Találatok a következő kifejezésre: Mi a hogy a (82370 db)

Mi a teendő akkor, ha a COD 7 a Black Ops-ot újra telepítettem és a regisztrációs kód beírása után azt írta a rendszer, hogy ezt korábban már aktiválták és nem hagyja feltelepíteni a játékot? A játék boltban vásárol és a kódot én aktiváltam korábban.

Legjobb válasz: Ugyanarra a felhasználóra próbálod telepíteni?Ha igen, írj nekik egy levelet, melyben leírod mi történt.Ha lehet, küldj egy fotót a kódról és rajta a felhasználóneveddel illetve a jelszóval egy cetlin.Nekem ezt kérték ilyenkor.

Ugyanarra a felhasználóra próbálod telepíteni?Ha igen, írj nekik egy levelet, melyben leírod mi történt.Ha lehet, küldj egy fotót a kódról és rajta a felhasználóneveddel illetve a jelszóval egy cetlin.Nekem ezt kérték ilyenkor.

Mi a címe a filmnek amit Kb 35 éve a Tv. -ben láttam ami arról szolt hogy egy kis falu lakói (francia vagy olasz) az összes bortermést befalazták a németek megszállása előtt a pincékbe, hogy a németek ne találjanak rá a rengeteg borra?

Legjobb válasz: A filmet nem találtam meg, de a történetet könyvben igen! Németül úgy hívják, hogy: Wein&Krieg...Bor&Háború http://www.dradio.de/dlf/sendungen/buechermarkt/165693/

A filmet nem találtam meg, de a történetet könyvben igen! Németül úgy hívják, hogy: Wein&Krieg...Bor&Háború http://www.dradio.de/dlf/sendungen/buechermarkt/165693/

Mi a véleményetek a teáztatásról? Kisfiam majdnem két hónapos és néha szopizás közben/után az az érzésem, hogy inkább szomjas mint éhes, de a tejem túl erős, vagy én nem is tudom. Ti adtok teát a babátoknak? Ha igen, milyet?

Legjobb válasz: Én nem adtam neki teát. A szopizás jó a szomjazásra is. Ha szomjas volt szopott. Olyan nincs, hogy túl erõs a tejed. A tejed pont olyan, mint amilyennek lennie kell.Kevés tea jó neki ilyen kis korban, és mindenképpen jobb a tej.

Én nem adtam neki teát. A szopizás jó a szomjazásra is. Ha szomjas volt szopott. Olyan nincs, hogy túl erõs a tejed. A tejed pont olyan, mint amilyennek lennie kell.Kevés tea jó neki ilyen kis korban, és mindenképpen jobb a tej.
A tej milyensége folyamatosan változik. Az elején a hígabb innivaló jöm, aztán a táplálóbb tej. Ha beteg van a szoptató anya közelében úgy változik a tej, hogy egybõl ellenanyag is kerül bele, hogy a baba ne legyen beteg. El tudom képzelni, hogy amikor ennyire meleg napok vannak a tej is kicsit jobban oltja a szomjúságot!
Szia.Én éppen tegnap kérdeztem meg a dokinõt mi a véleménye errõl.Azt mondta ebben a nagy melegben adhatok neki egy két kiskanál vizet.Baba vizet, forraltat, lehütve.Az én kislányom két honapos.Persze igény szerint szoptatok.
a teáztatás és viz ivása azért nem jó 6 hó alatt, mert a tejcsi immunglobulinjai beépülnek a vastagbél falába, egymáshoz kötõdve. Ha itatsz rá teát vagy vizet, akkor az "kimossa" onnan ezeket a dolgokat ami az immunrendszer felépítéséhez kell, és 2-3 nap kell ahoz, hogy ismét felépítse magának. A tejcsit úgy alkotta meg a természet, hogy jó enni-inni. Végül is issza a baba.
Szerintem se adj neki teát. Én 9. hónapja szoptatok, most már ugye mást is eszeget, de még mindig tejjel oltom a szomját, kivéve ebéd után és ha nagyon meleg van, de akkor is csak babavizet.
Az enyém az édeskömény teától hasfájós lett, szóval, ha van tej, fölösleges...
Ha mégis teát adnál neki, akkor cukor nélkülit adj! (Pl édeskömény teát)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Igény szerint szoptatom, akkor valószínûleg elégnek kell lennie.
Teljesen fölösleges a tea, ha szopik. Amikor elkezd szopni a baba, az anyatej elsõ fele, hígabb, "vizesebb", ha kinyomsz egy kicsit te is láthatod, hogy áttetszõbb a színe. Ez tökéletesen alkalmas a szomjoltásra. Ha a baba csak szomjas, rövidebben szopik és inkább csak ezt az elsõ részt issza ki. Az utána következõ hátsó tej zsírban gazdagabb, táplálóbb. Nem tudom, igény szerint szopiztatod-e vagy sem, de ha kialakult napirend szerint szopiztatod is babádat, ilyen melegben szerintem tedd gyakrabban cicire, vagy minden esetben, ha kéri, hogy a szomját olthassa. Más folyadékot csak akkor, ha nem tudod megoldani, hogy mellre tedd. Akkor is szerintem forralt, lehûtött vizet adj pohárból vagy kiskanálból, nem teát. Ha szomjas, meg fogja inni. Nekem mindig azt mondták a szoptatási tanácsadók, hogy az anyaej egyszerre ital is, étel is. Persze anyám pl. ki volt akadva, hogy 6 hós koráig a gyerekem nem kapott mást a tejen kívûl. Mégis gyönyörûen fejlõdött. Szóval szerintem érdemes a kizárólagos szoptatásra törekedni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a további válaszokat is! Akkor marad a tej, én is ennek örülök a legjobban. Legvégsõ esetben pár korty víz. Jó babázást!


