Találatok a következő kifejezésre: Mi a hogy miután (272 db)

Mit használjak, hogy miután kivasalom a hajam egyenes maradjon?

A hajam a hullámos és az egyenes között van valahol, ezért mindig kivasalom, hogy álljon valahogy. Ilyenkor nagyon jól áll, viszont ha kimegyek a leveg?re, kis id? múlva olyan lesz a hajam, mint egy oroszlánsörény. Ti (akik vasalják a hajukat) mit használtok, hogy szögegyenes maradjon. Nyilván hajtípustól is függ, de azért kíváncsi vagyok rá.

Legjobb válasz: Ezt én is szeretném tudni,nekem is a problémám! :)

Ezt én is szeretném tudni, nekem is a problémám! :)
A hullámokkal ellentétes bodorítás! Ugyi kioltják egymást, ergó sínszög haj. Haajjj!
Nekem nagyon göndör alapból a hajam. Hasonló gondom van nekem is :) Mikor reggelente vasalom és kilépek, úgy 5-10 perc és már félig begöndörödött. De ez leginkább az idõjárástól függ amúgy. Szárazabb idõben, mikor nem párás a levegõ, akkor jobban egyenes marad. A pára, nedvesség teszi ezt a visszaállást. Pl. ha nem reggel vasalok és megyek valahova, hanem 10 óra után kb. akkor nem göndörödik vissza igazán már.
A kérdező hozzászólása: Nekem is Belissimám van, hasonló ehhez, és nagyon szeretem, mert ha este vasalom a hajam, még reggel is tök egyenes marad, viszont ha levegõt ér vége az egésznek. Viszont találtam egy terméket: http://sminknaplo.blogspot.hu/2011/09/str8forward-keratinos-.. , állítólag lehet kapni a dm-ben. Egy próbát megér.
Én a fodrászomtól szoktam venni az ilyeneket, szerintem kérdezd meg.:)
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
ne reggel vasald indulás elõtt, hanem rögtön este, hajmosás után.

Mi a teendő miután az egyik osztálytársad a barátnőd? Mármint, hogy még most lettünk együtt és nem nagyon tudom mit kéne cselekedni

(az osztálytárskapcsolat tabu válaszokat kérem mell?zni)

Legjobb válasz: mi pl. titkoltuk, csak a lány egy nagyon jó barátnõje tudta hogy együtt vagyunk. Bár már csak pár hónap volt akkor a suliból, de nehezen birtuk ki. Elõtte való suliban viszont egy haverom összejött az egyik lánnyal, de nem volt semmi komoly, a srácok kicsit cinkelték a srácot, a lányok is kibeszélgették a dolgot, de pár hét alatt megszokta mindenki és nem volt semmi. Én és barátnõm 20 évesek voltunk akkor, a másik pár akit mondtam meg asszem 17 vagy 18 évesek voltak

mi pl. titkoltuk, csak a lány egy nagyon jó barátnõje tudta hogy együtt vagyunk. Bár már csak pár hónap volt akkor a suliból, de nehezen birtuk ki. Elõtte való suliban viszont egy haverom összejött az egyik lánnyal, de nem volt semmi komoly, a srácok kicsit cinkelték a srácot, a lányok is kibeszélgették a dolgot, de pár hét alatt megszokta mindenki és nem volt semmi. Én és barátnõm 20 évesek voltunk akkor, a másik pár akit mondtam meg asszem 17 vagy 18 évesek voltak
hát hogyhogy mit? ugyanúgy kell vele viselkedni mintha nem o.társad lenne..

Mit csinaljak hogy miutan le borotvalom lent sima maradjon a bor?

Legjobb válasz: Hát ne növeszd ki újra a szõrzetedet!

Hát ne növeszd ki újra a szõrzetedet!

Mit csináljak hogy a krémdezodor ne csomósodjon be miután felkenem? Másnak is ilyen csúnya túrós lesz?

Legjobb válasz: Nekem sose lett még olyan. Nem lehet hogy rossz minõség, lejárt vagy túl sokat használsz?

