Találatok a következő kifejezésre: Mi a ha (56116 db)

Hogyan álltatok át és mikor a HA-s tápszerről a simára?

Legjobb válasz: 6 hónaposan, egyik étkezésnél még HA-t kapott, következõnél már simát.

6 hónaposan, egyik étkezésnél még HA-t kapott, következõnél már simát.
6 hós volt a bébi, ekkor mondta a doki, hogy próbáljuk meg a sima tápszert. Nestlé beba HA 1-rõl váltottunk sima beba 2-re. Volt még otthon 1-2 evésre való a régibõl is, hogy ha véletlenül nem ízlik az új, akkor legyen mit adni neki. De nem volt semmi gond, elfogadta.
16 hónapos és még sehogy :) ) allergia veszély miatt a a doki minimum 1 éves korig HA-st javasolt 15 hónapos korában kezdtem próbálni a simát, amíg egy kanállal kevertem a HA-s közé, azt még megitta, de ahogy már jobban kiérezte ezt a másfajta ízt, pl 3 kanálnál, akkor már nem itta meg, na szóval még HA-st kap, Szerintetek ez baj? tejterméket eszik egyébként, sajt, túró, joghurt, szóval már felesleges a HA, de ha egyszer nem eszi a simát
utolsó válaszolónak: Tuti, hogy nem baj, ha a baba HA-t kap és nem simát. De az érdekes, hogy nem ízlik neki a "nem HA". Pont azt mondta nekünk a doki, hogy a HA keserûbb, ezért könnyen el szokták fogadni a simát. Lehet, hogy megszokta a másik ízt. :-)
13.01-es vagyok a Ha-s tápszer íze annyira borzalmas, hogy én még ilyet nem éreztem soha, belõlem tuti kijönne :) ) de igen, biztos ezért van hogy nem issza a simát, mert nagyon megszokta a HA-s ízét, de hogy fogok majd így áttérni a tejre? :D

Ha rajtakap minket a gyerek akkor mit kell mondani?

Éjszaka átjött hozzánk a 4 éves fiunk és mi pont nyomtuk a menetet, a feleségem gyorsan reagált és vissza vitte a szobájába de kérdezősködött, hogy mit csináltunk. Nem miattunk kelt fel amúgy. Tőlem is kérdezősködik de csak annyit mondtam neki, hogy ha nagyobb lesz majd megtudja. Erre mit lehet válaszolni? Szerintem nem látott belőle sokat.

Legjobb válasz: Miért kell úgy viselkedni, mint ha valami baj történt volna? SZegény úgy érezheti, hogy rosszat tett, csak azért, mert átment hozzátok. És ha valamilyen kérdésére nem kap választ, akkor az sokkal tovább foglalkoztatja is. Mi annyit mondanánk, mert beszéltünk már errõl, hogy ha megtörténik, mi lesz, szóval annyit mondanánk, hoyg szeretgettük egymást, és egy anya és apa szokott ilyesmit. De nem küldenénk el, nem vinném messzire és fõleg nem szégyellnénk magunkat, semmi rosszat nem csinált senki. Abbahagyjuk, természetesen betakarózva maradunk, picit beszélgetünk és aztán nyugiban megy aludni tovább. De ha ebbõl nagy ügyet csináltok, titkos dolgot, akkor naná, hogy izgatni fogja és folyton errõl beszél.

