Találatok a következő kifejezésre: Mi a hogy a (86141 db)

Mit tegyek, hogy a cicám ne nyalogassa állandóan a lábán lévõ pici sebet? Már majdnem begyógyult, de leszedi róla a varat. Nem akarom, hogy elfertõzõdjön a seb. Kinti cica, így nem merem azt a gallérszerû vmit ráadni.

Legjobb válasz: En ugy tudom hogy azaltal, hogy nyalja a sebet, elosegiti a gyogyulast; a nyal tartalmaz valamilyen anyagokat ami vedi, fertoltleniti a sebet. Hiszen az embereknel is igy van ez.Bizd ra a termeszetre a gyogyulast, ne aggodj miatta...

En ugy tudom hogy azaltal, hogy nyalja a sebet, elosegiti a gyogyulast; a nyal tartalmaz valamilyen anyagokat ami vedi, fertoltleniti a sebet. Hiszen az embereknel is igy van ez.Bizd ra a termeszetre a gyogyulast, ne aggodj miatta...
Jó nagy hülyeséget írtál, kedves elsõ. Te nyalogatod magad, hátha begyógyul??? Kérdezõ! Ha mindig lenyalja, akkor ragaszd le leuklopaszttal, a seb fölé tegyél gézt, elõtte kend be Betadinnal. Kétnaponta elég megnézned, hogy mennyire gyógyult meg. Az biztos nem jön le és nem is balesetveszélyes.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat. Már én is gondoltam rá h be kéne kötni a sebet valamivel, vettem is kötözõpólyát. Bár még nem tettem rá, mert egyelõre úgy tûnik, békén hagyta egy ideje, már varasodik szépen :) de ha mégsem, akkor kötözés lesz.

Mi a címe a filmnek amit Kb 35 éve a Tv. -ben láttam ami arról szolt hogy egy kis falu lakói (francia vagy olasz) az összes bortermést befalazták a németek megszállása előtt a pincékbe, hogy a németek ne találjanak rá a rengeteg borra?

Legjobb válasz: A filmet nem találtam meg, de a történetet könyvben igen! Németül úgy hívják, hogy: Wein&Krieg...Bor&Háború http://www.dradio.de/dlf/sendungen/buechermarkt/165693/

A filmet nem találtam meg, de a történetet könyvben igen! Németül úgy hívják, hogy: Wein&Krieg...Bor&Háború http://www.dradio.de/dlf/sendungen/buechermarkt/165693/

Mi a teendő akkor, ha a COD 7 a Black Ops-ot újra telepítettem és a regisztrációs kód beírása után azt írta a rendszer, hogy ezt korábban már aktiválták és nem hagyja feltelepíteni a játékot? A játék boltban vásárol és a kódot én aktiváltam korábban.

Legjobb válasz: Ugyanarra a felhasználóra próbálod telepíteni?Ha igen, írj nekik egy levelet, melyben leírod mi történt.Ha lehet, küldj egy fotót a kódról és rajta a felhasználóneveddel illetve a jelszóval egy cetlin.Nekem ezt kérték ilyenkor.

Ugyanarra a felhasználóra próbálod telepíteni?Ha igen, írj nekik egy levelet, melyben leírod mi történt.Ha lehet, küldj egy fotót a kódról és rajta a felhasználóneveddel illetve a jelszóval egy cetlin.Nekem ezt kérték ilyenkor.


Mi a véleményetek a teáztatásról? Kisfiam majdnem két hónapos és néha szopizás közben/után az az érzésem, hogy inkább szomjas mint éhes, de a tejem túl erős, vagy én nem is tudom. Ti adtok teát a babátoknak? Ha igen, milyet?

Legjobb válasz: Én nem adtam neki teát. A szopizás jó a szomjazásra is. Ha szomjas volt szopott. Olyan nincs, hogy túl erõs a tejed. A tejed pont olyan, mint amilyennek lennie kell.Kevés tea jó neki ilyen kis korban, és mindenképpen jobb a tej.

