Találatok a következő kifejezésre: Mi a ha kiderül, hogy (93 db)

Mi történik ha kiderül hogy a provident képviselőm valótlan munkahelyel adott nekem kölcsönt? De ő is tudta h ez nemigaz mert nemvolt munkahelyem?

Most jeen pillanatban nincs munkám de a nagyszüleim segítenek és jövőhónapban egybe kitudnám fizetni a kölcsönöm viszont most 3hete nemtudom fizetni és a képviselőm fenyegetőzik! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha õ is tudta bizonythatóan, akkor õ is elõ lesz véve csalás és okirathamisítás vádjával.

Ha õ is tudta bizonythatóan, akkor õ is elõ lesz véve csalás és okirathamisítás vádjával.
A kérdező hozzászólása: Neki munkáltatóit kellett volna kérnie én ugy tudom és azt mondta hogy írjunk be valami munkahelyet.Mindegy hogy mit mert ugysem néznek utánna.De hogy tudnám ezt bizonyítani?

Mit tennél ha kiderül hogy a barátod drogozik?

a minap rájöttem hogy a barátom drogozik..az orrába szivja fel.. nagyon megijedtem amikor megtudtam mert iszonyatosan féltem mert szeretem ,mostanság sajnos el is hanyagol és szerintem hazudik is..el?ször nem gondoltam hogy emiatt de aztán rájöttem hogy biztos van köze hozzá..sajnos nem csak szívja hanem kereskedik is vele vagy hogymondjam..iszonyú rossz érzés:( több mint 6hónapja vagyunk együtt és ezt soha az életbe nem tudtam volna bel?le kinézni..

Legjobb válasz: Én a helyedben ott hagynám! Tudom nehéz, mert szereted stb. De gondolj csak bele... ha õ bukik akkor te is buksz vele. Nem fogod tudni kimagyarázni magad, hogy te nem tudtál róla, mert úgyis te leszel meggyanúsítva a bûnrészességgel. :-S Esetleg még annyit tehetsz, hogy érzelmileg megzsarolod kicsit. Elmondod neki, hogy láttad mit csinált és nem tetszik neked. Ha nem hagyja abba, akkor elveszít téged. Vagy észhez tér, vagy nem. Ha szeret téged és fontosabb vagy neki mindennél akkor abbahagyja. Sok sikert! Nehéz helyzetben vagy... :-S 20/L

Én a helyedben ott hagynám! Tudom nehéz, mert szereted stb. De gondolj csak bele... ha õ bukik akkor te is buksz vele. Nem fogod tudni kimagyarázni magad, hogy te nem tudtál róla, mert úgyis te leszel meggyanúsítva a bûnrészességgel. :-S Esetleg még annyit tehetsz, hogy érzelmileg megzsarolod kicsit. Elmondod neki, hogy láttad mit csinált és nem tetszik neked. Ha nem hagyja abba, akkor elveszít téged. Vagy észhez tér, vagy nem. Ha szeret téged és fontosabb vagy neki mindennél akkor abbahagyja. Sok sikert! Nehéz helyzetben vagy... :-S 20/L
Szerintem semmiképpen ne zsarold. Valószinûleg nem lesz elég erõs miattad leszokni róla, viszont azt látja, hogy el akarod venni tõle, ami neki jó. Könnyedén te magad kerülhetsz veszélybe, kegyetlen erõs hatás az elvonás... Hagyd ott. Ne mond, hogy ezért, de a helyedben lelépnék. Nem megy, nem mûködik. Ha mondod, hogy a drog miatt, majd nekiáll ígérgetni, fenyegetõzni, stb, közben nem változik semmi, te meg szép csendben tönkremész. Nem is beszélve a veszélyekrõl, hogy magával ránt, ahogy az elsõ írta. Tudom, hogy te abszolút nem így látod, és valószínûleg azt gondolod, hogy sosem bántana, mert szeret, és érted megteszi, de nem fogja. Nagyon-nagyon kevesen vannak, akik a társukért megteszik. Hagyd ott minél hamarabb, annál gyorsabban tovább tudsz lépni majd.
Hagyd el.
Szia! Sír Butcher jól mondja. Hagyd ott. Ne firtasd. Valóban veszélyben vagy. Te is, meg az esetleges utódod is.
Többé nem lenne a barátom. Ez válóok is lenne. Csak össze ne keverd a drogozást a tubákolással.
én volt barátnõmrõl derült ki kb 2 hónapja hogy drogozott (kipróbálta) és úgy lecsesztem érte hogy elsírta magát és rohadt mérges lett rám és másnap írt nekem hogy elgondolkodott rajta és igazam van, és többé már a közelébe se ment a kokainnak. 15/F
hááát úgy elolvastam az eddigi válaszokat, és gratulálok a fantasztikus empátiához mindenkinek ! számomra hihetetlen .... nézd, nagyon nehéz itt nálunk bárhogy is kezeltetni ezt, mert baromira nincs meg a háttér. ezzel együtt valéamit tenni kellene persze, mert lehet h szép lassan, de tönkremegy ebbe. na most ha csak amolyan hétvégi, diszkós módra csinálja, akkor meg nem kell mindjárt a rémeket látni, mert mai tizenéves, huszonpáréves korosztálynál legyünk õszinték, talán nagyobb része használ valamit, mint amelyik nem, álszent dolog lenne ennek ellenkezõjét állítani. sztem szemét dolog lenne csak úgy lelépni, én megpróbálnék vele õszintén beszélni, mégis mi a helyzet ezzel ... aztán ha még nem olyan szinten függõ h már nem tudja abbahagyni, akkor azért megpróbálnám jobb útra vinni, mielõtt késõ vagyis reménytelen lenne
Az odáig oké hogy ott hagyod, de egyben kéne neki segíteni is valahogy. Ez olyan, mintha szüleid gyerekkorodban otthagnának egy ház alatt, csak mert rágod a körmeid. Legalább a szüleinek jelezd hogy drogot fogyaszt és kereskedik is vele. Gyerek agya biztos el fog párszor borul, de talán még lehet rajta segíteni. Szipog sokat? Ha igen akkor a nyálkahártáyja nem a régi, tehát biztos rendszeresen "szipuzik" is. Ezért nem ajánlott a tubák szipuzása is.
A kérdező hozzászólása: katizik.. szipog.. sokat fújja az orrát sokszor beteg.. nagyon sokat is alszik:/ aztmondta letud róla szokni..várok 1-2 hetet ha nem változik a helyzet ott hagyom és a szülei tudtára adom hogy mit csinál a fiuk..
Bármelyik alkoholista, nikotinista vissza tudja szorítani a szenvedélyét 3 hónapra. A gond ezután kezdõdik. Ekkor jönnek az elvonási tünetek. Drognál is biztos van ilyen határ. Sztem bármelyik kedves aranyos drogos megtévedt megmondja neked. Aki rászokott, kizárt, hogy egymaga letegye.
persze h kizárt, bár válasszuk már azért ketté az eseti füvezést és a függõként való lövést ... ez utóbbi bizony kõkemény dolog, és nálunk egyelõre még csak balkáni módszerekkel lehet leszokni róla, azaz megvonás aztán kész, dögöljön meg, pedig komoly életveszély is felléphet, nyugaton már rég alkalmazzák a fokozatos leépítést ill. most kezd elterjedni az altatásban tartásos megvonást, így nem éli át a heves tüneteket hát hiába, azért ehhez még idõ kell, de amúgy a pénzesebb magyarok is mennek olasz, osztrák, spanyol kórházakba úgymond leszokni, elég sok tudományos cikket olvastam errõl hát a szegényebb rétegnek meg marad a nyírõ gyula zárt osztály, és vagy megmaradsz vagy nem ... nagyjából állati körülmények között majd kiderül
Teljesen átérzem a problémád. Az én pasim is drogozik. Régen csinálta, de 2 éve leállt. Most újra kezdi, hála egy "jó" barátnak. Az a gáz, hogy amíg õ maga nem érzi úgy hogy abba kéne hagyni, nem lehet segíteni, de a drogos haverok miatt nehezen érhetõ el, hogy úgy érezze, mert visszarántják. Õ "csak" természetes eredetû anyagokat nyom, nem vegyszert, de a pszichés hatások (emberi kapcsolatok leépülése, érdektelenség, motiválatlanság) már jelen vannak. Eddig mindig olyan kedves volt, mostanában sokszor megbánt. Nekem is ott kéne hagynom, tudom, de nem tudom lesz-e erõm...

