Találatok a következő kifejezésre: Mi a ha az első (669 db)

Lányok! Ti mit tennétek, ha az elsõ randin a fiú csak úgy belenyúlna a bugyitokba?

Benedvesednétek?

Legjobb válasz: Ilyen nem igazán fordulhatna elõ. Elsõ randin elég távolságtartó vagyok. Viszont ha még is sikerülne neki, tuti, hogy levágnám a karját a perverz állatnak.

Az lenne az utolsó alkalom, hogy hozzámért, egyáltalán, hogy találkoztam vele.
Ilyen nem igazán fordulhatna elõ. Elsõ randin elég távolságtartó vagyok. Viszont ha még is sikerülne neki, tuti, hogy levágnám a karját a perverz állatnak.
Nekem is jönne egy olyan belsõ sugallat hogy pattanjak fel és ott mindneki elõtt szégyenítsem meg.
Nem álszentség, de nem véletlenül mondják hogy ne ronts ajtóstól a házba. Én sem akarnék vele soha többet találkozni. Velem hasonló történt, csak fordítva. Elsõ randi vége, hazakísért, elkezdtünk csókolózni, és megfogta a kezem, és beletette a nadrágjába. Hát, eléggé meglepõdtem, ott is hagytam. Párszor még keresett, de letagadtam magam.
Nem engedném.
nem álszentség, csak undorodom a perverzektõl. nem kell ekkora idiótának lenni.
én pl lehet h örülnék neki, ha helyes.... nem kell ennyire álszentnek lenni
Egy pofon jobbról, egy balról, egy rúgás középre.
lerúgnám
Remélem, nem te hívtál ma el! :D
A kérdező hozzászólása: Pontosan. Elsõ randin ültök a kávézóban, majd a fiúnak jön egy belsõ sugallat, hogy most be kell nyúlni a bugyidba...
nem tudom elképzelni a szitut. elsõ randi, ülünk egy kávézóban, erre odahajol, és benyúl a bugyimba? akkorát lekevernék, hogy olyan házba is becsengetne, ahol még csak az alapot ássák :D
Ha tetszene az illetõ biztos nedves lennék. Amúgy sosem engedném meg elsõ randin az ilyesmit. Számomra a csók az ideális befejezése az elsõ találkának.
A kérdező hozzászólása: Lehet én voltam. Te vagy az Szamanta?
Vissza kézbõl pofán bsznám.

Mit gondoltok. Ha az első várandòsságomkor tapasztaltam beágyazòdási vérzést akkor a másodiknal is kellene?

Ha sikeres honapunk lennecakkor kb mostanabam agyazodna be. Viszont nem tapasztalom a beagyazodasi verzest.

Legjobb válasz: 1.sõ baba : nem tudtam hogy terhes vagyok, majd kb.10-11 hetesen elvetéltem - itt nem rémlik hogy lett volna... 2. baba: nem volt és elvetéltem kb.4-5hetesen 3. baba: VOLT! és megmaradt :) 4. baba: nem votl és elvetéletem szintén 4-5 hetesen 5. baba: VOlT és megmaradt :) szóval nálam ez úgy néz ki hogy ahol volt az megmaradt :) de ez ugyebár nem jelent semmit! drukkolok nagyon!!! :)

1.sõ baba : nem tudtam hogy terhes vagyok, majd kb.10-11 hetesen elvetéltem - itt nem rémlik hogy lett volna... 2. baba: nem volt és elvetéltem kb.4-5hetesen 3. baba: VOLT! és megmaradt :) 4. baba: nem votl és elvetéletem szintén 4-5 hetesen 5. baba: VOlT és megmaradt :) szóval nálam ez úgy néz ki hogy ahol volt az megmaradt :) de ez ugyebár nem jelent semmit! drukkolok nagyon!!! :)
nektek milyen színû és erõsségû (mennyiségû) volt a beágyazódási vérzés?
1 sõ vagyok: amikor volt akkor pár csepp pirosas vér és kb ugyanennyi barnás... több nem volt cseppeknél. és nekem nem egész nap tartott hanem 1-2 órán belül volt ez..
Nekem mind a három terhességemmel volt bevérzés a 10. hét köröl, elég erõs és 1-2 napig tartott, aztán barnás pecsételés is volt!
Szia! Nekem a fiamnál volt, a lányomnál pedig nem. :)
engem ismeretlenül se zavarna 20L
attól függ, hogy menniyre van meg az a szikra, mert az is lehet, hogy elõtte ismerkedtek, beszélgettek, telefonon, chaten...ha ez mind oké, akkor nem zavarna... 24/N
eltalálná egy kivilágítatlan sodrófa (csak úgy váratlanul)
engem nem zavarna, ha elõtte beszélgettünk volna már párszor. 18/L
A kérdező hozzászólása: Tegnap volt a randink és nagyon meglepõdtem, hogy megölelt. Nem néztem jó szemmel, hogy már az elsõ randin ilyet csinált. Ezek szerint csak én látom rosszul a dolgokat?
Semmivel sem rosszabb, mint az arcrapuszi osztálytársaknál. Egyes országokban a köszönés jele is. Nincs abban semmi, ha már nem vadidegen, beszéltetek egymással. Azért nézd meg a pénztárcád meg van-e :D 33F
Te amúgy normális vagy kérdezõ?? Az elsõ randin elcsattan az elsõ csók is! Te amúgy mirõl beszélsz?!

