Találatok a következő kifejezésre: Mi a ha új (1145 db)

Mit tegyek vagy tennétek az én esetemben. Volt évekkel ezelőtt egy barátom akit szerettem nagyon . De megszakadt a kilengései miatt. Szereti a nőket. Most feltette a kérdést --hogy mi lenne ha ujra kezdenék?

Legjobb válasz: Én csak a nõvéremrõl tudok nyilatkozni. Elõször 5 évig jártak, a pasi kilengései miatt szakítottak. A nõvérem 21 volt,amikor szakítottak! Aztán a srác felkereste újra, elõször a bátyámat, a nõvérem õrlõdött, hogy mit tegyen. Újrakezdték. Veszekedések tömkelege. Ismét szakítottak fél évre rá. Aztán Rá fél-egy évre(már nem emlékszem), megszületett a srác elsõ kislánya, természetesen(?) nem a nõvéremtõl. Én nem kezdeném újra. Ha egyszer átvágtak, utána is át fognak vágni. De ez én vagyok. :)

Én csak a nõvéremrõl tudok nyilatkozni. Elõször 5 évig jártak, a pasi kilengései miatt szakítottak. A nõvérem 21 volt, amikor szakítottak! Aztán a srác felkereste újra, elõször a bátyámat, a nõvérem õrlõdött, hogy mit tegyen. Újrakezdték. Veszekedések tömkelege. Ismét szakítottak fél évre rá. Aztán Rá fél-egy évre(már nem emlékszem), megszületett a srác elsõ kislánya, természetesen(?) nem a nõvéremtõl. Én nem kezdeném újra. Ha egyszer átvágtak, utána is át fognak vágni. De ez én vagyok. :)
Ezt újra kezdeni meglehetõsen mazochistának kell lenni.
A kérdező hozzászólása: Bocsika.Lemaradt, hogy most is vannak kapcsolatai.Az igaz én még mindig szeretem , de nem tudom mit válaszoljak.Mert , , anno, , rajta kaptam hogy átakar vágni , amikor tudtam biztosra hogy nem ugy van az amit õ állit.Ugyanugy mint most is , vissza akar kapni és tagadja hogy van barátnõje.Már belezavarodok ebbe az egészbe.Lehet ugy gondolja , hogy én is meg titokban a b-nõje is!Ugy érzem se vele , se nélküle nem akarok élni.Tudom nehéz ez a dolog, de probáljatok hozzászolni.Vagy aki járt ilyen cipõben.
Ne kezdd újra!! Ha meg is javult azóta (ami nem biztos!!), benned akkor is mindig ott bújkálna a kisördög: "Tényleg igazat mond?" A bizalom már elveszett, ezt a kérdésedbõl látom. Akkor meg minek erõltetni? Csak magadat szenvedtetnéd miatta. ( én is megbocsátottam a férjemnek, de attól kezdve mindig az járt a fejemben, hogy megcsal-e. Igazam lett, jól éreztem. Hiába igérgetett, nem változott meg.)
Én is azt ajánlom, hogy ne kezd ujra. Nem tudnál benne bizni, és bizalom nélkül nincs kapcsolat. Ugyon ugy lennének szerintem kilengései, vérében van. Te jobbat érdemelsz, találsz Te jobbat is !!!! hidd el.

Mire számítsak, ha új android verziót rakok a telómra? (Samsung Galaxy Mini 2.2.1. -es van most rajta. )

Legjobb válasz: http://mobilarena.hu/teszt/android_fejlodestortenet/android_.. Elolvasod, hogy 2.2.1-hez képest miben ad újat a 2.3.6.Ha jól tudom az az utolsó a minire.

http://mobilarena.hu/teszt/android_fejlodestortenet/android_.. Elolvasod, hogy 2.2.1-hez képest miben ad újat a 2.3.6.Ha jól tudom az az utolsó a minire.

. Mi baja? Ha újra vemhes akk nem szokták szoptatni a kicsiket? Mittegyek?