Mire számíthatok ha kiderül hogy enyém a gyerek?

Szóval van egy csaj akinek van egy kb 3 éves fia..pár napja a családja itt volt és köteleztek hogy fizessek az elmúlt 3 évre pénzt mivel hogy az én fiam is.én tagadom hogy az enyém. az anyja vizsgálatot akar kötelezhetnek rá? de mivel cigány család félek hogy megvernek- 20 vagyok

Legjobb válasz: Igen bíróságon kötelezhetnek DNS tesztre de ha egy kicsi esély is van, hogy nem a tiéd te sem legyél hülye és ragaszkodj hozzá. Gyerektartást max 6 hónapra visszamenõleg lehet követelni.

Igen bíróságon kötelezhetnek DNS tesztre de ha egy kicsi esély is van, hogy nem a tiéd te sem legyél hülye és ragaszkodj hozzá. Gyerektartást max 6 hónapra visszamenõleg lehet követelni.
Egyetértek Agent K-val ne menj bele semmibe, csak ha hivatalos pappírt kapsz.Ugye mivel cigorol van szó, még az is lehet hogy az apa, az öcsi, vagy a bátyó a gyerek apja..
Ha bíróság kötelez a tartásdíjra, akkor azt a jövedelmed százalékában szokták megjelölni. Tehát mindegy hol melózol, a bejelentett összegbõl számítják ki - ha Ausztriában legálisan fogsz munkát vállalni, bejelentenek, akkor az lesz az alapja.
"pár napja a családja itt volt és köteleztek hogy fizessek az elmúlt 3 évre pénzt mivel hogy az én fiam is" Õk nem kötelezhetnek semmire - esetleg kérhetnek, amit te elutasítasz ha van egy kis eszed. Ne is kezdeményezz magadtól apasági vizsgálatot, menjenek szépen bíróságra aztán majd ha jön a levél, akkor mész mintát adni. Aztán ha kell akkor fizetsz, ill. belátásod szerint látogatod a fiadat - ha nem kell meg kiröhögöd õket. A legjobban az tetszik, hogy "az én fiam is": miért, hány hímivarsejtbõl lett az a gyerek, 16-bõl egyszerre? Errõl egybõl beugrott a Jó, a Rossz és a Csúfból a világhírû inzultus: "You are the son of a thousand fathers"... :D
Bíróság kötelezhet rá. Ha tudod, hogy tiéd a gyerek, ismerd el. Ha tudod, hogy nem tiéd a gyerek, vagy nem vagy biztos benne, a bíróság elrendeli a DNS vizsgálatot. Ha te vagy az apa, akkor fizetned kell majd a DNS vizsgálat költségeit, valamint a gyerektartást fél évre visszamenõleg. 3 évre visszamenõleg nem fogják nekik megítélni a gyerektartást.
Vizsgálatot vállald be, ha tisztáz téged, akkor azért jó, ha kiderül, hogy a tiéd, akkor meg azért jó. A gyerektartást a kérelmük beadásától visszamenõleg 6 hónapra kell majd fizetned, semmiképp nem 3 évre.
Ha a tiéd akkor minimum 18 éves koráig maximum 25 éves koráig elbúcsúzhatsz a fizetésed 20%-tól.
Jobb, ha vállalod az apasági vizsgálatot, különben nem lesz nyugtod tõlük, amíg élsz. Ha szerencséd van, nem Te vagy az apa, és papírt lobogtatva, van remény a békére. Ha Te vagy az apa, akkor gyerektartást kell fizetned. De nem 3 évre visszamenõleg, csak 6 hónapra! Vállald az apasági vizsgálatot, így a bizonytalanság miatt nem tudod megvédeni magadat. Õk meg nem szállnak le rólad, csak ha papírral bizonyítod, nem vagy az apja a kicsinek. Gazdag család vagytok? Mert kiszimatolhatták, lóvé kell nekik. Beszéld meg a szüleiddel, bármilyen cikis is, mert bizony sok ész kell ellenük. Jogaikat nagyon tudják.
Bizony, nem csak 6 havi pénzrõl szól(na) ez az ügy, hanem még hosszú évek alatt fizetendõ gyermektartásról. Amúgy téged nem is érdekel, hogy van-e saját gyereked?
A kérdező hozzászólása: "Megérte legalább?" az hogy lefeküdtem vele számomra, máig a legszebb élmény bármennyire is tagadnám..persze gyereket nem akartam. és arra nem is vagyok büszke hogy nem védekeztünk.meg azt is sajnálom, hogy az akkori barátnõmet ezzel megbántottam. amúgy õk az igényesebb fajtából valóak, tehát szép a házuk ápoltak, dolgoznak stb...és pl a csajon nem is látni hogy cigány.
Nem, ha csak egy botlás volt, és ha Ausztriába mész dolgozni, akkor nem kötelezõ fizetni... Mégis milyen világban élsz? Teljesen mindegy, hogy botlás volt-e, vagy szándékos, hová mész dolgozni, tanulni, akkor is a gyereked. (Nyilván ha ezt a vizsgálat is kimutatja.) Az meg, hogy cigány család... Hát ennyi eszed volt? Ennyire sokba kerül az óvszer? Megérte legalább?
Egyébként tudtad, hogy terhes lett?
Hogyne tudnák behajtani, szinte ugyan olyan könnyedén, mint hazai munkáltató esetén. Külön Uniós rendelet van a tartásdíjak behajtásáról!
Ausztriából is be tudják majd hajtani.
Nem, akkor nem tudják behajtani. Max ha be lennél közben itthonra jelentve egy vállalkozó által minimálbérre, akkor abból vonhatnának. Vannak ismerõseim, akik így kapnak: egy részét, a nagyobbat kintrõl, meg a magyar közvetítõ által minimálbért.
Nekem furcsa, hogy miért 3 év után jelentkeznek. Nyugodtan menj bele a vizsgálatba, ha tényleg a tiéd lenne, már elõbb verték volna a harangot.
A kérdező hozzászólása: Ausztriában az ottani munkáltatómtól kapom a pénzt. ezért kérdem hogy ilyenkor mi van mert így behajtani se tudnák.(szerintem)
viszont ha te vagy az tényleg szívás, nem lennék a helyedbe:D egy fiatalnak elég nagy pénzkiesés az a havi jó pár tízezer forint.
Ha Ausztriában fogsz dolgozni, ottani munkáltatótól kapod a pénzt, abból nem tudnak tõled gyerektartást vonni, ha esetleg te vagy az apa.
A kérdező hozzászólása: van rá esély hogy az enyém..de az egy botlás volt és nem is vagyok rá büszke. én szeptembertõl Ausztriába fogok dolgozni akkor is köteles vagyok fizetni?
A kérdező hozzászólása: bocsi a vesszõhibákért

Nem vagyok benne biztos hogy terhes vagyok és szedem a fogamzás gátlót és közbe ugyan úgy megjön. Akkor mi történik ha kiderül hogy az vagyok és gyógyszert szedek?

Legjobb válasz: Hali! Sztem, ha nem vagy benne biztos, de úgy érzed, akkor érdemes minél elõbb dokihoz menni, majd õ tudja a teendõket. Dokihoz, de hamar!

Hali! Sztem, ha nem vagy benne biztos, de úgy érzed, akkor érdemes minél elõbb dokihoz menni, majd õ tudja a teendõket. Dokihoz, de hamar!
De mibõl gondolod egyáltalán hogy terhes vagy?Vannak valami tüneteid?Mert ha megjön rendesen+gyógyszert szedsz akkor szerintem nem sok esélye van..
A terhességi teszt tabletta mellett is ugyan úgy kimutatja a HCG-t a vizeletben mintha nem szednéd ez nem tudom honnan származik, hogy nem.Nekem két barátnõm is esett teherbe tabletta mellett és mindkettõnek pozitiv lett a tesztje.
10:25-ös vagyok. A hasadon nem látszana még, ne butáskodj!! A kérdéseid alapján 1 terhességrõl beszléünk. Akkor is ha már 3. hónap alajén jár a terhességed, "csak" egy Kb 5cm-es és 25grammnyi magzatról beszélünk. Ez még nem hiszem, hogy látszik!! Az 1. terhesség, általában a 4.hó végétõl látható, amikor már Kb 200gramm és 15cm hosszú a magzat. Jobban tennéd, hogy ha a kérdezõsködés helyett SOS elmennél egy dokihoz. Õ 5 perc alatt megmondaná neked, hogy mit tegyél és mit ne, és te is megnyugodhatnál, mert nem a sötétben tapogatóznál. Sok sikert. (2 gyermekes anya)
Akkor az nagyon nem jó! Fõleg a babának nem tenne jót! Jobban tennéd, ha konzultálnál a dokiddal, mert 1 gyors ultrahanggal azonnal megmondja, hogy lát-e terhességet vagy sem. Továbbá, mivel a tabletta álterhességet állít elõ a szervezetedben, így nem tudom, hogy a tesztre lehet-e egyáltalán alapozni?!
A teszt nem mutat pozitivat a tabletta miatti álterhesség miatt - mivel a babánál keletkezö hormont méri, ami ilyen esestben nincs jelen. MEnj orvoshoz, szerintem csak ideges vagy, de ha tényleg terhes lennél, akkor minél elöbb abba kell hagyni a gyógyszert, mert árthat a picinek.
A kérdező hozzászólása: hát a teszt az azt mutatja hogy nem vagyok az, de közbe meg ugyan úgy megjön, de ha terhes is lennék akkor már láccana a hasam legalább 1 kicsit is, mert 3 hónapja hogy ha terhes vagyok
Kedves Kérdezõ. Azért mert valaki megmondja neked õszintén a vélemenyét még nem kell lepontozni a válaszát. Semmi olyat nem írtam, ami nem lenne igaz!!

