Találatok a következő kifejezésre: Mi a ha egy (12144 db)

Mi a jobb egy telefonban: ha van android, és nincs qwerty billentyűzet, vagy ha van qwerty és nincs android?

Melyikre van nagyobb szükség, úm. Melyiknek van fontosabb, nagyobb funkciója, szerepe?

Legjobb válasz: Hát mindenképp az Android. De te ha még ott tartasz, hogy melyik fontosabb: egy qwerty vagy egy Android, abból úgy tünik, hogy nem is tudod mi az az Android vagy, hogy egyáltalán mit használná ki rajta....

Hát mindenképp az Android. De te ha még ott tartasz, hogy melyik fontosabb: egy qwerty vagy egy Android, abból úgy tünik, hogy nem is tudod mi az az Android vagy, hogy egyáltalán mit használná ki rajta....
Nem feltétlenül, a ZTE Blade kenterbe veri a százezres telefonokat 38k-ért.
Inkább az elsõ. Az Androidban van virtuális qwerty. Igaz, hogy angol de le lehet tölteni Magyart is.
A kérdező hozzászólása: Nem, tényleg nem tudom. De mindenki errõl beszél, és tudod, okosnak akartam tûnni ;)
A kérdező hozzászólása: Az már igaz... sokkal magasabb. Köszike.... :)
Igen, fõleg a Galaxy S-t vagy a Desire-t. Ne röhögtess....
Elõször is légy szíves, nézz rá a Quadrant benchmarkunkra. http://android.modaco.com/index.php?act=attach&type=post&id=.. Másodszor is, egy desire-ös ismerõsöm tíz perc tapizás után elmondta, hogy ha nem lenne desire-je és most kéne a kettõ között döntenie, biztosan a Blade-et választaná. Nem mondom hogy jobb mint a desire, de ami teljesítményben hiányzik neki, azt bõven pótolja az ára.
Ez baromság. Egy Blade hogy a büdös francba jobb mint mondjuk egy Galaxy S.(azért nem desire mert az lehet hogy drága de az összeszerelés az egy hányat).
A kérdező hozzászólása: Most min is vitatkozunk? :D

Mit csináljak ha egy telefont cseréltem postán és nekem viszont törötten érkezett meg? És mivel nem törékenyként lett feladva ezért a posta nem törõdik vele viszont akivel cseréltem azt mondta hogy nem törötten adta fel

Legjobb válasz: Ha te kérted nem törékenyként, akkor bukta. Ha törékenyként kérted, és mégse úgy küldte, akkor az õ sara. Más kérdés, hogy mit tudsz tenni. Ha teljesen privát csere volt, akkor nagyjából semmit :/

Ha te kérted nem törékenyként, akkor bukta. Ha törékenyként kérted, és mégse úgy küldte, akkor az õ sara. Más kérdés, hogy mit tudsz tenni. Ha teljesen privát csere volt, akkor nagyjából semmit :/
A kérdező hozzászólása: hát ez ciki.

Az agymenőkben (big bang theory) volt egy rész, talán a 6. évadban, amelyikben valami olyasmit találgattak, hogy mi van ha egy zombit megharap egy vérfarkas és egy vámpír mi lesz belőle. Melyik rész az? Vagy hogy volt?

Legjobb válasz: Azt hiszem úgy volt a kérdés, hogy mi van akkor ha egy zombi megharap egy vámpírt, az pedig egy embert, hogy mi lesz belõle :) pont tegnap néztem de már töröltem, az utolsó évad 4-5. része lehet, ilyen körül!

