Találatok a következő kifejezésre: Mi a ha a volt szerelmed, (7 db)

Mit szólnátok ha a párotok a volt szerelmével keljen hogy együtt dolgozzon?

A párom kapott egy jó állást, de a volt szerelmével együtt fog dolgozni,ami engem egy picikét bosszant. Sok mindent hallottam a lányról, igen irigylésre méltó. Bízom a páromban, hiszen engem választott, de kicsit félek. Mit gondoltok? 24/L

Legjobb válasz: Nagyon nem tetszene, de próbálnám fékezni a rossz érzéseimet.

Nagyon nem tetszene, de próbálnám fékezni a rossz érzéseimet.
Fejben nyilván többféleképpen végeznék a lánnyal (semmi okom nincs amúgy rá), amúgy meg örülnék, hogy talált munkát.
hogy mennyire erõs a kapcsolatotok az érzései majd kiderül ez érdekes, nem lesz egyszerû fõleg Neked N
A kérdező hozzászólása: Igazából nem is csak a bizalomról van itt szó, hanem maga a helyzet olyan furcsa.

Van itt valaki olyan aki már volt szerelmi háromszögben? Ha igen, hogyan és meddig működött a dolog? Mi lett a vége?

Legjobb válasz: Az ilyen addig tud mûködni, amíg az aki félrelép tud hitelesen hazudni és nincs emiatt lelki válságban. Általában ez elõbb-utóbb kibukik és ilyenkor mindenki keményen pofára esik. Ha erõs volt az eredeti kapcsolat, akkor valószínûleg megmarad, amúgy meg mindenki a két szék közül a pad alá ült. Röviden összefoglalva: hülye aki ilyenbe belemegy.

Az ilyen addig tud mûködni, amíg az aki félrelép tud hitelesen hazudni és nincs emiatt lelki válságban. Általában ez elõbb-utóbb kibukik és ilyenkor mindenki keményen pofára esik. Ha erõs volt az eredeti kapcsolat, akkor valószínûleg megmarad, amúgy meg mindenki a két szék közül a pad alá ült. Röviden összefoglalva: hülye aki ilyenbe belemegy.
Én véletlen csöppentem csak bele egy ilyenbe! A srác úgy állította be a csajt, hogy egy régi szerelem, de már nem érdekli. Hittem neki, összejöttünk, és mint az kiderült (lebuktak) együtt volt a másik lánnyal is. Én is dobtam meg persze a másik lány is. Azóta egy lány sem megy a közelébe..:D
Hat ez attol is fugg, hogy a 3. felbe szerelmes is vagy v. csak sex van. ? Ha szerelmes vagy akkor par honapig lehet birni lebukas vagy szakitas nelkul (egyikukkel), ha csak sex akkor akarmeddig mukodhet (ha okosan csinaljatok). Bar szerintem ezek sehogysem fenntarthato es normalis allapotok. Minden esetben torekedni kell a megoldasra es a dontesre. Nincs mese. Fel fog emeszteni.
Van, nem rövid idõ és nem beszélek róla.
4+ már vége a kapcsolatnak..

Mit tegyek, ha kedvesem találkozott a volt első nagy szerelmével és azt mondja össze zavarodott? Teljesen elhidegült tőlem azt mondja még szereti őt. Ha közeledek felé vissza utasít. Tudom én is sok min

denben hibáztam.Keveset foglalkoztam vele,és a közös gyermekünkel,ezt el is ismerem.3éve vagyunk együtt és állittólag nem olyan a viselkedesem mint kéne.Megkéne változzak azt mondja.

Legjobb válasz: Ez a legócskább , legsablonosabb duma, hogy összezavarodtam. Ennél már csak az adj idõt a rosszabb. Biztosan te is követtél el hibákat, és megváltozni vagyis kompromisszumokat kötni akkor érdemes, ha a másik fél is változik, mert benne is van hiba.Viszont látod, hogy nem érdemes, gyakorlatilag megmondta, hogy már nem szeret, csak az összezavarodtam szócska mögé bújt. Ennyi. Legyen büszkeséged, pakolj és menj. Ha elmúlt a szerelem , a szeretet akkor nincs mit javítgani. El kell engedni.

