Találatok a következő kifejezésre: Mi a ha a (53618 db)

Mi a teendő akkor, ha a COD 7 a Black Ops-ot újra telepítettem és a regisztrációs kód beírása után azt írta a rendszer, hogy ezt korábban már aktiválták és nem hagyja feltelepíteni a játékot? A játék boltban vásárol és a kódot én aktiváltam korábban.

Legjobb válasz: Ugyanarra a felhasználóra próbálod telepíteni?Ha igen, írj nekik egy levelet, melyben leírod mi történt.Ha lehet, küldj egy fotót a kódról és rajta a felhasználóneveddel illetve a jelszóval egy cetlin.Nekem ezt kérték ilyenkor.

Ugyanarra a felhasználóra próbálod telepíteni?Ha igen, írj nekik egy levelet, melyben leírod mi történt.Ha lehet, küldj egy fotót a kódról és rajta a felhasználóneveddel illetve a jelszóval egy cetlin.Nekem ezt kérték ilyenkor.
Ma már kiírtad a kérdést.
Megvárod, amíg bepárzik? Aztán felteszel egy új kérdést: Vemhes lett a nõstényem, mi legyen??
Az én cicám 6 hónaposan kezdett el tüzelni, és mivel télen nem engedtük ki, így 4 hetente tört rá a vágy. Egy hétig tüzel kb. Vidd el ivartalanítani, különben lesz egy halom kismacskátok, vagy havonta fog nyivákolni a lakásban.
Ivartalanításról hallottál már??? Megelõzi a nem kívánt szaporulatot, lenyugtatja a macska hormonháztartását, és a gazdinak is könnyebb!
A kérdező hozzászólása: Jó, kössz mindenkinek, de már megoldottam! :)

Mi a véleményetek a teáztatásról? Kisfiam majdnem két hónapos és néha szopizás közben/után az az érzésem, hogy inkább szomjas mint éhes, de a tejem túl erős, vagy én nem is tudom. Ti adtok teát a babátoknak? Ha igen, milyet?

Legjobb válasz: Én nem adtam neki teát. A szopizás jó a szomjazásra is. Ha szomjas volt szopott. Olyan nincs, hogy túl erõs a tejed. A tejed pont olyan, mint amilyennek lennie kell.Kevés tea jó neki ilyen kis korban, és mindenképpen jobb a tej.

Én nem adtam neki teát. A szopizás jó a szomjazásra is. Ha szomjas volt szopott. Olyan nincs, hogy túl erõs a tejed. A tejed pont olyan, mint amilyennek lennie kell.Kevés tea jó neki ilyen kis korban, és mindenképpen jobb a tej.
A tej milyensége folyamatosan változik. Az elején a hígabb innivaló jöm, aztán a táplálóbb tej. Ha beteg van a szoptató anya közelében úgy változik a tej, hogy egybõl ellenanyag is kerül bele, hogy a baba ne legyen beteg. El tudom képzelni, hogy amikor ennyire meleg napok vannak a tej is kicsit jobban oltja a szomjúságot!
Szia.Én éppen tegnap kérdeztem meg a dokinõt mi a véleménye errõl.Azt mondta ebben a nagy melegben adhatok neki egy két kiskanál vizet.Baba vizet, forraltat, lehütve.Az én kislányom két honapos.Persze igény szerint szoptatok.
a teáztatás és viz ivása azért nem jó 6 hó alatt, mert a tejcsi immunglobulinjai beépülnek a vastagbél falába, egymáshoz kötõdve. Ha itatsz rá teát vagy vizet, akkor az "kimossa" onnan ezeket a dolgokat ami az immunrendszer felépítéséhez kell, és 2-3 nap kell ahoz, hogy ismét felépítse magának. A tejcsit úgy alkotta meg a természet, hogy jó enni-inni. Végül is issza a baba.
Szerintem se adj neki teát. Én 9. hónapja szoptatok, most már ugye mást is eszeget, de még mindig tejjel oltom a szomját, kivéve ebéd után és ha nagyon meleg van, de akkor is csak babavizet.
Az enyém az édeskömény teától hasfájós lett, szóval, ha van tej, fölösleges...
Ha mégis teát adnál neki, akkor cukor nélkülit adj! (Pl édeskömény teát)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Igény szerint szoptatom, akkor valószínûleg elégnek kell lennie.
Teljesen fölösleges a tea, ha szopik. Amikor elkezd szopni a baba, az anyatej elsõ fele, hígabb, "vizesebb", ha kinyomsz egy kicsit te is láthatod, hogy áttetszõbb a színe. Ez tökéletesen alkalmas a szomjoltásra. Ha a baba csak szomjas, rövidebben szopik és inkább csak ezt az elsõ részt issza ki. Az utána következõ hátsó tej zsírban gazdagabb, táplálóbb. Nem tudom, igény szerint szopiztatod-e vagy sem, de ha kialakult napirend szerint szopiztatod is babádat, ilyen melegben szerintem tedd gyakrabban cicire, vagy minden esetben, ha kéri, hogy a szomját olthassa. Más folyadékot csak akkor, ha nem tudod megoldani, hogy mellre tedd. Akkor is szerintem forralt, lehûtött vizet adj pohárból vagy kiskanálból, nem teát. Ha szomjas, meg fogja inni. Nekem mindig azt mondták a szoptatási tanácsadók, hogy az anyaej egyszerre ital is, étel is. Persze anyám pl. ki volt akadva, hogy 6 hós koráig a gyerekem nem kapott mást a tejen kívûl. Mégis gyönyörûen fejlõdött. Szóval szerintem érdemes a kizárólagos szoptatásra törekedni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a további válaszokat is! Akkor marad a tej, én is ennek örülök a legjobban. Legvégsõ esetben pár korty víz. Jó babázást!


