Találatok a következő kifejezésre: Mi a ha negatív (159 db)

Ha állásinterjún megkérdezik, hogyan látom magam 5 év múlva, mit érdemes mondanom? ILletve hogy mik a pozitív-negatív tulajdonságaim?

Legjobb válasz: Úristen, én ezzel a mának élek dumával mentem egy céghez és kinevettek, késõbb én is nevettem magamon, mert én sem vennék fel olyan embert aki lehet, hogy másnap már be sem megy dolgozni, mert "úgy hozta az élet". :D

Úristen, én ezzel a mának élek dumával mentem egy céghez és kinevettek, késõbb én is nevettem magamon, mert én sem vennék fel olyan embert aki lehet, hogy másnap már be sem megy dolgozni, mert "úgy hozta az élet". :D

Mi az a szellemcsík? Mindig lehet látni, ha negatív a teszt? ( X-epil tesztem van)

Legjobb válasz: X-epil tesztekre nem jellemzõ a szellem csík. Tehát negatív esetén csak egyetlen pirosas rózsaszínes csík van rajta semmi egyéb. Más teszteknél elõfordul száradási, szellem csík. Ez ott jelenik meg ahol a második vonalnak kellene lennie (pozitív tesztnél). A pozitív teszten két rózsaszínes pirosas csík van, míg a negatív de szellem csíkos teszten egy pirosas és egy fehér vagy szürkés árnyalatú csík, de ez is negatívnak számít, csak elszínezõdött a másik csík is. Tehát a szellem és száradási csík (ugyan az) szürke vagy fehér színû. (negatív).

X-epil tesztekre nem jellemzõ a szellem csík. Tehát negatív esetén csak egyetlen pirosas rózsaszínes csík van rajta semmi egyéb. Más teszteknél elõfordul száradási, szellem csík. Ez ott jelenik meg ahol a második vonalnak kellene lennie (pozitív tesztnél). A pozitív teszten két rózsaszínes pirosas csík van, míg a negatív de szellem csíkos teszten egy pirosas és egy fehér vagy szürkés árnyalatú csík, de ez is negatívnak számít, csak elszínezõdött a másik csík is. Tehát a szellem és száradási csík (ugyan az) szürke vagy fehér színû. (negatív).
Lehet, hogy egyén függõ, de nálam sokszor lett szellemcsíkos, de nem mindig.
Mi az a szellemcsík?

Mi történik ha két negatív entitással élõ személy találkozik? Milyen lesz a kapcsolatuk?

Az egyikük 100 %, hogy entitással él, a másikuk még kétséges, de igen erõs a gyanúm rá. Tehát milyen lehet köztük élõ emberek közt a viszony, ha negatív entitás tapad hozzájuk?

Legjobb válasz: Mivel két negatív szám szorzata mindig pozitív, ezért gondolom pozitív lesz a kapcsolatuk (már csak abból kifolyólag is, hogy mindketten negatívak, így egyet fognak érteni egymással).

Mivel két negatív szám szorzata mindig pozitív, ezért gondolom pozitív lesz a kapcsolatuk (már csak abból kifolyólag is, hogy mindketten negatívak, így egyet fognak érteni egymással).
Az entitások nem lesznek hatással rájuk, általában csak az adott személyre vannak(rajtam is van "valami"). Ahogy a felettem lévõ írta, valószínûleg jól ki fognak egymással jönni:)
A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Honnan veszed, hogy egymást szívatják majd a hülyeségeikkel? Egyikük sem tudja, hogy entitás van rajta! Az, akirõl 100 %-os bizonyossággal állítom (legyen Õ "A"), hogy így él: Évekkel ezelõtt egy haverja (legyen Õ meg "B") öngyilkos lett. "A" családja szerint azóta iszik, mióta "B" meghalt. Én az öngyilkosság után kerültem kapcsolatba "A"-val, és rajtam nincs entitás! Egy metamorf masszázs után, a masszázst végzõ, azt mondta látott egy sarki kocsmát. Ezután meséltem el neki, hogy "B" családjának van egy sarki kocsmája, oda járt össze a társaságuk, így "A" is. "A" amikor részeg, mindig azt mondja, hogy "egy jó kötél mindent megold". "B" a kocsmában akasztotta fel magát. "B" édesanyja a halála után sokáig mondogatta "A"-nak, hogy "jaj ("A") kisfiam, te úgy hasonlítasz az én kisfiamra ("B"-re). Nem tudok képet mutatni mindkettõrõl ("B"-rõl nincs képem, meg amúgy sem), de ha valakik, akkor Õk ketten igazán nem hasonlítanak egymásra. Igen, talán "B" (vagyis csak már mint entitás) majd "kinyírja" "A"-t, oly módon, hogy öngyilkosságra kényszeríti, de nem az a másik ember, akirõl úgy gondolom, hogy szintén hozzá tapad egy lélek. Ez a másik ember szintén nem gondolja azt, hogy entitás van rajta. "A" nem hisz az ilyesmiben, vagy csak fél beismerni azt, hogy ilyesmi megtörténhet, akárkivel. Még veled is kedves utolsó válaszoló. Mielõtt azt hinnéd az entitásod megjelenik minden este az ágyad lábánál, nézz utána, mirõl van szó.


