Találatok a következő kifejezésre: Mi a ha a (56116 db)

Mi a teendő akkor, ha a COD 7 a Black Ops-ot újra telepítettem és a regisztrációs kód beírása után azt írta a rendszer, hogy ezt korábban már aktiválták és nem hagyja feltelepíteni a játékot? A játék boltban vásárol és a kódot én aktiváltam korábban.

Legjobb válasz: Ugyanarra a felhasználóra próbálod telepíteni?Ha igen, írj nekik egy levelet, melyben leírod mi történt.Ha lehet, küldj egy fotót a kódról és rajta a felhasználóneveddel illetve a jelszóval egy cetlin.Nekem ezt kérték ilyenkor.

Ugyanarra a felhasználóra próbálod telepíteni?Ha igen, írj nekik egy levelet, melyben leírod mi történt.Ha lehet, küldj egy fotót a kódról és rajta a felhasználóneveddel illetve a jelszóval egy cetlin.Nekem ezt kérték ilyenkor.
Ma már kiírtad a kérdést.
Megvárod, amíg bepárzik? Aztán felteszel egy új kérdést: Vemhes lett a nõstényem, mi legyen??
Az én cicám 6 hónaposan kezdett el tüzelni, és mivel télen nem engedtük ki, így 4 hetente tört rá a vágy. Egy hétig tüzel kb. Vidd el ivartalanítani, különben lesz egy halom kismacskátok, vagy havonta fog nyivákolni a lakásban.
Ivartalanításról hallottál már??? Megelõzi a nem kívánt szaporulatot, lenyugtatja a macska hormonháztartását, és a gazdinak is könnyebb!
A kérdező hozzászólása: Jó, kössz mindenkinek, de már megoldottam! :)
Itt többet megtudhatsz a JAWA-ról. [link]
[link] A czetka az egy típus nem ? Bár lehet hogy rosszul tudom
A kérdező hozzászólása: Nekem az jött le, hogy tényleg egy másik cég volt a CZETKA, akivel idõnként közös projekten dolgoztak a JAWA-sok, vagyis közös mocit építettek. Azt nem értem, hogy miért.
Az csak a tipusa. Pl jawa babetta.Ennyi erõvel itt is 2 cég össze állt szerinted?
Igen, a Jawa és a Czetka közös projekteken dolgozott. Szerintem inkább csak formai újítás miatt, ha megnézed például a csepptankos 350-est és a Czetka 350-est. Melléksesn Babettának meg egyáltalán semmi köze nincs a Jawa-hoz, mint gyártó. Voltak kisebb-nagyobb együttmûködések, de a Jawa nevet csak azért kapta meg, mert a forgalmazója rendelkezett a jogokkal, és mert bizonyos országokba csak Jawa néven lehetett exportálni. A Jawanak meg jól jött érte persze a pénz. Még csak nem is a Jawa gyárban gyártották õket, hanem a ZVL cseh, majd a szlovák gútai gyárában, ami késõbb leszakadt az anyavállalattól a rendszerváltás környékén és teljesen önálló utakat kezdett járni. A Jawa-CZ motorok a 2 cég közös terméke. Persze azt meg kell említeni, hogy akkoriban az alkatrészek beszállítója rengetegszer azonos volt pl.: PAL gyertyák, gyújtáskulcs, elektromos alkatrészek, Jikov karburátor, benzincsap stb... így márkától függetlenül sok azonos alkatrész volt megtalálható.

Mi a véleményetek a teáztatásról? Kisfiam majdnem két hónapos és néha szopizás közben/után az az érzésem, hogy inkább szomjas mint éhes, de a tejem túl erős, vagy én nem is tudom. Ti adtok teát a babátoknak? Ha igen, milyet?

Legjobb válasz: Én nem adtam neki teát. A szopizás jó a szomjazásra is. Ha szomjas volt szopott. Olyan nincs, hogy túl erõs a tejed. A tejed pont olyan, mint amilyennek lennie kell.Kevés tea jó neki ilyen kis korban, és mindenképpen jobb a tej.