Ti mit gondoltok róla? Mit csinálnátok, ha a helyemben lennétek?

Voltunk a nyáron, júliusban táborba és ott közelebb kerültünk egymáshoz egy fiúval. Nem történt semmi extra, csak mondta hogy rám hajt, meg is tette, én akkor nagyon ellene voltam. Ami után hazajöttünk a táborból rám írt. 2 hónapon keresztül beszélgettünk,rájöttem, hogy én is érzek iránta valamit. Szeptemberben nem is beszéltünk volna, ha én nem írok rá. Kiírt egy ilyen lájkolós izét, hogy az esélyemet megírja. 10-bõl 8. Lehet, hogy 8, de annyira nem igyekezett, hogy legyen is köztünk valami. Októberben is eljátszotta ugyanezt, közben 1x-2x ráírtam, majd vasárnap szintén ráírtam, hogy mizu meg stb. és beszélgettünk rendesen stb. és már úgy köszönt el, hogy írta hogy puszi meg minden. Ma kiderült, hogy 2 hete egy olyan csajjal járt, akire azt mondta amikor sokat beszélgettünk, hogy sosem járna vele, meg van a véleménye róla. Én sajnos vagy nem sajnos, még mindig szeretem, gondoltam, hogy megtartom a 3 napos szabályt és holnap ráírok. Gondoltam ezt addig, míg nem tudtam, hogy kivel járt. Tudom, hogy sokan azt fogjátok írni, hogy felejtsem el, de amiket írt, azután nem tudom elfelejteni. Csak én vagyok vele úgy, hogy eltervezem magamba, hogy nem futok utána, hagyom az egészet, de mégis én lépek mindig elõször felé?

Legjobb válasz: Szia nem kell utánna szaladnod elég ha érezteted hogy érzel iránta valamit. De ha irkálsz neki csak meg fog utálni.

Szia nem kell utánna szaladnod elég ha érezteted hogy érzel iránta valamit. De ha irkálsz neki csak meg fog utálni.

Ti mit szolnatok ha a sogornotok azt mondana, hogy meg gyereket se vagytok kepes csinalni?

A tegnap egy kicsit ossze szolalkoztam a sogornomel,es azt vagta a fejemhez,hogy en meg gyereket se vagyok kepes csinalni,holott tudja jol hogy 3 eve probalkozunk a ferjemmel,azaz a batyaval!

Legjobb válasz: Ehhez semmit. Ha valaki ennyire gyökér, nem lehet vele mit kezdeni... Nem értem mit foglalkozol ilyen IQ harcosokkal...

