Találatok a következő kifejezésre: Mi a ha a mellemből közbe (2 db)

Mi a teendő ha a mellemből közbe szivárog egy kis folyadék? 22 hetesen is normális ez? Mi jöhet még ezután?

Legjobb válasz: A mell felkészül a szoptatásra, hogy szülés után rögtön mellre téve lehessen már etetni a kicsit. Mivel a hormonok tudják a dolgukat, nem fog még elárasztani a tej. Nyomkodni nem szabad, mert oxitocin termelõdik és koraszüléshsz vezethet. Jó babavárást.

A mell felkészül a szoptatásra, hogy szülés után rögtön mellre téve lehessen már etetni a kicsit. Mivel a hormonok tudják a dolgukat, nem fog még elárasztani a tej. Nyomkodni nem szabad, mert oxitocin termelõdik és koraszüléshsz vezethet. Jó babavárást.
Nekem az elsõ terhességemnél a 21. héttõl kezdett szivárogni az "elõtej". Ez teljesen normális, nem kell tõle megijedni!
Szia! Nekem 22 hetesen jelentkezett elõszõr, most 38 hetesek vagyunk és1-2x fordult elõ hogy megint folyt a tejcim.Szerintem ez minden kismamánál másképpen alakul.
A kérdező hozzászólása: Megint köszike
ez azt jelenti hogy szoptatasi ido van:) de persze az sem kizart hogy elegendo a tejed! en pl mikor szoptattam a lanyom a masik cicimbol spriccolt a tej ruha pelus teljesen at azott :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat , hát nagyon remélem hogy elég a tejem , bár most két napja azt csináljuk hogy 30 perc helyett 15 perceket szopizunk és utána bealszunk majd 2 óra mulva üvöltünk hogy éhesek vagyunk!! Azt monnták szoptassak mindkét mellembõl !!
igyvan mind ket mellbol kell szopiztatni de ne ugy csinald hogy egy szoptatas alatt adod a ket cicdet hanem egy szoptatasnal bal utanna amikor szopizni kell a jobbot! es addig lesz neki elegendo tej mert addig termelodik!( elso valasz iro voltam megint):)
Szia! Azt mondják, ha a baba sír, akkor elindul a tejelválasztás, és csöpögni kezd a tej. Ez velem is így volt az elején. Ha elalszik szopizás közben, az sajna nem jelenti feltétlenül azt, hogy jól is lakott. A tejben altató van, az hat ilyenkor. Egyébként ha evett eleget, akkor is lehet éhes 2 óra múlva, a tejet állítólag másfél óra alatt megemészti a baba. A 3 óránkénti etetés egy elavult nézet, mostanában az igény szerinti szoptatás dívik. Egy etetésnél ideális esetben egy mellbõl jóllakik a baba, ha van elég tej. Ha nincs, akkor mindkét mellre rá kell tenni. Ha kétségeid vannak, érdemes kölcsönözni egy babamérleget.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!