Nekem sose lett még olyan. Nem lehet hogy rossz minõség, lejárt vagy túl sokat használsz?
A kérdező hozzászólása: Mindig a legjobbat veszem csak meg. Igen, lehet hogy a mennyiséggel lesz baj....
Biztos valami másik nõ nevét varrattad magadra
nõk...
Ha te sem tudod, mi honnan tudnánk?
De most min háborodott fel? a tetováláson? Nem tetszett neki? :D Vagy mi?
Féltékeny. Neked van, neki nincs.
Tavaszi szünet van az általános iskolában?
Ha te is vágysz egy éjszakára mással , és õ is, akkor miért nem beszélitek meg, hogy oké, innentõl ezt szabad - mert ugye nem hiszed , hogy megáll egynél??? ha annyira jó volt, hogy irigyled tõle, gondolod csak egyszer történik meg? alapjaiban nincs már értelme ennek a kapcsolatnak szerintem - téged nem zavar, hogy más d.gta a feleséged? ez most komoly????
Kerdezo, Utolso hozzaszolasoddal arultad el hogy ez mint kamu. Ha tenyleg ferfi vagy, akkor tudnal magadnak p.nat talalni. "Reszeg voltam" egy nagyon gyava kofogas. Ha nem ajult el es nem eroszakoltak meg, akkor csak erezte hogy d.gtak nem?
Ja, hat ha teged nem az zavar hogy o csinalta, hanem az hogy te nem, akkor beszeljetek meg hogy szabad a palya, azztan irany. De itt ha neki kell keritonek lenni, akkor ugy tunik, hogy o tud maganak talalni, te meg magadnak nem nagyon...
Stop! Mindjart jon egy ujabb magyarazat, hogy vegul is asszonyka egy csajjal fekudt le:) )
Egyrészt kamu, de tegyük fel, nem az. Szóval nálad enyhítõ körülmény, hogy részeg volt. Tehát nem követett el akkora bûnt, netán nem volt tudatában annak amit tett. De te tudatosan, elõre megfontolt szándékkal meg akarod csalni, miközben állításod szerint õ egy részeg botlást követett el. Ki is a gané? A kamu dologra visszatérve. Szerintem ez megint egy provokatív kérdés, amivel az a cél, hogy összeugraszd a két nemet.
A kérdező hozzászólása: Azért nem találnék magamnak mást, mert kövér vagyok, pajzsmirigygondok miatt. A feleségemnek ezzel volt baja, pedig régi probléma ez, de jó hogy megtartom, hol találnék mást ilyen rondán? Fiatalon is házasodtam, de középiskola óta jártunk. Akartok még tudni valamit, ami magánügy, vagy megpróbáltok segíteni?
Az gáz, hogy a feleséged részegeskedik, az még gázabb, hogy nélküled!!! Ne alázd már ennyire meg magad könyörgöm, nem a kisállata vagy!Nekem pl. kifejezetten tetszenek a súlyos pasik! Lehet, hogy nektek nyitott házasság kellene, ha szeretitek egymást, és nektek az felel meg, akkor így meg lehet oldani.Csak az a baj, hogy Te csak azért vagy a nõvel, mert úgy gondolod, mást nem találnál, pedig ez biztos nem így van!!!
Hehe. Mi lenne ha igy lenne meg ha úgy lenne? Mert mi lenne ha nem itt lennél arra tudjuk a választ. Egy hülye kérdéssel kevesebb lenne.
Ja, szóval azért nem haragszol, mert megcsalt, mert nem találnál még egy lányt akinek tetszenél. Azt ugye érzed, hogy ez mekkora szánalmas?
A kérdező hozzászólása: Szánalmas, vagy sem, más lehetõségem nincs, én legalábbis nem látom.
Ugyan mar!!! Sok kover nonek es ferfinek van sex-partnere, rovidebb-hosszabb idore. Ha kell fizess, de akkor is talalsz.
Minek mondta el? Az ilyesmit nem titokban kellene tartani.
A kérdező hozzászólása: Nem õ mondta el, hanem a kis pasija. Neki még ahhoz sem volt gerince, hogy elém álljon és elmondja.