Én nem adtam neki teát. A szopizás jó a szomjazásra is. Ha szomjas volt szopott. Olyan nincs, hogy túl erõs a tejed. A tejed pont olyan, mint amilyennek lennie kell.Kevés tea jó neki ilyen kis korban, és mindenképpen jobb a tej.
A tej milyensége folyamatosan változik. Az elején a hígabb innivaló jöm, aztán a táplálóbb tej. Ha beteg van a szoptató anya közelében úgy változik a tej, hogy egybõl ellenanyag is kerül bele, hogy a baba ne legyen beteg. El tudom képzelni, hogy amikor ennyire meleg napok vannak a tej is kicsit jobban oltja a szomjúságot!
Szia.Én éppen tegnap kérdeztem meg a dokinõt mi a véleménye errõl.Azt mondta ebben a nagy melegben adhatok neki egy két kiskanál vizet.Baba vizet, forraltat, lehütve.Az én kislányom két honapos.Persze igény szerint szoptatok.
a teáztatás és viz ivása azért nem jó 6 hó alatt, mert a tejcsi immunglobulinjai beépülnek a vastagbél falába, egymáshoz kötõdve. Ha itatsz rá teát vagy vizet, akkor az "kimossa" onnan ezeket a dolgokat ami az immunrendszer felépítéséhez kell, és 2-3 nap kell ahoz, hogy ismét felépítse magának. A tejcsit úgy alkotta meg a természet, hogy jó enni-inni. Végül is issza a baba.
Szerintem se adj neki teát. Én 9. hónapja szoptatok, most már ugye mást is eszeget, de még mindig tejjel oltom a szomját, kivéve ebéd után és ha nagyon meleg van, de akkor is csak babavizet.
Az enyém az édeskömény teától hasfájós lett, szóval, ha van tej, fölösleges...
Ha mégis teát adnál neki, akkor cukor nélkülit adj! (Pl édeskömény teát)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Igény szerint szoptatom, akkor valószínûleg elégnek kell lennie.
Teljesen fölösleges a tea, ha szopik. Amikor elkezd szopni a baba, az anyatej elsõ fele, hígabb, "vizesebb", ha kinyomsz egy kicsit te is láthatod, hogy áttetszõbb a színe. Ez tökéletesen alkalmas a szomjoltásra. Ha a baba csak szomjas, rövidebben szopik és inkább csak ezt az elsõ részt issza ki. Az utána következõ hátsó tej zsírban gazdagabb, táplálóbb. Nem tudom, igény szerint szopiztatod-e vagy sem, de ha kialakult napirend szerint szopiztatod is babádat, ilyen melegben szerintem tedd gyakrabban cicire, vagy minden esetben, ha kéri, hogy a szomját olthassa. Más folyadékot csak akkor, ha nem tudod megoldani, hogy mellre tedd. Akkor is szerintem forralt, lehûtött vizet adj pohárból vagy kiskanálból, nem teát. Ha szomjas, meg fogja inni. Nekem mindig azt mondták a szoptatási tanácsadók, hogy az anyaej egyszerre ital is, étel is. Persze anyám pl. ki volt akadva, hogy 6 hós koráig a gyerekem nem kapott mást a tejen kívûl. Mégis gyönyörûen fejlõdött. Szóval szerintem érdemes a kizárólagos szoptatásra törekedni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a további válaszokat is! Akkor marad a tej, én is ennek örülök a legjobban. Legvégsõ esetben pár korty víz. Jó babázást!

Mit tegyek, ha a Photoshop állandóan kidob valami hülye ablakot?

Egy id? után mindig kiadja, de ki szoktam X-elni, úgyhogy nemtom mit ír ki, esetleg frissíteni akar-e vagy mi van, de elég idegesít?.

Legjobb válasz: Azért nem árt elolvani mi van rajta és úgy kérdezni, mert így nem olyan egyértelmû... Ha nem mondod meg mi gond nem tudunk segíteni. Amúgy valszin frissíteni akar ha olyan gombok vannak rajta hogy update.

Azért nem árt elolvani mi van rajta és úgy kérdezni, mert így nem olyan egyértelmû... Ha nem mondod meg mi gond nem tudunk segíteni. Amúgy valszin frissíteni akar ha olyan gombok vannak rajta hogy update.
A kérdező hozzászólása: Bocs, elég hülyén (és bunkón) fogalmaztam... Szóval a lényeg, hogy csinálom a dolgom, és egyszer csak kidobja az Adobe Help Viewert, ha jól olvastam. Az érdekelne, hogy ezt miért csinálja és hogy köze van-e a frissítéshez vagy ilyesmi...
A kérdező hozzászólása: egyáltalán nem.
Kevés a vas. Azt meg nem hiszem, hogy 1 misiért meg megvetted volna a progit. Használj GIMP-et, tud mindent amit a F05050p, jóval kevesebbet foglal és kevesebbet eszik, teljesen ingyenes is. Ha meg divatsoppolni akarsz, akkor kell alá venni egy hw-t is.
billentyûkombókat használsz? nem lehet hogy valamelyik elõhívja a progit? ctrl + valami? F12?

Mit tegyek, ha a péniszem mérete tul nagy?

