Találatok a következő kifejezésre: Mi a ha az (19385 db)

Mit tegyek ha az utcán sétálva, mikor meglátok egy kutyát, erekcióm lesz, és volt már olyan is hogy mikor simogattam és megnyalogatta a kezemet, ejakuáltam tőle?

Kihez forduljak segitségért, milyen orvos tud kezelni, mert nem vonzóak számomra az emberek? 24/F

Legjobb válasz: ha vicc,akkor menj vissza napiszar.com-ra vagy puruttyára:) hátha onnan jöttél:) DE ha nem vicc, akkor keress fel egy szexológust minél elõbb!!!

De ha ez tényleg így van, akkor nem tudják kikezelni. Azt viszont csak el tudod dönteni, hogy ránézésre vonzónak találsz-e egy kutyát. Mert a pedofil vonzódik a kicsikhez stb. ezt érezned kell függetlenül attól, hogy mi a társadalom véleménye. Vagy tényleg csak tréfálsz
ha vicc, akkor menj vissza napiszar.com-ra vagy puruttyára:) hátha onnan jöttél:) DE ha nem vicc, akkor keress fel egy szexológust minél elõbb!!!
Ez most tökre komoly?sajnállak..menj minél elõbb dokihoz:S
23:12-es, szerinted a kutya is élvezte?
A homoszexualitás nem igazán tartozik ide. De amúgy igen, zoofília. ( http://hu.wikipedia.org/wiki/Zoofília ) Nem tudom, lehet-e ezzel kezdeni valamit, egyáltalán próbáltad már emberrel? Csak a kutyák vonzanak, vagy más állat is?
Ez kérlek szépen zoofilia.Ez is egyfajta szexuális betegség/rendellenesség, mint pl. a nekrofilia, pedofilia stb, szerintem a homoszexualitás is ide sorolható.Nem tudom, mit lehetne ezzel csinálni, talán szexológus, pszihológus vagy pszihiáter segíthet. Semmiképp sem normális dolog. Javaslom, hogy ne létesíts kutyákkal szexuális kapcsolatot, azt hiszem, a törvény bünteti az állatokkal való fajtalankodást.Ha változás nemlesz, akkor maradj a fantáziálásnál maszturbáció közben. Én nagyon szeretem a kutyákat, és ha meglátnám, hogy valaki közösül egy kutyával (vagy bármilyen állattal) tuti ellátnám az illetõ baját, vagy hívnám a rendõröket.
Ez most ugye vicc !?
én meg megdugtam nagybátyám kutyáját...na és akkor mivan? Nekem jólesett és akkorát még nem élveztem soha!
A kérdező hozzászólása: ez nem vicc... és nem is vicces:(
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor a szexológus foglalkozik az ilyen betegekkel? Kérlek segítsetek! Ez olyan mint a nemi beállítottság, nem tehetek róla, akaratom ellenére van!
Szexuális fétise sokkal több embernek van mint gondolnád. Fõleg azért mert az elfogadott társadalmi rend(normális környezet esetén) azt kívánja hogy mindenki rejtse ezt el. Aki ezt nyíltan vállalja azt a társadalom mélyen elítéli és kiveti magából. Én személyszerint kíváncsi lennék rá hogy szexológussal, pszichológussal mennyire kezelhetõ. Minimálisan biztos. Ha jót akarsz magadnak titkold el, és csak annak mondd el akitõl segítséget vársz.

Mit tegyek, ha az orvosom közölte szülés elött 3héttel, hogy el kell utaznia pont abban az időpontban? . Az, ha esetleg meginditjak a szülést hamarabb, az mivel jár? Kicsit kétségbe estem .

Legjobb válasz: Én emiatt nem indíttatnám be. Nem kell kétségbe esni, ajánljon szülésznõt és egy másik orvost, aki ott tud lenni.

