Találatok a következő kifejezésre: Mi a ha a baba leesik (3 db)

Esett mar le babad agyrol vagy valami magas helyrol? <Mit ereztel ekkor? Mi a velemenyed rola ha azt hallod h egy par hos baba leesik valahonnan?

Legjobb válasz: Nekem 2 hónaposan a babakocsiból a mózessel együtt csúszott ki a babám,ahogy a lépcsõn jöttünk le.Eltört a babakocsin az a kis kar ami tartja a mózes kosarat.Egy pillanat alatt történt,csak arra eszméltem hogy a kicsi lányom a földön fekszik.Azt hittem meghalt:-(((Ahogy felkaptam egybõl elkezdett orditani hál istennek,bementünk vele a kórházba,megröntgenezték,szerencsére semmi baja nem lett.Nem tudom le írni mit éreztem magam okoltam,de mindenki mondta hogy nem az én hibám volt.Hát nem tudom...Viszont mai napig úgy megyünk le,hogy kiveszem a kocsiból,leteszem a mózest a földre,és utána teszem bele a kocsiba,hogy levittem a kocsit a lépcsõn.Véleményt nem írok,történnek balesetek amit nem lehet megelõzni,és történnek úgy is hogy ott a szülõ a baba mellett.

Kislányom egy éves és a múlt héten történt.Anyunál hagytam, mert dokihoz kellett mennem.Mentem érte és anyu zokogva fogadott kezébe a kislányommal.Nagyon megijedtem, ezt hittem anyu van rosszul, mert a lányomnak semmi baja nem volt.Mesélte, hogy feltette a konyhába a székre és úgy etette, ott állt elõtte, ennek ellenére a kislányom kicselezve õt, mellette ugrott egy fejest a járólapra.A fején fél homlokát beterítõ lila púp volt, amit a haja eltakart.Szörnyen megijedtem, annak ellenére, hogy nem ájult el és nem hányt, felvittük a dokihoz.Édesanyám halálra rémült és azóta is magát hibáztatja, hogy nem figyelt oda, sokszor sírva fakad.Pedig sajnos ilyen legalább egyszer minden gyereknél elõfordul, ebbõl tanulunk, hiszen biztos, hogy jobban figyelünk ezután a gyermekre.
Igen, sajnos :( 3 hónapos volt, a délelõtti alvás a díványon történt, mert nem maradt meg a kiságyban. Bár még egyáltalán nem tudott forogni, a biztonság kedvéért keresztben fektettem az ágyra. Ott voltam vele mindig, de egy alkalommal otthagytam, kimentem wc-re. Egyszercsak nagy ordítás, úgy rohantam ki, hogy még a gatyámat sem húztam fel, leesett az ágyról, hanyatt, a mai napig nem tudom hogy csinálta, egyszerûen valahogy letolatott. Mivel elég alacsony az ágy, semmi baja nem lett hálistennek, de a mai napig bánt a dolog, és azóta soha egyetlen egy pillanatra nem hagytam õrizetlenül "veszélyes" helyen.
Esett sajnos. Az én hibám volt. Anyóséknál voltunk, és ott velünk alszik a baba a franciaágyon, reggel hamarabb kelt mint én és elkezdett lemászni. Persze nem sikerült. Arra keltem hogy puffff és sírás. Akárhonnan LEesik a gyerek, az a szülõ hibája szerintem. Az nem a szülõjé, ha épp állni, ülni járni tanul a baba és akkor esik el, hiszen ha mindig korlátoznánk akkor nem is fejlõdne. Rettentõen éreztem magam. Tudom, hogy én voltam a hibás, mert nem ébredtem fel rá. 8 hónapos volt ekkor.
Csak a tetû részéhez szólnék én is, h mi vért izzadunk és súlyos ezreket fizetünk ki a mindeféle csodaszerekre, de sajnos van 1-2 "fészek" a csoportban, akiket havonta "tiltanak ki" amíg meg nem tisztítják õket, mégis újra és újra visszafertõzõdnek-és fertõznek.:(Bocs az offért. A leesés meg sajnos jön egy pillanat alatt.:(Ritka az a gyerek aki nem esik le.(A fiam álltó helyében esett egy akkorát mint az ólajtó, pedig anyukám állt az egyik oldalán, én a másikon, közvetlenül mellette.A mai napig nem tudom hogy sikerült neki.:) )
Az enyémek is leestek, bizony. Tényleg elég egy pillanatnyi figyelmetlenség és a gyerek már a földön van.. vagy az eddig nyugodtan csak az ágyon fekvõ babától elfordulsz egy pillanatra vagy kiszaladsz, hisz még úgysem tud megfordulni... igen, bekövetkezhet. Amikor az elsõ babám esett le az ágyról, még iszonyatosan megijedtem, hirtelen nem is tudtam, mit tegyek (ez lassan 18 éve volt!). Aztán, mikor én is, õ is megnyugodtunk, láttam, hogy nincs semmi baja, már újra mosolyog, tudtam, nincs baja. igen, ha a gyerek alultáplált, lehet hanyagság is, de ha esetleg tetves lesz, az nem hanyagság, sõt, még tenni se tehet róla... a tetûk baromira szeretik a tiszta hajat, meg iszonyatosan gyorsan mozognak...gyerekközösségben mindennapos a tetû, még a legtisztább gyerekek között is.. Bocsi, a vége OFF volt.
esett, és egyértelmûen az én hibám volt, nem figyeltem egy pillanatra. szerencsére nem lett semmi baja az ijedtségen kívül, de én 20 évet öregedtem egy pillanat alatt, és tanultam a dologból. persze mindenki azt mondja, egy gyerek sem ússza meg a le- és elesést... de ez az én gyerekem volt! nem ítélem el, akivel elõfordul, mert ez valóban baleset. az, ha a gyerek kiszárad, tetves, alultáplált stb., az a gondatlanság szerintem.
Nekem 2 hónaposan a babakocsiból a mózessel együtt csúszott ki a babám, ahogy a lépcsõn jöttünk le.Eltört a babakocsin az a kis kar ami tartja a mózes kosarat.Egy pillanat alatt történt, csak arra eszméltem hogy a kicsi lányom a földön fekszik.Azt hittem meghalt:-(((Ahogy felkaptam egybõl elkezdett orditani hál istennek, bementünk vele a kórházba, megröntgenezték, szerencsére semmi baja nem lett.Nem tudom le írni mit éreztem magam okoltam, de mindenki mondta hogy nem az én hibám volt.Hát nem tudom...Viszont mai napig úgy megyünk le, hogy kiveszem a kocsiból, leteszem a mózest a földre, és utána teszem bele a kocsiba, hogy levittem a kocsit a lépcsõn.Véleményt nem írok, történnek balesetek amit nem lehet megelõzni, és történnek úgy is hogy ott a szülõ a baba mellett.
Elsõ válaszoló, ha egy 10 hónapos baba "leugrik" az ágyról, az is a gondatlanság és az oda nem figyelés eredménye...
a mienk vetõdött ... ágyról székrõl mikor honnan. ha pár hós leesik az gondatlanság és oda nem figyelés eredménye. elõször 10 hósan magától ugrott le az ágyról és most nemrégiben a székrõl
A kérdező hozzászólása: Koszonom a gyors valaszt!Hat tenyleg nem a te hibad volt, de aza lenyeg h nem esett baja a babadnak!

