Találatok a következő kifejezésre: Mi a ha valaki magasabb, vagy, (2 db)

Mi a jobb, ha valaki magasabb, vagy, hogyha alacsonyabb?

Kérlek ne azt írjátok,hogy a középmagas a legjobb,vagy ilyesmiket,hanem ebb?l a 2-b?l válasszatok,lécci.Köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: hááát ez sok mindentõl függ, mikor melyik jobb.. de ha mindenképpen választani kellene akkor én inkább alacsony lennék

hááát ez sok mindentõl függ, mikor melyik jobb.. de ha mindenképpen választani kellene akkor én inkább alacsony lennék
157 vagyok, csaj és én mindigis magas akartam lenni, a barátom majdnem 190cm, szóval jo mgas hozzám :P
én 160 cm vagyok, viszont szerintem sokkal jobban néz ki, ha egy lány magas, vagyis nekem az tetszik, de megszoktam és beletörõdtem hogy én csak ekkorára nõttem:) a pasi meg legyen 180 felett, nekem az jön be:D
En 152cm vagyok. Beletorodtem. Kicsi aranyoska vagyok...bar ez nem tul praktikus mondjuk a metron vagy buszon mikoris nem erem el a kapaszkodot vagy masok hona alatt szagolom a buzt.... En inkabb lennek magasabb.
Ha fiú az illetõ akkor magas legyen, ha lány akkor alacsony, az cuki. :)
Attól függ, hogy lány vagy fiú. Szerintem nõknél az ideális magasság 165 és 170cm között van, férfiaknál 175 és 185 cm között az ideális. De ez csak az én véleményem. Te milyen nemû, és milyen magas vagy?
mivél én magas vagyok ezért a magasabb. de a nõkben sokkal inkább az alacsonyat keresem, valahogy jobban bejön, de ha jó a hölgy társasága, akkor nem fogom azért dobni, mert magas. mind2nek van elõny/hátrány: a magas emberek általában sok mindent lefejelnek(legalábbis én). az alacsonyakat meg nemtudom.
Én nõ vagyok, és 180 cm. Én ezt élvezem. Na jó, este nem olyan élvezet, ha kilóg a lábam a takaró alól, vagy rövid az ágy. De pl. boltban rendkívül hasznos, mikor a felsõ polcról kell leszedni valamit. Én nem szeretnék alacsony lenni. Fent jobb a levegõ. :D
ha a kettõ közül kéne választani, én inkább magas lennék
Járni szeretnél valakivel, és közvélemény-kutatás segítségével próbálod eldönteni, ki legyen a választottad?:-)
Atol füg hogy ha lányvagy akor jo ha nemvagy magas de a fijuknak job ha magasab.
Én férfiként elégedett vagyok a 195 centimmel... nem szívesen lennék alacsonyabb...
én lány vagyok, és 150 centi..lehet hogy még növök...de azt modnják illik hozzám az alcsonyság..:D meg hogy aranyos..szóval szerintem alacsonyabbnak jobb lenni, mert milyen undorító már egy 2méteres állít csajhoz egy száznyolcvanas pasi..az alacsony meg cuki:$
Érdekes kérdést tettél fel.Egyértelmûen erre nem lehet válaszolni.Sajnos én alacsony, sõt picike vagyok.146cm, és 62 éves.Igazából soha nem éreztem hátrányát a magasságomnak.Boltba egyszerûen megkérek valakit, segítsen és készségesen megteszik.Általában 170cm és attól magasabb udvarlóim voltak.Az én esetemben azt találom furcsának, az utóbbi 2-3 évben zavar a kisnövésem.Hogy miért?-nem tudok rá magyarázatot adni.
a magas lanyok neha jobban mutatnak. pl a modellek is ezert magasak. hosszu lab...hmmm. :) de xtem a magas lanyok altalaban elesnek az alacsonyabb pasiktol ugyh.....ilyen szempontbol jobb alacsony lenni :p ha meg nem ered el a felso polcot....van szek :p amugy en atlagos vagyok, 165.
én lány vagyok és 176 cm a férjem csak 172 - mindig a magas barátaim voltak, de õ az igazi és akkor az a pár cm nem számit. Igaz nehezen indult a kapcsolatunk mert csak barátok voltunk - alacsony volt és szõke, amit alapból nem birtam - majd azután csapott át szerelembe - és ennek 16 éve - és még mindig imádjuk egymást. Hidd el a magasság nem számit.
én 152 cm lány vagyok, a barátom 172 cm, õ is alacsony, úgyhogy hozzá pont passzolok :-)
Attól is függ hogy mi a foglalkozásod, pl ha modell vagy sportoló (kosaras, röpijátékos) akkor magas, de aki alacsonyabb az biztos talál magának nála magasabb pasit:)
Fogadd el magad úgy ahogy vagy!
én 174 vagyok, és inkább alacsonyabb lennék. Akkor tök simán felvehetnék magassarkút és akkor magasnak tûnnék, de így... beverem mindenhova a fejem... én kb 165vm lennék szívesen.
162 vok és csaj, és szeretek kicsi lenni, mert így tuti nem vok még magassarkúba se magasabb a pasitól, a gond csak az h 16vok és még nõhetek..pedig nekem így jo. És am pasiba a 190körülik jönnek be..az exem miatt..de amúgy is csak magas pasik jöhetnek szóba:)
én 158cm vagyok és lány, szeretek ekkora lenni, ilyen 185-90 viszont nem lennék, de egy 165-170el simán kiegyeznék :)
A kérdező hozzászólása: Én lány vagyok, és 172 cm.De.ha választanotok kéne, akkor inkább magasabbak, vagy alacsonyabbak lennétek?Inkább lányok/nõk írjanak, de fiúk/férfiak is írjanak lécci, hogy nekik, melyik a jobb egy nõben:ha magasabb, vagy alacsonyabb.Köszi a válaszokat, És lécci íRJATOK MÉG!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Nem:D, csak érdekelt ez a kérdés, ennyi az egész:D, Köszi a sok válaszokat, de, ha még akar v.ki írni, akkor nyugodtan.)

