Találatok a következő kifejezésre: Mi a ha (53618 db)

Hogyan álltatok át és mikor a HA-s tápszerről a simára?

Legjobb válasz: 6 hónaposan, egyik étkezésnél még HA-t kapott, következõnél már simát.

6 hónaposan, egyik étkezésnél még HA-t kapott, következõnél már simát.
6 hós volt a bébi, ekkor mondta a doki, hogy próbáljuk meg a sima tápszert. Nestlé beba HA 1-rõl váltottunk sima beba 2-re. Volt még otthon 1-2 evésre való a régibõl is, hogy ha véletlenül nem ízlik az új, akkor legyen mit adni neki. De nem volt semmi gond, elfogadta.
16 hónapos és még sehogy :) ) allergia veszély miatt a a doki minimum 1 éves korig HA-st javasolt 15 hónapos korában kezdtem próbálni a simát, amíg egy kanállal kevertem a HA-s közé, azt még megitta, de ahogy már jobban kiérezte ezt a másfajta ízt, pl 3 kanálnál, akkor már nem itta meg, na szóval még HA-st kap, Szerintetek ez baj? tejterméket eszik egyébként, sajt, túró, joghurt, szóval már felesleges a HA, de ha egyszer nem eszi a simát
utolsó válaszolónak: Tuti, hogy nem baj, ha a baba HA-t kap és nem simát. De az érdekes, hogy nem ízlik neki a "nem HA". Pont azt mondta nekünk a doki, hogy a HA keserûbb, ezért könnyen el szokták fogadni a simát. Lehet, hogy megszokta a másik ízt. :-)
13.01-es vagyok a Ha-s tápszer íze annyira borzalmas, hogy én még ilyet nem éreztem soha, belõlem tuti kijönne :) ) de igen, biztos ezért van hogy nem issza a simát, mert nagyon megszokta a HA-s ízét, de hogy fogok majd így áttérni a tejre? :D

Ha rajtakap minket a gyerek akkor mit kell mondani?

Éjszaka átjött hozzánk a 4 éves fiunk és mi pont nyomtuk a menetet, a feleségem gyorsan reagált és vissza vitte a szobájába de kérdezősködött, hogy mit csináltunk. Nem miattunk kelt fel amúgy. Tőlem is kérdezősködik de csak annyit mondtam neki, hogy ha nagyobb lesz majd megtudja. Erre mit lehet válaszolni? Szerintem nem látott belőle sokat.

Legjobb válasz: Miért kell úgy viselkedni, mint ha valami baj történt volna? SZegény úgy érezheti, hogy rosszat tett, csak azért, mert átment hozzátok. És ha valamilyen kérdésére nem kap választ, akkor az sokkal tovább foglalkoztatja is. Mi annyit mondanánk, mert beszéltünk már errõl, hogy ha megtörténik, mi lesz, szóval annyit mondanánk, hoyg szeretgettük egymást, és egy anya és apa szokott ilyesmit. De nem küldenénk el, nem vinném messzire és fõleg nem szégyellnénk magunkat, semmi rosszat nem csinált senki. Abbahagyjuk, természetesen betakarózva maradunk, picit beszélgetünk és aztán nyugiban megy aludni tovább. De ha ebbõl nagy ügyet csináltok, titkos dolgot, akkor naná, hogy izgatni fogja és folyton errõl beszél.