Azt hiszem úgy volt a kérdés, hogy mi van akkor ha egy zombi megharap egy vámpírt, az pedig egy embert, hogy mi lesz belõle :) pont tegnap néztem de már töröltem, az utolsó évad 4-5. része lehet, ilyen körül!
6.évad 9.rész :) ) ha zombi harap meg vámpírt a vámpír pedig egy embert akkor az emberbõl zombi vagy vámpír lesz? vagy zompír? Raj hülyeségei : DD


azt hogy: " Ez engem zavar!
Azért azt leírhattad volna hogy te fiú vagy lány vagy mert nem mindegy!
A kérdező hozzászólása: Lany vagyok es azert jofej is lehetnel massal...most nem fogok bocsanatot kerni azert mert elrontottam egy szoveget://

Au pair-ek segítsége érdekelne, mit csináltatok, ha egy hónap után rájöttetek, hogy nem jó az a család ahol vagytok és új helyre szeretnétek menni?

egy hónapja vagyok itt, és rájöttem hogy nem nekem való hogy fél éves gyerekre vigyázzak, plusz anyukának soha nem tetszik a munkám, mit tegyek ? gondolkozok új családon, de nem tudom hogy fogjak hozzá, szóljak a családnak hogy új családot keresek, ?k is keressenek valakit, vagy csak ha megvan a cslád akkor szóljak, vagy hogy ??

Legjobb válasz: szerintem elöször keress családot, és ha tudod hogy mikor kezdhetsz ott akkor adja családnak legalább egy hónapnyi idöt találni valakit. én amikor találtam egy új családot, majd ott megbeszéltünk mindent, megmondanám, hogy most egy családnál vagyok és nem jól érzem magamat mert túl kicsi a gyerek és az anyukával nem vagyunk egy hullámhosszon, de nem akarok velük kitolni és egy hónapot akarok adni nekik, így akkor kezdenék mikor ök elengednének. van szerzödésetek? mert akkor abban kellene lenni valaminek.

szerintem elöször keress családot, és ha tudod hogy mikor kezdhetsz ott akkor adja családnak legalább egy hónapnyi idöt találni valakit. én amikor találtam egy új családot, majd ott megbeszéltünk mindent, megmondanám, hogy most egy családnál vagyok és nem jól érzem magamat mert túl kicsi a gyerek és az anyukával nem vagyunk egy hullámhosszon, de nem akarok velük kitolni és egy hónapot akarok adni nekik, így akkor kezdenék mikor ök elengednének. van szerzödésetek? mert akkor abban kellene lenni valaminek.
Miert a masik csalad jobb lesz? Lehet, hogy megszarabb lesz.
A kérdező hozzászólása: kössz hogy értelmesen hozzá tudtál szólni ... -.- idõsebb gyerekekhez akarok menni, mert szerintem se a családnak se nekem nem jó az ha valaki olyan van a fél éves kisgyerekkel, aki ki nem állhatja ... és tudom hogy van kockázat, de vállalom ...
Naiv vagy, ha azt hiszed, hogy idõsebb gyerekkel jobb lesz. Azokat fegyelmezni kellene, de a szülõk ezt nem engedik. Szaladgálhatsz, takaríthatsz utána, kínlódhatsz, hogy egyen stb., és még lehetne sorolni a nehézségeket. Ott az anyukáknak még annyira sem fog tetszeni a munkád, mint itt.
ha van szerzõdésed akkor bonyolultabb a sztori. de ahogy irod a szülõ sincs veled megelégedve, szóval a legjobb lelépni. én csak azután szólnék hogy találtam másik családot. aztán üljetek le és mondd hogy látod hogy nem tetszik nekik amit csinálsz meg te is inkább máshova mennél. ha nem bunkók sima ügy.
Sajnos az utolsó elõttinek nagyon igaza van, tapasztalatból mondom. Nagyobb gyerekkel, gyerekekkel sem lesz egyszerûbb. Ha mindenképpen másik családot akarsz, akkor keresgélj minél hamarabb és beszélj a szülõkkel, hogy õk is keressenek. De biztos nem lesz kellemes beszélgetés, arra számíts. És hogy utána esetleg még annyira sem lesz kedves az anya. Remélem megoldódnak a gondjaid.

