Találatok a következő kifejezésre: Mi a gyakorlat hogy (42 db)

4lakasos sorhaz vizdij fizetesi problemaja, a fomero es a 4 mellekmero kozotti kulonbseg jelenleg 40% Az elosztas jelenleg fogyasztas aranyaban tortenik. Hogyan lehet elosztani a kulonbseget jogszeruen? Mashol mi a gyakorlat?

Igazsagtalannak tartom, mi sokkal tobb vizet fogyasztunk, igy az egesz kulonbseget majdnem mi fizetjuk, holott a kulonbseg nem tudjuk mibol adodik? A rossz beszereles miatt mi fizetjuk a mas vizet? Hogyan osszuk el a kulonbseget jogszeruen?

Legjobb válasz: Mi egy 58 lakásos társasházban megszavaztuk, és a ház képviselõi ketten végig ellenõriztek minden vízvételi helyet, hogy a víz használattal megy-e az óra. Találtak be nem kötött WC-t és mosógépet is. De találtak olyan órát is, ahol a m3 mutató meg volt szorulva. Ne fizessetek "csakúgy". Ráadásul meg kell nézni, mennyi nap van a két leolvasás (ALMÉRÕ-FÕMÉRÕ)között, mert az is okoz eltérést.

Mi egy 58 lakásos társasházban megszavaztuk, és a ház képviselõi ketten végig ellenõriztek minden vízvételi helyet, hogy a víz használattal megy-e az óra. Találtak be nem kötött WC-t és mosógépet is. De találtak olyan órát is, ahol a m3 mutató meg volt szorulva. Ne fizessetek "csakúgy". Ráadásul meg kell nézni, mennyi nap van a két leolvasás (ALMÉRÕ-FÕMÉRÕ)között, mert az is okoz eltérést.
Ki kell mérni, hogy 10 litert kiengedve kinél mennyit mutat a saját vízórája. Ha mindenkinél tizet, és a központi is tizet, akkor lehet hogy valahol folyik a víz. Ez a vízdíjnál súlyosabb problémákat is okozhat titokban - rongálja az épületet. A másik lehetõség, (nálunk ez derült ki), hogy a vízmûvek lusta volt leolvasni a tényleges fogyasztást, és egy becsült fogyasztást számláz. Ez késõbb kiegyenlítõdik, nem érdemes vele foglalkozni.

3 sorozat, 10-12 ismétléssel, 8 féle gyakorlat, 5 féle izomcsoportra, számít hogy mi a sorrend?

Bicepsz, tricepsz, váll, mell, hát, has, vádli Mellre és hátra két fél gyakorlat megy illetve tricepszre is. Úgy szoktam hogy random csinálom a sorrendet. Elkezdem az edzést és éppen amelyik gyakorlathoz van erőm meg motivációm.. Majd ha körbeértem újrakezdem, akkor sem feltétlen ugyan az a sorrend.

Legjobb válasz: Teljes testes edzésnél elég 1 gyakorlat 1 izomcsoportra, különben nem tudsz regenerálódni. Majd utána osztott edzésnél mehet zöbb gyakorlat.

Teljes testes edzésnél elég 1 gyakorlat 1 izomcsoportra, különben nem tudsz regenerálódni. Majd utána osztott edzésnél mehet zöbb gyakorlat.
A kérdező hozzászólása: Teljes testes már megvolt, már osztottba tolom, ez az egyik, a másikat nem írtam le, elve azonos.
Nekem ez nem tiszta. Írd már le légyszi rendesen a heti bontást.
Mindig a pozitív szakaszban (amikor emeled a súlyt, húzod, nyomod stb.) kell kifújni a levegõt

Ki tudná megmondani hogy has izom erősítésre mi a legjobb gyakorlat, 1 hónap alatt szeretnék elérni?

Legjobb válasz: mit szeretnél elérni? 1 hónap az nagyon kevés idõ. Jóformán semmi sem fog változni. Lábemelés és hasprés.

mit szeretnél elérni? 1 hónap az nagyon kevés idõ. Jóformán semmi sem fog változni. Lábemelés és hasprés.
A kérdező hozzászólása: hogy lejeb menjen a hasam és hogy kicsit izmosodjon is :) )
Megcsinálhatsz napi 100.000 felülést akkor sem dog lemenni róla a zsír, mert nincs helyi zsírégetés! Menj el futni, biciklizni, egyél egészségesen. Ez a lefogyás része, az erõsítésnek pedig ahogy elõttem is írták lábemelés, hasprés
A kérdező hozzászólása: Jó köszi (egyébként nem nekem kellettek a válaszok hanem a keresztanyukámnak..:Dés egyébként nem kövér ne higgyétek azt csak õ hiszi hogy kövér xD pedig vékony mint a kisujjam :D xD KÖSZI A VÁLASZOKAT!!)
gondolom azt, hogy már egy évig dolgoztál kutyasulin kiképzõként.
Munkahelytõl kérsz igazolást.
Mondjuk ha már van két éve jogosítványod akkor azzal.
A kérdező hozzászólása: eddig sajnos nem olyan helyen dolgoztam ahonnan kérhetnék...:S
Ha jogsija van, az nem biztos, hogy vezet is. Szerintem is a munkahelyedrõl kell ilyet kérni. Gondolom sofõrt keresnek, és csak olyat akarnak felvenni, akár már csinálta, ezért kérik a papírt róla.

