Találatok a következő kifejezésre: Mi a ha most (2144 db)

Ezt a csakaszájukjár dolgot mondd a megkéselt / agyonvert áldozatoknak is...
Ha megvernek én visszaadnám nekik, egyesével elkapnám õket amikor nincs velük senki.De egyébként tényleg csak ugatni tudnak, alaptalanul megfenyegetnek akárkit.Nem lehet velük mit kezdeni, mivel õk rengetegen vannak, téged meg direkt elhagynak az ismerõsök ilyen helyzetben, hülyék lennének melléd állni sajnos.
Elõször is, tanuld meg a cigányok csak ugatni tudnak. Kezük meg sohasem jár. Másodszor is elõször mond el szüleidnek majd menjetek be az igazgatóhoz!
A kérdező hozzászólása: Retentõen félek :(
Az ilyen tetvekkel sajnos nem lehet mit kezdeni, még most kéne az összeset fejbe lõni ( kivéve a normális 1%-ot) amíg lehet.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek:) amúgy általánosba járok 8. osztályba és nagyon sok barátom van és szerencsére próbálnak megmenteni :)
Nem feltétlenül csak a cigányok ilyenek. Utolsó évesek voltunk suliban és ahogy elsuhantam az egyik osztálytársam padja mellett, teljesen véletlenül lelöktem a sapkáját a földre, amit észre sem vettem. Nem gyõztem bocsánatot kérni, de a válasza annyi volt hogy "ez egy új sapka" aztán olyan pofont adott hogy becsengett a fülem is... Se magyar, se cigány egy mukkot nem mert szólni, ennyit az emberekrõl, nem nemzetiségtõl függ ez... Bár õ cigány volt és én is az vagyok, mégsem tartottunk össze, ez egy tévhit. Szerintem mindenképp maradj az osztályodba, vagy pedig szünetre ne egyedül menj ki és próbáld megbeszélni vele a dolgot. (Bár az ilyen korcsokkal esély sincs, mert buta mint a segg). Remélhetõleg csak a szája jár és nem lesz semmi probléma. Vigyázz magadra!:)
Tény, hogy a 80% csak hangember, engem viszont már fojtogatott meg egy dagadt rézbõrû (úgy, hogy lány vagyok!!!), a haverjaim meg álltak ott tátottszájjal, bele nem avatkoztak volna. Szóval készülj fel ilyenre is, meg beszélj a haverjaiddal, mert ezek a patkányok ha egymást kell védeni, rögtön csapatban vannak, én komolyan egyszer se láttam, hogy a másik tábor ugyanígy összeállt volna ellenük. Fel nem fogom miért divat a cserbenhagyás.
Hova jársz suliba? Ha a közelbe, akkor szerencséd van :)
Szerintem inkább ne barátkozz cigányokkal és ha lehet ne is vitázz velük. Általánosba jársz? Hanyadikos vagy? Ha szerencséd van, nemsokára kikerülsz onnan. Amúgy lehet tényleg szólni kéne valamilyen felnõttnek.
A kérdező hozzászólása: Rendben köszi :)
Mondd, hogy zsidó vagy (zsidó származású) és jelentsd fel õket antiszemita támadásért. Bevált recept. :)

Fiúk! Mit csinálnátok ha most a szerelmetek felhívna, hogy szexeljetek vele most valahol a szabadban?

Legjobb válasz: Mi a fenének telefonálna a másik szobából?! Jöjjön át, ha akar valamit!

Mi a fenének telefonálna a másik szobából?! Jöjjön át, ha akar valamit!
Eloldoznám a csónakom! ;)
Hát, ha most elindulnék, akkor kb. reggelre oda is érnék...
Én most szivesen megtenném, de a pasim most rohadt messze van így csak elképzelem milyen jó is lenne... :D
Az h el van b*szva a napom. Esetleg akkor elutasítanám.
A kérdező hozzászólása: És aki elutasítja ilyenkor a szerelmét, azzal vajon mi újság?:)
ez szerintem egyértelmû... a férfiak többsége igent mondana
Én lány vagyok, bocsi, hogy válaszolok. Meglepõdnék, mert dolgozik, de ha kicsit közelebb lenne örülnék, hogy ilyenkor is én járok a fejébe és benne lennék:D 22
motorra pattannék, és oda robognék.De nincs barátnõm így csak ábrándozom :D
Megkérdezném Tõle, hogy miért az elõbbi 8 menet nem volt elég?????
Esetleg fáradt, beteg, messze van, lerobbant a kocsija, nincs bérlete, álmos...Tudod a férfiak is emberek, nem szexgépek...a látszat ellenére

Ki hogyan (és mikort) jött rá, hogy mi akar lenni ha nagy lesz? És mi a foglalkozásotok most?

