Találatok a következő kifejezésre: Mi a hogy miután (258 db)

Mit használjak, hogy miután kivasalom a hajam egyenes maradjon?

A hajam a hullámos és az egyenes között van valahol, ezért mindig kivasalom, hogy álljon valahogy. Ilyenkor nagyon jól áll, viszont ha kimegyek a leveg?re, kis id? múlva olyan lesz a hajam, mint egy oroszlánsörény. Ti (akik vasalják a hajukat) mit használtok, hogy szögegyenes maradjon. Nyilván hajtípustól is függ, de azért kíváncsi vagyok rá.

Legjobb válasz: Ezt én is szeretném tudni,nekem is a problémám! :)

Ezt én is szeretném tudni, nekem is a problémám! :)
A hullámokkal ellentétes bodorítás! Ugyi kioltják egymást, ergó sínszög haj. Haajjj!
Nekem nagyon göndör alapból a hajam. Hasonló gondom van nekem is :) Mikor reggelente vasalom és kilépek, úgy 5-10 perc és már félig begöndörödött. De ez leginkább az idõjárástól függ amúgy. Szárazabb idõben, mikor nem párás a levegõ, akkor jobban egyenes marad. A pára, nedvesség teszi ezt a visszaállást. Pl. ha nem reggel vasalok és megyek valahova, hanem 10 óra után kb. akkor nem göndörödik vissza igazán már.
A kérdező hozzászólása: Nekem is Belissimám van, hasonló ehhez, és nagyon szeretem, mert ha este vasalom a hajam, még reggel is tök egyenes marad, viszont ha levegõt ér vége az egésznek. Viszont találtam egy terméket: http://sminknaplo.blogspot.hu/2011/09/str8forward-keratinos-.. , állítólag lehet kapni a dm-ben. Egy próbát megér.
Én a fodrászomtól szoktam venni az ilyeneket, szerintem kérdezd meg.:)
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
ne reggel vasald indulás elõtt, hanem rögtön este, hajmosás után.

Mit csinaljak hogy miutan le borotvalom lent sima maradjon a bor?

Legjobb válasz: Hát ne növeszd ki újra a szõrzetedet!

Hát ne növeszd ki újra a szõrzetedet!


Mi a teendő miután az egyik osztálytársad a barátnőd? Mármint, hogy még most lettünk együtt és nem nagyon tudom mit kéne cselekedni

(az osztálytárskapcsolat tabu válaszokat kérem mell?zni)

Legjobb válasz: mi pl. titkoltuk, csak a lány egy nagyon jó barátnõje tudta hogy együtt vagyunk. Bár már csak pár hónap volt akkor a suliból, de nehezen birtuk ki. Elõtte való suliban viszont egy haverom összejött az egyik lánnyal, de nem volt semmi komoly, a srácok kicsit cinkelték a srácot, a lányok is kibeszélgették a dolgot, de pár hét alatt megszokta mindenki és nem volt semmi. Én és barátnõm 20 évesek voltunk akkor, a másik pár akit mondtam meg asszem 17 vagy 18 évesek voltak

mi pl. titkoltuk, csak a lány egy nagyon jó barátnõje tudta hogy együtt vagyunk. Bár már csak pár hónap volt akkor a suliból, de nehezen birtuk ki. Elõtte való suliban viszont egy haverom összejött az egyik lánnyal, de nem volt semmi komoly, a srácok kicsit cinkelték a srácot, a lányok is kibeszélgették a dolgot, de pár hét alatt megszokta mindenki és nem volt semmi. Én és barátnõm 20 évesek voltunk akkor, a másik pár akit mondtam meg asszem 17 vagy 18 évesek voltak
hát hogyhogy mit? ugyanúgy kell vele viselkedni mintha nem o.társad lenne..

Mit csináljak hogy a krémdezodor ne csomósodjon be miután felkenem? Másnak is ilyen csúnya túrós lesz?

Legjobb válasz: Nekem sose lett még olyan. Nem lehet hogy rossz minõség, lejárt vagy túl sokat használsz?

Nekem sose lett még olyan. Nem lehet hogy rossz minõség, lejárt vagy túl sokat használsz?
A kérdező hozzászólása: Mindig a legjobbat veszem csak meg. Igen, lehet hogy a mennyiséggel lesz baj....
Biztos valami másik nõ nevét varrattad magadra
nõk...
Ha te sem tudod, mi honnan tudnánk?
De most min háborodott fel? a tetováláson? Nem tetszett neki? :D Vagy mi?
Féltékeny. Neked van, neki nincs.

Angliai anyukák: Mennyi egyenruhát vettetek iskolát kezdő gyerekeiteknek? Miután felveszik az egyik helyre, kapunk valami bővebb infót, hogy mi a következő lépés?

