Találatok a következő kifejezésre: Mi a futott (61 db)

Miért nem megy a Counter Strike 1.6 a Windows 8-on rákattintok és nem történik semmi vagy elindúl és 1 mp után lefagy a win7en még ment normálisan, valahol olvastam hogy a windows 7 ami futott az fut a windows 8on is akkor most mi a franc?

Régi Windows 7 Ultimate 64bit Új Windows 8 Enterprise 64bit

Legjobb válasz: "valahol olvastam hogy a windows 7 ami futott az fut a windows 8on is" Ez az állítás nem teljesen igaz, sõt eléggé sántít.

"valahol olvastam hogy a windows 7 ami futott az fut a windows 8on is" Ez az állítás nem teljesen igaz, sõt eléggé sántít.

Yamaha Majesty 125, 2000 gyartott! 20ezret futott! Mi a velemenyetek? Es mi az hogy okmanyok nelkul? Erdemes meg venni 120 ezer forintert?

Legjobb válasz: Okmányok nélkül:Nem rendszámozható.Nem vedd meg,vannak olcsóbbak is.

Okmányok nélkül:Nem rendszámozható.Nem vedd meg, vannak olcsóbbak is.

Ha megvan a jogsi utána mikor vontathatók futott?

Legjobb válasz: másfél-két óra..

másfél-két óra..
futt? az mi?
szaladó, rohanó és futó amit lehet vontatni..nem tudtad?..
Ha utánfutóra gondolsz, akkor két év után vontathatsz, mikor már nem minõsül kezdõnek a vezetõi engedélyed. Persze elõbb is megteheted, de ne lepõdj meg, ha ennek a rendõr nem fog örülni.
Kezdõ jogosítvánnyal 2 év.
futo személy:) kisebségi vagy kisebségieket bármikor huzhatsz magad után akor azzonal ....futott személy
Kezdõ vezetõi engedélyed van az elsõ nemzetközi kategória megszerzésétõl számított 2 évig. Szóval ha B kategóriával akarsz futót vinni és elõtte volt valamilyen nemzetközi motoros kategóriád akkor annak a megszerzésétõl számít a 2 év.


Kinek mi a kedvenc erotikusan fűtött Klippje, zenéje?

Kifogytam ezekből,biztos van mindenkinek valami jó kis kedvenc,csajos,vagy egyéb "vad" kedvence :) Akinek van,akár 1 akár több,belinkelné? Köszi előre is!! :)

Legjobb válasz: Vengaboys - Boom, boom, boom

Vengaboys - Boom, boom, boom
A kérdező hozzászólása: Ezek közûl igen.De nekem van jobb :) pl: mr basta - csajozós nóta 4
Amit a 3-as írt azok a legjobbak
Shakira- La tortura Crhirtina Aguilera- Dirty
The Cataracs ft. DEV - Top Of The World
isaac hayes - the look of ove
Tarkan: Love speak
Vetkõzés
what goes around-justin timberlake
Ettõl garantáltan felizgulsz, ha végignézed: http://www.dailymotion.com/video/x1c64o_demon-you-are-my-hig..

Mi a vélemény egy 16 éves 214000 km et futott BMW 316i ről?

Szép állapotban van, semmi rozsda, minden oké vele, 450 ezerért árulják magyar forgalombahozással, szerintetek ?

