Találatok a következő kifejezésre: Mi a ha muszáj egy (12 db)

Már miért lenne féltékeny? Vagy most mirõl beszélsz? Ha besz*ari, akkor fordulj oda hozzá te. Ne legyél már szerencsétlen...
Akkor adj neki puszit te, attól lehet, hogy megjön az önbizalma.(:
A kérdező hozzászólása: Jól van na én is ember vagyok és az emberek tévedhetnek és hibázhatnak!
Szerencsétlen.. kérdésedet nem tudod feltenni, akkor nem értem, hogy hogyan akarsz választ is kapni...
A kérdező hozzászólása: uhh..bocs félénket akartam írni!!!
:SDDDD
Ha nem meri, akkor fogj egy Magyar helyesírási szótárt, te buta, tudatlan.
Tudod mit jelent a féltékenység? Nem félénket akartál írni?
HÖÖ ???
A kérdező hozzászólása: Köszi! Végre egy normális válasz:D

Mi a teendő, ha muszáj egy hónap után megállitani a 90napos fogyókúrát?

Az a baj, hogy elutazok egy turnéra, 5 országba,tehát gyakran utazunk) 3 hétre és nem lesz lehet?ségem betartani a fogyókúrát, mivel ez nem egy luxus kirándulás. Azután persze folytatom itthon, de visszahizhatom a leadott kilókatt(5), ha megszakitom a fogyókúrát?

Legjobb válasz: Ha sokat eszel visszahízod, ha vigyázol egy kicsit, akkor nem. Utána kezdd újra!

Ha sokat eszel visszahízod, ha vigyázol egy kicsit, akkor nem. Utána kezdd újra!
HA fogytál már vele(szerintem igen :P)akkor mindenképp figyelj továbbra is arra hogy mit eszel mikor és mennyit.Ez a legfontosabb

A vaterán véglegesitettem egy aukciót, de meggondoltam magam. Ilyenkor muszáj megvennem? Mit von maga után ha nem veszem meg?

Legjobb válasz: még mindet megvettem ha leütöttem, de tudtommal csak egy negatív értékelést kapsz ha nem veszed meg :D

még mindet megvettem ha leütöttem, de tudtommal csak egy negatív értékelést kapsz ha nem veszed meg :D
A törvény szerint miután tied volt a nyertes licit te hivatalosan ajanlatot tettel amit az elado elfogadott. Ezekutan te koteles vagy a tetel ellenrteket kifizetni es o koteles a tetelt atadni neked. A gyakorlatban elnezest kersz es semleges ertekelessel elbucsuztok. Ha tevesen licitaltal azt jelezd azonnal az eladonak, ha az aukcio vegig varsz vele nem lessz tul kedves veled:)
A kérdező hozzászólása: köszi:D


Mi értelme van annak, hogy ha beutazok egy országba a reptéren be kell mutatnom a vissza szóló repjegyemet is? Állampolgároknak is muszáj?

Legjobb válasz: àllampolgároknak nem. ez azért van hogy legalább egy kis biztosíték legyen arra hogy ha egyszer beutaztál nem maradsz ott, hanem vissza is utazol. Pl Jamaicán is fontos volt bemutatni, mert félnek hogy ott maradnak fekete munkásnak az emberek. ìgy ha szervezett uttal mész, vagy van meghívó leveled és vissza utadra jegy akkor nagyobb a valószínüsége hogy nem maradsz ott. Mivel az állampolgárnak joga van ott élni, így ö neki nem kell vissza jegy.

àllampolgároknak nem. ez azért van hogy legalább egy kis biztosíték legyen arra hogy ha egyszer beutaztál nem maradsz ott, hanem vissza is utazol. Pl Jamaicán is fontos volt bemutatni, mert félnek hogy ott maradnak fekete munkásnak az emberek. ìgy ha szervezett uttal mész, vagy van meghívó leveled és vissza utadra jegy akkor nagyobb a valószínüsége hogy nem maradsz ott. Mivel az állampolgárnak joga van ott élni, így ö neki nem kell vissza jegy.

Ha van egy 2db os Genius hangfalszettem, akkor azt szét tudom úgy szedni, hogy később a két hangszóró részt mit egy fa burkolatba rakjak, és hogy áram nélkül működjön? Vagy áram az muszáj hozzá?