Ehhez semmit. Ha valaki ennyire gyökér, nem lehet vele mit kezdeni... Nem értem mit foglalkozol ilyen IQ harcosokkal...
valószínûleg kiborulnék rajta, érzéketlen bunkó
Ez a nõ primitív, idióta k...va - ez a véleményem; jobb szó nincs az ilyen nõkre...Neked kitartás, de egy elköltöz és sokat segíthetne nektek :)
Szájba vágnám!!!Hogy jön ehhez???
Ha nekem a 2, 5 év próbálkozás idején ezt mondta volna valaki lehet hogy összeverem. Az életben az egyik legnagyobb fájdalom, feszültség és bánat. Ilyet mondani valakinek gusztustalan. Kitartás, és kívánom hogy mihamarabb jöjjön a kis csoda az életetekbe!
Oltári intelligens a sógornõd, az ilyen véleményére semmit nem adnék. Gyereket csinálni nem tudás kérdése...B...ni mindenki tud, már bocsánat. Ahhoz nem kell ész. Sértõdöttségében gondolom ez volt az, ami elõször eszébe jutott.
Emlékszem rád, nem egy kérdést írtál már ki. Volt valami udvaron napozással férfiakat idegesítõs kérdés, a gyerekkel kapcsolatban is... Mi a fenének nem költöztök el? Az egész életetek a sógornõ bûvkörében telik.
Ismerem az érzést, nekem anyósom vágta a fejemhez! nekem komoly nõi eü gondjaim voltak (endo;1 petefészek eltávolítás, stb) és a szûk család pontosan tudta, hogy "élesben megy a dolog", de csak nem akart jönni a baba. És nekem is egyszer félpoénosan a fejemhez vágta, hogy.....ti is inkább gyereket csinálnátok, mint.... Ránéztem, és mondtam neki, hogy ez baromi poénos volt, és ha még egy ilyen beszólás lesz, úgy ráb...om az ajtót, többet ki sem nyitom. A sógornõd dühös, és szerintem frusztrált is. Nem is akarja/akarta azt a gyereket, akivel ti foglalkoztok. És ott mart beléd, ahol a legjobban fáj. Tudom könnyû ezt mondani, de lépj rajta túl, mert ez a nõ bunkók bunkója, a legalja.
Nektek szerintem semmi közötök ahhoz, hogy õ hogyan neveli a saját gyerekét. Ahogy neki sincs ahhoz, hogy nektek miért nincs még. Egymás magánéletét sértitek meg, annyira ti sem vagytok ártatlanok. Kiszállnék a neki való segítésbõl, minimálisan lennék jelen az életében, kizárólag a gyerek miatt. De ahogy ti elvárjátok, hogy ne szóljon be, úgy nektek sem kellene visszafelé!
Te ismered, hogy ezt mennyire gondolhatta komolyan. Szerintem mindegyikünkkel történt már olyan, hogy mérgünkben olyanokat vágtunk mások fejéhez, amiket nem kellett volna. Persze ha már az ember elköveti, kérjen is bocsánatot. Szóval te tudod, hogy érdemes-e várni arra, hogy bocsánatot kérjen, de ha megteszi fogadd el, mindenki megérdemel még egy esélyt.
A kérdező hozzászólása: ha esik, ha fuj a szel ezzel azt akartam mondani, hogy a gyermek kint van az udvaron es jatszik magaban, es az edesanyat meg nem erdekli!
Jajjj szegénykém :(. Mindig azt nézd elõször hogy ki mondja...
én nagyon lekorlátoznám a vele való kapcsolatot, a beszólása önmagát minõsíti
A bátyámék is 5 éve próbálkoznak, de semmi. Én soha nem vágnék ilyet a sógornõm fejéhez. Ez megalázó, és nem bántanám szándékosan azzal, amirõl nem tehet.
Bunkó paraszt. A gyermeket felnevelni érdem, nem megcsinálni. Próbálj ne foglalkozni vele, pontosan az ilyenek ellen lázadnak a kamaszok, neveletlen, csúnyán beszélõ, irigy gyerekei lesznek. Azt azért megkérdezhetem, hogy mi volt ennek a "toleráns" mondatnak az elõzménye?
A kérdező hozzászólása: Tudom iagazatok van, de annyira fajt, hogy meg most is bogok!!
Van egy szint, ami alá provokációval sem vagyok hajlandó süllyedni. Õ ebben veri a padlót, ezért nem beszélnék vele, semmirõl. Nincs közös témám ilyen primitív emberekkel.
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen a valaszokat!!