Mit tegyek ha egy fiú félénk? Egy helyen dolgozunk. A nyáron most taliztunk egy buliba egyfolytában mellettem táncolt ha mással tánc.

Féltékeny. Volt. Myvippen nézegeti az adatlapomat. De nem lép. Mások szerint is feltün?en csinálja. Barátnöje nincs.19 (F) 18 (L)

Legjobb válasz: Segíts egy kicsit neki! Hívd el egy moziba, vagy ha ilyen bamba, akkor az Állatkertbe... olyan helyre, ahol azért pár szót tudtok szólni. Ott lehet (finoman) kérdezni is.

Segíts egy kicsit neki! Hívd el egy moziba, vagy ha ilyen bamba, akkor az Állatkertbe... olyan helyre, ahol azért pár szót tudtok szólni. Ott lehet (finoman) kérdezni is.
beszéld meg vele, kérdezd meg, mik a szánékai!rossz még ebbõl sohasem sült ki -- Chocky --
A kérdező hozzászólása: de ez a poén h még 2 mondatnál többet nem beszéltünk!csak nyáron mikor dolgoztunk és kész!csak néz de annyira h még bulizni sem tudok rendesen..miér nem lép?
Azzal azért legéyl tisztában, hogy most még nem ismered õt, csak a külsõre hagyatkozhatsz. Mondjuk hogy jóképû, mondjuk hogy tetszik neked... te nem törõdsz azzal, hogy a férfinak kell "tökösnek" lennie, és nem árt ha legaláb pár épkézláb mondatot ki kell adnia, ha már tetszel neki, odamész, leszólítod és randizni hívod. De mi lesz utána? Elkezdesz járni egy sráccal, gondolom jóképû és valaminek kell lennie amiért megéri, hiszen alig beszéltetek, eléggé bénázik, mégis fontolgatod hogy mit tegyél. :-) De a kapcsolat fog mûködni olyannal, aki ennyire elvarázsolt figura, könnyen féltékeny vagy sértõdik, és nem igazán ért ahhoz, hogy hogyan közelítsen meg vagy bánjon egy nõvel?? Fene tudja. Nem a akedved akarom elvenni, igenis próbáld meg. Csak készülj fel rá, hogy ha eddig voltak tapasztalataid férfiakkal, akkor õ kekukktojás lesz köztük. Hogy ez zavar-e majd, vagy mennyire hamar ütközik ki, az más kérdés. Szóval ha kedved van, úgyis megpróbálod randira hívni és fûzni õt. Hajrá. Bár tényleg hülyén hangzik szerintem ez a fordított szereposztás. :-) Amúgy meg, nem írtad elég részletesen. Ha úgy kérdezed mit kéne tenni, hogy valaki nézeget MyVipen, nem tudsz még bulizni sem tõle, úgy bámul és mindez zavar, akkor gázspray a megoldás! :-) - Hakapeci
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!:D amugy meg azt pletykálják róla h ö város legnagyobb kanja sok lányt megfektetett már..de ez csak pletyka...ahogy viselkedik nekem ez kétséges..de mitöl fél ennyire??nem vagyok viaszbaba!!
A kérdező hozzászólása: ja és nem egy helyen dolgozunk hanem egy helyen dolgoztunk a nyáron..csak elírtam..:D
A kérdező hozzászólása: SEGÍTSÉG!!!!egyszerüen nem tudom kiverni õt a fejembõl...állandóan rá gondolok!!!mintha valami láthatatlan fonál füzne össze minket!!!!pedid ha 2 mondatot beszéltünk eddig!!megörülök!!!ilyet még soha nem éreztem...:-(
Azt hogy egy békási suttyó
hogy egy tapló paraszt
egy igazi emeletes bunkó akit a szülei is csak vasvillával etettek!!!
Gusztustalan. Undorító. Tróger. Tapló. Folytassam?!?!
azt, hogy nagyon bunkó, ez gusztustalan értelmes lány hagyná a fenébe
Hogy bunkó... én otthagytam volna
azt hogy nagyon menõ gyereknek hiszi magát
suttyó g*ci aki azt sem érdemli meg hogy kitöröljék a seggét
azt h paraszt..
Nagy a szerszáma. Vagy bunkó.
Egy büdös tróger, akit jól seggbe kéne rúgni, hogy észrevegye magát. Amúgy meg a helyszínen valami olyasmi lenne a reakció, mint a mi a jó öreg Karády levágott annak idején. https://www.youtube.com/watch?v=AnzEWNUZYNE