Én nem adtam neki teát. A szopizás jó a szomjazásra is. Ha szomjas volt szopott. Olyan nincs, hogy túl erõs a tejed. A tejed pont olyan, mint amilyennek lennie kell.Kevés tea jó neki ilyen kis korban, és mindenképpen jobb a tej.
A tej milyensége folyamatosan változik. Az elején a hígabb innivaló jöm, aztán a táplálóbb tej. Ha beteg van a szoptató anya közelében úgy változik a tej, hogy egybõl ellenanyag is kerül bele, hogy a baba ne legyen beteg. El tudom képzelni, hogy amikor ennyire meleg napok vannak a tej is kicsit jobban oltja a szomjúságot!
Szia.Én éppen tegnap kérdeztem meg a dokinõt mi a véleménye errõl.Azt mondta ebben a nagy melegben adhatok neki egy két kiskanál vizet.Baba vizet, forraltat, lehütve.Az én kislányom két honapos.Persze igény szerint szoptatok.
a teáztatás és viz ivása azért nem jó 6 hó alatt, mert a tejcsi immunglobulinjai beépülnek a vastagbél falába, egymáshoz kötõdve. Ha itatsz rá teát vagy vizet, akkor az "kimossa" onnan ezeket a dolgokat ami az immunrendszer felépítéséhez kell, és 2-3 nap kell ahoz, hogy ismét felépítse magának. A tejcsit úgy alkotta meg a természet, hogy jó enni-inni. Végül is issza a baba.
Szerintem se adj neki teát. Én 9. hónapja szoptatok, most már ugye mást is eszeget, de még mindig tejjel oltom a szomját, kivéve ebéd után és ha nagyon meleg van, de akkor is csak babavizet.
Az enyém az édeskömény teától hasfájós lett, szóval, ha van tej, fölösleges...
Ha mégis teát adnál neki, akkor cukor nélkülit adj! (Pl édeskömény teát)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Igény szerint szoptatom, akkor valószínûleg elégnek kell lennie.
Teljesen fölösleges a tea, ha szopik. Amikor elkezd szopni a baba, az anyatej elsõ fele, hígabb, "vizesebb", ha kinyomsz egy kicsit te is láthatod, hogy áttetszõbb a színe. Ez tökéletesen alkalmas a szomjoltásra. Ha a baba csak szomjas, rövidebben szopik és inkább csak ezt az elsõ részt issza ki. Az utána következõ hátsó tej zsírban gazdagabb, táplálóbb. Nem tudom, igény szerint szopiztatod-e vagy sem, de ha kialakult napirend szerint szopiztatod is babádat, ilyen melegben szerintem tedd gyakrabban cicire, vagy minden esetben, ha kéri, hogy a szomját olthassa. Más folyadékot csak akkor, ha nem tudod megoldani, hogy mellre tedd. Akkor is szerintem forralt, lehûtött vizet adj pohárból vagy kiskanálból, nem teát. Ha szomjas, meg fogja inni. Nekem mindig azt mondták a szoptatási tanácsadók, hogy az anyaej egyszerre ital is, étel is. Persze anyám pl. ki volt akadva, hogy 6 hós koráig a gyerekem nem kapott mást a tejen kívûl. Mégis gyönyörûen fejlõdött. Szóval szerintem érdemes a kizárólagos szoptatásra törekedni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a további válaszokat is! Akkor marad a tej, én is ennek örülök a legjobban. Legvégsõ esetben pár korty víz. Jó babázást!
Itt többet megtudhatsz a JAWA-ról. [link]
[link] A czetka az egy típus nem ? Bár lehet hogy rosszul tudom
A kérdező hozzászólása: Nekem az jött le, hogy tényleg egy másik cég volt a CZETKA, akivel idõnként közös projekten dolgoztak a JAWA-sok, vagyis közös mocit építettek. Azt nem értem, hogy miért.
Az csak a tipusa. Pl jawa babetta.Ennyi erõvel itt is 2 cég össze állt szerinted?
Igen, a Jawa és a Czetka közös projekteken dolgozott. Szerintem inkább csak formai újítás miatt, ha megnézed például a csepptankos 350-est és a Czetka 350-est. Melléksesn Babettának meg egyáltalán semmi köze nincs a Jawa-hoz, mint gyártó. Voltak kisebb-nagyobb együttmûködések, de a Jawa nevet csak azért kapta meg, mert a forgalmazója rendelkezett a jogokkal, és mert bizonyos országokba csak Jawa néven lehetett exportálni. A Jawanak meg jól jött érte persze a pénz. Még csak nem is a Jawa gyárban gyártották õket, hanem a ZVL cseh, majd a szlovák gútai gyárában, ami késõbb leszakadt az anyavállalattól a rendszerváltás környékén és teljesen önálló utakat kezdett járni. A Jawa-CZ motorok a 2 cég közös terméke. Persze azt meg kell említeni, hogy akkoriban az alkatrészek beszállítója rengetegszer azonos volt pl.: PAL gyertyák, gyújtáskulcs, elektromos alkatrészek, Jikov karburátor, benzincsap stb... így márkától függetlenül sok azonos alkatrész volt megtalálható.