Neked mi a magasabb rendû dolog? Ha azt mondhatod valakire, hogy a szerelmem, vagy azt, hogy a feleségem/férjem?

Úgy értem, mi a célod egy párkapcsolatban? Hogy valaki a szerelmed legyen vagy a házastársad? Melyik ér Neked többet? Valamint ha házastársad lenne valaki, akkor mondanád-e mások elõtt inkább azt, hogy a szerelmed?

Legjobb válasz: Én mások elõtt nem hívom szerelmemnek a férjem. Kicsit dedósnak érezném. És szerintem ki is röhögne a környezetem. Ha nem lenne a férjem akkor sem mondanék más elõtt ilyet. Amúgy mi jól megvagyunk és nincs szükség arra hogy mások elõtt bizonygassuk egymásnak mennyire szeretjük egymást. Ez a mi dolgunk és úgy is észrevennéd rajtunk hogy szeretjük egymást. Az én párkapcsolatomnak mindkét rész célja volt. Tehát egyrészt alap hogy szeressük egymást, és jó dolog a házasság is. Amúgy a hosszútávú célunk hogy valami komolyat "letegyünk az asztalra " együtt, és együtt öregedjünk meg. Írod hogy melyik magasabb rendû dolog. Csak akkor ér valamit a férjem vagy a szerelmem szó ha valós érzelmek vannak mögötte.

