Találatok a következő kifejezésre: Mi a ha valakinek (3903 db)

Facebook-on mire valò a bökés? Mit jelent ha valaki megbök valakit?

Legjobb válasz: Úgy vettem észre, mára már felejtõssé vált ez a bökdösés, de látom még valaki nyomja. Semmire nem jó, megbököd, nála meg jelez értesítésnél, hogy Zoli megbökött, bökd vissza. Értelem tetõfoka.

Úgy vettem észre, mára már felejtõssé vált ez a bökdösés, de látom még valaki nyomja. Semmire nem jó, megbököd, nála meg jelez értesítésnél, hogy Zoli megbökött, bökd vissza. Értelem tetõfoka.
Még nem láttam ilyet, kíváncsi lennék rá.
A kérdező hozzászólása: azért kérdezem mert én vagyok aki igy csinál..
Talán nem jól tûri a stresszt vagy a negatív helyzeteket.
Gondolom inkább az elfojtott feszültség miatt van a remegés. Pont mint a kukta ami mindjárt felrobban, ha nem engedi ki a gõzt.
Kicsit vicces, hogy én lány vagyok, de ugyanez a helyzet velem is. Dühroham. csak én elõször nekimegyek a falnak, szétverem, vagy amit csak találok, vagy látok azt verem szét, és csak azután kezdek el remegni nagyon. 14/L

Orrlyuk kicsinyítõ mûtétrõl hallottatok e már és ha igen akkor mit illetve ha valakin végeztek ilyet akkor mik a következményei, látható nyomai, illetve mivel járhat?

Ha tudtok képet vagy ehez kapcsolódó videót küldeni azt is megköszönném.

Legjobb válasz: Úristen, kedves kérdezõ miért akarsz ilyen mûtétet????

Úristen, kedves kérdezõ miért akarsz ilyen mûtétet????


Mit jelent, ha valaki kivágja valaki szemét a képeken?

Ezzel akar üzenni a tudatalattija valahogy?

Legjobb válasz: Szerintem gyûlöletre,haragra utal...

Szerintem gyûlöletre, haragra utal...
hát szerintemi is gyûlöletet
Szerintem is gyûlölet, irigység.

Van a Pou és abban megjelnt nálam egy fogalmam sincs mi az. Ha valakinek van fogslma arról hpgy ez mi az írja meg nekem! Van valakinek fogalma mi az?

Az a valami olyan hogyha megjelennik akkor a pou koszos lesz.És mindig más szin?.Segítsetek kérlek!Köszi!:))

Legjobb válasz: az a kakija ... :D:D:D csak kattints ra es eltunik ... :) :D

az a kakija ... :D:D:D csak kattints ra es eltunik ... :) :D

Mire utal, ha valaki beszélgetés közben nem néz a partner arcába?

Normális ez vagy betegség? Ismer?söm csinálja ezt, amikor a másik arcába néz mintha nem is értné vagy legalábbis nem olyan jól értené a partner mondandóját, mint amikor nem néz oda.

Legjobb válasz: 10:20 Ó, hát hogyne. Aki nem néz az arcába valakinek, az Asperger-szindrómás. Csakis az lehet.

