Találatok a következő kifejezésre: Mi a ha eltűnik a (115 db)

Mit tegyek ha eltűnt a hörcsögöm?

Két ROBOROVSZKI TÖRPEHÖRCSÖGöm van. Az egyik valahogy kiszökött a ketrecéb?l. Már 4 NAPJA nincs meg. A másik azóta nagyon szomorú. Nem jön el? a KAJÁRA SEM. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Keresd meg. Mi mást tudnál tenni?

Keresd meg. Mi mást tudnál tenni?
nekem a degum nincs meg 2 éve....a másik túltette magát rajta idõvel....
nekem a kutyám találta meg anno, mikor kimászott...bár az a döggentyû bolondult érte és külön kereste...de hátha felfigyel egy idegen kutya is a szökevényre
Patkánymérget a bestiának
Maradj fent hajnalig. A szökött hörcsögök jellemzõen akkor kezdenek mászkálni, amikor tök sötét van és elcsendesedik a ház.
jaja szerintem is maradj fent és készíts ki neki csali gyümit :) és figyeld a hangokat, ha majszolást hallasz akkor megvan a kis szökevény :) de addig is pakolj ki neki enni meg inni, hátha nem sikerül azonnal elkapni de azért még se haljon éhen vagy szomjan szegény :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat! Szerencsére elõjött magától egyik este!

Mit csináljak ha eltűnt a tálca?

Xp gépről van szó, és eltűnt a tálcám és próbáltam felhúzni de nem megy. Amikor bekapcsolom a gépet látszik aztán eltűnik teljesen. Hogyan állítsam vissza?

Legjobb válasz: Próbáld megnyomni az F11-et!

Próbáld megnyomni az F11-et!
A kérdező hozzászólása: Nem jó:S
1. Windows billentyû - Vezérlõpult - Tálca és Start menü - A Tálca legyen mindig látható a többi ablak elõtt - pipa, Alkalmaz, OK. 2. Nyomd meg egyidõben a Ctrl-Alt-Del billentyûket, és a Feladatkezelõ Folyamatok fülén nézd meg, fut-e az explorer.exe. Ha nem, a Fájl - Új feladat(Futtatás...) - Megnyitás - ide írd be: explorer.exe - OK. Ezután el kellene indulnia, ám ha mégis leáll, akkor valószínûleg egy program ( esetleg vírus ) kikapcsolja.

Mit csináljak ha eltűnt a sor legfelül ahol a telefon mutatja a töltöttségi szintet stb?

Htc wildfire s telefonom van és eltűnt a legfelső sor ahol jelezve van a töltöttségi szint a térerő, a wifi ha bevan kapcsolva. Egyszer csak bejött egy hibaüzenet és kényszerített bezárásra nyomtam. Hogyan lehetne visszacsinálni?

Legjobb válasz: ha újraindítod a telót az lehet hogy segít!

ha újraindítod a telót az lehet hogy segít!


Mit csináljak ha eltűnt a, , tálca" a táblagépemről?

Van egy smartQ u7 projector tablet-em és eltűnt rajta az alsó sáv ahol a vissza,a kezdőképernyő és az előzmények (egy vissza nyíl,egy ház,és 2 ablak egymásban) gombok találhatók és sehogy se tudom visszahozni mit kéne csinálnom.

Legjobb válasz: próbálj meg egy alulról felfelé irányuló ujjmozdulatot véghezvinni :D mintha tényleg fel akarnád húzni a képernyõ peremérõl.

próbálj meg egy alulról felfelé irányuló ujjmozdulatot véghezvinni :D mintha tényleg fel akarnád húzni a képernyõ peremérõl.
A kérdező hozzászólása: nem sikerült de köszi az ötletet :)

Mit csináljak ha eltűnt a telefonom?

Mit csináljak, nem találom a telefonom. Van rajta elég sok egyenleg, amúgy meg a telefon le van merülve, így nem tudom felhívni. Úgy emlékszem otthon van, de sehol nem találom. Mos hívjuk fel a szolgáltatót vagy ilyesmi dolgokat mit kell tenni?

Legjobb válasz: Fel kell hívnod a szolgáltatott és le kell tiltatnod. Elvileg ha jól tudom, a telefont is le lehet, hogy ne tudják használni.

Fel kell hívnod a szolgáltatott és le kell tiltatnod. Elvileg ha jól tudom, a telefont is le lehet, hogy ne tudják használni.
A kérdező hozzászólása: megcsináltuk, és aztmondták, hogy letiltotta magát a telefon, avagy valaki megpróbálta a pinkódot 3x. és most? :O
Menj be rendõrségre papírokkal és lenyomozzák :D

Mit tehetek ha eltűnt a törzskönyv?

