Találatok a következő kifejezésre: Mi a ha elsö (888 db)

Az őrőkős kérdés, mit gondol ha elsőre megkap mindent, de ha nem akkor keres mást? Hanyadik talinál "illő"megtőrténnie? Erre sosem tudom a választ

Legjobb válasz: Mindenki mást szeretne. Nincs egységes. Neked kell érezni, hogy mikor akarod. Ha neki nem tetszik, jön majd egy olyan akinek tetszeni fog.

Mindenki mást szeretne. Nincs egységes. Neked kell érezni, hogy mikor akarod. Ha neki nem tetszik, jön majd egy olyan akinek tetszeni fog.
Elõször is: az a fiú, aki emiatt lelép, mert nem feküdtél le vele az elsõ randi után, talán jobban is teszi, mert valószínûleg, nem fûzött hozzád sok érzelmet. Szerintem amúgy ennek nincs szabálya, h márpedig a 15. randin kell egymásnak esni. Ez szitufüggõ, de célszerû nem az elsõ randik valamelyikén máris ágybabújni. Szerintem a randi az a fázis egy kapcsolatban, amikor még csak ismerkedtek alapvetõen. Ha már mindkettõtökben kirajzolódik, h kedvelitek egymást, az már nem randi, hanem járás, szóval onnantól ahogy érzitek.
igen, az ÖRÖKÖS kérdés :) ha elsõre megkapnék mindent az már régen rossz lenne :) és olyan nincs hogy illik megtörténnie! a kérdés csupán az hogy egy ge*ciputtony akarsz-e lenni vagy sem?
1.vagyok. csak annyit fûznék a dologhoz, hogy igen, a randi még az ismerkedõs fázis. A kapcsolat nagyban függ a szexuális élettõl. A szexuális elvárásokat is jó lenne megimsmerni idõben. Lehet róla beszélgetni, de szóban mindenki azt adja, amit a másik szeretne. Késõbb kiderül hogy esetleg mégsem ugyanazok az igények. Elküldhettek melegebb éghajlatra, de boldog az aki szeretné az orális szexet, de nem kapja meg mert a barátnõje nem szereti? Ha az elején kiderülne nem alakulna ki fölöslegesen egy szerelem, ami rengeteg boldogtalanságot okoz a legvégén.
Én sokáig úgy voltam, hogy 3-4 hét randizás (4-8 alkalom) után meg kell történnie. Az aktuális barátnõmnek mégis fél évig udvaroltam. Megérte. Sosem beszéltem meg elõre a szexuális szokásainkat, de nem is volt rá szükség.
A kérdező hozzászólása: Kõszõnõm mindenkinek a válaszokat.nem parázom tovább a dolgon, majd ahogy ott akkor érzem, aszerint dõntõk.

Mik a terhesség első jelei, az első menstruáció előtt, (a mi esetlegesen elmarad, ha meg termékenyedet a petesejt)?

Legjobb válasz: Nekem az elején amikor 4-5 hetes lehettem ugyanúgy fájt a hasam mintha megjönne és nekem még utánna minden hónapban fájt amikor eredetileg megjött volna.

Nekem az elején amikor 4-5 hetes lehettem ugyanúgy fájt a hasam mintha megjönne és nekem még utánna minden hónapban fájt amikor eredetileg megjött volna.
Ez nagyon egyénfüggõ! - van akinek semmi tünete sincs - van akinek derékfájás - mellérzékenység, mell fájdalom hónalj felé, mell duzzanat, mellbimbó érzékenység, mell eresedése - fáradékonyság - hányinger, émelygés - haszurkálás szerû érzés - gyakori vizelési inger (de ez lehet csak késõbb jelentkezik) - kívánósság - a testhõmérséklet kicsit magasabb - krémes folyás, vagy semmilyen folyás (a vizes folyás mensi jele) Azt hiszem ennyi jutott most hirtelen eszembe, de ha van még valami akkor kiegészítem ha eszembe jutott!
hányinger, mellfeszülés, kívánósság, én állandóan pisilni jártam, de durván 20percenként.Fáradékonyság, ilyesmi.
Jó étvágy, mellfeszülés, mellbimbó érzékenység, az átlagosnál kicsit nagyobb fáradékonyság, hajnali "leizzadás", nyújtózkodás :-), köhögésre, nagyobb mozdulatra izomfeszülés érzés a méh két oldalán (nem petefészek szúrás), ha nem is túl gyakori pisilés, de hajnalig 1x biztos kimenetel...
A várható menszi elõtt még nem igen jelzi tünet, hogy terhes vagy. Esetleg a várt vérzés napjainál fogsz olyat érezni, mintha meg akarna jönni és a kimaradt vérzés után kezdõdnek az igazi tünetek.
22:16 vagyok. Ezek a leírt tünetek a nemvárt menzesz elõtti lehetséges tünetek, amik nálam valósak voltak kb. a menzesz elõtt már 5 nappal. A teszt pozitív.
22:16-os.Nekem is vannak ilyen jeleim, és azt hittem már csak képzelõdök mindenki azt mondja menszi elõtt nincs semmi jel.Én esténkén 3-4 megyek pisilni(ha nem mennék bepisilnék annyira).És olyan érzés esténként meg reggel mint aki klimaxol....hõhullámjaim vannak+derékfájás nem gyenge.
nekem mensim még 3 hét és vizes folyásom van illetve alul fáj a hasam nem petefészkemnél akkor?
szia:) nekem is ezek a tünetek vannak.és most megvárom hogy megjön vagy nem.remélem nem.de szoritok neked.

