Találatok a következő kifejezésre: Mi a gyógyszer szerelmi (3 db)

Szerelmi bánatra mi a gyógyszer? 21/L

Legjobb válasz: Pálinka

Pálinka
rockzene
A kérdező hozzászólása: Mindig nekem kellett keresnem, õ soha nem keresett:(
Ugyanmár, embereld meg magad, készülj fel a következõ jelöltre, de válassz valami törõdõbbet.
11. válaszolóra nehogy hallgass! Ennél rosszabb tanácsot még nem hallottam...
kandikamera videók nézegetése XD
unikornis hányás
A kérdező hozzászólása: milyen hányás?
Én férfiként edzeni megyek én minden bánatomat kinyomom magamból. A nõk jönnek mennek de a súlyzórúd mindig szeretettel vár :D na meg persze http://www.youtube.com/watch?v=xoDtRuKU15Y az alkoholizmus gáz... én nem azért iszok hogy jól érezzem magam, hanem hogy még jobban (ha van hangulat) amúgy meg mi haszna lenne? csak felszínre hozza az agressziót nõként valami kevésbé megterhelõ dologgal foglald el magad, foglalkozz a hobbiddal, a lényeg hogy mélyülj el valamilyen tevékenységben. és a legfontosabb, ami sok embernek gondot okoz elõször, az érzelmi kontroll. amikor eszedbe jut a srác, érzed az illatát, látod magad elõtt az emlékeket, gyorsan vess véget az egésznek. ne kezd el filózni rajta, hogy óó jancsi de jó voltál drágám, mert ettõl csak rosszabb lesz. ne a negatív érzéseket erõsítsd magadban, hanem a pozitívakat. egyszerûen gondolj kellemes dolgokra a fájóak helyett
Menj el sportolni, hidd el, ha mást nem, olyan eredményt érsz el vele, hogy csak úgy özönleni fognak a pasik, az exed meg sírhat vissza:) )
Írd meg neki hogy "szeretlek..." ez hatásos szokott lenni :)
Vagdosd magad, én is azt szoktam ha fáj valami.Persze rá lehet szokni, és akkor nehéz róla leszokni, igaz, de élvezetes.:P Vagy igyál.Vegyél be esetleg szívfájdalomcsillapítót.
Idõ(és vagy olyan témájú zene hallgatása nap mint nap ami jobban fáj de gyorsabban múlik)http://www.youtube.com/watch?v=MYKDuKMg2k8&feature=related
legtöbben az alkoholhoz fordulnak.elég rosszul.... foglald le magad akármivel.aztán azt veszed észre, hogy nem is gondolsz rá
akarsz bõgni, ha már a zene sláger...? http://www.youtube.com/watch?v=slSs-EiQz6s
A kérdező hozzászólása: nem szeretnék inni, nem az én világom sírni meg sírok én zene nélkül is:(
alkohol !! :D
Próbálj meg mindig társaságban lenni, ne ülj otthon egyedül és szomorkodj, mert így nagyon sokáig fog tartani! Tüntess el minden olyan tárgyat a környezetedbõl, ami rá emlékeztet!(nem kell rögtön kidobni, ha még nem vagy kész rá, a lényeg, hogy tedd olyan helyre, ahol egy jó ideig nem látod õket)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, aranyosak vagytok.

Szerelmi bánatra mi a legjobb 'gyógyszer'?

A napokban ért egy számomra igen nagy szerelmi csalódás, amit még nem igen sikerült magamban feldolgozni. Tegnap volt a barátaimmal kibeszélős/megbeszélős, sörözős este, de még mindig egész nap a dolgokon rágódok. Van erre a problémára megfelelő gyógyír? A másik lány tanácsot még egyelőre hagyjuk, nem tudnék belekezdeni egy új kapcsolatba, még ismerkedés szintjén sem. Előre is köszönöm a tanácsokat! 21/F

Legjobb válasz: Van otthon házipálinka?