Õszintén mit szòltál, mikor kiderült, hogy a babád nem olyan nemû, mint vártad?

Legjobb válasz: Kislányt szerettem volna, de legbelül éreztem, hogy fiú. Mikor 22 hetesen megmondták, hogy fiú, elõször csalódott voltam. Ez kb. 1 napig tartott, aztán átállt az agyam arra, hogy fiam lesz és onnantól nagyon örültem neki. Már 22 hónapos, nem is értem miért akartam lányt :)

Kislányt szerettem volna, de legbelül éreztem, hogy fiú. Mikor 22 hetesen megmondták, hogy fiú, elõször csalódott voltam. Ez kb. 1 napig tartott, aztán átállt az agyam arra, hogy fiam lesz és onnantól nagyon örültem neki. Már 22 hónapos, nem is értem miért akartam lányt :)
A szívem mélyén kislányra vágytam. A 19. hét környékén volt uh, az orvos elsõ infója az volt, hogy fiú, akkor éreztem egy icipici csalódottságot. Azután a doki iszonyú hosszú ideig vizsgált egy hang nélkül, idõnként gondterhelt arccal mondott be adatokat az asszisztensnek, egyszer nem értettek egyet abban, hogy valamelyik érték jó-e vagy sem. Mire a végre vége lett a vizsgálatnak, és mondták, hogy minden rendben van, én már olyan ideges voltam, hogy teljesen mindegy volt, fiú-e vagy lány.
én is kislányt szerettem volna, fiam van :) elõször kicsit csalódott voltam, igazából magához a gondolathoz volt nehéz hozzászokni. de mikor megszületett, akkor már annyira természetes volt... most már nagyfiú és a kistesónak is talán fiút szeretnék jobban, . persze az egészség az elsõ
Kislányra vágytam, de 18 hetesen az orvosom tutira mondta, hogy kukacot lát a lábacskák között. Csalódott voltam, de azt mondtam magamnak, hogy majd a következõ biztosan kislány lesz. Gyorsan túltettem magam a csalódáson, de babaruha vásárlása közben mindig a csajos cuccok felé sandítottam. Aztán a kisfiam után született még 2 kislányom.
Én is beleestem abba a hibába, hogy biztos voltam benne, hogy fiam lesz. Ennek egyetlen oka volt, hogy a nõvéremnek már volt két fia, az egyikhez igen szoros volt a kötõdésem, és nem tudtam elképzelni, hogy mit kezdek egy lánnyal. :D Uh elõtt egy nappal megálmodtam, hogy kislány, és tényleg.:) Akkor csalódott voltam, de gyorsan megbarátkoztam a gondolattal. Azóta van már egy fiam is, egyiket se cserélném el.:) )) A másodiknál okosabb voltam, egyáltalán nem érdekelt, hogy fiú vagy lány, ettõl függetlenül meg voltam róla gyõzõdve, hogy fiú lesz.