Én emiatt nem indíttatnám be. Nem kell kétségbe esni, ajánljon szülésznõt és egy másik orvost, aki ott tud lenni.
Én azt tenném, hogy megmondom neki, hogy elõbb nem indíthat, de biztosítson maga helyett egy megbízható kollégát. Ennyi. Õ is csak ember, neki is közbe jöhet valami, ez eddig szerintem nem gáz, de akkor biztosítson helyettest.
Soha nem indíttatnám meg a szülésem azért, hogy az az orvos álljon mellettem, aki volt annyira gerinctelen, hogy 3 héttel szülés elõtt cserbenhagy. Szó sem lehetne róla! A gyerekem jólléte a legfontosabb, és nem az, hogy egy orvos mikor megy nyaralni a családjával! Ha nem indul meg a szülés magától, akkor nyilvánvaló, hogy még nem érett meg rá a gyerekem (hacsak nem extrém túlhordásról van szó, én nemet mondanék).
válassz másik orvost, hozzá meg ne menj többet!
egy fillért se adj neki! te pont azért fizetnél neki, hogy amikor szükséged van rá ugrik. hát ez nem fog megvalósulni. így eszedbe se jusson fizetni!
En meg ma vagyok 39+1. Azt beszeltuk meg, 40-ig beken hagy, ha nem indul magatol. 40+4-ig van a klinikan, Azt beszeltuk meg, h 40+1 es 40+4 kozott meg kene szulni valahogy. Vegulis ebbe beleegyeztem, mivel bent nem maradhat es azt tudom, h hajszalra kozepidoben fogant...
A kérdező hozzászólása: Szia. Mult vasarnap voltam bent ctgn, és meg is szültem..burkot repesztett a doki, mert kivoltam tagulva, de nem voltak rendszeres fájásaim. Minden rendben volt.. bar a dokival nem vagyok elégedett. Neked hogy alakult végül?
Szia! Hogy alakult vegul? Aterzem a szitut, mert 38 hetesen tudtam meg, veletlenul, h a dokim terminus utan 3 nappal elhagyja a korhazat, felmondott. Titkolta, meg akkor is nekem kellett rakerdeznem, kozben mar ket hete tagitassal piszkalta a mehszajamat, h meglegyen a bebi, mire elmegy. Amikor rakerdeztem, h igaz-e, h elmegy, fel volt haborodva, h ehhez nekem mi kozom van...
Nálunk hasonló volt a helyzet, csak nálam korrektebb volt a dokim. 4 héttel elõtte szólt, hogy sajnálja, de pont azon a hétvégén kezdi meg a szabadságát, amikorra ki vagyok írva. Egy kollégája külföldre költözött, így az addigi beosztások borultak, nem tehetett róla, csak így tudták megoldani. Mondta, szól bármelyik kollégájának, csak mondjam meg, kit szeretnék, ha õ nincs. Végül a kislányom megoldotta a helyzetet, másfél héttel a kiírt idõpont elõtt született, pont a dokim volt ügyeletben. :-) Ami szemétség, hogy indítani akarja a dokid, ez csak a pénzrõl szól, hogy biztos nála szüljél. Szerintem a babának és az anyának is a természetes szülésindulás a jó.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszaitokat! Én is arra gondoltam, hogy mutasson be egy másik dokinak, aztán ha elindul a szülés mikor õ nincs itthon, akkor annál az orvosnál szülök.. csak alapjába véve felháborít, hogy ilyet megcsinál velem egy orvos, akinek nem kevés pénzt fizetek.. mivel ugye máshogy nem vállalja a szülést.. és erre azt kapom, hogy én és a gyerekem alkalmazkodjon az õ idõbeosztásához. :(
Szerintem itt nem neked kellene keresni orvost, hanem neki maga helyett, beszélje meg egy kollégájával, esetleg mutasson be neki egy 10 perces beszélgetés keretében. Így is simán lehet, hogy magától is elõbb elindul, vagy annyival késõbb, hogy már itthon lesz. Ha meg akkor jön a baba mikor épp nincs itt az orvosod, akkor levezeti a helyettese a szülést. Szerintem így lenne korrekt és ezt el is várhatod tõle, mert ha elõre szól, akkor lett volna idõd másik dokihoz átmenni.
Nekem a 6. Hóban jelentette be a dokim, hogy egyébként õ akkor nemfog tudni majd a szülésemhez jönni.Bár úgy tervezte hogy tud, de mégis inkább nem Ugyanis gyereke van, elkezdett rendelni, de még nemdöntötte el akkor hogy vállal e szüléseket...csak rendelne Na de ez még mindig jobb mint a 3 hét :-/ Lemondtam arról hogy dokit fogadjak..inkább szülésznõt kerestem.Férjem rokonságában volt is, így meg is oldottam
A kérdező hozzászólása: És másik orvost abban a kórházban válasszak ahol õ vezette volna a szülést? Ugyanis már minden megvan, hiszen nincs sok idõm hátra, hivatalosan sem. Egyszerûen tanácstalan vagyok. Elsõ babámat várom, és egyébként is millió aggodalom van bennem, de ezek után végképp fogalmam sincs, hogy mit tegyek. :(
A kérdező hozzászólása: Elméletileg a kiírt idõpontnál 4 nappal hamarabb indítaná meg körülbelül a szülést, de én is tartok tõle. Szeretnék nála szülni, ha már hozzá jártam a terhességem alatt végig, de most elég nagyot csalódtam benne, viszont új orvost keresni már nincs túl sok idõm illetve lehetõségem. Csak ilyenkor merül fel bennem a kérdés, hogy " Neki ennyire nem számít a betege illetve a nem kevés összeg, amit elkér a szülésért?" .. azt mondanom sem kell, hogy ezek után azon is elgondolkozok, hogy adjak e neki egyáltalán bármennyit is....
A kérdező hozzászólása: Szurkolok akkor nagyon! Hogy birod az utolsó napokat? :)