Apukám megcsalta anyukámat, aki észre se vette, vagy nem foglalkozott vele. Mit csináljak, ha kiderül, hogy a lány a féltestvérem? Azon kívül, hogy leköpöm õket?

13 éve váltak el, a megcsalás elõbb kezdõdött, nem tudjuk, mennyivel. De kiderült, hogy a nõje ismerte már apár akkor is, amikor terhes volt...idõben tehát simán lehet a gyerek apja...

Legjobb válasz: Kit akarsz leköpni? Gondolkozz mar egy kicsit

Kit akarsz leköpni? Gondolkozz mar egy kicsit
A kérdező hozzászólása: 17! Köszönöm, hogy megérted a dühömet. Jól esik, amit írtál. Ha lenne pénzem, se dns re költeném, de valahogy jó lenne kideríteni. A kérdés nem segít. A nõ direkt hazudik, meg félreérthet helyzeteket teremt, és lehet, ez a beszólása is csak az, hogy direkt értsék úgy, hogy apám az apja a gyereknek. Apukám meg úyse válaszol, csak idegeskedni kezdene... ( A korom meg teljesen lényegtelen, nem tini vagyok, és kiadni se akarom magam, hogy rám ismerjenek)
Ha apád csalta meg anyádat és a testvéred anyádtól született meg aki nem csalta meg apádat akkor hogy lehet a féltestvéred? o.O A férfi termékenyíti meg a nõt :D Nem lehetsz valami zseni fiam :D
A kérdező hozzászólása: "Ha apád csalta meg anyádat és a testvéred anyádtól született meg aki nem csalta meg apádat akkor hogy lehet a féltestvéred? o.O A férfi termékenyíti meg a nõt :D Nem lehetsz valami zseni fiam :D" Te sem. Írtam már, hogy van rendes testvérem is, meg ez a valaki, aki talán nem is az. Nyugtass meg, hogy tudsz hazsnálni vesszõket, nem pedig buta vagy hozzájuk...
Még csak most olvasom :D "Meg arra is, hogy középsulit is bukdácsolva végzi, meg arra is, hogy csúnya. Nem is hasonlít ránk... " Micsoda testvér vagy. Akaszd fel magad fiam :D Ám eléggé hasonlítotok. Kis butus :D
Az "ez az valaki" a saját véred még ha félig is...
Ezt te írtad cica :D "Te sem. Írtam már, hogy van rendes testvérem is, meg ez a valaki, aki talán nem is az. " Anyádnak csak feltûnt hogy odakerült még egy gyerek. Vagy lehet hogy anyád is egy cafka volt és tényleg féltestvér? Kezd érdekes lenni :D
A kérdező hozzászólása: A te iq-d, és felfogásod is érdekes. Igen, ott éltünk már mi, egy család, amikor egyik nap apukám hozott egy nõt, meg egy gyereket, és mi akkor elmentünk. Így képzelted? Sacc/kb. 12 éves lehetsz, kevés tapasztalattal és felfogó képességel, így ha nem bánod, nem áldozok rád több energiát.
Mivan:D Ilyet nem írtál egy szót sem... csak hogy van egy testvéred aki LEHET hogy csak a féltestvéred :D Jézusom :D Hogy lehet valaki olyan butuska mint te?:D
megis milyen alapon akarsz te lekopdosni barkit is? Nulla alapod van arra hogy barki felett is itelkezhess, plane nem egy tok ismeretlen gyerek felett.
A kérdező hozzászólása: Nyilván nem ismerem a gyereket, azért tudom, hogy milyen...
kopkodni csak a full idiotak szoktak. Amugy meg 1x: miert gondolod hogy neked barki felett is jogod van itelkezni? Mert nincs.
A kérdező hozzászólása: Nekem nincs, de nektek fölöttem van?
Itt pár megy a köpködés gyerektõl függetlenül. Szép! Kérdezõ: Attól hogy agresszívan elutasítasz itt mindenkit hogy szarsz ránk, akkor kérdem én minek tisztelsz minket meg a kérdéseddel ha [email protected] a válaszra? Ha meg választ akarsz, akkor tisztán kérdezz. De ha csak dühöngeni jöttél ide..akkor nincs kifogásom.
Még mindig nem tudjuk, hogy te hány éves vagy.
Legelõszõr azt kellene tudnod, valóban féltestvéred-e. Kérdezd meg errõl õket! Ha máshogy nem megy, szerezz tõle nyálmintát, és a dns-bõl kimutatható, van-e közötök egymáshoz. Ez utóbbi költségesebb megoldás. Mikor biztosat tudsz, akkor dönthetsz majd, hogy mit teszel. Ha nem akarsz tudni róluk, akkor ne menj feléjük, ne szólj hozzájuk, ne írj, ha írnak ne válaszolj. Bár a tisztánlátás érdekében, megadhatnád az esélyt, hogy elmondják az igazságot/az õ verziójukat. Bízz benne, hogy az idõ nagy doktor, ez a fájó seb is enyhül majd.
A kérdező hozzászólása: Féltkeny vagyok az életképtelenségére, igen...ne tudd meg, mennyire. Meg arra is, hogy középsulit is bukdácsolva végzi, meg arra is, hogy csúnya. Nem is hasonlít ránk... féltékeny nem vagyok senkire, a mélyszegénységet is túléltem, inkább érdekes, hogy apa a tesómnak, a rendesnek több mindent ad, meg a nõ is megtesz olyanokat, amit anya nem mert. Az téy, hogy anyával nem illettek össze, csak kicisnálják egymást, anya azóta talált jobbat, de nem hagy nyugodni, hogy miért nem lehet elmondani, ha ez van...
A kérdező hozzászólása: Azt tenném, de inkább rájuk hánynék, de hozzájuk nem szólok az biztos. Apámat, a nõt, meg a gyereket. Nem érdekelnek a világmegbocsájtó közhelyek, minket kicsinált apa idegileg, és most évekig titkolni kell ezt...évtizedekig? Nem hiszem el, hogy senki nem lenne dühös, ha kiderülne egy ilyen. Fõleg, ha õ nem kap annyit amúgy se, mint a többi gyerek...Nem pénzre gondolok, és nem annak a nagyságára...
Elhiszem, hogy ideges vagy, csalódott és megbántott, de áruld már el, mégis mit ártott neked szegény másik gyerek? Õ csábította el apádat? Õ csalta meg anyádat? Szegény ugyanolyan áldozat, mint te. Inkább azon gondolkozz, hogyan tudnál vele jó kapcsolatba kerülni, hiszen egymás támaszai lehetnétek egy ilyen helyzetben.
A féltesód mirõl tehet?
Mit szólnál, ha valaki TÉGED akarna leköpni azért, mert az apád félrement? A húgod pont ugyanannyira hibás benne, mint te magad...
az a gond, hogy nem tudom értelmezni a kérdésed... a faterod 13 éve dugja a féltesód? vagy mi? csak mert nekem ez jött le a kérdésbõl
Ha egy hazassag tönkremegy, ott ket ember hibás. Ha az egyik megad mindent, a masik nem keresgel, ez az egyik. A masik: ha mindenképp hibast keresel, az az apad. O élt házasságban, nem a no. A gyerek meg plane nem tehet semmirõl.
A kérdező hozzászólása: Apámat okolom, és a nõt. Érdekes, hogy a gyerek jutott eszetekbe...(ez elgondolkodtató). Röviden tettem fel a kérdést, utána el van magyarázva, hogy a nõ gyerekérõl van szó...nem kell ennyire keeresni a fogásokat rajtam, ha már másba más belekötött...
Hány éves vagy? Hogy derült ki, hogy apukád csalta anyukádat?
Akkor idéznélek: "Mit csináljak, ha kiderül, hogy a lány a féltestvérem? Azon kívül, hogy leköpöm õket?"
"Kit akarsz leköpni? Apámat, a nõt, meg a gyereket." Te mondtad. Valóban elgondolkodtató. Mit kell és miért titkolni évtizedekig?
A kérdező hozzászólása: 9. ne fárassz. Azért, mert nem írtam felsorolsát, nem jelenit, hogy benne van a 3-ban...de akkor tedd bele, ha téged ez bodloggá tesz. Tény, hogy nem szeretem a lányt, buta, mint a föld...
A reagálásod alapján még most is gyerek vagy. Nem tudhatod, hogy mi történt 13 évvel ezelõtt a valóságban. Lehet, hogy nem is apukád volt a hibás, hogy elváltak?! Amúgy te most (gyerekesen) féltékeny vagy a féltestvéredre???
A kérdező hozzászólása: tényleg azt írtam, de azt már tovább gondoltam...a hányás utánra, meg az utálatra, nem az elsõ kérdésre koncntrálam, bocsánat...nemmagyarázom tovább, meg nem célom tökéletesnek tûnni elõttetek, úgysem 3 infóból fogjátok teljesen átlátni a helyzetet... De ha õt is le akarnám köpni, se kellene mit magyaráznom...
#31 Nem, õ ezt a kérdést komolyan gondolta :D Emlékszem ugyan azon a napom mikor ezt írta ki, hõbörögve irt ki még egy kérdést hogy " a sok balf4sz minek válaszol a kérdésemre? blablabla a sok gyökér blablabla"