Én mások elõtt nem hívom szerelmemnek a férjem. Kicsit dedósnak érezném. És szerintem ki is röhögne a környezetem. Ha nem lenne a férjem akkor sem mondanék más elõtt ilyet. Amúgy mi jól megvagyunk és nincs szükség arra hogy mások elõtt bizonygassuk egymásnak mennyire szeretjük egymást. Ez a mi dolgunk és úgy is észrevennéd rajtunk hogy szeretjük egymást. Az én párkapcsolatomnak mindkét rész célja volt. Tehát egyrészt alap hogy szeressük egymást, és jó dolog a házasság is. Amúgy a hosszútávú célunk hogy valami komolyat "letegyünk az asztalra " együtt, és együtt öregedjünk meg. Írod hogy melyik magasabb rendû dolog. Csak akkor ér valamit a férjem vagy a szerelmem szó ha valós érzelmek vannak mögötte.
Szerintem ezt így nem lehet kettéválasztani olyan embereknél, akik házasság pártiak. Én csak házasságban tudtam elképzelni hosszútávon az életemet, de szerelem nélkül nem mentem volna férjhez. Így most boldog és harmonikus házasságban élek a szerelmemmel.
Inkább a szerelem. Lehet valaki a férjem ha utálom, vagy fordítva. A férjemre is mondom hogy szerelmem.
Szerelmem. Feleségem bárki lehet, régen is hozzáadtak másokat olyan emberekhez akiket nem is láttak és ezt kellett mondaniuk. Viszont azt, hogy szerelmem nemhiszem hogy mondogatták csak úgy egymásnak. :)
A férjem, vagy a párom. Mivel aki a férjem, a szerelmem is egyben. Ha csak a szerelmem valaki, lehet, hogy nem viszonozza, vagy hogy valamiért nem lehetünk együtt. Szerelmesnek lenni egy dolog, de ha valaki viszonozza, ráadásul úgy dönt, velem akarja leélni az életét (az élettársi kapcsolatot is ideértem, csak én pont házas vagyok), az nekem többet jelent. Igen, mondom mások elõtt a férjemre, hogy a szerelmem. :)
A kettõ közül ha választani kell, akkor a szerelmem, bár én a Párom kifejezést használom.
Mi az hogy mire gyúrunk? Ez egy bújtatott házasságellenes kérdés ugye? Én arra "gyúrok" hogy a szerelmemmel legyek, aminek én a házasságot is a részének érzem. Tehát a szerelmem a férjem, a férjem a szerelmem. Nincs magasabb rendû dolog. Egy így együtt jár egy szerelmes házasságban. Aki meg nem szerelmes de házas az egyrészt pancser, vagy gyáva, másrészt felesleges õket kérdezni. Aki pedig szerelmes de nem házas és nem vágyik rá, az így döntött. De nincs magasabb rendû dolog. Baromság a kérdés.
Teljesen mindegy.
*Márhogy az mind1 teljesen, hogy feleség vagy csak simán szerelme házasság nélkül.
A 15 -16 éves kis tinik hangsúlyozzák ezt ki ennyire, hogy szerelmem. Normális ember csak a szerelmével van együtt, így lényegtelen.
Ha valaki úgy mutatna be, hogy õ a szerelmem, képen röhögném. Szerintem ez gyerekes. Mondja azt, hogy a partnerem, a párom, a barátnõm, az élettársam, de ne szerelmezzünk már. Ha meg már a felesége vagyok, akkor azt mondja, hogy a feleségem. Ha nem lenne a házastársam valaki, akkor sem mutatnám be a szerelmemként. Leginkább úgy mutatnám be, hogy õ itt XY. Valószínûleg mindenki számára egyértelmû, hogy nem a harmad unokatestvérem, vagy a cégem beszállítója.
Egyértelmûen a szerelem. Más elõtt párom van, nem férjem, nem szerelmem, nem pasim...
Az "asszony" ez a tuti , -)
A kérdező hozzászólása: 11: És mivel több ez az összetartozás, milyen elemei vannak, miben tartoztok jobban össze, mint a szerelmeiddel?
Férj/feleség az jobb esetben a szerelmem is.
Számomra a férjem. Szerelmem lehet sok, de férjem, akivel igazán összetartozunk csak egy. A házastársamat mások elõtt is férjemnek hívnám, mivel az. Ez ilyen egyszerû.
5-ös, ja, bocs, akkor félreértettem. Természetesen a szerelem, a szeretet a fontosabb, mint hogy csak úgy legyen valakim, hogy férjnél legyek. Ha már muszáj a kettõ közül választani. De igazából nekem egyik lehetõség sem ideális. Nekem fontos a házasság is, de a szerelmemmel. 4-es voltam.
Amúgy a kettõ együtt a célom és még sok minden más is.
A kérdező hozzászólása: Úgy is értem a kérdést, hogy MIRE GYÚRTOK. Arra, hogy szerelmi kapcsolatotok legyen vagy arra, hogy házastársatok? Melyik a magasabbrendû? A házasság tökéletes szerelmi kapcsolat/szexuális élet nélkül VAGY a tökéletes szerelmi kapcsolat házasság nélkül? Inkább így különböztessük meg!
Ki az, aki direkt arra gyúr, hogy szerelem nélküli házassága legyen? Fel lehet tenni a kérdésedet úgy is, hogy a házasságot vagy a papír nélküli együttélést tartod jobbnak (bár normális választ erre se lehet adni, olyan szubjektív), de az együttélést a szerelem nélküli kapcsolattal állítani szembe enyhén szólva hülyeség.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!