Mit tennétek, ha a kiscsoportos gyereked ordit, sir, elbújik, hogy nem akar oviba menni? Önkivületi állapotban orditana és ellenállna? Mit tennél?

Legjobb válasz: Feltételezném,hogy nemcsak az egyszerû "nem akarok oviba menni" hisztirõl van szó. megpróbálnám kideríteni, hogy mi történt. esetleg bántották-e, ilyesmi. ha ez zsákutca, megpróbálnék más ovit.

Feltételezném, hogy nemcsak az egyszerû "nem akarok oviba menni" hisztirõl van szó. megpróbálnám kideríteni, hogy mi történt. esetleg bántották-e, ilyesmi. ha ez zsákutca, megpróbálnék más ovit.
Kérdezõ, eszedbe jutott már hogy bemész az oviba és megkérded a gyereked csoport társait, és a óvónénit, mi lehet a baj? BENT HOGYAN VISELKEDIK? Talán bántják a töbiek, mert zárkózott elhúzódó, vagyis más mint az átlag.Ezt kell megtudni, és utánna tedd amit kell.
Megkérdezném az óvónõket, hogy bent hogy viselkedik. Ha ott semmi baj, jó kedvû, együtt müködõ és játszik a társaival, akkor beszélnék vele. Ha az oviban is ilyen, akkor beszélnék az óvónõkkel, hogy õk hogy látják, mitõl lehet ez, és ha pár napon belül nem lenne változás, keresnék másik ovit, csak ez rizikós, mert lehet, ott is ilyen lesz :-(
En a fiamat nem tudtam az oviban hagyni. Vegig benn voltam vele, aztan ugy dontottem nem megy meg. (Volt probalkozas arra, hogy kis idore ott hagyom, viszont 15 perc utan kijott az ovoneni es kerte menjek be, mert a gyerek mar oklendezik.) Valoszinu meg nem erett arra, hogy ovis legyen. Van ilyen, jovore probalkozunk megint. Ez olyan, mint a pelusrol leszoktatas. Ha sietteted, lehet karokat okozol a gyerekben, ha viszont magatol megerik a szobatisztasagra, elhagyja a pelust. Ha megerik az ovira nem lesznek problemak.
Az enyém ezt csinálja, 2 hete jár. Viszont ahogy kiteszem a lábam abbahagyja és jókedvû mikor megyek érte. Az óvónõ is azt mondja, hogy napközben nagyon jót játszik, eszébe sem jutok és már barátja is van. Én hagyom, hogy letépjék rólam reggelente és becipeljék, viszont 2 próbálkozás után úgy döntöttem az óvónõ javaslatára, hogy még ne aludjon bent, ebéd után elhoztam. Megbeszélem vele, hogy ha nincs hiszti akkor nem kell ott aludnia és ez bevált. Talán jövõ héten újra próbálkozunk az alvással.
azért rafkósak az óvónõk is ebben az egész nap is sír a gyerek témában, mert a fele lódítás és neked szól, hogy ne legyél ideges a gyerek miatt.az én fiam lebuktatta az ovónõt egy párszor igy amikor kint mondta anyukának, hogy á nem is sírt mire a fiam megszólalt, dehogyisnem egész nap.kérdezd meg bent mit tegyél, de te tudod mennyire sürgõs õt beszoktatnod, ha amúgy is itthon vagy akkor én hagynám egy kicsit, pár hónap múlva lehet minden másként lesz, erre is volt már sok példa.nem minden gyerek ovodaéret 3 éves korára.ha meg fontos beszoktatnod, akkor tedd lépcsõzetesen, vidd haza ebéd után pár hétig majd fokozatosan csábitsd hogy nemsokára ott fog aludni, a kedvenc mesehõsös takaróban és a kis kedvencével, te meg mész érte alvás után.kérdezd meg az ovónõt õ mit tanácsol.
2 hete jár. Volt beszoktatás? vagy durr bele? mert ha nem volt beszoktatás, akkor átvinném egy olyan oviba, ahol van. ha volt beszoktatás, és 2 hét után se haladnánk, akkor nem vinném tovább, vagy átkérném másik csoprtba, és újra elkezdeném a beszoktatást. szegény gyerkõc...meg Te is persze...
Ha nagyon nem tud beszokni es megoldhato, vedd ki az ovibol, mert valoszinu ovodaeretlen. Jovore erettebb lesz es nem lesz ilyen gond.
Mi a helyzet?? Jobb már?? vagy rosszabb?? :((

Fiúk! Mit szólnátok, ha a barátnőtöktől ezt (is) kapnátok szülinapotokra?