Legjobb válasz: Van vele egy kis munka úgyhogy jobb ha most elkezded. Elõször szükséged lesz egy vödör öblítõre, utána fogod a hangfaladat és bedugod az áramkábelt a falba. Csinálsz egy habfürdõt befekszel és jól megpucolod õket. Utána kikapcsolod és átmásolod a konytárat az emailedben (emailt fogsz kapni). Bekapcsolod és utána áram nélkül fog menni.

Van vele egy kis munka úgyhogy jobb ha most elkezded. Elõször szükséged lesz egy vödör öblítõre, utána fogod a hangfaladat és bedugod az áramkábelt a falba. Csinálsz egy habfürdõt befekszel és jól megpucolod õket. Utána kikapcsolod és átmásolod a konytárat az emailedben (emailt fogsz kapni). Bekapcsolod és utána áram nélkül fog menni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a haszontalan választ... Köztudott, hogy vannak olyan hangfalok, amikhez nem kell áram... És én ezt szerettem volna megtudakolni, hogy ez a két darabos hangfalszett, átalakítható-e így...

2 hónapja dolgozom egy cégnél, tolmács vagyok. Dolgozik a gyárban egy műszakvezető férfi, körülbelül 40 éves. Én 25 vagyok. Problémám a következő: vonzódom hozzá. Pedig ha a munkámat meg akarom tartani, muszáj lesz elfelejtenem. Mi a véleményetek?

F?nököm a kezdetekt?l a lelkemre kötötte, hogy nehogy,és még véletlenül se forduljon meg a fejemben, hogy valakivel onnan a gyárból találkozzam/randizzak, stb.

Legjobb válasz: Ha kell a munka felejtsd el. Jobbat nem tudok mondani.

Ha kell a munka felejtsd el. Jobbat nem tudok mondani.
Ez inkább kellemes gond Adriana24.De nem homokos férfi vagy, ugyi?
Ha van valakije akkor mirol is beszelunk?! Nem sok udoritobb dolog van a megcsalasnal es a megcsalatasnal!!! EZ lzbegjen a szemed elott!!!!!
nem hinném, hogy az túlságosan nagy probléma lenne bár ha a tag 40 éves elképzelhetõ hogy van családja vagyis kéne hogy legyen, ha nincs akkor valami annyira nincs rendben a taggal szerintem..
Már ott hibáztál, hogy 25 évesen egy magadnál jóval idõsebb, kapcsolatban élõ férfire szemet vetettél. Neked semmi sem szent ?
sok nõ dolgozik gyárba elárulom neked pajtás. a hölgy mint fent olvashattad tolmácsként van ott, de hidd el a szalagsoron is találkozhatsz nõkkel. egyébként meg örül az ember ha talál munkát.
Fontos a munkád? Milyen gyár ez? Nõ létedre gyárban dolgozol?
A kérdező hozzászólása: hát köszi a válaszokat azt hiszem az elsõ válaszadó tanácsát megfogadva megpróbálok elvonatkoztatni..de baromi nehéz lesz, fõleg hogy minden éjjel szinte vele álmodom.. dehát fontos a munkám és kevés az ilyen álláslehetõség. talán nem is illene hozzám
VVVmmm... ize bocsi...! nem msoltam be :) Izlesek es pofonok... szamomra a legsulyosabb bun! de ez en vagyok!
Én nem tartom a megcsalást undorítónak.Tudomásul kell venni, hogy vannak ösztöneink.Ez van.
Elofordul az ilyesmi. Azert te megis probalj meg erosnek lenni!
whore
A kérdező hozzászólása: heteró nõ vagyok:) nincs választásom azt hiszem.
A kérdező hozzászólása: nem jöttem össze vele, pedig megtehettem volna. pillanatnyi elmezavar volt az egész.

Muszáj fejni a mellemet? A babám 2 hetes már beállt a kereslet kínálat, egy etetésnél egy cici elég neki, kb.80ml-t szopizik, amivel alszik 3 órát. Azt mondják fejjek, de minek, ha a babámnak pont elég ami van?

Van itt olyan aki nem fejt és sokáig tudott mégis szoptatni???

Legjobb válasz: Fejni ebben az esetben csak akkor kell, ha feszül a melled, vagy csomós, fáj, vagy kimarad a babánál egy étkezés. Szerintem egyébként tényleg felesleges.