Miért néznek rám furcsán az emberek mikor megtudják hogy a barátnőm és én köztem kicsit több mimt 200km-er van? Lent

hogy tudnám ezt úgy felvezetni annak aki kérdezi hogy ne nézzen h*lyének hogy 17évesen nem keresek magamnak másik nőt? És nektek mi a véleményetek egy távkapcsolatrol? 17/f

Legjobb válasz: Egyáltalán ez hogy jön szóba? - Van barátnõd? - Igen, van. - És hol lakik? Vagy hogy?

Egyáltalán ez hogy jön szóba? - Van barátnõd? - Igen, van. - És hol lakik? Vagy hogy?
17 évesen "nõt".....
Biztosan csodálkoznak, hogy mi az a kétszáz kilométerer..
200 km van! A km kilométer!
200 km nem sok. Ha szereted, akkor hagyd rájuk, és legyél bátran a csajsziddal.
Muhaha ez nem tavkapcsolat :) koztunk 1400 km van :) de mar nem sokaig ♡ Aki ebbe kot bele, az irigykedik a kapcsolatodra ;)
Távkapcs?? Szar film volt... Amúgy ez a km-er ez brutál. Amúgy tudod, hány m-er egy zsiráf? Vagy te hány kg-amm vagy? Vagy, hogy 30.000 vagy 300.000 L-er? Egy utolsó kérdés: Ennyi baromságot hány ó-ra alatt írsz meg?
Ahány ember, annyi féle dologra néz furcsán. Nem tudsz olyat csinálni, amire senki nem néz furcsán. Tegyél le errõl a célodról, ha nyugodt közérzetet akarsz!:)

Mit tegyek hogy a macskám ne legyen depressziós?

Pár hete kaptunk egy 1 éves cicát. De mióta nálunk van depressziós. A sarok kád mögött bujkál. Az alomra végzi a dolgát de utána visszamegy. Enni is csak ritkán jön ki. Ha felé nyúlunk akkor meg fúj. Nem tudom mit tegyek. kérlek segítsetek. A válaszokat előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Sajnos vannak ilyen félénk macskák, de ne aggódj, van esély, hogy megváltozzon. Nekem van olyan cicám, aki 3 éves korára változott meg, és hasonlóan félénk teremtés volt az elsõ 3 évben. Esetleg próbálkozztál másik cicát vinni hozzá? Egy próbát ez is megérne, mivel lehet, hogy az újdonság kizökkentené...

