Találatok a következő kifejezésre: Mi a folyamata (245 db)

Hogyan kell otthon egyedi felvarrót csinálni? Mi a folyamata? Mi kell hozzá? Hól lehet beszerezni? Mennyiért?

na egyszóval minden hasznos infó érdekelne köszi

Legjobb válasz: Helyesírási szótár :D

Helyesírási szótár :D
egy ruhadarabra ráírod alkoholos filcel, amit szeretnél. b 1000 ft ért kapsz. hogy hol azt nem tudom. neten nézegess!
Gondoljátok ki a pontos dátumot!Majd keress helyszínt, zenekart, võfélyt, fotóst, videóst, meg akit még szeretnél. Võfély azért is jó, mert ha beszélsz vele, egybõl felvilágosít hogy zajlik egy esküvõ, meg lagzi, valamint a nagy napon amellett, hogy szórakoztat, koordinálja az eseményeket! Ez nagyon hasznos volt nálunk is, szerintem 50 fõ felett nagyon hasznos!:) Zenekart tudsz keresni neten is, belehallgatsz...stb, vagy valakiktõl, akik ismernek zenészeket, tapasztalat alapján, de úgy ne foglaljátok le, hogy nem halljátok hogy zenélnek! Fotós, videóst is tudsz nézni neten, itt is nézd meg a referenciamunkáikat, melyik tetszik! étterem lefoglalása, majd érdeklõdd meg a helyi anyakönyvi hivatalban, mi a szokás nálatok, mikor kell bejelentkezni, hogy tutira megkapd a kitalált idõpontotokat. Ugyanez templomnál is. Én ruhákat is a neten nézegettem elõször, majd mikor megtaláltam melyikek tetszenek (márkanév alapján), utánanéztem melyik szalonok forgalmazzák, és oda mentem. Csak a szalonban nézelõdni nem túl szerencsés, mert a fogason másképp néz ki a ruha mint felvéve, nameg az ember hirtelen hajlamos lenne mindet felpróbálni:) Jobb ha célirányos vagy! Ezeken kívül még millió részlet van, de ha lagzit nem is, azért egy tanácsi meg templomi esküvõt meg tudnál nézni, ha még tényleg nem láttál, ha elmész szombati napon, majd beáramolsz a tömeggel, ott nem nézik, hogy ki vagy, úgyis sok az idegen, és megnézel párat. Valamint a http://www.mennyegzo.hu fórumán és más esküvõs fórumokon tájékozódhatsz, szánj rá jó pár naot, és olvass vissza bennük, és így kiokosodhatsz! Sok sikert!
Szia! Huu ha elkezdenék neked leírni mindent akkor igen megunnád olvasni ezért írok neked egy honlapot ahol rengeteg ember esküvõjének folyamatos szervezését követheted végig megismerkedésüktõl-a nászútig.Én is itt blogolok és nagyon sok hasznos dolgot találtam.Díszítés, virág ruha bármi ami érdekel:itt megtalálod. http://www.weddings.hu
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kommenteket! Nagyon sokat segítettetek az induláshoz! :)
én 10 napja vagyok feleség :-) 1.tervezzétek meg nagyvonalakban, kezdj el ruhát próbálni (kb.9-6 hónappal elõtte) 2.foglaljátok le az idõpontotkat (5-6 hónappal elõtte), elõleget is hagyjatok pl. az étteremben, mert sok rosszat hallani 3.készítsetek meghívót, kezdjetek el beszerezni mindent pl. öltöny, cipõ, fátyol..., kérjetek fel fotóst, videóst, võfélyt (4-5 hónappal elõtte) 4. készíttess ruhát, vagy kölcsönözd, osszátok a meghívót, keresstek virágost, cukrászdát (2 hónappel elõtte) 5. utolsó hónapban egyeztessetek midenkivel még egyszer, a fotóssal, võféllyel üljetek le átbeszélni az esküvõ menetét, kéréseiteket, foglaljatok nászuitas uticélt, esküvõi jármûrõl gondoskodjatok mi kb. így szerveztük, és így nem bolondulunk bele, mert egyszerre csak pár dologra kellett figyelni. Annyi biztos, hogy egy ütemtervet írjaok össze a naptárba, hogy mindennek legyen helye, és ne felejtsetek el semmit.
Nekem most lesz augusztus végén, és június végén döntöttük el hogy lesz esküvõ, és mindent megtudtam szervezni kb egy hét alatt. A polgári szertartás kastélyban lesz, kint a kertben, ha rossz az idõ, akkor bent a kastély egyik termében, majd utána háznál lesz a lagzi. A ruhám gyönyörû lesz külföldrõl hozták be, és szerintem minden klappol, már csak a gyûrûket kell megvennünk. Ja és nem egy egyszerû esküvõt hoztam össze ilyen hamar, bár lehet hogy szerencsém volt, és szerintem pénz kérdése. Úgyhogy szerintem még ráérsz, bár ha lesz templomi is, akkor biztos hamarabb kell neki állnod.
Igaza van az utolsó hozzászólónak, én is két alatt zavartam le mindent. Nem kell túllihegni a dolgot. A ruhákat varrattam, a lagzi meg háznál volt.
Szerintem mindent idobe kell megszervezni ha van penz ha nincs mert ha valaki nem tud eljonni nem lehet az utolso napokba kapkodni elvezni is kell meg a helyzetet! !!!!!!Nagyon-nagyon sok boldogságot Nektek!!!!!!