Ha leeseik az ágyról a baba, utána mit kell rajta figyelni?

Legjobb válasz: eszméletvesztés,szédülés,fejfájás-utobbiakat piciknél nem nagyon veszed észre,de ha hány,akkor tuti doki!általában 24 órán belül kijön,de ha pár nap múlva fordul elõ,akkor is jelezd dokinak.

eszméletvesztés, szédülés, fejfájás-utobbiakat piciknél nem nagyon veszed észre, de ha hány, akkor tuti doki!általában 24 órán belül kijön, de ha pár nap múlva fordul elõ, akkor is jelezd dokinak.

Mi a teendő ha a baba leesik az ágyról?

8 hónapos kb 1mp alatt elforgott és leesett, de nem is sírt

Legjobb válasz: Szia. Figyeld a hangulatát. ha másmilyen, mint szokott lenni vidd el orvoshoz.

Szia. Figyeld a hangulatát. ha másmilyen, mint szokott lenni vidd el orvoshoz.
Én tuti megmutatnám dokinak, bár már több ismerõsömnek, szomszédomnak leesett és semmi bajuk nem lett... Ráadásul õk még üvöltöttek is. Ha nagyon nyugtalan vagy, akkor nézesd meg dokival! Dia
Olyan nincs hogy ne esen le vagy el az életbe.kisfiam 15 hónapos sajnos párszor leeset már az ágyrol és üvöltött de semmi baja nem lett....ha nem zavarja a fény, hangok nem hány akkor semmi gond, ja és ha nincs eltörve semilye nem vérzik semije.de ha nagyon agodsz, ami érthetö akkor vid el dokihoz.
Az én lányom is a napokban hozta a frászt ezzel. Legurult az ágyról. A telefonos orvosi segítség az volt, hogy figyeljem, hogy aluszékony lett-e, hány-e, meg tudom-e nyugtatni, vagy extrém módon sír, és hogy látok-e külsõ sérülést rajta. Ha ezek közül észlelem bármilyeket, akkor menjek Vele orvoshoz, egyébként nem kell. Ne aggódj! Szerintem mi jobban megijedünk, mint õk!
Én elsõra azt mondanám, hogy megakadályozni, hogy ismét elõforduljon. De tényleg semmi baja nem lesz, keresztlányom esett le jó párszor az ágyról. A tüneteket felsorolták, nem ismétlem, ha egyiket sem produkálja, semmi baja nincs.
Szia! Sajna az én lányom 4 hónapos és tegnap csak hátranyúltam a pelusért és lefordult a kisasztalról, ami kb. 50 cm. Akkorát puffant a pici és abban a pillanatban elkzdett orditani, nagyon megijedtem, hogy biztos szétroncsolódott a belseje. Elég nagy a pocija. Gyorsan felvettem, megvizeztem egy rongyot, megtörölgettem a hasát vele, de ekkor már nevetett, mert azt hitte játszom vele. Hála' még csak lila folt sincs a hasán. A széklete, pisije is ugyan olyan szinü. Ezért nem vittem orvoshoz. Üdv.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!