Fejni ebben az esetben csak akkor kell, ha feszül a melled, vagy csomós, fáj, vagy kimarad a babánál egy étkezés. Szerintem egyébként tényleg felesleges.
Ki mondta, hogy fejni kell? Nem kell ám minden ilyen okos tanácsot meghallgatni. Én csak akkor fejtem, mikor beteg lett a kicsi és nem volt olyan nagy étvágya, aztán fájt a mellem. Ha minden rendben, akkor a fejés csak nehezíti a egyensúly beállását és neked is csak plusz munka, amúgy sem lehetsz valami kipihent. Nekem amúgy még akkor is rengeteg tejem volt, mikor már a másodikkal lettem terhes, nagyobbik fiam egy éves korában.
A barátnõm 2 évig szoptatott. Szegény gyilkolta magát, kifejte a maradékot az utolsó cseppig. Lefagyasztotta, hogy jó lesz majd fõzelékekbe, meg itatni a babát, ha már nem szopik. 2 év után a kisfiú utálattal fordult el attól a kajától, amiben megérezte az anyatejet - így kidobták az összeset. És a barátnõm épp a napokban mondta, hogy mi a fenének törte össze-vissza a mellét. A bölcsiben azok a gyerekek, akik tápszeren nõttek, nem betegebbek, mint az anyatejes. Tény, hogy tisztább, kényelmesebb, gyorsabb. Én fejtem volna magam, de nem jött ki egy gyûszûnyi maradék - biztos nem jó volt a technikám. Mindkét gyermekem 5 hónapig szopizott, akkor javasolta a pótlást a védõnõ, mert a súlygyarapodás leállt. S ahogy megindult a pótlás, elapadt a tej, tehát tovább nem tudtam szoptatni. Gõzöm nincs, hogy a technikám nem volt jó, vagy fél évre voltam hitelesítve.
Ne fejd, csak akkor ha a babád valami okból kifolyólag kevesebbet szopik és feszül a melled. 8 hónapig szoptattam, még tovább is lett volna tejem bõven, de a babám azt mondta: "Kösz Anya, de több ilyet nem iszom!"
Szia, két hetes korában én is leálltam a fejéssel... jött is 3 hetes korában a mellgyulladás :( 2-3 hétig küzdöttem, hogy visszahozzam a mellembe a tejet és ott akkor állt be a kereslet-kínálat. Hozzáteszem, sebes volt a mellbimbó, szóval lehet azért is gyulladt be, mert a fájdalom miatt nem volt tejleadó reflex. Már 4-5hete én se fejek egy cseppet sem... 10 hetes a lányom. Figyelni a kell a ciciket rendszeresen, és ha úgy érzed fejd egy kicsit, még picike a kisbabád. lehet nem szopizza ki az egészet. Nekem tanácsolták azt is, hogy szopi után masszírozzam, nyomkodjam és ha még spriccel a tej 4-5-ször akkor van benne, ilyenkor kézzel szoktam fejni, de nem vagyok profi benne :) úgyhogy ez nem 100%-os kiûrítés. Jó egészséget!

Az MSN ablakommal van egy kis gond, ha újra telepítem az MSN-t, akkor muszáj előbb a régit törölni? Mi lesz, ha törlöm, és a másikat nem tudom felrakni? 20/L.

Legjobb válasz: Semmi nem lesz.Maximum visszarakod a régit.Nem fognak elveszni a partnereid ha ilyesmire gondolsz. Kezd el telepíteni, ha megakadsz írj ide nyugodtan majd segítek, de nem hiszem hogy szükség lesz rá.Szinte teljesen automatikus csak kis józan ész kell hozzá.Feltételezem ez meg is van:D akkor hajrá...

Semmi nem lesz.Maximum visszarakod a régit.Nem fognak elveszni a partnereid ha ilyesmire gondolsz. Kezd el telepíteni, ha megakadsz írj ide nyugodtan majd segítek, de nem hiszem hogy szükség lesz rá.Szinte teljesen automatikus csak kis józan ész kell hozzá.Feltételezem ez meg is van:D akkor hajrá...
A kérdező hozzászólása: Sajnos ez sem segített, nem javult meg az MSN ablak. Nem akar magától teljesméretre nyílni, van felül 1cm hézag, alul 2-3 mm. Mit lehet tenni?

Mit csináljak a bokámmal? Ha bokakörzést csinálok, annyira recseg ropog mind a kettő, mint egy rossz parketta. Egyszerüen muszáj köröznöm vele, mert jólesik, egy idő után tiszta merev a bokám és érzem a késztetést, hogy körözzek vele.

