Találatok a következő kifejezésre: Mi a ha eltűnik (115 db)

Mit tegyek ha eltűnt a hörcsögöm?

Két ROBOROVSZKI TÖRPEHÖRCSÖGöm van. Az egyik valahogy kiszökött a ketrecéb?l. Már 4 NAPJA nincs meg. A másik azóta nagyon szomorú. Nem jön el? a KAJÁRA SEM. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Keresd meg. Mi mást tudnál tenni?

Keresd meg. Mi mást tudnál tenni?
nekem a degum nincs meg 2 éve....a másik túltette magát rajta idõvel....
nekem a kutyám találta meg anno, mikor kimászott...bár az a döggentyû bolondult érte és külön kereste...de hátha felfigyel egy idegen kutya is a szökevényre
Patkánymérget a bestiának
Maradj fent hajnalig. A szökött hörcsögök jellemzõen akkor kezdenek mászkálni, amikor tök sötét van és elcsendesedik a ház.
jaja szerintem is maradj fent és készíts ki neki csali gyümit :) és figyeld a hangokat, ha majszolást hallasz akkor megvan a kis szökevény :) de addig is pakolj ki neki enni meg inni, hátha nem sikerül azonnal elkapni de azért még se haljon éhen vagy szomjan szegény :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat! Szerencsére elõjött magától egyik este!

Mit csináljak ha eltűnt a tálca?

Xp gépről van szó, és eltűnt a tálcám és próbáltam felhúzni de nem megy. Amikor bekapcsolom a gépet látszik aztán eltűnik teljesen. Hogyan állítsam vissza?

Legjobb válasz: Próbáld megnyomni az F11-et!

Próbáld megnyomni az F11-et!
A kérdező hozzászólása: Nem jó:S
1. Windows billentyû - Vezérlõpult - Tálca és Start menü - A Tálca legyen mindig látható a többi ablak elõtt - pipa, Alkalmaz, OK. 2. Nyomd meg egyidõben a Ctrl-Alt-Del billentyûket, és a Feladatkezelõ Folyamatok fülén nézd meg, fut-e az explorer.exe. Ha nem, a Fájl - Új feladat(Futtatás...) - Megnyitás - ide írd be: explorer.exe - OK. Ezután el kellene indulnia, ám ha mégis leáll, akkor valószínûleg egy program ( esetleg vírus ) kikapcsolja.

Mit csináljak ha eltűnt a sor legfelül ahol a telefon mutatja a töltöttségi szintet stb?

Htc wildfire s telefonom van és eltűnt a legfelső sor ahol jelezve van a töltöttségi szint a térerő, a wifi ha bevan kapcsolva. Egyszer csak bejött egy hibaüzenet és kényszerített bezárásra nyomtam. Hogyan lehetne visszacsinálni?

Legjobb válasz: ha újraindítod a telót az lehet hogy segít!

ha újraindítod a telót az lehet hogy segít!


Mit csináljak ha eltűnt a, , tálca" a táblagépemről?

Van egy smartQ u7 projector tablet-em és eltűnt rajta az alsó sáv ahol a vissza,a kezdőképernyő és az előzmények (egy vissza nyíl,egy ház,és 2 ablak egymásban) gombok találhatók és sehogy se tudom visszahozni mit kéne csinálnom.

Legjobb válasz: próbálj meg egy alulról felfelé irányuló ujjmozdulatot véghezvinni :D mintha tényleg fel akarnád húzni a képernyõ peremérõl.

próbálj meg egy alulról felfelé irányuló ujjmozdulatot véghezvinni :D mintha tényleg fel akarnád húzni a képernyõ peremérõl.
A kérdező hozzászólása: nem sikerült de köszi az ötletet :)

Mit csináljak ha eltűnt a telefonom?

Mit csináljak, nem találom a telefonom. Van rajta elég sok egyenleg, amúgy meg a telefon le van merülve, így nem tudom felhívni. Úgy emlékszem otthon van, de sehol nem találom. Mos hívjuk fel a szolgáltatót vagy ilyesmi dolgokat mit kell tenni?

Legjobb válasz: Fel kell hívnod a szolgáltatott és le kell tiltatnod. Elvileg ha jól tudom, a telefont is le lehet, hogy ne tudják használni.

Fel kell hívnod a szolgáltatott és le kell tiltatnod. Elvileg ha jól tudom, a telefont is le lehet, hogy ne tudják használni.
A kérdező hozzászólása: megcsináltuk, és aztmondták, hogy letiltotta magát a telefon, avagy valaki megpróbálta a pinkódot 3x. és most? :O
Menj be rendõrségre papírokkal és lenyomozzák :D

Mit tehetek ha eltűnt a törzskönyv?