Mi történik, ha kiderül, hogy rossz a szex?

Számtalanszor olvasom itt az ellentábortól, hogy azért nem jó megőrizni a házasságig a szüzességet, meg úgy összességében azért nem érdemes tartogatni, mert mi van ha rossz a szex? Akik így gondolják, azok elgondolkoztak-e azon, hogy akik képesek arra, hogy nem kényszerből, hanem elhatározásból és elvből ilyen sokáig várjanak a másikra, miközben egyeseknél már 12-13 éves korban legyőzik a hormonok az elmét, azoknál a szexnek az AKTUS része nem központi kérdés? A nők többségét különben sem az aktus az, ami kielégíti. Hüvelyi orgazmushoz lelki összhang és szerelem sem árt. Ha a méret nem tér el nagyon a normálistól egyik irányban sem, akkor már csak a technika maradt. Az meg tanulható. Ellentétben a szerelemmel és az összhanggal, ami vagy megvan, vagy nincs két ember között. És az összhang miért ne lenne meg két ember között, akik hasonlóan vélekednek erről a témáról? Egy szűz lánynak nem egy skalpvadász lesz élete párja, aki egy napot nem bír ki, hogy ne szedjen fel valami kis könnyen kapható nőt, ha mégse jön össze akkor pedig otthon recskázik a pornóra. Ahogy egy érzelmekre adó, romantikus alkatú szűz fiú sem egy részeg partyr*banccal akarja majd elveszíteni. Ehhez nem kell sem vallásosnak sem torzult személyiségűnek lenni, egyszerűen ilyen beállítottságúnak. Miért olyan hihetetlen, hogy két ember között NEM a szex a KÖZPONTI KÉRDÉS? Õszintén sajnálom azokat az embereket, akik annyira fantáziátlanok, hogy számukra csak az aktus képes kielégülést okozni, utána pedig már nem tudják, hogy mivel dobják fel a szexuális életüket és jön az anál meg a szadomazó meg a hármasban, négyesben, orgiák.