Legjobb válasz: Õszintén...:) ha belegondolsz mit tudsz tenni? Ugye az,hogy levágj belõle,lehetetlen.Kisebbíteni nem tudod,mert hogyan is tudnád? Szóval? Mit tudsz tenni? Semmit!:) 18/L Ui.: miért szeretnéd,hogy kisebb legyen? Sok fiú azt szeretné,ha nagyobb lenne...

Õszintén...:) ha belegondolsz mit tudsz tenni? Ugye az, hogy levágj belõle, lehetetlen.Kisebbíteni nem tudod, mert hogyan is tudnád? Szóval? Mit tudsz tenni? Semmit!:) 18/L Ui.: miért szeretnéd, hogy kisebb legyen? Sok fiú azt szeretné, ha nagyobb lenne...
Olyan nincs, h nagy.Gondolj bele, azon a lyukon kifér egy gyerek is:) Lehet hogy eleinte kicsit tágítani kell a dolgokat, de 1-2 együttlét után majd könnyebb lesz.Azzal is segíthetsz a dolgon, hogy a lányt nagyon felizgatod az aktus elõtt, és te pedig óvatosan hatolsz be.Mikor kellõképpen benedvesedett, nem lesz semmi probléma.Sokszor az is meggátolja átlagon felüli méretek esetén a behatolást, h a lány ráparázik a dologra, feszült lesz, és emiatt túl szûk.Ebben az esetben ne erõltesd a dolgot, legyen csak orális szex, vagy ujjazás.Idõvel eljön az, amikor már nembírtok magatokkal és kívánni fogja, hogy beléhatolj.
add nekem badmeg 16F
annyit tudsz tenni, hogy vigyázol szex közben és nem nyomod be teljesen. akkor nem lesz gond ;)
Azta micsoda problémád van... csak ennél nagyobb problémád ne legyen ... am igazuk van az elõttem szólóknak tenni ellene nem tudsz. Max keress oylan lányt aki arra bukik.
És mekkora az a túl nagy?
örülj neki a pasimé is nagyon nagy én imádom vele xd
Nem tudsz vele mit kezdeni. Fogadd el. Rengeteg nõ a nagy farokra bukik.
semmit..örülj neki
Vazze! Hát vágd félbe! Ha még ugyis nagy, negyedébe...
Ez kamu kérdés :P

Ti mit gondoltok róla? Mit csinálnátok, ha a helyemben lennétek?

Voltunk a nyáron, júliusban táborba és ott közelebb kerültünk egymáshoz egy fiúval. Nem történt semmi extra, csak mondta hogy rám hajt, meg is tette, én akkor nagyon ellene voltam. Ami után hazajöttünk a táborból rám írt. 2 hónapon keresztül beszélgettünk,rájöttem, hogy én is érzek iránta valamit. Szeptemberben nem is beszéltünk volna, ha én nem írok rá. Kiírt egy ilyen lájkolós izét, hogy az esélyemet megírja. 10-bõl 8. Lehet, hogy 8, de annyira nem igyekezett, hogy legyen is köztünk valami. Októberben is eljátszotta ugyanezt, közben 1x-2x ráírtam, majd vasárnap szintén ráírtam, hogy mizu meg stb. és beszélgettünk rendesen stb. és már úgy köszönt el, hogy írta hogy puszi meg minden. Ma kiderült, hogy 2 hete egy olyan csajjal járt, akire azt mondta amikor sokat beszélgettünk, hogy sosem járna vele, meg van a véleménye róla. Én sajnos vagy nem sajnos, még mindig szeretem, gondoltam, hogy megtartom a 3 napos szabályt és holnap ráírok. Gondoltam ezt addig, míg nem tudtam, hogy kivel járt. Tudom, hogy sokan azt fogjátok írni, hogy felejtsem el, de amiket írt, azután nem tudom elfelejteni. Csak én vagyok vele úgy, hogy eltervezem magamba, hogy nem futok utána, hagyom az egészet, de mégis én lépek mindig elõször felé?

Legjobb válasz: Szia nem kell utánna szaladnod elég ha érezteted hogy érzel iránta valamit. De ha irkálsz neki csak meg fog utálni.

Szia nem kell utánna szaladnod elég ha érezteted hogy érzel iránta valamit. De ha irkálsz neki csak meg fog utálni.

Ti mit szolnatok ha a sogornotok azt mondana, hogy meg gyereket se vagytok kepes csinalni?

A tegnap egy kicsit ossze szolalkoztam a sogornomel,es azt vagta a fejemhez,hogy en meg gyereket se vagyok kepes csinalni,holott tudja jol hogy 3 eve probalkozunk a ferjemmel,azaz a batyaval!

