Találatok a következő kifejezésre: Mi a hely ahol (205 db)

Mi volt az a hely ahol könnyebb volt a tanulás?

nekem pl a a wc-n van akinek az ágyban vagy a fa tetején..... neked?

Legjobb válasz: A suliban, amikor éppen csend van. Más helyen képtelen vagyok tanulni..

A suliban, amikor éppen csend van. Más helyen képtelen vagyok tanulni..
wc szintúgy [azon elv szerint, hogy ott legalább békénhagyott a család]; barackfánk alatt a fûben, egy pokrócon és néha zseblámpát égetve, zsibbadó karral éjjel háromkor a takaró alatt - hatékonyabb volt, mint az íróasztal elõtt görnyedni. :/
buszon, vonaton
Néha jólesik kimenni a szabadba.Nekem ott jól fog az agyam. (Szerencsére kertesházban lakom) "és néha zseblámpát égetve, zsibbadó karral éjjel háromkor a takaró alatt - hatékonyabb volt, mint az íróasztal elõtt görnyedni. :/" Arra gondolsz hogy egy este alatt megtanulod az egész témakört? igen akkor nekem is szokott menni. pár óra alatt gyorsban de másnapra nem tudok semmit belõle.
hát sehol mert utáltam tanulni :D
jún. 26/06:22-nek: érdekes, szerencsére nekem másnapra is megmarad. most érettségire így tanultam meg négy történelemtételt. (igazából szótanulás megy így jól)

Hova menjek ma Miskolcon este a barátaimmal, hogyna nem úgy akarunk szórakozni h közben iszunk és a mozi se jó ötlet? Mi az a hely ahol tudnk beszélgetni de ha mégse tudnánk akkor sem unatkozunk?

Legjobb válasz: Hát Miskolcon erre kevés a lehetõség:) szerintem. de nem tudom mennyire ilyen jellegûre gondoltál, de pl billiárd vagy bowlingozás a plazaban vagy a szinvaparkbn is már. aközben lehet beszélgetni is, meg játszani is, meg van beülõs rész, ahol nem feltétlenül kell alkohol, meg egyáltalán sokat inni. éppen nem vagyok Miskolcon úgyh nem vagyok képben nincs e vmi focimeccs, vagy vmi, de az Amstelban a szinvaparkban mindig van nagy kivetítõ tv, és mindig megy rajta valami fontosabb, mi oda be szoktunk ülni kajálni, és beszélgetni.

Hát Miskolcon erre kevés a lehetõség:) szerintem. de nem tudom mennyire ilyen jellegûre gondoltál, de pl billiárd vagy bowlingozás a plazaban vagy a szinvaparkbn is már. aközben lehet beszélgetni is, meg játszani is, meg van beülõs rész, ahol nem feltétlenül kell alkohol, meg egyáltalán sokat inni. éppen nem vagyok Miskolcon úgyh nem vagyok képben nincs e vmi focimeccs, vagy vmi, de az Amstelban a szinvaparkban mindig van nagy kivetítõ tv, és mindig megy rajta valami fontosabb, mi oda be szoktunk ülni kajálni, és beszélgetni.
Miért, nem jó odahaza?

Szerintetek mi az a hely, ahol normálisan lehet ismerkedni? (diszkó. az diszkó. az tudjuk milyen. ) konditerem? Mi lehet még?

De ha komolyan szeretnél , normálisan elkezdeni megismerkedni vkivel, nem csak alá kavarni és egy estét szórakozni félig részegen..

Legjobb válasz: Erre nem igen lehet válaszolni.Szinte bárhol.Járni kell a világot,kimozdulni és idõvel sikerül

Erre nem igen lehet válaszolni.Szinte bárhol.Járni kell a világot, kimozdulni és idõvel sikerül
Igazából a mai világban már sehol, mindenhol besértõdnek ha hozzájuk mer valaki szólni, kivéve ha egy jóképû srác megy oda hozzájuk.
Konditeremben jól lehet, pláne ha kigyúrt pasikra buksz. :D
Kondiba nem csak pasik járnak xd
A kérdező hozzászólása: na igen..tetszenek a kigyúrtak ezért jutott ez 'csak' eszembe..bár náluk is van az véglet, amikor már elszalad a lovacska...XD
Kondiba könnyû bár hiába vannak nõk én inkább az edzésre figyelek és nem csajozni járok de az biztos h könnyen tudsz vadászni :) fõleg ha jól is nézel ki akkor fõleg rajtad lesz az összes szempár amég edzel :D egyébként a legjobb barátok , ismerõsök által, ha bemutatnak egy ismerõsüknek aki neked szimpatikus :)
Bárhol, csak nyitottság kérdése.


Mi van olyankor ha a minecraftban azon a helyen ahol vagyok nincs tehén se ló?

Legjobb válasz: Mi a rák lenne? Nincs se ló, se tehén.

Mi a rák lenne? Nincs se ló, se tehén.
Menjél más helyre, éghajlatra, vagy csinálj új világot. Van még egy megoldás: tojással spawnoltatsz mobokat
Semmi. Mi lenne?

Mi is a neve annak a helynek ahol az emberek fehérnemüben izgathatják egymást? (lent)

a bien.hu oldalon folt erröl egy cikk is

Legjobb válasz: facebook :D

facebook :D
A kérdező hozzászólása: szvinger klub
hálószoba
Swinger. És nem csak fehérnemûben, hanem anélkül is megy a móka!

Mik azok a helyek, ahol Petőfi járt az életében?

Minden hely?

Legjobb válasz: Szabadszállás, Kunszentmiklós, ez a 2 tuti.

Szabadszállás, Kunszentmiklós, ez a 2 tuti.
Tanult: Kiskunfélegyháza, Kecskemét, Szabadszállás, Sárszentlõrinc, Pest, Aszód, Selmecbánya, Pápa. Volt még: Pozsony, Debrecen, Székesfehérvár, Szalkszentmárton, stb

Mik azok a helyek ahol nem néznek személyit pesten?

Legjobb válasz: Piát venni vagy bulizni? Utóbbira nehéz, elõbbire pedig minden második kisbolt, pl. tölgyfa abc a margit híd budai hídfõnél, zuzu abc a nyúl utca megállónál 61-es és 59-es villamos, Újpest önkormányzati épület közelében, Nyugati mellett, stb.

Piát venni vagy bulizni? Utóbbira nehéz, elõbbire pedig minden második kisbolt, pl. tölgyfa abc a margit híd budai hídfõnél, zuzu abc a nyúl utca megállónál 61-es és 59-es villamos, Újpest önkormányzati épület közelében, Nyugati mellett, stb.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!