Találatok a következő kifejezésre: Mi a film a (7652 db)

Dropbox. W7. Saját gépen belül nem megy át a film a Dropbox mappába. A film képe megjelenik /azt hittem át is ment / de a zöld pipa nincs a bal alsó sarkában, csak kék kör és benne a "forgó" két nyíl. Mi lehet a hiba oka? A film mérete 1, 4GB.

Legjobb válasz: A kék kör azt jelzi, hogy még tölti fel a Dropbix szerverére a filmet. Amíg nincs fent (amíg nem lesz újra zöld körben fehér pipa az ikonja), addig tölti. A feltöltés sebessége az internet-elõfizetésedtõl függ, és szinte biztosan töredéke a letöltési sebességednek. Ha például tizede (ami nem is elképzelhetetlen), akkor ha a film 1 óra alatt töltõdött le, akkor 10 óra alatt fog feltöltõdni a dropboxra, és onnantól kezdve fogod csak látni a többi eszközön.

A kék kör azt jelzi, hogy még tölti fel a Dropbix szerverére a filmet. Amíg nincs fent (amíg nem lesz újra zöld körben fehér pipa az ikonja), addig tölti. A feltöltés sebessége az internet-elõfizetésedtõl függ, és szinte biztosan töredéke a letöltési sebességednek. Ha például tizede (ami nem is elképzelhetetlen), akkor ha a film 1 óra alatt töltõdött le, akkor 10 óra alatt fog feltöltõdni a dropboxra, és onnantól kezdve fogod csak látni a többi eszközön.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Mert nekem azt jelezte kb 2 perc után, hogy kész. De akkor ez ugyan úgy mûkszik mintha fel akarnám tölteni " valahová" .

Mi a filmnek a címe?

mÁR RÉGÓTA KERESEM A FILMET. VALAMIEN TENGERPARTI HOGY VOLT EGY LÁNY MEG EGY FIU azt hitték hogy elvesztek egy lakatlan szigeten és a sziget hátuk mögöt volt a száloda vagy mi. A csaj rátalált de nem arúlta el a pasinak.asszem szerelmes volt bele. Pls tippeket hogy mien film lehet

Legjobb válasz: Okádék egy film lehet...

Okádék egy film lehet...
A sztárkivetett

Mi annak a filmnek a címe, amikor egy lányt és a testvérét a szüleik egy nőre bíznak, mert egy cirkuszban dolgoznak. A nő nagyon rosszul bánik az egyik lánnyal, sokat kínozzák (a nő és a gyerekei), a végén pedig a lány meghal?

Legjobb válasz: The girl next door (A szomszéd lány) egyébként van egy másik film, ami ugyanezt a történetet dolgozza fel, ha tetszett a film, akkor ajánlom azt, mert szerintem jobb volt. + jack ketchumtól a könyvet:)

The girl next door (A szomszéd lány) egyébként van egy másik film, ami ugyanezt a történetet dolgozza fel, ha tetszett a film, akkor ajánlom azt, mert szerintem jobb volt. + jack ketchumtól a könyvet:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, a másik változatot is sikerült megtalálnom. És a könyvet is elolvasom a közeljövõben. :)
A kérdező hozzászólása: Igen, ez az, nagyon szépen köszönöm!! Úristen, de régóta kerestem már! :) :)
Nincs mit.:)
Azt a rohadt, évek óta kerestem ennek a filmnek a címét, örök hála a kérdezõnek és a válaszolónak is!!! :) ))
A kérdező hozzászólása: köszi, de nem vagyok benne biztos hogy ez az... nem rémlik... vagy a cimét nem jól tudom...

Mi a filmnek a címe? Valamilyen western film.

Van benne egy bandita meg egy öreg ember kinél egyfolytában nitroglicerin van. Az elején amikor találkoznak az öreg egy motoron ül és azt hiszem a bandita kiakarja rabolni. Akkor mutatja meg neki hogy teli van robbanószerrel pakolva,és ha le próbálják lőni akkor ők is felrobbannak.....ezért a banditák csak a motorját lövik meg. Erre az öreg bemegy a házukba és mikor kijön az egész felrobban. Később összebarátkoznak ....és van benne egy olyan rész ahol egy hidat akarnak felrobbantani. A végén valamilyen összecsapásba keverednek ahol az öreget súlyosan meglövik és ezért felrobbantja magát egy kisiklott vonat mellett.

Legjobb válasz: Hmm, rémlik ez a jelenet... Esetleg nem az EGY MARÉK DINAMIT? Igen, azt hiszem, abban van.

Hmm, rémlik ez a jelenet... Esetleg nem az EGY MARÉK DINAMIT? Igen, azt hiszem, abban van.
A kérdező hozzászólása: igen ez az. Köszönöm.

Mi a filmnek a címe?

Egy filmet keresek, ami arról szól, hogy van egy n?, aki ha lefekszik aludni, egy másik életében ébred. Egy id? után már meg sem tudja különböztetni ezért pszichológushoz fordul.

Legjobb válasz: Talán erre gondolsz:http://www.port.hu/megerzes_premonition/pls/fi/films.film_pa..

Talán erre gondolsz:http://www.port.hu/megerzes_premonition/pls/fi/films.film_pa..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Ez volt az. :)

Mi a filmnek a címe?

Arról szól,hogy egy egyetemi srác professzor klónoz egy csajt akibe szerelmes,de viszont a klón meg szex mániás lesz és mindenkivel és mindig leakar feküdni és a klón csajt tanítja meg szinte mindenre a srác..

Legjobb válasz: Úúú, ez jó film, de a címe nem jut eszembe. :S

Úúú, ez jó film, de a címe nem jut eszembe. :S
A kérdező hozzászólása: Hát az a baj, hogy nekem se pedig olyan vicces az egész :)
Na, szerencséd van, mert szerintem tudom a választ! A helyes válasz: BOMBAKLÓN-Az újabb pite. Asszem, hogy Ali Landry a fõszereplõ benne. Remélem segítettem!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!