Mit jelent ha azt álmodom, hogy végre ráveszem az ofőmet, hogy elmondja mi a betegsége ami miatt sokat hiányzik?

A baj csak az, hogy mire felkelek nem emlékszem arra, hogy mit mondott csak arra, hogy könnyes a válla a sírásomtól...:(

Legjobb válasz: Ha osztályfõnököd van, az azt jelenti, hogy nagyon fiatal vagy még, így nem hiszem, hogy zokon veszi az esetleges tapintatlanságot, de megkérdezheted tisztelettel is: "Tanárnõ/úr minden rendben van önnel? Sokat hiányzik és ez engem aggaszt, nyugtasson meg, hogy nincs komolyabb baja"

Ha osztályfõnököd van, az azt jelenti, hogy nagyon fiatal vagy még, így nem hiszem, hogy zokon veszi az esetleges tapintatlanságot, de megkérdezheted tisztelettel is: "Tanárnõ/úr minden rendben van önnel? Sokat hiányzik és ez engem aggaszt, nyugtasson meg, hogy nincs komolyabb baja"
Na, ez a beszéd! :) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Utosó: igazad van :) Oda fogok állni és megkérdezem tõle. Biztosan nagyon jól fog esni neki :) Ha ledig nem kapok választ majd kedves és megértõ leszek ^^
17 évesen azért azon túl kéne lépni, hogy "nem merek odamenni". Én is voltam jó viszonyban tanáraimmal és simán beszélgettem velük ilyesmirõl. Ha pedig végképp nem megy, akkor ne feszegesd, felejtsd el. Így nem lehet rajtad segíteni. 21
A kérdező hozzászólása: 17vagyok. De egyszerûen nem merek odamenni. Pedig nagyon jóba vagyunk de ez a téma nagyon nem megy nekem...:/
Azt jelenti, hogy baromira foglalkoztat és ezt dolgozza fel az agyad éjjel.
A kérdező hozzászólása: Igazatok van. Nekem kellene oda állnom elé de nem tudom hogyan. Csak nem kérdezhetem meg tõle h vett-e tartós tejet :)
"Valószínûleg azért "felejted el", mert te magad sem tudod." Ez így van. Az álmodban minden szereplõ pont annyit tud, mint te magad, szóval valószínûleg semmit nem válaszolt álmodban õ sem.
Akkor tõle kérdezd meg, ezt megálmodni nem fogod. Valószínûleg azért "felejted el", mert te magad sem tudod.
A kérdező hozzászólása: Igen.... Ez igaz. De miért nem emlékszem arra h mit válaszolt? :/ Nagyon aggódom miatta mert sokat jelent nekem és szeretem.
A kérdező hozzászólása: 11: sajnálom ha nem tetszik az ahogy feltettem a kérdést ^^ Talán igazad is van de nem tudtam hirtelen máshogy a villamoson ülve megfogalmazni :$ :)