Lányom jövőre kezdi a sulit, de már most elkezdtem azon agyalni, hogy mennyi egyenruhát is vegyek majd neki. Még tulajdonképpen nem is tudom, hogy melyik suliba lesz felvéve, és ott milyenek az egyenruhák, de körülbelül mindegyik sulinak ugyanolyanok, nem? Úgy értem, mindegyiknek van nadrág, szoknya, nyári ruha, blézer, pulóver...nem tudom, hogy testnevelés órára van e pl valami egyencucc. Miből mennyit vettetek? Az ing és a póló is egyforma rajtuk? Mennyibe kerülnek ezek körülbelül? Azért is érdekelne, mert nem tudom, hogy ezek az egyenruhák mennyire tartós anyagból készülnek, meg nem tudom, hogy évközben lehet e utánrendelni. Most jelentkeztünk, majd áprilisban értesítenek...gondolom mivel online van a jelentkezés, majd e-mailben értesítenek, jó lenne, ha postán is. Valami prospektust kapunk majd a suliról, következő lépésekről? Hogyan zajlik ez az egész, valaki töviről hegyire leírná?
JOGGAL!
Hát szerintem ne a gyakorin kérdezõsködj, hanem pakold a cuccodat. Elõször is, mert megcsaltad másfelõl meg nem mondtad el neki.. Elég gusztustalan vagy, számomra ez a legundorítóbb dolog amit ember tehet a másikkal, fõleg az állítólagos szerelmével.
Én fejet lehajtva igyekeznék minél kisebb feltûnést keltve eltûnni. És örülj neki, hogy ennyivel megúszod. Nem mindenki tudná magát türtõztetni ám.
Én úgy nézem, az itteni többség szerint meg megérdemelted. Na, most akkor volt értelme kiírni ezt a kérdést? Mégis mire számítottál? Hogy itt majd valaki megvigasztal, hogy "szegénykém, megcsaltad, erre az a szemét meg kidobott, hát hogy lehet veled ilyen igazságtalan"? Ébredj fel...
Lehet hogy bukta, de nem az a lényeg ez ku..rva mindegy hiába köteketsz.A lényeg az hogy a kapcsolat elején, az mindegy hogy 2-3 vagy 10 év.Nem oszt nem szoroz ocsmány viselkedéseden.Ne haragudjál de ha engem az eleján megcsalnak, nekem egybõl az játszodna le a fejembe hogy mi lesz 5 év múlva..megkúrja a fél város?Nem nem pakolj szépen.Nincs igazad a volt pasidnak annál inkább.
Ja és kérdezõ a kérdést kicsit félre fogalmazta mit csinálnál ha a volt barátod.Már nem vagy a csaja és õ sem a barátod, a szemében egy ribizli vagy.Ébredj fel kisanyám.Dobva vagy!:)
Egy okot mondj, amiért nem érdemelted meg!
Akkora sallert megérdemeltél volna a barátodtól, hogy összehányod a lakást és ezt nõként mondom. Mit csinálnék a helyedben? lehajtanám a fejem a szégyentõl és gyorsan, halkan, feltûnésmentesen összepakolnék és felszívódnék még a környékrõl is. (Ja, és teljesen irreleváns, a kapcsolat melyik szakaszában történt, attól az még ugyanúgy megcsalás, ha az elején, ha a közepén tette valaki)
1. nem csalnék meg senkit. 2. én az ilyen nõ helyében kullogva elvonszolnám a seggemet..
A kérdező hozzászólása: Verést azért egész biztos nem érdemlek. Ha egy férfi kezet emel rám, akkor azt is megbánja, hogy megszületett!
Megérdemled, mondjuk én szóltam volna, hogy mire visszajövök tûnj el a lakásból, de gondolom azt akarta, hogy neked is fájjon és lásd más nõvel.
Én nekem nem szokásom nõket megütni, de bizony egy sallert megérdemelné még ez mellé pluszban.
Ha komoly a kapcsolta, ha nem, attól még nem kell megcsalni a másikat! Jogosan akadt ki a volt barátod, nem hiszem, hogy valaha békülni akarna veled.
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem érdemeltem meg. Amúgy meg nem másfél éve volt, szövegértés dukta...
Haha:D Nem tûnik tûl szomorúnak?Miattad?:D Ne vicceljél már, én rülnék ha egy ilyen ribizlitõl megszabadulnék.Plána ha 1.5 év után derülne ki.Remélhetõleg talált egy normális lány halaluja:D Te meg menjél szépen onnan, engedd has szexeljenek oltári nagyokat:D
Hehe, ez jó :D Megérdemelted.
A kérdező hozzászólása: De ez még a kapcsolatunk elsõ heteiben történt, amikor még nem tudtam, hogy komoly kapcsolat lesz belõle. Az nem undorító, hogy õ most visszacsalt?
Már bocsi de egyikõtök sem értelmes te megcsalod õt õ meg hülyén kezeli a dolgokat akkor mikor eltûnt nem mondta , hogy haragszik vagy tûnj el?
kapcsolat elején.ppapapap.. én ha szexkapcsolatba vagyok se szexelek másokkal .
A kérdező hozzászólása: Nem, csak minden k*rvának elmondott.
hazudtál is neki......másfél évig.....h érezheti most magát...?
A kérdező hozzászólása: Nem tûnik túl szomorúnak az biztos...
Kedves kérdezõ.Nem ribizlek le és nem mondok inkább semmit.Annyit azért még is hogy ha kapcsolat elején megcsltad az mivel különb mintha a kapcsolat közepén.Takarodj onnan aztán kész, megértemelted hogy vissza csalt.Én sokkal nagyobb sértésnek venném ha a kapcsolat elején csalnának meg amikor mág elvileg általában nagyobb a szerelem.Gáz vagy.Húzzál onnan aztán ennyi.
Pakolj már, és menj el a lakásából, ha egyszer volt pofád megcsalni és további másfél évig hazudni róla. A magadfajták miatt nézik le a nõket...
Érted szomorúnak lenni......? Érted...xD
Bocs, de szerintem jogos...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!