Szóval valami személyeset szeretnék neki adni,kézzel készített,kötött pillangót.

Legjobb válasz: Én nem, mire jó ez? Jobban örülnék egy finom vacsorának és egy tartalmas éjszakának, ahol kipróbálnánk egy-két új dolgot, ha érted mire gondolok.

Persze. "Piros-fehér-zöld, mi ez, kokárda? Te vagy az Petõfi????" Max Szendrey Júlia lehet, te mélyen mûvelt.
Én nem, mire jó ez? Jobban örülnék egy finom vacsorának és egy tartalmas éjszakának, ahol kipróbálnánk egy-két új dolgot, ha érted mire gondolok.
Piros-fehér-zöld, mi ez, kokárda? Te vagy az Petõfi????
mennyi idõsek vagytok?
A barátnõmtõl akármit elfogadok csak ne legyen drága. Sztem örül majd a pillangónak.
A kérdező hozzászólása: Akkor a pillangót kihagyom..:D Köszi, hogy írtatok.:)
Szerintem hanyagold. 21/L
Igen.
hát, szerintem ezt 1 fiú annyira nem értékelné..:S bár ez csak az én véleményem :)
A kérdező hozzászólása: 2# direkt odaírtam, hogy más színekkel
a csoki és a közös neves lánc oké. a pillangót hanyagold sztem egy fiú nem örülne neki. hacsak nem emos de azok már kihaltak en úgy tudom:-) vagy [email protected]:-)
A kérdező hozzászólása: 16-16:D

Mit tegyek ha a kutyáim nem ismerik fel egymást?

Most hoztam haza a kutyámat a kutyakozmetikustól,és a másik két kutyám nem ismeri fel a szagát. Külön kellett zárnom őket mert bántják egymást. Mit tegyek?Várjak amíg visszajön a szaga,de nem rosszabb ha több ideig nem látják egymást?

Legjobb válasz: Mivel teljesen abnormális viselkedés ezért láttatlanba nem igazán lehet rá mit mondani. Ezért kérdeztem meg hogy mi történt pontosan mikor hazaértél... de erre persze nem kaptam pontos választ.

