Találatok a következő kifejezésre: Mi a hogy miután feltörték (1 db)

Mi a teendő, hogy miután feltörték a HotMail-es fiókomat, mégis hozzáférjek? Vagy hogyan tilthatom le?

Nem tudok belépni.

Legjobb válasz: Jelszóemlékeztetõt próbáltad már? Hanem akkor írsz 1 szép levelet a supportnak, amiben minél több információt megadsz a fiókodról (reg. dátuma stb), és szépen megkéred õket, hogy legyenek kedvesek kitörölni. Aztán vagy sikerrel jársz vagy nem.

Jelszóemlékeztetõt próbáltad már? Hanem akkor írsz 1 szép levelet a supportnak, amiben minél több információt megadsz a fiókodról (reg. dátuma stb), és szépen megkéred õket, hogy legyenek kedvesek kitörölni. Aztán vagy sikerrel jársz vagy nem.
Sajnos ebben az esetben nem tudsz mit tenni, hiszen egy ingyenes mail fióknál ami ráadásul nem is magyar... A jelszó változtatásnál törekedni kell a kis/nagybetû használtára pl. valamint belecsempézhetsz számokat is (pl. 'S' helyett '5', 'E' helyett '3', 'I' helyett '1') így könnyebben megjegyezhetõ és nagyban megnöveli a feltörés idejét.. mondjuk 1 évrõl 100 évre nõ :)
Valószínûleg így jártál. Legközelebb jobban résen leszel. Adjál meg bonyolult jelszavat. Ha sokat használod és egyszer megtanulod, úgysem felejted el.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tudtok jó ingyenes vírusirtót?

2

Időzár. Kilehet játszani?

Tudjátok, hogy lehet időzárat tenni a gépre. Na igen. Ezt ki tudja játszani a gyermek, ha át állítja az órát a gépen?

6

Melyik az a VGA amivel nem lenne CPU limitem?

1280 x 1024 felbontáS , és Pentium G2020 2.9Ghz proci
?
arra gondolok melyik vga-t birná kihajtani illetve melyik a legerösebb amit elbir a cpu?

1

Miért nem kapcsolódik be a tűzfalam?

A windows tűzfal nem tud módosítani bizonyos beállításokat.
Hibakód : 0x80070424

Ezt az üzenetet dobja ki.

2

A számítógpen vírus volt és azt irta internet rendősrség de előte trojait irt ki akkor most ez tényleg az vagy csak átverés?

mert bekapcsoltam a gépet 5mp mulva mikor betöltődött job alsoba megjelent egy olda címe hogy nemtudom már......ru gondolom orosz volt és utána az egész képen ilyen oldal nyilt meg nem működött csak a crtl alt delete de azzal sem tudtam sokmindent kezdeni de akkor ez vírus lehetet vagy tényleg internetrendörség mert szerintem nem csak annyit irt hogy fizess 25000ft-ot de ujra lett rakva a gépem, most vagy olyan oldalrol tölöttem le ahonan nemlhetetet volna vagy csak sima vírus the ..p bayrol pes13-at tölöttem barátom is letöltötte de neki semi nem lett már jó a gépem csak kiváncsi vagyok mi lehetett

11

Hogyan távolíthatom el a jelszót a gépről?

Windows 8-am van, a gépet levédtem jelszóval és amikor meguntam a folytonos beírogatást el akartam távolítani a jelszót de nem tudtam hogyan kell.
Az xp volt olyan lehetőség h ''jelszó eltávolítása'' vagy ilyesmi, de ezen nem találtam olyat. Tudtok segíteni?

4

Milyen módot állítsak be Comodo-ban?

2

Spammeltem YouTube-on egy videót, biztosan fogják törölni?

A videóban én szerepelek,meg még páran,nem történik semmi különös,csak a gond az hogy a feltöltő az én engedélyem nélkül tültütte fel,és ez engem bánt,mivel lenne némi kifogásom(ezt most ne részletezzük,ugyanis személyes),és azt szeretném megtudni hogy mennyi az esélye annak hogy törölni fogják?Remélem törlik,mert ez kissé befolyással van erre-arra a magán életemben...

19/F

1

Körülbelül hány befoltozatlan biztonsági rés fog maradni a Windows XP-ben 2014 áprilisa után?

19

Le tudok védeni jelszóval egy mappát a külső winchesteremen valamilyen módon? Hogyan?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!