Akkor se vagy az.
Ezt én is meg tudom csinálni. Illetve sokan hiszik még, hogy meg tudják.
A Biblia azt mondja prófétának, akinek az Isten nevében tett jövendölése beteljesedik. Így bibliai értelemben nem vagy próféta. Egyébként egy zenésszel idén sokat vitatkoztam, aki magát szintén az utolsó prófétának mondta. Õ is gyakran ellene szólt a Bibliának, miközben épp arra hivatkozott. Hónapokkal ezelõtt felszívódott, az új albumának a sokat csúszott megjelenése elmaradt, semmi infó róla azóta. Veled is így lesz, ha meg nem térsz, ezalatt azt értem, hogy ha nem a teljes Bibliát kezeled isteni kinyilatkoztatásként. Emlékezz erre, ha eltûntél, és már nem érdekel ez a prófétikus hisztéria.
Egész más a prófétai szolgálat az ószövetségben és az újszövetségben. Az ószövetségben az emberek vezetésért, Isten kinyilatkoztatásért látogatta meg a prófétákat, az újszövetségben a Szent Szellem kitöltetése óta Õ(!) vezeti az embereket (legalábbis Isten gyermekeit) az újszövetségi próféták pedig megerõsítést adnak. Amirõl te beszélsz, bibliai értelemben tudtommal már nem létezik.
Kedves "utolsó próféta"! Küldenék neked egy Igét Istentõl: "ha valaki azt véli, hogy õ valami, holott semmi, önmagát csalja meg." (Gal 6:3) Üdv.

A vesebetegség apai ágon örökőlhető? Ha igen mik az esélyek? Mit tegyek ha az vagyok? Először is orvos? 15/f

Legjobb válasz: 1. Mibõl gondolod, hogy vesebeteg vagy? 2. Számos vesebetegség nem örökletes, hanem szerzett, egy más részük pedig veleszületett, de nem örökletes. 3. Ha valami erre utaló jel lenne, irány egy orvosi kivizsgálás.

