Találatok a következő kifejezésre: Mi a ha az első előtt (14 db)

Mi a normális, ha az első előtt elmegyek nőgyógyászhoz tablettát íratni v. csak óvszerrel védekezünk? Az első mért nem olyan gyakori?

Legjobb válasz: Attól is függ, mikor lesz az elsõ. Hiszen a gyógyszer csak egy bizonyos idõ múlva hat, tehát szerintem még használjatok óvszert, ha most lesz az elsõ alkalom.

Attól is függ, mikor lesz az elsõ. Hiszen a gyógyszer csak egy bizonyos idõ múlva hat, tehát szerintem még használjatok óvszert, ha most lesz az elsõ alkalom.
Szerintem normális, csak nem gyakori, szerintem azért mert más a trend :) ... Ezzel tuti nem lesz olyan gondotok hogy lecsúszik, kiszakad... és még a félhúzásával sem kell veszõdni szóval ha a doki engedi akkor miért is ne. Mi gumival csináltuk.
Ez attól is függ, hogy tartós párkapcsolatban élsz-e vagy sem. Ha igen, akkor nyugodtan irass tabit, ha nem inkább maradjatok a guminál. Az a biztosabb szerintem. Mi óvszerrel csináltuk.
Óvszer. Általába ez ajánlatos elsõre, a tabletta pedig 17 éves kortól AJÁNLOTT. Csak ajánlott :) Ahogy te gondolod.
MÉg én is szûz vagyok és elsõnek én is úgy gondoltam, hogy az elsõnél majd tabival dee ne felejtsük el, hogy a legtöbb hormonokat tartalmaz ami nem gyerekjáték és nem lehet csak úgy abbahagyni ha ne adj Isten szakítanánkk, ráadásul elsõnek még valószínû nem is élünk majd "normális" nemi életet-ezek miatt és az óvszert+krémet javasolnám nekes..rem segíthettem
azt még csak óvszerrel.
Szia! Én az elsõ elõtt mentem el tabit íratni.

Lányok, mit szólnátok, ha a barátotok az együttlét előtt azt mondja hogy te vagy neki az első? 19/f

Legjobb válasz: Én ezt fordítva játszottam el. Volt nagy meglepõdés. De miért nem egy petting során mondod el neki?

Én ezt fordítva játszottam el. Volt nagy meglepõdés. De miért nem egy petting során mondod el neki?
megcsókolnám és folytatnám amibe belekezdtünk:D:D..én nem stresszelnék rajta
Megmondom õszintén, én örülnék. Egyszer úgy betörnék már egy szûz fiút! 23/L
elõzõ 18/L
közvetlen szex elõtt nem kéne mondani...szerintem...vagy elõbb, vagy utána...csak lestresszeled, mert ha tényleg szeret, izgulni fog, h Neked jó legyen...az meg ugye senkinek se jó... £/20
Megmondom õszintén, én örülnék. Egyszer úgy betörnék már egy szûz fiút! 23/L osztom :) )) 23/L és pont jó a 19-es évjárat ;)
A 18 is jó, meg a 19 is. Én is "betörõs" hangulatban vagyok mostanában :-)))
Amikor az exemmel összejöttem, õ 18 éves létére szûz volt... Valamilyen szinten örültem, hogy elsõ voltam neki, de egyébként nem gondoltam tovább a dolgot! Szûz vagy sem nekem mindegy, csak szeressen! off: Már nem vagyunk együtt szerencsére... :)
Szegény fiúk itt, most biztos abban vannak, hogy ha ennyi lány akar "betörni", õk miért maradnak ki a jóból... komolyan nem az agyatokat akarom még tovább húzni fiúk, de ha így belegondolok, miután már játszottam miniszoknyás diáklányt, tulajdonképpen legalább egyszer én is nagyon szívesen eljátszanám a tanárnénit! 26/L
21:27 és 21:51 Legelsõ válaszoló vagyok. Azt mondom, ne csigázzuk magunkat tovább, elõ a csini ruhákat, és keressünk valakit, aki hajlandó, khmm... hogy is mondjam... életében elõször velünk dugába dõlni :XDDD
Ja, ez a 21:45, 22:10, és 22:15-re is vonatkozik!
A kérdező hozzászólása: Nah vki vállalja a tanárnéni szerepét?^^:D
Nekem az elsõ olyan volt :) Én 16 voltam, õ 19, és mindkettõnknek az elsõ... nos, elég fura volt, de nem bántam meg ^^ L, 19
Bár, mi tudtuk egymásról, mert elõtte jártunk... utolsó voltam L, 19
én nem örülnék neki. elõtte kellene megmondani, meg amúgy se szeretem a szûz fiúkat. de ha szerelmes lennék talán más lenne
18-as évjárat is jó?:D;)
A kérdező hozzászólása: 21:05..engem betörhetsz :D:P
21:05 vagyok. Nem eszik azt olyan forrón kérdezõ :XDDD
A kérdező hozzászólása: :)
én örülnék neki, mert szerintem a fiúkban is értékelendõ a tartás, nem csak a lányokban. nah meg én biztosan nem stresszelnék rajta, inkább izgalmasabbá tenné a helyzetet, az a megfelelõ kifejezés.:)
A kérdező hozzászólása: ^^ :D nah ennek örülök :) :P Egyébbként nincs barátnõm..csak ezt meg kellett kérdeznem..
Örülnék neki, mert szívesen "törnék" be egy szûz fiút. :é Viszont ne közvetlen elõtte mondja.. Max abból a szempontból esne szarul, hogy nem bízott bennem annyira, hogy elõbb elmondja. 17/L
Én már betörtem egy szûz fiút..és hát az elsõ olyan gáz volt, h soha többé nem akartam látni inkáb:B vetkõzésnél rájöttem h ronda:D pfff:D nem elég a lelkitárs, ha nem jön be külsõre.
Én is csatlakoznék a betörõkhöz :D Izgalmas lehet egy szûzzel :)
21:27 -es vagyok, szerintem is jó lehet a tanítónénikét eljátszani, megmutatni mit hogyan :P ezt nem a saját szórakoztatásomra csinálnám vagy hogy kinevetni a másikat, szimplán bevezetni a másikat a jóba ;) nekem a párom anno azt mondta hogy nem voltam béna egyátalán és a rákövetkezõ alkalommal már én mondtam hogy milyen pózban szeretném õ pedig csak nézett nagyokat :D