Van otthon házipálinka?
Kellékek: -csoki -szomorú számok -egy párna, ami könnyen beissza a folyadékokat Amikor engem szerelmi bánat ér, a hármat kombinálom. Nekem nem válik be a "foglald le a gondolataid, menj el inni a haverokkal" módszer, nekem ilyenkor muszáj kibõgnöm magam. Így pár nap alatt tovább tudok lépni. L
Egyszerû: Lefoglalod magad valamivel ami izgalmas és eltereli a figyelmedet. Én a Tyrian 2000 nevû játékot javaslom, eszméletlen jó, és annyiszor újra lehet játszani, hogy nagyon nehéz megunni, fõleg ha a minél több pontra és a minél magasabb százalékra hajtasz. Próbáld ki; pakolj a hajóra Mega Pulse-t, Zicca Lazer-t, valami jóféle erõs pajzsot, kétoldalra Plazma Storm tökéletes, aztán indulhat a móka :) ))))) a nõket meg szard le magasról
nekem két dolog vált be. -a kibeszélés/megbeszélés (ami nálad is volt már) -az idõ igen tudom mindenki ezzel jön, de sajnos ennél hasznosabb és gyorsabb módszer nincs. kicsit lehet "sürgetni", de nem jelentõs
Csokoládé! (Komolyan, a biosztanárom mondta még anno, és biológiailag le is vezette, hogy miért) :) Na meg az idõ, találj magadnak valami hobbit, amivel lefoglalhatod magad és örömet okoz... Jobb nem jut eszembe, kitartás!
Erre csakis az idõ a gyógyír.
Az idõ...
13:18 vagyok Adj magadnak idõt. Egyik napról a másikra nem fog elmúlni az érzés.
figyi nekem bevált módszer... haverok és míg tudsz magadról addig nem hagyod abba az ivást...
Sok olyan dolog, ami eltereli a figyelmed a bánatról. Most nem arra célzok, hogy merülj bele a munkába. Haveri sörözés, bulik... olyan dolgok amitõl jól érzed magad.
Az ivás és az idõ, de persze ne igyál sokat, ami jól esik, az idõ meg, ha letudod kötni a figyelmed telik, hobbi, barátok, túl leszel rajta. http://www.youtube.com/watch?v=a2qZ10bWUcw :D

Mi a legjobb gyógyszer szerelmi bánat elen?

Legjobb válasz: Én pasi vagyok, szóval lehet, nem írtad a nemed, nem a te stílusod. Magam részérõl egy alapos berugás a haverokkal eddig már többször is segített.

Én pasi vagyok, szóval lehet, nem írtad a nemed, nem a te stílusod. Magam részérõl egy alapos berugás a haverokkal eddig már többször is segített.
Én lány vagyok, de osztom az elõzõ véleményt :) egy jó piálás, esetleg egy nagy sírás a csajokkal segíthet. Persze a "meló javát" így is meg kell szenvedned, de ez átmenetileg segít és meg is gyorsíthatja a folyamatot. Fel a fejjel, ilyenkor mindig kinyílik ám egy másik ajtó... ez egy új kaland kezdete lesz, majd meglátod :)
Nem írtad miért szakítottatok. Lehet hogy még késõbb összejöhettek. De ha erre nem látsz esélyt akkor menj más környezetbe bulizz hátha megismerkedsz valakivel.
Én is lány vagyok, nekem is szerelmi bánatra a legjobb egy alapos alkohol-kúra a legjobb barátnõkkel. Utána is szar lesz, de legalább a feszültésg egy részét levezetted. De sajnos ezzel mindenképp meg kell küzdeni.
Csoki! Még több csoki! Csak vigyázz a mellékhatásokkal...
Szia. szerintem az összes emlékei ami nálad van, (ha van) akkor azokat utoljárra szedd elö, vegyél elötte csokit. de mindenképp igazi csoki legyen, ne csak massza. és nagyon sokat. zene, a közös számotok. És egyik este amikor amugy is egy nõ érzékenyebb nézegesd. gondolj vissza a legszebb pillanatokra csokievés közben. persze a rosszakra is és jöjj rá, hogy nem is olyan nagyszám az a psi. Hidd el. Én rengeteget csalódtam. Sokszor miattam és ezt be is vallom. utánna MINDEN emléket légmentesen zárj el. a zenéket cd-re ird ki. és majd (még nem tartok ottXD) 60-70 éves korodban vedd elö. és meséj az unokáidnak. DE SEMMIKÉPP SE AZON GONDOLKOZZ, HOGY Õ MIJEN JÓ. mert akkor az életben nemfelejted el. egyszer add ki magadból. utánna legyen a múlté:D és legyen egy szép emlék.
Én lány vagyok, és nekem a legjobb gyógyszert egy "kicsit több mint legjobb barát" pasi jelentette :)
cián nagy mennyiségben minden reggel, esetleg ópium mindíg több, persze van aki az arzénre esküszik... S4L3M
qurvák / örömlányok / prostik / ribancok, mind1 csak szopjon
A kérdező hozzászólása: lány vok
Öngyilkosság vagy nemtom egybkent tényleg a berugás a legjobb:D
Az IDÕ! Ha nagyon fáj pl. a szakítás .. eheted a csokit csak elhízol ... berúghatsz, csak rosszul leszel .. Sírj ha kell, ne fogd vissza magad. De a szerelmi bántra csak az idõ a gyógyszer. Semmi más!
van rá gyógyszer az a neve, hogy IDÕ.én ezt szedem most egy pasi miatt :(
Füvescigi:) LSD..:D
LSDbe jol belehalhatsz depresszio miatt:) (elözö)
Leszarom tabletta .

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!