1. Mibõl gondolod, hogy vesebeteg vagy? 2. Számos vesebetegség nem örökletes, hanem szerzett, egy más részük pedig veleszületett, de nem örökletes. 3. Ha valami erre utaló jel lenne, irány egy orvosi kivizsgálás.
Mi az, hogy "vesebetegség"? Ez kb. olyan, mintha azt mondanád, hogy "bõrbetegség". Van kismillió féle vesebetegség...
A kérdező hozzászólása: jójó. de apának a huga az édesapja annak a lánya mind vesebetegségben szenvednek. van rá esély , hogy örököltem?
Mégis milyen vesebetegségben bakker? Mondom, hogy van egy rakás. Ha mondjuk mindenki kettes típus cukorbeteg és azért ment szét a veséjük, akkor nem biztos, hogy neked is az lesz, mert jórészt meg lehetne elõzni a cukorbetegséget is.
Cigó bakker. Tudod mit jelent az? Halgass anyádékra.
Ha netántalán és gyereketek lesz, arra készülj fel, hogy ha fiú akkor amikor még a hasadban van jól elver a férjed, hogy nyomorék legyen a gyerek és több "segílyt" kapjatok, ha lány, akkor pedig ku.rválkodni fog.
akkor sem...
Cigánnyal ne kezdj, mert megjárod. Ha hosszú életet szeretnél, és nem egy szamurájkarddal átszúrva akarsz egyszer netántalán szakítani, akkor ne menj bele a kapcsolatba. Kizsigerelnek, lenyúlják mindened, büdösek, káromkodnak, gátlástalanok. Lehet, hogy az az egy gyerek, aki tetszik neked nem ilyen, de amint bekerülsz egy cigány családba, ott lesz az egész pereputty, akik ilyenek. Ugye nem egy putriban akarod leélni az életed?
szerintem gyere össze vele utána amikor párszor elver szidja az anyukádat akár az után stb akkor majd rájössz mennyire igaza volt anyukádéknak. Én is kitagadnálak mindenbõl.
15 évesen gondolom szeretnél még otthon maradni, ezért nincs nagyon választásod.
azért ne járj vele mert 1:Ne szállj szembe a szüleiddel 15 évesen 2:Ha õ rendes is az egész famílíia biztos nem az de ha még õk is azok ott van a könyezet ami már kizárt.A korpák közé keveredik megeszik a disznók! 3:Cikizni fognak!Szóval nincs olyan ami miatt megérné ez neked hallgass a szüleidre tapasztaltabbak tudják mit beszélnek!
Semmi képpen ne menj bele, a fent leirt okok miatt+mert cikizni fognak ezért téged!
Igazuk van. Tapasztaltabbak mint te... Cigánnyal soha, jól jegyezd meg...
És bármilyen hihetetlen, a liberális nem szitokszó. Csak ebben az országban az SZDSZ sokat dolgozott rajta, hogy azzá tegye. Engem nehezen lehetne liberálisnak nevezni, ha ismernél. Mégis látatlanban minõsítettél. Egyúttal magadat is.
Nem azokról a cigányhordákról van szó, akik idõs embereket gyilkolnak. Jellemzõen egybites gondolkodás. Hanem egy adott személyrõl, akit te nem ismersz, hogy milyen, ennek ellenére mégis fröcsögsz. És ez minden más hozzászólóra is vonatkozik. Szégyen, szégyen, szégyen.
csak ennyi kéne egyelõre most még könnyebb lenne lépni késõbb nehezebb lesz.Amúgy sem lett volna szabad eddig elfajulnia a helyzetnek.
Nézd már a magyar ember rasszista mert nem viseli jól h mindenütt a bûnözõket nyomatják!?Egyébként meg azzal kéne kezdeni h szigorúbb büntetések a gyilkosság :halálbüntetés többszörös bûnözés akkor is ha lopás nem ilyen h megélhetési bûnözés :halálbüntetés nemi erõszak:kasztrálás függetlenül népcsoporttól továbbtanulni mindenkinek legyen ugyanolyan nehéz!Kötelezõ munka végzettség híján közmunka és ne kapjon annyit mint aki érettségizett munkás!Három gyerek után nem jár segély és rendõrök felügyeljenek az általuk veszélyeztetett helyen!
Persze a magyarokkal hogy bánnak a cigányok?Úgy átlagban?Lopnak, csalnak, bûzöznek jó bûnözõk mindenütt vannak de nekik a nagy részük az mi mindent viseljünk el de ha megmondjuk az igazat az rásszizmus!A rásszizmussal a politkusok is de foglalkoznak meg õket védik a magyar ember kezébõl meg kivesznek mindenféle védelmet ellenük!EL leszünk/vagyunk nyomva a saját hazánkban!Az kit érdekel h a magyar embert h szadizzák lopják meg rabolják ki?ÕK mindent megtehetnek erre persze nem ugranak de arra ha a magyar ember megmondja az igazat és értelem tapasztalat alapján általánosít arra ugranak h rásszizmus!Nem elég amit mûvelenk az országgal, emberekkel még fogjuk is be a szánk?Ha nem fogja az állam õket kötelezni a civilizálódásra és tovább nyomatja õket egyszer csak fellázadnak az emberek és annyi lesz mert ez nem állapot ami néhány településen megy!