Mit tehetnék ha első trimeszterben már harmadszorra jön ki a gombás fertőzés?

El?sz?r 5 hetesen volt, akkor a n?gyógyász Pimafucint írt fel, majd 8 hetesen megint volt, akkor Canesten kúpot használtam. Most 11 hetes vagyok és nem szívesen használok gyógyszert ha nem muszáj, de sajnos megint úgy érzem, hogy gombás hüvelyi fert?zésem van. A doki meg szabin van. Aggódok.

Legjobb válasz: Nincs másik doki/ügyelet??!!

Nincs másik doki/ügyelet??!!
Nekem a 3. trimeszterben lett ilyen problémám. A Pimafucintól nem múlt el teljesen, utána a dokim javaslatára vettem Canesten Combit, és rögtön a kezelés után tejsavas kúpot használtam (a dokival ezt is megbeszéltem). Nagy nehezen elmúlt, de közben rájöttem, mi okozhatta a fertõzést. Egyrészt a nagy meleg és az, hogy sokat voltam fürdõruhában otthon, ami ugye nem szellõzik úgy, mint a pamutbugyi. Másrészt nem sokkal a fertõzés elõtt kezdtem el tisztasági betétet használni, és nemrég olvastam egy cikket, amit egy nõgyógyász írt, hogy a tisztasági betét sem szellõzik megfelelõen, hiába állítják az ellenkezõjét a reklámok. A cikk írója szerint a betét használata is különféle fertõzéseket okozhat. Úgyhogy én azóta már nem használok ilyet, nem is jött vissza a fertõzés. Ja és veszélyeztetett terhes vagyok, strandon, fürdõben nem voltam, szinte ki sem tettem a lábamat itthonról, a szextõl pedig el vagyunk tiltva jó ideje, tehát ilyenek nem okozhattak nálam fertõzést. 38 hkm
Én 16 hetes vagyok, nekem már kétszer jött elõ a kis drága. Legutóbb Klion-d-100 kaptam, 10 napos kúrát csináltam végig, azóta pedig tejsavas kúpot használok heti 2-3x, megelõzés képpen. Lekopogom most egy ideje rendben minden, mióta ezt a probiotikus kúpot használom, ja és külsõleg sudocremmel kenem. Mindenképp kezeld, mert ha felkúszik a fertõzés, abból nagyon nagy baj lehet...inkább menj ügyeletre, vagy helyettesító dokihoz.

Mit csináljak ha elsőnek megyek nőgyógyászhoz? Nem kell vmi papírt kitölteni? És kell fizetni a kezelésért vagy akármiért? Egyedül mek.18L

Legjobb válasz: Ha nem magánrendelésre mész, akkor nem kell fizetni. Papírt sem kell kitölteni. De nem tudom, hogy máshol hogy mûködik, de én mikor mentem, kivártam a sort, és bementem, megvizsgált és ennyi.

Ha nem magánrendelésre mész, akkor nem kell fizetni. Papírt sem kell kitölteni. De nem tudom, hogy máshol hogy mûködik, de én mikor mentem, kivártam a sort, és bementem, megvizsgált és ennyi.
Ahol én voltam elõször, elõre be kellett jelentkezni, ez sokkal kényelmesebb, így max. 3 percet vártam. Amúgy nem kell semmi, csak TAJ kártya, de azt is csak akkor kérik, ha nem a körzeted szakrendelésére mész (nálunk legalábbis bent vannak az adatok a gépben). Fizetni sem kell, csak magánrendelésen.
És készülj, mert kérdezni is fognak, hogy mikor jött meg az elsõ menstruációd, mikor jött meg legutoljára, élsz-e nemi életet stb. Ja, és ne izgulj!