Sajnos vannak ilyen félénk macskák, de ne aggódj, van esély, hogy megváltozzon. Nekem van olyan cicám, aki 3 éves korára változott meg, és hasonlóan félénk teremtés volt az elsõ 3 évben. Esetleg próbálkozztál másik cicát vinni hozzá? Egy próbát ez is megérne, mivel lehet, hogy az újdonság kizökkentené...
Szia! Hát én nagy macskabolond vagyok, és úgy gondolom, hogy a mivel már egy éves, meg volt szokva a régi otthonával, és most ezért szorong. Mivel nem tudom, honnan kaptátok, és ott milyen körülmények között élt, nem tudok afelõl tanácsot adni, hogy mit tegyél vele. Talán, ha leülsz mellé, és beszélsz hozzá mindenféle kedves dolgot, a hangsúlyodból megérzi, hogy szereted. ;) De semmiféleképpen ne nézz a szemébe, mert egy könyvben olvastam, hogy az a macskáknál a sértés, az agresszió jele. Hidd el, csak meg kell szoknia az új környezetét, és jobban fogja magát érezni. De azt se feledd, hogy minden macska egyéniség, és lehet, hogy õ ilyen kis zord, mint Grumpy Cat. Nekem is volt olyan cicám, aki ilyen kis mogorva volt mindig, de nagyon szeretett, beleült az ölembe, dorombolt, de mindig mogorván nézett rám. Próbálkozz, és hidd el, egyszer sikerrel jársz! ;)
Bár nem vagyok nagy macskás, de szerintem légy türelmes. Ne erõltesd a kapcsolatot, ne próbáld megfogni, simogatni, hagyj neki idõt. Hagyd, hogy õ kezdeményezzen. Kajálásnál próbálj a közelében lenni, adj neki finomságokat, de akkor se akard megsimogatni, csak ülj távolabb, ahol azért lát. Lássa, hogy tõled kapja a kaját, szerintem az is fontos.
Nekünk is volt egy ilyen macskánk jó rég, a kád mögött élte az életét. Enni, wczni járt csak ki. Amíg élt ilyen volt.
Én kb. 5 hónaposan kaptam meg a cicámat, és nekem is ilyen volt. Az elsõ 1-2 héten olyan volt, mint a tiéd, néha játszani már lehetett vele, de megfogni nem. Utána hagyta magát megsimogatni, de amint felvettem az ölembe, kiugrott és újra elszaladt. Ez december végén volt. Mostanra már bújós, hízelkedõs cicus lett belõle. :) Az a titka, hogy légy türelmes és szeresd :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Egy macskanevelõs mûsorban láttam, hogy a pasas azzal kezdte, hogy a macska bizonytalan, ezért nem szabad, hogy téged lásson támadónak. Éppen ezért, amikor ki kell csalogatni egy helyrõl, lehetõleg minél kisebbre kell összehúznod magad, hogy ne tûnj fenyegetõnek. A pasas az ágy alól akarta elõcsalogatni a fújó, ideges, karmoló macskát és lefeküdt elé és nagyon összehúzta magát és finomságot tett a közelébe és egyre távolabb tette a cicától, így annak elõrbb kellett jönnie míg végül kijött. Ehhez jön hozzá, hogy a pasas nagyon lágy, kedves hangon biztatta, és eloszlatta a saját félelmét, idegességét, mert a cica érzi az ember kisugárzásán. Sok türelem kell hozzá. És persze az, hogy a cica bízzon benned. Remélem segíthettem

Mit csináljak, hogy a barátnőm tényleg elhigyje, hogy nem csak pótlék számomra?

2 éve nagyon szerelmes voltam egy lányba. De ő kikosarazott és magam alatt voltam teljesen. Ennek a lánynak, aki visszautasított a huga volt belém szerelmes és ő segített tovább lépnem a nővérén. Összejöttünk és már régebb óta járunk. Én télleg szeretem, nem csak egy pótlék, viszont azt érzem h ő még mindig ezt hiszi. A legnagyobb baj h a nővére is ezt szajkozza neki és az apja sem kedvel, mert az gondolja h csak kihasználom a lányát. Mit csináljak? 19f

Legjobb válasz: Vegyél neki valamit,csinálj,rajzolj :) írj verset miben elmondod,hogy szereted.