Ha az első szülés császárral volt a második előtt mikor nézik uh-val meg a méhsebet?

Legjobb válasz: Szia! Igaz én külföldön élek, de nekem tegnap nézték meg, 39+3 naposan. Azt mondták mehet a normál szülés.

Szia! Igaz én külföldön élek, de nekem tegnap nézték meg, 39+3 naposan. Azt mondták mehet a normál szülés.
Nekem minden vizsgálaton nézte uh-al a doki.
Nekem kb. 37 hetesen kezdték nézegetni.
Nézz körül itt: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9147137 Igaz ez Felicia de ez a probléma itt is felmerült
ne csodálkozz rajta, skoda

Mit mondanátok erre az ovu tesztre ha két három nappal a mensi elött vagyok, tegnap, tegnap előtt is ilyen volt reggeli első vizeletből? Vagy inkább ne foglalkozzak vele?

http://www.kepfeltoltes.us/?d=1RK2PKRT76 [IMG]

Legjobb válasz: <a href="http://www.kepfeltoltes.us/pt-1RK2.html" title="ovu" ><img src="http://www.kepfeltoltes.us/dt-1RK2.jpg" alt="ovu" /></a> http://www.kepfeltoltes.us/di-Q1UA.jpg [URL=http://www.kepfeltoltes.us/pm-Q1UA.html][IMG]http://www.kepf..