Neked meg ahhoz nincs gerinced, hogy elhagyd. Tökéletesen összeilletek.
"Esetleg egy hármas felajánlása? Részemrõl az nem lenne megcsalás. Nem akarok válni, õ is csak részeg volt, nem haragszom rá annyira, hogy látni se akarjam, csak én is szeretnék egy olyan éjszakát, mint neki volt." Te férj, szimplán hülye vagy! Minek kell neked még egy ilyen nõ? És ha részeg volt, attól mi változik? Ha valakinek jó a házassága, mindent megkap, tiszteli a másik felet, az lehet akármilyen részeg, nem fog senki mással lefeküdni! Érted? Meg attól a feleséged, ha neked is lesz egy görbe estéd, akkor ugyanúgy nem fog tõled dolgokat megkapni, vagy ugyanúgy hiánya lesz a kapcsolatban, mint ahogy eddig is? Nyilván attól még ugyanúgy az ok, amiért félrelépett fenn fog állni. Vagyis utána is félre fog lépni. Illetve, ha részegen félrelépett, honnan tudod, hogy józanul nem tette volna ugyanúgy meg? Vagy esetleg lehet már úgy is megtette, csak nem derült ki... Ha neked ennyivel el van intézve, hogy te is ágyba bújsz mással, akkor nem tudlak sajnálni, meg is érdemled, hogy így élj! Nekem ez olyan szinten fájna és megalázó lenne, hogy többé nem kellene a házastársam, nem hogy ennyivel elintézzem.
Meg még annyi, hogy attól, hogy a férj is lefekszik mással, attól kevésbé lesz s...r alak a feleség? Nem! Ez nem fogja a bûnösségét csökkenteni. Tehát ezzel semmi nem lesz jóvá téve. Meg amúgy a megcsalás az, amirõl a másik nem tud. Ha a feleség félrelépett, amirõl a férj nem tudott, az megcsalás. De ha a feleség tud róla és rábólint, hogy ezért cserébe a férj is ágyba bújik mással, akkor abban mi a megcsalás? Semmi, mert tud róla. A feleség beleegyezésével történne. Szóval itt szó nem lenne visszacsalásról, ergo nincs megbosszulva semmi.
A ferj nem tud valakit talalni ha meg tud bocsajtani es bosszut akar allni? Milyen ferfi ez?
úgy a fair, ha Te megcsaltad, õ is megcsal. Keress neki valakit, akivel lefekhet, mert Te is megtetted... Istenem...
Masnit kötnék a nyakamba és szexi fehérnemûben várnám.
A kérdés inkább az, hogy miért vagytok még házasok, ha te félredugtál?
A kérdező hozzászólása: Vicces vagy elsõ, te biztosan jobban tudod. Én a férj vagyok. A feleségemen kívül még soha senkivel nem voltam. Hasonlóan látom, mint a kettes válaszoló. Így könnyebben meg tudnék bocsátani és neki sem lenne bûntudata.
Nesze hülyegyerek, így jár aki szûz puncival köt házasságot:) Megnyugtatlak, h nem csak te jártál így, az ilyen nõkbõl lesznek a legnagyobb ribizlik...
Mondanám, hogy inkabb adjuk be a valopert, mert ennek nincs értelme.
Miért? Akivel õ megcsalt azt te kerested neki? Ennél hülyébb, gyerekesebb bosszút még nem láttam! :D Egyébként meg mi van, ha a õ a szomszéd csorbafogú, 90 éves, sajtszagú Maris nénit választja neked? :D Bocsáss meg neki, vagy hagyd el, vagy legyetek egy kis idõt külön és gondold át, vagy bármi, te tudod, te érzed, de ekkora marhaságot még öregapám se hallott, már ne is haragudj!
A kérdező hozzászólása: Ha egy kis idõre elköltözöm, és közben fekszem le valakivel, majd megbocsátok, vagy ha jobb volt, akit találtam, akkor mégsem, az humánusabb lenne? Egyelõre csak végighallgattam és most nem beszélek vele.