Miért kell úgy viselkedni, mint ha valami baj történt volna? SZegény úgy érezheti, hogy rosszat tett, csak azért, mert átment hozzátok. És ha valamilyen kérdésére nem kap választ, akkor az sokkal tovább foglalkoztatja is. Mi annyit mondanánk, mert beszéltünk már errõl, hogy ha megtörténik, mi lesz, szóval annyit mondanánk, hoyg szeretgettük egymást, és egy anya és apa szokott ilyesmit. De nem küldenénk el, nem vinném messzire és fõleg nem szégyellnénk magunkat, semmi rosszat nem csinált senki. Abbahagyjuk, természetesen betakarózva maradunk, picit beszélgetünk és aztán nyugiban megy aludni tovább. De ha ebbõl nagy ügyet csináltok, titkos dolgot, akkor naná, hogy izgatni fogja és folyton errõl beszél.
Mit kell mondani? A világ legegyszerûbb dolga. Megöleltük és szeretgettük egymást anyával.
Utolsónál a pont! 4 éves gyerek már nagyon értelmes, a maga szintjén el kell neki mondani a dolgokat. (jó könyv ehhez a "Sehány éves kislány") Anya és apa szereti egymást és ilyenkor a felnõttek mélyen összeölelkeznek. Ha tovább kérdez, akkor a kérdésre lehet tovább, egyszerûen válaszolni. Egyszerûen, érthetõen és a szeretetrõl szóljon a dolog inkább, ne a biológiáról. Arról is majd lehet beszélni, 1-2 év múlva, ha ismét elõjön a téma. Gyerekekkel foglalkozom, ovisokkal is, és azok, akinek van valamilyen állatuk (kutya, cica), sokszor 5 évesen már teljesen képben vannak és természetesen kezelik ezeket a dolgokat.
A jövõre nézve pedig egy-két tanács: http://eletmod.transindex.ro/?cikk=15107
A kérdező hozzászólása: Nem viselkedtünk úgy, kinevettük magunkat. Még a szobájában maradt vele 10-15 percig ameddig elaludt. Az anyja olyasmit mondott neki, hogy ez egy felnõtt dolog és a felnõttek szoktak ilyet csinálni de kíváncsi, hogy mégis mi az a dolog.
Te nem lennél kíváncsi? :D dehogynem! Ha látnál valamit, ami nem tudod micsoda, és ha rákérdezel, senki nem mond semmit, akkor ez tök izgi és ki kell nyomozni, nem? :) ))) 4 évesen? Simán! :D Mi lehet az, amit csak a felnõtteknek szabad, és én nem tudhatok róla, mi az? Komolyan lassan 30 leszek, de engem is piszkálna a tudat, hogy titok van elõttem, azt mindenképp meg kell fejteni! :) Szerintem õszintén meséljétek el, hogy mi volt, persze nem részletesen, de a lényeget. Valahogy gyereknyelven, hogy így mutatjátok ki egymásnak, hogy szeretitek egymást, simogatással, döncöléssel (mi így hívjuk a bírkózást), hempergéssel, nevetéssel :)

Mit csináljak ha egy telefont cseréltem postán és nekem viszont törötten érkezett meg? És mivel nem törékenyként lett feladva ezért a posta nem törõdik vele viszont akivel cseréltem azt mondta hogy nem törötten adta fel

Legjobb válasz: Ha te kérted nem törékenyként, akkor bukta. Ha törékenyként kérted, és mégse úgy küldte, akkor az õ sara. Más kérdés, hogy mit tudsz tenni. Ha teljesen privát csere volt, akkor nagyjából semmit :/

Ha te kérted nem törékenyként, akkor bukta. Ha törékenyként kérted, és mégse úgy küldte, akkor az õ sara. Más kérdés, hogy mit tudsz tenni. Ha teljesen privát csere volt, akkor nagyjából semmit :/
A kérdező hozzászólása: hát ez ciki.


Mi van ha 26 évesen félek félek a lányoktól, bénán eredménytelenül udvarolok nekik?

Mi van ha még szűz vagyok és nem tudom, hogyan kéne elérnem hogy legyen "végre" valakim? Mi van ha túl érzelmes vagyok és nem vagyok magabiztos? Mi van ha nem hiszek magamban eléggé, ahogy eddig sem tudtam..?

Legjobb válasz: Mi van, ha kivakarod magad az önsajnálatból és tovább próbálkozol? Mi van, ha tököt növesztesz és egy kis önbizalommal közeledsz hozzájuk? Mi van, ha ez bejön?