Legjobb válasz: Nem mondom, hogy teljesen hibás a felvetés, mert azért némi igazságot is látok abban, amit mondasz, de azért ez nem ennyire egyszerû. Gondolom még te is szûz vagy, hogy ilyen kedvesen végig logikáztad a dolgokat. Igaz, hogy nem központi kérdés a szex egy kapcsolatban, de akármennyire is jól elbeszélgetünk, és szeretjük egymást, ez nem elég egy harmonikus kapcsolat hosszú távú fenntartására. Erre amúgy is ott vannak egy barátok. Kezdjük azzal, hogy van egy nõ és egy féri. Szerelmesek, szeretik egymást, megvan az összhang, közös az érdeklõdés. Eljön az elsõ aktus, és nem olyan jó. Ez persze semmit nem jelent, fõleg nem két szûz embernél. De aztán egyre többször próbálkoznak, és mondjuk a nõ nem jut el az orgazmusig. Lehet neki nem is olyan fontos, mert megelégszik a szerelem okozta egyesülés és beteljesülés érzésével, de a férfi attól még tudja, hogy a nõ nem élvez el, és ettõl elkezdi kellemetlenül érezni magát, jobban akar teljesíteni. De valamiért mégse sikerül, hiába a jó technika, vagy bármi. Egyszerûen nem passzolnak össze szexuálisan. A férfiban ez kisebbségi érzést kelthet, és úgy érezheti õ nem elég jó a nõnek. Vagy kevesebbnek érzi magát, ezért frusztráltabb lesz. Ez bõven elég ahhoz, hogy megrontson egy kapcsolatot. A nõ hiába bizonygatja, hogy ez neki nem számít, a férfiaknak ez mégis olyan dolog, ami a saját önértékelésükhöz hozzá tartozik. Ez nem egy kitalált történet, hanem valós példa. És ez csak egy eset...van elég más példa is.