Miért kell úgy viselkedni, mint ha valami baj történt volna? SZegény úgy érezheti, hogy rosszat tett, csak azért, mert átment hozzátok. És ha valamilyen kérdésére nem kap választ, akkor az sokkal tovább foglalkoztatja is. Mi annyit mondanánk, mert beszéltünk már errõl, hogy ha megtörténik, mi lesz, szóval annyit mondanánk, hoyg szeretgettük egymást, és egy anya és apa szokott ilyesmit. De nem küldenénk el, nem vinném messzire és fõleg nem szégyellnénk magunkat, semmi rosszat nem csinált senki. Abbahagyjuk, természetesen betakarózva maradunk, picit beszélgetünk és aztán nyugiban megy aludni tovább. De ha ebbõl nagy ügyet csináltok, titkos dolgot, akkor naná, hogy izgatni fogja és folyton errõl beszél.
Mit kell mondani? A világ legegyszerûbb dolga. Megöleltük és szeretgettük egymást anyával.
Utolsónál a pont! 4 éves gyerek már nagyon értelmes, a maga szintjén el kell neki mondani a dolgokat. (jó könyv ehhez a "Sehány éves kislány") Anya és apa szereti egymást és ilyenkor a felnõttek mélyen összeölelkeznek. Ha tovább kérdez, akkor a kérdésre lehet tovább, egyszerûen válaszolni. Egyszerûen, érthetõen és a szeretetrõl szóljon a dolog inkább, ne a biológiáról. Arról is majd lehet beszélni, 1-2 év múlva, ha ismét elõjön a téma. Gyerekekkel foglalkozom, ovisokkal is, és azok, akinek van valamilyen állatuk (kutya, cica), sokszor 5 évesen már teljesen képben vannak és természetesen kezelik ezeket a dolgokat.
A jövõre nézve pedig egy-két tanács: http://eletmod.transindex.ro/?cikk=15107
A kérdező hozzászólása: Nem viselkedtünk úgy, kinevettük magunkat. Még a szobájában maradt vele 10-15 percig ameddig elaludt. Az anyja olyasmit mondott neki, hogy ez egy felnõtt dolog és a felnõttek szoktak ilyet csinálni de kíváncsi, hogy mégis mi az a dolog.
Te nem lennél kíváncsi? :D dehogynem! Ha látnál valamit, ami nem tudod micsoda, és ha rákérdezel, senki nem mond semmit, akkor ez tök izgi és ki kell nyomozni, nem? :) ))) 4 évesen? Simán! :D Mi lehet az, amit csak a felnõtteknek szabad, és én nem tudhatok róla, mi az? Komolyan lassan 30 leszek, de engem is piszkálna a tudat, hogy titok van elõttem, azt mindenképp meg kell fejteni! :) Szerintem õszintén meséljétek el, hogy mi volt, persze nem részletesen, de a lényeget. Valahogy gyereknyelven, hogy így mutatjátok ki egymásnak, hogy szeretitek egymást, simogatással, döncöléssel (mi így hívjuk a bírkózást), hempergéssel, nevetéssel :)

Mit csináljak ha egy telefont cseréltem postán és nekem viszont törötten érkezett meg? És mivel nem törékenyként lett feladva ezért a posta nem törõdik vele viszont akivel cseréltem azt mondta hogy nem törötten adta fel

Legjobb válasz: Ha te kérted nem törékenyként, akkor bukta. Ha törékenyként kérted, és mégse úgy küldte, akkor az õ sara. Más kérdés, hogy mit tudsz tenni. Ha teljesen privát csere volt, akkor nagyjából semmit :/

Ha te kérted nem törékenyként, akkor bukta. Ha törékenyként kérted, és mégse úgy küldte, akkor az õ sara. Más kérdés, hogy mit tudsz tenni. Ha teljesen privát csere volt, akkor nagyjából semmit :/
A kérdező hozzászólása: hát ez ciki.


Mi van ha 26 évesen félek félek a lányoktól, bénán eredménytelenül udvarolok nekik?

Mi van ha még szűz vagyok és nem tudom, hogyan kéne elérnem hogy legyen "végre" valakim? Mi van ha túl érzelmes vagyok és nem vagyok magabiztos? Mi van ha nem hiszek magamban eléggé, ahogy eddig sem tudtam..?

Legjobb válasz: Mi van, ha kivakarod magad az önsajnálatból és tovább próbálkozol? Mi van, ha tököt növesztesz és egy kis önbizalommal közeledsz hozzájuk? Mi van, ha ez bejön?