Fiút akartam, mert férjemnek már van egy lánya és az volt a kényszerképzetem, hogy ha lány lenne, akkor õ mindig csak az örök második maradna a szívében. Mikor a szonográfus közölte, hogy kislány, majdnem elsírtam magam csalódottságomban. Pár nap alatt viszont megbarátkoztam a gondolattal, õszintén bevallva, el se tudtam volna magam képzelni fiús anyukának, azokról mindig olyan kép ugrik be a fejembe, hogy rövid hajú, sportosan öltözõ, vagány, nagybeszédû nõk, én meg pont az ellenkezõje vagyok. Most már egyáltalán nem bánom, hogy lányunk van, de persze a második gyerek vállalásánál megint azon fogok drukkolni, hogy õ végre fiú legyen.
Van 2 lányom és a 3.-nál is azt gondoltam lány lesz lányt is akartam, már megszoktam a csajokkal és nem is tudtam volna elképzelni, hogy fiam lesz, aztán a 16 hetesen megtudtam, hogy fiú...igazából meglepettséget éreztem és még a 19 hetesen vártam, hogy lányt mondanak, de akkor is fiú volt :D és ahogy telik az idõ (most 37 hetes vagyok) már annyira örülök, hogy kisfiú lesz, nem is értem, hogy miért nem akartam elsõre is fiút és már nagyon várom, hogy megszülessen és megpillanthassam. :)
Vilag eletemben kislanyt szerettem volna.a csaladban is egyetlen fiu van az ocsem.egyebkent mindenki lany:-)elolvadtam a rozsaszin hercegnos cukimuki ruhak lattan.ereztem en az elso perctol h kisfiam lesz.de amikor a doki kozolte elsirtam magam...aznap fel sem fogtam.gondoltam biztos tevedett.aztan par nap mulva mentunk a genetikai uh ra ott mar tutira mondtak.ott mar nem ert varatlanul.szet tette a labait es mutogatta a kukacat.:-)utana vegig az osszes uh on.:-)szepen lassan atallt az agyam.9hetes kisherceg ma mar:-)es imadom.nem cserelnem el:-)
Én egész életemben úgy éreztem, h fiam lesz. Ez ilyen ösztönös megerzes, de a lelkem mélyén kislányt szerettem volna. A családban lányok vannak többségben, ezért ez logikus is lett volna. Terhes lettem és a nodokim + a 4d-s szonografus megerõsítette h kislányt várok. Párom nagyon örült, õ lányt szeretett volna. Én meg elkönyveltem a nõi megerzesem hibáját. :-) Aztán a nagy genetikai uh-n változott a helyzet. Csak mellékesen kérdeztem meg, h milyen nemunek látja a babat. Fiút mondott!!! Ledobbentem és visszakerdeztem, h biztos? Erre a doki: jó, akkor lány, akinek here van a lába között! Kb. Egy hétig tartott az h atallitsam az agyam. :-) attól még mert fiú es nem lány még ugyanúgy az én kisbabam, szóval imádom! A nõi megerzesem mégsem csapott be! :-) Legalább lesz egy erõs bátyja a hugicanak! :-)

Mit tegyek, hogy a páromnak ne legyen szeretethiánya?

Páromnak eddig elég rossz élete volt. Sajnos nagyon erõs szeretethiánya van, én nagyon szeretem, de úgy érzem, hogy ez neki nem elég. Hogyan éreztessem vele, hogy szeretem?