Vegyél neki valamit, csinálj, rajzolj :) írj verset miben elmondod, hogy szereted.
Ha veletlenul akadna valamilyen helyzet , hogy bajban van vagy hasonlo, akarmikor amikor segitsegre szorul mindig rogton segits neki, igy majd meglatjak hogy kepes vagy aldozatot hozni erte ha kell, ez egy modja, masik lehet a huseg bizonyitasa, ha hosszu idot toltessz vele eveket , akkor majd az ido is bizonyitja, a szavad meg mindig tartsd igy majd lesz erteke a szavadnak , tehat ha mondod hgoy tenyleg szereted el is hiszik es nem gondoljak azt , hogy csak a szajad jar. SOk sikerty :) !
hát ez nem fog összejönni. én se hinnék neked.
soha ne csinálj ilyet többet, és akkor talán újra bízni fog. amúgy mi volt az?

Mit jelent, hogy a rákosodásra hajlamos anyajegyemben pici fehér pöttyök vannak?

Van egy anyajegyem (csíp?csontomnál, 25mm-es 15mm-es kidudorodó résszel, kiálló sz?rszálakkal) és 2-3éve felfedeztem benne ilyen icipici fehhér pöttyöket, mintha homokszemek lennének benne. Tudom, hogy az anyajegyem elrákosodhat, meg le kell szedetni, de a fehér pöttyök mit jelentenek? Ugye nem azt, hogy MÁR elrákosodott, vagy ez is csak símán egy tényez?je annak, hogy le kell szedetni?

Legjobb válasz: Hát szerintem soron kívül keress egy bõrgyógyászt, ezt eléggé sürgõsen le kéne szedetni, mert ez bizony jelenthet kóros elváltozást. Orvos mikor látta legutóbb? Ha azóta nem változott és akkor nem mondta, hogy baj van, ne aggódj, de ha bármi változás volt, vagy olyan marha vagy (már bocs), hogy még nem vizsgáltattad meg, akkor azonnal menj. Inkább legyen vaklárma, mint késõbb nagyobb baj ugye. :S

Hát szerintem soron kívül keress egy bõrgyógyászt, ezt eléggé sürgõsen le kéne szedetni, mert ez bizony jelenthet kóros elváltozást. Orvos mikor látta legutóbb? Ha azóta nem változott és akkor nem mondta, hogy baj van, ne aggódj, de ha bármi változás volt, vagy olyan marha vagy (már bocs), hogy még nem vizsgáltattad meg, akkor azonnal menj. Inkább legyen vaklárma, mint késõbb nagyobb baj ugye. :S
A kérdező hozzászólása: Hát kb. egy éve látta, és közölte velünk a drágalátos doktorbácsi, hogy mielõtt 18 nem leszek nem fogják levenni, mert még nõhetek (most vagyok 15). És amikor mondtuk, hogy de azért jobb lenne, hogyha levennék, közölte velünk (mjadhogynem ordibálva) hogy mit képzelünk mi, õ az orvos, és ezt mondja, és ezt tekintsük szentírásnak. Még a drága professzor urat is behívatták, hogy bizonyítsák igazukat. Na jó ezt nem így szóról szóra, de kb. ez sugárzott a hangjából. Egyébként meg nagyon nem változott, meg õszintén szólva, nem is emlékszem, hogy akkor milyen volt =/

Mégis mi kéne hogy legyen az életcélom? Az Istenért, csak egy problémás kamasz vagyok, mért kéne tudnom már most, hogy 30 éves koromban mit akarok csinálni? Ha valakinek van ötlete arról, hogy hogyan építsem fel ezt a fogalmazást, akkor írjon.

14 vagyok, fogalmazást kell írnom holnapra, és a cím pedig a következ?:életcélom. Pillanatnyilag az az életcélom, hogy sikerüljön minél többet aludnom, és elkerülni a rémálmaimat, és túlélni a holnapi napot. DE ezt mégsem írhatom le.