10:20 Ó, hát hogyne. Aki nem néz az arcába valakinek, az Asperger-szindrómás. Csakis az lehet.
Hazudik, titkolózik
"Amikor értelmezi a hallottakat." Ezzel a Kérdezõ meg is válaszolta a kérdését.
Van aki inkább a fülével figyel, a szemét is bevonva már kevésbé tud koncentrálni. Vagy fáradékony a szeme. De ettõl még nem biztos, hogy 'titkolózik'. Csak nem tud annyit egyfelé nézni, mozgatnia kell a szemét. Tök normális dolog.
Szerintem csak jobban tud figyelni a szövegre, ha nem néz oda. Nem hiszem, hogy komoly lenne.
Én is ilyen vagyok. Belül élek. Valamiért bennem is gátlódik a gondolkodás, felfogás, ha arra kell koncentrálnom, h a másik szemébe nézzek.
A kérdező hozzászólása: Ezzel az a baj, hogy nem érti a beszélõ szavait, ha nézi az arcát. 24 éves, nem tudom mióta ilyen, átlagos.
felfogtam, mit akarsz mondani, de mi ezzel a baj? mióta ilyen? mennyi idõs? okos? de am. ez olyan lehet mint, ha valaki cska hangosan tud tanulni, õ meg így tud gondolkodni VAGY nem érdekli a beszélgetés és úgy próbálja leplezni, hogy úgy tesz mintha figyelne, ha meg tényleg érdekli és figyel akkor nem játssza meg és nem néz az emberre de még mindig arra tippelek, hogy szorong :)
A kérdező hozzászólása: A legtöbb válaszoló érzelmi szempontból közelíti meg a kérdést. De a kérdés egyértelmûen az értelmi képességekre vonatkozik. Tehát szabályszerûen az történik, leírom harmadjára is, hogy amikor annak a szemébe néz, aki beszél, akkor rosszul érti a szöveget, nem tudja értelmezni, nem fogja fel a jelentését, pl. feltesznek neki egy kérdést és nem érti és nem válaszol vagy egy egész más kérdésre válaszol. Míg amikor nem a beszélõ arcát nézi, hanem valami tárgyat vagy bármit, ami nem az arca, akkor érti a hallott szöveget, világosan láthatóan jobban tudja értelmezni a hallott szöveget, jobban felfogja a jelentését.
Egyik lehetõség a hazugság, a másik egyfajta személyiségzavar, amikor az ember nem képes a beszélgetõpartner szemébe nézni. Ez egyfajta gátlásosság. Csak nem egészséges formában.
Egyértelmûen asperger szindrómás. Egyik osszttársam is ilyen volt. Esetleg vannak hülye mozgásai, pl mint egy robot úgy mozog? Vagy nem érti az ironiát, metaforát? Nem értia vicceket? Nincs félelemérzete? Olvasgass a betegség után, és nézd meg hogy ráillenek e a személyre a tünetek.
Semmire. Vannak félénk, társas viselkedésben ügyetlen emberek, akiknél ez gyakori. Ha tudod, hogy ilyen emberrõl van szó, akkor egyszerûen ez a stílusa és kész. Ha fiatal, mondjuk tizenéves vagy 20 körül van, akkor még bõven kinõheti. Nincs sok értelme azt gondolni, hogy "biztos hazudik", mert pont a profi hazudozók fognak a szemedbe nézni, elbûvölõen rádmosolyogni stb. Szóval a népi bölcsességekkel nem lehet a gyakorlatban messzire jutni.
Én magamból indulok ki..akkor én is azt mondom, hogy szorongó ember, aki nagyon figyel a másik emberre ki mit gondol róla, ...:(de lehet másnál más miatt! Azt is lehet amit Te irsz
A kérdező hozzászólása: Ezt nem tudom megítélni, de szerintem nem félénk. Itt elsõsorban az értelmezésre gondolok. Van olyan, hogy valaki jobban tudja értelmezni a hallott szöveget, ha nem néz a beszélõ arcába? Ha igen, ez normális?
félénk, szorong emberek közt, ami nem betegség, de nem is normális
A kérdező hozzászólása: De nem akkor néz félre, amikor õ beszél, hanem amikor a partner. Amikor értelmezi a hallottakat.
Én értem mirõl van szó. Én is ilyen vagyok, ez nem a tetszik nekem a lány, ezért nem merek a képébe bámulni, hanem koncentrál, és valahogy jobban fogadja be az egya a másik beszédét, ha nem a fejét nézi. Én is ilyen vagyok, ezzel nincs semmi gond. A lényeg, hogy azért 1 percen belül legalább egy pillantást nézz a képébe, akkor nincs gond, akkor már megdõl benne a nem mert rádnézni tézis.

Az mit jelent ha valakinek az irántam való közönyösségére mindig az a kifogása, hogy fáradt?

Igaz lehet az?

Legjobb válasz: Igen, igaz lehet. De az is lehet, hogy csak nem akar veled barátkozni, csak nem meri megmondani, vagy azt akarja, hogy végre vedd észre te.

Igen, igaz lehet. De az is lehet, hogy csak nem akar veled barátkozni, csak nem meri megmondani, vagy azt akarja, hogy végre vedd észre te.

Kifejtené valaki hogy pontosan mit jelent ha valaki azt mondja" Babanyelven" beszélsz a gyerekedhez?

Legjobb válasz: étel = hami fürdés = pancsi kutya = vauvau ital = iszi stb

étel = hami fürdés = pancsi kutya = vauvau ital = iszi stb
Gagyogsz, értelmetlen vagy kitekert szavakat használsz, aminek semmi értelme, mert a gyerek ezeket megtanulja, utána meg le kell róla szoktatni, vagy hülyének nézik késöbb miatta. PL. paci, coca, stb. illetve mikor tejcsit kap, uzsizik, fürcsizik, stb. Ha normálisan akarid a gyereket nevelni, akkor beszélj vele normális szavakkal, ne selypits neki - igy is ugyanúgy megrérti, söt sokkal könnyebben és szebben fog beszélni.
A babanyelv nekem gagyogás elsõsorban. Mondjuk "ugyurigugyuri, pömpömpöm, bugyuli-mugyuli" és közben egy csücsörítõs szájat képzelek el hozzá, és egy vékonyabb, magas hanglejtést. Én így képzelem. :) Nálunk mindenki értelmesen beszélt a gyerekhez, max. kicsit magasabb hangon, mert a babák eléggé szeretik a magasabb (fõleg nõi) hangokat.
Gigigi gagagú, gágágágú és ághíííí. Nálunk ezt jelenti, ha játszunk és úgy 'beszélgetünk'. Én minden mást 'értelmesen', ahogy a felnõttek beszélnek úgy mondok. Pl. Gyere mennyünk vacsorázni. Miközben eszik, akkor pedig: Egyél szépen, ügyes vagy.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Én nem használok értelmetlen szavakat, úgy beszélek vele mint ahogy írták is, hogy menjünk vacsorázni, aztán megyünk fürödni stb. Csak anyósomtól azt kaptam, hogy én babanyelven beszélek vele.
Hát nekem a babanyelv nem azt jelenti, amiket eddig írtak. Nekem a babanyelv = halandzsa beszéd. Amikor a baba még nem tudja, h a betûk sorrendjének fontossága van. És nem a gügyögés-gagyogásra gondolok, hanem amikor úgy hangzik, mintha valami idegen nyelven már értelmesen, mondatokban tudna beszélni, csak mi nem értjük. És ez minden babánál ugyanúgy hangzik, bárhol is él. Amikor olyanokat mond már, h "iszi", "vacsi", "kuta" stb., akkor az már nem babanyelv, hanem az anyanyelve, csak még nem tisztán ejti a szavakat.