Legjobb válasz: nézd, ha neki eddig nem volt fontos és nem fordult vele szakemberhez, akkor veszett fejsze... mégis mit akarsz, mit mondjunk, napi 5-ször 3 percre öleld át szorosan?

nézd, ha neki eddig nem volt fontos és nem fordult vele szakemberhez, akkor veszett fejsze... mégis mit akarsz, mit mondjunk, napi 5-ször 3 percre öleld át szorosan?
Gary Chapman Egymásra hangolva címû könyve ír a szeretetnyelvekrõl. Olvasd el, ebbõl megtudod, a párodnak mi a fõ szeretetnyelve. Ezzel lehetsz a leghatékonyabb a szeretet kimutatásában. Hidd el, ez csodákra képes és pofon egyszerû:) Saját tapasztalatból írom:) Sok sikert!
Szerintem ne hagyd ott. Épp azért lett ilyen, mert az emberek többsége kegyetlenül viselkedik, mint az elõzõ válaszolók. Ha valaki egy kicsit más, egybõl belerúgnak még ötször, hogy legyen neki még rosszabb. Szeresd, éreztesd, hogy törõdsz vele, sokat öleld, simogasd, csináljatok sok közös programot, ahol ki tud kapcsolódni, el tud lazulni.
"én nagyon szeretem, de úgy érzem, hogy ez neki nem elég" Azért nem elég, mert õ nem tud szeretni. Amabilis: szeretetreméltó és aki tud szeretni.. a kettõt együtt jelenit a szó, kölcsönhatás, erõ, csak az iránya más. Fokozatosan gyógyulhat, ha kitartó vagy, és nem csüggedsz el mellette..
küldd el pszichológushoz. ha nem akar elmenni, akkor hagyd ott.
Sajnos tapasztalatból mondom.
kevés infó alapján ne várj pontos válaszokat. amúgy az elhagyás teljesen logikus. ha õ nem hajlandó tenni a bajáért, akkor én nem szenvednék vele, ergó elhagynám.
Ha érzelmileg sérültté vált, nem sokat tehetsz. Ha optimista beállítottságú vagy, menekülj a kapcsolatból.
A kérdező hozzászólása: Úristen, de könnyen tudjátok azt mondani hagyd ott! Mivé lett ez a világ?
Tényleg kevés az infó, meg nem is nagyon tudunk mit tanácsolni, mert nem mindenki ugyanolyan formában igényli a szeretetet. Van, aki akkor érzi jobban, hogy szeretik, ha sokat ölelgetik, simogatják, van, aki igényli, hogy ezt szavakban is kifejezzék neki, van, akit csak a tettek érdekelnek, szóval nem egyformák vagyunk. Mindenképpen tõle kell megtudnod, hogy mi az, amire még vágyik, ha egyáltalán vágyik még valamire.
10-es vagyok, még annyi, hogy én is meglepõdtem, hogy azt írják, hogy hagyd ott. Én is olyan típus vagyok, aki egyszerûen nem tud betelni a szeretettel, de a férjem szerint ezt jó tulajdonságnak tartja, ez az egyik dolog, amit a legjobban szeret bennem. Pedig õ egy igazi extrovertált, optimista alkat. Mindegy. Biztos mindenki másképp érzi.
Vagyis: "de a férjem ezt jó tulajdonságnak tartja" Na, tessék még fogalmazni sem tudok. :D
Azt kimondani, hogy valakinek problémája van, még nem kegyetlenség. A párod sajnos lelkileg nagyon gyenge, és nincs rendben az önértékelése. Az pedig, hogy folyamatosan kívülrõl akar megerõsítést, ennek a következménye. Rá kell beszélned, hogy kérje szakember segítségét, mert ezt neki kell megoldani, az õ problémájával Te nem tudsz mit kezdeni. "Hogyan éreztessem vele, hogy szeretem?" Minél jobban erõlködsz, annál jobban adod alá a lovat, ez csak arra jó, hogy még mélyebbre ássa magát a szeretetfüggõségében, mint amikor egy kábítószerfüggõnek folyamatosan növeled az adagját, mert mindig több kell neki. Ez pont hogy nem segítség, és nem azt akarom mondani, hogy nem kell szeretned, de inkább afelé kéne terelgetni, hogy meggyógyuljon, nem a függõségét növelni.