Legjobb válasz: Találj ki valamit,senkit nem érdekel h igaz e.Mondjuk próbáld magad egy sikeres vállalkozó helyébe képzelni,és akarj Õ lenni.De mondjuk lehet ezt nem ilyenkor kéne elkezdeni.....Bár én is mindig ilyenkor csinálok leckét. Azért hajrá!!;D 15/F

Találj ki valamit, senkit nem érdekel h igaz e.Mondjuk próbáld magad egy sikeres vállalkozó helyébe képzelni, és akarj Õ lenni.De mondjuk lehet ezt nem ilyenkor kéne elkezdeni.....Bár én is mindig ilyenkor csinálok leckét. Azért hajrá!!;D 15/F
Ha azt tudod, hogy sikeres vállalkozó nem szeretnél lenni, akkor nyilván azt is tudod, hogy mi szeretnél lenni. Na ezt kell megfogalmazni, és kicsit kiteregetni.
A kérdező hozzászólása: De nem tudom, azt tudom, hogy olyan munkát akarok, amit szívesen fogok csinálni, de hogy az konkrétan mi lesz, azt nem tudomSzeretem a humán tárgyakat, mondjuk...
De mindegy mit írsz, ez csak egy képzeletbeli dolog lesz úgy is. Akkor írd, hogy középiskolai magyartanár szeretnél lenni, mert célod a középiskolások emelt szintû magyar oktatása, stb. stb.
Nem ciki gyerekek. Ebben az országban keveseknek van életcéljuk, mert nem látnak elõre hosszú távra... sokan még azt sem tudjuk, mi lesz a jövõ héten. Emiatt ne érezze magát senki rosszul, nem a mi hibánk. Inkább képzelj el egy álomvilágot, és képzeld el, hogy ott mit csinálnál egész nap. És akkor felébredünk, megnézzük, a valóságban mi van ehhez a legközelebb, és azt csináljuk, ha lehet :)
A kérdező hozzászólása: köszi szépen! De sikeres vállalkozó annyira nagyon nem szeretnék lenni..
Ha humán beállítottságú vagy, akkor a legegyszerûbb: sikeres író akarsz lenni, akinek mondjuk megfilmesítik a könyveit, ilyen-olyan díjak, a bevételed akárhány százalékát nemtommilyen szervezeteknek adományoznád, és még szép rózsaszín remények. :D (Igazság szerint nekem 19 évesen sincs életcélom. És EZ már ciki.)
Írd azt, hogy az életcélod minnél több muffot elkapni, jó részegre inni magad és napokat átaludnod.
20 éves vagyok, de ezt a fogalmazást én se tudnám megírni. Egyetemre járok, tanulok, de hogy mi lesz belõlem, a fene se tudja. Én a helyedben írnék egy szépen kitalált, megkreált mesét, olyan átlagosat. Szeretnék nagy családot, sok gyereket, nagy házat, nyaralót, jól menõ állást, rendes kollégákat, jó fej fõnököt, stb. Honnan fogja tudni a tanár, h kitaláltad vagy sem?

Mit tegyek hogy a parom, hogy ne legyen ilyen bizonytalan, hogy tudja mit akar?

7 eve vagyunk egyutt es elmondasa szerint szeret hianyzom neki ha nem vagyok vele, de nemtudja hogy velem e akar elni nagyon bizonytalan a munkajaban is nemtudom mi lelte es sajnos o sem tudja, ket hete meg nem volt semmi gond, de most mintha nem is o lenne no sincs a dologban olyan depresszios. Nemtudom, hogy viselkedjek mit tedjek? En ot nagyon szeretem es nem akarom elvesziteni!

Legjobb válasz: Mondd neki h: Heee! Ne Legyé' bizonytalan oszt legyé' féfi'!

Mondd neki h: Heee! Ne Legyé' bizonytalan oszt legyé' féfi'!
Nem lehet hogy megcsalt és bûntudata van? Vagy történt valami megrázó?
A kérdező hozzászólása: Nemhiszem hogy megcsalt volna az a gond ha beszelunk is semmire sem tud valaszt adni eleg zarkozott tipus amugy is nem szereti megbeszelni a gondjait gyujti gyujti magaban mig ki nem robban es egyik naprol a masikra megvaltozik ez is igy tortent csak epp nemtudom miert.Szeretnek rajta segiteni aztmondja nincs onbizalma pedig okos ugye aranyszivu es ezt mondom is neki. Mit tudnak tenni?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!