam

Akinek volt már több éves kapcsolata és esetleg együtt is éltek. Mit csináltak, hogy nem "laposodott" el a szex?

Csak kíváncsi vagyok, hogy ki hogy oldja ezt meg..

Legjobb válasz: Nem kell mindennap kúrni.

Nem kell mindennap kúrni.
A hosszú és sikeres kapcsolat titka, hogy a testi szintrõl a lelkire tevõdjön át a hangsúly. Ha nincs átmenet, vége.
Nem akkor kell szexelni, ha unatkoztok, és épp nem tudtok mit csinálni...
Nem kell minden egyes nap szexelni! Heti 3-4x bõven elég! Amúgy lehet másmilyen pózokat kipróbálni, a házban másik helyiségben szexelni.
Heti 3-4x??? Az mi? Ezért felesleges összeköltözni..

Mi az hogy nem bírok játszani a crysis warhead-el?

Mindig leáll a működése mielött játszani tudnák vele.Pedig eredeti.Mit csináljak?

Legjobb válasz: géped bírja? ha eredeti akkor meg visszaviheted kicserélni passz mást énse tudok mondani

géped bírja? ha eredeti akkor meg visszaviheted kicserélni passz mást énse tudok mondani

Hogyan tudhatom meg, hogy pl. : mi a film német címe?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Hát én elsõnek google fordítóra gondoltam de akkor nem :d

Hát én elsõnek google fordítóra gondoltam de akkor nem :d
wikipédián megkeresed magyarul (vagy angolul), aztán átváltod a nyelvet deutch-ra. A legtöbb filmhez van szócikk.
A kérdező hozzászólása: Oh...Wikipédia :D Nagyon szépen köszi :D Elsõnek is :D
Mi is a kérdés valójában?
"Nem az betegít meg téged ami a szádon bemegy, hanem ami kijön." A bõjtölés (erõszakos táplálékmegvonás)segíthet tisztán tartani a testedet, de a növényi eredetû táplálékot fogadd el. Nem hiszem, hogy ha megtagadod magadtól a jó dolgokat azzal rögvest megkapod a beutazási engedélyt a mennyországba. Ilyen alapon az éhezõk(vannak, nem is kevesen)mind ott éreznék magukat és nem koldulnának egy kis alamizsnáért. Kegyelem, amit a hited által megkaphatsz. Úgy kérem, hogy a mindennapi lelki kenyerünket, és hogy szabadítson meg a gonoszságaimtól. De mindenkinek a maga egyéni útja szerint. A szeretet egyformán adatik mindenkinek. Sem szépség, sem gazdagság, sem hírnév és talán még az önsanyargatás sem sokat nyom a latban. A szívek vizsgálójánál nem lényeges, hogy mi van a pénztárcában vagy a gyomorban. De ha te úgy érzed, hogy szenvedned kell, akkor rajta, de ezzel azt bizonyítod, hogy Jézus Krisztus szenvedése kevés volt a megváltásodhoz.Pedig elég volt. Mindannyiunkért.
A kérdező hozzászólása: A kérdés: a gyakorlat. Nekem van sajátom, ami nem elégít ki, és a körülményeim közt szeretném megtalálni a helyes utat. Ehhez szükségem lenne hogy tudjam, egészségem, állapotom tekintetében mit tehetek. Krisztus megváltása valóban elég, ugyanakkor nem automatikusan mûködik, én is kellek hozzá.
Komolyan nem értem, mit akarsz megtudni. Midenesetre babavárás és szoptatás alatt ne böjtölj!
torrent-tel, torrent oldalakról. mibe kéne konvertálni?
torrent oldalakról, utorrent-tel Csatlakozom: miért kéne konvertálni?
Nem töltök semmit, simán csak megnézem a filmet. http://www.magyarvagyok.com/videok/listak/filmek/datum/
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, konvertálni azért kéne , mert pl ha leszedek egy rövid videót azt át kell convertálni, hogy pl telefonra is rá tudjam tenni( ergó megfelelõ formátumba kell át convertálni), tudom hogy torrentekkel kell leszedni, de nekem az a legfontosabb hogy honnan szedtek le filmeket, zene nem kell mert azt tudok, de a torrenteken kívül kéne még vmi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!