Mi tegyek ha az első levélnél már amásodik napon nem vettem be a tablettát 12órán belül?

Már 2 éve szedem a Diane 35 fogamzásgátló tablettát.

Legjobb válasz: szerintem nem, tobb mint ket eve szedsz gyogyszert, egyetlen szem maradt ki, az maga lenne a csoda gyerek, ha terhes maradtal volna

szerintem nem, tobb mint ket eve szedsz gyogyszert, egyetlen szem maradt ki, az maga lenne a csoda gyerek, ha terhes maradtal volna
A fogamlas gatloknal vannak egy problemak nem mindig hatnak ha pl Alkohlos italokat fogyaztasz de ha nem veszed be egy napot nem gond mert a ferfi spermium csak 3 napra ra termekenyiti meg a noi petesejtet ha veletlenul nem vedelmezitek magatokat ovszerrel .... de egy kis szunet is kell tartani nem csak a tabblettakal hanem a szexel is .... ha sokat szeded a fogamlazas gatlot kb 2, 3 ev akkor megszokod es nehez lesz elhagynod ....ekkor fennal annak a veszeje hogy nem lesz gyermek aldas mert a gyogyszer mar nagymenyisegben van benned es nem engedi hogy a petesejt megfoganyon ezert ajanlom hoy ne szedj tobb fogamlas gatlot es vedekezz ovszerrel szex kozben ......
szia igaz én milligestet szedek, a betegtájéloztató szerint ez a teendõ, az elfelejtett tabival: Ha a bevont tabletta bevétele nem történik meg a szokott idõben, úgy azt 12 órán belül pótolja. A következõ bevont tablettát vegye be a szokott idõben. 12 órán túl a készítmény hatása csökkenhet. Ilyen esetben ne pótolja az elfelejtett bevont tabletta (tabletták) bevételét, hanem folytassa a bevont tabletta szedését a megszokott módon. Az elkövetkezõ 7 napban kiegészítõ fogamzásgátló módszer alkalmazása szükséges. Ha a jelenlegi csomagban kevesebb, mint 7 bevont tabletta van, akkor a következõ csomagban lévõ bevont tabletták szedését gyógyszermentes idõszak közbeiktatása nélkül kezdje meg. Menstruációszerû vérzés csak a második csomagban lévõ bevont tabletták bevételét követõen fog jelentkezni, addig azonban kisebb ú.n. köztivérzés elõfordulhat. Ha nem jelentkezik menstruációszerû vérzés a 2. csomagban lévõ bevont tabletták bevételét követõen, forduljon orvoshoz.
a milligestet 4, 5 éve rendszeresen szedem és most javasolta a dokim hogy hagyjak ki 3 hónapot aztán ujra szedhetem. Nõvérem 8évig szedte folyamatosan és az elhagyása után fél érve visszaállt a normál menstruációs ciklusa. Ha párkapcsolatban él az ember biztonságosabb védekezésnek tartom mint a gumit.
A kérdező hozzászólása: Akkor ne aggódja? Régóta szedem, ezért nem gond ha csak 20 óra után pótoltam? Azért ijedtem meg mert az elsõ levél megkezdésénél volt, és a tájékoztató azt írta hogy 7 napig kell más védekezést alkalmazni, de ez nálunk elmaradt!
Szerintem nem lehet baj, nagyon kicsi az esély a terhességre.
A kérdező hozzászólása: Voltam orvosnál és azt mondta hogy 99, 9% hogy nincs semmi baj, nem is írt fel eseményutánit! :)

Mit jelenthet, ha az első randin a combom simogatja?