Ha nem akar megjönni 10 napja de a tesztem negatív akkor most mi a helyzet nem lennék babás vagy?

Legjobb válasz: Mivel 10 napja kesik ki kell hogy mutassa.Csinalj egy tesztet reggeli vizeletbol es ha az is negativ nagy eselye van hogy nem vagy babas,de ott van a kisebbik esely, hisz van akinek honapok utan mutatta ki..bar ez szerintem ritkabb.Ha negativ akkor lehet a kesest betudni annak hogyha kevesebbet eszel(fogyokurazol)vagy idegeskedsz..

Mivel 10 napja kesik ki kell hogy mutassa.Csinalj egy tesztet reggeli vizeletbol es ha az is negativ nagy eselye van hogy nem vagy babas, de ott van a kisebbik esely, hisz van akinek honapok utan mutatta ki..bar ez szerintem ritkabb.Ha negativ akkor lehet a kesest betudni annak hogyha kevesebbet eszel(fogyokurazol)vagy idegeskedsz..
Tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, ha negatív/pozitív irány a doki!

Mi történik, ha a vércsportom A negatív?

Most mondta a véd?n?, hogy ilyenkor kell ellenanyagot sz?rni, mert párom RH pozitív. Milyen id?közönként?

Legjobb válasz: Gondolom te irtad a másik kérdést is, akkor itt kiegészitem. Ha az egyik fél negativ a másik fél pozitiv, akkor általában lehetséges hogy gondok léphetnek fel.ezt tulajdonképpen én sem értem igazán, de anyáméknál is ugy volt hogy anyám pozitiv apám pozitiv és mivel öcsém pozitiv lett én pedig negativ igy azt mpondta az orvos hogy valoszinû egy harmadik gyerekkel már lehet hogy komplikáciok lennének. ezt én sem értem hogy mért.

Gondolom te irtad a másik kérdést is, akkor itt kiegészitem. Ha az egyik fél negativ a másik fél pozitiv, akkor általában lehetséges hogy gondok léphetnek fel.ezt tulajdonképpen én sem értem igazán, de anyáméknál is ugy volt hogy anyám pozitiv apám pozitiv és mivel öcsém pozitiv lett én pedig negativ igy azt mpondta az orvos hogy valoszinû egy harmadik gyerekkel már lehet hogy komplikáciok lennének. ezt én sem értem hogy mért.
Azért lehet következõ gyereknél probléma, mert az anya szervezete akkor már eleve tartalmazhatja az ellenanyagot és fejlõdési rendellenességet okozhat. Nem kell megijedni, ez megelõzhetõ, pont ezért nézik az összeférhetetlenséget az elsõnél és közbelépnek (esélye kb 17%). Injekcióval megakadályozzák az ellenanyag termelését, vagy esetleg a késõbbi (2., 3.) magzatot vérátömlesztésben részesítik. Idáig nem fogsz eljutni. nyugodj meg, minden rendben lesz!
nyugi a 28-29.heten kapsz egy injekciot a fenekedbe ami kicsit csip es a szules utan megnezik a babat hogy + vagy - ha poz kapsz meg egy szurit 72 oran belul.a tovabbi terhessegedkor is ugyanez.en a masodikat csinaltam a mult heten

Mit jelent, ha a herpes simplex 2 vírus igg negatív, igm kétes?

29hetes terhes vagyok. Kétes szó nem tudom mit jelent. Dokihoz csak pénteken megyek.

Legjobb válasz: Nem eldöntött, sem negatív, sem pozitív eredmény, inkább a pozitív felé hajlik, de semmi sem biztos még. Meg kell ismételni a vérvételt, akkor talán kiderül mi a helyzet. Ha pozitív, akkor elvileg most kellett átesned a fertõzésen, ha negatív, akkor minden rendben. Majd a következõ vérvétel mutat biztosat. A többit a dokiddal kell megbeszélned, úgyis õ küld kontrollra is. Régebbi fertõzésen biztosan nem estél át.

Nem eldöntött, sem negatív, sem pozitív eredmény, inkább a pozitív felé hajlik, de semmi sem biztos még. Meg kell ismételni a vérvételt, akkor talán kiderül mi a helyzet. Ha pozitív, akkor elvileg most kellett átesned a fertõzésen, ha negatív, akkor minden rendben. Majd a következõ vérvétel mutat biztosat. A többit a dokiddal kell megbeszélned, úgyis õ küld kontrollra is. Régebbi fertõzésen biztosan nem estél át.
A kérdező hozzászólása: az elsõ eredményem pozitív lett. Azt mondták friss fertõzés max. 3hónapos. De nem értem hogy lehet. 7hónapja nem élek szexuális életet.Kislányom 2éves nála negatív volt az eredmény. Férjemmel 15éve vagyunk együtt.

Mikor menjek orvoshoz, ha negatív a tesztem a dpo 18 napon, de menzi sehol?

tüneteim vannak,de a tesztem negatív.mikor menjek orvoshoz kb?