Lehet aupairként Németországban plusz munkát vállalni? Mi a folyamata? Milyen biztosításra van szükség?

Sok au-pair tapasztalati irományaiban olvastam, hogy vállaltak plusz munkát. Mi a folyamata?

Legjobb válasz: Az au-pair blog írója általában feltünteti az e-mail címét, szerintem ott próbáld meg.

Az au-pair blog írója általában feltünteti az e-mail címét, szerintem ott próbáld meg.

Mi a folyamata egy honlap teljes levédésének?

logo,név stb. levédése. A kis c betû megszerzése..mennyibe kerül ? nemzetközi honlaprol van szo.

Külföldre (németországba) való csomag küldésnek mi a folyamata?

Ismerősömnek küldenék németországba csomagot (2db kis képet). Hogy megy ez? Ajánlottan, vagy ne? És ha nincs érvényes lakcíme, amivel postán átveheti?

Vennék egy autót és üzembetartóival szeretném megoldani, erről a megoldásról szeretnék többet tudni, mi a folyamata és mikre kell vigyázni?

Legjobb válasz: az üzemben tartói, az az amikor az autó tulajdonosa az marad akitõl vetted, és te csak bejegyzett üzembentartó leszel. könnyen átverhetnek vele, mert megoldható hogy eladják nélküled az autót, és te nem sok mindent csinálhatsz. olcsóbb mint az átírás, de ha ismeretlentõl vennél így kocsit, felejtsd el. inkább irasd át.

az üzemben tartói, az az amikor az autó tulajdonosa az marad akitõl vetted, és te csak bejegyzett üzembentartó leszel. könnyen átverhetnek vele, mert megoldható hogy eladják nélküled az autót, és te nem sok mindent csinálhatsz. olcsóbb mint az átírás, de ha ismeretlentõl vennél így kocsit, felejtsd el. inkább irasd át.
Igaza van elsõnek. Nemrég volt rá példa itt a környéken, hogy vki így vett autót. A papíron lévõ tulaj meghalt, az örökös meg követelte vissza az autót. Az ilyenekben ezer buktató van.

Mi a folyamata annak, ha valaki magántanuló?

Valaki, aki magántanuló, kérem segítsen! - Az anyagot teljesen egyedül kell feldolgoznom? Egyáltalán kapok valami vázlatot vagy ilyesmi? - Az osztályozó vizsgák félévente vannak? - Kinek a beleegyezése kell ehhez az egészhez? Nyomós ok kell rá? ( nekem betegségem van ) - Beletartozok így az osztályközösségbe? pl. osztálykirándulás, bankett, stb. - Jövőre érettségizek, az hogyan működik? + ha valami fontos infó van, annak örülnék. Köszönöm előre is!
megismer -> megtetszik -> még jobban megismer -> összejön
járkálok erre arra..tádámm tádámm tádámm...meglátom...hûûû...megtetszik...váóóó...megismerem....ez nem csak külsõre de belsõre is szép...hmm ez ritka...akkor megismerjük még jobban....és mégjobban és még jobban....hümm a szex is jó....hümm ez 2 lábbal áll a földön...óóóó beleszerettem....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!