Jól sikerült randevú után ,az autóban a combomat többször is végigsimitotta a pasi,s?t,néhány másodpercre mintha rajta is felejtette volna a kezét...De sem csókkal nem próbálkozott,sem semmi egyébbel.Csak bucsúpuszi.

Legjobb válasz: Hát igen,vágyik rád... De inkább élvezd... =)

Hát igen, vágyik rád... De inkább élvezd... =)
Azt akarja, csak várja a bátorítást.
Hát szerintem is le akart fektetni, csak az elõrehaladás érdekében ennyit mert lépni csupán... Nem biztos hogy ki akart használni, ettõl még lehet szeretne komolyabb kapcsolatot vagy ilyesmi, de nem kérdéses hogy rád izgult :-)
meg akar ... rakni
Baszni akar, de fosik
ne higgy az elõzõ válaszoknak, butaságok! ha ilyet csinált a barátod, akkor egyértelmûen göngytyúkcsirkéket akar darálni veled egy koreai vegyiüzemben!
meg fog répázni, ha unod a közjátékot akkor kezdeményezz.
"Sz.pj le szépségem...!" Próbál laza lenni, hátha Te majd lépsz helyette is, mert akkor ha rosszul sül el valami, még akár rád is foghatja.

Mit csináljak ha az elsö mensimnél nem lesz nálam se betét se zsepi a suliban? 11/L

Legjobb válasz: Rakj be egyet a táskádba állandóra. Se egyébként nõi tanártól is tudsz kérni.(Ofõtõl pl.)

Rakj be egyet a táskádba állandóra. Se egyébként nõi tanártól is tudsz kérni.(Ofõtõl pl.)
Mindig legyen nálad! Nem olyan nehéz, bárhol elfér egy vagy két betét.
védõnõnél mindig kell, hogy legyen :) de ha már érzed, hogy készülõdik, akkor pakolj egyet el.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat !! :)
Ha még nem jött meg a menstruációd, akkor fel tudsz rá készülni és nem fog elõfordulni, hogy nem lesz nálad betét.
Én tartanék magamnál egyet mindig a helyedben.
Nekem suliban jott meg, es en egyaltalan nem keszultem fel, mert en nem is gondolkoztam rajta.. Egyebkent gondolom nem lesz olyan eros eloszor, es nekem eleg is volt a wc papir.. Oszehajtottam egy adagotajd minden szunetben kicsereltem. Ha hazamesz es messze laksz a sulitol, akkor viszon kerj valakitol! Akar tanartol, akar valamelyik o.tarsadtol! Nem gaz ha kersz! :)

Mit gondoltok, ha az első randin már elcsattan a csók? (a többi lent)

A kérdés arra irányul mennyire ronthatja el pl a dolgok menetét ha már az els? randi végén elcsattan csók, anélkül h el?tte igazán megismernétek egymást. Nem korai kicsit?

Legjobb válasz: mi ezzel a baj? ez azt jelenti hogy másodikon már tovább mehetsz. nem az a cél?

mi ezzel a baj? ez azt jelenti hogy másodikon már tovább mehetsz. nem az a cél?
Igazából valamelyest alapnak tartom, hogy elsõ randin legyen. Szerintem minél késõbb, annál nehezebb a helyzet.
Szerintem ez egyáltalán nem alap, az elsõ randin sokan nem csókolóznak, ám ha így sikerült, akkor így sikerült. De ha nem, az sem baj, mert idõvel sokkal könnyebb, ha megismered. Pl. második, vagy harmadik alkalommal.
Egyáltalán nem baj.
Nálam ezt mindig az adott helyzet hozza. Elsõ randira simán belefér egy csók, de nem kötelezõ jelleggel.

Akkor mi történik, ha az elsõ válóperi tárgyalásra nem megy el valaki a 2 kijelenti, hogy nem válik?