Miért néznek rám furcsán az emberek mikor megtudják hogy a barátnőm és én köztem kicsit több mimt 200km-er van? Lent

hogy tudnám ezt úgy felvezetni annak aki kérdezi hogy ne nézzen h*lyének hogy 17évesen nem keresek magamnak másik nőt? És nektek mi a véleményetek egy távkapcsolatrol? 17/f

Legjobb válasz: Egyáltalán ez hogy jön szóba? - Van barátnõd? - Igen, van. - És hol lakik? Vagy hogy?

Egyáltalán ez hogy jön szóba? - Van barátnõd? - Igen, van. - És hol lakik? Vagy hogy?
17 évesen "nõt".....
Biztosan csodálkoznak, hogy mi az a kétszáz kilométerer..
200 km van! A km kilométer!
200 km nem sok. Ha szereted, akkor hagyd rájuk, és legyél bátran a csajsziddal.
Muhaha ez nem tavkapcsolat :) koztunk 1400 km van :) de mar nem sokaig ♡ Aki ebbe kot bele, az irigykedik a kapcsolatodra ;)
Távkapcs?? Szar film volt... Amúgy ez a km-er ez brutál. Amúgy tudod, hány m-er egy zsiráf? Vagy te hány kg-amm vagy? Vagy, hogy 30.000 vagy 300.000 L-er? Egy utolsó kérdés: Ennyi baromságot hány ó-ra alatt írsz meg?
Ahány ember, annyi féle dologra néz furcsán. Nem tudsz olyat csinálni, amire senki nem néz furcsán. Tegyél le errõl a célodról, ha nyugodt közérzetet akarsz!:)

Mit tegyek hogy a macskám ne legyen depressziós?

Pár hete kaptunk egy 1 éves cicát. De mióta nálunk van depressziós. A sarok kád mögött bujkál. Az alomra végzi a dolgát de utána visszamegy. Enni is csak ritkán jön ki. Ha felé nyúlunk akkor meg fúj. Nem tudom mit tegyek. kérlek segítsetek. A válaszokat előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Sajnos vannak ilyen félénk macskák, de ne aggódj, van esély, hogy megváltozzon. Nekem van olyan cicám, aki 3 éves korára változott meg, és hasonlóan félénk teremtés volt az elsõ 3 évben. Esetleg próbálkozztál másik cicát vinni hozzá? Egy próbát ez is megérne, mivel lehet, hogy az újdonság kizökkentené...