Csak azért érdekel, mert még semmi elképzelésem sincs arról, hogy mi legyek.

Legjobb válasz: közgazdasági szakközépbe jártam; 10.-ben nyertem egy vállatlátogást egy versenyen való részvételért, a KPMG-hez mentünk, akkor döntöttem el, hogy könyvvizsgáló leszek, most abban reménykedek, felvesznek a BGF pénzügy és számvitelre :)

közgazdasági szakközépbe jártam; 10.-ben nyertem egy vállatlátogást egy versenyen való részvételért, a KPMG-hez mentünk, akkor döntöttem el, hogy könyvvizsgáló leszek, most abban reménykedek, felvesznek a BGF pénzügy és számvitelre :)
Egészen kis korom óta a Történelem érdekelt azon belül a hadtörténelem. Gimnáziumba mentem Angol Töri tagozatra. A faktom is Töri Angol most csináltam elörehozottat angolból 99% lett Jövõre emeltezek töribõl és angolból. angol középfokúm van c tipusú (87% os) decemberbe megyek német nyelvvizsgára (középfokú). Azon reménykeden hogy vagy SZTE vagy KRE re bekerülök történésznek de mEg nem döntöttem el mekyik egyetem legyen az.
ja és nekem is nagy kedvencem a töri, azon belül is a hadtörténelem, de nálam ez megmaradt hobbinak
nekem 14 évesen jött, hogy pszichológus akarok lenni, és töretlenül kitartott a lelkesedés, sõt, egyre erõsödött. most leszek másodéves. :)
általánosban: régész majd fizikus, gimiben kutatóorvos, végül vegyész lettem
Én nem igazán tudtam mi akarok lenni 12-13 évesen. A szüleim döntöttek, hogy menjek vendéglátóipari suliba. Így szakács lettem. Csak azért bánom mert nem lehet vele itthon jól és normálisan keresni. De szeretem csinálni. Ha nem ez lettem volna akkor fogalmam sincs micsoda. Sokszor jut eszembe, hogyha õk akkor nem döntenek helyettem akkor most hol lehetnék.

Mihez kezdjek ha most egy millió forintom van a bankban? Ti hogyan fektetnétek be vagy mit vennétek belőle? Szerintetek ennyiből már el lehet indítani egy vállalkozást?

Legjobb válasz: egymillió nagyon kevés pénz. kösd le és majd ha még néhányat hozzáraktál akkor lehet vele kezdeni valamit

egymillió nagyon kevés pénz. kösd le és majd ha még néhányat hozzáraktál akkor lehet vele kezdeni valamit
Szerintem még hagyd ott nyugodtan. Egyébként lakás felújításba célszerû belefektetni mert ugye az maradandó de nem biztos hogy az elég lesz rá. Nálam a szigetelés, vakolás, kõporozás több mint 1 milla volt, és ugye a belsõ felújításoknak is csak a felével vagyunk meg. Talán egy használt autó vásárlásra megéri, bár ilyen drága benzináraknál szerintem csak kihasználatlanság miatt állna a garázsodban vagy az udvarban vagy tudom is én. Vállalkozáshoz kevés, ahhoz alapból kell fél milla a helyiségért ilyen meg olyan díjakért plusz az árú készlet meg a hozzá tartozó eszközök az már több mint 1 milla. Mi tavaly próbálkoztunk ilyennel a bátyámmal és kb 2, 5 millából tudtunk volna beindítani egy kisebb PC üzletet, aminek nem lett volna értelme mert a bolt helyiséget is valami lepukkadt helyen találtuk és akárhogy számoltunk meg minden mást sehogy sem jött úgy ki hogy kijöjjünk a rászánt pénzbõl és jó helyen is legyen. Még hagyd bent had jöjjön rá a kamat jó lesz az még késõbbre hidd el nekem.
Attól függ, milyen vállalkozásról van szó. Például egy számítógép-karbantartó, avagy rendszergazdai vállalkozást simán indíthatsz ennyibõl, mert nem kell üzlethelyiség, termékek, tehát az induló költség nagyon alacsony (gyakorlatilag csak az ügyintézési díjakat és illetékeket kell kifizetned), így még marad is a pénzbõl.
Vállalkozást ma nem indítanék el ennyi pénzbõl Magyarországon. Túl sok a teher. Gyûjts még, ha tudsz, vagy inkább öncélúan használd majd. (Ingatlan-felújítás, utazás, megtakarítás)
én a helyedbe befizetném magam egy három napos tõzsdetanfolyamra. és elkezdenék tõzsdézni. nem veszélyesen b kategóriás részvényekkel hanem fixen a-kkal... jobban megéri mint a bankba lekötni 8, 5 % amibõl elvisz az infláció 5.5-öt... mennyit tudsz havonta megtakarítani?
Érdemes vállalkozni , de pl olyannal ahol nincs nagyértékû árukészlet és helyiségbérlet pl egy webáruház nyitása ilyen.De piacozni is el lehet kezdeni ennyibõl!