De félek hogy bajom lesz egy id? után. Leakarok szokni róla, de nem könny?, mert nagyon jólesik, amolyan megkönyebbülés. Mit?l recseg ennyire? Mit csináljak vele? Menjek el orvoshoz hogy megvizsgálja?

Legjobb válasz: Szerintem menj orvoshoz! Megállapítja hogy milyen mértékû a porckopásod, mert valószínû azért recseg. A körözés csak tovább ront a helyzeten - tovább kophat az "üveg"porc. Szedhetsz Proenzi3-at, az segít az újraporcosodásban.

Szerintem menj orvoshoz! Megállapítja hogy milyen mértékû a porckopásod, mert valószínû azért recseg. A körözés csak tovább ront a helyzeten - tovább kophat az "üveg"porc. Szedhetsz Proenzi3-at, az segít az újraporcosodásban.
Ez kényszermozgás. Pszichiáterhez kell vele menni.
Mennyi idõs?
Gyakran megyek vele egyedül ide-oda, eddig nem volt gond. Amúgy sem ültem hátra, csak kb. 2 hónapos koráig. Bár akkor se volt sok értelme, de nyugodtabb voltam. Nem kell túlparázni, beteszel egy CD-t vagy valami, és nem lesz gond.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Nem hiszem, hogy szívtelen lennél, hogy elõre ülsz, inkább én parázom túl a dolgokat...
Lehet, hogy én vagyok a szívtelen anya, de én soha nem ültem hátra, akkor sem ha a férjemmel mentünk. Így a gyerek megszokta, igaz már 18 hónapos, de simán viszem egyedül. Amíg kicsi volt, aludt, most hogy már nagyobb, teszek be egy gyerekcédét és énekelek, ha már nem nagyon bírja.
Én kikapcsolom a légzsákot és elõre ültetem.Most lesz 6 hónapos és soha nem volt semmi gond!Amúgy meg tényleg hamar elalszanak a kocsiban.:)
beteszem hátra, bekötöm, beülök és már megyünk is. bepánikolni max te fogsz, õ lehet sírni fog. nem nagy ügy, félreállsz, hátramész, megvigasztalod és már mentek is tovább. ha baj lenne nyomsz egy féket, kiteszed az elakadásjelzõt és hátra mész... nem kell ezt túlparázni, enyém szinte mindig az elsõ 2 perc után elaludt. ha meg még nagyon kicsi nem téged fog figyelni, hogy ott vagy-e, elég ha énekelsz neki :) ha meg nagy már, gyerekülésbe ülted akkor lát téged. ha kikapcsolod a légzsákod akkor a bébihordozót elõre is teheted!
A kérdező hozzászólása: 6 hónapos, eddig én is mindig mellette ültem, vagy a férjem, de mindig volt ott valaki. Szabad elõre tenni a gyerekülést, ha nincs légzsák???
Megértem a problémáját a kérdezõnek. Nálunk az a helyzet, hogy eddig én ott ültem mellette, párom vezetett. Mostanában kezdtem el elõre ülni, hogy szokja. Van, hogy muszáj hátraülnöm, különben nem lenne meg. Van, hogy így is végig ordítja az utat. Néha van kedve autókázni, néha nincs. Ahogy elkezdett mozogni megtanulni, úgy kezdõdött ez a probléma. Biztos, hogy van összefüggés a kettõ között. Még szerencsére nem kellett egyedül utazni a gyerekkel egyikünknek sem, de ha kellene, akkor kikapcsolnám az anyósülésen a légzsákot, és odatenném az autós ülést. Az enyém most 10 hónapos.
Miért pánikolna be? Ha még kicsi úgyis alszik.Ha nagyobb akkor beszélhetsz hozzá. Én hárommal mentem kocsival, soha nem volt semmi gond
Én szinte csak egyedül járok velük :) Amíg csak a nagyfiam volt, addig sem nagyon ültem hátra mellé és a párom sem. Hosszú úton meg úgyis elaludt, akkor meg unatkoztunk volna. Szerintem minden szoktatás kérdése. Ha azt szokta meg, hogy autózás közben te folyamatosan szórakoztatod, akkor elképzelhetõ, hogy hisztizni fog. "Beszéld meg" vele, hogy te most vezetni fogsz, õ meg legyen jó kisfiú/kislány :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!