Találatok a következő kifejezésre: Mi a ha nem jön (544 db)

Mit tegyek ha nem jönnek be a pláza cicák akik mindenhova jönnének velem (pl welness hétvégék), inkább az otthon ülős kis szeretgetős lányok jönnek be?

Akik szeretik az állatokat, a barátjukat is körülrajongják, tudnak örülni apróságoknak és nem ilyen "beképzelt, távolságtartó" lányok.. De viszont én imádok eljárni mindenhova, akár minden hétvégére szállodába, külföldre, ahova az ilyen otthonül?sebb lányok nem nagyon jönnek :/

Legjobb válasz: egy ilyen forma,mint keres itthon a tél közepén? thai föld tele van jó kis ku-rvákkal.

egy ilyen forma, mint keres itthon a tél közepén? thai föld tele van jó kis ku-rvákkal.
akkor olyat vigyél. a csendes lányok is szeretik a luxust.
...csak halkabban fingj, nehogy megzavard a relaxációjukat ;)
az otthonülõs lányok is szeretnek máshol otthonülni. ergo szerezz be egy olyat. probléma megoldva. várom a zöld kezeket.
A kérdező hozzászólása: Nem lehet olyat találni, félnek még a légytõl is az a baj :D
akkor vidd a plázacicákat. tudod, ha nincsen ló... jöhetnek a zöld kezek!
Ha tenyleg ilyen lanyt szeretnel magad melle, akkor keress! Ha plazakban es diszkokban keresed a parod, akkor nagy valoszinuseggel csak plaza cicakat talalsz. Nem azt allitom, hogy minden csaj, aki diszkoba vagy plazaba jar az plaza cica, de abban remelem megrgyezhetunk, hogy a tobbseg az. Csak arra akartam ramutat, hogy lehet, hogy nem jo helyen krresel. Ezenkivul az is egy teny, hogy s plaza cicak fajahoz tartozo egyedrknek meg vannak a jellzo tulajdonsagai, bar megint, hozza kell tennem, hogy az alzalanositas ronda dolog, de ha ranezel valakire, akkor ohatatlanul is kislakitasz magadban rola egy kepet, ami nem feltetlenul igaz, bar a tobbseg mrgelegszik ennyivel. Tehat, ha nem akarsz magad melle plaza cicat, akkor azt elegge konnyen kitudod szelektalni. Ha masik tipust reszesited elonyben, akkor probalj meg athangolodni es felfigyelni rajuk, tudom, hogy nehezebb es, ha ez sikerult, marmint az athangolodas, akkor probalj meg veluk ismerkedni. Abban, pedig egyeltalan nincs igazad, hogy mindegyikuk felenk, ha azt mondod, hogy a tobbseg, akkor mar helyesebbb a megfofalmazas. Ha pedig csak azert tetted fel a kerdest, hogy eldicsekedj azzal, hogy mit megengrdhetsz magadnak, az csunya dolog.

A meddőségiben kaptam beutalót hormonvizsgáltra, 4X kell menni vérvételre, először a ciklus 3. napján. A kérdésem mi van, ha nem jön meg? Lent a többi.

Nem baba miatt, hanem, mert nincs pé. Utoljára emiatt 3 hónapig nem jött meg, csak gyógyszerrel, és aztán kaptam 3 hónapig clostit, akkor lett pé. Az utolsó hónapban nem kaptam clostit és lett pé, de most már a 17. nap vagyok és semmi. Ilyenkor mi a teend??

Legjobb válasz: Ha nem jön meg ès biztos,hogy nincs baba ,akkor Norcolutot adnak ,hogy megjöjjön.Utàna mehetnek a hormonvizsgàlatok amibôl gondolom làtni fogjàk ,hogy mièrt nincs peteèrèsed.

Ha nem jön meg ès biztos, hogy nincs baba , akkor Norcolutot adnak , hogy megjöjjön.Utàna mehetnek a hormonvizsgàlatok amibôl gondolom làtni fogjàk , hogy mièrt nincs peteèrèsed.

Mit tegyek ha nem jön vissza a kutyám ha szólok neki?

Már megpróbáltam mindent elolvastam mindent de nem használ, gyakoroltam vele a behívást de csak néha jön oda pedig soha nem bántottam soha nem ütöttem meg. Imádom szeretem minden szabadidõmet próbálom vele tölteni de valószínûleg õt ezt nem érdekli.Kutyasulira pedig nincs pénzem és ivartalanítani sem szeretném.