Mi van, ha kivakarod magad az önsajnálatból és tovább próbálkozol? Mi van, ha tököt növesztesz és egy kis önbizalommal közeledsz hozzájuk? Mi van, ha ez bejön?
Szia! Szerintem ne görcsölj ezen ennyit. Nekem 17 éves koromig nem volt senkim, és már én is így éreztem, aztán elkezdtem törni magam, hogy legyen valakim, na ezt ne csináld, mert nem csak visszautasítások lettek belõle, de kihasználás, megalázás, és a végére borzasztóan éreztem magam. Aztán felhagytam ezzel a hadjáratommal, és rá pár hónappal össze is jöttem egy lánnyal. Fontos, hogy magabiztos legyél, mert az szimpatikus az élet minden terén, ha látni rajtad az eltökéltséget, magabiztosságot :) Egyébként mint késõbb rájöttem, a szüzesség elvesztése egyáltalán nem olyan nagy dolog egy pasinak, mint egy lánynak. Megtörtént, és nem éreztem semmit másnak, mintha a szánkóval lecsúszol a domboldalt, elsõre lassan megy, aztán hirtelen beindul. Amit barátnõmtõl megtanultam, hogy olyan nem létezik, hogy valaki senkinek ne tetsszen. Milliószor volt már hogy odasúgta, hogy az a csaj megbámult stb, de én észre se vettem. Amit tudok tanácsolni, hogy próbálj ismerõsöket barátokat szerezni, és lehet, hogy hülyén hangzik, de szerintem olyan nincs, hogy "friendzone", mert ezt nevezhetjük az ismerkedés folyamatának is. Nem kell félned az elutasítástól, mert valószínû egyszer kétszer becsúszik mindenki életében, de utána felemelt fõvel kell távozni :) Sok sikert!
Én 27 évesen még szûz vagyok. Nekem a külsõm miatt soha nem is lehet senkim, nekem a magányba kell beletörõdnöm. Az összes lány undorítónak, ocsmánynak tart, ráadásul még kövér is vagyok és alacsony is, nem is csoda, hogy az összes próbálkozásom (ami már több százra tehetõ), mind csúfos kudarccal ért véget.
A kérdező hozzászólása: Talán azon múlik ki mennyire hisz önmagában.. ki milyen negatív.. vagy pozitív.. Köszönöm a válaszokat, tanácsokat és a linkeket igyekszem áttanulmányozni.
A pozitív hozzáállás sem segít semmit, ha az ember ronda, mint a bûn.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm még egyszer. Hát nekem az az érzésem hogy a világ legjobb képûbb férfija is lehet kishitû pesszimista antiszociális torz önképes "sikertelen" "lúzer" És csúnya férfiból is lehet sikeres kaszanova, ha hisz önmagában. Erre sok példát láthat az ember az életben. A "szocializálódás" sokat segíthet, sõt gondolom nélkülözhetetlen ebben a fejlõdésben. A szocializálódás sem egyszerû és mindenkinek más az efelé vezetõ útja, nehéz megtalálni. (nem gondolom, hogy a sarki kocsma vagy a sablon diszkók ezekre jó példák lennének) Ez elméleti síkon mûködik is de vannak lelki-szegény depresszív emberek nekik ez egy igazi küzdelem, jómagam is ilyen vagyok. Remélem sikerül megváltoznom egyszer, és másoknak is sikerül.
A kérdező hozzászólása: Jók a cikkek...
A kérdező hozzászólása: Kösz.

Mi a velemenyetek, ha egy 20 eves csaj havonta 10. 000 Forintot kolt szepitkezesi cuccokra (parfum, smink, hajpakolas, arclemoso, testapolo, testspray, kezkrem, sminkcuccok mikor mit vesz)?

Legjobb válasz: Én úgy szoktam, hogy ami épp elfogy, úgysem fogy el egyszerre minden cuccom, meg nekem 4-5 hónapig bírja egy szempillaspirál, mindig mindenbõl jó minõségût veszek, keresem az akciókat, de 10ezer elég gyorsan elfogy, fõleg ha azt nézzük, hogy egy parfüm 5-6ezernél kezdõdik.

Én úgy szoktam, hogy ami épp elfogy, úgysem fogy el egyszerre minden cuccom, meg nekem 4-5 hónapig bírja egy szempillaspirál, mindig mindenbõl jó minõségût veszek, keresem az akciókat, de 10ezer elég gyorsan elfogy, fõleg ha azt nézzük, hogy egy parfüm 5-6ezernél kezdõdik.
Pénzügyi szférában dolgozva azt szólom hozzá hogyha havonta ugyanennyit félretenne megoldaná a nyugdíjas éveit ^^ Persze kinek mi a fontos. :D
jómegy..:D mit gondoljunk? Ha megteheti, akkor tegye, esetleg használhatna belõlük levesebbet, ha havonta elfogy.
Ha van rá pénze, arra költi amire akarja. Mondjuk ha a szülei vagy a pasija finanszírozza, úgy gáz. Egyébként a 10000 nem annyira vészesen sok szerintem. Vannak, akik simán a többszörösét elköltik ilyenre (sajnos az nem én vagyok :D).
Szerintem akkor tok ügyesen spórolsz :) sajnos nekem Nem megy ...merre szoktál vásárolni ?
Azt gondolom hogy szeret ilyesmiket vásárolni.
Aki kérdezte, hogy hol szoktam vásárolni: Nagyobb városokban ált. több dm meg rossmann van és valahol mindig van akció, ha meg nincs kövi vagy azutáni héten tuti lesz, egyetemist vagyok és másik városban tanulok, ha ott nem is de otthon biztos benézek ilyen helyekre és ha van akciósan jó minõségû cucc akkor megveszem, mondjuk én csak szempilla spirált meg bb krémet veszek, de ezeket mindig megtudom venni ár alatt. Márkás szempillaspirálokat vettem már 250ft-ért is és semmi bajuk nem volt :D
jah és nem ilyen essence termékeket :D
Egyáltalán nem sok. Parfümmel együtt meg nagyon is kevés, egy jobb parfüm ennek a többszöröse.