Sajnos vannak ilyen félénk macskák, de ne aggódj, van esély, hogy megváltozzon. Nekem van olyan cicám, aki 3 éves korára változott meg, és hasonlóan félénk teremtés volt az elsõ 3 évben. Esetleg próbálkozztál másik cicát vinni hozzá? Egy próbát ez is megérne, mivel lehet, hogy az újdonság kizökkentené...
Szia! Hát én nagy macskabolond vagyok, és úgy gondolom, hogy a mivel már egy éves, meg volt szokva a régi otthonával, és most ezért szorong. Mivel nem tudom, honnan kaptátok, és ott milyen körülmények között élt, nem tudok afelõl tanácsot adni, hogy mit tegyél vele. Talán, ha leülsz mellé, és beszélsz hozzá mindenféle kedves dolgot, a hangsúlyodból megérzi, hogy szereted. ;) De semmiféleképpen ne nézz a szemébe, mert egy könyvben olvastam, hogy az a macskáknál a sértés, az agresszió jele. Hidd el, csak meg kell szoknia az új környezetét, és jobban fogja magát érezni. De azt se feledd, hogy minden macska egyéniség, és lehet, hogy õ ilyen kis zord, mint Grumpy Cat. Nekem is volt olyan cicám, aki ilyen kis mogorva volt mindig, de nagyon szeretett, beleült az ölembe, dorombolt, de mindig mogorván nézett rám. Próbálkozz, és hidd el, egyszer sikerrel jársz! ;)
Bár nem vagyok nagy macskás, de szerintem légy türelmes. Ne erõltesd a kapcsolatot, ne próbáld megfogni, simogatni, hagyj neki idõt. Hagyd, hogy õ kezdeményezzen. Kajálásnál próbálj a közelében lenni, adj neki finomságokat, de akkor se akard megsimogatni, csak ülj távolabb, ahol azért lát. Lássa, hogy tõled kapja a kaját, szerintem az is fontos.
Nekünk is volt egy ilyen macskánk jó rég, a kád mögött élte az életét. Enni, wczni járt csak ki. Amíg élt ilyen volt.
Én kb. 5 hónaposan kaptam meg a cicámat, és nekem is ilyen volt. Az elsõ 1-2 héten olyan volt, mint a tiéd, néha játszani már lehetett vele, de megfogni nem. Utána hagyta magát megsimogatni, de amint felvettem az ölembe, kiugrott és újra elszaladt. Ez december végén volt. Mostanra már bújós, hízelkedõs cicus lett belõle. :) Az a titka, hogy légy türelmes és szeresd :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Egy macskanevelõs mûsorban láttam, hogy a pasas azzal kezdte, hogy a macska bizonytalan, ezért nem szabad, hogy téged lásson támadónak. Éppen ezért, amikor ki kell csalogatni egy helyrõl, lehetõleg minél kisebbre kell összehúznod magad, hogy ne tûnj fenyegetõnek. A pasas az ágy alól akarta elõcsalogatni a fújó, ideges, karmoló macskát és lefeküdt elé és nagyon összehúzta magát és finomságot tett a közelébe és egyre távolabb tette a cicától, így annak elõrbb kellett jönnie míg végül kijött. Ehhez jön hozzá, hogy a pasas nagyon lágy, kedves hangon biztatta, és eloszlatta a saját félelmét, idegességét, mert a cica érzi az ember kisugárzásán. Sok türelem kell hozzá. És persze az, hogy a cica bízzon benned. Remélem segíthettem

Mit csináljak, hogy a barátnőm tényleg elhigyje, hogy nem csak pótlék számomra?

2 éve nagyon szerelmes voltam egy lányba. De ő kikosarazott és magam alatt voltam teljesen. Ennek a lánynak, aki visszautasított a huga volt belém szerelmes és ő segített tovább lépnem a nővérén. Összejöttünk és már régebb óta járunk. Én télleg szeretem, nem csak egy pótlék, viszont azt érzem h ő még mindig ezt hiszi. A legnagyobb baj h a nővére is ezt szajkozza neki és az apja sem kedvel, mert az gondolja h csak kihasználom a lányát. Mit csináljak? 19f

Legjobb válasz: Vegyél neki valamit,csinálj,rajzolj :) írj verset miben elmondod,hogy szereted.

Vegyél neki valamit, csinálj, rajzolj :) írj verset miben elmondod, hogy szereted.
Ha veletlenul akadna valamilyen helyzet , hogy bajban van vagy hasonlo, akarmikor amikor segitsegre szorul mindig rogton segits neki, igy majd meglatjak hogy kepes vagy aldozatot hozni erte ha kell, ez egy modja, masik lehet a huseg bizonyitasa, ha hosszu idot toltessz vele eveket , akkor majd az ido is bizonyitja, a szavad meg mindig tartsd igy majd lesz erteke a szavadnak , tehat ha mondod hgoy tenyleg szereted el is hiszik es nem gondoljak azt , hogy csak a szajad jar. SOk sikerty :) !
hát ez nem fog összejönni. én se hinnék neked.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!