Mi van, ha kivakarod magad az önsajnálatból és tovább próbálkozol? Mi van, ha tököt növesztesz és egy kis önbizalommal közeledsz hozzájuk? Mi van, ha ez bejön?
Szia! Szerintem ne görcsölj ezen ennyit. Nekem 17 éves koromig nem volt senkim, és már én is így éreztem, aztán elkezdtem törni magam, hogy legyen valakim, na ezt ne csináld, mert nem csak visszautasítások lettek belõle, de kihasználás, megalázás, és a végére borzasztóan éreztem magam. Aztán felhagytam ezzel a hadjáratommal, és rá pár hónappal össze is jöttem egy lánnyal. Fontos, hogy magabiztos legyél, mert az szimpatikus az élet minden terén, ha látni rajtad az eltökéltséget, magabiztosságot :) Egyébként mint késõbb rájöttem, a szüzesség elvesztése egyáltalán nem olyan nagy dolog egy pasinak, mint egy lánynak. Megtörtént, és nem éreztem semmit másnak, mintha a szánkóval lecsúszol a domboldalt, elsõre lassan megy, aztán hirtelen beindul. Amit barátnõmtõl megtanultam, hogy olyan nem létezik, hogy valaki senkinek ne tetsszen. Milliószor volt már hogy odasúgta, hogy az a csaj megbámult stb, de én észre se vettem. Amit tudok tanácsolni, hogy próbálj ismerõsöket barátokat szerezni, és lehet, hogy hülyén hangzik, de szerintem olyan nincs, hogy "friendzone", mert ezt nevezhetjük az ismerkedés folyamatának is. Nem kell félned az elutasítástól, mert valószínû egyszer kétszer becsúszik mindenki életében, de utána felemelt fõvel kell távozni :) Sok sikert!
Én 27 évesen még szûz vagyok. Nekem a külsõm miatt soha nem is lehet senkim, nekem a magányba kell beletörõdnöm. Az összes lány undorítónak, ocsmánynak tart, ráadásul még kövér is vagyok és alacsony is, nem is csoda, hogy az összes próbálkozásom (ami már több százra tehetõ), mind csúfos kudarccal ért véget.
A kérdező hozzászólása: Talán azon múlik ki mennyire hisz önmagában.. ki milyen negatív.. vagy pozitív.. Köszönöm a válaszokat, tanácsokat és a linkeket igyekszem áttanulmányozni.
A pozitív hozzáállás sem segít semmit, ha az ember ronda, mint a bûn.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm még egyszer. Hát nekem az az érzésem hogy a világ legjobb képûbb férfija is lehet kishitû pesszimista antiszociális torz önképes "sikertelen" "lúzer" És csúnya férfiból is lehet sikeres kaszanova, ha hisz önmagában. Erre sok példát láthat az ember az életben. A "szocializálódás" sokat segíthet, sõt gondolom nélkülözhetetlen ebben a fejlõdésben. A szocializálódás sem egyszerû és mindenkinek más az efelé vezetõ útja, nehéz megtalálni. (nem gondolom, hogy a sarki kocsma vagy a sablon diszkók ezekre jó példák lennének) Ez elméleti síkon mûködik is de vannak lelki-szegény depresszív emberek nekik ez egy igazi küzdelem, jómagam is ilyen vagyok. Remélem sikerül megváltoznom egyszer, és másoknak is sikerül.
A kérdező hozzászólása: Jók a cikkek...
A kérdező hozzászólása: Kösz.

Ez gáz lenne? Mit tegyek, ha erre kerül a sor? Mikor elköszönünk mit csináljak?

Mármint, hogy találkozóm van egy fiúval, akinek nagyon tetszek. Õ keresett meg engem és mondta, hogy nagyon tetszek neki és lenne-e kedvem találkozni. Mire én igent mondtam. Nagyon közeli barátja mondta, hogy jól tud csókolózni meg nagyon szeret is. És hogy eléggé rámen?s. Én úgy gondolom egy els? randin nem érdemes. Én nem is szeretnék, de ha ? azt szeretné csókoljam meg akkor, hogy reagáljam le? És amikor elköszönünk egymástól adjak az arcára puszit vagy a szájára? Vagy ne? Hogy lenne a jó? Bocsi, hogy ilyen kérdést teszek fel, de nekem még ez lesz az els? randim és hát eléggé izgulok. (csak értelmes válaszokat)