Fiúk! Mit szólnátok, ha első évfordulós ajándékként a barátnőtök írna egy szerelmes, de nem túl érzelgős, inkább jópofa verset?

Legjobb válasz: Szerintem jó ajándék(lány vagyok), viszont csak akkor érdemes ilyenbe belefogni ha tényleg jó verseket írsz,tehát nem az a rímtelen, "Te vagy az életem, Az almafa virágzik, Úgy szeretlek, Ahogy puszta ágon Madár dudorászik." stílus.

Szerintem jó ajándék(lány vagyok), viszont csak akkor érdemes ilyenbe belefogni ha tényleg jó verseket írsz, tehát nem az a rímtelen, "Te vagy az életem, Az almafa virágzik, Úgy szeretlek, Ahogy puszta ágon Madár dudorászik." stílus.
Örülnék, mert nem átlagos "ajándék", kevés lány csinál ilyet.
Tetszene:)

Csajok mit szólnátok ha elsõ randin a pasi egy nagyon csendes de hosszú galambot eresztene?

Velem ez ma megtörtént,csak kíváncsi vagyok ti mit reagálnátok?

Legjobb válasz: Azok a kulcsszavak :D

Azok a kulcsszavak :D
fingás randin?:D inkább spontán öngyulladás
ez végülis egy felejthetetlen randi volt......
A kérdező hozzászólása: Nyílván többet nem randizunk! Ha poénként fogta volna föl akkor röhögünk egy jót! De így, hogy még neki állt feljebb! :D
ekkora egy parasztot!
Szóval tagadta :D Legalább nézett volna a szomszéd asztalnál ülõkre, hogy "Na de ejnye" :D
A kérdező hozzászólása: Épp magyarázott valamit és közben engedte! Én meg humoros vagyok így nem tudtam megállni röhögés nélkül! Nem maradt bennem! És rám fogta, hogy kiröhögöm a nézeteit!
És úgy csinált, mintha nem is történt volna semmi sem, elszégyellte magát, vagy poénra vette?
"Ha szereted nem tartod meg magadnak, hanem elengeded." Mondta Golyvás Elemér, majd befingott a liftbe.
kulcsszavak LOL
A kérdező hozzászólása: Én hallottam! :D Hát....
Az annyira taplóság, okés persze jöjjön ki de ne az elsõ randin, meg a kapcsolat elején.
nem gáz, szeretem a madarakat egyébként hát ha nem is hallotta akkor miért baj? xD vagy annyira azért nem volt csendes? :D kicsit 'gáz' xd de ez természetes, bárkivel megeshet. ne izgulj.
A kérdező hozzászólása: Tuti még az unokáim is hallani fognak róla! :D Legalább megérte!

Az mit jelent, ha elsõ randin hozzám ér a kezével a karomhoz?

Átfogja a kezével, miközben poént mesél. Pl. Vagy a padon nem rendesen ül le, hanem szemben. Ezek miknek a jelei?

Legjobb válasz: bejössz neki

bejössz neki
Hány éves vagy te?..Annak a jelei hogy hozzád szeretne érni xd Pl ha megöleled annak örülni fog minden téren :D
úristen... én szartam bele..elsö randin a derekát is átöleltem, úgy sétáltunk..a végén pedig smároltunk
Tetszel neki, de nem akar ajtóstul a házba rontani, vagy fél a visszautasítástól. Add jelét, hogy neked ez tetszik (ha így van) érints vissza!

Mit jelent, ha elso talin mar megfogja es puszilgatja a ferfi a kezem?

Elso randi,elbucsuzas elott jo 20 percen at fogta a kezem es puszilgatta...nem vagyok ehhez szokva,nem tudom,hova tenni... Eltulzom a reakciot?

Legjobb válasz: Valószínûleg tetszel neki, szokj hozzá, másképp nem megy :) És örülj neki hogy rátaláltatok egymásra :)

