Találatok a következő kifejezésre: Mi a ha a terheléses vérvételnek (1 db)

Mi a következménye, ha a terheléses vérvételnek rossz az eredménye?

Mindig az alsó határhoz közelít a vércukorszintem, a mostanikor is így volt, de a két órával kés?bbi 8,5 lett. Mi a teend? ilyenkor? Ez nagyon súlyos? A dokinak csak a jöv? héten viszem az eredményt.

Legjobb válasz: Képzeld pont nekem is ennyi lett a két órával késõbbi, nekem be kellett mennem a Klinikára, reggel 8 ra, 7-kor megkellett egyek 1 zsömlét egy pohár tejet és egy kocka sajtot.8-kor levettek vért aztán 11-kor is utána meg kellett várni az eredményt és képzeld az jó lett. Azt mondták azért küldenek megint mert nem mindig mér jól. Remélem neked is így lesz. Ne izgulj

Képzeld pont nekem is ennyi lett a két órával késõbbi, nekem be kellett mennem a Klinikára, reggel 8 ra, 7-kor megkellett egyek 1 zsömlét egy pohár tejet és egy kocka sajtot.8-kor levettek vért aztán 11-kor is utána meg kellett várni az eredményt és képzeld az jó lett. Azt mondták azért küldenek megint mert nem mindig mér jól. Remélem neked is így lesz. Ne izgulj
A doki valószínûleg elküld majd dietetikushoz, aki táplálkozási tanácsokat fog adni. Ha figyelsz arra, hogy mit eszel, akkor nem lesz semmi baj!
Nyugi, nem súlyos, csak figyelj oda az étkezésedre: cukrosat és a szénhidrátot kerüld, étkezz egészségesen!nem kell megijedni, ez a vizsgálat annyit jelent, hogy extrém cukros terhelésre hogyan reagál a szervezeted. A tiéd, az enyémmel együtt lassabban dolgozza fel a cukrot.A szülés után azonban minden rendezõdik majd. Ha most nem lennél terhes, ezzel az eredménnyel csak kicsit "megdorgálnának", de nem is foglalkoznának vele.Írd be a keresõbe a terhességi cukrot, így egy csomó mindent megtudhatsz róla! Ha odafigyelsz az étkezésedre semmi problémád nem lesz.A papírjaidon majd az fog szerepelni, hogy terhességi cukorbeteg, de ezzel ne is foglalkozz.Ha kutakodsz a témában a neten, rá fogsz jönni, miért is írom ezt! üdv.:28 hetes kismama (8, 8-as eredménnyel)
A kérdező hozzászólása: Köszi a bíztatást! Remélem tényleg nem lesz gond! Amúgy az étekzésrõl annyit, hogy eddig sem ettem édességet, meg pl. kenyeret, még a teámat is édesítõvel ittam :-(. Ezek szerint még ezen is csökkenteni kell most a terhesség alatt.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

11 hetes vagyok. Igaz, hányni nem hányok, de folyamatosan rossza a gyomrom. Nem tudok se enni, se inni. Ti miket ettetek, ittatok, amitől nem lettetek rosszabbul vagy esetleg segített a rosszulléten?

3

Mi történik, ha egy állapotos nő 12. vagy 18. heti genetikai vizsgálatán kiderül, hogy nagy valószínűséggel sérült a baba?

Abortusz lehetséges még ebben a terhességi szakaszban is?

10

Október végén november elején szülő kismamik hogy vagytok? Ti is nagyon várjátok már, hogy megszülessen a babátok? Éreztek már valamit?

8

5 hetes terhes vagyok. Állandó fáradtság gyötör, de nem tudom magam kipihenni?

Ez mitől lehet? Egész nap fáradt vagyok, nehezemre esik megmozdulni, mindenben elfáradok, pedig van egy kisfiam is. Este könnyen elalszom, de éjszaka rosszul alszom, többször felébredek, nem tudok visszaaludni, ha pedig mégis nagy hát illetve derék fájdalmakkal kelek. Első babámmal ez nem volt így. Hogyan enyhítsem?

6

Ikres anyukák! Ti milyen terhes nadrágot viseltek/viseltetek?

19 hetes vagyok, de kicsi rám a terhes nadrág. Vegyek egy számmal nagyobbat?

1

Mikor kell menni az AFP-s vérvételre, hogy viszonylag pontos eredményt mutasson?

Csüt. töltjük be a 15.hetet. Akkor már menjek pénteken vagy elég utána hétfő-kedd körül?

17

Miért mondják sokan, hogy a kismamák elvárják, hogy körülöttük forogjon a világ?

Meg majd a babájuk körül... már többször olvastam és nem értem.

12

Volt valaki terhes nyitott gerinccel?

Enyhe nyitott gerincem van a keresztcsonti részen (gerinc legalja). Eddig hosszabb ideig rossz pózban ülésnél, törzscsavaró mozdulatokkal járó sportoknál fájdult meg.

Még csak a 12. hétben vagyok, de néhány napja érzem, hogy mintha súly húzná. Bármilyen pózban, tornára is..húzódik, fáj.
Megijedtem, hogy ha már most elkezd fájni, mi lesz később, amikor jelentős súlytöbblet is koncentrálódik a hasra?

3

Terhességi rosszulléted ha volt, mikor kezdődött és meddig tartott?

12

Érezhet valamit a baba akkor, amikor az anyának orgazmusa van?

Lehet rá jó vagy rossz hatással?

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!