Legjobb válasz: Ha a felperes nem megy el a tárgyalásra, akkor megszüntetik az eljárást - magyarul nincs válás. Ha az alperes nem megy el, akkor nélküle lefolytatják a tárgyalást, és ha a következö alkalommal sem elenik meg, akkor kimondják a válást. Ha a felperes kijelenti, hogy nem akar válni, akkor nincs válóper és nincs válás. Ha az egyik fél AKAR válni, akkor elválasztják öket - de ahhoz annak, aki válni akarna, ott kell lennie. Amennyiben a felperes meggondolja magát, az alperes meg el akarna válni, akkor új pert kell indítania.

Ha a felperes nem megy el a tárgyalásra, akkor megszüntetik az eljárást - magyarul nincs válás. Ha az alperes nem megy el, akkor nélküle lefolytatják a tárgyalást, és ha a következö alkalommal sem elenik meg, akkor kimondják a válást. Ha a felperes kijelenti, hogy nem akar válni, akkor nincs válóper és nincs válás. Ha az egyik fél AKAR válni, akkor elválasztják öket - de ahhoz annak, aki válni akarna, ott kell lennie. Amennyiben a felperes meggondolja magát, az alperes meg el akarna válni, akkor új pert kell indítania.
Csak annyit fuznek hozza hogy ha te vagy az alperes es a biro elott kijelented hogy nem akarsz valni (akar a masodik targyalason, ha az elsore nem tudsz elmenni...de persze tajekoztasd errol elore a birot ) akkor nem valasztanak el, hanem a felperesnek bizonyitania kell hogy megromlott a hazassagotok. Ez akar honapokig tarthat, tanuk kellenek akik bizonygatjak hogy igen, valoban megromlott es mi az oka .. szoval kezdodik a szennyes teregetese. Velem ezt a ferjem egy evig jatszotta. utanna ha bebizonyitotta a felperes, hogy valoban megromlott a hazassag, vitatkozhattok vagyonrol, gyerekrol, stb. Anyum 3 evet kinlodott a valassal...
Csak annyit fuznek hozza hogy ha te vagy az alperes es a biro elott kijelented hogy nem akarsz valni (
A kérdező hozzászólása: Alperes vagyok betegség miatt nem tudok megjelenni a tárgyaláson. Nem egyeztünk meg semmiben sem, de a házunk megépítésében nekem van nagyobb részem szülõi segítség miatt.Amit bizonyítanom kell A gyermekünk nagy már.
Ha alperesként nem mégy el, akkor a második tárgyaláson kimondják a válást - mert attól, hogy te nem akarnál válni, a másikat nem kényszeríti senki arra, hogy veled maradjon, szóval akár akarod, akár sem, elválasztanak benneteket. A vagyonmegosztás külön téma, ha ott sem jelensz meg, akkor a volt házastársadnak több esélye van arra, hogy jobban jár.
Elõször válaszolj, miért nem akarsz/tudsz elmenni? Miért nem szeretnél elválni? Kell olyan ingóságokon, ingatlanon, autón stb. osztoznotok, amiknek az elvesztése komolyan veszélyeztetné az egzisztenciádat? Van közös gyermeketek?
A kérdező hozzászólása: Ott nem csak adat egyeztetés van? És meghallgatják a felperest.
A kérdező hozzászólása: Az elsõn nincs vagyonmegosztás?
Úgy értem, ha nem leszel ott, hogy megvédd, amid van, hátrányba kerülsz a tárgyaláson.
A kérdező hozzászólása: A 2 mondatod nem értem? MIért?
Kényszeríteni nem tudod, hogy a házastársad maradjon. Legfeljebb rosszabbul jársz anyagilag.
A kérdező hozzászólása: Meghallgatják a felperest vagy elhalsztják a tárgyalást?
A kérdező hozzászólása: Az alperes vagyok és nem szeretnék válni,
A kérdező hozzászólása: De, ha most nem leszek ott a következõn kimondják?
Minek szívatnátok egymást? Minnél hamarabb lezavarjátok az egészet, annál kevésbé lesztek idegroncsok a végén. Egy házassághoz két ember kell, tudomásul kell venni.

Mit csináljak, ha az első 3-4 kanál gyümölcsöt nem akarja egyáltalán elfogadni a babám?

Most lesz 6 hónapos és csak fintorog a gyümölcsre, eddig almát, majd alma+?szibarackot adtam, de sikertelenül. Eddig csak szopott.