Mivel teljesen abnormális viselkedés ezért láttatlanba nem igazán lehet rá mit mondani. Ezért kérdeztem meg hogy mi történt pontosan mikor hazaértél... de erre persze nem kaptam pontos választ.
Az se normális hogy bántják.. és az se hogy nem ismerik fel... Mit csináltál mikor haza vitted? hogy reagáltál te? hogy a kutyák? stb
Már ott hatalmas gondok vannak, hogy bántani akarják. Ez súlyos nevelésbeli vagy szocializációs hiányosságra utalhat.
Öblítsétek le kicsit tisztavízzel sokat nem ér de hátha segít. Vigyétek el sétálni(jó sáros idõ van hátha kicsit vissza tér a kutya szaga az esõtõl) A 3kutyát külön külön mutassátok be egymásnak Azaz akit nem ismertek fel azt mutassátok be egyszer a 2.nak egyszer a 3.nak egy idegen helyen lehetõleg olyan helyen ahol még nem jártak. A póráz amúgy azért volt rossz ötlet mert csak még feszültebb lett tõle a helyzet. Jobbat nem tudok sajnos mondani.. ha ez se válik be akkor házhoz kéne hívni a cerbit vagy egy tükrös oktatót..
Ilyet még nem hallottam! Három kutyám van ez egyiknek januárba mûtötték mindkét lábát , amikor hazaértünk vele még kába volt, és bûzlött a fertõtlenítötõl de a másik kettö mégis felismerte.
Szerintem az új frizura miatt tekintik idegennek. A szagát felismerik, csak nem tudják összefüggésbe hozni az új kinézetével.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ ez utóbbi valóban hasznos és holnap reggel elsõ dolgom hogy kipróbáljam.A pórázproblémát pont most olvastam és sajnos igazad lehet. Még egyszer köszönöm.
A kérdező hozzászólása: De a te kutyádnak bizonyára nem nyírták le a szõrét az egész testén és biztosan nem fürdették meg illatos kutyasamponnal sem, és valószínûleg a bûzmirigyét sem tisztították ki. Nem a problémára szeretnék rájönni , mert azt pontosan tudom csak egy megoldást szerettem volna, mert sajnálom szegénykét:S.
A kérdező hozzászólása: Jó hagyjuk látom itt mindenki csak a hülye nevelésrõl papol.Láttam már korábbi kérdéseknél h ha egy gazdi vmit nem tud akk már egybõl úgy állítják be hogy milyen hanyag, felelõtlen gazda, pedig szerintem aki itt is segítséget kér az igen is törõdik a kutyájával.Nem nem szocializációs, vagy nevelési probléma, bár az is lehet mert az egyik kutyám menhelyi a másikat meg az utcáról fogadtuk be és lehet hogy nekik kölyökorukban ez kimaradt.Egyébként eddig akkor miért nem bántották egymást és miért nem voltak eddig soha agresszívek, nem most hoztam ide egy idegen kutyát, hanem a már jól ismert barátjukat. Ha nem tudsz használható tanácsot adni akkor ne is ítélkezz ismeretlenül légyszíves.
A kérdező hozzászólása: Hát hazavittem pórázon, de a kerítésnél beljebb nem jutottunk mert a többi elkezdett acsarkodni, utána meg pórázra raktam a többi és próbáltuk úgy összeismertetni õket de megszagolták és elkezdtek morogni egymásra, majd oda is kapta egymásnak.
Nem is olyan rég volt a National Geon, hogy egy fiatal elefántnak aki elvesztette az anyját szereztek egy játszótársat egy birka személyében. Nagyon jól elvoltak egymással, szerették egymást és játszottak is. Nos ezt a birkát egy alkalommal elvitték birka nyírásra. Mikor visszavitték, az elefánt támadólag lépett fel vele szemben. Egyszerûen nem ismerte fel. Eltelt egy bizonyos idõ, néhány óra az elefánt elkezdte tapizni az ormányával a birka hátát és oldalát és lassan ráeszmélt, hogy mégis csak az õ barátja. Mert a szaga a régi volt ugyan csak a külleme változott meg. Ez történt a te kutyáddal is.

Mit tegyek ha a macskám már nagyon fél tőlem? (Már akkor elszalad mikor még ki se nyitom az ajtót)

mit tegyek? Azonnal szeretnék válaszokat! nagyon köszönöm!

Legjobb válasz: mit jelent, hogy MÁR nagyon fél tõled? mi óta? mit csináltál vele, ami miatt fél?

mit jelent, hogy MÁR nagyon fél tõled? mi óta? mit csináltál vele, ami miatt fél?
Karmold meg.
A kérdező hozzászólása: De már rögtön elszalad! És az ivartalanittást nem engedné hanem elszaladna vagy összekarmolná az ivartalanittokat.
kinti macskát is lehet ivartalaníttatni... Egybõl nem csavarogna, hanem ott sündörögne az ajtó körül mindig.
A kérdező hozzászólása: Cirmos, Kandur
A kérdező hozzászólása: Hát én az ivartalanitásról lemondanék mert nam házimacska hanem kinti! Neve:Milka
Hát, lehet az idõjárás miatt van megkergülve, most van párzási idõszakuk. Ivartalanítás elsõ körben, ha utána is fura, akkor visszatérhetünk a kérdésre.
A kérdező hozzászólása: nagyon nagyon nagyon sürgös!!!!!! Válaszokat kérek!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Már a jutalomfalat se használ.
A kérdező hozzászólása: Egy napon még szlíd volt utána meg már nem.
Próbáld meg étellel, jutalomfalattal magadhoz csalogatni.
A kérdező hozzászólása: rendes válaszokat kértem!
A kérdező hozzászólása: Már nem is érdekel senkit a macskám? (A kérdésem?)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!