Ti mit csinálnátok, ha egyik ismerősötök 2 éve nem hajlandó visszafizetni nektek a tartozását? !

Már nem tudok mit tenni.. Kellene valami jó kis ötlet, hogy végre visszafizesse nekem a nem kevés pénzt!! Kérlek segítsetek!

Legjobb válasz: Ha eddig nem fizette nem is fogja. Sajnos nekünk nem is egy ilyen ismerõsünk van. Telefont nem veszi fel, facebook üzenetre nem válaszol. Gusztustalan hozzáállás, de nem tudsz mit kezdeni velük. Ha csak nem kap egy két nevelõcélzatú pofont, bár én ennek nem vagyok a híve. :)

Ha eddig nem fizette nem is fogja. Sajnos nekünk nem is egy ilyen ismerõsünk van. Telefont nem veszi fel, facebook üzenetre nem válaszol. Gusztustalan hozzáállás, de nem tudsz mit kezdeni velük. Ha csak nem kap egy két nevelõcélzatú pofont, bár én ennek nem vagyok a híve. :)
A kérdező hozzászólása: Hát igen. Én is pont ezt gondoltam...

Ti mit tennétek, ha egy lánynak sem tetszenétek és sok lány ki is gúnyolt volna már titeket, feladnátok egy életrea csajozást vagy próbáloznátok annak ellenére, hogy folyton csak a kudarcokat kapjátok?

Legjobb válasz: Én is tervszerûen csinálom, pedig már rengeteg elutasítást kaptam. De ezek azok az utak, ahogyan nem lehet egy undorítóan ocsmány férfinek barátnõt szereznie. Elõbb vagy utóbb találok egy olyat, ahol lehet.

Én is tervszerûen csinálom, pedig már rengeteg elutasítást kaptam. De ezek azok az utak, ahogyan nem lehet egy undorítóan ocsmány férfinek barátnõt szereznie. Elõbb vagy utóbb találok egy olyat, ahol lehet.
Próbálkozz csak most más körökben mint ahol eleddig.
Hát ha szeretnél barátnõt, és nem vagy magabiztos sem, akkor változtass a kinézeteden..
Hagyd fel a csajozást egy életre, aztán sírj itt.
Nem "próbálkozok", hanem tervszerûen csinálom a dolgokat, és tanulok a hibáimból. Nem 100x ugyanúgy nekimegyek fejjel a betonfalnak, hátha ezúttal majd sikerül átmenni rajta.
Szerintem próbálkoznék tovább, ki tudja mikor találsz egy lányt akinek tetszel. Egyébként pedig ha lejjebb teszed a mércét, akkor lehet h nagyobb sikered lesz:) (kivéve persze ha már a legrondább lányoknál is próbálkoztál:D)
Valaki majd így fog szeretni amilyen vagy.;)
Nem mindegy, hogy hogyan próbálkozol, hogyan csajozol. Ha csúnya vagy nem elég annyi, hogy megbököd facebookon, vagy ráírsz, hogy mizu. Nem elég annyi h "szia, aranyosnak tûnsz, eljössz velem valahova?" Így esélyed sincs. Egyedinek kell lenned, és semmiképp sem nyomulósnak, mert az nagyon visszataszító.
Változtatnék a megjelenésemen, ha eddig nem tettem, elkezdenék sportolni, megpróbálnék magabiztosabb lenni, esetleg lejjebb adnék az elvárásaimból.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!