Legjobb válasz: Probáld ki pl a banánt, és tegyél hozzá anyatejet.Annak szereti az ízét így megbarátkozik a kanállal evéssel, ha így már megy fokozatosan elhagyhatod a gyümölcsbõl a tejet( ezt szokták javasolni,de nekem ilyen bajom nem volt)

Probáld ki pl a banánt, és tegyél hozzá anyatejet.Annak szereti az ízét így megbarátkozik a kanállal evéssel, ha így már megy fokozatosan elhagyhatod a gyümölcsbõl a tejet( ezt szokták javasolni, de nekem ilyen bajom nem volt)
Elõször nekünk is nehézkes volt kanállal enni, egyrészt mert nem ahhoz szokott, másrészt teljesen új ízeket érzett. Nálunk 1-2 hét alatt hozzászokott. Még néha most is vannak nehézségek, de egyre ügyesebb!
Szia. Tényleg próbáld meg egy banán karikát összenyomni villával, e´s tegyél hozzá anyatejet.majd több banánt, és kevesebb tejet.Végül banánt almával.Nekünk bevált.
Ja és általában arra törekszem, hogy inkább édeskés ízek legyenek, mert azt szereti. Az anyatejes dúsítás jó ötlet!
Jó ötleteket írak elõttem, de azt tudnod kell, hogy ha nem sikerül elfogadtatni vele, az sem baj! tedd félre a dolgot két hétre és próbáld újra! Vannak babák, akik akár 8-10 hónapos korukig sem fogadnak el cicn kívül semmit, és ez nem okoz semmi problémát. Nem egyformák a babák, nem kell mindenáron ragaszkodni az elõírt idõpontokhoz. Ha a Te babád csak 7 vagy 8 hónaposan kezd el szilárdat enni, attól semmi baja nem lesz, ne aggódj! Csak türelmesen és ne erõltesd, nehogy elvedd a kedvét az evéstõl!

Fiúk! Ti mit csináltok ha az első sex-nél azt veszitek észre h a lánynak nem olyan szép a pucija? A kisajkai megnagyobbodtak! Otthagyjátok vagy nem érdekel?

Legjobb válasz: Szerintem te beteg vagy. Soha az életben eszembe nem jutott volna amiatt aggódni, hogy vajon a fiúnak fog-e tetszeni a puncim. Ez nem egy olyan dolog, amin változtatni lehet, hogy edzel minden nap, vagy fogyókúrázol. Egy egészséges férfinak ez meg sem fordulna a fejében emiatt szakítani valakivel. Betegekkel meg nem állok szóba. Igen, itt néha olvasni ilyeneket. De tudod kik írják? Akiknek soha életükben nem jutott még punci, és csak jár a szájuk. Ez konkrétan a férjem véleménye, szóval ne olvasgass ilyeneket.

Szerintem te beteg vagy. Soha az életben eszembe nem jutott volna amiatt aggódni, hogy vajon a fiúnak fog-e tetszeni a puncim. Ez nem egy olyan dolog, amin változtatni lehet, hogy edzel minden nap, vagy fogyókúrázol. Egy egészséges férfinak ez meg sem fordulna a fejében emiatt szakítani valakivel. Betegekkel meg nem állok szóba. Igen, itt néha olvasni ilyeneket. De tudod kik írják? Akiknek soha életükben nem jutott még punci, és csak jár a szájuk. Ez konkrétan a férjem véleménye, szóval ne olvasgass ilyeneket.
Azonnal felrántom a gatyám, és elmenekülök soha többé rá sem nézek.. Amúgy egyáltalán nem zavar.:)
Általában nem érdekel senkit hogy milyen. Nekem van ami tetszik és van amelyik nem. Amelyik nem tetszik, nem foglalkozom vele (nem teszem szóvá), mert a csajba akarok "szerelmes" lenni nem a puncijába. Ha meg tetszik, akkor megdicsérem. 26F
nekem jobban tetszik, ha nagyobb a kisajak..
Nem a testrészei miatt fekszem le a lányokkal, hanem mert szeretem õket. Onnantól kezdve meg hogy kicsit megduzzadtak a kisajkai, nem érdekel.
Minden egészséges punci szép!
Mennyire nagyok? Tudsz képet mutatni? Amúgy nem hiszem, hogy ez bárkit is zavarna... :)
A nagyobb kisajkak sokkal szebbek, mint akinek szinte semmi nincs. Amúgy pedig csúnya punci nincs, csak bunkó srác.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!