Mi történik, ha most metszem meg a szőlőt, mikor már vannak rügyek?

Vagy maradjon most már így?

Legjobb válasz: Szerintem semmi jóvátehetetlen. Majd az alsóbb rügyek kezdenek kihajtani és remélhetõleg termést hozni....

Szerintem semmi jóvátehetetlen. Majd az alsóbb rügyek kezdenek kihajtani és remélhetõleg termést hozni....
Ha nem metszed meg azzal okozol igazán nagy kárt. Úgy hogy láss neki.

Mit tennél, ha most tudnád meg, hogy a párod levelezik egy ismeretlen csajjal? Srácokhoz: ha szeretitek a bnőtök, mi visz rá, hogy másoknak udvarolj?

ártatlan levelek, de a párom érezteti, hogy tetszik neki a csaj. a csaj nem viszonozza, mert látja, hogy van bn?je. de visszaír a semmir?l.

Legjobb válasz: Én tuti hazaköltöznék. Ha udvarol, akkor az már baj. Mert pl. az én emberem levelezett egy online játékon keresztül egy (14 éves) kiscsajjal, de õ csak tanácsokat adott neki, semmi udvarlás. Ha már több lett volna, akkor pápá lett volna.

Én tuti hazaköltöznék. Ha udvarol, akkor az már baj. Mert pl. az én emberem levelezett egy online játékon keresztül egy (14 éves) kiscsajjal, de õ csak tanácsokat adott neki, semmi udvarlás. Ha már több lett volna, akkor pápá lett volna.
erre hogyan jöttél rá? egyszer volt hasonló, párom egy styuárdesszel kezdett levelezgetni igen "szexin" egy útja után. Már régen volt, de ha visszaemlékezek, issszonyatosan rosszul esett. A csaj próbálta rávenni, hogy ha legközelebb erre jár, ami ekkor meg ekkor lesz, akkor vezesse körbe a városon, a pasim meg, hogy hááát nekem van jobb ötletem is annál. stb. Pfújj, gusztustalan, Namost 2 év után jól felidegesítettem magam! :)
A kérdező hozzászólása: a párom engedte, hogy felmenjek az iwiwjére persze miután törölt minden érdekes levelet csak most jött egy levél attól a csajtól, és abban benne volt, hogy a barátom mit írt neki. a barátom elég nyitottnak tûnik, de óvatosan fogalmaz, nem összejövõsen, a csaj hál' égnek nem veszi a lapot(még)
A kérdező hozzászólása: valaki tudja mit tenne?
Engem az unalom vinne rá erre. 24 F

Mi lenne ha most jelenben jatszanna Brazil Ronaldo (Fenomen) és Cristiano Ronaldo a Real Madridban?

Erősebb lenne a Real Madrid mint a 2009 óta tartó sorozatos Barcelona gyaőzelme?

Legjobb válasz: Ronaldo egyedül nem is, de egy Zidane, Raúl trióval biztos vagyok benne

Ronaldo egyedül nem is, de egy Zidane, Raúl trióval biztos vagyok benne
Elhiszed ha lesz pereznek több milliárdja simán ajánl 1 milliárdot pici messiért?:D Messi+CR együtt mit mûvelne omg. Egyébként szerintem is Raúl, Zidane al együtt ha még ott lene jobb lenne. De õk már a múlt. Jelenleg Isco-ban meg a rohadt jólhangzó nevû Illaramendiben kell bízni.
Ronaldo Messi együtt? Na mit mûvelnének? Sokat nem mert egyik sem valami nagy csapatjátékkos.