Mi az a multiméter, hogy kell használni és mod-log gyakorló panelen hogy kell össze szerelni?

8 ról 1 re kéne... SEGÍTSÉG!!!

Legjobb válasz: multiplexer* bocsánat elírtam

A kérdező hozzászólása: multiplexer* bocsánat elírtam
A multiplexer (mux) olyan mint egy többállású kapcsoló. Sok bemenete van, és egy kimenete. A vezérlõbemenet pedig eldönti, hogy melyik bemenet felõl továbbítsa a kimenet felé a jelet, tehát hogy melyik bemenetet kapcsolja a kimenetre közvetlenül. A demultiplexer ( demux ) olyan eszköz, ami ennek a fordítottja, egyetlen bemeneti jelet továbbíthat több kimenetre. Ha nem tudod hogyan kell kombonációs hálózatot tervezni, röviden elmondom: Mivel 8 bemeneted van, és egy kimeneted, legkevesebb 3 vezérlõ bemenetre lesz szükséged ehhez az egészhez. Miért? Mert 8 egyenlõ 2 a harmadikon. Tehát a variációk száma adja az értéket. Ha 8 bemeneted, és 3 vezérlõ bemeneted van, akkor összesen 13 bemenetû és egy kimenetû hálózatod van. 2 a tizenharmadikon darab sort kéne felírnod a kombinációs hálózat tervezéséhez, de inkább kaszkádosíts kettõ darab négyest! Tehát legyen inkább +1 vezérlõ bemenet ami megválasztja 0/1 hogy melyik 4 bemenetû mux bemeneteire érkezik a jel, és akkor már csak egy 4 bemenetû muxot kell megtervezned, azaz 16 esetet írsz fel, egy kimenettel.
A kérdező hozzászólása: de le írnád hogy hogy kéne megcsinálni pl képletttel: (a 2rõl 4re dekóder képlete) q0=a(negál)*b(negál) q1=a*b(negál) q2=a(negál)*b q3=a*b
Igen, sokan így csinálják.
Bizony, elõfordul az ilyesmi. Ennek több oka is van. Egyrészt a téligumit nem a nyári, díszes alufelnire (már akinek van) szerelik fel, hanem lemezfelnire, mert az túléli a telet. Ha pedig úgyis másik felni kell, akkor olcsóbb, kisebb átmérõjû és szélességû, magasabb oldalfalú gumit választanak hozzá. A látványt úgyis lerombolja a fekete lemezfelni. Másrészt havon, jegen a keskenyebb gumi elõnyösebb, jobban tapad, mint a szélesebb.
* a téli megnövekedett fogasztást is kompenzálja egy kicsit
Nem feltétlenül jelent fogyasztásnövekedést a téligumi. Nem olvastam el a hosszú választ, és gondolom ugyanezt írta mint most én, de akkor is leírom, hogy a vékonyabb gumi bár kisebb felületen tapad az aszfalttal (hóval, jéggel, stb.) de a kisebb felületre sokkal nagyobb súly jut. És ez télen nagyon is fontos! Éppen ezért a télen használt WRC, meg hasonló autókon irtózatosan vékony szöges gumikat használnak! Például ezen a videón nagyon jól látható: http://www.youtube.com/watch?v=cte3atq-1vU
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom. Nekem egy 2001. évjáratu van. Alvázvédelem elõkészítése során találtam rohadást.
Értem, de ennek mi köze a téligumihoz?
A kérdező hozzászólása: Bocsi ez tényleg rossz helyre ment.

A férfiak mit tehetnek annak érdekében hogy minél tovább birják az ágyban? Tudom a gyakorlat teszi az embert mesteré na de ezenkivül van e még valami?

Legjobb válasz: Így van sokat kell gyakorolni, amit már önkielégítéskor is el kell kezdeni. El húzni az orgazmusst.