Legjobb válasz: Ehhez semmit. Ha valaki ennyire gyökér, nem lehet vele mit kezdeni... Nem értem mit foglalkozol ilyen IQ harcosokkal...

Ehhez semmit. Ha valaki ennyire gyökér, nem lehet vele mit kezdeni... Nem értem mit foglalkozol ilyen IQ harcosokkal...
valószínûleg kiborulnék rajta, érzéketlen bunkó
Ez a nõ primitív, idióta k...va - ez a véleményem; jobb szó nincs az ilyen nõkre...Neked kitartás, de egy elköltöz és sokat segíthetne nektek :)
Szájba vágnám!!!Hogy jön ehhez???
Ha nekem a 2, 5 év próbálkozás idején ezt mondta volna valaki lehet hogy összeverem. Az életben az egyik legnagyobb fájdalom, feszültség és bánat. Ilyet mondani valakinek gusztustalan. Kitartás, és kívánom hogy mihamarabb jöjjön a kis csoda az életetekbe!
Oltári intelligens a sógornõd, az ilyen véleményére semmit nem adnék. Gyereket csinálni nem tudás kérdése...B...ni mindenki tud, már bocsánat. Ahhoz nem kell ész. Sértõdöttségében gondolom ez volt az, ami elõször eszébe jutott.
Emlékszem rád, nem egy kérdést írtál már ki. Volt valami udvaron napozással férfiakat idegesítõs kérdés, a gyerekkel kapcsolatban is... Mi a fenének nem költöztök el? Az egész életetek a sógornõ bûvkörében telik.
Ismerem az érzést, nekem anyósom vágta a fejemhez! nekem komoly nõi eü gondjaim voltak (endo;1 petefészek eltávolítás, stb) és a szûk család pontosan tudta, hogy "élesben megy a dolog", de csak nem akart jönni a baba. És nekem is egyszer félpoénosan a fejemhez vágta, hogy.....ti is inkább gyereket csinálnátok, mint.... Ránéztem, és mondtam neki, hogy ez baromi poénos volt, és ha még egy ilyen beszólás lesz, úgy ráb...om az ajtót, többet ki sem nyitom. A sógornõd dühös, és szerintem frusztrált is. Nem is akarja/akarta azt a gyereket, akivel ti foglalkoztok. És ott mart beléd, ahol a legjobban fáj. Tudom könnyû ezt mondani, de lépj rajta túl, mert ez a nõ bunkók bunkója, a legalja.
Nektek szerintem semmi közötök ahhoz, hogy õ hogyan neveli a saját gyerekét. Ahogy neki sincs ahhoz, hogy nektek miért nincs még. Egymás magánéletét sértitek meg, annyira ti sem vagytok ártatlanok. Kiszállnék a neki való segítésbõl, minimálisan lennék jelen az életében, kizárólag a gyerek miatt. De ahogy ti elvárjátok, hogy ne szóljon be, úgy nektek sem kellene visszafelé!
Te ismered, hogy ezt mennyire gondolhatta komolyan. Szerintem mindegyikünkkel történt már olyan, hogy mérgünkben olyanokat vágtunk mások fejéhez, amiket nem kellett volna. Persze ha már az ember elköveti, kérjen is bocsánatot. Szóval te tudod, hogy érdemes-e várni arra, hogy bocsánatot kérjen, de ha megteszi fogadd el, mindenki megérdemel még egy esélyt.
A kérdező hozzászólása: ha esik, ha fuj a szel ezzel azt akartam mondani, hogy a gyermek kint van az udvaron es jatszik magaban, es az edesanyat meg nem erdekli!
Jajjj szegénykém :(. Mindig azt nézd elõször hogy ki mondja...
én nagyon lekorlátoznám a vele való kapcsolatot, a beszólása önmagát minõsíti
A bátyámék is 5 éve próbálkoznak, de semmi. Én soha nem vágnék ilyet a sógornõm fejéhez. Ez megalázó, és nem bántanám szándékosan azzal, amirõl nem tehet.
Bunkó paraszt. A gyermeket felnevelni érdem, nem megcsinálni. Próbálj ne foglalkozni vele, pontosan az ilyenek ellen lázadnak a kamaszok, neveletlen, csúnyán beszélõ, irigy gyerekei lesznek. Azt azért megkérdezhetem, hogy mi volt ennek a "toleráns" mondatnak az elõzménye?
A kérdező hozzászólása: Tudom iagazatok van, de annyira fajt, hogy meg most is bogok!!
Van egy szint, ami alá provokációval sem vagyok hajlandó süllyedni. Õ ebben veri a padlót, ezért nem beszélnék vele, semmirõl. Nincs közös témám ilyen primitív emberekkel.
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen a valaszokat!!