Azokban az esetekben, amikor megtörtént egy megcsalás és úgy próbálják ezt kompenzálni, hogy a másik visszacsal, én úgy láttam eddig, hogy ez csak tovább rontott a helyzeten, tehát nem követte megkönnyebbülés, vagy könnyebb megbocsátás, vagy kisebb bûntudat. Szóval nem oldotta meg a problémát, csak tovább bonyolította. Gondoljátok át szerintem, eldöntöd, hogy egyáltalán érdemesnek tartod-e megmenteni ezt a kapcsolatot, mert egy megcsalás emlékét azért nem könnyû viselni, a bizalom meg talán soha nem lesz a régi. Ha ti úgy gondoljátok, vagy te úgy érzed, hogy segít valamit a visszacsalás, akkor oké, de én ebben azért nagyon kételkednék.
Nálam ilyenre már nem lenne lehetõsége, mert röpülne a házasságból! És mi változik attól, hogy a férj is lefekszik mással? Attól az alapvetõ probléma, ami miatt a feleség félrement fog változni? Nem! Vagy attól a kommunikáció, aminek hiányában a félrelépés megtörtént, majd jobb lesz? Nem! Vagy attól, hogy a férj is félrelépett, attól még szexuálisan-érzelmileg rendben lesz a házasság? Nem! Nálam a megcsalás egy megbocsájthatatlan dolog! Mert van az embernek szája, mondja meg, ha valami nem jó neki, és meg lehet beszélni, lehet rajta változtatni és ha a dolgok megváltoznak, akkor nincs ok félrelépni! Amennyiben a helyzet nem változik, akkor meg nincs értelme folytatni a házasságot, akkor meg el kell válni és mindenki ott keresi a boldogságot, ahol akarja. Csak megcsalni, meg ilyen esetben megbosszulni könnyû út. De attól még semmi nem fog változni! Egy kapcsolat mûködéséért két ember a felelõs, két ember kommunikációja, akarása kell hozzá. Most attól, hogy a kedves férj is lefekszik mással, attól kevésbé fog fájni, hogy a felesége félrement? Nem hiszem. A bosszúnak van értelme? Semmi az ég világon.
Ja és nem a humánusságról van itt szó, hogy meg ne bántsd a kis lelkét annak, aki megcsalt. Hanem arról is, hogy a te lelkednek tényleg olyan jót tenne-e, mint ahogy talán most érzed?
A leghumánusabb az lenne, ha elköltöznél és beadnád a válókeresetet. Megalázott, ez van, sajnos helyrehozni már nem lehet, ezért kell túllépni. A visszacsalás SOSE segít. Amit leírtál az lényegében szakítás, csak betartalékolod õt, de a kapcsolatotok sose lenne ugyanolyan.
Ja és azért mert neki nem volt gerince, neked legyen, és legyél ennyivel több nála. Ezt meg is mondhatod neki.
A kérdező hozzászólása: Esetleg egy hármas felajánlása? Részemrõl az nem lenne megcsalás. Nem akarok válni, õ is csak részeg volt, nem haragszom rá annyira, hogy látni se akarjam, csak én is szeretnék egy olyan éjszakát, mint neki volt.
Lehet, h nem gerince nem volt csak nem akart megbántani.

Párom azt mondta, hogy miután elment, vért látott a farkán. Szerinte menstruáció, szerintem nem? Akkor mi lehetett?

Én nem láttam, nem is tapasztaltam vérzést, õ is csak azután, hogy kiment a fürdõbe. 20.-a körül szokott megjönni, de ez nem az volt. Betettem egy betétet is teljesen feleslegesen.

Legjobb válasz: Talán egy szerencsétlen szúnyog rosszkor volt rossz helyen.

Talán egy szerencsétlen szúnyog rosszkor volt rossz helyen.
Valószínûleg picit túl mélyre hatolt benned, vagy túl durván csináltátok, és picit felsértett.
Méhszájseb is okozhat szex után vérzést.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!