Ha nincs meg a motorom törzskönyve, és megvennék a motoromat, úgy hogy elviszik forgalmival adásvételivel együtt, akkor ők tudnának kérni hozzá? Vagy nekem kell mindenképp elintéznem? Ezt meg tudom tenni motor nélkül? Már, ha elviszik. Mennyibe kerülne? valami megoldás?

Legjobb válasz: El kell vinni eredetiségvizsgálatra, ott kapsz új törzskönyvet. De mivel az átíráshoz erre szüksége lesz a vevõnek, általában õt (a vevõt) terheli ennek a költsége. Persze ez megegyezés tárgya, általában így szokták. Remélem jön valaki, aki jobban tudja nálam, én csak nagyvonalakban ismerem ennek a folyamatát:)

El kell vinni eredetiségvizsgálatra, ott kapsz új törzskönyvet. De mivel az átíráshoz erre szüksége lesz a vevõnek, általában õt (a vevõt) terheli ennek a költsége. Persze ez megegyezés tárgya, általában így szokták. Remélem jön valaki, aki jobban tudja nálam, én csak nagyvonalakban ismerem ennek a folyamatát:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, de te szerintem félreértettél. Mert átírásnál mindenképp csinálnak új törzskönyvet, a vevõ nevére, de még elõtte be kell mutatni az én törzskönyvemet, ami nincs meg. Tehát lehetséges, az hogy elviszem eredetvizsgára, kapok törzskönyvet, majd a srác elviszi megint eredetvizsgára, hogy kapjon õ újat?
te bizonyítod a vevõnek , hogy eredeti a gép jármû te viszed eredetiség vizsgára! gondolj bele ha a vevõnek kéne vinni és ki derül , hogy átvágtad akkor bukik mindent?
semit megdöglik a kutyád és a lovad vagy mid van ellse olvastam a kérdést . páááááá!
á a motorod döglik meg (elözõ)

Mit csináljak, ha eltűnt a D meghajtóm a sajátgépből, viszont a Partition MAster felismeri, de a statusnál az írja, hogy none?

Legjobb válasz: És a surface testben is tökéletesnek írja, a sebessége kb. 3000 Mb/min.

A kérdező hozzászólása: És a surface testben is tökéletesnek írja, a sebessége kb. 3000 Mb/min.
Volt rajta valami adat?
A kérdező hozzászólása: 182, 96 Gb-nyi volt, nagyrésze játék.
A kérdező hozzászólása: És a Partition Masterrel kedvemre nézelõdhetek benne, megvan az összes eddigi fájlt, adat stb.
A kérdező hozzászólása: A vezérlõpultban ez látszik: http://kepfeltoltes.hu/view/120311/d_meghajt__www.kepfeltolt..
A kérdező hozzászólása: A Partition Masterben pedig ez: http://kepfeltoltes.hu/view/120311/d_meghajt__2_www.kepfelto..
A kérdező hozzászólása: Újabb fejlemény: bootolásnál kiírja, hogy hiányzó BOOTMGR és nem bootol tovább.
A kérdező hozzászólása: Valószínûleg azért, mert én hülye átraktam active-ba a státuszát. >.< Sztem ebbõl windows reinstall lesz. Am tök jól elbeszélgetek magammal.Hasznos ez az oldal. (yy)

Mit tegyek, ha eltűnt a rendszergazda a gépről?

Miel?tt más fiókot is készítettem, még ott volt...

Legjobb válasz: Letöltöd a tweakui nevû programot, majd a Logon szekcióban kipipálod, hogy "show administrator on welcome screen". Errõl van szó, csak itt pont nincs kipipálva: http://home.earthlink.net/~lreynol929/ruXP/images/TweakUIlog..

Letöltöd a tweakui nevû programot, majd a Logon szekcióban kipipálod, hogy "show administrator on welcome screen". Errõl van szó, csak itt pont nincs kipipálva: http://home.earthlink.net/~lreynol929/ruXP/images/TweakUIlog..

Outlook 2007-ben eltűnt minden menüpontból az archíválás, Szerintetek miért tűnt el, és mi a frászt csináljak, ha több tízezer levelet ebben kezelek. Másnak is eltűnt, vagy csak nekem?

Legjobb válasz: Nálam és a párom gépébõl is eltûnt :( Ezek szerint nem én vagyok ennyire zizi. Ha bármi infót szereztél róla hová lett kérlek oszd meg velem is! Köszönöm!

Nálam és a párom gépébõl is eltûnt :( Ezek szerint nem én vagyok ennyire zizi. Ha bármi infót szereztél róla hová lett kérlek oszd meg velem is! Köszönöm!
Nem tudom mi történhetett, de az én gépemen és a páromén is visszatért az Archíválás menü! :) Remélem nálad is!

Állandó önbizalomhiányban szenvedek. Túl érzékeny vagyok, sokat vívódom. Fáj, ha kigúnyolnak az emberek. Mit tehetek, hogy ezek a szorongásaim eltűnjenek?