Platinaszőke hajam volt, és a sötétszőke festék befogta majdnem feketére. Kopik erősen, de világosabbat szeretnék. Mit csináljak? Ha ráfestek világosabbal mi lesz?

Legjobb válasz: Attól függ, ha megint rossz festéket választasz... akkor még sötétebb lesz. Ha olyat ami szõkít, akkor világosabb lesz. Ajánlom, hogy fodrászkellékesnél vegyél, ott normális minõségût találsz, és választhatsz erõs oxit is hozzá.

Attól függ, ha megint rossz festéket választasz... akkor még sötétebb lesz. Ha olyat ami szõkít, akkor világosabb lesz. Ajánlom, hogy fodrászkellékesnél vegyél, ott normális minõségût találsz, és választhatsz erõs oxit is hozzá.
én pedig ajánlom a fodrászt, mert tuti, hogy még jobban elcseszed.. mondjuk nekem aztán tök mindegy, nem az én fejem.
Én is inkább a fodrászt javaslom. Én a fekete hajamból akartam világos barnát.Vettem egy sõtét szõke festéket, hogy biztos legyen a hatás.Az lett a végeredmény, hogy teljesen sötét barna lettem.Pedig nem rontottam el semmit. :S
A kérdező hozzászólása: nekem a fodrász mindig elcseszi a hajam

Szerintetek mit csináljak, ha apám olyat akar hívni a MI esküvőnkre, akit mi nem akarunk látni?

Apám el?z? házasságából született egyik fiának (aki nem lesz ott, mert külföldön él, ráadásul kb. közveszélyes és mindenki kerüli) a volt feleségét és annak a két iskolás gyerekét akarja mindenáron elhívni, pedig el?bbi még régen lopott t?lem és nagyon kétszín?en, gonoszul viselkedett. Eddig apám is ?t hibáztatta a válásért, szóval most nem is értem. A gyerekekre meg mindenki panaszkodott, hogy úgy lettek nevelve, hogy amit csak tudnak, pusztítsanak, nagyon neveletlenek. Szóval egyikkel se volt semmilyen kapcsolatunk, csak nekem még jó pár éve, de az elég kellemetlen volt, így nem akarom ott látni. Ezen az egy napon nem kéne inkább csak azokkal lenni, akik szeretnek minket és viszont?? Eléggé ideges vagyok, mert mindig mi voltunk a kevésbé fontosak..:S:(( Velünk bmit meg lehet csinálni, mindig más az els? -jelen esetben hogy vkik, akik nem is bírnak minket, ingyen ehessenek egy jót..:S

Legjobb válasz: Ha házasodni készülsz, pont itt az ideje, hogy felnõttként viselkedj. Kezdd azzal, hogy eldöntöd, ki lehet ott az esküvõdön és ki nem. Apuka hisztizzen csak, te meg közlöd vele mi, hogy lesz. Pont.