20 napos kishörcsögeim vannak és az anyjuk bántja őket és szerintem az anyjuk megint vemhes mert már elkezdte építeni az új fészket .nem is engedi oda magához a kicsiket szoptatni . és az összes kajáját elraktározza a pohaszacskójába . és nagyon szokatlanul viselketik . mi a baja ? ha újra vemhes akk már nem szoptatja a kicsiket ? mittegyek ?

Legjobb válasz: Igen, újra vemhes. A kicsiket akkor vidd el állatorvoshos!!!!!!

Igen, újra vemhes. A kicsiket akkor vidd el állatorvoshos!!!!!!


Jah lehet a flasht frissíteni, de én inkább a RGH-t javasolnám.
Azon nem gondolkoztál, hogy a boltban kapsz akár használtan eredeti játékot, és akkor nem kellene bohóckodni ilyesmivel??
Azon nem gondolkoztál, hogy tartsd meg magadnak a hülye beszólásaidat?
Még a paraszt kis tolvajoknak áll feljebb, beszarok! :D
#3. Az a beszólás amit, te írtál, még ahhoz is gyerek vagy, hogy erre magadtól rájöjj. Na kotrás aludni kis tolvaj cigó! Na ez a beszólás!

Mit tegyek ha újra össze akarok jönni a barátommal akivel én szakítottam és ezért nagyon mérges rám?

Legjobb válasz: Beszélj vele. Ha nagyon nem akarja, akkor úgyse lesz semmi. Egy próbát megér. Sok sikert! Máskor azért gondold meg, hogy szakítasz-e!

Beszélj vele. Ha nagyon nem akarja, akkor úgyse lesz semmi. Egy próbát megér. Sok sikert! Máskor azért gondold meg, hogy szakítasz-e!

Mit tegyek ha újra karom telepíteni a müködő gépes gépem és nemm tudom h utánna mit kelll átálítani! Előre is kössz?

Legjobb válasz: Talán ha úgy fogalmaznád meg a kérdésed, hogy mi is értsük, valójában mit is szeretnél, talán még segíteni is tudnánk.

Talán ha úgy fogalmaznád meg a kérdésed, hogy mi is értsük, valójában mit is szeretnél, talán még segíteni is tudnánk.
A kérdező hozzászólása: jó a gépem csak llasú és újra akarom telepíteni hogy gyors legyen csak nekem azt mondták h ne romoljon utánna el át kell álítani valamit! csak az a kérdésemh mit kell átállítani??????
A kérdező hozzászólása: tehát nem tud senki segíteni??????
Beletörõdsz, és várod hogy a maradok x év leteljen vele
*maradék

Mit csináljak, ha újra visszaesett a náthába?

9 hós a kisfiam, tegnap voltunk szurin és sok beteg baba volt, újra elkapta :(

Legjobb válasz: Amíg nem lázas, nem köhög én nem adnék semmit, csak orrspray és orrszívás, és cebion csepp. Judy

Amíg nem lázas, nem köhög én nem adnék semmit, csak orrspray és orrszívás, és cebion csepp. Judy
Ha nem is az egész motort, de a hátsó világítást átvezetékelném.
Lehet, hogy az elsõ izzó 6 Voltos a hátsó 12-es. De kitudja. Lehet csak az izzó szar.
rossz a testelés

Mit csináljak ha újra telepítettem a gépet és nem tudok wifizni?

van rajta wifi , csak sajnos a gép nem ismeri fel a wireless adaptert tehát hiába hozok létre újkapcsolatot ha nem tudom kiválasztani a vezeték nélküli hálozatot :S , hol tudok letölteni ilyen adaptert vagy bármit :S

Legjobb válasz: tehát egy usbs wifi adapter van a gépedben? gondolom volt hozzá driver cd, ha meg nem, akkor keress rá a tipusára

tehát egy usbs wifi adapter van a gépedben? gondolom volt hozzá driver cd, ha meg nem, akkor keress rá a tipusára
A kérdező hozzászólása: nem usbs a leírásban rosszul írtam ez egy laptop tehát benne van csak nincs rátelepítve de ezek szerint meg kell találnom a típusát majd letölteni és akkor menni fog , de hol tudom megnézni hogy milyen adatper van benne a laptopba ?:S
szedd le az everestet, vagy az aida 64-et, az mindent ki ír a gépedrõl!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!