A kérdező hozzászólása: <a href="http://www.kepfeltoltes.us/pt-1RK2.html" title="ovu" ><img src="http://www.kepfeltoltes.us/dt-1RK2.jpg" alt="ovu" /></a> http://www.kepfeltoltes.us/di-Q1UA.jpg [URL=http://www.kepfeltoltes.us/pm-Q1UA.html][IMG]http://www.kepf..
Ne vonj le semmiféle következtetést a egy ilyen korai délutáni tesztbõl. Várj türelmesen, és ha nem jön meg, akkor tesztelj. Tudom, hogy nehéz, de ezt ebben a hónapban én is tutira be fogom tartani! Pedig addig még 10 nap van hátra.
Jól néz ki, Manka jól mondja!! Drukkolok!
Szia! ha jóstesztként használod, akkor naponta kell csinálni egyet, és azt kell nézni, hogy erõsödik-e. Ha nem erõsödik, akkor csak az LH-t mutatja, ami mindig van a szervezetben, ha erõsödik, akkor nemsokára átválthatsz terhességi tesztre. :-)
Szia, úgy látom, hogy ez facelle teszt ugye? Nekem is az van itthon, azt használom, de nem nagyon vagyok vele megelégedve. Nagyon sokáig szokott pozit mutatni, ami negatív, az is szinte pozitívnak néz ki. Remélem nálad baba van a dologban!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, kiváncsi leszek mennyire jön ez be, egyébként semmi tünet illetve nem is nagyon keresem a tüneteket, már rájöttem nem érdemes, a hõmet is egyszer egyszer néztem mert eddig azt is mindig, jelenleg is 37 körül van de persze mensikor lezuhanhat azért nem is foglalkozok vele, ezeket csak azért csináltam mert kíváncsi voltam meg hogy volt itthon, ja és egyébként mikor ovuláltam akkor is talán kicsit erõsebb volt, aztán jött egy teljesen negatív nap amikor még igazából halovány vonal volt, akkor abba is hagytam, gondoltam megvolt az ovum :) hát azért köszönöm.meglátjuk
Szia!A 09:18-as vagyok!Ezt már én is megtudtam nézni.Hát ha jóstesztként használod, akkor meglehet, hogy baba van a dologban, bár nem mindenkinek jó.De reménykedek, hogy baba legyen.:)
A kérdező hozzászólása: igen igen jóstesztnek, két három nap mulva kell megjönnie. én ezt tudtam megnyitni http://www.kepfeltoltes.us/di-Q1UA.jpg
Szia!Elõször is nem lehet megnézni egyik fájlt se vagy csak én nem tudom.Az ovulációs tesztet nem reggel kelll használni hanem d.u.-án, mert reggel kezd el termelõdni ez a hormon.Vagy jóstesztként használod???
A kérdező hozzászólása: :) köszi lehet hogy akkor én most abból a szembpontból jobb helyzetben vagyok hogy nekem már csak 3 napot kell várnom? :) rendben hiszek neked, de azért titkon reméltem, majd meglátjuk! drukkolok neked!!!

Menstruáció előtt 2 nappal esett már valaki teherbe közületek? Ha igen, mikor éreztétek az első tüneteket és mik voltak azok? Köszönöm előre is a válaszaitokat!

Legjobb válasz: Menzesz elõtt 1 nappal estem teherbe és ezt 100%-ra tudom. Abba a hónapba akkor voltunk együtt június 2-án és utána már csak június végén de már július 4-én pozitívat mutatott a teszt, délutáni pisibõl szóval tuti akkor jött össze. Másnap megjött egy fél napra ilyen pici barnás, véres izé de addig tartott. Az volt a furcsa mikor már a köv. menzim lett volna nem a mellem fájt hanem a mellbimbóm az volt az elsõ gyanús jel. :) És be is jött. 3hónapos a lányom :)

Menzesz elõtt 1 nappal estem teherbe és ezt 100%-ra tudom. Abba a hónapba akkor voltunk együtt június 2-án és utána már csak június végén de már július 4-én pozitívat mutatott a teszt, délutáni pisibõl szóval tuti akkor jött össze. Másnap megjött egy fél napra ilyen pici barnás, véres izé de addig tartott. Az volt a furcsa mikor már a köv. menzim lett volna nem a mellem fájt hanem a mellbimbóm az volt az elsõ gyanús jel. :) És be is jött. 3hónapos a lányom :)
A kérdező hozzászólása: :) ) Gratulálok! Jó volt olvasni nagyon!:) Elég rendszertelen a menstruációm már 2 hónapja. Mindig késett és a szokásos 7 nap helyett 4 napot volt meg kevesebb mennyiségben. Terhességi tesztek negatívak lettek, viszont múlt hónapban menstruációm elõtt 2 nappal együtt voltunk a párommal és most kb egy 3-4 napja úgy érzem, hogy le akar szakadni a mellem, ami persze nyilván lehet pms tünet is. Szóval még nem tudom mi lesz a végkimenetel. :)
A kérdező hozzászólása: Várok még tapasztalatokat!:)
nekem mind a három gyermekem így jött össze az elsõ nemvárt elõtt 2 nappal a második nemvárt után 1 napon a harmadik pedig nemvárt elõtt 4 nappal :) és mind a három tuti. 7, 5 és 2 éves kislányok boldog édesanyja :)

Mik a terhesség első jelei, az első menstruáció előtt, (a mi esetlegesen elmarad, ha meg termékenyedet a petesejt)?

