Találatok a következő kifejezésre: Mi a hogy miután feltörték (1 db)

Mi a teendő, hogy miután feltörték a HotMail-es fiókomat, mégis hozzáférjek? Vagy hogyan tilthatom le?

Nem tudok belépni.

Legjobb válasz: Jelszóemlékeztetõt próbáltad már? Hanem akkor írsz 1 szép levelet a supportnak, amiben minél több információt megadsz a fiókodról (reg. dátuma stb), és szépen megkéred õket, hogy legyenek kedvesek kitörölni. Aztán vagy sikerrel jársz vagy nem.

Jelszóemlékeztetõt próbáltad már? Hanem akkor írsz 1 szép levelet a supportnak, amiben minél több információt megadsz a fiókodról (reg. dátuma stb), és szépen megkéred õket, hogy legyenek kedvesek kitörölni. Aztán vagy sikerrel jársz vagy nem.
Sajnos ebben az esetben nem tudsz mit tenni, hiszen egy ingyenes mail fióknál ami ráadásul nem is magyar... A jelszó változtatásnál törekedni kell a kis/nagybetû használtára pl. valamint belecsempézhetsz számokat is (pl. 'S' helyett '5', 'E' helyett '3', 'I' helyett '1') így könnyebben megjegyezhetõ és nagyban megnöveli a feltörés idejét.. mondjuk 1 évrõl 100 évre nõ :)
Valószínûleg így jártál. Legközelebb jobban résen leszel. Adjál meg bonyolult jelszavat. Ha sokat használod és egyszer megtanulod, úgysem felejted el.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha egy bizonyos alkatrész felett felmelegszik az alapgép külsö burkolata akkor azzal lehet a gond?

ha ráteszem a kezem érzem hogy már 20perccel bekapcsolás után forró még máshol langyos sem lett.konkrétan ahol a táp van ott nagyon meleg az alapgép.tutira vmi gond van mert a müködése elég hóbortos.magától kikapcsol időnként.

3

Mit csináljak? Valaki állandóan feltöri a wifinket.

ilyen lassú:
ha módosítom a jelszót meg wifinek a nevét, akkor utána ilyen 6-8 mega de 4-5 perc múlva megint ilyen lassú agy még lassabb. Töltök le és ilyen 0.7-0,8 kb/s... meg ha senki nem lopja, akkor meg ilyen 600-700 kb/s-al töltök le. A sógorom azt mondta, itt valahol be lehet állítani, hogy milyen eszközöket engedélyezzen, de hol? Õ se tudja, én sem tudom...

3

Lehet pendrive-ot kulcsként használni?

Pendrivera csinálni egy feltörhetetlen kulcsot, amit ha bedugunk akkor oldja fel magát a gép.
Lehetséges?

8

Mit tegyek? A segítséget előre is köszönöm!

A számítógépemen kiírta a Windows XP, hogy frissítések érhetők el, de közben telepítettem egy játékot ami újraindítást kért amikor feltette, de véletlen arra mentem, hogy "Újraindítás most". Amikor bekapcsoltam a gépem akkor azt írta, hogy "A C:/WINDOWS/SYSTEM32/CONFIG/SYSTEM fájl vagy hiányzik vagy nem található. A Windows eredeti CD-jéről a 'J' parancsot megadva orvosolhatja a problémát." Amikor beraktam a CD-t akkor nem javítani akartam hanem telepíteni. Amikor elfogadtam a licence szerződést akkor kijött a KÉKHALÁL!!!!(REGISTRY_ERROR). Azt mondják, hogy ez azért van mert nem vártam meg, hogy telepítse az automatikus frissítéseket. Semmit nem lehet csinálni a géppel mert olyan kékhalált kaptam hogy az csak ne xD.

1

Hol tudom megnézni hogy mit csináltak a gépemen?

Ha megakarom nézni hogy valaki mit csinált a gépemen (milyen fájlokat nyitott meg, milyen programokat futtatott) akkor ahoz kell egy külön program vagy meglehet valahol nézni?
Windows 7-em van

2

Ha elfelejtettem a skype nevem mi a teendő?

kérlek mondjátok el!!

1

Udv mindenkinek. Van egy hp pavilion dv9000 laptopom. Mit rontottam el?

Van egy hp pavilion dv9000 laptopom. Hetvegen ujra pasztaztam es raktam bele huto lemezt is de csak a 2 video proci fele. A cpu ala nem tetttem mert akkor a video proci feletti lemezke mozogna a magassag elteres miatt. De valahogy csak nem akar hulni a procim. Alap allapotban a c0 55 celsiusfok. A c1 pedig 60 korul mozognak. A GPU 56 -58 kozott mozog. Mit ronthattam el?

0

Mi az az Updatus User?

Mi ez, és hogyan tudom eltávolítani, mert engedély szükséges hozzá.

0

Vettem 1 asusp5b alaplapot keztől uj hutes van rajta de nagyon porog jobban mint maximumon kéne de tapasztalom rajta akar mijen ventit az alaplapra dugok jobban porog a megszokotnal és a gephaz rezonál is ez miert van karosothat az alaplapom?

0

+36202434466 eez a szám lehet emeltdijas? Vagy kizárólag magán telefonszám?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!