Legjobb válasz: megnéztem már élõben is, nemhinném hogy visszavan állítva

A kérdező hozzászólása: megnéztem már élõben is, nemhinném hogy visszavan állítva
Hát tudod a hit és a valóság között néha igen nagy az eltérés.
jah még annyi, hogy amit vettem az vezetett leinformált szervizkönyves, és itt is meg lett nézetve bmw szalonba és ott is mondták, hogy valós! Németországba nem tekergetnek, oda irják a valos km-t. náluk nem számit, cserélnek ki mindent, nem tákolnak mint itthon..
A kérdező hozzászólása: http://hasznaltauto.medija.hu/1345728/5863993_1.jpg http://hasznaltauto.medija.hu/1345728/5863993_2.jpg pár kép
valósnak látom a km-t igy elsõre. az ár is korrekt érte. kint egy ilyen bmw 300-350euro közt mozog. Behozatni drága, ki kell menni érte.
A kérdező hozzászólása: http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/316/bmw_316i_e36-5863993 itt van a hírdetés, amugy én ausztriában nézegettem még, de nem kerülne sokba behozatni ?
Leírtam a véleményem. Én 3 db képrõl nem fogok neked ennél több infót nyújtani. Te láttad, te ültél benne, te tudod. Én nem voltam ott. Akkor milyen véleményre vagy kíváncsi? Vedd meg oszt kész.
Hello, valós lehet simán. képek alapján szép állapotban van és az ára is igen csak kedvezõ.. én most vettem egy ugyanilyet, 143ezer km-rel. németbõl hoztuk, vadi uj belsõs, egy idõs tulajé volt, hátsó ülés még fóliás volt, potkerék zsiruj meg stb..küszöb rozsdált, hisz ez tipushiba. jelenleg fényezõnél van, péntek estére várom a csodás jármüvet :) írsz még az autórol pár infot?
A kérdező hozzászólása: jólvan, köszönöm az okoskodást és azt is hogy nem válaszoltál a kérdésre, nagyon hasznos segítség voltál.
A kérdező hozzászólása: http://hasznaltauto.medija.hu/1345728/5863993_3.jpg
Azt a 214ezer minden bizonnyal hazugság, nem képrõl kell ítélni.
Betegágy. Egy ilyen korú BMW-re a vételárat simán rá lehet még egyszer költeni. A km szerintem se valós, 1, 5-2-vel meg lehet szorozni.

Mi az a futott kilométer, ami felett már nem érdemes autót venni anélkül, hogy ne kelljen aztán még százezreket rákölteni? Vagy mi az a kor egy kocsinál?

futott km, autó, kor

Legjobb válasz: Én mindig 6-9 éves autókat vettem 80-160 ezer körüli VALÓS kilométerrel. Karban tartottam az összeset, de a nagy javításokat már nem vártam meg. Legkésõbb 12-13 éves korukban kiszálltam belõlük. Addigra már rengeteg apró idegesítõ dolog összejön rajtuk. Ez-az nyikorog, kõfelverõdés a szélvédõn, festék megmattulva, megkarcolva, mûanyagok elöregedve, ennyi idõ után meg is unja az ember, stbstb. Annyira lemegy az áruk, hogy jobban megéri eladni, rádobni pár 100 ezret és megvenni az újabbat. Nem gazdaságos már a fenntartásuk.