Legjobb válasz: csak akkor csókold meg ha tényleg tetszik ha meg próbálkozik és nem akarod akkor mond azt h még nem.ha szeret akkor elfogadja ha meg nem akkor nem ért meg akkor hagyjad ott. ha adsz puszit arcra add

csak akkor csókold meg ha tényleg tetszik ha meg próbálkozik és nem akarod akkor mond azt h még nem.ha szeret akkor elfogadja ha meg nem akkor nem ért meg akkor hagyjad ott. ha adsz puszit arcra add
Ne csókold meg, hanem hagyd, hogy õ tegye meg. Azért nem árt, ha érezteted vele, hogy nem bánnád (pl, öleld át, nézz ÚGY a szemébe, simítsd mege az arcát stb..) Ha nem túl félénk, tapasztalatlan vagy bamba érteni fog a testbeszédedbõl. (A közeli barátja honnan tudja, hogy jól csókol? Ez elég b_zisan hangzik...) :D
A kérdező hozzászólása: Egyébként meg köszönöm a választ. :D
A kérdező hozzászólása: Bocsi csak ezekrõl én nem tudok nagyon sokat, ugyanis még nem csókolóztam.
De hülye vagy!!!! xD AIDS-et igy nem kaphatsz el, csak ugy ha õ hordozó és simán lefekszel vele, vagy ha a véretek érintkezik.Nem akarlak ijesztgetni, a csókkal csak a hepatitis-B-t kaphatod el ami a máj betegsège, de csókolozz nyugodtan, közben ne gondolj ezekre!!! :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat nagyon hasznosak!!:D Most lehet akkora hülyeséget kérdezek, de megteszem az écet nem csók útján lehet elkapni?
Én boldog lennék ha adna a végén egy puszit (nekem a barátnõm már csókot szokott adni). Ha nem vagy még kész a csókra akkor ne hagyd, de ha ugy érzed kész vagy rá, akkor hagyd.
Ez nagyon aranyos, nem, nem kaphatsz el semmi csók közben, legfeljebb egy náthát. De náthás emberrel nem is sztoktunk csókolózni. :) Tégy úgy, ahogy érzed. Amikor majd megpróbál megcsókolni(ha meg akar), akkor úgyis érezni fogod, ha akarod, szóval akkor hagyd neki. Ha meg nem akarod, akkor semmiképp ne csókolózz vele. Egáltalán nem baj az, ha nem akarod elsietni a dolgokat. S ha nem értette meg, akkor meg sem édremel téged. :)
A kérdező hozzászólása: Ezt a szájra puszit nem, úgy értettem, hogy kezdeményezni akarnék vele. Rendben, köszönöm a válaszolóknak. Egyébként fõként arra szól a kérdésem, hogy ha megakar csókolni hadjam? De úgy nem kaphatok el valamit? Meg azért is kérdeztem adjak-e neki puszit, hogy mi lenne a helyes.
Nem neked kéne megcsokolni, hanem neki, ez a fiuk dolga. Elsö randin elèg ha egy puszit adsz az arcára.
Az arcára adj... Az elsõ csókot hadd kezdeményezze a pasi:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm.:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. De nem úgy, hanem a fiú elõzõ barátnõje mondta a barátjának.(remélem értelmesen sikerült leírnom.):D
1. csak akkor ha ismerõsök lesztek vagy ha bemész külön az õ profiljába. 2. visszamenõleg is látni fogod.

Mik tartalmaznak szénhidrátot meg ilyeneket? Mit szabad enni és mit nem ha fogyni szeretnék? Nem diéta, csak egészséges ételek +sok mozgás, milyen mozgás a legjobb? kocogá? Bicaj?

14/L vok,és nem fogok diétázni meg semmi.kérlek segítsetek...