Valószínûleg tetszel neki, szokj hozzá, másképp nem megy :) És örülj neki hogy rátaláltatok egymásra :)
Kézfetisiszta
ha zavar és nem is tudnád megszokni, örülni neki, akkor szólj
A kérdező hozzászólása: ...de elso tali! kb. 2 oran at csak dumaltunk, en meg nem batoritottam semmire, nem mutattam semmi jelet, hogy ilyent lephetne... megkerdezte egyszer, hogy zavar-e, hogy fogja a kezem, en szegyelltem nemet mondani(vegulis annyira nem zavart, csak nagyon furcsalltam, hogy elso randin meglepi ezt...35 eves, nem tinedzser...)
35 éves férfi más korosztály, ha te csak 20 év körüli vagy tisztelet jele a kézpuszi és nagy vonzalomé, de nem mondhatja du-na veled a bokorban
"Ma este dugás lesz"
nyár van, mehetsz szoknyába, meg lengén... de a combfix tényleg sok. nekem is van, nem is egy... de alkalomra tartogatom:)
elsõ randin ne menjél combfixbe, ha nem a szex a célod... bár hatása mindenképpen lesz.
úgy már jobb, bár ez attól függ, hogy milyen szoknya, milyen top, és melyik városról van szó
Tipikus ribanc.. Ezt gondolnám egyböl :)
micsoda ku.rva
"ma végre benyalok a Dunájába!"
Lány vagyok. Szerintem irtó ribancos összeállítás elsõ randira. Combfix vásárlásához is személyit kellene kérni.
Ficeregnék, hogy ma dugás lesz. Aztán ha nem lenne szomorú lennék és kicsapnám otthon.
Hagyjuk már ezt az ezeréves felfogást! Nincs semmi baj a ribancokkal. Szeretjük õket. Bár több lenne belõlük...
meg lennél ujjazva rendesen :D
Én szívesen elmennék Veled moziba. Mit néznénk meg? De az mindegy is. :D
A k*rvát nagyrészt a ruha teszi...
Ezt a csajt ma megdugom
A kérdező hozzászólása: a srác szûz :D de egyáltalán nincs k.rvás/r.bancos kinézetem... természetes a hajam is, nem szolizok, a sminket se viszem túlzásba. :D
Huhh, ez egy k*rva, már megint nem lesz egy normál kapcsolatom...sebaj, megdugom.
Sehogy sem gáz. Csak ha fiú látja, hogy ezzel az összeállítással combfixet vettél fel, több mint valószínû biztosra veszi lesz szex az nap. Miért akarsz combfixet venni? Bõr hibák takargatásra? Ha ragaszkosz a combfixhez, vegyél talán egy blúzt és ne látszódjon ki hogy combfix!
A kérdező hozzászólása: de ugyis gáz ha nem látszik ki a combfix? :D
A kérdező hozzászólása: és ha combfix nélkül? amugy köszi a válaszokat :D
azt akarod hogy könnyûvérûnek higgyen??Tényleg r*bancos... 15/L

Mire számíthatok ha első alkalommal fogok repülőgépen ülni? Olvastam már ezzel kapcsolatban választ azonban ez a kérdés mégis más egy picit.

Ugyanis a helyzet az hogy nem bírom sem a hajóhintát, sem a körhintát sem egyéb ilyen jelleg? dolgot mert olyan mintha egy elefánt ülne rám és egyszer?en nem kapok leveg?t, fulladok és légszomjam van.

Legjobb válasz: Nos ez egyikhez sem hasonlítható. Véleményem szerint az egész repülõút legizgalmasabb része a felszállás. Amikor beáll a repülõ a felszállópályára, és nekiindul, pillanatok alatt felgyorsul több száz km/h-ra. :) Mondanám, hogy elõtte ne egyél, így talán hányingered sem lesz, rövid úton pedig úgyis csak egy szendvicset és pohár valamit kapsz. Ami még gond szokott lenni sokaknál, az a füldugulás - nálam is néha. Erre vannak praktikák, itt is sokan leírták. Úgy indulj neki, hogy élvezni fogod, ne pesszimistán. :)

Nos ez egyikhez sem hasonlítható. Véleményem szerint az egész repülõút legizgalmasabb része a felszállás. Amikor beáll a repülõ a felszállópályára, és nekiindul, pillanatok alatt felgyorsul több száz km/h-ra. :) Mondanám, hogy elõtte ne egyél, így talán hányingered sem lesz, rövid úton pedig úgyis csak egy szendvicset és pohár valamit kapsz. Ami még gond szokott lenni sokaknál, az a füldugulás - nálam is néha. Erre vannak praktikák, itt is sokan leírták. Úgy indulj neki, hogy élvezni fogod, ne pesszimistán. :)
Ne aggódj, semmilyen durvább erõhatást nem fogsz érezni. Hajóhintához, körhintához képest smafu. Ideális esetben a felszállás az egyetlen olyan rész, ahol nehézségi erõt érzel, de nem számottevõ az sem, és mire feltûnik, már túl is vagy rajta. Nem mûrepülés lesz, így ne aggódj rajta.
én körhintán sugárban hánytam, még nézni sem bírom repülõn viszont nincs semmi bajom, az elsõ repülés alkalmával sem volt és azóta sem, soha még egy pici rosszullét sem fogott el
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!