Mit tennétek, ha a kiscsoportos gyereked ordit, sir, elbújik, hogy nem akar oviba menni? Önkivületi állapotban orditana és ellenállna? Mit tennél?

Legjobb válasz: Feltételezném,hogy nemcsak az egyszerû "nem akarok oviba menni" hisztirõl van szó. megpróbálnám kideríteni, hogy mi történt. esetleg bántották-e, ilyesmi. ha ez zsákutca, megpróbálnék más ovit.

Feltételezném, hogy nemcsak az egyszerû "nem akarok oviba menni" hisztirõl van szó. megpróbálnám kideríteni, hogy mi történt. esetleg bántották-e, ilyesmi. ha ez zsákutca, megpróbálnék más ovit.
Kérdezõ, eszedbe jutott már hogy bemész az oviba és megkérded a gyereked csoport társait, és a óvónénit, mi lehet a baj? BENT HOGYAN VISELKEDIK? Talán bántják a töbiek, mert zárkózott elhúzódó, vagyis más mint az átlag.Ezt kell megtudni, és utánna tedd amit kell.
Megkérdezném az óvónõket, hogy bent hogy viselkedik. Ha ott semmi baj, jó kedvû, együtt müködõ és játszik a társaival, akkor beszélnék vele. Ha az oviban is ilyen, akkor beszélnék az óvónõkkel, hogy õk hogy látják, mitõl lehet ez, és ha pár napon belül nem lenne változás, keresnék másik ovit, csak ez rizikós, mert lehet, ott is ilyen lesz :-(
En a fiamat nem tudtam az oviban hagyni. Vegig benn voltam vele, aztan ugy dontottem nem megy meg. (Volt probalkozas arra, hogy kis idore ott hagyom, viszont 15 perc utan kijott az ovoneni es kerte menjek be, mert a gyerek mar oklendezik.) Valoszinu meg nem erett arra, hogy ovis legyen. Van ilyen, jovore probalkozunk megint. Ez olyan, mint a pelusrol leszoktatas. Ha sietteted, lehet karokat okozol a gyerekben, ha viszont magatol megerik a szobatisztasagra, elhagyja a pelust. Ha megerik az ovira nem lesznek problemak.
Az enyém ezt csinálja, 2 hete jár. Viszont ahogy kiteszem a lábam abbahagyja és jókedvû mikor megyek érte. Az óvónõ is azt mondja, hogy napközben nagyon jót játszik, eszébe sem jutok és már barátja is van. Én hagyom, hogy letépjék rólam reggelente és becipeljék, viszont 2 próbálkozás után úgy döntöttem az óvónõ javaslatára, hogy még ne aludjon bent, ebéd után elhoztam. Megbeszélem vele, hogy ha nincs hiszti akkor nem kell ott aludnia és ez bevált. Talán jövõ héten újra próbálkozunk az alvással.
azért rafkósak az óvónõk is ebben az egész nap is sír a gyerek témában, mert a fele lódítás és neked szól, hogy ne legyél ideges a gyerek miatt.az én fiam lebuktatta az ovónõt egy párszor igy amikor kint mondta anyukának, hogy á nem is sírt mire a fiam megszólalt, dehogyisnem egész nap.kérdezd meg bent mit tegyél, de te tudod mennyire sürgõs õt beszoktatnod, ha amúgy is itthon vagy akkor én hagynám egy kicsit, pár hónap múlva lehet minden másként lesz, erre is volt már sok példa.nem minden gyerek ovodaéret 3 éves korára.ha meg fontos beszoktatnod, akkor tedd lépcsõzetesen, vidd haza ebéd után pár hétig majd fokozatosan csábitsd hogy nemsokára ott fog aludni, a kedvenc mesehõsös takaróban és a kis kedvencével, te meg mész érte alvás után.kérdezd meg az ovónõt õ mit tanácsol.
2 hete jár. Volt beszoktatás? vagy durr bele? mert ha nem volt beszoktatás, akkor átvinném egy olyan oviba, ahol van. ha volt beszoktatás, és 2 hét után se haladnánk, akkor nem vinném tovább, vagy átkérném másik csoprtba, és újra elkezdeném a beszoktatást. szegény gyerkõc...meg Te is persze...
Ha nagyon nem tud beszokni es megoldhato, vedd ki az ovibol, mert valoszinu ovodaeretlen. Jovore erettebb lesz es nem lesz ilyen gond.
Mi a helyzet?? Jobb már?? vagy rosszabb?? :((

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!