Törölték a kommentemet, akkor is azt mondom soha, semmilyen körülmények között se szedj össze magadnak egy cigányt, nem ér annyit az egész, utána a magyarok is megbélyegeznek, normálisabb férfiak szóba sem állnak veled. Hallgas édesanyádékra, õk tudják mit és hogyan, és csak jót akarnak neked!
Elég dolgot kimoderáltak már innen a véleményünk meg csak kifejthetjük már nem?????Én és õk is normális válaszokat írtunk!Majd ha trágárkodunk akkor töröljék!Ez a véleményünk!
Ja és hogy okulj!ÉN elit gimibe járok van össz 3 cigány ott a normális fajtából de nem jó tanulók volt egy cigány csaj de elsõre még annak sem tûnt odajött hozzám beszélgetni tök normális volt másokkal is beszélgetett rendszeresen de amikor a buszon utazik a fajtájával még õ is úgy viselkedik ahogy a többiek engem is kiröhögtek valamiért mert õk voltak akkor többségben.ÉN elhiszem h vannak kivételek de olyanok is vannak akik kivételek de mégsem azok nehogy ilyen legyen a srác is addig amíg nem láttad a környezetébe nem tudhatod róla h tényleg olyan-e amilyennek te megismerted más környezetben és még ha véletlenül ott is beigazolódik h rendes mindig kibújhat a szög a zsákból és a familiája környezete miatt sokat szívhatsz!Na meg meg is fognak vetni.Ráadásul a szüleid is tudják mit beszélnek és még náluk is kihúzod a gyufát.Az élet nem mese az a sikeres aki mindenben a szerelmemben is az eszére hallgat!Tudja mit kockáztat és mi az amit nem éri meg kockáztatni!Segítek ez az utóbbi!
Kedves moderátorok! A szélsõségesen rasszista válaszokért nem kellene az egész topikot kimoderálni? Nem vagyok én sem az kimondott jogvédõ, de undorító, ami itt megy.
Az 58%-os vagy cigány akkor is ha normális vagy nem az de nincsen ez a népcsoport a közvetlen környezetében!Higyj nekem velük utazok nap mint nap és elég tapasztalatom van ha õ normális is a famíliája nem az ha meg az is az a környezet ahol él az nem az.A másik meg ha jó feje volt okos és olyan suliba bekerült meg ki akar törni sok magyar között normális mert ott meghúzzák maguk de a fajtája elött megmutatja másik énét mert ott õk vannak többen már ott koppanhatsz!Na meg ha szakítassz nehogy majd sírás legyen a vége mert visszaszáll rád vagy a haverokkal próbál "visszacsábítani" erõszakosság formában.Ráadásul megvet majd mindenki miatta és a szüleid is nem hiszem h kitagadnak de balhézni fognak ez nem éri meg.De ha nem hallgatssz ránk meg is érdemled normális ember felfogja ennyibõl.A másik meg h nem a normális dolgozó réteg miatt nem halad az ország hanem a segílyen élõk és a drága pé[email protected]ó politikuskáink miatt akik csak a saját hatalmukat pozícióikat nézik és [email protected] a kisemberek fejére a normális, becsületes dolgozó rétegtõl vesznek el meg szerencsétlen nyugdíjastól!
NE!
Jah, és kedves kérdezõ: csak nyugodtan. Ne törõdj a fenti gyalázatos, gusztustalan rasszista csürhével, az ilyenek miatt tart ott ez az ország, ahol.
Mert a cigányok tán nem rasszisták?De azok csak nekünk még erre okunk is van az a minimális normális 2-3% engem nem vigasztal fõleg úgy hogy õk is úgy vannak h a familiájuk ált.nem normális.
Nem látatlanban, tudjuk, hogy cigó :D
Ez nem semmi... Ennyi rasszista b*nkót egy rakáson; Magyarország, én így szeretlek! Legalább minimálisan szégyellnétek magatokat, hogy látatlanban ítélkeztek valakirõl.
Én is csak azt tudom mondani mint a többiek... Nem szabad egy esetleges szakítás esetén nem tudod mi lehet a vége. Rád küldik a famíliát aztán pisloghatsz mint hal a zacskóba
A kérdező hozzászólása: nagyon rendes, tiszteli az idõsebbet, jó tanuló, figyelmes és kedves .... akkor sem?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a tanácsokat ! és úgy döntöttem h nem jövök vele össze