Legjobb válasz: Mik tartalmaznak szénhidrátot meg ilyeneket? -Kalóriatáblázat Mit szabad enni és mit nem ha fogyni szeretnék? -Szénhidrátot vissza kell fogni erõsen. Max 1-2g szénhidrát/testsúlykilógramm. -Sovány hús, zöldség mehet nyugodtan. -Napi 5X egyél keveset. Napi 60perc szobabicaj 130-as (kb 20km/h)pulzuson teljesen jó.

Mik tartalmaznak szénhidrátot meg ilyeneket? -Kalóriatáblázat Mit szabad enni és mit nem ha fogyni szeretnék? -Szénhidrátot vissza kell fogni erõsen. Max 1-2g szénhidrát/testsúlykilógramm. -Sovány hús, zöldség mehet nyugodtan. -Napi 5X egyél keveset. Napi 60perc szobabicaj 130-as (kb 20km/h)pulzuson teljesen jó.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen.

Miért van az, hogy mikor a barátommal csak csókolózok (együtt vagyunk 2 napja) de máris olyan nedves leszek h érzem szabályosan. Pedig csak csók volt az utcán ruhába. Semmi szoba. Semmi előjáték. Mi lesz vele ha szexelünk? Csurogni fogok?

Legjobb válasz: Nincs veled semmi baj, nem fogsz "csurogni". Bár az csak jó, ha mégis:D Gondolom nem voltál még senkivel, ha ezen ennyire csodálkozol... Én is így voltam, meglepõdtem, hogy mitõl vagyok ilyen nedves, vagyis hát tudtam, persze... Na de akkor is, fura ez így elõször... Jó lesz, ha hozzászoksz és inkább örülj neki:D

Nincs veled semmi baj, nem fogsz "csurogni". Bár az csak jó, ha mégis:D Gondolom nem voltál még senkivel, ha ezen ennyire csodálkozol... Én is így voltam, meglepõdtem, hogy mitõl vagyok ilyen nedves, vagyis hát tudtam, persze... Na de akkor is, fura ez így elõször... Jó lesz, ha hozzászoksz és inkább örülj neki:D
Mondd meg a barátodnak, hogy dobjon be kettõ darab huszast Szent Antalnak (mindkettõtök nevében). Ugyanis, ha ilyen könnyen nedvesedsz, akkor esélyesek vagytok egy olyan jó szexre, amilyet el se tudsz most képzelni :-) Persze azért ne ugorj bele csak úgy - szépen fokozatosan: és nagyszerû lesz majd!
és az baj?
Osztán hány éves is vagy? O.o
A felnõtté válás egyik fontos lépcsõje, hogy megtanulsz a döntéseidért felelõsséget vállalni. Amikor már nemcsak a hormonjaid diktálják a szexet, hanem egy felelõs döntést hozol magadért, hogy igenis vállalod a világ elõtt, hogy nõ vagy, hogy felelõsséget vállalsz a következményekért... akkor nem lesz miért paráznod. Akkor szexelj, ha már nem gond lesz a szex, hanem örömforrás ;)
Anyádnak elõször meg kell tudnia, mielõtt megölne. De csak nem. Használjatok gumit. Tabival még 18 éves korodig várj. 16 éves korodig ráérsz ezen csak gondolkodni.
13?
A kérdező hozzászólása: Hagyjuk már a koromat, idõsebb vagyok.
Nem tudom, miért nem lehet elárulni a korodat, ez egy anonim honlap, még a nicknevedet sem tudjuk.
20 évesen kétlem, hogy anyud beleszólna... Úgy hogy maradjál a tv macinál. :D
A kérdező hozzászólása: Gondolom, ha ilyen éretlen választ tudsz írni, te is azt nézed.
Mégis mit vársz egy idióta kérdésre? Ha felnõtt nõ vagy, akkor ne úgy éld már az életed, ahogy anyunak tetszik, ha meg 15-16 éves vagy, nem ezen kéne kattognod. Idióta kérdésre idióta választ fogsz kapni...
A kérdező hozzászólása: Ezt pont az mondja, aki egy értelmes magyar mondatot nem bír megfogalmazni.
Az nem az én hibám, hogy te egy összetett mondatot nem tudsz értelmezni... De ahogy látom teljesen feleslegesen erõltetem magam. Sajnos értelmet nem lehet adni az embereknek...
1. anyádnak semmi köze hozzá 2. védekezni kell, és akkor nem leszel terhes amúgy én sem mondtam el anyámnak, nem volt vele olyan a kapcsolatom.. pedig 19 éves voltam amikor elvesztettem. És szégyelltem is ami utána történt. Nem óhajtottam megosztani a családommal. Késõbb 23 éves koromban épp jártam valakivel amikor anyám megkérdezte megvolt e. akkor már megmondtam hogy igen. és ezzel le is zártuk a témát, mert rossz élmény volt. Többször nem kérdezõsködött szerencsére. Még akkor sem amikor a férjemmel jártunk együtt:) 27/N
mondjuk ne mondd el anyucinak...meg menj el nõgyógyászhoz , vagy vegyél gumit...
A kérdező hozzászólása: Nem 14 vagyok...
Hidd el nekem, hogy megfoggod bánni 14évesen!
Hány éves vagy és miért érzed szükségét?
"Tégy, ahogy jónak látod, úgyis megbánod, bárhogyan cselekszel." Szókratész
16?
miért szeretnéd elveszíteni?:D te is "menõ" legyél?
Azt tanácsolom, hogy még várj vele 1-2 évet. Valószínûleg nem véletlenül lenne mérges anyukád, és valószínûleg sokat nem tudsz a dologról, ha már elõre attól félsz, hogy teherbe esel. Ilyen hangulatban nem is lenn jó az elsõ.
Veszitsd el egy tapasztalt fiúval, aki nem ejt teherbe, és anyádnak nem kell az orrára kötni..ha gondolod, írj egy privit..
A kérdező hozzászólása: Korom nem lényeg, azért, mert szeretem a barátom.
DE A KOROD AZ IGENIS LÉNYEG. 15?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az értelmes válaszokat! A koromat nem árulom el, mert nem szeretném.
Nem kell elmondani neki, ennyi.
Ha anyád úgyis kinyír, minek félsz a terhességtõl?A hullák nem szülnek.:)