Mit jelent az, ha valaki erőset szorít a kézen amikor kezet fog és mit az, ha valaki csak lagymatagul megfogja azt?

Legjobb válasz: Szerintem semmit nem jelent. Elég hülye szokás, igazán leszokhatnánk róla, hogy mindenkinek fogdossuk a retkes, húgyos, sz.ros, g.cis kezét.

Szerintem semmit nem jelent. Elég hülye szokás, igazán leszokhatnánk róla, hogy mindenkinek fogdossuk a retkes, húgyos, sz.ros, g.cis kezét.
A kézfogás sokat elárul egy emberrõl: ha csak odanyújtja a kezét és várja hogy történjen valami, az szinte biztos hogy egy tutyimutyi ember.. Komolyan, mintha egy döglött hallal fognál kezet. Ha valaki túlságosan is megszorítja a kezed, az szintén rossz, mert keménykedni akar, meg akarja mutatni hogy õ a fõnök. Ezzel is bizonyítja hogy nem áll feletted. Ezek a rossz példák. A rendes kézfogás önmagában nem árul el semmit. Hozzátartozik még a testbeszéd is, pl. ha eldõl a kézfogás, akkor a felsõ kéz tulajdonosa a domináns. A tekintet ugyanígy szerepet játszik a dologban. Egymás szemébe néztek-e, stb. <OFF> Elsõ válaszoló: Semmi kompenzáció. Így a férfias. Ahogy olvasom, te "xarsz bele". Ez ekvivalens azzal hogy egy kis ratyi vagy, amit az is alátámaszt hogy a zuhanyzóban a többiek faszát bámulod. Egy igazi férfi csak egy esetben nem szorítja meg a másik kezét: ha nõvel fog kezet. Mond neked valamit az hogy kézszorítás? Szorítás. Szorítani. </OFF>
aki erõsen megszorítja, az kifele akarja mutatni mekkora férfi, szal általában valami gond van a férfiasságával és így erre helyezi a hangsúlyt h kompenzáljon, a "lagymatag"' pedig xarik bele, mert tudja, h enélkül is férfi kb ez a pszichológiái háttere a kézfogás erõsségének (ez kb uaz a folyamat, mint a kis szerszámú srác miért gyúrja ki magát hûde férfiasra ...)
ez hülyeség vagy te már láttad minden testépítõ farkát?
22:15 hát bizony igen, elég sokat, és tudod feltûnt, hogy a kis nyüzüge, vékonyka, 16 éves srácnak olyan szerszáma van, h megirigyelhetné bármelyik más srác, és semmi késztetést nem érez emiatt arra, h õ "férfi" legyen és pl. kigyúrja magát, ellenben láttam nagyon sok igen kigyúrt srácot is tusolókban, mivel magam is sportolok, és úgy nagy többségben igaz ez az elgondolás (egyébként gondolj csak bele a pszichés hátterébe, vajon egy fiú miért érzi azt, akár tudattalanul is persze, hogy neki hûde férfiasnak kell kinéznie? ez egy nagyon szép túlkompenzálási jelenség ... azt is tudom, h a többség soha az életben nem ismeri el, hiszen kényes számára, na de attól még ez így mûködik, csupán mélylélektan ..., hangsúlyozom, legtöbbször tudatalatti folyamat !!)

Mit jelent, ha valaki szabadkőműves? Mit jelent maga a szó?

Azért szabad-k?m?ves, mert ?k voltak az els? "maszek" k?m?vesek, vagy mi? :D

Legjobb válasz: itt minden le van írva témával kapcsolatban :) http://hu.wikipedia.org/wiki/Szabadk%C5%91m%C5%B1vess%C3%A9g

itt minden le van írva témával kapcsolatban :) http://hu.wikipedia.org/wiki/Szabadk%C5%91m%C5%B1vess%C3%A9g


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!