Ha házasodni készülsz, pont itt az ideje, hogy felnõttként viselkedj. Kezdd azzal, hogy eldöntöd, ki lehet ott az esküvõdön és ki nem. Apuka hisztizzen csak, te meg közlöd vele mi, hogy lesz. Pont.
A kérdező hozzászólása: Köszi a bátorító sorokat mindenkinek, tényleg azt a verziót választom, hogy kerek-perec megmondom, hogy ezt nem, és kész. 6 éve nem láttam azokat a gyerekeket, de mikor láttam, akkor is kisállatokat hajigáltak az apjuk ÖRÖMÉRE, szóval nem most szeretném tesztelni, h szétverik-e ott is a berendezést, vagy az anyukájuk ellop-e tõlem megint valamit..
"Nézd, fater, nem jöhetnek" Pfff, most mi lesz? Fel se merülhet más, mint amit ti akartok. Vagy ez, vagy nyuszi leszel és [email protected]átok az esküvõt.
Csodamondat? Tessék: "Ha meghívod õket, te sem jöhetsz!" Ennyibõl értenie kell.
Ez a kérdés komoly??? Az Apukád fiának (féltesód) az exét akarja elhívni? (Bocs az illetlenségért, de a gyermekek az unokái?) Igazából számomra az sem sokat nyomna a latba, ha azok lennének, és egy barom vagy (már elnézést) ha nem mersz kiállni az igazadért, az akaratodért! Igen, ahogy írtad feljebb Te is, rá kell jönnie, hogy ez a nap nem róla szól, hanem Rólatok! Legalább ez az egy nap legyen olyan az Életedben/Életetekben amikor minden és kivétel nélkül MINDEN úgy van, ahogy nektek tetszik! Akármilyen is az Apád, ne engedd, ezt ne engedd!!! A levélben elküldött-oda nem ért meghívó szerintem gyerekes megoldás. Meg kell vele értetni, hogy NEM AKAROD! Nagyon sok sikert és remélem Édesapád elfogadja a kívánságod! Sok boldogságot!
én azt hiszem, ha tényleg beteg az apukád nem érdemes vele ezen összeveszni, úgysem lehet meggyõzni... én bekamuznám neki hogy elküldtem a meghívót, aztán közben nem küldeném el. így megnyugszik és te is ha felhívja õket és kiderül hogy nincs meghívó ráfogod a postára, hogy biztosan elkeveredett és küldesz másikat... aztán nem küldesz. ennyi :D
Én azért elgondolkodnék az apád jelenlétén is.
Csodamondatként talán kérdezd meg tõle: akar-e veletek kapcsolatban maradni az esküvõ után? Ha igen, akkor vegye észre, hogy felnõttél, saját életed van, saját akarattal. Majd az õ szülinapi bulijára azt hív vendégségbe akit akar. Ha most nem állítjátok le, nem lesz rá többet alkalom.
A kérdező hozzászólása: 1.: Ja ja, ezt most nagyon jól lehet gyakorolni. Szolgáltatókkal már sikeresen megtanultam, hogy kell sarkunkra állni, ha a szemünket is ki akarják lopni. Csakhogy apám nem teljesen beszámítható (sajnos), ezt most nem részletezném, de eléggé féltünk tõle, ameddig otthon laktam, szóval ha észérveket hozok fel, az még eddig kevés volt. De talán van olyan "csodamondat", amire még nem gondoltam..? 2.: Épp ez az, hogy semmit nem intéz õ, ezt most találta ki, hogy õket is elhívja. Alapvetõen biztos nem akarnak ott lenni, csak mivel elég parancsoló, azt tudom elképzelni, hogy a kedvéért elmennének. Még jó, hogy beszámíthatatlan baltás sorozatgyilkos ismerõse nincs, mert simán elhívná azt is.:S Ez se sokkal jobb, mert nagyon gonosz az a nõ és én nem akarom, hogy a hátam mögött kavarjon valamit, mint régen.. Legalább ezen a napon ne már..
Milyen alapon hív az apa bárkit meg? Semmi köze hozzá a házasulandók döntik el!
A ti esküvõtök. Mi a gond? Apád készíti a vendéglistát?
valaki már írta is elõttem, csak sztem nem kapott elég hangsúlyt, apunak feltétlen ott kell lenni? ha ekkora genny akkor örömködjön azokkal, majd azok meghívják az esküvõjükre, Gondold át: -ha most még azt is mondja h oké akkor nem viszem õket, kinézzük belõle h mégiscsak megjelenik ezekkel az emberekkel? ha igen akkor mit csinálsz ....? - ha nem is hozza ezeket az embereket akkor kinézzük belõle h az esküvõ alatt/után ezzel fog zrikálni? kell ez? -egyszerûbb lenne ha õ se lenne ott?
A kérdező hozzászólása: 3.: Én is erre próbálok rájönni..:S Még HA õ fizetne mindent, akkor se lenne joga olyanokat hívni, akikkel csak negatív élményünk van, nem? Amúgy mi 50-60 fõs lagzit akartunk, a szüleim pakolták hozzá az õ barátaikat, 1-2 munkatársukat (kb. 30 fõt), de azt még lenyeltem, mert legalább nem utálattal néznek ránk, hanem tényleg örülnek nekünk. Egyébként én egyedül akartam bevonulni a templomba (mivel még 1-2 évvel ezelõttig is gyomorgörcsöm lett apámnak már a hangjától is), de csak, hogy örömet szerezzek neki, belementem abba, amit a võfély mondott, hogy õ kísérjen be. Ennél többet asszem hülye lennék engedni, kicsit már így is azt érzem..:S