Ez a legócskább , legsablonosabb duma, hogy összezavarodtam. Ennél már csak az adj idõt a rosszabb. Biztosan te is követtél el hibákat, és megváltozni vagyis kompromisszumokat kötni akkor érdemes, ha a másik fél is változik, mert benne is van hiba.Viszont látod, hogy nem érdemes, gyakorlatilag megmondta, hogy már nem szeret, csak az összezavarodtam szócska mögé bújt. Ennyi. Legyen büszkeséged, pakolj és menj. Ha elmúlt a szerelem , a szeretet akkor nincs mit javítgani. El kell engedni.
Hány évesek vagytok? Te a férfi vagy a nõ vagy? Ezek fontos dolgok és kihagytad. Egyébként nem kell aggódnod, ez csak hirtelen fellángolás, el fog múlni, kb 1 hét múlva. Szégyellheti magát, ha már közös gyerek is van és most zavarodik össze, hogy kit is szeret.
Ez olyan szemét duma, hogy meg kellene változnod, NEKED. És mellesleg pont most. Mert gondolom a férjed tökéletes, semmit sem változott az elmúlt években. Én azt mondom, legyél önmagad, és önmagadnak akarj megfelelni. Akármit is csinálsz, ha el akar hagyni (remélem ez nem történik meg) akkor is elfog, ha napokon keresztül dorombolsz neki.


Ha nem adott pénzt, akkor mit követel vissza? Egyszerûen ne foglalkozz vele, majd megunja!
én feljelenteném zaklatásért! csórikám majd megtanulja a leckét utána, vagy keress meg pár brutál-kontrollálatlan bõrfejût, az nem hivatalos szerv és bárkivel megeshet hogy enyhén ittas egyének verik félholtra nem?
Talán a te szüleid beszélhetnének az õ szüleivel. És akkor majd az apja megérteti vele, nem ez a legjobb móda sem a lány szerelmének megnyerésére, sem pénzszerzésre.
Bizonyítsa be hogy adta és akkor visszakaphatja.Elég ciki ha valaki annyira csóró, hogy néhányezer forinton képes variálni.áááá kész hogy tudtál ilyen pasival járni? Szegénykém.annyira csömör és ráadásul magát égeti.

Jogos a féltékenység, ha a párom találkozott párszor a volt nagy szerelmével. Nos a csaj akarata mellett döntött. Mit gondoltok?

A legutóbbi alakalommal nyilvános helyen találkoztak, de engem nem hívott, s?t mikor rákérdeztem, h én mehetek-e habozott. Én meg letettem a telefont és jól besért?dtem. Már lassan 3éve leszünk együtt és azt mondja szeret, a csaj meg nem jelent neki semmit.(elvileg nem volt köztük soha semmi, mert a csaj nem akarta). A párom elmondása szerint a csaj szokta keresni.Azért nem akarta, hogy én is menjek a találkozóra, mert azt gondolta nem bírom a csajt, meg h a csaj be ne sért?djön mert engem is elhozott.

Legjobb válasz: Jogos a féltékenység, de mielõtt ebbõl balhét csapnál kicsit beszélgessetek... Miért keresi a csaj? Milyen a viszonyuk? Szeretnek beszélgetni, vagy a lány ki van borulva, és senki sincs, aki meghallgatná? Kérdezd meg a barátodat, hogy mikrõl beszélgetnek, de nem támadólag, csak úgy mellesleg. Lehet, hogy egyszerûen csak jókat dumálnak.