Bevallott 560e km-el vettem golf 1-et :D
Én mindig 6-9 éves autókat vettem 80-160 ezer körüli VALÓS kilométerrel. Karban tartottam az összeset, de a nagy javításokat már nem vártam meg. Legkésõbb 12-13 éves korukban kiszálltam belõlük. Addigra már rengeteg apró idegesítõ dolog összejön rajtuk. Ez-az nyikorog, kõfelverõdés a szélvédõn, festék megmattulva, megkarcolva, mûanyagok elöregedve, ennyi idõ után meg is unja az ember, stbstb. Annyira lemegy az áruk, hogy jobban megéri eladni, rádobni pár 100 ezret és megvenni az újabbat. Nem gazdaságos már a fenntartásuk.
Soha ne a km-t nézd ami az órában van , hanem a kocsi állapotát! Az idehaza árult kocsik többségének vissza van tekerve az órája, mert a tisztelt vevõk rá sem néznek olyan kocsira aminek 200ezernél többet mutat a kmórája.. Inkább megveszik a 450ezret futott kocsit 140 ezerre tekert órával és örülnek , hogy de jól kifogták a tuti vételt. A kor is relatív. 28 éves japán kocsimra szinte semmit nem kellett költeni csak ment és ment, 6éves Vw-re meg negyedévenként 130 ezret szervizben hagytam , és többször cserbenhagyott, szóval a kor sem számít . Modern technika inkább átok, mert nem megbízható, és szervizigényes. Régi vasak jobbak voltak és akár otthon is szerelhetõek.
"Ez-az nyikorog, kõfelverõdés a szélvédõn, festék megmattulva, megkarcolva, mûanyagok elöregedve" Ez nem idõ függõ. A magyar utakon az ÚJ VW passat futómûve 25000 km után már kopogott, a belseje és az ablakok környékén meg már nyüszögött. A kõfelverõdések: Az utak is olyan "jól" vannak takarítva, hogy nemhogy az országutakon, de még az autópálya is néhol szinte murvás. A mûanyagok meg néhány, a tûzõ napon végigtöltött nyár eredményei.
Ez függ az autó minõségétõl (pl fiatot még 0km-rel sem vennék) és függaz elõzõ tulajoktól. Ami ugyebár lutri.... Több Suzuki, Vw, Nissant motort láttam, ami 250e felett is megbízható, jó állapotú volt. Az elõzõ autómat 280nál adtam el (3 év használat után) és a jelenlegit 270nél vettem. Az elõzõvel 3 évig semmi gond nem volt, 1 akksicserén kívûl sosem kellett hozzányúlni. Nagyfater Daciaja több mint 1milliót ment el 2 vagy 3 hüvely és gyûrûcserével. Mert vigyázott rá. Nagybátyám kétévente kifektetett egy motort (Audi, Honda, Suzuki!) Km nézegetés helyett én a kasztnit nézném, azon látszik, hogy mennyire vigyáztak az autóra, illetve a rohadások cseréje nem olcsó buli. Ja és még valami! Mibõl gondolod, hogy az autókban nincs visszatekerve az óra? Találkoztam olyan eladóval, akí eladás elõtt vett egy másikat, amibe kevesebb km volt, majf egyszerûen kicserélte
A lényegen nem változtat..
Most láttam autószerelõnél egy 1993-as Audi 100 2.0 benzinest, motorja nem volt, mivel sz*rakodik benne az olajnyomás, a szerelõk cseréltek már benne 2X is olyan valamit, ami ezt szabályozza, de nem jó. Szerelpk se tudják mi a baja. Így kellene bele egy új motor, talán akkor majd jó lesz. Km állása 350 000.
Nos ez relatív: Régen a W123-as mercikkel taxiztak a németek, aztán megvette egy magyar zöldséges 300000 km-rel, itt beletettek még 200-at, majd elvitték a románok, és mire 800000 km került beléjük, valahol Iránban, vagy más közel keleti országban kötöttek ki, ahol még taxiztak velük pár évig! :D Ja tudom a régi vasak másak voltak... Nem régen megvettem a céges autómat amiben 5 éves korára 260000 km volt. A motorjához addig még hozzá se nyúltak a szerelõk (olajcserén kívül). Az ukránok boldogan vitték el mikor tovább adtam, a magyarokat nem érdekelte...
Dízelnél 250e, benzinesnél 300e.
A kérdező hozzászólása: 7-800 ezret?? :O :DDD
Hát ha már az óra mutat 7-800 ezret, akkor azt mondom, inkább nézek más autót.
400e km van a pdtdi passatomban es egy turbot kellett cserelnem rajta, par lengokart es a kopo alkatreszeket ... Rettenetsen fugg attol, hogy ki hogx hasznalja, megkapja-e az idoszakos szervizeket ..stb. Siman haza lehet vagni egy autot 100e km alatt es hu tars lehet fel millio km-el is. Jah : ne legyenek illizioid , az itthon arult autok 99.99%-aban vissza van tekerve az ora

Van egy letöltött sims 3am nem is volt vele baj, nagyon jól futott kiegészítőkkel. De most felakartam tenni egy újat az évszakokat de nem müködött a játék összeomlott és újra kellett tennem. Mi a gond?

Ha másik kiegészítőt teszek fel ugyanez a helyzet, és még kettővel megprobáltam de nemjó, mindig tökremegy a játék most teszem fel negyedszerre. Annyit ir ki a gép hogy a sims 3 müködse váratlanul leállt. Nem a crackel van baj, régebben is így crackeltem és futottak is a kiegészítők. A sims alapjáték razoros, frissitve van, crackelve eddig müködött. Mi lehet a probléma? A Seasont, a Supernaturalt, a University-t és még valami szabadtéri kalandok cuucot akartam feltenni de egyik sem jó. Volt egy alkalom hogy feltettem mind a négyet miután újraraktam a simset és akkor elindult de akkor azt irta ki h lemezhitelesitési probléma ami tudo crack hiba, de az inditópanelen a sims university volt vagyis szerintem nem a kiegészítőkkel van baj. Utána megint újraraktam fellraktam a seasont mert az még egy fél éve rajta volt a simsen, tudtam hogy müködik, de most mégse :S.