Legjobb válasz: Nekem az elején amikor 4-5 hetes lehettem ugyanúgy fájt a hasam mintha megjönne és nekem még utánna minden hónapban fájt amikor eredetileg megjött volna.

Nekem az elején amikor 4-5 hetes lehettem ugyanúgy fájt a hasam mintha megjönne és nekem még utánna minden hónapban fájt amikor eredetileg megjött volna.
Ez nagyon egyénfüggõ! - van akinek semmi tünete sincs - van akinek derékfájás - mellérzékenység, mell fájdalom hónalj felé, mell duzzanat, mellbimbó érzékenység, mell eresedése - fáradékonyság - hányinger, émelygés - haszurkálás szerû érzés - gyakori vizelési inger (de ez lehet csak késõbb jelentkezik) - kívánósság - a testhõmérséklet kicsit magasabb - krémes folyás, vagy semmilyen folyás (a vizes folyás mensi jele) Azt hiszem ennyi jutott most hirtelen eszembe, de ha van még valami akkor kiegészítem ha eszembe jutott!
hányinger, mellfeszülés, kívánósság, én állandóan pisilni jártam, de durván 20percenként.Fáradékonyság, ilyesmi.
Jó étvágy, mellfeszülés, mellbimbó érzékenység, az átlagosnál kicsit nagyobb fáradékonyság, hajnali "leizzadás", nyújtózkodás :-), köhögésre, nagyobb mozdulatra izomfeszülés érzés a méh két oldalán (nem petefészek szúrás), ha nem is túl gyakori pisilés, de hajnalig 1x biztos kimenetel...
A várható menszi elõtt még nem igen jelzi tünet, hogy terhes vagy. Esetleg a várt vérzés napjainál fogsz olyat érezni, mintha meg akarna jönni és a kimaradt vérzés után kezdõdnek az igazi tünetek.
22:16 vagyok. Ezek a leírt tünetek a nemvárt menzesz elõtti lehetséges tünetek, amik nálam valósak voltak kb. a menzesz elõtt már 5 nappal. A teszt pozitív.
22:16-os.Nekem is vannak ilyen jeleim, és azt hittem már csak képzelõdök mindenki azt mondja menszi elõtt nincs semmi jel.Én esténkén 3-4 megyek pisilni(ha nem mennék bepisilnék annyira).És olyan érzés esténként meg reggel mint aki klimaxol....hõhullámjaim vannak+derékfájás nem gyenge.
nekem mensim még 3 hét és vizes folyásom van illetve alul fáj a hasam nem petefészkemnél akkor?
szia:) nekem is ezek a tünetek vannak.és most megvárom hogy megjön vagy nem.remélem nem.de szoritok neked.
milyen játékszerét?
Itt az a fontos te mit szólsz ehhez . :D
A kérdező hozzászólása: Milyen játékszert? Jó kérdés... Te gumikacsára gondolsz? Aminek legalább 3 füle van... Engem nem zavar. Vagy a nõtársadalom egy nagyobb része nincs kielégítve, azért indít ezzel?
és téged akarnak megdugni vele ?
Valószínûleg tisztában vannak azzal, hogy ez szexkapcsolat, ezért semmilyen illúziót nem rombolnak le azzal, ha elõveszik a "csendestársat".
Szép álom, vagy elég nagy r*bancokkal sodor össze az élet.
hát ha majd 2 milliót keres, akkor nem tudom minek kellene visszamennie dolgozni? :D nem írtad el a nullákat?
Mi az, hogy nem kaptad meg? Otthon szültél vagy mi a fene? Az anti-D alap. Egyáltalán Rh negatív vagy, a baba meg pozitív lett?
A kérdező hozzászólása: Vagyis megkaptam, de már késõn. Utólag derült ki h a terhesség alattvalahogy bekerült a magzat vére az enyémbe. És a szûréseken nem látszott, ezért terhesség alatt nem kaptam oltást, csak szülés után, de az ellenanyag a véremben. Úgy hallottam ez egész életemben benne marad, de vannak olyan megoldások h vérátömlesztés meg ilyenek, ezekre lennék kiváncsi.
A kérdező hozzászólása: Igen én negatív a baba meg pozitiv lett

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!