Legjobb válasz: Vegyél valami kis rágókát,jutalomfalatkát vagy kutyakekszet,ilyesmit és elõször azzal próbáld csalogatni.Csináld csak csalogatással egy ideig,aztán szépem lassan térj át arra hogy csak akkor kap ha oda megy.Nekem így sikerült. :)

Vegyél valami kis rágókát, jutalomfalatkát vagy kutyakekszet, ilyesmit és elõször azzal próbáld csalogatni.Csináld csak csalogatással egy ideig, aztán szépem lassan térj át arra hogy csak akkor kap ha oda megy.Nekem így sikerült. :)
a büntetés alkalmazása a kutyanevelésben fontos, de nehezen kivitelezhetõ! a cél az , hogy odamenjen . így bármikor is megy oda , bármilyen késõn, bármilyen koszosan a lényeg, hogy abban a pillanatban amikor odaért , JUTALMAZD , DÍCSÉRD, SIMOGASD!! viszont, ha ráraksz egy 25 m-es pórázt. elengeded és késõbb behívod , ha a kutya nem jön , azonnal jöhet a pórázrántás ( finoman szólva letéped a fejét:) ez mûködhet, vagy , nem jön és hozzávágsz egy pep palackot, ( nálam ez nem mûködött!). a lényeg, hogy megértse: ha nem megy oda megbünteted, ha odamegy megdícséred. a gond ott van, hogy tiszta ideg vagy, tombolsz mert nem megy oda , ezt a kutya megérzi, és természetesen nem megy oda:) nyugalom, kitartás, sok dícséret, és azonnali büntetés!
A kérdező hozzászólása: nem arra gondoltam azt tudom ha oda jön dicsérni kell nem megverni
Persze. Egy pofon. Lehetõleg akkor, amikor végre odamegy hozzád. Ezzel sikeresen megtanítod neki, ha odamegy , jön a tasli.
A kérdező hozzászólása: Tehát ja értelmezem akkor még egy egy pofon belefér ha SZÜKSÉGEK
:) csak , hogy értsd :) ha meg is vered attól függetlenül símán odamegy hozzád: ) sõt !! de ez egy másik kérdés ! azért nem megy oda hozzád, mert te nem irányítod , nem te vagy a fõnök, így minek is menne oda hozzád ?? hiszen te a szereteten kívül semmit sem tudsz nyújtani neki !! és a kutyák a vezért követik, a vezérnek fogadnak szót. nálatok õ a vezér, így akkor megy oda hozzád , amikor õ akarja :) megoldási lehetõségek közül egy : jan fennel : tanuljunk meg kutyául c. könyvének elolvasása, értelmezése, és alkalmazása az olvasottaknak . és láss csudát, ingyenesen letölthetõ a netrõl !
A kérdező hozzászólása: hát én biztos hogy nem fogom megverni mert akkor még úgyse fog odajönni hozzám.
verd meg jól. tudja meg ki az úr háznál. én is jól megvertem a , kutyáimat, igaz hogy nem jön vissza az enyim se de nem azért.
Ekkora kutyánál hosszú madzag. Elmegy feléig pl, akkor hívod és ezzel egy idõben megfogod a madzagot. Ha nem jön, egy rántás . Ja jön, fordíts majdnem hátat és sietõsen távolodj egy pár lépést.Utána megállsz. Talán már ott is lesz elõtted. Ilyenkor jól jön egy igen finom , apró jutalomfalat. A legolcsóbb párizsi, virsli karikázva.Utána ismét engedd el.
A kérdező hozzászólása: 2éves de hibáztam mert egy kb egy hónapja kezdtem el tanítani és ahoz képest sok mindent tud de a behívás nem megy neki olyan , hogy ül fekszik forog azt hogy én megyek ki elõbb a kapun azt tudja és lábnál sétálás is úgyahogy megy neki
Mennyi idõs a kutyád?
A falkavezérségen nagyon gyorsan túlléptél. Azügyben mi a helyzet?
A kérdező hozzászólása: köszi a választ.De az nekünk nagyon drága lenne ki tud még valaki valamit ajánlani??
Hát vagy találsz egy olyan kutyaiskolát, ahol foglalkoznak ezzel a dologgal, akkor a tanfolyam díja a mérvadó (30-50 000 között szokott lenni), vagy keresgélsz a neten valakit, aki házhoz megy, az meg teljesen egyedi, hogy mennyi, sok helyen ki sincs írva, de az sem olcsó, 3-6ezer/óra között láttam eddig.
A kérdező hozzászólása: Ès egy szakember mennyibe kerülne??
Falkavezérség. Ha egyedül nem megy, szakember segítségével.
A kérdező hozzászólása: most ezt próbálom de nem nagyon hatásos. :( biztos bennem van a hiba de azért köszönöm a választ.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a választ kipróbáltam a pórázost mûködik most már mindig vissza jön ha szólok neki köszi a választ :)


Írd bele Fekete Pákó életútját!
Milyen tantárgy? Milyen téma?
A kérdező hozzászólása: Grammatika, képzõszerûség.
Mennyit kell még írnod? Példákat írtál. Azokkal is fel tudod "duzzasztani"
A kérdező hozzászólása: Még egy oldalt kellene írnom. Az a baj, hogy a háromnegyede példákból áll. De azért köszönöm az igyekezetedet! :)

Nagy álmom hogy sebész vagy gyógyszerész legyek. Mi van ha nem jön össze. Hogy miért az m1. a másik amire gondoltam egy közgazdasági szakközép. (? )

Van is egy iskola ami nagyon tetszik. Csak. én azt is figyelem mennyit keresnék így-úgy. Vagyis. Aki vámhivatalban ügyintéz? mennyit keres? Pálya választás el?tt állok szóval ezzel magyarázok minden hibát kivéve helyesírásit:DD

Legjobb válasz: Ha nem megy elsõre az orvosi/gyógyszerészeti, inkább tanulj még egy évet és próbáld meg újra.