Jogos a féltékenység, de mielõtt ebbõl balhét csapnál kicsit beszélgessetek... Miért keresi a csaj? Milyen a viszonyuk? Szeretnek beszélgetni, vagy a lány ki van borulva, és senki sincs, aki meghallgatná? Kérdezd meg a barátodat, hogy mikrõl beszélgetnek, de nem támadólag, csak úgy mellesleg. Lehet, hogy egyszerûen csak jókat dumálnak.
A kérdező hozzászólása: Nos azóta megbeszéltük, és azt mondja hiba volt nem magával vinnie, mert le kellett volna szarnia a csaj sértõdését. Vagy kettõnkkel találkozik vagy egyikünkkel sem. Azt mondja szeret és inkább nem találkozik többet és nem bezsél többet a csajjal, mert nem jelent neki semmit. Mit gondoltok? Jó megoldás ez a nembeszélünk többet dolog?
Miért ne szexelhetne a volt nõjével? Elképesztõek vagytok ti nõk! Minden jó dolgot megvonnátok a párotoktól csak azért mert önzõk vagytok.
Még mindig Õ a nagy szerelem!!!Az rendkívül lassan múlik, talán soha!Ezt nem tudja befolyásolni semmi és senki! Valószínû viszont, hogy a párodat már nem csak a fellobbanó vágyai fogják befolyásolni a tetteiben, hanem az esze is! Nehéz helyzetbe kerültél, nem is szabad elmenned mellette!
Most õszintén aki félre dug az bejelenti elõre, hogy most elmegyek félre dugni? Szerintem nem én se tenném sosem ha, ilyet tennék . Másik neked nincs olyan férfi ismerõsöd akivel szoktál beszélni és találkozni, ha nincs ott párod, nem hiszem hogy nincs.
Azért nem vitt el, hogy a másik be ne sértõdjön? Ez akkora kamu, hogy azt hiszem sok más is van ott a háttérben, célszerû ha páros lábbal rúgod ki a srácot azonnal. Egyik, hogy ember nehogy már mások igénye szerint vigye vagy ne vigye magával a párját, másik hogy egyszerûen nem akarta hogy ott legyél. Ki tudja mi történt, vagy mi fog történni közöttük. Ha ilyen hazug, hiába kérdezel rá, úgysem fogja elmondani, vagy kiszúrja a szemed valami újabb kamu szöveggel. A félrekúrókon nem lehet változtatni, ne is akarj. Elég nagy büntetés nekik az, hogy soha nem lesz állandó párjuk aki kitart mellettük életük során (hacsak nem fognak ki valami idiótát, aki elnézi a félredugásokat).
Nyugi egész biztos, hogy Téged szeret. A régi lány max. szexkapcsolat maradt. Nincs abban semmi rossz, ha néha meglátogatja az ember fia az exét. Én 4 éve élek az élettársammal, de van olyan volt barátnõm, akivel nagyon jó a viszonyunk. Ne aggódj, nincs ebben semmi rossz.
Miért ne beszélgethetne egy ismerõsével, fõként ha elõre közli veled? Ha fiú lenne, egy szót sem szólnál, miért más így? Nem hinném, hogy a párom egy ilyenbõl bármi problémát csinálna, és én sem. Szerintem ez egy tipikus nõi gondolkodás, hogy egybõl rosszra gondolsz.
Jogos a sértettséged, és a bizonytalanságod is! Nem tud magyarázatot adni gondolom, hogy miért is találkoznak, fõleg, hogy soha nem volt köztük semmi, tehát még csak az sem magyarázat, hogy jóban maradtak a szakítás után... bizony ez nagyon úgy tûnik, hogy a párodban még ott motoszkál a be nem teljesült szerelem kíváncsisága, és borzasztó tiszteletlenség veled szemben , hogy nyíltan találkozgat vele, és elvárja, hogy te ez ne vedd zokon! Átgondolnám a helyedben ezt a kapcsolatot!
Nem akarja hogy besértõdjön a csaj? Te jóóó ég. És ha te besértõdsz azzal nincs baj? Ezt azonnal beszéld meg vele. Én a helyedben már rég hagytam volna a p*csába.
Én egy kiadós félrekúrás után lehet, hogy ugyanezt mondtam volna. Jó szöveg, talán még meg is nyugtatja a gyanakvó barátnõt.

Megcsalás után adtál még esélyt a szerelmednek? Működött a kapcsolat? Ha igen, meddig, mi volt az oka, hogy vége lett?

Legjobb válasz: Számomra a megcsalás nem megbocsájtható! Akármennyire is szerettem elõtte. Ezek szerint nem szeretett, és nem kifogás a pia sem. 25/L

Számomra a megcsalás nem megbocsájtható! Akármennyire is szerettem elõtte. Ezek szerint nem szeretett, és nem kifogás a pia sem. 25/L
Megcsalás utàn számomra nincs 2.esély, aki megcsal valakit az nem is szerette
Adtam, mûködik.
Én is adtam és ez sok éve volt, együtt vagyunk!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!