Ha zaklatásért feljelentek valakit mit kaphat és mik a költségei az én részemről?

Pár napja már vezetékes telefonon szórakozik valaki, és a számát kiírja a telefon annyi esze nincsen, hogy letiltsa. Kérdeztem a telenort, de a kérésére az adatai titkosítva vannak. Ott azt mondták, ha meg akarom tudni ki az akkor a rend?rségen kell feljelentést tennem.

Legjobb válasz: Feljelentésnek költsége nincs. Ha bíróságra kerül az ügy akkor az esetleges költségeket vagy az állam vagy pedig az elkövetõ fizeti

Feljelentésnek költsége nincs. Ha bíróságra kerül az ügy akkor az esetleges költségeket vagy az állam vagy pedig az elkövetõ fizeti

Lányok! Mit tennétek, ha az utcán egy bicikliző fickó megmarkolná a feneketeket?

Ma sajnos ez történt velem. Sétáltam a barátn?mmel, jött mögöttünk egy biciklis. Miközben megel?zött, megmarkolta a fenekem... :( Meglepetésemben csak ráüvöltöttem, hogy mit képzel, de nem tudtam mit tenni, mert már rég továbbkarikázott és hátra se nézett. Utána sokáig még nagyon zaklatott voltam. :( Ilyenkor mi a teend?? Nagyon megalázott ez a perverz állat. :(

Legjobb válasz: Valószínûleg semmit, mivel meglennék lepve elõszõr is.Addigra meg már úgy is elhajtana jó messzire. Vannak ilyen p.arasztok. Ne foglalkozz velük. Ha tudod akkor kerüld el az ilyen helyzeteket.

Valószínûleg semmit, mivel meglennék lepve elõszõr is.Addigra meg már úgy is elhajtana jó messzire. Vannak ilyen p.arasztok. Ne foglalkozz velük. Ha tudod akkor kerüld el az ilyen helyzeteket.
hajrá csajok ne hagyjátok magatokat.. :) szidod a k.va anyját mást nemigen tudsz csinálni... bár ha van nálad egy 9mm-es magnum.. :)
Ha elérném, löknék egy nagyot a biciklijén.
Lerúgnám a biciklirõl.
Markold meg a farkát, de úgy, hogy a kezedbe marad.
Becéloznám, és hozzávágnék v.mit. Na nem a fejéhez, mert nem megölni akarom, csak azt, hogy elfirkáljon, és adjak neki egy szép nagy szilvát szilvát a szeme alá. Ha nem tudnám ezt megcsinálni, legközelebb, mikor meglátom, szándékosam elé állnék, és megkapná a szilvát.
Szerintem tedd túl magad rajta. Elhiszem, hogy megalázó, de már nem tudsz mit tenni. 2 éve Sófokon, nyaralás alatt sétáltunk anyámmal, meg az öccsével estefelé, mikor egy kocsi lelassított mellettünk és megfogta anyám fenekét. Hát, nagyon kiakadt, mi meg röhögtünk, mert elég vicces volt a szitu. Aztán õ is röhögött. Vannak ilyen bunkó állatok, de hidd el, már rengeteg lánnyal megcsinálták ugyanezeket a "poénokat". Nyugodj meg, ha legközelebb megtörténne ilyen, rúgd vagy lökd le a biciklirõl.
Nem tudom a csajok miért húzzák fel ennyire magukat.:D Én nem venném rossz néven ha egy csaj megfogná a seggem vagy a [email protected]:D Persze csak ha jó csaj.D
A kérdező hozzászólása: ma 15:08-as: Bocsi, de nem teljesen értem, amit írtál, kifejtenéd részletesebben?
08-22 22:30 Nem tudom, de biztos az, hogy minél több tiszteletet tanúsítasz az Én Vagyok iránt benned, annál kisebb az esély hogy ez még egyszer elõfordul. Igen, öltözködj továbbra is csinosan, de ne feledkezz meg isteni kilétedrõl.
A kérdező hozzászólása: Csinosan voltam felöltözve, de nem kihívóan (testhez tapadó ruha, magas sarkú), de szerintem ez távol állt a kihívótól, nem lógattam ki a bájaim... Azért zsákba nem akarok bújni, igenis szeretek csinosan öltözködni.
Nagyon megalázott ez a perverz állat. :( Lehet, hogy kihívoan öltöztél.. Ha nem akarod, hogy ilyesmi megtörténjen, akkor ne hívd fel a figyelmet magadra! Egyébként nagyon elítélendõ, amit a biciklis csinált, de nem sokat tehetsz az ilyenek ellen.
A kérdező hozzászólása: És hogyan tudnám elérni, hogy ez ne fordulhasson elõ még egyszer?
Ajánlanám, hogy felejtsd el minél hamarabb, de legyen benned elegendõ önbecsülés, hogy ez többet ne fordulhasson elõ.
Hülye kérdés, de ez nem minõsülne szexuális zaklatásnak? Ha az, akkor indokolt a gázspray, nem?
Szia! Szerintem a gázspray jó ötlet, nekem is van állandóan, fiú létemre, de azt tudnod kell, hogy ilyen esetben valószínûleg nem állna melléd a törvény, ha a fickó lépne valamit. Persze, ez nem valószínû, mivel gondolom nem mutatkozol be neki... de ennek ellenére én azt még itt nem tartom indokoltnak. Nehéz ebbe belegondolni, mert nem vagyok lány:D... de szerintem is talán az a legjobb, ha hozzávágsz valamit vagy valami olyan sértõt kiabálsz utána, hogy arra mindenképp feligyeljen:D
Én valószínûleg azzal a lendülettel a biciklije kerekébe rúgnék, és remélhetõleg felborulna. Koncerten már volt részem nem egyszer ilyen zaklatásban és gondolkodás nélkül visszarúgok, úgy, hogy oda sem nézek :D Amúgy dögölnének meg az ilyenek.
A kérdező hozzászólása: Bár most utánanéztem, és azt írja, hogy támadásra utaló magatartás esetén lehet használni... Azt sem szeretném, ha visszanyalna a fagylalt, és még nekem lenne belõle bajom.
A kérdező hozzászólása: Én is gondoltam ilyenekre, de az a baj, hogy abban a szituban úgy ledöbbentem, hogy csak pár mp késéssel reagáltam, amikor már rég megelõzött, és hiába ordítottam utána, nem sokat értem vele. :( A fiú válaszolónak üzenem, hogy annak is örülne, ha egy idõsebb, neki egyáltalán nem tetszõ csak úgy megmarkolászná a s*ggét? Azért húzzuk fel magunkat ezen ennyire mi nõk, mert rohadtul megalázó, sértõ, kiszolgáltatva érzi magát utána az ember. Nem tudom pontosabban visszaadni. A gázsprayrõl mi a véleményetek? Érdemes magamnál hordani ilyen esetekre?
tegnap 17:54 Ha keresztény vallásos nevelésben részesültél akkor biztosan ismered Názáreti Jézus kijelentéseit mint „Én vagyok az út, az igazság és az élet, ...” vagy „Én vagyok a kapu, ...” és ehhez hasonlókat. Ezzel nem saját személyére célzott, hanem az Én Vagyok-ra, az Isten egyszülött fiára, leányára, a Krisztusra minden emberben. Ez nem más mint minden ember isteni kiléte, mert az ember valójában Istennek nem teremtménye, hanem fejleménye, mint a fának a levele, ez nem azonos az ember gyakran nagyon 'felfújt' személyiségével. E saját isteni kilétünk elismerése és tisztelete megóvhat bennünket nemcsak olyan kellemetlen dolgoktól ami veled történt, hanem még olyan dolgoktól is mint balesetek vagy betegségek, stb.