Ez gáz lenne? Mit tegyek, ha erre kerül a sor? Mikor elköszönünk mit csináljak?

Mármint, hogy találkozóm van egy fiúval, akinek nagyon tetszek. Õ keresett meg engem és mondta, hogy nagyon tetszek neki és lenne-e kedvem találkozni. Mire én igent mondtam. Nagyon közeli barátja mondta, hogy jól tud csókolózni meg nagyon szeret is. És hogy eléggé rámen?s. Én úgy gondolom egy els? randin nem érdemes. Én nem is szeretnék, de ha ? azt szeretné csókoljam meg akkor, hogy reagáljam le? És amikor elköszönünk egymástól adjak az arcára puszit vagy a szájára? Vagy ne? Hogy lenne a jó? Bocsi, hogy ilyen kérdést teszek fel, de nekem még ez lesz az els? randim és hát eléggé izgulok. (csak értelmes válaszokat)

Legjobb válasz: csak akkor csókold meg ha tényleg tetszik ha meg próbálkozik és nem akarod akkor mond azt h még nem.ha szeret akkor elfogadja ha meg nem akkor nem ért meg akkor hagyjad ott. ha adsz puszit arcra add

csak akkor csókold meg ha tényleg tetszik ha meg próbálkozik és nem akarod akkor mond azt h még nem.ha szeret akkor elfogadja ha meg nem akkor nem ért meg akkor hagyjad ott. ha adsz puszit arcra add
Ne csókold meg, hanem hagyd, hogy õ tegye meg. Azért nem árt, ha érezteted vele, hogy nem bánnád (pl, öleld át, nézz ÚGY a szemébe, simítsd mege az arcát stb..) Ha nem túl félénk, tapasztalatlan vagy bamba érteni fog a testbeszédedbõl. (A közeli barátja honnan tudja, hogy jól csókol? Ez elég b_zisan hangzik...) :D
A kérdező hozzászólása: Egyébként meg köszönöm a választ. :D
A kérdező hozzászólása: Bocsi csak ezekrõl én nem tudok nagyon sokat, ugyanis még nem csókolóztam.
De hülye vagy!!!! xD AIDS-et igy nem kaphatsz el, csak ugy ha õ hordozó és simán lefekszel vele, vagy ha a véretek érintkezik.Nem akarlak ijesztgetni, a csókkal csak a hepatitis-B-t kaphatod el ami a máj betegsège, de csókolozz nyugodtan, közben ne gondolj ezekre!!! :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat nagyon hasznosak!!:D Most lehet akkora hülyeséget kérdezek, de megteszem az écet nem csók útján lehet elkapni?
Én boldog lennék ha adna a végén egy puszit (nekem a barátnõm már csókot szokott adni). Ha nem vagy még kész a csókra akkor ne hagyd, de ha ugy érzed kész vagy rá, akkor hagyd.
Ez nagyon aranyos, nem, nem kaphatsz el semmi csók közben, legfeljebb egy náthát. De náthás emberrel nem is sztoktunk csókolózni. :) Tégy úgy, ahogy érzed. Amikor majd megpróbál megcsókolni(ha meg akar), akkor úgyis érezni fogod, ha akarod, szóval akkor hagyd neki. Ha meg nem akarod, akkor semmiképp ne csókolózz vele. Egáltalán nem baj az, ha nem akarod elsietni a dolgokat. S ha nem értette meg, akkor meg sem édremel téged. :)
A kérdező hozzászólása: Ezt a szájra puszit nem, úgy értettem, hogy kezdeményezni akarnék vele. Rendben, köszönöm a válaszolóknak. Egyébként fõként arra szól a kérdésem, hogy ha megakar csókolni hadjam? De úgy nem kaphatok el valamit? Meg azért is kérdeztem adjak-e neki puszit, hogy mi lenne a helyes.
Nem neked kéne megcsokolni, hanem neki, ez a fiuk dolga. Elsö randin elèg ha egy puszit adsz az arcára.
Az arcára adj... Az elsõ csókot hadd kezdeményezze a pasi:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm.:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. De nem úgy, hanem a fiú elõzõ barátnõje mondta a barátjának.(remélem értelmesen sikerült leírnom.):D