Nem mondom, hogy teljesen hibás a felvetés, mert azért némi igazságot is látok abban, amit mondasz, de azért ez nem ennyire egyszerû. Gondolom még te is szûz vagy, hogy ilyen kedvesen végig logikáztad a dolgokat. Igaz, hogy nem központi kérdés a szex egy kapcsolatban, de akármennyire is jól elbeszélgetünk, és szeretjük egymást, ez nem elég egy harmonikus kapcsolat hosszú távú fenntartására. Erre amúgy is ott vannak egy barátok. Kezdjük azzal, hogy van egy nõ és egy féri. Szerelmesek, szeretik egymást, megvan az összhang, közös az érdeklõdés. Eljön az elsõ aktus, és nem olyan jó. Ez persze semmit nem jelent, fõleg nem két szûz embernél. De aztán egyre többször próbálkoznak, és mondjuk a nõ nem jut el az orgazmusig. Lehet neki nem is olyan fontos, mert megelégszik a szerelem okozta egyesülés és beteljesülés érzésével, de a férfi attól még tudja, hogy a nõ nem élvez el, és ettõl elkezdi kellemetlenül érezni magát, jobban akar teljesíteni. De valamiért mégse sikerül, hiába a jó technika, vagy bármi. Egyszerûen nem passzolnak össze szexuálisan. A férfiban ez kisebbségi érzést kelthet, és úgy érezheti õ nem elég jó a nõnek. Vagy kevesebbnek érzi magát, ezért frusztráltabb lesz. Ez bõven elég ahhoz, hogy megrontson egy kapcsolatot. A nõ hiába bizonygatja, hogy ez neki nem számít, a férfiaknak ez mégis olyan dolog, ami a saját önértékelésükhöz hozzá tartozik. Ez nem egy kitalált történet, hanem valós példa. És ez csak egy eset...van elég más példa is.
Akkor te most végül is válaszoltál a saját kérdésedre. Legközelebb CSAK KÉRDEZZ. Az hogy kapásból le is írod, hogy miért jobb az egyik a másiknál, az nem kérdés.
És mi a helyzet ha a pénisze úgy görbül a férfinak , hogy a nõ méhszáját pont bántani fogja és fájdalmas lesz a közösülés ill. olyan vékony hogy a nõ nem érez szinte semmit?
Egyébként meg szerintem ha rossz a szex, akkor minden rossz. Nem tudod milyen, mégis gondolj bele, a barátod önzõ, nem adja meg azt amit akarsz... Ha ott nem figyel rád, a legintimebb környezetben, máshol hogy figyelne rád?
Kb. 2 hete veszítettem el a szüzességem, és a mostani barátommal egy percet sem tudtam volna tovább várni. Nem értem az olyan embereket, akik tudják magukat türtõztetni a párjuk közelségében, fõleg az elején. Nem arra gondolok, hogy az utcán csak sétálnak, bár nekem az is kicsit nehéz :D De nem mászok rá emberek elõtt. Nem gondolom, hogy "fantáziátlan" vagy aberrált lennék, én érezni akarom a barátomat. Ha nem próbáltad, honnan tudod, hogy késõbb nem lesz központi kérdés? Nem bírok magammal. Mióta megtörtént, én ránézek, és felizgulok... Aztán mikor hozzámér, már teljesen benedvesedek. Szerintem semmi rossz nincs benne. Mi most nem csinálhatjuk még keddig, és lehet utána sem, mert sajnos borzasztó szûk vagyok, és fájt. Most pihenünk, de mindig le kell magáról vakarnia, annyira mászok rá. Mégsem központi téma, de olyan jó volt vele egyesülni... Újra meg újra megtenném, és egyszer sem bánnám meg. 17/L
Ja igen, és a lelki válságról meg ne is beszéljünk, ami akkor jön, amikor a felek nem tudják kielégíteni egymást, nem tudnak maximális örömet okozni egymásnak e téren, mert nem illenek össze E TÉREN. Hatalmas fusztráció. Megrontja a kapcsolatot. Magunkat és/vagy a másikat hibáztatjuk. De ezt egy szûz ember még nem élte át...
Tegyük fel, vannak olyan emberek akiknek nem központi kérdés a szex, mert még ki sem próbálták és... el vannak tájolva. Azt hiszik, nem olyan fontos ez. Nem tudják, milyen, ha igazán jó, és jobb esetben megtanulják egymással, rosszabb esetben nem! És ez a gáz. Miért nem lehet korábban próbálkozni, hogy legalább tudják, mi az a szex? Miért nem? :D Szerintem ennek nincs értelme, a házasság csak egy Emberi Koholmány, nem hiszem, hogy itt kellene meghúzni a határvonalat a szexhez. Nekem már ezért is ellenszenves ez a "nézet". Ha pedig kiderül, hogy rossz a szex, természetesen rengeteget lehet változtatni rajta a feleknek. Ez igaz. De lehet, hogy teljesen máshogy állnak a szexualitáshoz, mást szeretnének, más esik jól nekik, és nem képesek közeledni egymáshoz e téren. Na majd itt lesz a probléma, de ezt elõre nem tudhatják! Ezután pedig évtizedek alatt igen is nagy rá az esély, hogy a felek félrekacsintanak, mert õk is élvezni akarják a szexet, mással is! Nem mondom, hogy mindenki ilyen lenne, vagy hogy ez valószínûen bekövetkezik, viszont számomra evidens, hogy ha ez bekövetkezhet, érdemes házasság elõtt bevezetni a szexuális életet. És szerintem amit az utolsó sorban írtál, meg elég torzítás, én szeretem az anált, na akkor miért ne csináljam?... Engem csak ne sajnálj, mert élvezzük a szexet :D A többi engem sem vonzz. Ha valakit igen, hát csinálja... L