Már gyerekkorom óta hajlamos vagyok a szorongásra, de ez az utóbbi fél évben nagyon durván kijött rajtam. Egy senkinek érzem magam, aki semmit nem ér, jobb is lenne reggel nem felkelni, hanem meghalni...

Legjobb válasz: Szia! 32/F vagyok, és hasonló cipõben járok/jártam. És nagyon sokan mások is, csak jól titkolják. Amúgy nem baj, ha az érzelmi intelligenciád magasabb, mint másoké. Szerintem olyan dolgokat kellene tenned, amitõl büszkébb lennél magadra, vagy ami erõsebbé tesz. Én pl lenyomtam egy 50 km-es túrát, és sokáig sokkal jobban voltam (pedig az elsõ km után gondoltam az elsõ betonútnál visszafordulok). Vagy fuss, menj el sportolni valamit, esetleg küzdõsport. Lehet, hogy régen sokszor megaláztak, vagy elnyomtak (akár passzívan is). Szeretném, ha nem akarnál meghalni.

Szia! 32/F vagyok, és hasonló cipõben járok/jártam. És nagyon sokan mások is, csak jól titkolják. Amúgy nem baj, ha az érzelmi intelligenciád magasabb, mint másoké. Szerintem olyan dolgokat kellene tenned, amitõl büszkébb lennél magadra, vagy ami erõsebbé tesz. Én pl lenyomtam egy 50 km-es túrát, és sokáig sokkal jobban voltam (pedig az elsõ km után gondoltam az elsõ betonútnál visszafordulok). Vagy fuss, menj el sportolni valamit, esetleg küzdõsport. Lehet, hogy régen sokszor megaláztak, vagy elnyomtak (akár passzívan is). Szeretném, ha nem akarnál meghalni.
Szia, nagyon jó módszerek vannak a szorongás csökkentésére, relaxációs technikák, progresszív izomlazítás, a szorongás, félelem, fájdalom elképzelése a testedben, és lekicsinítése (nagyon sokat segít), nézz rá a neten, mind arra jók, hogy ne hatalmasodjon el rajtad ez a rossz érzés. Ha úgy érzed, hogy nem tudod kezelni, akkor kérj segítséget kineziológustól, pszichológustól, hogy ne vegye át fölötted az uralmat a kétségbeesés és elkeseredettség. A sport is nagyon jó ötlet, és gondolkodj el azon, hogy a szorongást gyakran az okozza, hogy sokkal nagyobb figyelmet szentelünk annak, ami bánt (neked ez a gúnyolódás), mint annak, ha kedvesek és elfogadóak velünk. Próbálj meg azt is megfigyelni, ha jó történik veled, akár vezess róla listát...
Menj vele szembe! Õrülten nehéz, de mindenkinek van valami lelki göcsörtje, amit a földi életben ki kellene egyengetni. Menj karatézni, úszni, sátorozni (ha van kivel ez utóbbit). Menj a piacra beszélgess és vitatkozz idegenekkel, szállj fel egy zsúfolt buszra és kezdj el kiabálni, hogy adjanak már neked is helyet. Stb. ilyen "õrültségeket" kell csinálni. Persze tudatosan. Semmi mesterséges tudatmódosító, azzal hiába csinálnád, az nem tesz téged képessé. Csak te csinálhatod meg ezeket magadért, senki más, és semmi más. Esetleg vigyél egy kabalát, vagy egy talizmánt bátorságkeltõnek :)
Vállalj versmondást, menj szavaló versenyre, lépj be színjátszó körbe. A lényeg, hogy bátrodj, legyen önértékelésed egészséges úton.
Én is hasonló cipõben jártam, szorongás, körömrágás, sokszor éreztem úgy, hogy nem is érek semmit és hogy nem vagyok jó ember. Nagyon sokat tipródtam magamban, aztán végül segítséget kértem egy szakembertõl. Pár hónap alatt nagyon sokat változott az életem, elkezdtem hinni benne, hogy én igenis vagyok olyan értékes, mint akárki más, és hogy senkinek nincs joga rosszat gondolni rólam. Megtanultam, h ogy minden napom értékes lehet, ha azzá teszem, de fõleg az a legjobb érzés, hogy végre nem szorongok, nem pánikolok, hanem tudom élvezni a dolgokat körülöttem, tudok a barátaimmal lenni. Szóval nagyon javasolom neked is, hogy keress egy pszichológust. Én Szokolai Árpádhoz jártam anno, egy alapítványnak a munkatársa, meg cikkeket is ír újságba. Nekem nagyon sokat segített, és nagyon hálás vagyok neki!
Szia! Nekem pszichológus nem segített, sõt. Aztán egyszer elmentem egy kineziológushoz. Nagyon jól éreztem magam, és utána mintha 10 kilóval könnyebb lettem volna :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!