Mi a jobb egy telefonban: ha van android, és nincs qwerty billentyűzet, vagy ha van qwerty és nincs android?

Melyikre van nagyobb szükség, úm. Melyiknek van fontosabb, nagyobb funkciója, szerepe?

Legjobb válasz: Hát mindenképp az Android. De te ha még ott tartasz, hogy melyik fontosabb: egy qwerty vagy egy Android, abból úgy tünik, hogy nem is tudod mi az az Android vagy, hogy egyáltalán mit használná ki rajta....

Hát mindenképp az Android. De te ha még ott tartasz, hogy melyik fontosabb: egy qwerty vagy egy Android, abból úgy tünik, hogy nem is tudod mi az az Android vagy, hogy egyáltalán mit használná ki rajta....
Nem feltétlenül, a ZTE Blade kenterbe veri a százezres telefonokat 38k-ért.
Inkább az elsõ. Az Androidban van virtuális qwerty. Igaz, hogy angol de le lehet tölteni Magyart is.
A kérdező hozzászólása: Nem, tényleg nem tudom. De mindenki errõl beszél, és tudod, okosnak akartam tûnni ;)
A kérdező hozzászólása: Az már igaz... sokkal magasabb. Köszike.... :)
Igen, fõleg a Galaxy S-t vagy a Desire-t. Ne röhögtess....
Elõször is légy szíves, nézz rá a Quadrant benchmarkunkra. http://android.modaco.com/index.php?act=attach&type=post&id=.. Másodszor is, egy desire-ös ismerõsöm tíz perc tapizás után elmondta, hogy ha nem lenne desire-je és most kéne a kettõ között döntenie, biztosan a Blade-et választaná. Nem mondom hogy jobb mint a desire, de ami teljesítményben hiányzik neki, azt bõven pótolja az ára.
Ez baromság. Egy Blade hogy a büdös francba jobb mint mondjuk egy Galaxy S.(azért nem desire mert az lehet hogy drága de az összeszerelés az egy hányat).
A kérdező hozzászólása: Most min is vitatkozunk? :D

Mit tegyek, ha a Photoshop állandóan kidob valami hülye ablakot?

Egy id? után mindig kiadja, de ki szoktam X-elni, úgyhogy nemtom mit ír ki, esetleg frissíteni akar-e vagy mi van, de elég idegesít?.

Legjobb válasz: Azért nem árt elolvani mi van rajta és úgy kérdezni, mert így nem olyan egyértelmû... Ha nem mondod meg mi gond nem tudunk segíteni. Amúgy valszin frissíteni akar ha olyan gombok vannak rajta hogy update.

Azért nem árt elolvani mi van rajta és úgy kérdezni, mert így nem olyan egyértelmû... Ha nem mondod meg mi gond nem tudunk segíteni. Amúgy valszin frissíteni akar ha olyan gombok vannak rajta hogy update.
A kérdező hozzászólása: Bocs, elég hülyén (és bunkón) fogalmaztam... Szóval a lényeg, hogy csinálom a dolgom, és egyszer csak kidobja az Adobe Help Viewert, ha jól olvastam. Az érdekelne, hogy ezt miért csinálja és hogy köze van-e a frissítéshez vagy ilyesmi...
A kérdező hozzászólása: egyáltalán nem.
Kevés a vas. Azt meg nem hiszem, hogy 1 misiért meg megvetted volna a progit. Használj GIMP-et, tud mindent amit a F05050p, jóval kevesebbet foglal és kevesebbet eszik, teljesen ingyenes is. Ha meg divatsoppolni akarsz, akkor kell alá venni egy hw-t is.
billentyûkombókat használsz? nem lehet hogy valamelyik elõhívja a progit? ctrl + valami? F12?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!