Én nagyon egyetértek veled egyébként. Ha két ember közt megvan a lelki összhang, szerelem, ami azért nem csak úgy spontán alakul ki. Most itt tegyük félre a külsõségek miatti fellángolásokat, lelki szerelemrõl beszélek....Akkor össze lehet szokni az ágyban is nagyon jól. Azt vettem észre így nõként, hogy az eddigi partnereim az ágyban pont ugyanolyanok voltak, mint az élet más területein. Ilyenekre gondolok, mint nyugodt, türelmes, odaadó, vagy éppen heves és vad. Tehát az egészben az a párhuzam, hogy ha megvan egy lelki egyetértés, összhang, akkor mûködni kellene a szexnek is. ( leszámítva szélsõséges méretek stb) Abban szintén egyetértek, hogy aki elkezdi 13 évesen aztán csak hajtja és hajtja, 18 éves korára úgy kiég, lelketlen lesz, hogy már csak a perverziók maradnak, különben már fel se izgul. Másik véglet... tapasztaltam már olyat olyannal, akibe szerelmes voltam, hogy már az egy nagyon durva izgalmi állapotot okozott, hogy csak beszélgettünk. (nem szexrõl) Csak a közelsége, az hogy õ az enyém és én az övé, már teljesen nedvessé tett. :D Hát még a többi, ami ez után következett... :) És ebbe nem volt semmi perverzió, semmi aberrált dolog sõt.. akkor az alkalomkor még orális szex sem. Csak simogattuk egymást, meg aktus volt. Ez csak egy példa volt arra, hogy van pro és kontra, házasságig tartogatást éns e pártolom, de azért nem kéne elveszteni minden jöttmenttel tizenpár évesen, mert aki így tesz, lehet soha nem él meg olyan élményt, amit a szex tud adni... ha azzal csinálod, akivel szeretitek egymást. :)
ha rossz a szex, akkor rossz. fontos része egy kapcsolatnak. sok dologtól lehet rossz. ha a másik fél nem kezdeményezõ sosem, ha forgatni kell az ágyban, ha nem képes elengedni magát. és a szerelem csak egy része ennek az egésznek, korábbi szar tapasztalatok, vagy tévhitek is elcseszhetik az egészet
ez nem fórum. és valójában mit is akarsz akkor kérdezni?
A kérdező hozzászólása: Leírtam a véleményemet és álláspontomat a témáról, de KÉRDEZTEM, ugyanis érdekelne az ellentábor véleménye. Szeretem a kulturált, magvas eszmecseréket, amikor nem futjuk le ugyanazokat a köröket újra és újra. Ezért is írtam le hosszan a véleményemet. A többiektõl is hasonlót várok. Fõleg az ellentábortól.
Az olyan hogy görbül?
Hát akkor így jártok, ne ordítozz. Neked kell eldönteni, hogy megéri-e kockáztatni.
Ez elég rossz ötlet. Nem tudom milyen munkátok van, de ha a párod mondjuk biztonsági õrként dolgozik akkor végül is érthetõ hogy azt akarja hogy maradj bent hogy õ ne unatkozzon, de munkahelyen ilyet nem lehet csinálni. Én voltam már portás, a párom is ott dolgozott de õ irodista volt és neki 7-tõl délután 3 ig volt a munkaideje és mégsem várhattam el tõle hogy maradjon bent ha éjszakás vagyok mondjuk. Egyébként simán kiderülhet, gondolom van biztonsági kamera, elég ha csak rutinból megnézi valamelyik fõnök és már kiderül hogy ott mi volt. Meg minek akarja hogy bent maradj? Miért nem enged haza pihenni?
Én nem maradnék bent. Jobb, hogy van munkátok, mint ha hirtelen mindketten munkanélküliek lesztek egy éjszaka miatt.
Attól függ mi munkátok?
Aztán nem ám nem bírjátok ki egymás nélkül 1 éjszaka!Hihetetlen.. és ha tényleg elvesztitek a munkátokat mindketten?Ez nem felelõsségvállalás, amit ti fogtok csinálni!Mert állítom, hogy akkoris hallgatsz a "párodra", mondhatunk mi akármit.
És õ hogy fog dolgozni ha te ott vagy? Mert annak nem sok értelme van, hogy te valahol egy üres munkahelyen aludj amíg õ dolgozik... Amúgy irtó hülye ötlet.
Szerintem simán maradj. Nyilván tudja a párod, mit csinál. Akármit is lehet csinálni, egyszer éltek, nem igaz? ;-) Itt sokan arról panaszkodnak, hogy a párja elhanyagolja, és milyen keveset vannak együtt, a tiéd meg egy éjszakát sem bír ki nélküled... MÁZLISTA! :-)
Gyerekes dolog. Ha ezen múlik a béke, kockáztassatok. Aztán majd lehet egymásra mutogatni ha lesz negatív következménye.
A párod legalább olyan intelligens, mint te. Összeilletek.
"Már kezd duzzogni amiért vacilálok, és azt mondta, hogy biztos van valakim és vele találkozom este. Mit tegyek?" Mi van???Duzzog???!Egy férfi duzzog egy ilyen kis semmiségen?Micsoda szexmániás pasid van, jézusom!Ne is haragudj, de ha már ebbõl rögtön féltékenységi rohamot csinál, akkor cseréld is le!Uramatyám.. és még te nem akarod megbántani? Két lábbal rúgnám ki...
A kérdező hozzászólása: Akkor nemet mondok neki. De nincs oka féltékenynek lennie mert úgysem csalnám meg.
Ha meger egy kirugast az, hogy a futoszalagon kefelhessetek, akkor maradj.
Anyám borogass...Ha egy férfi ebbõl erre a következtetésre jut... Egymáshoz illetek.
A kérdező hozzászólása: Már kezd duzzogni amiért vacilálok, és azt mondta, hogy biztos van valakim és vele találkozom este. Mit tegyek?
Annyira azért nem félhetsz, mert ha így lenne, ki sem írtad volna a kérdést, hanem azt felelted volna, hogy nem, ez nem helyes, neked az a munkahelyed, nem szórakozóhely, fontos a munka, nem veszíthetjük el, és amúgy is egy éjszakát kellene külön tölteni, ami valljuk be igen csak semmi. De te inkább kérdezõsködsz, és bár szinte mindenki azt írja ne menj, azért még rágod a témát, mert hajlasz rá, nehogy "megbántsd"(ezen egy férfi megbántodna???). Gondolom nem egy fél év után találkoznátok újból, mert akkor még meg is érteném a problémát.
A kérdező hozzászólása: Õ nagyon szeretné ha maradnék. Még van másfél órám, hogy eldöntsem mi legyen.
A munkahely pedig nem erre való!
A kérdező hozzászólása: Én félek, hogy esetleg meghal minket valaki vagy valami ilyesmi fog történni.
A kérdező hozzászólása: Már a portásal is megbeszélte. Nem tudom mi legyen nem akarom megbántani sem.
A kérdező hozzászólása: Õ nem mindig dolgozik csak ha szólnak neki akkor kell mennie ide-oda amúgy aludhat éjszaka.
A kérdező hozzászólása: Milyen futószallagról beszélsz?