Legjobb válasz: Ne a Razor verziót töltsd le hanem inkább az FLT-t. Azokkal sosincs gond.

Ne a Razor verziót töltsd le hanem inkább az FLT-t. Azokkal sosincs gond.

Mi a jobb ha veszek 5 éves autót 130000km-rel vagy 7 éveset 90000km-rel, Tehát fiatalabb legyen vagy keveset futott, ha az ára ugyanaz?

Legjobb válasz: Hát attól függ milyen autóról van szó! Pl. egy 7 éves Mercedes, még egy 1 HÓNAPOS Suzukinál is ezerszer jobb. Illetõleg nem mindegy h kereskedõs e a kocsi. Könnyen lehet h az a 90 ezer, 900 ezer, meg ilyesmi. Elõbb linkeld ide az autókat, had nézzük át!

Hát attól függ milyen autóról van szó! Pl. egy 7 éves Mercedes, még egy 1 HÓNAPOS Suzukinál is ezerszer jobb. Illetõleg nem mindegy h kereskedõs e a kocsi. Könnyen lehet h az a 90 ezer, 900 ezer, meg ilyesmi. Elõbb linkeld ide az autókat, had nézzük át!
Ahogy a 6-os is írta, az általános állapotukat kellene összahasonlítani. Amikor a legutóbbi autómat vettem, a kereskedésben sokat átnéztem a tipusból (swift). Végül egy 12 évest vettem meg, 160ezer kilóméterrel. Mert voltak sokkal fiatalabbak, kevesebbet futottak, sokkal, de sokkal rosszabb állapotban, amiken látszott, hogy nem voltak megbecsült tagjai a családnak. Ez a kora és km ellenére nagyon egyben volt, látszott rajta, hogy vigyáztak rá. És nem is bántam meg. Lassan 17 éves az autó, de a karbantartáson kívül még nem kellett hozzányúlni.
Az órát biztosan pörgették öszzevissza, inkább az állapotuk legyen mérvadó.
Ezt csak egy alapos átnézéssel lehet eldönteni. De ha feltételezzük hogy mind a 2 autó jó mûszaki állapotban van és nem buherálták a kilométerórát akkor én a kevesebb km-t futottat venném.
Magyarországon egy dolgot ne nézz autóvásárláskor: a kilométert. Az autók 80-90%-ában ugyanis az óra nem a valós állást mutatja. Azt vedd, amelyik jobb állapotban van külsõre, belsõre, de fõleg mûszakilag.
Kérdezz utána a márkaszervizben rendszám alapján, hogy mikor voltak utoljára szervizelve. Ott elvileg tudnak mondani kilométeróra állást, s abból már leszûrhetõ mennyire reális a 130e vagy 90e km. Egyébként egyetértek a többiekkel, hogy az állapot legyen a mérvadó, ne a kor és km.
Vannak alkatrészek, amelyek álltában is elhasználódnak, pl ékszíjak, vezérmûszíj kinyúlik stb. Ezt érdemes átnézetni egy megbízható szakemberrel. Mindemellet biztos, hogy az óra vissza van tekerve, minnél kevesebbet mutat, annál inkább.
Teljesen mindegy a futott kilométer. 10.000 km alatt is haza lehet vágni egy autót, de ha odafigyelsz és normálisan karbantartod, akkor 200.000 km-el is lehet tökéletes állapotú. Az állapotuk legyen az amit elsõdlegesen szem elõtt tartasz a 2 kocsi esetében, ne érdekeljen se a kor, se a futott km.
kevesebbet futottat
A kérdező hozzászólása: skoda octavia, vagy opel astra
tök mindegy melyiket veszed, nem tudhatod h vissza lett e állítva az óra, amugy min 600.000ret el kell mennie


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!