Ha nincs meg a motorom törzskönyve, és megvennék a motoromat, úgy hogy elviszik forgalmival adásvételivel együtt, akkor ők tudnának kérni hozzá? Vagy nekem kell mindenképp elintéznem? Ezt meg tudom tenni motor nélkül? Már, ha elviszik. Mennyibe kerülne? valami megoldás?

Legjobb válasz: El kell vinni eredetiségvizsgálatra, ott kapsz új törzskönyvet. De mivel az átíráshoz erre szüksége lesz a vevõnek, általában õt (a vevõt) terheli ennek a költsége. Persze ez megegyezés tárgya, általában így szokták. Remélem jön valaki, aki jobban tudja nálam, én csak nagyvonalakban ismerem ennek a folyamatát:)

El kell vinni eredetiségvizsgálatra, ott kapsz új törzskönyvet. De mivel az átíráshoz erre szüksége lesz a vevõnek, általában õt (a vevõt) terheli ennek a költsége. Persze ez megegyezés tárgya, általában így szokták. Remélem jön valaki, aki jobban tudja nálam, én csak nagyvonalakban ismerem ennek a folyamatát:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, de te szerintem félreértettél. Mert átírásnál mindenképp csinálnak új törzskönyvet, a vevõ nevére, de még elõtte be kell mutatni az én törzskönyvemet, ami nincs meg. Tehát lehetséges, az hogy elviszem eredetvizsgára, kapok törzskönyvet, majd a srác elviszi megint eredetvizsgára, hogy kapjon õ újat?
te bizonyítod a vevõnek , hogy eredeti a gép jármû te viszed eredetiség vizsgára! gondolj bele ha a vevõnek kéne vinni és ki derül , hogy átvágtad akkor bukik mindent?
semit megdöglik a kutyád és a lovad vagy mid van ellse olvastam a kérdést . páááááá!
á a motorod döglik meg (elözõ)

Mit csináljak, ha eltűnt a D meghajtóm a sajátgépből, viszont a Partition MAster felismeri, de a statusnál az írja, hogy none?

Legjobb válasz: És a surface testben is tökéletesnek írja, a sebessége kb. 3000 Mb/min.

A kérdező hozzászólása: És a surface testben is tökéletesnek írja, a sebessége kb. 3000 Mb/min.
Volt rajta valami adat?
A kérdező hozzászólása: 182, 96 Gb-nyi volt, nagyrésze játék.
A kérdező hozzászólása: És a Partition Masterrel kedvemre nézelõdhetek benne, megvan az összes eddigi fájlt, adat stb.
A kérdező hozzászólása: A vezérlõpultban ez látszik: http://kepfeltoltes.hu/view/120311/d_meghajt__www.kepfeltolt..
A kérdező hozzászólása: A Partition Masterben pedig ez: http://kepfeltoltes.hu/view/120311/d_meghajt__2_www.kepfelto..
A kérdező hozzászólása: Újabb fejlemény: bootolásnál kiírja, hogy hiányzó BOOTMGR és nem bootol tovább.
A kérdező hozzászólása: Valószínûleg azért, mert én hülye átraktam active-ba a státuszát. >.< Sztem ebbõl windows reinstall lesz. Am tök jól elbeszélgetek magammal.Hasznos ez az oldal. (yy)

Mit tegyek, ha eltűnt a rendszergazda a gépről?

Miel?tt más fiókot is készítettem, még ott volt...

Legjobb válasz: Letöltöd a tweakui nevû programot, majd a Logon szekcióban kipipálod, hogy "show administrator on welcome screen". Errõl van szó, csak itt pont nincs kipipálva: http://home.earthlink.net/~lreynol929/ruXP/images/TweakUIlog..

Letöltöd a tweakui nevû programot, majd a Logon szekcióban kipipálod, hogy "show administrator on welcome screen". Errõl van szó, csak itt pont nincs kipipálva: http://home.earthlink.net/~lreynol929/ruXP/images/TweakUIlog..

Mit jelent, ha kijön a második csík, aztán 2-3 óra múlva eltűnik?

Egyértelműen ott volt, piros volt, erős volt....:(

Legjobb válasz: Hiába tünik el,terhes vagy. De sztem csinálj mêg egy tesztet.

Hiába tünik el, terhes vagy. De sztem csinálj mêg egy tesztet.
semmit. ha ott volt, az bizony pozitív
Ra van irva h x idon belul NE ERTEKELJE a tesztet. Szoval ha ott volt a ket csik akkor bizony pozitiv attol h eltunt nem jelent semmit. Ha mondjuk elsore csinaltad volna es negativ es ra 1-2 orara jott volna elo a masodik akkor lenne miert szomorunak lennekd. :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszaitokat! :) Csak aggódom, mert eddig sehol nem olvastam olyat, hogy valakinek eltûnt a második csík... de most kicsit megnyugodtam:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!