Ti mit gondoltok róla? Mit csinálnátok, ha a helyemben lennétek?

Voltunk a nyáron, júliusban táborba és ott közelebb kerültünk egymáshoz egy fiúval. Nem történt semmi extra, csak mondta hogy rám hajt, meg is tette, én akkor nagyon ellene voltam. Ami után hazajöttünk a táborból rám írt. 2 hónapon keresztül beszélgettünk,rájöttem, hogy én is érzek iránta valamit. Szeptemberben nem is beszéltünk volna, ha én nem írok rá. Kiírt egy ilyen lájkolós izét, hogy az esélyemet megírja. 10-bõl 8. Lehet, hogy 8, de annyira nem igyekezett, hogy legyen is köztünk valami. Októberben is eljátszotta ugyanezt, közben 1x-2x ráírtam, majd vasárnap szintén ráírtam, hogy mizu meg stb. és beszélgettünk rendesen stb. és már úgy köszönt el, hogy írta hogy puszi meg minden. Ma kiderült, hogy 2 hete egy olyan csajjal járt, akire azt mondta amikor sokat beszélgettünk, hogy sosem járna vele, meg van a véleménye róla. Én sajnos vagy nem sajnos, még mindig szeretem, gondoltam, hogy megtartom a 3 napos szabályt és holnap ráírok. Gondoltam ezt addig, míg nem tudtam, hogy kivel járt. Tudom, hogy sokan azt fogjátok írni, hogy felejtsem el, de amiket írt, azután nem tudom elfelejteni. Csak én vagyok vele úgy, hogy eltervezem magamba, hogy nem futok utána, hagyom az egészet, de mégis én lépek mindig elõször felé?

Legjobb válasz: Szia nem kell utánna szaladnod elég ha érezteted hogy érzel iránta valamit. De ha irkálsz neki csak meg fog utálni.

Szia nem kell utánna szaladnod elég ha érezteted hogy érzel iránta valamit. De ha irkálsz neki csak meg fog utálni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!