Ha nem megy elsõre az orvosi/gyógyszerészeti, inkább tanulj még egy évet és próbáld meg újra.
gyógyszerész nem keres sokat. nem éri meg. közgazdaságnak van jövõje. Az orvos sem keres túl sokat, de gyönyörû szakma.
"gyógyszerész nem keres sokat" Ezt honnan veszed? Végül is, a kezdõ bruttó 3-400000 tényleg kevés fizetés...
A kérdező hozzászólása: nem az a lényeg hogy nem jönne össze, meg hogy miért.csak csaK! mennyit keres egy ügyintézõ? pl.vámhivatalban?
Mint szódás a lovát
A kérdező hozzászólása: nem értem a logikád..ez hogy kapcsolodik ide?:.dd

Mit csináljak ha nem jönnek edzésre a haverjaim?

Nem jönnek a haverjaim edzésre mármint olyan edzés amit edzõ tart hanem csak sima

Legjobb válasz: Miért kéne bármit is csinálnod? Az õ dolguk. Menj te, és kész.

Miért kéne bármit is csinálnod? Az õ dolguk. Menj te, és kész.

Mit csináljak ha nem jön be itthon a freemail, de mindenhol máshol igen?

Itthon maga az oldal sem töltõdik be, se géprõl, se laptopról, se telefonról, se wifirõl, se vezetékes netrõl semelyik böngészõvel. Viszont másnál vagy pl. a suliba be tudok lépni. Ez miért van? Mit csináljak? Tudom hogy a freemail egy kalap sz*rt sem ér, van gmailem is, de akkor is szükségem van rá, fontos lenn, de 1-2 hete már nem tudok belépni. Elõtte minden jóm volt.

Mit tegyek ha nem jön vissza a kutyám ha szólok neki?

már mindent megpróbáltam a jutalom falatos behívást a hosszú pórázost mindent és nem használ semmi sõt!!! pedig sosem vertem meg vagy ilyesmi dicsérem jutalmazom ha jól csinál valamit de semmi.fiú kutya ha csak 1 csak 1 percre nem figyelek elszökik itthonról csak a lány kutyánkkal foglalkozik hatalmas kertünk van de nem tudom elengedni nem tudom miért már teljesen el vagyok keseredve valaki segítsen kérem biztos bennem van a hiba

Legjobb válasz: ha a lányok után megy, akkor ivartalanítsd, akkor kicsit le is nyugszik.

ha a lányok után megy, akkor ivartalanítsd, akkor kicsit le is nyugszik.
A kan kutyák ivartalanítása még olcsóbb is... A zöld zebránál most éppen ivartalanítási akció van dec 1-ig, több leszerzõdött orvossal, szinte minden kerületben. Óvatosan kérdezem meg, ha nincs 5e forintotok egy oltásra, miért vállaltatok mindjárt két kutyát? Mit fogtok kezdeni egy nem várt alommal, falhoz csapkodjátok a kicsiket?
De értsd meg, hogy nincs számodra megoldás! Ha nem tudsz tekintélyt szerezni, akkor a fejed tetejére is állhatsz, nem fog visszamenni. Az ivartalanítás se megoldás, legfeljebb némi segítség a megoldás felé vezetõ úton. Ha magadtól nem megy, akkor segítséget kell kérni. A segítség pedig pénzbe kerül, ami neked nincs. Akkor mit szeretnél? Tartsd be ezeket és ha mázlid van, akkor javul valamit a helyzet: http://cerberoskutyaiskola.hu/images/stories/dokumentumok/fa..
Persze, hogy benned van a hiba. Nincs tekintélyed a kutyád elõtt. Valószínûleg azért nincs, mert nem vagy ösztönösen jó vezetõ, illetve a kutyád erõsebb jellem mint te vagy. Emellett nem értessz a kutyák nyelvén, nem ismered a kommunikációjukat. Ezen segíthetne egy jó kutyaiskola vagy egy házhoz hívott kiképzõ, de mivel az alapvetõ oltásokat se tudod megadni a kutyádnak, ezért szerintem ez a lehetõség is kilõve. Így a behívhatósági probléma már örökre így marad.
A kérdező hozzászólása: gondoltam már rá de ahogy elnézegetem az árakat az nekünk nagyon sok lenne nincs is meg minden oltása nem merném elvinni az orvoshoz :(
A kérdező hozzászólása: Olyan válaszokat várok amik megoldások lehetnek számomra.
A kérdező hozzászólása: 5ezer forint? Én 10000 ezer forintos árakat láttam és az egyik kutyát ki akarták dobni az utcára ezért fogadtuk be de ha valójában ötezer forint akkor kifogom ivartalanítani ami a kiskutyákat illeti nem tennék olyat soha.

Mit tegyek, ha nem jön meg a csomag?

Van Amazonon ez a visszaküldés funkció ahol be kell jelülni az okot....melyiket kell bejelölnöm ha nem jön meg egyáltalán? Ilyenkor visszautalják a pénzt?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!