Legjobb válasz: Én most vagyok a 15. dpo-n, a tegnapi elsõ pisis Clearblue tesztem "majdnem" negatív lett. Azért írom, hogy majdnem, mert egy egész hajszálvékony és halvány kis csík van rajt. Úgyhogy Én inkább ezt negatívnak veszem. Holnap reggel csinálok egy másik tesztet. Ja, görbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/2024b88e2a61bd722e04da.. Tünetem nincs, illetve nagyon éhes vagyok mindig. Neked görbe? Drukkolok, hogy Babánk legyen.

Én most vagyok a 15. dpo-n, a tegnapi elsõ pisis Clearblue tesztem "majdnem" negatív lett. Azért írom, hogy majdnem, mert egy egész hajszálvékony és halvány kis csík van rajt. Úgyhogy Én inkább ezt negatívnak veszem. Holnap reggel csinálok egy másik tesztet. Ja, görbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/2024b88e2a61bd722e04da.. Tünetem nincs, illetve nagyon éhes vagyok mindig. Neked görbe? Drukkolok, hogy Babánk legyen.
A kérdező hozzászólása: görbémet nem tudom megnyitni. tüneteim.mellfájás hányinger, szurka a hasba, sûrû pisilés, és nem kívánom az ételt.
Köszi Kedves Utolsó! Nem igazán kért a kérdezõ ebben az ügyben segítséget. Ezt most bunkózásból írtad?
Vagy a te görbédet nem tudod megnyitni. Bocsi! Szerintem még várj, és tesztelj 5 nap múlva. Aztán ha még mindig semmi, akkor elmenni az orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.

Ha Vaterán vásárolsz, mi a fontosabb, az ár vagy a kevesebb negatív értékelés?

Legjobb válasz: Úgy a kettõ kombinációja. Hiába baromira alacsony az ár, ha rengeteg negatív értékelése van, nem fogok tõle vásárolni. Ill hiába 100%-os az értékelése, ha valaki olcsóbban árulja mondjuk 90%-al.

Úgy a kettõ kombinációja. Hiába baromira alacsony az ár, ha rengeteg negatív értékelése van, nem fogok tõle vásárolni. Ill hiába 100%-os az értékelése, ha valaki olcsóbban árulja mondjuk 90%-al.
A kérdező hozzászólása: Értékelések: egy olyan eladó, akinek ebben a pillanatban 908 pozitivja van, egy használt dolgot küldött ide, az újként hirdetett helyett. Ennyit az értékelésekrõl...
és mennyi negatív meg semleges van mellette? visszafizeti az a pénzt, fõleg ha 100% az értékelései

Variáns vércsoportú egyénekkel szeretnék beszélni. Hogy élitek meg, hogy nem tudják eldönteni, pozitív vagy negatív a vércsoport? És mi van ha vért kell kapnom?

Legjobb válasz: Gondolom a gyenge-D variánsra gondolsz. Legjobb tudomásom szerint ezt mindig úgy ítélik meg, hogy a lehetõ legnagyobb biztonságot adja (tehát ha vért adsz, akkor Rh pozitívnak, ha kapsz, akkor Rh negatívnak tekintenek).

Gondolom a gyenge-D variánsra gondolsz. Legjobb tudomásom szerint ezt mindig úgy ítélik meg, hogy a lehetõ legnagyobb biztonságot adja (tehát ha vért adsz, akkor Rh pozitívnak, ha kapsz, akkor Rh negatívnak tekintenek).
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudott még senki sem megnyugtatni, hogy hogy is van ez. Egyszer egy mûtétet kellett halasztani 12 éves koromban, mert nem állt rendelkezésükre ilyen fenotipusú vér. Írtak valami hosszu akármit, hogy csak ilyen fenotipusú vérrel transzfundálható. Igy mûtét halasztva. Azóta szültem 2szer, persze terhesség közben hol negatív, hol pozitív volt az eredmény. Majd az elsp szülésnél, mivel pozitív volt a baba, úgy döntöttek, hogy inkább negatív vagyok, ezért kell anti D. Második szülésnél úgyszint pozitív baba, ott meg szülésnél inkább pozitív voltam, így döntésképtelenek voltak, nem akartak anti D-t, de a 71dik órában csak megkaptam. Szóval nekem ezzel van tele a hócipõm. És azért ígíy rendesen bennem van a para, mert mennem kéne mûtétre, de nem merek nekiindulni az egésznek épp emiatt. Jó persze lehet hogy nem kell vér...de sose lehet tudni.És csak itt a két kicsi gyerkõc, nehogy már egy nyamvadt vérmegállapítás miatt ne legyen anyjuk. Tudom túlreagálásnak tûnik, de miután a klinikán ilyen bizonytalanságotz láttam, szerintem érthetõ. Nem tudom hova kéne menni, hogy tökéletesen megállapítsák, hogy mi is van. Az a papír amit gyerekkoromban kaptam jól eltûnt. Érdekes módon azóta nem kaptam ilyet.
sehogy. ugyan úgy, mint minden hétköznapi ember. hogyha vérre van szükséged Rh negatívat kapsz, hogyha adsz, akkor pozitív kerül a zacsira :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!