S. O. S.! Ha veszek egy besütött lovat (nem 0-ás) és nincs útlevele, azért beoltja még az állatorvos? Ha megveszem úgy, hogy nincs útlevele és én csináltatom meg neki és ha kiderül hogy lopott, mi a teendő? Ti jártatok így? Mit csináltatok?

Egy 160 cm-es magyar félvér kancáról van szó.

Legjobb válasz: Beoltja. Ha lopott, akkor megszívtad, vissza kell adni a jogos tulajdonosának, te pedig max visszaperelheted az árát, ami kb lehetetlen.

Beoltja. Ha lopott, akkor megszívtad, vissza kell adni a jogos tulajdonosának, te pedig max visszaperelheted az árát, ami kb lehetetlen.
Felhívod a lótenyésztõ szövetséget és ha ellopták valószínûleg bediktálták a sütését.Orvosa válogatja, h beoltja-e elméletileg nem szabadna nekik csak az útlevélbe, oltási könyvet sem adhatnának ki lóra...Nálunk pl azt sem fogadja el, h én oltom a lovakat és nem írja alá...
Elvileg beoltja. Tudok egy olyan lovat aminek sütése sincs mégis beoltotta az állatorvos. Sütésérõl lenézed melyik megyébe született, és az ottani lófelügyelõt felhívod és elmond mindent arról a lóról.
Ahova járok lovarda, ott beoltja a papírtalan sütetlen lovat is, nem is nagyon nézi, van-e sütése vagy miféle ló..

Jövö héten műtenek porckorongsérvvel. Előtte el kell mennem vérvételre. Párommal babát tervezünk, és próbálkozunk folyamatosan. Mi van akkor ha kiderül hogy babát várok? Akkor is elvégzik a műtétet?

Legjobb válasz: Nem hinném, hogy akkormûtenek, de ezt csak az anesztes tudja megmondani, hogy milyen fokú altatás szükséges, elég-e érzéstelenítés, kaphatsz -e. Mindenképp tesztelj elõtte és jelezd, ha babagyanud van!!!!

Nem hinném, hogy akkormûtenek, de ezt csak az anesztes tudja megmondani, hogy milyen fokú altatás szükséges, elég-e érzéstelenítés, kaphatsz -e. Mindenképp tesztelj elõtte és jelezd, ha babagyanud van!!!!

Fiúk mit szólnátok ha kiderül ne a lányról akit kiszemeltettek hogy tetovált?

nagyon zavarna? otthagynátok miatta ? a bordáim oldalán van egy virág és általában nem is látszik csak hát fel jött egy haveromnál beszélgetés közben ,hogy õ ott hagyná a lányt (ha nem szeretne esetleg belé) ha kiderülne róla hogy "összefirkáltatta" magát ezért elkezdtem gondolkodni ,hogy mások is így vannak e ezzel( ez az egyetlen tetoválásom...egyenlõre)

Legjobb válasz: Én imádnám! Bár nekem nincs!(még)

Én imádnám! Bár nekem nincs!(még)
A kérdező hozzászólása: 18 évesek vagyunk és lehet ez miatt(is) , de a haverom eleve konzervatívnak vallja magát és ha valami nem az õ elképzelése szerint van nagyon nehezen lehet meggyõzni
Nem tudom, h te hány éves vagy, de én 23 éves nõ vagyok, nekem 2 tetoválásom is van és én még ilyen emberrel nem találkoztam, aki ez miatt hagyott volna ott. Szóval most vagy baromi fiatalok vagytok és éretlenek, vagy csak simán idióta a haverod... :/
Nem zavarna.
megnézném h szep e a tetko
Még jobban bejönne a csaj fõleg ha ízléses a tetkó mint pl a tied:)
Ha nen takar el mindent akkor nen zavarna
nem érdekel, amíg normális tetkó, nem egy never dont give up szintû
Ha nem garázs tetkó, akkor semmi gond
Akkor ne akard meggyõzni. Vele akarsz össze jönni? Ha nem, akkor nem kell neki megfelelned, ha igen akkor meg szívás :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!