Így van sokat kell gyakorolni, amit már önkielégítéskor is el kell kezdeni. El húzni az orgazmusst.
én fõleg hétvégén tök sokáig bírom, van hogy 11-ig ki sem kelek az ágyból. ha lenne a közelben kaja, akkor még tovább is bírnék dögleni.
Azok a bizonyos 2 perces numerák... avagy: [A korai magömlésrõl] A korai magömlésnek számos oka van. A leggyakoribb oka: "túlzott izgatottság". Az, hogy izgulsz, vagy aggódsz a szexuális teljesítményed miatt. (Más is izgul nyugi!) Ez a 25-nél fiatalabb pasik 1/3-át érinti és 1/10-ét a 25 év felettieknek. Az orgazmus egy tanult reakció. Ahhoz, hogy végleg megtanuld irányítani, Csak az kell, hogy újra betanítod a reakciót. Az új feltétel rendszerbe hosszabb idõt kell az izgalmi állapotodban eltölteni az elsüléshez. Nos, két szakaszra bontható az "újra programozás": [1]: hosszútávon fog segíteni feloldani a gondjaidat, de sok gyakorlást igényelnek. [2]: átmeneti, gyors megoldások, amik akár már ma este is segíthetnek az ágyban. [ Átmeneti Gyors Megoldások ] Egyik, amit megtehetsz, hogy kivered, mielõtt szexelnél. Mivel a legtöbb srácoknál a második jóval tovább tart, ez segíteni fog. Ha úgy gondolod, hogy egyszer nem elég ... maszturbálj néhányszor az aktus elõtt. Másik tipp: használj vastagabb gumit. Van vékony / hagyományos / vastag is. (performax) Harmadik tip, amit kipróbálgatsz: érzéstelenítõ krémek, amitõl picit elzsibbad a makk, de az izgatásra nem leszel annyira érzékeny. Amennyiben érzéstelenítõ krémet használsz, Mindenképpen viselj óvszert !!! Különben a másikra sem fog elélvezni. És ugyan ott tartotok. Ezeket nem véletlenül hívják gyors tippeknek, mivel tompítják az érzékenységedet. - - - Ahhoz hogy hosszú távon is hatékonyan élvezhess, lássuk a hosszú távú megoldásokat: [1.] tipp: Indulj - Állj! módszer Alapvetõen mielõtt úgy érzed, közeledsz az elélvezéshez, kapd ki és állj le nagyjából 30 másodpercre. Ez enyhíti a szexuális feszültséget, majd kezdheted újra felhevíteni azt elélvezés nélkül. [2.] tipp: Elszorításos módszer Orgazmus közeli állapotban te, vagy a partnered finoman szorítsátok össze a makkot 3-4 másodpercig. Ez megakadályozza a kilövellést (kis pofozás is belefér). Várj újra 30 másodpercet, majd mehet tovább a hancúr. [!] Ezekben a 30 másodperces pihenõkben, csak téged nem szabad izgatni. Gondoskodj arról, hogy a partnered nem hagyta abba saját izgatását. Lényegében mindkét esetben tudatosan visszafogod magad, növelve kitartásodat. Ezek ismétlésével elérheted, hogy újra betanítsad az elélvezõ reakciódat. Hosszú távon meg is lesz az ejakulációs-szabályozásod. Próbálj elszakadni a szexuális szokásaidból. Mert valószínû, a szokás rabjaként rohansz a kéjelgéseid tetõfokára. Lehet hogy egy pozícióban túl nagy az inger. Akkor azt inkább a szeretkezés végére tartogassad.
sok menet egymás után vastag gumi speed vagy eki (ez a legjobb, mert 2-3 órát úgy lehet csinálni, mintha 10 perc lett volna)
Párom a csúcs elõtt meg szokott állni pár másodpercre aztán folytatja. De van, hogy elmegy két perc alatt, aztán a következõt már sokáig bírja :)
második válaszolón szétröhögtem magam :D
lassan kell csinálni az a lényeg :) én pl ha úgy érzem hogy már majdnem elmegyek kiveszem és nyalok kb 5 percet aztán visszateszem. ezzel a technikával órákig is el lehet húzni az orgazmust. a rekordomat inkább le se írom mert úgyse hinnétek el :D
Jó kedvemben vagyok, mert megígértem egy lánynak... szal szerencséd van. Ha már ott tart az ugy, hogy van barátnõ és gonodolom másként nem talakoztal volna ezzel a problemaval, akkor a következõket tudom tanácsolni: Huzz gumit, ne egy kört menyjetek egyszerre, igyál elotte kicsit, sûrûn bujjatok össze... Nekem pl csak rosszabb ha elotte kiverem...
Vastag gumi
Én rohadtul sokáig bírom az ágyban!Elfetrengek este nyolctól akár másnap délig is.

Kézen állást gyakorlom de mikor a falnál már megállok kézen de utána mit csináljak hogy sikerüljön?

Legjobb válasz: Állíts magad elé valakit, akiben megbízol, de nem azzal a céllal, hogy te majd szépen nekidõlsz a kezének, csak ha baj van, legyen ott valaki! Az elsõ pillanattól, mikor a tenyereden van a testsúlyod, feszítsd a hasfalad, a feneked és a combodat, mert csak így tudsz megállni!Törededj, hogy végig spiccelj és ami nagyon fontos, ne lefelé, hanem csak elõre nézz! Ha van még kérdésed, írj privátban nyugodtan!

Állíts magad elé valakit, akiben megbízol, de nem azzal a céllal, hogy te majd szépen nekidõlsz a kezének, csak ha baj van, legyen ott valaki! Az elsõ pillanattól, mikor a tenyereden van a testsúlyod, feszítsd a hasfalad, a feneked és a combodat, mert csak így tudsz megállni!Törededj, hogy végig spiccelj és ami nagyon fontos, ne lefelé, hanem csak elõre nézz! Ha van még kérdésed, írj privátban nyugodtan!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!