Mi történne ha most azt mondaná Irán hogy már van atomfegyvere sőt a nagy hatótávolságú rakétákra rá van szerelve?

Azon gondolkodtam hogy mivel Izrael már nagyon sürgeti a háborút, (ha irán nem enged biztos hogy hónapokon belül megindítják mivel azt mondták csak napokat vagy heteket várnak) mit tudna tenni Irán hogy elkerülje vagy legalábbis tovább húzza az időt. És eszembe jutott hogy ha azt mondaná hogy már kész van, talán még inkább meggondolnák hogy meg merjék-e támadni, hisz ha az első "csapás" nem lesz elég hatásos, retteghetnek hogy a válaszcsapás telibe találja izraelt és végük. Persze tudom hogy az amcsik mindent tudnak a műholdjaik meg kémrepülőik által, de ha ezt mondaná az irániak, talán elbizonytalanodnának. Na milyen ötlet?

Legjobb válasz: Kit érdekel Irán? Én egy percig sem sajnálnám.

Kit érdekel Irán? Én egy percig sem sajnálnám.
A kérdező hozzászólása: Ez csak egy stratégiai ötlet nem Irán, vagy Izraelt vagy Amerikát védem.
Szerintem ez lenne az iráni rezsim utolsó lépése. Szétbombáznák.
Senki nem venné komolyan, de a világsajtót bejárná a cionista álláspont, hogy tessék igazunk volt. Hatalmas baklövés lenne Irán részérõl.
Tudomásul venné a világ, hogy Irán is belépett az atomklubba és igényt tart a muszlim világ feletti uralomra, Törökország ellenében - ui. ez az egész vita arra ment ki, hogy az arab tavasz utáni muszlim világot Törökország avagy Irán uralja. Persze Izrael is jogosan "pattogott", hiszen a saját szemszögükbõl õk teret vesztenének egy iráni regionális hatalommal. Szerintem az USA nélkül õk sem fognak már nagyon kavarni...
Így is úgyis megtámadják, így van a forgatókönyvben. Csak a választások miatt nem pattognak még, majd utána beindul a gépezet. Afganisztán, Iraq, Irán csak Irán nagyobb falat ezért nem elég egy kis VTC lerombolás, nagyobb ürügy kell. Ezek az arab országok útban vannak Amerikának és Izraelnek.
Megtámadják? Kik és hogyan?

Mit gondoltok, ha most leszedem szőrtelenítő krémmel a hónaljamat, két hét múlva lehet majd gyantázni?

Depilan a krém márkája, ha ez számít vmit.

Legjobb válasz: Biztos,hogy 2 hét múlva már lehet.

Biztos, hogy 2 hét múlva már lehet.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ :)

Mit tehetek ha most kaptam egy fizetési felszólitást a biróstól T-Mobil taartozásról, de előtte 1, 5 évig hozzám sem szóltak. Februárig fizetgettem nekik, de utána munkanélküli lettem. Ebben az esetben mit lehet tenni?

Legjobb válasz: Semmi mást nem tudsz tenni : FIZESS! Minél elõbb, annál kevesebb +kamat és +büntetés jön rá a tartozásodra... Ha kiadják a tartozásodat behajtócégnek, akkor az õ munkadíjukat is fizetheted... Vagy ha végrehajtónak adják át, akkor fillérekért fogják elárverezni az értékeidet... :-[

Semmi mást nem tudsz tenni : FIZESS! Minél elõbb, annál kevesebb +kamat és +büntetés jön rá a tartozásodra... Ha kiadják a tartozásodat behajtócégnek, akkor az õ munkadíjukat is fizetheted... Vagy ha végrehajtónak adják át, akkor fillérekért fogják elárverezni az értékeidet... :-[
Mikor munkanélküli lettél, azt hitted, hogy attól, mert nem jött felszólítás, már nem tartozol?? Hihetetlen milyen emberek vannak! Az elõbb szóló jól írta, inged-gatyád rámegy, ha nem fizetsz, a szomszédunkból nyáron vittek el minden mozdítható tárgyat, T-Mobil tartozás miatt.
Ha februárig 'fizetgetett' nekik, akkor onnan számolják az esetleges elévülést. Valószínû azért nem szóltak hozzád, mert fizettél. és mikor nem....szépen elõszedtek...:(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!