Mit csináljak, ha azt szeretném, ha a párom vadabb lenne az ágyban? Márt emlitetem neki többször is, de nem változott semmi! Mit tegyek?

Legjobb válasz: légy õszinte és ülj le vele beszélgetni h. kicsit paskoljon meg vagy h. legyen durvább meg erõszakosabb

légy õszinte és ülj le vele beszélgetni h. kicsit paskoljon meg vagy h. legyen durvább meg erõszakosabb
Lehet hogy nem érti h mit értesz az alatt hogy "bad".Legyél vele olyan amilyen szeretnéd hogy legyen veled ! akkor talán észbe kap...
hát nem mindenki tud ezzel azonosulni, ha a barátod annyira nem vágyik rá, mért akarod ráerõltetni?
Igyatok elõtte vmi kellemes piát az oldja a gátlásokat...
Van akinek nem olyan egyénisége van, de hát megkell próbálni megbeszélni vele.

Mit kell tennem, bejelentenem ill. mik a kotelezettsegeim az OEP fele ha kulfoldrol haza koltozom?

Sziasztok ! A lenyeg az , hogy Angliabol koltoznek haza 3 ev utan . Itt dolgoztam , fizettem a "TB"-t ( ez otthon be is lett jelentve , otthon es itt is meg lett igenyelve az EU-s "TB" kartya ). Biztos igazolnom kell valamivel , hogy kinn dolgoztam ill. voltam biztositva . Szoval arra lennek kivancsi mivel es hogyan tudom igazolni ezt , hogy Mo.-on ismet biztositott lehessek ? Segitseget elore is koszonom !


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!